Dodaj do ulubionych

Mucha nie gada

• talbor73 Mucha nie gada 10.01.12, 16:26
      nie chce gadać o swoim życiu to jej sprawa, dziennikarz może czuć się lekceważony ale Mucha to nie Doda i majtek nie pokaże. Co do urody to każdy lubi coś innego ale Mucha ma niepospolity urok. Pa.
    • wojciech.staszewski Mucha nie gada 10.01.12, 16:27
      Komentatorzy i Czytelnicy

Chciałbym wyjaśnić tylko, że się nie moczę w nocy. Odnośnie pozostałych zarzutów niech mój tekst broni się sam.

Wojtek Staszewski, autor tekstu
      • trajkotek dziękuję za ... 10.01.12, 17:46
        wojciech.staszewski napisał(a):
        Komentatorzy i Czytelnicy
        Chciałbym wyjaśnić tylko, że się nie moczę w nocy. Odnośnie pozostałych zarzutów niech mój tekst broni się sam.
        Wojtek Staszewski, autor tekstu

Może z powodu emocjii nie zrozumial Pan tego, co napisałem: nie pytałem o to, czy się Pan moczy. Jest to więc wyjaśnienie, odpowiedź na pytanie, którego nie było.
        To po pierwsze, po drugie - to nie zarzut, tylko ciekawość ... po trzecie - czemu
        "inne" nazywa Pan zarzutami?

Tekst broni się sam i nie sam ... na dwa sposoby. Moja rada, by poczekał Pan aż Mucha umrze, wtedy bliscy zaczną gadać, uznany został za podłość ... tylko, że pański tekst zaczyna refleksja:
        "Nawet kiedy pisałem teksty pośmiertne, pogrążone w żałobie rodziny i znajomi rozmawiali o bohaterze chętniej niż bliscy minister Muchy"

Dziękuję za odpowiedź, jestem pełen uznania, po raz pierwszy widzę, że autor odpowiada w ten sposób czytelnikom.
        trajkotek
    • unamatita ..widac niewiele ma do POwiedzenia! 10.01.12, 17:37
      Na POhybel!
      u.
      • bms01pl Re: ..widac niewiele ma do POwiedzenia! 10.01.12, 19:48
        jakoś w swoim czasie w kolorowych pismach można było paradować, a dziś w wybiórczej niekoniecznie? jak to było w tytule sesji zdjęciowej do ckm'a? lara croft polskiej polityki? jakichś "gal" albo innych "twoich stylów" w międzyczasie nie było? tak się składa, że coś o życiu bohaterki wiem... i pewność mam, że nawet dyrekcja naszego liceum, choć historyk, w kilku kwestiach się myli... z tymi talentami humanistycznymi też nie ma co przesadzać... o reszcie lepiej nie pisać, bo to nigdy nie wiadomo, co za abw będzie adres ajpi sprawdzać:))) tak więc najpierw odsiać ziarno prawdy od co najmniej kilku "legend" z tekstu by się zdało, ale jak, skoro nikt nie chce z redaktorem gadać:))) życzliwie minister kibicuję, bo to i dawne czasy się przypominają, i poglądy polityczne raczej podzielam, ale póki co powodów do zachwytów imho nie widać...
        • antobojar bms01pl, fajny bełkot,powinieneś zostać politykiem 10.01.12, 20:13
          .. ePiSkopatu.. oczywiście..

"WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.."
          "Relativity applies to physics, not ethics"
          Albert Einstein
          • bms01pl Re: bms01pl, fajny bełkot,powinieneś zostać polit 10.01.12, 20:24
            a skąd pewność, że nie powinnaś? albo że już nie jesteś? tylko z partią na pewno nie trafione, jakoś nam nie po drodze:)
            • antobojar Przepraszam, ale ta retoryka:"on ukradł,albo jego 11.01.12, 04:37
              .. jego okradli.. nie wiadomo dokładnie, ale coś tam w tym jest podejrzanego"... to takie PiSowskie.. i takie PiSmęskie...
              A Mucha osiągnięć ma sporo, większych niż połowa nierobów w Sejmie razem wzięta...
              1.Zwierzaczki.. ustawa.. 2.Wykazanie że lekarz i szpital który kieruje 85-latka, który nie chodzi od 5 lat, na operację wszczepienia protezy stawu biodrowego, to dranie bez serca i oszuści, którzy sprawiają nieopisany ból pacjentowi i doją NFZ przy okazji... 3.Potrafi zachować godność, pogodę ducha, poczucie humoru i klasę... bez względu czy ma do czynienia z kolorowymi pismami, czy prowadząc dyskusję w kampanii prezydenckiej, czy odpierając ataki, nawet we własnej partii..
              Nawet jeżeli nie jest ideałem, to na pewno jaśniejszym punktem na firmamencie polskiej polityki..
              A licealne wspominki.. ? ech.. Ja też w przedszkolu wystawiłem język za plecami przedszkolanki .. i to parę razy..

"WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.."
              "Relativity applies to physics, not ethics"
              Albert Einstein
              • lechujarek_wolski Re: Przepraszam, ale ta retoryka:"on ukradł,albo 12.03.12, 19:04
                na pewno jaśniejszym punktem na firmamencie polskiej polityki

Hehe ... pomimo epidemii niekompetencji w tym rządzie, pani ministra to jednak pomimo wszystko kuriozalne zjawisko :)
    • klip-klap Re: Mucha nie gada 10.01.12, 19:40
      >Nigdy nie trafiłem na osobę publiczną, która tak konsekwentnie odmawia spotkania.

Napisz pan kilka krytycznych artykulow o rzadzie i sprobuj sie potem umowic z jakims ministrem na wywiad.

Ups, przeciez to GW.
    • antypo-lityk Mucha nie gada 11.01.12, 08:49
      Dajcie jej spokój. Żeby to ogarnąć to trzeba czasu i wysiłku a nie mizdrzenia się. Proponuję przerzucić się na dorcię ze skurniewic. Ten cep to wam na nianiania i jeszcze a mój mąż... a moje córki (w burdelu talent i intelekt by im się nie zmarnował). Natomiast Musze przydałby się audytor dobry do dyskretnej analizy i poznania ludzi i mechanizmów. Od Polskiej Konfederacji Sportu, gdzie nakumbinowali łajna od millera- to też ze stron dorci nianiania.
    • kuma1 Mucha nie gada 11.01.12, 12:13
      Dziennikarz co raz częściej jest wynajętym za pieniądze siewcą niepokoju społecznego lub jednym z uczestników ubijania przeciwnika sponsorów i polityków.Świadczą o tym same ich artykuły w których trudno odnaleść źbło prawdy i rzetelną pracę dziennikarską.Kryją się za osłoną prawną, siejąc zamęt i niszcząc wskazane cele za kasę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka