Dodaj do ulubionych

PiS i partia białej flagi

05.09.11, 02:23
Cóż prezes K ma na tym gruncie duże doświadczenie, otóż gdy był premierem i ktoś odważył się "niestosownie" wyrazić wobec pis, prezesa jego braciszka i innych to miał następnego dnia w domu prokuratora wraz z cba. Tak, tu to on ma doświadczenie. Jeżeli chodzi o debatę to ten kretynek wszystkie swoje wypowiedzi próbuje "zamydlić" poprzez floski i idiotyzmy. Jeżeli ktoś chce kształtować politykę w Polsce i nie jest w stanie stawić czoła innym którzy też do tego urzędu pretendują to sam się wyeliminował. Poza tym, co ten chory kotek może w dyskusji zaoferować - trumny smoleńskie, nienawiść, idiotyczne oskarżenia - kto tego chce słuchać?
Obserwuj wątek
    • wojtekd38 PiS i partia białej flagi 05.09.11, 04:57
      Urbanski juz zapomnial ze najwiekszym problemem jak mowil spotkania Tusk Kaczynski byla wysokosc fotela Kaczynskiego zeby nozki Prezesa nie wisialy w powietrzu bo musialy glowy byc na tej samej wysokosci. Tresc debaty to juz mniej wazne. Nozki sa najwazniejsze.
      • jabmax Re: PiS i partia białej flagi 05.09.11, 08:22
        Bardzo trafnie.
        "Urbanski juz zapomnial(...)".
        Może nie całkiem, bo na tej samej zasadzie(ilekroć widzę go w tv) ściska(miętoli) fajkę.;-)
        Facet o fizjonomi "gadającej golonki" musi jakoś nadać bełkotowi powagi, nawet największy absurd wypływający z ust "gościa" z fajką, brzmi jakoś tak "mądrzej".
    • brzmski docisnąć o szczegóły 05.09.11, 04:57
      to klasyczny chwyt - można by spuentować denuncjację adama l., w której prezes przedstawiany jest jak mrukliwy satrapa, niezdolny do finezyjnej, merytorycznej dyskusji o nurtujących problemach;
      • 0721x Re: docisnąć o szczegóły 05.09.11, 06:25
        brz.. a ty swoje wracaj do TVTrwam i wujka dyrektora tam będziesz gwiazdą
      • pis_busters Re: A nie jest taki? 05.09.11, 10:01
        brzmski napisała:
        > prezes przedstawiany jest jak mrukliwy satrapa, niezdolny do finezyjnej, merytorycznej dyskusji o nurtujących problemach;

A nie jest taki?
    • z2006 Re: PiS i partia białej flagi 05.09.11, 05:45
      nowy-trend napisał:

> Cóż prezes K ma na tym gruncie duże doświadczenie, otóż gdy był premierem i kto
      > ś odważył się "niestosownie" wyrazić wobec pis, prezesa jego braciszka

Przecież to Jarosław był prezesem PiS.

pl.wikipedia.org/wiki/Jarosław_Kaczyński
      W duecie Jarek - Leszek ten pierwszy był "dominatorem".
    • gnom_opluwacz Re: PiS i partia białej flagi 05.09.11, 07:42
      Cóż prezes K ma na tym gruncie duże doświadczenie, otóż gdy był premierem i ktoś odważył się "niestosownie" wyrazić wobec pis, prezesa jego braciszka i innych to miał następnego dnia w domu prokuratora wraz z cba.

===========

Oczywiście, przykładów żadnych nie podasz, bo i po co?
      • pis_busters Re: Jaki koń jest każdy widzi... 05.09.11, 10:02
        Jaki koń jest każdy widzi...
    • 123jna PiS i partia białej flagi 05.09.11, 08:03
      Jaroslaw Kaczynski jak zwykle wydaje z siebie BELKOT. Ten czlowiek tak malo wie o zyciu (nigdy nie pracowal, na utrzymaniu matki i ojca) i rzeczywistosci, ze nie jest pewnie w stanie zrozumiec zasad ekonomii czy socjologii. Nie wie takze nic o konstrukcji - a wiec tworzeniu naclonalizmow narodowych, tzw. kultur itp. Mysli, ze wszystko jest "dane od Boga" w ktorego zreszta pewnie nie wierzy. Poniewaz ten czlowiek nigdy nie wypowiada sie merytorycznie a jedynie na zasadzie prywatnych ocen - my takze powinnismy i mozemy oceniac jego zachowanie i osobowosc. Malo ciekawa zreszta. Pionier kochajacy Timura i jego druzyne.
      Odium spada na wszystkich prawdziwych Polakow i inteligentow - jak Staniszkis. Potwierdza niska kondycje intelektualna tych ludzi.
    • apik36 PiS i partia białej flagi 05.09.11, 10:06
      Biała flaga
      Kwaczą Ci "Pisiory",Tusku, byś wywiesił białą flagę
      Wypnij się na głupie propozycje, połóż na nich lagę
      Dobrze Ci przecież szło, choć Rząd miał trudną drogę
      Katastrofa,powodzie,często dzwony biły tu na trwogę
      Tak trzymać, mój Premierze! Połóż na nich lachę
      Wygraj te wybory! Dobrze będzie - opróżnimy flachę !

W-w 5 IX 2011 Zet-Es
    • rudydon .... autor obrazil wszystkich kanibali 05.09.11, 10:20
      tendencyjnie przdstawiajac Amina jako morderce. Wiadomo przeciez ,ze nie da sie zjesc kogos zywcem . Zeby zjesc trzeba zabic. Kanibale sa mniejszoscia i trzeba ich chronic przed nietolerancyjnym ,spoleczenstwem.
    • lionold PiS i program budowy mieszkań. 05.09.11, 10:35
      Trzeba być paranoschizo-etc. żeby się wypinać z takim tematem, gdy przysłowiowe już jest 3 miliony mieszkań zbudowane przez kaczyryja. On przecież nawet 3 tysięcy kurników nie zbudował. "Nie dał rade".
    • zawsze-jot9 PiS i partia białej flagi 05.09.11, 12:40
      Dlaczego dziennikarze tak powierzchownie i zdawkowo odnoszą się do ultimatum prezesa
      PIS-u w sprawie debaty i tego bezczelnego epitetu o "białej fladze" Tuska ?
      Przecież mamy do czynienia ze zniewagą wysłaną wprost na ręce premiera ! Mamy
      wreszcie dowód, że Kaczyński ostatecznie zrywa rozmowy w sprawie ewent. debaty stawiając
      warunki nie do przyjęcia a faktycznie znieważając przeciwnika politycznego !
    • s.im.123 PiS i partia białej flagi 05.09.11, 12:59
      to Kaczynski jest strachliwym,chorobliwie podejrzliwym facetem.Zastępca Ziobry powiedział coś takiego: w Polsce 90% zasługuje na śledzenie,inwiligowanie,a te 10% to ludzie,ktorzy powinni to robić! Czy ta dewiza była wymysłem Ziobry,jego zastepcy,cz pryncypała? Przez 2 lata panowie robili to ochoczo.
      • 1.6gtd Re: PiS i partia białej flagi 05.09.11, 17:05
        Nie ma dowodów na "białą flagę Tuska". Są za to twarde dowody na to, że Ziobro i Kaczyński zaciukali Blidę. Zapewne śledczy mają nawet zapakowane w foliowy woreczek troszkę atmosfery, która przyprawiła tę uczciwą i praworządną kobietę o grób. Oj lemingi lemingi...
        • piotr7777 w jednym trzeba przyznać rację 05.09.11, 17:15
          ...cynglowi Leszczyńskiemu - taktyka PiS jest głupia.

Powinni odpowiedzieć: "chętnie się spotkamy pod warunkiem, że drugim prowadzącym będzie Pospieszalski".

• rudydon Re: PiS i partia białej flagi 05.09.11, 17:51
        ...no i rudego Donka malym pistolecikiem straszyl w windzie.
    • helguera dlaczego Amin bardziej obiektywny niż Lis? 05.09.11, 19:10
      Amin z pewnoscia bylby bardziej obiektywny od Lisa,chocby z tej przyczyny ze chcialby przypodobac sie swym politycznym przeciwnikom[tak przypuszczam]Lis zawsze jest soba czyli zawsze za czerwonymi,a teraz w zastepstwie czerwonych za Po bo tylko ta partia moze pokonac pisiorow ,ktorych Lis nienawidzi.
      • maaac Re: dlaczego Amin bardziej obiektywny niż Lis? 05.09.11, 19:25
        > Lis zawsze jest soba czyli zawsze za czerwonymi,a teraz w zastepstwie czerwonych za Po bo
        > tylko ta partia moze pokonac pisiorow ,ktorych Lis nienawidzi.

Czyli wychodzi na to, że nie za "czerwonymi" czy PO ale tak naprawdę przeciwko PiS.
        • piotr7777 Re: dlaczego Amin bardziej obiektywny niż Lis? 05.09.11, 20:03
          maaac napisał:

> Czyli wychodzi na to, że nie za "czerwonymi" czy PO ale tak naprawdę przeciwko
          > PiS.

Wobec powyższego jest zrozumiałe, że PiS nie chce aby ten pan prowadził debatę.
          • maaac Re: dlaczego Amin bardziej obiektywny niż Lis? 05.09.11, 20:14
            Oczywiście. PiSowi się więc częściowo nie dziwię.
            Trudno znaleźć w Polsce człowieka, który "jakoś" by nie był zaangażowane w te spory. Każdy z nas ma swoje polityczne preferencje, a wielu nie jest w stanie oddzielić swoich poglądów od swojej pracy. Dla mnie klasycznym przykładem tego był Lech Kaczyński, wszyscy przed lub po nim starali/ją się choć symulować "obiektywność".
            Czy potrafił by to Lis? Nie wiem, aż tak go nie śledzę. Mogę tylko powiedzieć, że jeden jedyny raz usłyszałem redaktora z Sygnałów Dnia Sznuka jak okazał emocje - w pozostałych wypadkach pełen profesjonalizm i identyczna uprzejmość wobec wszystkich gości. Niestety on też jest już nieaktualny - wywalił go proPiSowski szef PR.
            Lepsi byli by np w tandemie Lis i Pospieszalski lub jakiś taki pomysł zrównoważenia obu stron.
            • maaac Re: dlaczego Amin bardziej obiektywny niż Lis? 05.09.11, 20:15
              :) ups to był twój pomysł. Ale tak, spodobał mi się.
              • piotr7777 Re: dlaczego Amin bardziej obiektywny niż Lis? 05.09.11, 20:22
                maaac napisał:

> :) ups to był twój pomysł. Ale tak, spodobał mi się.

To mimo wszystko miło.
                Nawiasem mówiąc ja też mam dużo sympatii do Sznuka, choć akurat nie z powodu "Sygnałów dnia", bo Jedynki z założenia nie słuchałem i nie słucham.
                • maaac Re: dlaczego Amin bardziej obiektywny niż Lis? 05.09.11, 20:36
                  > Nawiasem mówiąc ja też mam dużo sympatii do Sznuka, choć akurat nie z powodu "Sygnałów
                  > dnia", bo Jedynki z założenia nie słuchałem i nie słucham.

Moja sympatia do Sznuka pochodzi z czasów gdzie większość obecnych "graczy sceny politycznej" było nikim. Teraz nie wiem co tam się dzieje. Słucham czasem Trójki, ale bardziej cenię muzykę i Mana niż programy polityczne. Nie lubię audycji kręconych na klęczkach.
      • pis_busters Re: Dlaczego helguera jest głupsza od stołkowej no 06.09.11, 07:38
        Dlaczego helguera jest głupsza od stołkowej nogi?
    • totapis500 PiS i partia białej flagi 06.09.11, 12:55

Czy ten mały złośliwi gnom nie wie co znaczy biała flaga, rząd Tuska jaki jest to wszyscy wiemy
      ale jeszcze się nie poddaje natomiast przeraża fakt że doktor jakiegoś śmiesznego prawa jest
      dyletantem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka