Dodaj do ulubionych

Cela śmierci za zemstę na muzułmanach

20.07.11, 14:30
Czy nie można zrobić tego w pokojowy sposób, tak jak królowa Izabela w Hiszpanii z wszelkiej maści przybłędami zrobiła?
Obserwuj wątek
    • kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 20.07.11, 15:55
      Nie tylko Mark Stroman mordował muzułmanów. Zamordowanie muzułmańskich przedszkolaków w 2011 roku przez ludobójcze oddziały NATO jest zupełnie współczesnym przykładem wyjątkowo odrażającej i podłej zbrodni ludobójstwa.

W weekend beatyfikacyjny Jana Pawła II mordercy z NATO rozstrzelali muzułmańskie przedszkolaki, popełniając najbardziej szokującą zbrodnię wojenną w 2011 roku. NATO jeszcze nie ujawniło narodowości natowskich ludobójców.
      • y.y Re: NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 20.07.11, 23:43
        kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna napisał:

> Nie tylko Mark Stroman mordował muzułmanów. Zamordowanie muzułmańskich przedszk
        > olaków w 2011 roku przez ludobójcze oddziały NATO jest zupełnie współczesnym pr
        > zykładem wyjątkowo odrażającej i podłej zbrodni ludobójstwa.
        • beckett Re: NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 21.07.11, 00:17
          Nie jest mi znany ten fakt, proszę o źródła.

Jeśli to prawda, chętnie ją poznam i upowszechnię, jeśli zaś fałsz, to wiele złego w jego rozpowszechnianiu.
          • majkelinho82 Re: NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 21.07.11, 01:04
            zapewne kaczka ma na mysli nalot na PRZEDSZKOLE..
            • blue911 Re: NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 21.07.11, 05:19
              A bandzior Bush nadal chodzi wolno po tym swiecie i jeszcze dostaje suta emeryture prezydencka. Stara prawda: wszyscy sa rowni wobec prawa chyba,ze....jestes bogaty!!!!
            • kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna Re: NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 21.07.11, 06:14
              majkelinho82 napisał:

> zapewne kaczka ma na mysli nalot na PRZEDSZKOLE..

news.helium.com/news/13533-gaddafi-daughter-files-war-crimes-law-suit-against-nato
              "Lawyers acting on behalf of Aisha Gaddafi, daughter of Libya's leader Colonel Gaddafi, have filed a lawsuit in Brussels and Paris for the murder of her four-month-old daughter Mastoura, her brother Saif al-Arab, and two of his children. The four were killed when NATO targeted the residential home of Saif al-Arab on April 30"

Obecnie sprawa związana z zamordowaniem muzułmańskich przedszkolaków ma formę pozwu łożonego przed Międzynarodowym Trybunałem Praw Człowieka.

NATO-wska zbrodnia ludobójstwa muzułmańskich przedszkolaków była najbardziej zbanowanym newsem na całym świecie. Dodatkowo, dla odwrócenia uwagi społeczeństwa, Hillary natychmiast wysłała pluton egzekucyjny do Pakistanu, żeby poprzez zamordowanie Osamy Bin Ladena stworzyć "pozytywny news" na wszelki wypadek, gdyby zamordowanie muzułmańskich przedszkolaków przez NATO przeciekło do mediów.
          • kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna Re: NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 21.07.11, 06:13
            beckett napisał:

> Nie jest mi znany ten fakt, proszę o źródła.
            >
            > Jeśli to prawda, chętnie ją poznam i upowszechnię, jeśli zaś fałsz, to wiele zł
            > ego w jego rozpowszechnianiu.

news.helium.com/news/13533-gaddafi-daughter-files-war-crimes-law-suit-against-nato
            "Lawyers acting on behalf of Aisha Gaddafi, daughter of Libya's leader Colonel Gaddafi, have filed a lawsuit in Brussels and Paris for the murder of her four-month-old daughter Mastoura, her brother Saif al-Arab, and two of his children. The four were killed when NATO targeted the residential home of Saif al-Arab on April 30"

Obecnie sprawa związana z zamordowaniem muzułmańskich przedszkolaków ma formę pozwu łożonego przed Międzynarodowym Trybunałem Praw Człowieka.

NATO-wska zbrodnia ludobójstwa muzułmańskich przedszkolaków była najbardziej zbanowanym newsem na całym świecie. Dodatkowo, dla odwrócenia uwagi społeczeństwa, Hillary natychmiast wysłała pluton egzekucyjny do Pakistanu, żeby poprzez zamordowanie Osamy Bin Ladena stworzyć "pozytywny news" na wszelki wypadek, gdyby zamordowanie muzułmańskich przedszkolaków przez NATO przeciekło do mediów.
            • kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna Re: NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 21.07.11, 14:48

Ludobójstwo polegające na zamordowaniu muzułmańskich przedszkolaków już obiektywnie wystąpiło, i polegało na zabiciu muzułmańskich przedszkolaków przez żołnierzy NATO wykonujących rozkazy dowództwa NATO. NATO-wskie ludobójstwo muzułmańskich przedszkolaków jest zbrodnią przeciwko muzułmańskim dzieciom oraz jest faktem historycznym.

www.foxnews.com/world/2011/04/30/libya-says-qaddafis-son-killed-nato-airstrike/
              www.msnbc.msn.com/id/42829913/ns/world_news-mideast_n_africa/t/gadhafis-youngest-son-grandkids-killed-nato-attack/
              www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/libya-video/8486514/Gaddafis-son-killed-in-Nato-air-strikes.html
        • kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna Re: NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 21.07.11, 06:13

• y.y Re: NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 21.07.11, 13:32
            Aaaa, rozumiem. Czyli to jest tak: Ty piszesz, że NATO dokonało ludobójstwa. A kiedy się Ciebie pyta o źródła, to okazuje się, że złożono pozew, ale wyroku żadnego jeszcze nie ma, co więcej sprawa nie dotyczy żadnego ludobójstwa, ale co najwyżej zabójstwa, być może spowodowanego błędnym obraniem celu, tego nie wiadomo. Dla Twojej informacji, na przyszłośc najpierw się zapoznaj z definicją ludobójstwa chociażby, mniej będziesz dezinformował
            • kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 21.07.11, 14:46
              y.y napisał:

> Aaaa, rozumiem. Czyli to jest tak: Ty piszesz, że NATO dokonało ludobójstwa. A
              > kiedy się Ciebie pyta o źródła, to okazuje się, że złożono pozew, ale wyroku ża
              > dnego jeszcze nie ma, co więcej sprawa nie dotyczy żadnego ludobójstwa, ale co
              > najwyżej zabójstwa, być może spowodowanego błędnym obraniem celu, tego nie wiad
              > omo. Dla Twojej informacji, na przyszłośc najpierw się zapoznaj z definicją lud
              > obójstwa chociażby, mniej będziesz dezinformował

Ludobójstwo polegające na zamordowaniu muzułmańskich przedszkolaków już obiektywnie wystąpiło, i polegało na zabiciu muzułmańskich przedszkolaków przez żołnierzy NATO wykonujących rozkazy dowództwa NATO. NATO-wskie ludobójstwo muzułmańskich przedszkolaków jest zbrodnią przeciwko muzułmańskim dzieciom oraz jest faktem historycznym.

www.foxnews.com/world/2011/04/30/libya-says-qaddafis-son-killed-nato-airstrike/
              www.msnbc.msn.com/id/42829913/ns/world_news-mideast_n_africa/t/gadhafis-youngest-son-grandkids-killed-nato-attack/
              www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/libya-video/8486514/Gaddafis-son-killed-in-Nato-air-strikes.html
              • y.y Re: NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 27.07.11, 08:36
                Tak jak pisałem. Zapoznaj się z definicją. Dla ułatwienia: pl.wikipedia.org/wiki/Ludob%C3%B3jstwo
                Bo bajdurzysz przeokrutnie
                • y.y Re: NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 27.07.11, 08:39
                  Aha i jeszcze - fakt historyczny to nie to samo co artykuł, w którym dziennikarz cytuje - jakże wiarygodny - klan kaddafich, którzy twierdzą, że NATO kogoś zabiło. Fakty to zweryfikowane empirycznie, udowodnione zdarzenia. Więc skoro dla Ciebie "faktem" jest to, co ktoś powiedział mediom, ale czy to prawda, nie wiadomo, to sorry, ale o czym w ogóle Ty nam tutaj opowiadasz?
      • aietes Wyrównało się. Shababowie w Somalii 21.07.11, 02:10
        pomścili biedne dzieci z przedszkola, mordując pracowników dostarczających pomoc żywnościową. To samo robią w Pakistanie i Afganistanie, w Mumbaju, itd. jesteś teraz zadowolony, co? W Afganistanie nie będzie problemu, nie będzie przedszkoli i szkół, gdy Zachód się wycofa.
        • blue911 Re: Wyrównało się. Shababowie w Somalii 21.07.11, 05:24
          aietes napisał:

> pomścili biedne dzieci z przedszkola, mordując pracowników dostarczających pomo
          > c żywnościową. To samo robią w Pakistanie i Afganistanie, w Mumbaju, itd. jeste
          > ś teraz zadowolony, co? W Afganistanie nie będzie problemu, nie będzie przedszk
          > oli i szkół, gdy Zachód się wycofa.

Niech zgadne: Pisiak?? I wszystko jasne!
        • pimpek.corp Nikomu nie zależy na spokoju ... 21.07.11, 07:15
          Muzłumańskiej ekstremie nie zależy. Jankesom tym bardziej nie zależy. W opinii buszmenów takie gesty nie mają prawa istnieć - bo jak ludzie zaczną sobie wybaczać to cheney i jego koledzy nie będą zarabiać na produkowaniu kolejnych bombek do zrzucania na cywili a muzłumańska ekstrema straci (w dużej części amerykańskie) finansowanie.

Ten gostek postrzelony w twarz wystawia się na niebezpieczeństwo. W konfliktach między muzłumańskim talibanem a buszmeńskim talibanem mądrzy ludzie tacy jak on są bardzo niewygodni i często tragicznie kończą.
      • ouimet Re: NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 21.07.11, 02:23
        kaczko...masz poyebane:) wg. mnie prywatnie:)
        • kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna Re: NATO rozstrzelało muzułmańskie przedszkolaki 21.07.11, 06:16
          ouimet napisał:

> kaczko...masz poyebane:) wg. mnie prywatnie:)

• fedorczyk4 Cela śmierci za zemstę na muzułmanach 20.07.11, 16:12
      I oczywiście kiedy chodzi o przebaczenie, komentarzy merytorycznych brak.
      Jesteśmy tacy katoliccy a zapominamy o podstawach tej wiary. O chrześcijańskiej ideologii. My znamy tylko pojęcia zemsty i kary, nawet jeśłi nie w nas zbrodnia uderzyła.
      Brawo polski Kościół Katolicki. Świetnie nas wytresował:-(
      • lucky81 Re: Cela śmierci za zemstę na muzułmanach 21.07.11, 00:07
        > Jesteśmy tacy katoliccy

Ja nie jestem.
        • split-fire ja też nie 21.07.11, 01:11
          je... ich :-0
          • tornson Re: ja też nie 21.07.11, 11:01
            split-fire napisał:

> je... ich :-0
            Oficjalnie to prawie nikt nie jest, a jak przyjdzie co do czego to głosują na kruchcianych sługusów z POPiSu...
        • jungleman Re: Cela śmierci za zemstę na muzułmanach 21.07.11, 04:22
          lucky81 napisał:

> > Jesteśmy tacy katoliccy
          >
          > Ja nie jestem.

No właśnie, ja także nie, więc proszę mnie nie obrażać, Panie fedorczyk4 ;-)
          • fedorczyk4 Re: Cela śmierci za zemstę na muzułmanach 21.07.11, 11:08
            jungleman napisał:

> lucky81 napisał:
            >
            > > > Jesteśmy tacy katoliccy
            > >
            > > Ja nie jestem.
            >
            > No właśnie, ja także nie, więc proszę mnie nie obrażać, Panie fedorczyk4 ;-)

No kurcze przepraszam, przepraszam, miał być cudzysłów, ale go zjadłam:-)
        • wtes2 A ja jestem, i pamiętam o "nie morduj". 21.07.11, 06:47
          Wypada z gry bo zapomniał o m.in. katolickiej zasadzie - zemstę zostaw Bogu. Facet z premedytacją zabił, więc po co te dyskusje.
      • fakitol Ciekawe, czy Obama będzie prosił o ułaskawienie 21.07.11, 02:40
        jak w przypadku nielegalnego imigranta z Meksyku kilka dni temu, też straconego w Teksasie
        • ouimet Re: Ciekawe, czy Obama 21.07.11, 02:46
          alez dzieciaki macie problemy...z Zachodem:)

Probowac poprawic Obame zawsze mozecie:))))))))))
      • brudno przebaczenie... 21.07.11, 10:48
        Pamiętam ówczesne teksty, np. "wściekłość i duma" Orany Fallaci - nawołujące do nienawiści i zemsty. Nie była w mediach i wśród polityków wyjątkiem.
        to też jest tło morderstw dokonanych przez tego człowieka z zemsty za śmierć bliskiej osoby.
        Od tego czasu świat nie może się doliczyć, ile za te ok. 3 tysiace trupów na Manhatanie zginęło muzułmanów, lecz raczej są to setki tysięcy - bezpośrednio od kul i bomb, z braku opieki lekarskiej (jedni lekarze uciekli, inni zginęli, kolejni w więzieniach), z głodu...
        Ponury hichot historii - ten człowiek nie na muzułmanach, nie na Arabach się zemścił, lecz na jakimś Hindusie i Pakistańczyku. Wybierając ofiary "na oko" - mógł też zastrzelić jakiegoś Żyda czy Meksykanina - albo mojego kolegę, który choć znad Wisły ma śródziemnomorską urodę...
        Ja jestem przeciw zabijaniu - dla idei, dla kradzieży, z wyroku sądu czy za błogosławieństwem wojskowego kapelana.
        Ale jestem w moim kraju w mniejszcości - przynajmniej "optycznej". Nasi chrześcijanie za morderstwo uważają użycie prezerwatywy - za to domagają się przywrócenia kary śmierci.
        A ten człowiek wybaczajacy - był niewinny, był przypadkową ofiarą, wyrzucony ze szpitala przed wyleczeniem, bo nie miał ubezpieczenia...
        Ofiara człowieka, który oszalał z bólu - i ofiara amerykańskiego systemu "opieki" medycznej.
        Ale go szanuję...
        Zdaje się, że sprawca już nie powtórzy prośby o wybaczenia, bo odesłano go na inny świat...
    • q-ku Polacy uwielbiają nawoływac do karania 20.07.11, 16:59
      teraz mają dylemat tu na forum

z jednej strony popierają w głębi serca zabijanie Muzułmanów a z drugiej chcieliby kary dla mordercy - bo zawsze chcą wysokich kar:-)

i weź się tu zdecyduj
      • fedorczyk4 Re: Polacy uwielbiają nawoływac do karania 20.07.11, 17:20
        q-ku napisał:

> teraz mają dylemat tu na forum
        >
        > z jednej strony popierają w głębi serca zabijanie Muzułmanów a z drugiej chciel
        > iby kary dla mordercy - bo zawsze chcą wysokich kar:-)
        >
        > i weź się tu zdecyduj

Ależ skąd Polacy (Prawdziwi Polacy) nie maja żadnych dylematów. Karać śmiercią należy "ich" i koniec. Tylko nie wnikaj kim są "oni".
      • saint_just Re: Polacy uwielbiają nawoływac do karania 20.07.11, 17:52
        q-ku napisał:

> teraz mają dylemat tu na forum
        >
        > z jednej strony popierają w głębi serca zabijanie Muzułmanów a z drugiej chciel
        > iby kary dla mordercy - bo zawsze chcą wysokich kar:-)
        >
        > i weź się tu zdecyd
        Polak samego siebie nie szanuje, wpoił mu to przede wszystkim kościół katolicki, więc dlaczego ma ,psiakrew, szanować innych?? to się nie mieści pod jego szlachetnym , słowiańskim , niskim czołem :-DD
    • vinogradoff Niestety wyrok powinni wykonac. 20.07.11, 18:07
      Przemawiaja za tym wzgledy prewencji generalnej a nie prewencji indywidualnej. Panstwo nie moze dawaczlych sygnalow a ma obowiazek ostro traktowac takich osobnikow aby powstrzymac podobnych mscicieli i Bog to napewno popiera. Gubernator Texassu jako zarloiwy Katolik napewno nie ulaskawi tego mordercy.
      • drmw Re: Niestety wyrok powinni wykonac. 20.07.11, 21:23
        vinogradoff napisał:
        >Niestety wyrok powinni wykonac.(w imię Boga)
        Re;
        ,,,tak powiedział polak katolik-:))
        Jest coś okrutnego w mentalności
        katolickiej.Są bezduszni,bez serca
        To kościoł zabił empatię w ich duszy,
        jeżeli rzeczywiście mają
        duszę.Może nie u wszystkich?
        Im wieksza żarliwość katolicka,
        tym miejsza empatia.
        Zobaczymy jak postąpi żarliwy
        katolicki gubernator.
        • animator_kultury Re: Niestety wyrok powinni wykonac. 21.07.11, 00:04
          Katolikiem nie jestem a z przed-przedmówcą zgodzić się niestety muszę. Wybaczenie to piękny symbol, ale państwo, które raz okazało słabość, prosi się o powtórkę z sytuacji. Nie można dopuścić, by "zabójstwa dla wybaczenia" stały się modne.
          • drmw Re: Niestety wyrok powinni wykonac. 21.07.11, 14:22
            animator_kultury napisał:
            (informacja przeznaczon dla w/w)
            ---------------------------------------
            >Mam po prostu ograniczone zaufanie do ludzkich instytucji,
            >nie za to, że się mylą, ale za to, że potrafią w błędzie tkwić
            >z premedytacją dla zaspokojenia własnych egoizmów.
            Re:
            ,,opowiem Tobie historię,ktora miala miejsce
            w latach 50-tych,pamietam,że prezydentem
            amerykańskim byl wowczas Dwight Eisenhower
            (1953-1961)
            Skazali młodego czlowieka na karę śmierci,podobno
            zamordował 35-letnią kobietę.Zeznawała kobieta
            (jak sie pożniej okazało-psychicznie chora).
            Domniemane dowody wątpliwej jakości,
            Ława sedziowska,to-fryzjer,sprzedawca,gospodyni
            domowa i wiele innych przeciętniakow,ksiądz(?)
            W sumie 12 osob.Ten młody człowiek biedny(adwokat
            bylejaki z urzędu go bronił).W mig się połapał,ze
            będzie musiał bronić się sam.W wyższej sądowej
            instancji uzyskał zamianę poprzedniego wyroku
            kary smierci,na dożywocie.Taki stan rzeczy trwał
            kilka lat.Facet będac w wiezieniu zaocznie,po to
            by się bronić skończył prawo.Człowiek okazał się
            doskonałym prawnikiem,to wzbudziło zainteresowanie
            mediow.Bronił się zaciekle,stale się odwoływał.Nie pamiętam
            jego nazwiska.doszło do tego,że w poszczegolnych krajach
            powstały komitety na rzecz obrony tego człowieka.
            Były manifestacje uliczne.Nawet ,o dziwo papież Pius 12-sty
            tez stanąl w jego obronie.Rzecz niebywała.
            Poraz enty (7,czy 8 raz)odwołał się i tym razem zapadł
            ponownie wyrok śmierci.W świecie zawrzało a szczegolnie
            w ameryce.Poprosil o ułaskawienie prezydenta,ten odmowił.
            Wyrok wykonano.Po kilku tygodniach(śledztwo dziennikarzy)
            ustaliło,że ta skarząca była psychicznie chora i naopowiadała
            bzdury,by zaistniec w prasie.Skazano niewinnego człowieka.
            (jak zwykle kretyńskie prawo USA).
            To potwierdza Twoją nieufność do instytucji państwa
            nie tylko amerykańskiego.Myślę,że będę wyrazicielem
            wielu wątpiących,ktorzy już dawno przestali ufać
            instancjom sądowym.

• beckett Nie powinni wykonać. 21.07.11, 00:22
        Polecam non-fiction Grishama "The Innocent Man"
        Sam uważałem się za zwolennika karania za morderstwa śmiercią, szczególnie morderstwa ze szczególnym okrucieństwem, bez możliwości poprawy. Po przeczytaniu tej lektury zmieniłem zdanie. Inaczej zaczynam rozumieć stwierdzenie, że tylko Bóg powinien odbierać życie, nie wolno tego robić człowiekowi... Mam po prostu ograniczone zaufanie do ludzkich instytucji, nie za to, że się mylą, ale za to, że potrafią w błędzie tkwić z premedytacją dla zaspokojenia własnych egoizmów.
      • lydia_deetz Re: Niestety wyrok powinni wykonac. 21.07.11, 00:34
        Piszesz: " Bog to napewno popiera"- pytałeś go o zdanie? Jak masz z nim kontakt to pochwal się namiarami, też mam parę kwestii do omówienia z tym Panem...
      • jungleman Re: Niestety wyrok powinni wykonac. 21.07.11, 04:25
        vinogradoff napisał:

> Przemawiaja za tym wzgledy prewencji generalnej a nie prewencji indywidualnej.
        > Panstwo nie moze dawaczlych sygnalow a ma obowiazek ostro traktowac takich osob
        > nikow aby powstrzymac podobnych mscicieli i Bog to napewno popiera. Gubernator
        > Texassu jako zarloiwy Katolik napewno nie ulaskawi tego mordercy.

Tyle że kara śmierci nie spowoduje, że inni nie powtórzą tego samego - kto ma zabijać, będzie zabijać - nawet więcej, wiedząc że jak go złapią to czapa więc nie ma nic do stracenia.
        A boga nie ma.
        • wtes2 Skoro Boga nie ma to tym bardziej czapa. 21.07.11, 06:54
          No bo gdyby bóg był można kombinować kto może odbierać życie, a także pocieszać się losem ofiar - na pewno są w niebie. Ale komuś kto przerwał jedyne, niepowtarzalne i definitywnie skończone życie, no to jak to, ma być 1:0 dla niego ?
    • kpix kontrowersyjna sprawa... 20.07.11, 22:07
      Facet powinien dostać co najmniej 25 lat, z czego 10 w kamieniołomach.

Czy ja wiem, co bym mu dał? Nie. To tylko jeden artykuł w gazecie. Tylko sąd zna szczegóły sprawy i ocenę psychologów w/s ewentualnych szans na resocjalizację tego bandyty w przyszłości.
    • wybitniemadry [...] 20.07.11, 23:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • zeberdee24 [...] 20.07.11, 23:54
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • markufo1 kosmos jest nieubłagany 20.07.11, 23:59
      ku chwale KOSMOSOWI. kciuk w dół.
    • kamfo Cela śmierci za zemstę na muzułmanach 21.07.11, 00:07
      Kurczę temu człowiekowi empatii może pozazdrościć niejeden żyd, chrześcijanin, zwłaszcza katolik. Ten koleś reprezentuje to co jest jedną z istotnych i podstawowych cech wiary (tej prawdziwej) w Boga (bez wniku jaka religia) przebaczenie. I do tego rzeczy która wydaję się nieprzebaczalna. Ja na dzień dzisiejszy gdyby ktoś mi strzelił w twarz nie byłbym w stanie takiej osobie przebaczyć i jeszcze prosić o łaskę u wymiaru sprawiedliwości dla tej osoby.
      Rais Bhuyian szacun dla Ciebie. Takich osób jak Ty w dzisiejszym świecie to jak szukać igły w stogu siana.
      • bosman_plama Re: Cela śmierci za zemstę na muzułmanach 21.07.11, 06:57
        kamfo napisał:

> Kurczę temu człowiekowi empatii może pozazdrościć niejeden żyd, chrześcijanin,
        > zwłaszcza katolik.

Zafascynowało mnie to "zwłaszcza". Czyżby katolicy byli z marszu gorsi od wyznawców innych religii?
        Na podstawie tej wypowiedzi mógłbym napisać:
        "Kurczę temu człowiekowi empatii może pozazdrościć niejeden komentujący, zwłaszcza kamfo".
    • kcramsib Cela śmierci za zemstę na muzułmanach 21.07.11, 00:21
      Ładnie udaje skruchę licząc, że mu się upiecze... a wypuszczą go to niedługo znowu zacznie strzelać do ludzi... tym razem może chociaż sprawdzi do kogo strzela?
    • zketrzynski Cela śmierci za zemstę na muzułmanach 21.07.11, 00:21
      jestem w rozsterce. przeciwny kary smierci w wwypadkach watp;liwych.
      tu wina jest bezsporna. ale gniew.
      tez nie - moze sie obrucic ,kiedys wobec mnie.
      mimo wszystko przychylam sie do ulaskawienia.
    • tepicpo bywa, 21.07.11, 00:31
      mógł trafic jakiegoś zakłamanego islamistę, a nie biednego sklepikarza
    • indris Re: Cela śmierci za zemstę na muzułmanach 21.07.11, 00:33
      "Czy nie można zrobić tego w pokojowy sposób, tak jak królowa Izabela w Hiszpanii z wszelkiej maści przybłędami zrobiła?"
      Nie można. W USA zabrania tego Pierwsza Poprawka
    • krake-rs Czy zemsta jest prywatną sprawą każdego z nas? 21.07.11, 00:50
      Jezeli Stroman, czuł potrzebę zemsty za zamordowaną siostrę? To czy likwidując jedną osobę, będacą muzułmaninem, tej potrzeby zemsty nie zlikwidował?Ile osób więc, niewinnych, jeszcze by zastrzelił, zanim poczułby sie usatyswakcjonowany? Sądze że,już po pierwszej, nastąpiła degradacja bariery psychicznej, tej która u normalnego człowieka, nie pozwala, przekroczyć pewnej wysokosci..
      a Pan Stroman ,z łatwością je przekroczył,stając sie Bestia, jak kilku na tym Forum...
      • split-fire haha, dobre 21.07.11, 01:15
        "To czy likwidując jedną osobę, będacą muzułmaninem, tej potrzeby zemsty nie zlikwidował?Ile osób więc, niewinnych, jeszcze by zastrzelił, zanim poczułby sie usatyswakcjonowany?"
        haha, dobre, haha, dobre dobre
    • teaforme Dwaj ludzie???? 21.07.11, 01:03
      Co to za jezyk? narzecze moskalskie? Dwaj ludzie?. Slyszalem juz "dwoch ludzi", ale "dwaj ludzie"
      A nie mozna by tak napisac "dwie osoby?"
    • split-fire o KURWA... 21.07.11, 01:09
      prawdziwy poeta
    • krake-rs Re: Cela śmierci za zemstę na muzułmanach 21.07.11, 01:11
      stara_twojej_starej napisał:

> Moim zdaniem powinien dostać medal, a nie karę śmierci.
      > Muzułmanie to nie są ludzie; to jakaś rasa gorsza od szczurów - w naszym, norma
      > lnym świecie nie powinno być cienia tolerancji dla tego czegoś. Pasożyty się tę
      > pi, a nie im hołduje...
      >
      No Muzułmanin,Muzułmaninowi nie równy,
      różnią się tak jak biały kolor od czarnego jest odmienny,
      warto zapoznac sie więc, ich Kulturą
    • voytexbezportek Panie redaktorze.... 21.07.11, 01:18
      Stroman bedzie zabity nie za "zabojstwo dwoch muzulmanow", jak pan powiada, ale za zabojstwo dwoch ludzi, a to jest duza roznica. To, ze sa muzulmanami nie ma znaczenia. Ja jestem przeciwko karze smierci ale Texas ja ma. Mowi sie, trudno. Ten inny postrzelony co sie lituje nad nim, to bardzo ladnie, ale nie powinno to miec wplywu na to czy egzekucja bedzie wyknana czy nie. Od tego sa sady , gubernator, etc. W ogole jaki jest moral tego artykulu ? Ze muzulmanie dobrzy , Texas zly ; o co panu chodzi ?
      • wtes2 Popieram, ale nie masz szans... 21.07.11, 07:03
        Liczysz na logikę wywodu, ważenie argumentów, znajomość prawa i zdrowy rozsądek...
        To tak nie działa. Tu jest magiel.
    • jacekzwawy Usiłował rabować 21.07.11, 02:04
      Na oficjalnej stronie teksańskiego więziennictwa w jego aktach napisano, że to było usiłowanie rabunku (an attempted robbery)

www.tdcj.state.tx.us/stat/stromanmark.htm
      Skoro tak, to nie był żadnym mścicielem za WTC, tylko chciał po prostu kasy.
    • 5lusia Re: Cela śmierci za zemstę na muzułmanach 21.07.11, 02:29
      DO: STARA_TWOJEJ_STAREJ
      Za to, co napisałaś powinnaś dostać karę śmierci, nie jesteś człowiekiem, jesteś gorsza od szczura, jesteś pasożytem ( twoje słowa dotyczą ciebie).
      Masz w sobie tyle jadu i nienawiści! Kim ty jesteś??? Nikim...
    • arturpio World Without Hate 21.07.11, 03:00
      ‎"Lord, may your loving and merciful will be done in Mark's life with no obstacles to your will. Help him to be strong and courageous in the face of a life sentence or death sentence. Grant him salvation and do not let him despair. Thank you, Lord, for hearing my prayer"

grupa na FB : WorldWithoutHate@groups.fa​cebook.com

• arturpio RIP Mark Stroman 7/20/2011 21.07.11, 03:05

"Mark Stroman, inmate #999409 was executed by lethal injection at 18:00 CDT in Polunsky Unit, South Livingston, Texas in accordance with State Law."

Mark Stroman :

‎"I lost my sister in the world Trade Center. I remember sitting at home watching the nightmare on TV. And knowing she was on the top floors of the North Tower….. Let’s just say that I could not think clearly anymore and I am sorry to say I made innocent people pay for my rage, anger, grief and loss. I have destroyed my victim’s families as well as my own."
    • lufarudego Cela śmierci za zemstę na muzułmanach 21.07.11, 03:45
      and we give shit because....
    • pumpernik Ofiara Busha. 21.07.11, 05:36
      Jeszcze jedna ofiara zbrodniarza Busha i jego gangu.
      • judicajuste Re: Ofiara Busha. 21.07.11, 06:57
        gdyby nie to , ze muzulmanie sa prymitywni i daleko za nami z technologia ( militartna ) , to wszyscy tu piszacy szybko przekonalibyscie sie o milosci i pokoju , jakie niosa ich religia . Nie wyobrazam sobie siebie w sytuacjii , gdyby mi wymordowali rodzine w moim kraju , jak w WTC w Nowym Jorku .Rozpie...lbym wszystkie " pokojowe " meczety w moim zasiegu . Jak nas kochaja , mozna sie przekonac , jadac do ich krajow i nosic na szyi np. krzyzyk . NIE KAZDY MUSLIM TO TERRORYSTA , ALE KAZDY TERRORYSTA TO MUSLIM . Wlasnie al-kaida wpadla na nowy (stary ?) pomysl ---"ludzie bomby " . I PRZESTANCIE MI TU PIERDOLIC O BIEDNYCH MUZULMANSKICH PRZEDSZKOLAKACH . W "WTC" TEZ BYLY DZIECI !!!. Niech oni pozostana u "siebie" , a nie rozlaza sie po calym swiecie jak pluskwy , ZEBRZAC U SWYCH SMIERTELNYCH WROGOW !!! .
        • pan_rajmund Re: Ofiara Busha. 21.07.11, 21:26
          Popieram wypowiedź "judicajuste" w 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka