4dagome1 22.10.11, 20:35 Schabowego polecam panu panie Smolenski ,Albo dobrą świńską golonę z kapustą i piwem i nie będzie pan pisał głupot o Lisiewiczu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minstrel515 Re: Nie wiedziałem kto to Lisiewicz;teraz wiem-to 22.10.11, 22:07 antobojar napisał: > Tu się zgadzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
makoshika Kibol 1 do kibola 2: Dymałeś kiedyś geja? Kibol 2: 23.10.11, 12:33 "No co ty, ja?! Raz tylko dymałem faceta, który kiedyś dymał geja." Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Kibol 1 do kibola 2: Dymałeś kiedyś geja? Kib 23.10.11, 22:40 makoshika napisał: > "No co ty, ja?! Raz tylko dymałem faceta, który kiedyś dymał geja." Czy wszystkie makówki tak pieprzą od rzeczy? To od maku? Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Re: Nie wiedziałem kto to Lisiewicz;teraz wiem-to 23.10.11, 13:00 szybko łapiesz wyborco palikmiota .BUC ale jajahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Ani kto to 4dagome1..? to drugi buc.. 22.10.11, 21:14 Małe, ale dobrane faszystowskie towarzystwo.. "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Re: Ani kto to 4dagome1..? to drugi buc.. 23.10.11, 12:59 to że zaproponowałem schabowego tow Smolenskiemu to z tego powodu zostałem faszystą ? Ale jaja hahahahahahahahaahhaahha Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Kac Lisiewicza 22.10.11, 21:20 Kibole to żaden elektorat. Wyborca przede wszystkim musi trafić do lokalu wyborczego, a to przekracza możliwości przeciętnego stadionowego gieroja... Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Kac Lisiewicza 22.10.11, 23:35 advancem napisał: > Redaktorku. > Widze ze macie wielkie doswiadczenie w leczeniu kaca. > Czy to z wlasnych doswiadczen? > Rady pijaka zawsze sa naj............. Towarzyszu Szanowny! Widzę, że Was na WUML-u nie nauczyli co to metafora. Tylko współczuć J. Kaczyńskiemu takich wielbicieli! Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 Kac Lisiewicza 23.10.11, 07:36 Dlaczego poświęcamy tyle uwagi jakimś troglodytom,nie wiadomo dlaczego zwanymi "kibolami"?Znam trochę Europę,czasami chodzę tam na imprezy sportowe i poza sporadycznymi wypadkami nie zdarzają się takie"cuda"jak w Polsce.Może Europa już z tego wyrosła?Dlaczego zwykłą,chamską chuliganerkę,niektórzy podnoszą do rangi powstania narodowego? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kac Lisiewicza 23.10.11, 07:50 4dagome1 napisał: > Schabowego polecam panu panie Smolenski ,Albo dobrą świńską golonę z kapustą i > piwem i nie będzie pan pisał głupot o Lisiewiczu . Wiesz, on nawet bez schabowego,golony z kapustą, piwa, głupot nie pisze. Nawet o Lisiewiczu. Zresztą - gdy idzie o pisanie głupot - przy Lisiewiczu nie ma żadnej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Prezentacja Smoleńskiego w 100% zgodna z prawdą 23.10.11, 08:08 trajkotek napisał: > i właśnie o to chodzilo - zostałeś DOINFORMOWANY! Pozostań przy swoim, nie czytaj > tego, co napisał Lisiewicz, > plisssss. Cały trud Smoleńskiego POszedłby na marne! Przeczytałam bardzo dokładnie owe jeremiady skacowanego Lisieckiego i stwierdzam: Cały trud Smoleńskiego, bynajmniej nie poszedł na marne. Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Kac Lisiewicza 23.10.11, 08:13 Ten Lisiewicz ktoregos dnia po kacu sie nie dobudzi, musze sie skromnie przyznac, ze plakac po tym patriotycznym kibolu nie bede. A tak przy okazji - moze on takze ma falszywa mature jak prezio i stad te jego kompleksy ibajania, a takze potrzeba kompensacji? Probuje nam udowodnic a wlasciwie samemu sobie, ze na "prawdziwa" mature takze zasluzyl i jest czerwonym "inteligentem"? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kac Lisiewicza 23.10.11, 08:20 advancem napisał: > Redaktorku. > Widze ze macie wielkie doswiadczenie w leczeniu kaca. > Czy to z wlasnych doswiadczen? > Rady pijaka zawsze sa naj............. Nic mi bliżej nie wiadomo o redaktorku, ale zapewniam Cię, że ja - choć całkowicie niepijąca, nawet piwa - skacowanemu też bym doradziła alka prim albo sok z kiszonej kapusty. To są rzeczy ogólnie wiadome, nawet abstynentom. Natomiast - jako filolog, osoba znająca się na pisaniu - każdemu skacowanemu odradzałabym przelewanie złotych myśli na papier (nawet przysłowiowy - w dobie komputerów). Odpowiedz Link Zgłoś
paul_kemp Blumek już mobilizuje bandytów na 11.XI 23.10.11, 08:59 Będzie artykuł o redakcyjnym koledze panie Smoleński? Odpowiedz Link Zgłoś
jwasz1952 Re: Blumek już mobilizuje bandytów na 11.XI 23.10.11, 10:33 "Na kacu" to oni są od 2007 roku.Od 10-go kwietnia ub. roku sa na prochach. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Kac Lisiewicza 23.10.11, 09:19 Doskonałe i celne; w języku zrozumiałym dla Lisiewicza: dołożył mu Pan 10:0 ! Odpowiedz Link Zgłoś
helguera to Smolenskii zajmuje swiat objawami kaca Lisiewic 23.10.11, 11:05 Glupota redaktorow z gazety nie zna granic.''Czołowy ''gazety publicysta,caly swoj tekst poswieca innemu publicyscie,kpiac z tego co on wypisuje.i z kaca jego.Smolenski pisze po co lisiewicz swymi problemami zajmuje swiat.Nic głupszego smolenski nie mogl napisac,bo Lisiewicz zajmuje niektorych,a Smolenski kacem Lisiewicza zajmuje świat w dużo wiekszym wymiarze.Hipokryzaja w gazecie rozpanoszyla sie na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
martsy sam na kacu 23.10.11, 12:46 Dawno nie czytałem takich mało fantazyjnych bredni napisanych w sposób rozlazły i najwyraźniej bez wielkiego entuzjazmu... nawet najbardziej gorliwy funkcjonariusz GWna może się zmęczyc jak mu ciągle każą dawac odpór. a tu najwyraźniej sam dziennikarzyna jest jeśli nie na kacu to wręcz na bani. nudy Oczekuję demaskatorskiego tekstu Smoleńskiego o genezie środowiska GW, konszachtach z ubekami, Urbanami, Kiszczakami, i komitywie z ciągle nieosądzonym zamordystą tow. Ślepowronem przy tym gnoju wszyscy kibole w kraju to mały pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
dmbldr Doskonały tekst 23.10.11, 12:53 Lubię felietony gdzie pióro samo niesie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
freemir Re: Doskonały tekst 23.10.11, 14:01 Kibol poszedł za tym jak w dym, nie bacząc, że na własnych plecach wprowadzi do sejmu gejów i transwestytów. fantastyczne zdanie, zrywam boki ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
brzmski smoleńskie lokowanie produktu 23.10.11, 14:24 ciężką ma rękę, ten smoleński; smoleńska pisanina - namolna, o naturze kafara; smoleńskie uszczypliwości - jak psychopaty karesy... dozgonne; nie dziwi, że zanim siędę do lektury, się zmagam, w kwestii wyboru - czytać , nie czytać; ot, gazettwyborczy dylemat - sięgać, czy może wiedzę o życiu weryfikować lekturą już nawet... koziołka-matołka; spytacie - czemu zatem się katuję, martyrologicznie - bo smoleńsko; ano - próbuję dojść, jakie siły każą pawłowi sięgać; przecież nie rezydujące w starogardzie gdańskim (dla ułatwienia - producent lokowanego produktu); nie dziwcie się, jeśli wyjdzie, jak zawsze - to te, u których kasa, gdy ty, polaku masz... kaca Odpowiedz Link Zgłoś
realizmforte Kac Lisiewicza 23.10.11, 14:38 Genialnie trafny portret kiboli i Lesiewicza, boki zrywać ! Wielkie dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Kac Lisiewicza 23.10.11, 19:57 a transparent którzy umiescili kibice to sama prawda .Przeproście za KPP. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Ponieważ Lisiewicz najprawdopodobniej czyta... 23.10.11, 21:55 ... swoje "dzieła" zaraz po ich spłodzeniu, nietrudno się dziwić, że łeb mu pęka i kac to u niego stan permanentny. Odpowiedz Link Zgłoś