Dodaj do ulubionych

Listkiewicz: na koszulce powinno być godło i lo...

09.11.11, 16:45
A czy PZPN wykupił licencję na wykorzystywanie określenia "polska reprezentacja"?
Obserwuj wątek
    • boykotka Listkiewicz: na koszulce powinno być godło i lo... 09.11.11, 17:15
      Teraz koszulka, na której jest umieszczone logo reprezentacji, jest opatentowana i sprzedaż jej replik będzie generować określone zyski.

A nikt nie wpadł na pomysł, że koszulka z godłem zobowiązuje i może tu jest pies pogrzebany ??? Nie wspominając faktu, że ktoś może zaskarżyć każdego naszego kadrowicza o bezczeszczenie godła państwowego. ? W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe.
      --
      /
    • ubiquitousghost88 A cielę w niej może latać po boisku? 09.11.11, 18:28
      • ahk4iepaiv8u uf 09.11.11, 23:41
        dobrze, że logo i godło, bo już się bałem że logo, godło i zdjęcie p. Listkiewicza..
        uff, co za ulga :)
    • morda57 Listkiewicz: na koszulce powinno być godło i lo... 09.11.11, 18:32
      To teraz wiem,dla kogo oni graja !Dla prezia i jego kumpli!!!Olac tych wyrobnikow i prezia!!!
    • azeta7 Żadne tam godło 09.11.11, 19:10
      Panie Listkiewicz, czas by odszedł pan od piłkarskiej "mafii" i zajął się czymś pożytecznym dla ludzi. A na koszulkach lepiej niech będzie ten dziadowski PZPN bo od pierwszego meczu dostaniemy tak w d... że żadne wycia kibiców nie pomogą!
    • dar61 Tak czułem! 09.11.11, 20:07
      Po etapie utraty polskich diakrytyków z koszulkowych nazwisk - choć są pewne federacje nadal „ogonkujące" swe tam czcionki - oraz po wypchnięciu godła państwa z centrum koszulek przez logoły sponsorskie i zepchnięciu go pod pachę - dziś jeszcze to...

Mętne te dywagacje eksprezesa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka