Dodaj do ulubionych

PiS: Przywróćmy karę śmierci

• costa3500 PiS: Przywróćmy karę śmierci 25.11.11, 21:55

Czyżby mutantowi Jarusiowi znudziło się życie.
    • nerwus0 PiS: Przywróćmy karę śmierci 25.11.11, 21:55
      Fajnie, kurczę, głupota Kaczora sięga abstrakcyjnych bredni.
      Wprawdzie brednie są abstrakcyjne, lecz w wykonaniu tego jegomościa
      bardziej zakrawają na wtórny kretynizm.
      Biedny , bo głupi.
    • nerwus0 PiS: Przywróćmy karę śmierci 25.11.11, 22:00
      A ile razy zamlaskał przy ogłaszaniu swego durnego pomysłu?
      Dokładnie 23 razy. Policzyłem.
      • nerwus0 Re: PiS: Przywróćmy karę śmierci 25.11.11, 22:04
        Kuźwuś, jakoś trolle zamknęły jadaczki.
        Czyżby naszła je mądrość? Nie wierzę.
      • zdybka Re: PiS: Przywróćmy karę śmierci 25.11.11, 22:06
        I te slynne zaciaganie sie powietrzem.
        Zastanie nam w pamieci.
        • nerwus0 Re: PiS: Przywróćmy karę śmierci 25.11.11, 22:09
          Po helu cieńko się śpiewa.
          • zdybka Re: PiS: Przywróćmy karę śmierci 25.11.11, 22:18
            Co maja Janusze wspolnego ze soba ?
            • nerwus0 Re: PiS: Przywróćmy karę śmierci 25.11.11, 23:01
              Jestem bardzo ciekawy. Też, dziwnym trafem mam na imię Janusz.
              • zdybka Re: PiS: Przywróćmy karę śmierci 25.11.11, 23:19
                To zaden dziwny traf,wiem o tym.
                Also,sposob wypowiadania sie, macie podobny,przekonywujacy(spokojny ale stanowczy)
                Wiecej nic nie dodam ,bo moze brzmiec jako slodzenie.
                Nic zlego na mysli nie mam.
                • nerwus0 Re: PiS: Przywróćmy karę śmierci 25.11.11, 23:36
                  A to ciekawe. Możesz znać moje imię, widocznie je kiedyś podałem.
                  Ale ja jako stanowczy? Może i tak. Czasem strzelam coś na szybko.
                  Czasem bez pomyślunku. Dzięki, że tak mnie odbierasz. Miło mi.
                  Cóż. Całe życie służyłem ludziom i nadstawiałem karku.
                  W końcu, nie każdy miał okazję lądować na USS"Nimitz"
                  Ja tak.
    • rozwado Re: pusta gadanina 25.11.11, 22:19
      PiS nie probowal wprowadzic kary smierci kiedy byl u wladzy. Zatem terazKaczorowi chodzi o to zeby przebic Ziobre. Zwlaszcza, ze Ziobrze jako europoslowi nie bradzo wypada zadac przywrocenia kary smierci. Zadanie przywrocenia kary smierci jest pustym gestem, bo ani PiS nie ma wiekszosci za soba, ani EU i Rada Europy nie dopuszcza do tego, zeby kraj czlonkowski wprowadzil kare smierci.
      • zdybka Re: pusta gadanina 25.11.11, 22:30
        Konca swojego to i on sie domyslil,to sa juz jego ostatnie podrygi.
        • pn-ski Re: pusta gadanina 26.11.11, 00:16
          < Końca swojego to i on się domyślił, to są już jego ostatnie podrygi.>

To nie będzie dobijania watahy? Rozpierzchła się po stepie? Szkoda...
          Sam prezio stoi i chlapie androny. Mało zabawne.
    • qdynt PiS: Przywróćmy karę śmierci 25.11.11, 22:21
      co na to kościół?
      W wyborach nie pomógł to teraz można pominąć?
      Warto rzucić okiem na colaska.pl
    • wiedzacy_ziemianin Warunek: tylko haczyński będzie katem !!!!!!!!!!!! 26.11.11, 04:08
    • wiedzacy_ziemianin haczyński byłby pierwszym, który ukrzyżuje j.c. !! 26.11.11, 04:10
    • wiedzacy_ziemianin Co jeszcze wymyślą ci degeneraci ????????????????? 26.11.11, 04:11
    • wiedzacy_ziemianin PiS: Przywróćmy karę śmierci - to takie typowe dla 26.11.11, 04:12

katoli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • bzykajacyhamster Mialem racje 26.11.11, 04:44
      A jednak...nie mylilem sie, Kaczynski zwariowal. :D
    • wiedzacy_ziemianin Chyba dość już morderstw dokonanych przez katoli ! 26.11.11, 04:46
    • wiedzacy_ziemianin Zabierzcie mu ten mały pistolecik, bo zacznie wymi 26.11.11, 04:48

erzać sam swoje wyroki śmierci - przecież to chory osobnik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • uwierz_w_to Re: PiS: Kaczyński jest nieobliczalny. 26.11.11, 05:20
      Miałem czasem mieszane zdanie co do Kaczyńskiego, ale już tym razem uświadomił mnie na dobre, facet jest nieobliczalny.Chory królik takich trzeba izolować.A z drugiej strony to są trupie podrygi bo jest skończony politycznie.
      • uwierz_w_to Re: PiS: Kaczyński jest nieobliczalny. 26.11.11, 05:26
        I ten typ nigdy się nie podda im bliżej jego politycznej porażki, tym debilniejsze będzie miał pomysły.Tonący brzytwy się chwyta, ale akurat w tym przypadku to jest idiotyczny pomysł z karą śmierci, wręcz barbarzyński, wielki chrześcijanin.
    • japolak PiS: Przywróćmy karę śmierci 26.11.11, 06:06
      Każdego z nas kusi, by za bestialskie zbrodnie śmiercią karać. Kiedyś myślałem, by sędziowie sami wyrok wykonywali, ale niektorym by to rozkosz sprawiało. Gdzie są granice? Czy na karę śmierci zasługuje lekarz źle leczący kota Alika? W USA prawo nie radzi sobie z postepem nauki - testy DNA zaprzeczają setkom wyroków a gwałty i morderstwa. Tamtejszy Sąd Najwyższy jest przeciw wznawianiu spraw. Ze względów finsnsowych, Bo byłyby odszkodowania dla ludzi dwadzieścia lub więcej lat siedzącyh - albo dla rodzin skazańców niesłucznie "zgazyfikowanych". A tu kryzys finansowy...
      Joanna d.Arc, Giordano Bruno, Jan Hus...
      Jestem przeciw karze śmierci, jednocześnie przeciw penalizacji (zamykaniu w więzieniu) za in vitro, aborcję dziecka już przy zapłodnieniu skazanego na bolesną śmierć. Za prośbę matki by jej i dziecku pozwolić na etnazję, bo chłopak od 16 roku życia, ponad 20 lat, jest tylko warzywem, którym matka się opiekuje, nie zaś biskupi, "broniący życia", sztuczne zapłodnienie morderstwem nazywający. Ekspeci od seksu i niepokalanego poczęcia.
      Ja i pielęgniarki moją jeszcze świadomą mamę kąpiemy, pieluchy zmieniamy. Cho mówi, że po 88 latach chciałaby odpocząć, odejść do mojego zmarłego taty. Tu nieważne, czy i w jakie życie pozagrobowe wierzymy.
      W najbliższej bramie Polakom-Katolikom pokażę, że nie jestem obrzezany, choć podobno wszypolaków to wszechpodnieca. Podobnie jak zabijanie z wyrokiem i bez wyroku. Za Ojczyznę, kota Alika, Smoleńsk i świętego Wojtyłę...
    • re.ne Re: PiS: Przywróćmy karę śmierci 26.11.11, 07:04
      Jestem za karą śmierci dla morderców. Zamiast marnowac 3000zł miesięcznie na jednostke społeczeństwu niepotrzebną.
      Ale w Polsce dzieci mogą przymierac głodem, siedziec w zimnym domu z przeciekającym dachem.
      A morderca ma prawo do 3 posiłków, do lekarza i do godnego życia w celi aż do śmierci.
      • uwierz_w_to Re: PiS: Przywróćmy karę śmierci 26.11.11, 07:39
        re.ne napisała:

> Jestem za karą śmierci dla morderców. Zamiast marnowac 3000zł miesięcznie na je
        > dnostke społeczeństwu niepotrzebną.
        > Ale w Polsce dzieci mogą przymierac głodem, siedziec w zimnym domu z przeciekaj
        > ącym dachem.
        > A morderca ma prawo do 3 posiłków, do lekarza i do godnego życia w celi aż do ś
        > mierci.

Tak ma prawo bo jesteśmy cywilizowani i ma prawo do resocjalizacji.Nie możemy się poniżać i używać tych samych metod co morderca, każdy cywilizowany i myslący człowiek Ci to powie.
      • piotr7777 dziwi mnie skala nienawiści do J.K. 26.11.11, 07:42
        Z jednej strony więcej jest racjonalnych argumentów przeciw k.s. niż za. Właściwie tylko jeden mógłby być ewentualnie zasadny - skazany na tę karę nie popełni więcej żadnego przestępstwa. Ale ten sam efekt można osiągnąć przez dożywotnie pozbawienie wolności.
        Trudno jednak nie zauważyć, że Konwencja Praw Człowieka z 1950 r. w pierwotnym brzemieniu wprost przewidywała skazanie na śmierć przez sąd jako oczywisty wyjątek od zasady ochrony życia, dopiero w latach 90 pojawił się Protokół Dodatkowy zakazujący kary śmierci w czasie pokoju. Przyjęto wówczas także zabezpieczenie, że żadne państwo nie może wypowiedzieć tego protokołu nie wypowiadając Konwencji.
        W którymś momencie uznano, że dyskusja na temat k.s. się skończyła. Choć wiele światłych - z perspektywy czasu - osób było jej zwolennikami lub po prostu uważało za coś normalnego.
        Innymi słowy mówiąc albo jesteś przeciw albo jesteś "barbarzyńcą" (choć w społeczeństwach pierwotnych zabójców nie karano śmiercią i właściwie nie karano w ogóle). Inaczej mówiąc sprzeciw wobec kary śmierci stał się dogmatem.
        Tyle tylko, że przez lata był to pewien dogmat elit. Równocześnie wyniki badań opinii społecznej wskazywały na wysokie poparcie dla kary śmierci, jakby wbrew tym elitom. Ludzie słyszeli o zwyrodnialcu, który np. brutalnie zgwałcił i zamordował dziecko a potem pokroił jego zwłoki, następnie widzieli utytułowanego obrońcę praw człowieka troszczącego się wyłącznie o sprawcę (a nie o rodzinę ofiary) i zwyczajnie zalewała ich krew.
        Czy dziś Polacy zostali przekonani przez światłą część społeczeństwa, czy poprawił się poziom świadomości prawnej? Nie sądzę, większość ataków na J.K. to część personalnej nagonki na niego. Gdy np. za karą śmierci wypowiadał się minister Sikorski (a tak było co najmniej dwukrotnie) reakcje były inne.
        W tym sensie jest to raczej smutne.
        • prezi777 Re: dziwi mnie skala nienawiści do J.K. 26.11.11, 08:23
          Sikorski nie jest prawnikiem a Kaczyński
        • oldnick5 @piotr7777 26.11.11, 08:37
          Dlaczego.
          Dlatego, że przywrócenia kary śmierci chce ogromna większość ludzi – przypuszczam, że na całym świecie, a już na pewno w Polsce. To jest dla mnie powód absolutnie wystarczający. Taka „umowa społeczna”. Wola narodu, najlepiej wyrażona w powszechnym referendum.
          Kiedy.
          Tylko w dwóch przypadkach: świadomego i chcianego (nie w afekcie i nie przypadkiem) zamordowania człowieka LUB zamordowania człowieka w akcie terroryzmu; i tylko wtedy, gdy wyrok uchwali jednogłośnie trzech zawodowych sędziów; i tylko wtedy, gdy stanie się to również w drugiej instancji; i tylko wtedy, gdy prezydent nie skorzysta z prawa łaski.
          Jak.
          Szybko i sprawnie.
          Kontrargumenty.
          Dla ogromnej większości obywateli nie istnieją lub są mniej ważne od argumentów.
          Stanisław Remuszko
          www.remuszko.pl/ks
          • oldnick5 c.d. 26.11.11, 09:17
            Może jakaś wiarygodna firma odważy się zrobić sondaż na reprezentatywnej próbie dorosłych mieszkańców Polski?
            Vox populi - vox Dei:
            Czy był(a)byś za przywróceniem w Polsce kary śmierci?
            Tak - Nie - Nie mam zdania
            Czy był(a)byś za przywróceniem w Polsce kary śmierci - również wówczas, gdy oznaczałoby to wyjście z Unii Europejskiej?
            Tak - Nie - Nie mam zdania
            Stanisław Remuszko
            www.remuszko.pl/ks
          • erte2 Re: @piotr7777 27.11.11, 01:15
            Drogie Remuszko - wybacz że powiem Ci wprost: Bredzisz.
            A bredzisz, drogie Remuszko, między innymi dlatego że jeśli zapytałobyś ludzi o to czy np. chcą płacić podatki, chcą zniesienia mandatów za zbyt szybką jazdę, czy chcieliby nie pracować a dostawać godziwe pieniądze - to olbrzymia większość odpowie Ci: Tak.
            A gdybyś, drogie Remuszko, zapytało czy egzekucje mają być publiczne i poprzedzone chłostą - to zapewne dostałobyś, drogie Remuszko, odpowiedź entuzjastycznie twierdzącą.
            A gdybyś, drogie Remuszko, zapytało (najlepiej anonimowo) naszych drogich Rodaków-katolików czy chcą aby naszych polskich Żydów wyrzucić do Izraela - to....
            Itd., itp.
            Otóż, drogie Remuszko, non semper vox populi - vox dei. Często ów vox populi to jest wrzask rozwydrzonej tłuszczy lub wycie motłochu, bo człowiek jest jedynym zwierzęciem któremu sprawia przyjemność widok cierpienia innego zwierzęcia, który zadaje ból tylko dlatego że lubi patrzeć jak boli, który czerpie dziwną przyjemnośc na widok krwi czy czyichś mąk. Nawet największe i najgroźniejsze drapieżniki nie zabijają dla przyjemności, nie radują
            się na widok śmierci i nie przyglądają się z upodobaniem czyjemuś konaniu w mękach.

Na szczęście, drogie Remuszko, nie ty stanowisz prawo, nie twoje zdanie ma jakiekolwiek wpływ na decyzje, i nie z tobą trzeba się liczyć.
            A jeśli już koniecznie chcesz - wprowadż sobie karę śmierci na własny użytek. Możesz wykonać ją na sobie, szybko i sprawnie, i nawet wolno ci odmówić sobie łaski.
        • pn-ski Re: dziwi mnie skala nienawiści do J.K. 26.11.11, 10:48
          <Z jednej strony więcej jest racjonalnych argumentów przeciw k.s. niż za. Właściwie tylko jeden mógłby być ewentualnie zasadny - skazany na tę karę nie popełni więcej żadnego przestępstwa. Ale ten sam efekt można osiągnąć przez dożywotnie pozbawienie wolności.>

Przypomina to wypowiedz ministra sprawiedliwości Ziobry na temat dr.G, jeszcze przed procesem i wyrokiem - samo to powinno być ostrzeżeniem. Przy takim poziomie naszych sędziów (zatwierdzenie znaku "zakaz pedałowania" tez ciekawy przykład) bałbym się powierzyć im rozstrzyganie o życiu i śmierci.
    • wels5 PiS: Przywróćmy karę śmierci 26.11.11, 07:52
      Dla J. Kaczyńskiego obrona życia jest ważna od poczęcia do narodzin. A dalej.....
      • 1zorro-bis Polowania czas nadszedl.... 26.11.11, 08:20
        no, to odstrzelmy kaczke jak sie tego tak domaga! Mysliwych u nas dostatek....
        A kaczka w jablkach na swieta...Pycha!
        • 6.smiech Re: Polowania czas nadszedl.... 26.11.11, 09:18
          1zorro-bis napisał:

> no, to odstrzelmy kaczke jak sie tego tak domaga! Mysliwych u nas dostatek....
          > A kaczka w jablkach na swieta...Pycha!

Nie jestem za polowaniami ale kaczke lubie. Problem polega tylko na tym ze lubie zwieza
          a nie juz cuchnaca padlina, i to nie od dzis.
    • cancro PiS: Przywróćmy karę śmierci 26.11.11, 08:56
      Jedna z zasad prawa rzymskiego, na którym opiera się także nasze prawodawstwo mówi, że kara powinna być sprawiedliwa w odczuciu społecznym. Można wykpiwać zasadę "oko za oko", ale to najprostsze pojmowanie sprawiedliwości w odczuciu społecznym. Chodzi o to, żeby każdy człowiek, w tym "nieprawnik" (a tych przecież w społeczeństwie jest zdecydowana większość), miał poczucie sprawiedliwości kary. Dobrym przykładem jest przypadek zwyrodnialca z Oslo, któremu za zabicie ok. setki ludzi grozi max. 21 lat więzienia. Czy eliminacja takiego indywiduum ze społeczeństwa w sposób ostateczny byłaby zbrodnią, czy zadość uczynieniem w stosunku do rodzin ofiar? Czo straciłaby Norwegia albo ludzkość eliminując trwale degenerata?
    • cyniczne_oko jestem za, z pisem zgadzam sie w tym punkcie 26.11.11, 09:12
      Jestem za, w tej jedynej sprawie zgadzam się z pisem. Mordercy-sadyści powinni być skazywani nie na dziseciolecia wiezień gdzie my - społeczeństwo łożymy na ich utrzymanie ale na karę śmierci. Powinno się takich morderców usuwać raz na zawsze.
      • art.usa Re: jestem za, z pisem zgadzam sie w tym punkcie 26.11.11, 11:29
        Ty sadystyczne oko zgadzasz się w każdym punkcie z tym dziadostwem.
        Bo to całe dziadostwo to jesteś właśnie ty.

cyniczne_oko napisał:

> Jestem za, w tej jedynej sprawie zgadzam się z pisem. Mordercy-sadyści powinni
        > być skazywani nie na dziseciolecia wiezień gdzie my - społeczeństwo łożymy na i
        > ch utrzymanie ale na karę śmierci. Powinno się takich morderców usuwać raz na z
        > awsze.

Ty wredna PISowska mendo,
        jak by cię nikt nie znał.

Ciebie powinno się zabić laksigenem.
        Byś się na śmierć zasrrał.
        • cyniczne_oko hoho, wypuścili z psychiatryka na przepustke 26.11.11, 11:37
          art.usa napisał:

> Ty sadystyczne oko zgadzasz się w każdym punkcie z tym dziadostwem.
          > Bo to całe dziadostwo to jesteś właśnie ty.
          >
          > Ciebie powinno się zabić laksigenem.
          > Byś się na śmierć zasrrał.
          >
          >
          No prosze, nasz ulubiony błazen na przepustce z psychiatryka. Popisz jeszcze trochę, będzie z czego i z kogo się pośmiać. Klainów jak ty rzadko się widzi.
          • 6.smiech Re: hoho, wypuścili z psychiatryka na przepustke 26.11.11, 15:40
            ten opis pasuje jak oko w oko do ciebie pisdzielski glupku:

> No prosze, nasz ulubiony błazen na przepustce z psychiatryka. Popisz jeszcze tr
            > ochę, będzie z czego i z kogo się pośmiać. Klainów jak ty rzadko się widzi.
          • art.usa Re: PISo sadystyczne oko, jak zwykle "PISo agitator w akcji" 26.11.11, 17:44
            cyniczne_oko napisał:

> art.usa napisał:
            >
            > > Ty sadystyczne oko zgadzasz się w każdym punkcie z tym dziadostwem.
            > > Bo to całe dziadostwo to jesteś właśnie ty.
            > > Ciebie powinno się zabić laksigenem.
            > > Byś się na śmierć zasrrał.

Ty PISo gnojówo.
            W twym łbje latają stada zagrzybialych kaczorów.

Napisz coś, sadysto bezzębnego,
            jakie są plany kanibalów PISowskich
            cuchnąca chora PISowska szmato.

Twa wypowiedź to powtórka dla każdego,
            zero inteligenci, w twym kółku zero-wców.
    • evusia123 kaczyn 26.11.11, 10:39
      PORABANY jak malo kto!!
      Nie kuma,ze spoznil sie a Adolf juz dawno nie zyje .
      • art.usa Re: kaczyn; Adolf w wydaniu kresów. 26.11.11, 17:48
        evusia123 napisała:

> PORABANY jak malo kto!!
        > Nie kuma,ze spoznil sie a Adolf juz dawno nie zyje .

Tak, ale Polska ma nowego stwórcę Lucyfera.
    • rudydon ...czy bedzie ogloszony konkurs na stanowisko kata 26.11.11, 10:56
      czy jak zwykle po znajomosci ?
    • he1ku Re: PiS: Przywróćmy karę śmierci 26.11.11, 10:56
      Bardzo dobrze , powinniśmy przywrócić , ale trzeba ją wypróbować na pomysłodawcy. Czy się odważy poddać tej próbie ? Czy jak daleko to się zgadza i innych chce likwidować ?
    • frey8b PiS: Przywróćmy karę śmierci 26.11.11, 10:57
      Jak się ma zdaniem katolika Kaczyńskiego „obrona życia od poczęcia do śmierci naturalnej”
      czy Kaczyński przeciw stawia się nauce kościoła a hierarchowie i Rydzyk nie grzmią?
      Czy obrona życia to tylko slogan? Czy Kaczyński jak nie może sam szabelką wymachiwać rozlewając krew, to stara się aby za niego robiło to prawo? Oczywiście za poparciem kościoła, bo do wykonania wyroku obok kata jest ksiądz na etacie.
      • nerwus0 Re: PiS: Przywróćmy karę śmierci 26.11.11, 13:59
        I będzie stał nad skazańcem księżulo z krzyżykiem, tłumacząc skazańcowi
        "ciebie, synu, tylko powieszą lub rozstrzelają a ile ten musiał wycierpieć
        na krzyżu". To nie moje słowa, to J.Haszek.
      • 6.smiech Re: PiS: Przywróćmy karę śmierci 26.11.11, 15:52
        frey8b napisał:
        .......Czy Kaczyński jak nie może sam szabelką wymac
        > hiwać rozlewając krew, to stara się aby za niego robiło to prawo? Oczywiście za
        > poparciem kościoła, bo do wykonania wyroku obok kata jest ksiądz na etacie.

Jesli przy wyroku bedzie i ksiadz mial halture to kosciol i rydzol napewno popra kucyka.
        Im pieniadze nie smierdza.
    • koloratura1 PiS: Przywróćmy karę śmierci 26.11.11, 11:19
      Chyba nie przywrócimy.
    • art.usa PiS: Przywróćmy karę śmierci dla członków PISu 26.11.11, 11:25
      PISowcy i kaczka tak potrzebni jak czyrak na doopie.
      Tu są drastyczne operacje koniecznością.

Trza tylko pomyśleć jak?
      Przez podawanie laksigenu,
      większej ilości viagry, albo wybory prezydenckie.
      Tak czy śmak wymrą.

A, dochodzi u PISowców jeszcze kanibalizm.
      • zdybka Re: PiS: Przywróćmy karę śmierci dla członków PIS 26.11.11, 20:23
        Szybciej bedzie wpakowac ,ale w komplecie, do nowej Tutki.
        Kierunek nam wszystkim jest znany.
    • ebz195224 PiS: Przywróćmy karę śmierci 26.11.11, 11:40
      Przecież jest pewne rozwiązanie,które wszystkich zadowoli . Za morderstwo dożywocie w więzieniu o zaostrzonym rygorze , bez prawa odwołania. Zabójstwa można rozpatrywać indywidualnie.Wystarczy konkretna definicja...czym jest morderstwo,a czym zabójstwo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka