maj16 Na TVP2 jest Makłowicz 25.09.11, 21:54 Oglądałam ten program będący wstydem dla TVN24, jednak o 11.15 przełączyłam na TVP2 na program "Kulinarne podróże Roberta Makłowicza" - znakomity:) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Na TVP2 jest Makłowicz 25.09.11, 22:21 Z przyzwyczajenia ogladam rano program Rymanowskiego i staram sie nie ogladac codziennych audycji tego goscia . Nie moge wyjsc z podziwu ,jak tak malo inteligentny gosc ( moje odczucie - moge sie mylic) , poslugujacy sie mowa polska w sposob wyjatkow nieudolny, moze byc tak wysoko klasyfikowany wsrod dziennikarzy? Wiem, wiem, jest ich wyjatkow malo. Wiem, p. Miecugowa sklonowac sie nie da. Bogdan " tak naprawde " Rymanowski swoja znajomosc jezyka polskiego niestety zatracil, jesli kiedykolwiek w ogole posiadl byl ja . Wprawdzie nie odpowiada sam sobie na zadane pytania , jak p. Pochanke,ale Ona jest zona dyrektora TVN 24 i stad jej sila sie bierze. Tesknie do inteligentnych , grzecznych , ale z jajem dziennikarzy . Choc obawiam sie , ze i tak w TVN 24 sa oni lepsi , niz w TVP Odpowiedz Link Zgłoś
maj16 Re: Na TVP2 jest Makłowicz 25.09.11, 23:25 Tesknie do inteligentnych , grzecznych , ale z jajem dziennikarzy . Ja też. Chciałabym, żeby w publicznej telewizji zaistniała Janina Paradowska. Niestety tylko w niszowej Superstacji i w TOK FM można wysłuchać pani redaktor. W "Puszce Paradowskiej" (Superstacja) ma fantastycznych gości, np. Jacka Rakowieckiego, Joannę Solską (ciekawie, przystępnie opowiada o finansach), Jana Wróbla. TVN24 kilka miesięcy bojkotowała dziennikarzy Wyborczej (za krytykę w sprawie kiboli, których TVN chroniła), teraz widać, że bojkot się skończył, skoro Paweł Wroński był w Loży Prasowej. TVN utrzymując Rymanowskiego, długo nie pociągnie, tak mi się zdaje. W końcu publika TVN24, to nie czytelnicy Faktu, ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Na TVP2 jest Makłowicz 26.09.11, 10:36 ...zdecydowanie brak jest Janiny i jej ostrych polemik z Zakowskim , za malo starc Wolka z Najsztubem czy glebokich analiz tow. Sierakowskiego. > Tesknie do inteligentnych , grzecznych , ale z jajem dziennikarzy . > > Ja też. Chciałabym, żeby w publicznej telewizji zaistniała Janina Paradowska. N > iestety tylko w niszowej Superstacji i w TOK FM można wysłuchać pani redaktor. > W "Puszce Paradowskiej" (Superstacja) ma fantastycznych gości, np. Jacka Rakowi > eckiego, Joannę Solską (ciekawie, przystępnie opowiada o finansach), Jana Wróbl > a. > > TVN24 kilka miesięcy bojkotowała dziennikarzy Wyborczej (za krytykę w sprawie k > iboli, których TVN chroniła), teraz widać, że bojkot się skończył, skoro Paweł > Wroński był w Loży Prasowej. > > TVN utrzymując Rymanowskiego, długo nie pociągnie, tak mi się zdaje. W końcu pu > blika TVN24, to nie czytelnicy Faktu, ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 To skąd wiesz, że "gó..."? 26.09.11, 08:14 stpaul napisał: > Nigdy nie oglądam tego gówna. Ja też nie oglądam, ale nie ośmieliłabym się wyrazić opinii na temat czegoś, czego nie oglądam... Odpowiedz Link Zgłoś
stpaul Re: To skąd wiesz, że "gó..."? 26.09.11, 08:32 Mówię, że to gó..., bo zdarzyło mi się obejrzeć dwa lub trzy wydania. Stąd wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: To skąd wiesz, że "gó..."? 26.09.11, 08:57 stpaul napisał: > Mówię, że to gó..., bo zdarzyło mi się obejrzeć dwa lub trzy wydania. Stąd wiem. Aha, rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikpp Reality show Rymanowskiego 25.09.11, 23:31 Czekałem na to, ze ktoś wreszcie napisze coś krytycznego na temat pracy "gwiazd dziennikarskich" TVN - Moniki Olejnik i Bogdana Rymanowskiego. Dla nich liczą się tylko newsy, sondaże, co który polityk głupiego powiedział. Gdyby tego "paliwa" zabrakło nie mieli by o czym mówić. Nie rozumiem, że nikt tego nie dostrzega w kierownictwie TVN. Tak naprawdę oboje nie mają nic ciekawego do powiedzenia. Ich praca to "podbijanie bębenka". Pani Olejnik lansuje siebie. Pan Rymanowski zaprasza przeciwników politycznych i tak prowadzi rozmowę, ze kończy się kłótnią, a on występuje w roli arbitra. Oboje nie mają zielonego pojęcia o sprawach, które są ważne dla milionów Polaków. Z przykrością stwierdzam, że oboje są żałośni. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Reality show Rymanowskiego 26.09.11, 08:25 ludwikpp napisał: > Nie rozumiem, że nikt tego [jak kiepscy są Olejnik i Rymanowski] nie dostrzega > w kierownictwie TVN. (...) > Z przykrością stwierdzam, że oboje są żałośni. Ale - widocznie - zwiększają oglądalność. Gdyby nie to, prywatna stacja by się ich pozbyła; zwłaszcza, że ani jedno, ani drugie nie jest żoną dyrektora , jak tu ktoś wcześniej napisał o pani Pochanke. Odpowiedz Link Zgłoś
han-ula Reality show Rymanowskiego 25.09.11, 23:37 Programy Rymanowskiego, Olejnik, Morozowskiego w TVN to kompletne dno. Do kogo one są adresowane? Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Reality show Rymanowskiego 26.09.11, 10:39 ..do mlodych wyksztalconych przybylych do wielkich miast . > Programy Rymanowskiego, Olejnik, Morozowskiego w TVN to kompletne dno. > Do kogo one są adresowane? Odpowiedz Link Zgłoś
dmbldr Reality show Rymanowskiego 26.09.11, 00:02 Podziwiam, że Pan wytrzymał do końca. Ja nawet kiedy jestem w kuchni i dochodzą mnie z pokoju odgłosy programu Rymanowskiego biegnę przełączyć kanał. Nie znoszę tej jego świetoszkowatej miny kiedy w programie kipi od agresji, chamstwa i idiotyzmu. Tylko oczka mu błyszczą z satysfakcji, że odwalił "dobrą dziennikarską robotę". Mnie to brzydzi więc nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nie bronię Rymanowskiego, ale ciekawi mnie... 26.09.11, 08:40 dmbldr napisała: > Ja nawet kiedy jestem w kuchni i dochodzą > mnie z pokoju odgłosy programu Rymanowskiego biegnę przełączyć kanał. Nie znoszę > tej jego świetoszkowatej miny kiedy w programie kipi od agresji, chamstwa i > idiotyzmu. Tylko oczka mu błyszczą z satysfakcji, że odwalił "dobrą dziennikarską > robotę". Mnie to brzydzi więc nie oglądam. ...skąd to wszystko wiesz (szczególnie zaciekawił mnie passus o świętoszkowatej minie i błyszczących oczkach), skoro biegniesz przełączyć kanał, ... nie oglądasz, bo Cię to brzydzi...? Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Reality show Rymanowskiego 26.09.11, 10:41 ... a co ze "Szkielkiem " ? Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Rymanowskiego nie oglądam... 26.09.11, 00:42 Od wznowienia programu po wakacjach Rymanowskiego w Kawie na ławę nie oglądam. Program stał się wyjątkowo stronniczy, kpiarski i gorszy od najgorszej satyry, a prowadzący cyniczny i okazujący brak intelektualnej wizji prowadzenia programu. Głupi uśmieszek na wykrzywionej twarzy drwi z ludzi, słowa wypowiadane przez Rymanowskiego obrażają ludzką inteligencję, wpisują się w pisowską metodę z poprzednich lat "ciemny lud to kupi"..., a zachowanie rozmówców ukazuje wyjątkowo obskurny jarmark przekupek. O pani Olejnik nie warto już cokolwiek pisać, stała się zacietrzewioną ale i obłudną, nie do końca obiektywną dziennikarką. Widać wiek swoje robi... Jest jeszcze jeden program w TVN24, który do dzisiaj można było oglądać, choć czasami z przymrużeniem oka. Od kilku tygodni "Loża prasowa" stała się tabloidalną zbitką wszystkich brukowych gazetek, a pani Łaszcz upodobniła się do dziennikarzy Gazety Polskiej... Tak, to nie pomyłka. Ta dziennikarka weszła w buty pseudodziennikarzy upatrujących wszędzie spiski i układy. Aż wstyd niekiedy to komentować, nomen omen, kiedyś sztandarowych niedzielnych programów TVN24, którymi telewizja ta przyciągała spore zainteresowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Rymanowskiego nie oglądam... 26.09.11, 01:20 Jest jednak jeszcze w TVN24 program , ktory moge ze spokojen polecic . To nocne rozmowy - " Inny punkt widzenia " , prowadzony przez p. Miecugowa. Gosc jest zawsze przygotowany. A nawet jesli mniej , t zadaje nieglupiei pytania i wudac, ze chce sie czegos dowiedziec. I SLUCHA SWEGO GOSCIA ! S L U C H A ! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Reality show Rymanowskiego 26.09.11, 07:33 neoendeo napisał: > Pacewicz, idz sobie lepiej pobiegaj, dobrze Ci zrobi ... Bo Ty już pobiegałeś i tak się zasapałeś, że głupstwo napisałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Reality show Rymanowskiego 26.09.11, 07:48 Rymanowski to jest dla mnie zle, populistyczne dziennikarstwo uwlaczajace przyzwoitym, profesjonalnym dziennikarzom. W Skandynawii niemozliwe w normalnej prasie czy telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Reality show Rymanowskiego 26.09.11, 10:45 .... nie tylko w Skandynawii , nawet na Grenlandii byloby to niemozliwe. > Rymanowski to jest dla mnie zle, populistyczne dziennikarstwo uwlaczajace przy > zwoitym, profesjonalnym dziennikarzom. W Skandynawii niemozliwe w normalnej pra > sie czy telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon ....Pacower jak zwykle w wielkiej formie, tumani i 26.09.11, 10:28 przeraza tak ze lemingom trudno sie polapac . Czy TeWał jeszcze jest zaprzyjazniona stacja czy juz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazar1910 Reality show Rymanowskiego 26.09.11, 11:55 czasami zastanawiam się kto p. Rymanowskiemu dał papiery dziennikarskie Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 2 pytania do Pacewicza:co porabia panna Krawczyk? 26.09.11, 13:08 oraz: Kiedy wynik sekcji zwlok Leppera? A poza tym, serdeczne pozdrowienia dla Stefanka z Uppsali Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Reality show Rymanowskiego 26.09.11, 15:37 Jak TVN padnie, to Rymanowski - piewca PiS-u natychmiast znajdzie pracę u Rydzyka w TV TRWAM, czego mu z całego serca życzę, bo to tam jest jego miejsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Reality show Rymanowskiego 26.09.11, 15:50 TVN nie padnie , matolow do ogladania tej "telewizji " jest wystarczajaco duzo, czego jestes zywym przykladem. Odpowiedz Link Zgłoś
k.janno Reality show Rymanowskiego 26.09.11, 17:35 Pacewicz, zacznij pić, albo cokolwiek innego, co sprawi, że przestaniesz już pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
k.janno Reality show Rymanowskiego 26.09.11, 17:43 Oto czym stała się ta gazeta. Diderot powiedział o Rosji, po wizycie na dworze Katarzyny Wielkiej, że Rosja zgniła, zanim dojrzała. Dokładnie to samo można i trzeba powiedzieć o III RP. Zgniła, zanim dojrzała. A nad tą zgnilizną fruwają Gzy Wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś