antigmol Nasz Dziennik jeddna z niewielu 22.08.11, 12:59 niezaleznych od glob-mafii mediow. Czytam ja jako odtrutke na globalne klamstwa i propagande korpomendiow. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja a my bronimy Wyborczej 22.08.11, 13:42 www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/brzezinska:_bronie_wyborczej__14989 -na prowokację odpowiemy prowokacją Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: a my bronimy Wyborczej 22.08.11, 14:00 Świetne. I właśnie ten artykuł podaje różnicę pomiędzy "obroną" zwolenników ND i GW. Zwolenniczka ND tylko podał parę negatywnych sytuacji z GW - czy stanęła wtedy w obronie GW? Nie no skądże. Nawet jej do głowy nie przyszło, że można. Redaktorka GW jednak stanęła czynnie w obronie prawa do czytania ND. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: a my bronimy Wyborczej 22.08.11, 15:19 TU NIE CHODZI O PRAWO DO CZTRANIA, ALE O OCEBĘ CZŁOWIEKA CZYTAJĄCEGO: "idiota na prawo czytać, co chce" - pani W wyszla na kretynke w oczach - de facto - swoich czytelnikow, nie broni prawa do czytania, ale siebie przed oceną, którą m.in. ONA wykreowała ...wlazła w kupe, którą sama zrobiła* - jej prawo! _________________________ * wiem, jestem roztrzepany - raz spirytus, raz kupa - niech będzie kupa spirytusu Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Fakt ! Czytać ND to straszny obciach... 22.08.11, 22:39 Fakt ! Czytać ND to straszny obciach... Jeśli już czytała to mogła to robić w kibelku. To właściwsze miejsce dla takiej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Bronię "Naszego Dziennika" 22.08.11, 20:51 Kogo, kwa, obchodzi "Nasz Dziennik"? Odpowiedz Link Zgłoś