pablobodek Onufry Rydzyk: Krk to kłamstwo na kłamstwie ! 12.09.11, 16:16 Żądam wypowiedzenia konkordatu ! Kościół rzymsko-katolicki w Polsce stał się partią polityczną, najsilniejszą. Żądza władzy pomieszała zmysły zawodowym katolikom ! Tenże Rydzyk ma rację - w Polsce nie rządzą Polacy, ale Watykańczycy i panuje totalitaryzm, - czarny !! Odpowiedz Link Zgłoś
publicyst O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 16:26 Dlaczego Rydzyk nie odpowiada za wypowiadane publicznie kłamstwa ?! Kaczyński może, Ziobro może, Kurski może, inni mogą, to i Rydzyk powinien móc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
moje_slowa O. Rydzyk: krótko ćwok! 12.09.11, 16:31 Gdy niewiedza nawiedza! Nad flaszką pochylony, niewiedzą zaślepiony! Popili maminsynki, do jakiejś trefnej wędlinki. Spirytus, to spirytus, do picia żaden przymus. Pij szybciej bo się ściemnia. A winna w żarciu chemia. Patrzcie ten co z psem idzie, to po formaldehydzie. Gdy polityk nie wie co. To wszystko przez GMO. Dlatego zawetuje, chociaż to nie skutkuje. Uczona wiedzy nędza. Pyta o wszystko księdza. A ten z bełkotu wiary, to wszędzie widzi czary. Spirytus, aż boska ślinka, precz z GMO wędlinka. Z religii obowiązkowy. Spirytus metylowy. Spirytus w trzech postaciach i panujący w gaciach. przez almagus » Pn wrz 12, 2011 9:05 am talk.polonia.net/viewtopic.php?f=14&t=433&p=20170#p20170 www.youtube.com/watch?v=VIO6SLlmoCI Brat Wolak! talk.polonia.net/viewtopic.php?f=14&t=2046 Jestem za Polską, rozstaję się z Wolską! Wybory 2011: "Pomarańczowe miasteczko" Ruchu Palikota pod KPRM. Chcą debaty pc 2011-09-12, wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10273754.html Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Jak słyszy to widzi? No to ma widzenia po zbóju! 12.09.11, 16:39 Ale, ale, zaraz, zaraz.... A co to jest, k.wa mać? Bieda szyby w Polsce? Tusk, Komorowski, Kaczyński! To taki sukinsyn Rydzyk ma mieć rację, bo wam się tak podoba, bo wam i waszym dzieciom bieda szyby nie śnią się po nocach? O ku.rwa, co za kraj! I idź tu człowiecze na wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
ccorey124 O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 16:40 Ostatni raz takie haselka wykrzykiwal Lenin na swoich wiecach. A ze mial przed soba lud o niezbyt wyszukanej inteligencji to i dobrze mu szlo. Ciekawym czy cos sie zmienilo w naszej populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna.1 O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 17:02 Oszust,powiazany szemranymi interesami /czytajnie "nie" i "Fakty i Mity"/,działa komercyjnie bezkarnie,bo i czuje się dzięki układom bezkarny.Czy naprawde nie czas z tym skończyć? Do tego niedouk bełkotliwy /:Jak ja słyszę TĄ /TĘ/ Platformę.Ale media winne i organa scigania.Głosuję na Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
dream_catch Re: O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 17:10 Swieczkowski i Rydzuś to odrażające persony Odpowiedz Link Zgłoś
elkate-2 Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 17:19 Radiostacja O. Rudzyka ma prawo wypowiadać się o polityce, a nawet uczestniczyć w działalności politycznej. Ale niech to zostanie domeną świeckich katolików. O. Rydzyk niech zajmie się ewangelizacją swoich wrogów, apostolskim dialogiem z nimi, a nie ich zwalczaniem. Niech wpływa na politykę tylko poprzez kształtowanie wiary i moralności swojego środowiska i "przeciwników". Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Rydzyk to BARAN !!! 12.09.11, 17:31 Rzekł to największy BARAN do bezwolnych członków swojej sekty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeo7890 Ojciec Rydzyk to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 17:31 PiS i Radio Maryja mają wspólny cel a jest nim zdobycie władzy. Poprzez zawarcie nieformalnego sojuszu między PiSem a Radiem Maryja Ojciec Rydzyk został zaproszony przez Jarosława Kaczyńskiego do politycznej gry. Wygląda na to, że O. Rydzyk polubił tą grę i nie przebierając w środkach walczy o władzę. Wydawałoby się, że zadania, jakie stoją przed Kościołem są innej materii, niż walka o wpływy polityczne i walka o gromadzenie dóbr doczesnych. Ale tak nie jest, Ojciec Rydzyk jest teraz partnerem PiSu i w ten sposób stał się bardziej politykiem niż duszpasterzem. Ale jakim on jest duszpasterzem? Jakim jest ten nasz bohater z Torunia chrześcijaninem? Wartości, jakie mu przyświecają niewiele mają wspólnego z wartościami chrześcijańskimi. Chrześcijanin dzieli się swoimi pieniędzmi z ubogimi, zamiast je od nich wyłudzać, jeszcze do tego gwałcąc prawo. Jednak Ojciec Rydzyk nie jest tu sam winny, jest on produktem Kościoła Katolickiego. Polecam artykuł o problemach kościoła z witryny ”Kosmologia - nauka duchowa”. O prawdziwym chrześcijaństwie Wybrane tytuły akapitów: Pogaństwo w chrześcijaństwie Kościoły staną się muzeami oraz atrakcjami turystycznymi Kościół traci wpływ na samodzielnie myślącego człowieka.... Wybrane tytuły akapitów: Człowiek myślący nie potrafi ulegać duchowej dyktaturze Kościoła Chrześcijaństwo jest dzisiaj na różne sposoby pomieszane z pogaństwem Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 17:46 Złodzieju Rudzyk ! Jak słyszę twoje stękanie z nie wyparzonej mordy to nie mogę zrozumieć jaki biskup pozwolił ci zostać kapŁonem . Jak można być takim sukinsynem ! Twierdzisz, że 2,5 miliona dzieci głoduje, a ty mimo wszystko od ich dziadków i babć wyłudzasz pieniądze, które mogliby przeznaczyć na żywność dla swoich wnuków ! Te kłamstwa, które wygadujesz i to co czynisz to GRZECHY WOŁAJĄCE O POMSTĘ DO NIEBA ! Pan Bóg ci tego nie wybaczy. BĄDŹ PRZEKLĘTY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 17:47 "Platforma to kłamstwo na kłamstwie" Ekspert od "prawdy" (i wyłudzania pieniędzy) dał głos... Odpowiedz Link Zgłoś
ggargi O. Rydzyk zapomniał o jeszcze jednym cytacie: 12.09.11, 17:54 Oddajcie cesarzowi co cesarskie a Bogu co boskie :) ale jego to nie dotyczy on ma inną maksymę : Oddajcie mi co wasze a Bogu ja oddam co moje. Odpowiedz Link Zgłoś
eleo771 O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 17:58 Kto to mowi? Czyzby to mowil najwiekszy klamca,szczerdza,manipulant i zlodziej ? Ten paskudny ,wredny potwor musi zniknac z zycia publicznego bo on zniszczy kompletnie nasz kraj, powypacza umysly prostych,porzadnych ludzi.To Diabel w ludzkim ciele.J.Kaczynski to jego wierne odbicie.Obaj patrza na Narod jak na potecjalna KASE ,ktora mozna obrabowac. Mozna ten Narod oczernic, zmobilizowac do sluzalczosci na kolanach, zmusic do posluszenstwa i ograniczonego myslenia oczywiscie w Duchu KOMUNIZMU a nie KATOLICYZMU jak oni glosza !!! Ja jestem katoliczka i nie zgadzam sie z tym zeby te Potwory mowily w moim imieniu o przyzwoitych Obywatelach naszego Kraju ! Platforma to uczciwi i przyzwoici ludzie i takich nalezy sluchac ,im wspomagac i popierac a nie zaklamanych pisowcow i rydzykowcow ! Odpowiedz Link Zgłoś
czatman1 O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 18:00 Radio MAryja to pełna prawdy , dobroci i miłości dla bliźniego rozgłośnia z serca płynąca. ....nie już dłużej nie mogę tak pisać , bo mi sie klawiatura skrzy ze złości. Chamstwo , złodziejstwo , obłuda i jeszcze wiele innych epitetów , to pasuje bardziej do tego fircyka zakłamanego. Odpowiedz Link Zgłoś
2bjp3 O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 18:01 Powiedział naczelny kłamca i oszust Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 Re: O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 13.09.11, 05:19 A o. Rydzyk to prawda, też prawda i g..... prawda - jak powiedział znajomy gazda. Odpowiedz Link Zgłoś
andsed A propo biedaszybów 12.09.11, 18:01 Mieszkam na Śląsku, nie ma u nas biedaszybów. Brednie wierutne wygaduje Rydzyk. Owszem są rodziny biedne, jak chyba wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 18:07 mistrzu, prowadź!! wyciągnij Polskę z tej beznadziejności, może ty już ostatni zostałeś, tylko uważaj, każdy kto podniósł rękę na po, doznał albo wypadku albo popełnił samobójstwo - trzeba być ostrożnym Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Widać że Hasbara działa 12.09.11, 18:08 Schematyzm wypowiedzi, dwa, trzy krótkie zdania mające na celu zrobienia wrażenia masowości przeciwników Radia Maryja. Wrażenie jakby większość postów pisała ta sama i jedna osoba. Towarzysze zaniedbaliście front robót pod artykułem o zniesieniu PITu przez PO. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Widać że Hasbara działa 12.09.11, 18:14 Fajnie scharakteryzowałeś posty ZWOLENNIKÓW Radia Maryja. Śmieszy mnie też, że wielu zwolenników RM tak jak zwolenników PiS, rękami i nogami się broni przed posądzeniem ich o sprzyjanie tymże organizacjom. Jakby to nie wiem co wstyd był? Odpowiedz Link Zgłoś
leser.1 O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 18:12 o.Maybach dał głos w sprawie obrony biednych i niedouczonych. Alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
mirarob O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 18:14 ten jedyny, co prawdę głosi i nawet wykupił stocznię, że by ratować miejsca pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
acucell Ciekawe jak jeden złodziej w sukience krytykuje... 12.09.11, 18:15 Ciekawe jak jeden złodziej w sukience krytykuje innych złodziei Odpowiedz Link Zgłoś
niestetyzajetekonto O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 18:17 Pierwszy raz zgodzę się z ojcem Tadeuszem. Przestańmy dyskryminować księży ! Niech i oni zaczną płacić podatki ! Odpowiedz Link Zgłoś
torunczyk O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 18:23 Skoro tak mówi Pierwszy Oszust Rzeczpospolitej, to nic tylko wierzyć. torunczyk Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: O. Rydzyk: Platforma to kłamstwo na kłamstwie 12.09.11, 18:44 Jesli chodzi o oszukiwanie to mimo wszystko Rydzyka pod tym wzgledem Tusk bije na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś