Dodaj do ulubionych

Kandydat PiS zachwala Aleksandra Łukaszenkę

06.09.11, 07:42
Do tej pory myślałem, że po zmianie władzy grozi nam polska odmiana putinizmu. Myliłem się - już się uważa za wzór system Łukaszenki, czyli kołchoz z baćką na czele. O ile system putinowski jest autorytarny, to na Białorusi jest tyrania, reżim. Ciekaw jestem czy 30% obywateli - zwolenników tych ludzi - ma świadomość co im się podoba.
Obserwuj wątek
    • lionold Nie mam słów! 06.09.11, 08:07
      PiS_ichooy na dodatek małomiasteczkowy wsiok.
    • maczimo Re: Kandydat PiS zachwala Aleksandra Łukaszenkę 06.09.11, 08:40
      Oby tak dalej, a będziesz miał pracę u Ojca Naczelnego Redaktora.
    • anty65 Re: Kandydat PiS zachwala Aleksandra Łukaszenkę 06.09.11, 08:52
      polak_k.prawy napisał:

> O ile system putinowski jest autorytarny, to na Białorusi jest tyrania,
      > reżim. Ciekaw jestem czy 30% obywateli - zwolenników tych ludzi - ma świadomość co im
      > się podoba.

Sądzę, że oni mają świadomość tego i prawdopodobnie właśnie tego od władzy oczekują. W demokracji czują się zagubieni.
    • 6.smiech Kandydat PiS zachwala Aleksandra Łukaszenkę 06.09.11, 09:40
      Łukaszenka zaprowadził w kraju porządek, nie pozwolił rozkraść przemysłu, zapewnił wzrost gospodarczy". To nie cytat z mediów białoruskich, ale słowa kandydata PiS na senatora z Opolszczyzny

Wspolczuje Polsce jesli ten pijaczyna wraz z reszta pisszamba dojda do wladzy. Oni tez zaprowadza porzadek. Z.Zero, Maciora i blizniaki mlaskacze dali juz poprzednio przedsmak
      tego porzadku.
    • pawel.nn To po co Pan obalał te komunę? 06.09.11, 09:46
      Panie Sanocki!!!
      To warto było walczyc z ta komuną? Narażać się na dołki, przeszukania, "internat". Byl porządek, jak ktos milicjantowi poskoczył to krótki wpier... i było po sprawie, nikt nie rozkradał przemysłu (to znaczy wszyscy kradli tak jak samo jak teraz, tylko samej fabryki ukraść sie nie dało). To po cholerę pół życia pan obalał te komunę żeby ją teraz przywracać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka