6.smiech Kluzik-Rostkowska: Jest mi z PO po drodze 12.06.11, 10:24 I wszystko byloby dobrze gdybys poprzednio nie plula tak na rzad i premiera w szczegolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
w160 Kluzik-Rostkowska: Jest mi z PO po drodze 12.06.11, 10:49 trudne wybory :) i.wp.pl/a/f/jpeg/26992/swinie_burniewicz_460.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Kluzik-Rostkowska: Jest mi z PO po drodze 12.06.11, 11:03 Kluzik Rostkowska t5o rasowy polityk. Przy Rostkowskiej, Kaczyński to tylko niebezpieczny wariat! pozostając w PiS skazana była na marginalizację. Paradoksalnie sukces w wyborach prezydenckich Jarosława Kaczyńskiego, którego architektem była Rostkowska, był pretekstem dla Kaczyńskiego do zneutralizowania jej w PiS. Rostkowska stała się największym zagrożeniem dla paranoicznego Kaczyńskiego. Decyzja złożenia PJN, to desperacka próba obrony przed brzytwą prezesa. Jednak PJN to polityczna chimera która jedynie dawała czas na podjęcie właściwych decyzji. Wszystko można zarzucić Rostkowskiej, ale jedno jest pewne, że ona doskonale zna PiS i prezesa i warto jej słuchać gdy mówi, że trzeba zrobić wszystko, aby PiS nie powrócił do władzy! Odpowiedz Link Zgłoś
emilly_davisson Re: Kluzik-Rostkowska: Jest mi z PO po drodze 12.06.11, 11:22 Jest tylko jeden mały szczegół: Kluzik-Rostkowska stanowi część pis. Ale na dłuższą metę to nie ma znaczenia. PO też jest partią prawicową, też kwitnie wśród jej członków w różnych państwowych organach nepotyzm i kolesiostwo, też obsadza co może swoimi (jak wszystkie partie) też romansuje na wszelkie możliwe sposoby ze związkami zawodowymi i kościołem administracyjnym, a strumień pieniędzy i przywilejów płynie szeroko , też szuka pieniędzy w nieswoich kieszeniach (vide: kradzież naszych składek z OFE). Co prawda nie wsadza swoich adwersarzy politycznych do więzienia, i nie czerpie wzorów, jak niektóre partie, z NSDAP, i zamiast drogich pomników dla ulubieńców systemu buduje drogie boiska dla wybrańców, ale, jako że dla losu kobiet i dzieci w tym kraju PO nic nie zrobiła, ja głosować na PO nie będę. Z Kluzik czy bez Kluzik. P.S. Dobrym posunięciem byłoby skaptowanie jeszcze do PO zz-mniej niż zera i Kamińskiego-świnki piggy, tudzież wdów po tym czy owym Wtedy jeszcze większa część elektoratu pisuarowskiego głosowałaby na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Kluzik-Rostkowska: Jest mi z PO po drodze 12.06.11, 12:25 Ludzie ,wszystko się robi aby mieć ryj w korycie ,tak wyglądają naszy politycy w większości;z kąd mamy tylu miliomerów ,a zarazem tylu biedaków, z czego ? bo nasz majątek na który my i nasze rodziny PRACOWAŁY, a nas okradziono robiąc tz. prywatyzację.To są mordercy nas i jak można ich wspierać.PO-PiSujcie się chłopcy z piaskownicy -może niedługo założycie brunatne koszule. Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 Kluzik-Rostkowska: Jest mi z PO po drodze 12.06.11, 13:29 jarkacz sie cieszy a PO schodzi na psy , mam nadzieje , ze wyborcy beda madrzejsi od kierownictwa po Odpowiedz Link Zgłoś
ahk4iepaiv8u ja tam nie chcę pokoju, wojny, miłości itp. 12.06.11, 13:39 ..tylko żeby zlikwidowano podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
gp56 Kluzik-Rostkowska: Jest mi z PO po drodze 12.06.11, 14:37 Polacy chcą miłości! A polscy politycy kasy.Mam takie marzenie , aby ci wszyscy polityczni wędrowcy , Kluzik.R, Niesiołowski, Arłukowicz,Tusk i wielu innych mieli problemy z wejściem do parlamentu. Zapewne wielu powie, że jestem mściwy i zazdrosny o ich stanowiska.Mam to w d.Niech taki polityk popracuje po 300-324 godziny w miesiącu aby się utrzymać . Dopiero wtedy niech mówi o miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Kukułka. 12.06.11, 16:16 "Kluzik- Rostkowska - Jestem dzisiaj z wami dlatego, że wierzyłam i wierzę, że Polacy chcą pokoju, nie wojny, że Polacy chcą miłości, nie nienawiści..." ----------------- To ciekawe dlaczego rok temu chciała nam wcisnąć na prezydenta zachłannego na władzę i przeżartego nienawiścią psychola... Wtedy też myślała o pokoju i miłości? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna PO drodze do koryta - nowa orwellowska świnia 12.06.11, 20:43 Koryto czeka, orwellowskie świnie charczą i ślinią się na myśl o następnych czterech latach przy sutym korycie. Uczta tych orwellowskich świń odbywa się za Wasze pieniądze - to Wy zapłacicie rachunek za wszystkie orwellowskie świnie, na które zagłosujecie!!! NIE GŁOSUJCIE NA NIKOGO ! Ponieważ wyścig orwellowskich świń do polskiego koryta już się zaczął, zachęcam Wszystkich do niegłosowania na nikogo. NIE GŁOSUJCIE NA NIKOGO ! Żadna z tych orwellowskich świń nie zasługuje na Wasz głos, ponieważ wszystkie te orwellowskie świnie działają na Waszą niekorzyść. Nie tuczcie ich! Pamiętajcie, że każdy Wasz głos to około 5 zł wrzucone do kieszeni tych bezsensownych partyjek cwaniaczków. Pamiętajcie, że jeżeli tysiąc Polaków zagłosuje, to do kieszeni tych partyjek wpadnie 5000 zł. Nie szkoda Wam Pieniędzy? Jeżeli 100000 Polaków pójdzie na wybory i zagłosuje, to partyjki cwaniaczków zarobią na Was 500000 zł. Czy chcecie dorabiać cwaniaczków, którzy Was oszukują? Czy potraficie wskazać chociaż jednego polityka, który Was nie oszukał? Czy dalej chcecie głosować na oszustów i cwaniaczków pchających się do państwowych i samorządowych posadek ? PRZEPĘDŹCIE TE ORWELLOWSKIE ŚWINIE !!! Te świnie żerują na Waszej naiwności, ale oszukują Was bezczelnie i bezwzględnie. Pokażcie chociaż jedną partię, która rzetelnie wypełniła obietnice wyborcze! Wypędźcie tych oszustów gdzie pieprz rośnie i raki zimują. Jeżeli nie macie co robić z pieniędzmi, to kupcie tym orwellowskim świniom bilet na księżyc (w jedną stronę). Niech odlatują jak najdalej. NIE BĄDŹCIE NAIWNI. Połowa Polaków nie chodzi na wybory - Wy też nie chodźcie na wybory! Niech ten system władzy cwaniaczków zginie własną śmiercią, niech partie rozlecą się i niech partyjni działacze zostaną bez posadek, bo nikt na nich nie zagłosuje. Niech głupie orwellowskie świnie, które piszą ból jako bul i obiad jako obiat, zostaną raz na zawsze pozbawione Waszych pieniędzy! Niech głupki wreszcie przestaną rządzić Mądrymi. Nie płaćcie im swoimi wyborczymi głosami, bo każdy Wasz głos to 5 zł wydane na utrzymanie tych partyjnych koterii złożonych z głupich cwaniaczków, którzy nawet nie umieją napisać matury - najwyżej napiszą matórę. Nie głosujcie na nich! Odpowiedz Link Zgłoś
toma-b Re: PO drodze do koryta - nowa orwellowska świnia 12.06.11, 22:38 No dobrze, tylko co proponujesz w zamian? Nawet jeśli do wyborów pódzie tylko 5% ludzi (oby nie tych, o kótrych myślę) to i tak ich wybór będzie prawomocny. Odpowiedz Link Zgłoś
stach22 Kluzik-Rostkowska: Jest mi z PO po drodze 13.06.11, 13:04 nie ważne gdzie, nie ważne z kim, ważne że u władzy..... oby się nie przeliczyła Odpowiedz Link Zgłoś