ccc-bbb 02.02.12, 15:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drmuras witamy na ul.Mysiej 02.02.12, 15:22 Wicie , jest taka tendencja że serwery marzną i komentarze, jakby to powiedzieć, zamarzaja tzn. ich nie widać. Ale my tu pracujemy pełną parą i zaraz wydamy następny komunikat że oni są nieszczerzy to za mało powiedziane , ONI są straszni . Ci wszyscy którzy nie płaczą tak mocno. PS. Nie płakałem po Papieżu nie płaczę po Szymborskiej . Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: witamy na ul.Mysiej 02.02.12, 16:35 drmuras napisał: > Nie płakałem po Papieżu nie płaczę po Szymborskiej . Nie płakałem po Papieżu, nie płakałem po Kaczorze, nie płaczę po Szymborskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
euro_pejczyk1 Nie grzebać w życiorysach! 02.02.12, 16:52 Przypomnę panu AL kto kładł kamień węgielny pod gmachem "niegrzebania". Tym kimś jest Adam Michnik, który w roku 1990 GRZEBAŁ w esbeckich archiwach. Czego tam szukał? Tego nie wie nikt - poza samym Michnikiem. Co ciekawe - w tzw. Komisji Michnika (na jakiej podstawie ją w ogóle powołano???) działał peerelowski kapuś. Michnik oznajmiał "lepiej nie grzebać w archiwach bo są tam takie rzeczy....". A sam grzebał. Miał w redakcji kolejnego kapusia - speca od walki z lustracją. Jeszcze niedawno (połowa roku 2007) sam Michnik wzywał do otwarcia archiwów (przy okazji 2 sędziów TK i Mularczyka). Potem o "wezwaniu" zapomniał. Bo tak wygodniej. Dlaczego to środowisko tak broni idei "niegrzebania"? Bo musiałoby przyznać się do swoich życiorysów, które nie są bez skazy przecież. Pan AL dopuszcza się również manipulacji. Wspomina o wierszach śp. Wisłąwy Szymborskiej ale "zapomina" o jej podpisie pod pewnym apelem z roku bodaj 1953. I na koniec - miłośnicy "niegrzebania" sami grzebią kiedy jest im to wygodne. Uśmiałem się jak ostatnio pewien czerskista napisał, że Ziemkiewiczowi nie przeszkadzało jak publikował w reżimowej prasie. Czerskista NIE WSPOMNIAŁ co Ziemkiewicz publikował zaś "reżimowa prasa" sugeruje wprost "Trybunę Ludu". Ot i mamy całą moralnośc GW. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Gdzie się podziała teczka Rajmunda Kaczyńskieg 02.02.12, 18:50 Gdzie się podziała teczka Rajmunda Kaczyńskiego znaleziona w archiwach Informacji Wojskowej przez Maciarewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Gdzie się podziała teczka Rajmunda Kaczyńskie 02.02.12, 20:06 ...Bolek zabrał.. Odpowiedz Link Zgłoś
citaobscura === " Nie płakałem po papieżu " === 03.02.12, 00:45 taką akcję lansowała GW i jej środowisko. Co by powiedzieli na akcję "nie płakałem" po Wisłockiej, pardon po Szymborskiej ("Wisłodzką" opłakuje pani wicemarszałek sejmu od Palikota) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Pisowskie buractwo słomą ze swoich butów zaśmi 02.02.12, 16:45 Pisowskie buractwo słomą ze swoich butów zaśmieciło forum... Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Pisowskie buractwo słomą ze swoich butów zaśm 02.02.12, 20:12 ...slome pozamiata moderator , na twoje wodoglowie niestety nic nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Paputku , stary komuchu.. 03.02.12, 00:09 PO tobie tylko psi będą wyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
p0kraka Re: Nie będę płakał po drmurasie !! na bank..he h 03.02.12, 08:48 ja pierd0le..ales oryginalny...a nikt PO tobie plakac nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
aa1000 Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 15:27 Prawica, prawicowa prasa, prawicowi dziennikarze - przecież takich zjawisk w Polsce ad 2012 nie ma. To, czym się samozwali [ostatnio tzw dziennikarze "niepokorni"] lub usadowieni zostali w Sejmie przy prawej ścianie, z prawicą w europejskim czy amerykańskim znaczeniu nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
goral27 Macie tu rozpaczac a nie krytykowac! 02.02.12, 16:16 Jeszcze pare takich komentarzy i znowu im sie popsuja serwery :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolejnasprawa Żenada. 02.02.12, 16:15 Oczywiście z żadnej gazety nie dowiemy się, jak wielu intelektualistów dało się wtedy uwieść komunizmowi i popierało reżim i że czym innym była przynależność do PZPR w latach 50., 60. czy 80. Szlag człowieka trafia jak czyta takie zdania jak powyżej. Wielu intelektualistów poparło w 1933 roku Hitlera. I oczywiście czym innym była przynależność do NSDAP w latach 30. a czym innym w 40. Pani Szymborska nie tłumaczyła się nigdy ze swojego uwielbienia dla reżimu komunistycznego, bo też dlaczego miałaby się tłumaczyć, prawda? Panie Adamie Leszczyński czy czytał pan swój własny tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
wwww.2 Re: Żenada. 02.02.12, 16:32 Pani Szymborska nie tłumaczyła się nigdy ze swojego uwielbienia dla reżimu komunistycznego, bo też dlaczego miałaby się tłumaczyć, prawda? Najpierw należałoby się zapoznać z twórczością a potem zabierać głos to po pierwsze , po drugie nale4ży się dobrze rozejrzeć po tzw. praweij stronie publicystów a znadzie się tam wielu takich ,kórzy szeregów PZPR nie opuścili do roku 81 i też nie przepraszali.Szymborska prznajmniej zreflektowała się że popełniła błąd już w 1957r. Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Żenada. 02.02.12, 16:37 szeregi partii opuscila w 1966 wiec nie p...ol. Odpowiedz Link Zgłoś
paputekonly Co ty?złożył 1y wniosek,a przyjęli go w 1982,Siwak 02.02.12, 19:54 go rekomendował: Powiedział: rudydon to moja reko-MENDA... "Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych" "Party is the madness of many, for the gain of a few." Jonathan Swift Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Co ty?złożył 1y wniosek,a przyjęli go w 1982, 02.02.12, 20:09 ...wujek Albin cie okłamał.. Odpowiedz Link Zgłoś
goral27 Ach ta nienawistna prawica 02.02.12, 16:17 no naprawde, tylko krytykowac albo nie plakac kiedy trzeba potrafia! Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Nikt wam plakac nie kaze,ale nie plujcie jadem. 02.02.12, 17:08 goral27 napisał: > no naprawde, tylko krytykowac albo nie plakac kiedy trzeba potrafia! Nikt wam plakac nie kaze, ale zachowujcie sie przynajmniej kulturalnie i nie plujcie mi tu jadem. "O zmarlych rzekomo tylko dobrze." - od 2 lat to bylo haslo prawicy w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Szeregi dzielnych kombatantów rosną !! 02.02.12, 16:23 "Oczywiście z żadnej gazety nie dowiemy się, jak wielu materialnych (tzw. duchownych), czyli zawodowych katolików ze szczególnym uwzględnieniem biskupów polskojęzycznych, dało się wtedy uwieść komunizmowi i popierało reżim i że czym innym była przynależność do PZPR w latach 50., 60. czy 80" Z radością i satysfakcją przyjąłem wiadomość, że pochówek Pani Wisławy będzie miał charakter świecki. Nie będę musiał więc oglądać tych spasionych, poprzebieranych jak do filmu, próżniaków - arcybiskupów, generałów, fluorescencji, itp. Dziękuję, Pani Wisławo ! A propos - czy FSM jest już zarejestrowaną w Polsce religią Tak, Irlandia zamknęła swą ambasadę w Watykanie !! Ile można gwałcić bezkarnie tysiące dzieci ?! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher O to powinienes spytac.............. 02.02.12, 18:29 lewicowych.<a jezeli chodzi o statystyki.Lewica to w wiekszosci zboczency.I to sa fakty.Co do ksiezy.Powinni odpowiedziec za swoje czyny.Po to sa sady.Dla zboczencow lewicy ich nie ma.Otoz moge posypac nazwiskami zboczencow lewicowych gwalcacych dzieci czy jeszcze zwierzeta.Ale po co to?.Prawo powinno zajac sie za kazdego zboczenca. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: O to powinienes spytac.............. 02.02.12, 19:52 prawdziwy-moher napisał: > lewicowych.<a jezeli chodzi o statystyki.Lewica to w wiekszosci zboczency.I > to sa fakty.Co do ksiezy.Powinni odpowiedziec za swoje czyny.Po to sa sady.Dla > zboczencow lewicy ich nie ma.Otoz moge posypac nazwiskami zboczencow lewicowy > ch gwalcacych dzieci czy jeszcze zwierzeta.Ale po co to?.Prawo powinno zajac si > e za kazdego zboczenca. Lewica to zboczeńcy? Księża gwałcący dzieci to tylko przestępcy? Hipokryto. Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 jebus0.. 03.02.12, 01:15 jebus0..ty też jesteś ofiarą gwałtu i co..? Żyjesz , tylko troche ci na mozg padło. Cóż , kacapscy ubeki nie zbyt entelygentne ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
paputekonly Zboczeńcy lewicowi to wg.mohera księża-pedofile.. 02.02.12, 20:03 którzy nie modlą się do Natanka i Grzybbelsa... "Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych" "Party is the madness of many, for the gain of a few." Jonathan Swift Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Paputku , stary komuchu.. 03.02.12, 01:21 Ty się modlisz do Stalina i Bieruta , you only red rascal. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu733 Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 16:27 Poznikały wpisy. Bo wytykać hipokryzje tak wspaniałym dziennikarzom to trzeba nie mieć wstydu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 18:36 Żeby ją wytykać, to trzeba najpierw wiedzieć, co to pojęcie oznacza. A wpisy jeśli znikają, to wszystkie, więc ten zbiorowy bełkot o rzekomej cenzurze w GW jest śmiechu wart. Gdyby była cenzura, to jedna trzecia komentujących - w tym wszystkie pełniące tu regularny dyżur trolle internetowe z sakiewiczowej Gazety Podleców, oraz od Rydzyka - nie miałaby na tym portalu czego szukać . Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 18:39 Hakerzy czyli kibole atakuja Wyborcza.To chciales powiedziec? Ale. Ludzie nie sa zwierzetami i wiedza kto kasuje.Nie ma problemu.Wyborcza pierwsza za ACTA. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 18:45 No proszę - wywołać dyżurnych i od razu się któryś zgłasza. > Hakerzy czyli kibole atakuja Wyborcza. To chciales powiedziec? Nic takiego nie miałem na myśli, ale skoro tak piszesz, to pewnie coś o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Niespełniony sen michnikotrolla 03.02.12, 17:43 ....i zostaliby sami michnikoidalni antropoidzi. A łomot klepania po pleckach słyszeliby nawet w grobach ich przodkowie z KPP i KPZU. Odpowiedz Link Zgłoś
ambegen Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 16:33 Ja z chęcią napisze raz jeszcze: czy Pan Redaktor chcę kupować żywność i ubrania zgodnie z żywnościową, czy "okryciową" listą refundacyjną? Może chciałby otrzymywać ww. towary wedle potrzeb? Może marzy Panu Redaktorowi marzy się redystrybucja ubrań, obuwia i żywności? Pan Redaktor może będzie w stanie zrozumieć taką analogię, bardziej prymitywnie argumentować nie potrafię, jeżeli ktoś jest chętny to bardzo proszę, może Pan Redaktor Leszczyński zrozumie, że ekonomią nie da się zarządzać, a każdy kto próbuje wyjść poza tworzenie ogólnych i luźnych ram dla ludzkiego działania poprzez szczegółowe regulacje, ochrony, cła, prawo do strajku i wszelkie piętnowanie pracujących i tworzących kapitał, a promujący przejadanie kapitału jest skazany, na mniejsze lub większe, ale jednak, nędzę i ubóstwo? Czy przez usunięcie komentarzy dyletant ekonomiczny, red. Leszczyński, próbuje ukryć prymitywne wyobrażenia jakie ma o ekonomii? Odpowiedz Link Zgłoś
tbarbasz Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 16:43 Wycięto prawie wszystkie komentarze... "Gazeta" dba o wolność (dla siebie). Niech żyje cenzura (okrzyk Cenzora). Już chyba wiadomo, dlaczego WADZA i jej służalcy boją się Internetu... Odpowiedz Link Zgłoś
enfitta Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 03.02.12, 06:12 Gazeta (a tak po prawdzie nikt) nie ma obowiązku publikować produktów twego zjełczałego mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
p0kraka Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 03.02.12, 08:55 > Gazeta (a tak po prawdzie nikt) nie ma obowiązku publikować produktów twego zje > łczałego mózgu. to pewnie w mysl przayswiecajacej im zasady ze "nam nie jest wszystko jedno" a jakze.... Odpowiedz Link Zgłoś
medrek_forumowy Wisia mi wisi 02.02.12, 16:44 Może i wielką poetką była, ale mnie nie zachwyca. No jak ma zachwycać, skoro nie zachwyca? Zresztą ŚMIERĆ to nie jest jakieś istotne wydarzenie w ŻYCIU człowieka. zawsze w takich razach przypominają mi się słowa Norwida: "– Gdy życia koniec szepce do początku: „N i e s t a r g a m C i ę j a – n i e! – Ja… u - w y d a t n i ę ! …”. tak, uwydatni, na parę dni, a potem i tak wraca wszystko do normy, zapomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
voluntariusz Prawica jednak płacze bo... 02.02.12, 16:46 Jak po zmarłych poetach płakać mamy dała nam przykład Wyborcza, kiedy po Herbercie płakała. Odpowiedz Link Zgłoś
szmul.bender Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 16:48 Nazwiska, nazwiska !!! W Korei wiedzieli co nalezy robic z tymi co za malo plakali. PS. Pani Szymborska gdyby zyla, umarlaby ze wstydu czytajac pana tekst panie redaktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
realizmforte Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 16:49 Tendencje do gloryfikowania okresu własnej młodości są u każdego naturalne, młodość widzi (nawet na siłę )w różowych kolorach, wiem po sobie i to jest piękne, a Polska przedwojenna nie był wcale obiektywnie piękna. " Fascynacje" powojennym socjalizmem przez Szymborską były czysto osobiste. Wyszyński wielbił faszyzm z konsekwencjami politycznymi dla kraju, życiowymi dla wielu ludzi i jest dla prawicy- prymasem tysiąclecia. # „Trudno nie przyznać słuszności twierdzeniom Hitlera, że Żyd pozostał obcym ciałem w organizmie narodów europejskich. Głosząc idee wywrotowe, stając na czele ruchu komunistycznego, szerząc w literaturze hasła niemoralne… Żyd zwalcza obcą jego psychice kulturę, wyrosłą na podłożu chrześcijaństwa”. („Ateneum Kapłańskie” styczeń 1938 r.). „Dzisiejsza Trzecia Rzesza podjęła tytaniczną próbę realizacji wielkich idei, które mają przynieść odrodzenie ludzkości…” („Ateneum Kapłańskie” rok 1938, zeszyt 1). „Rasizm kryje w sobie pewne zdrowe myśli, które dotychczas znane były tylko w szczupłym gronie lekarzy i biologów. Dziś przyszedł czas na ich rehabilitację”. („Ateneum Kapłańskie” rok 1938,zeszyt 1, str. 23). „Zasady wychowawcze nacjonalizmu niemieckiego są WZORCEM dla innych narodów. W nacjonalizmie odbija się dusza Niemiec”. - nie, to nie Andriej Januarowicz Wyszynski to.... Stefan Wyszynski (pozniejszy tzw. "kardynal tysiaclecia" - sic!) („Ateneum Kapłańskie” rok 1937, zeszyt l, str. 152). Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 16:59 ...w tamtych czasach nacjonalizm byl w modzie , nawet zydzi biegali w mundurkach z koalicyjkami marząc o budowie wlasnego panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lks17 Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 18:22 moda, modą, a co niektórym zostało to do dzisiaj. Weźmy taki don, pardon ... do dzisiaj lata z pałką odziedziczoną po wujku Mietku Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 19:13 ...dzieki wujkowi Mietkowi , zasluzone w instalowaniu bolszewii pejsate elyty mogly opuscic kraj,nie pyszczcie na Mykole Diomka bo uratowal wam dupe... Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 17:58 Bzdury krążące na forach o rzekomo profaszystowskich publikacjach Wyszyńskiego pozwoliłem sobie obalić już tutaj (wypowiedź na forum z dn. 4.11.2011, godz. 17.17 - cytować tu nie będę, bo artykuł źródłowy długi). Na przyszłość radziłbym mniej mówić o cudzych grzechach, a częściej sprawdzać u źródeł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lks17 Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 18:26 obaliłeś, jak? Pewnie zwróciłeś się o rozmowę i wszystkiemu zaprzeczył. Zuch z Was joseph i znaczy się klepki także ok Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Lewica nie placze po Kaczynskim...... 02.02.12, 16:54 Kilkadziesiat postow padlo.Dlaczego prawica ma plakac po komunistce?.Tworzy Pan podzialy.A jeszcze pogrzebu nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Skoro nawet własny brat po nim nie płakał... 02.02.12, 18:41 tylko z miejsca zaczął ganiać z klakierami po krakowskim Przedmieściu i urządzać tam tandetne szopki, oraz wiece wyborcze swojej sekty.... Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol PiSmózgowcy znowu zawyli ... 02.02.12, 16:55 Po pierwsze kacze lemingi zawodzą płaczliwie nad faktem kasowania wpisów na tutejszym forum, co jest o tyle śmieszne, że na forach "Rzeczpospolitej" szaleje cenzura jak w stanie wojennym. Po drugie "Gazeta Wyborcza" pożegnała śp. Zbigniewa Herberta godnie i z wielkim szacunkiem dla Jego genialnej twórczości. Tak więc PiSmózgowi hunwejbini łżą na potęgę, czemu trudno się dziwić, bo tak postępuje na codzień ich wodzuś (Jarosław Polskę zbaw) Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon [...] 02.02.12, 17:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemark112 Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 16:59 Rano atak brunatnej hołoty średni.Dopiero po ogłoszeniu daty pogrzebu zacznie się,orgia nienawiści iszaleństwa Gardzę wami,obłąkani miłością do swego bożka iprezesa.Swołocz zasługuje na planie ciepłym moczem.. Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon [...] 02.02.12, 17:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 18:40 waldemark112 napisał: > Rano atak brunatnej hołoty średni.Dopiero po ogłoszeniu daty pogrzebu zacznie s > ię,orgia nienawiści iszaleństwa Gardzę wami,obłąkani miłością do swego bożka ip > rezesa.Swołocz zasługuje na planie ciepłym moczem.. Masz rację! To bydełko dopiero się rozkręca! Odpowiedz Link Zgłoś
paputekonly Ja..waldemark112,raczej bym ich osrrałł,jeżeli nie 02.02.12, 20:19 nic przeciwko temu.. "Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych" "Party is the madness of many, for the gain of a few." Jonathan Swift Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Re: Czerwona zaraza.. 03.02.12, 01:28 Czerwona zaraza wszystkich nazywa brunatnymi . My jesteśmy biało-czerwoni , komuchu . wiemy ,że nie lubisz tych barw. Ruski pachołku. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 17:07 Polityka, dlaczego w niej dominują głupcy? Wisława Szymborska pochodziła z biednej rodziny. Pamiętała czasy okresu międzywojennego, czasy II RP. Dla takich ludzi jak ona i większości powojennego społeczeństwa PRL był systemem zbawczym. Przynajmniej tak się wtedy wydawało. Nie dajmy się tym oszołomom politycznym zastraszyć. Oni chcą nas przygnieść butem i dyktować kto jest cacy, a kto be. Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon [...] 02.02.12, 17:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemark112 Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 17:27 Rudykon przyjacielu,ile ci płaci prezio od litery.,a może od łgarstwa i chamstwa ci płacą,.pisząc o mnie mało narazie chapiesz keszu. Popraw się.Używki drogie.] Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 17:33 ja jestem na uslugach CIA , i robota dla jakiegos prezia mnie nie interesuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
lks17 Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 18:32 CIA - Centrum Idiotów Autentycznych Odpowiedz Link Zgłoś
shoshke Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 19:41 No taaa. Teraz rozumiem. Znaczy z CIA łączysz się telepatycznie, a w nocy słyszysz głosy do ciebie mówiące. Miewasz także okresy pobudzenia psychoruchowego przeplatające się z okresami zdecydowanego obniżenia nastroju. Pozdrowienia od kolegów z oddziału zamkniętego. Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 19:48 ...jak wroce to zmienie ci lekarstwa na mocniejsze, stawianie diagnoz przez pacjentki to dla mnie nie nowina robota taka... Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar rudydon, jak zapluta szmata w spluwaczce, 02.02.12, 20:56 ha ha. ściorany.. Powinien przeprosić i odejść, ale ponieważ nie ma ani honoru, ani wstydu, ani godności.. czyli charakteru.. ciągnie dalej.. jak chory na wściekliznę ratlerek, kręcił się będzie koło nóg.. bo tak sobie wydumał, że kopniaki i plwocina na twarzy do znak że świat go docenia.... ha ha.. A Kaczyszenka, już wydał dyspozycje... : "po przejęciu władzy" ha ha ha ha... " trolli zlikwidować.." I to jest niesprawiedliwe.. gdyby Kaczor umiał włączyć komputer i znaleźć ich wpisy, to może by docenił ogrom toksycznego jadu jaki mogą produkować... mogłoby się przydać jak odejdą z PiS-u Szydło, Piecha i Suski (który po związaniu się z czarnoskórym gejem, rzuci politykę i będzie chciał się poświęcić "rodzinie"..) "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 waldemark112..GRU agent. 03.02.12, 01:33 Ile ci płacą sowieci za ich propagandę na tym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher [...] 02.02.12, 17:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
goral27 redaktor Leszczyński buduje mosty! 02.02.12, 18:27 Ten tekst to kolejny krok milowy na drodze ku pojednaniu Polaków. Dziękujemy, redaktorze! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: redaktor Leszczyński buduje mosty! 02.02.12, 19:45 Goral27 ty być dureń? Odpowiedz Link Zgłoś
goral27 Re: redaktor Leszczyński buduje mosty! 02.02.12, 20:14 > Goral27 ty być dureń? A czy ty placzesz jak nalezy? Czy jest ci dostatecznie przykro? Hm? Odpowiedz Link Zgłoś
wyobcowany lewica też nie. Płaczą egzaltowane panienki 02.02.12, 18:28 Mógłbym płakać po śmierci 9-cio latki. Dla człowieka zbliżającego się do 90-tki śmierć powinna być czymś naturalnym. I choć śmierć Szymborskiej (czy Miłosza) obeszła mnie bardziej niż wypadek "elyty" w Smoleńsku, nie uronię łezki. Carpe diem Panie i Panowie ! P.S. Szkoda, że znikły wpisy. Może przydałyby się jakieś przeprosiny od administratora ? Odpowiedz Link Zgłoś
paul_kemp [...] 02.02.12, 18:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Prawica nie płacze po Szymborskiej 02.02.12, 18:57 ccc-bbb napisał: > OOO, widzę że komentarze już usunięte:) No właśnie. Odnoszę wrażenie, że wczoraj komentowałam wątek o Czubaszek a dziś nie mogę znaleźć.... Nie żebym błysnęła jakaś myślą ale w końcu komentarze po coś są. Odpowiedz Link Zgłoś
paputekonly goral czyta jeszcze SMSy co ma napisać imieniu ePi 02.02.12, 19:46 .. ePiSkopatu.. na tym forum... "Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych" "Party is the madness of many, for the gain of a few." Jonathan Swift Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: goral czyta jeszcze SMSy co ma napisać imieni 02.02.12, 20:05 ..a ty ciagle o tym episkopacie ..nerwica natrectw czy wrodzone matolectwo ? Przetlumacz swoje wklejone czerstwe motto na jakies inne jezyki przynajmniej nie bedziesz sie nudzil.. Odpowiedz Link Zgłoś