jamnnik 09.11.11, 16:45 A czy PZPN wykupił licencję na wykorzystywanie określenia "polska reprezentacja"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boykotka Listkiewicz: na koszulce powinno być godło i lo... 09.11.11, 17:15 Teraz koszulka, na której jest umieszczone logo reprezentacji, jest opatentowana i sprzedaż jej replik będzie generować określone zyski. A nikt nie wpadł na pomysł, że koszulka z godłem zobowiązuje i może tu jest pies pogrzebany ??? Nie wspominając faktu, że ktoś może zaskarżyć każdego naszego kadrowicza o bezczeszczenie godła państwowego. ? W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe. -- / Odpowiedz Link Zgłoś
ahk4iepaiv8u uf 09.11.11, 23:41 dobrze, że logo i godło, bo już się bałem że logo, godło i zdjęcie p. Listkiewicza.. uff, co za ulga :) Odpowiedz Link Zgłoś
morda57 Listkiewicz: na koszulce powinno być godło i lo... 09.11.11, 18:32 To teraz wiem,dla kogo oni graja !Dla prezia i jego kumpli!!!Olac tych wyrobnikow i prezia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Żadne tam godło 09.11.11, 19:10 Panie Listkiewicz, czas by odszedł pan od piłkarskiej "mafii" i zajął się czymś pożytecznym dla ludzi. A na koszulkach lepiej niech będzie ten dziadowski PZPN bo od pierwszego meczu dostaniemy tak w d... że żadne wycia kibiców nie pomogą! Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 Tak czułem! 09.11.11, 20:07 Po etapie utraty polskich diakrytyków z koszulkowych nazwisk - choć są pewne federacje nadal „ogonkujące" swe tam czcionki - oraz po wypchnięciu godła państwa z centrum koszulek przez logoły sponsorskie i zepchnięciu go pod pachę - dziś jeszcze to... Mętne te dywagacje eksprezesa... Odpowiedz Link Zgłoś