Dodaj do ulubionych

wybory samorzadowe

04.11.06, 23:10
witam.jestem nowy na forum.podczs wyborów musze sie wypowiedzieć.skończyłem politologie na WSP.TWP w W-wie.Przedstawiam moje zdanie; Prezydentem w Siedlcach tylko p. Symanowicz - tylko on zna się na zarządzaniu miastem reszta (oprócz Kulickiego i Filipka to populiści - słuchałem i obserwowałem od 2 lat) radni to w okręgu (Sokołowska, Pznańska itd) Marek Kosyl- nie znam takiego drugiego społecznika w kraju- przejście dla uczniów dziewiątki, przejscie dla p[ieszych Chrobrego -Jagiełły9 przywiózł człowieka z UM i wymógł na nim zmiany), swietlica przy kosciele św. Józefa, remonty w 9-ce, chodnik na Żytniej i cicha reforma w administracji szkół to on. Jak ktos trenował judo u Kosyla to wierzy w niego. jest uczciwy do bólu, Jak ktoś nie wiezrzy zapraszam do polemiki.
Obserwuj wątek
    • oxylog Re: wybory samorzadowe 04.11.06, 23:16
      I ty żeś chłopie studia skończył ?
      Twoja wypowiedź to bełkot.
      • melisa333 Re: wybory samorzadowe 04.11.06, 23:36
        Panie Kosyl - nie lepiej się podpisać. I tak wszyscy wiedzą że nie warto pisac o
        sobie w 3 osobie. Śmiałości życze ! społeczniku he he he he he
        • sknerus4 Re: wybory samorzadowe 05.11.06, 00:59
          Jezu/nie wzywaj Pana Boga na daremno - ale w tym wypadku chyba mogę/!co to?
          • bambii Re: wybory samorzadowe 05.11.06, 02:13
            sknerus rozluźnij szczękę , podobno pomaga ;)
    • guthead Re: wybory samorzadowe 05.11.06, 01:41
      Z tym Symanowiczem to przesada, ale że ze "twarz" trzeba ludzi przyciągać do
      problemów to prawda. Ja bym przeciągnął nowego prezydenta po swojej ulicy potem
      kazał mu przejść Prusa w deszcz a po deszczu niech wylewa wiadrami wodę z
      piwnic na Broniewskiego następnie przez rondo na Bema przez Poniatowskiego i w
      parku ktoś by go odebrał np ten koleś, co skończył wieloliterowe studia.
      (bjj.pozdro)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka