Dodaj do ulubionych

Ks. Isakowicz-Zalewski o lobby gejowskim w Kośc...

• patrzy-kat Ks. Isakowicz-Zaleski o lobby gejowskim w Kości... 16.03.12, 10:11
      Bog tak kosciol NIE !!!
    • vito3 Ks. Isakowicz-Zaleski o lobby gejowskim w Kości... 16.03.12, 10:12
      isakowicz jest bezkompromisowy i nie relatywizuje dlatego robia z niego oszoloma i niektorzy daja sie na to nabrac,pisze o rzeczach od dawna wiadomych i oczywistych,
    • kudlatynaklacie Aha, i wyczytał to aktach esbecji - tak twierdzi 16.03.12, 10:14
      No chyba trzeba być głupkiem, żeby poważnie traktować akta SB jako wiarygodne, szczególnie w kontekście księży.
      A głupkiem podwójnym, żeby się do tego publicznie przyznać.
    • ollendorff Ks. Isakowicz-Zaleski o lobby gejowskim w Kości... 16.03.12, 10:14
      Zawsze ceniłem i cenię wypowiedzi Ks. Isakowicza-Zaleskiego. W pełni zgadzam się, że bez rozliczenia tego środowiska nie można budować jasnej i przejrzystej przyszłości. czasami nawet widzę wiele wspólnego między tym księdzem, który chce publicznie oczyścić własne środowisko z Janem Tomaszewskim, który w podobny sposób od lat napotykał tylko na twarde ściany, próbując uzdrowić polską piłkę nożną. problemy są zupełnie inne, ale intencje są bardzo podobne. osobiście piłka nożna już dawno przestała mnie interesować, ponieważ ze sportem niewiele ma już wspólnego. Natomiast zastanawia podejście kościoła do swoich drażniących słabości, czy to właśnie związanych z reprywatyzacją i wieloma aferami przy okazji z nią związanymi, praktycznie przemilczane fakty dot. współpracy księży ze służbami komunistycznymi, i znowu totalna ignorancja jeśli chodzi o dewiacje seksualne. To przykre, ale jednocześnie pocieszające w tym wszystkim jest to, że przynajmniej jeden ksiądz w Polsce na tysiące, potrafi głośno o tym mówić. Reasumując, polski kościół nieuchronni toczy się po równi pochyłej w dół ignorancji, bylejakości i wreszcie zapomnienia przez przyszłe pokolenia. Jeżeli księżom się wydaj, że jest to tylko chwilowa histeria obecnie żyjących to są w wielkim błędzie. Przy takim podejściu kościół polski już za co najmniej 10 lat podzieli los kościołów katolickich Zachodniej Europy. Cóż można jeszcze dodać, może tylko to, że obecni hierarchowie kościoła katolickiego nie mają na pewno żadnej charyzmy, a samo obcowanie kiedyś np. z Sapiehą, Wyszyńskim, czy JPII, nie nobilituje i w niczym nie usprawiedliwia, wręcz przeciwnie przede wszystkim zobowiązuje.
    • mlody2009 Ks. Isakowicz-Zaleski o lobby gejowskim w Kości... 16.03.12, 10:18
      jak sobie pomyśle, że ksiądz pedał może być katechetą i pracować w szkole to mi się niedobrze robi
      • kotek.filemon Re: Ks. Isakowicz-Zaleski o lobby gejowskim w Koś 16.03.12, 10:48
        mlody2009 napisał:

> jak sobie pomyśle, że ksiądz pedał może być katechetą i pracować w szkole to mi
        > się niedobrze robi

Taki heteroseksualny też jest równie groźny:
        www.dziennikbaltycki.pl/artykul/482413,gdansk-ksiadz-z-bojana-winny-wyrok-jest-prawomocny,id,t.html?cookie=1
      • lolitessa Re: Ks. Isakowicz-Zaleski o lobby gejowskim w Koś 16.03.12, 10:51
        Słuchaj, to Ty się zbadaj koniecznie! Bo może problem jest szerszy, może Tobie e w ogóle robi się niedobrze od myślenia?
    • willx Re: Ks. Isakowicz-Zalewski o lobby gejowskim w Ko 16.03.12, 10:19
      Kolejny argument za likwidacją celibatu. Wstrzymywanie popędów przez mężczyzn, mających władze nad setkami/tysiącami parafian jest niezdrowe i prowadzi do patologii. Nie rozumiem tylko tego obsesyjnego poczucia zagrożenia - homoseksualiści jak mafia. Tak samo pewnie razem trzymają się księża alkoholicy czy erotomani Czy ksiądz dobrodziej mający kochankę i dzieci i bojący się na co dzień ujawnienia tego faktu nie jest w takiej samej sytuacji?
      Dobry i z dystansem artykuł o tym:
      archiwum.polityka.pl/art/gdy-zdradza-ksiadz,427898.html
    • lodzermensz1 Rozumiem, że zaangażowanie polityczne innych 16.03.12, 10:20
      biskupów księdzu Isakowiczowi-Zalewskiemu nie przeszkadza? Bo o Dziwiszu słyszę od niego od lat, ale nigdy nie słyszałem, by przeszkadzały mu jawnie okazywane i deklarowane polityczne sympatie Michalika, Dydycza, Głodzia. Polityczne zaangażowanie rydzykowych mediów też chyba mu nie przeszkadza?
      No i Zalewski albo się myli, albo zwyczajnie kłamie w kwestii braku współpracy kościoła z władzami komunistycznymi. Taka współpraca była i jest jasna dla każdego zainteresowanego historią. Jakim cudem kościół katolicki przejmował zarekwirowane przez komunistyczne władze budynki kościelne po luteranach, kalwinach, baptystach i mariawitach? Przecież komisja współna episkopatu i rządu istniała od głębokiej komuny.
    • tur26 Gejów powinno się kastrować chemicznie 16.03.12, 10:20
      jak pedofilów. Skoro na razie nie da się wyleczyć dewiacji seksualnej trzeba działać prewencyjnie.
      • lolitessa Re: Gejów powinno się kastrować chemicznie 16.03.12, 10:54
        Chłopie, nie bądź miętki, nie bądź sentymentalny! Podziwiam Twoją postawę, ale idź na całość! Wszystkich facetów powinno się kastrować. Co tam chemicznie. Nożyczkami, zardzewiałymi.
        • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Gejów powinno się kastrować chemicznie 16.03.12, 11:34
          Daj mu spokój. Przecież to ukryty w szafie gej z małej miejscowości gdzie rządzą komendant posterunku i pleban. Gdyby był hetero cieszyłby się z mniejszej konkurencji, a tak podaż maleje, popyt rośnie...
    • astygmatyk Brawo Isakowicz i Terlikowski!!!' 16.03.12, 10:21
      Mea Culpa! Mea Culpa! Nie znosiłem tych "Panów" i uważałem ich (niesłusznie) za cymbałów. Jakże niesprawiedliwie. GW powinna zacząć drukować "Chodzi mi tylko o prawdę" w odcinkach. A gdyby autorzy nie wyrazili zgody to GW powinna ksiażkę zrelacjonować w szczegółowych odcinkach, rozdział po rozdziale. Na pewno będę sie rozczytywał.
    • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Dlatego należy oczyścić Kościół i społeczeńst 16.03.12, 10:22
      Po pedałach przyjdzie pora na penalizację głupoty. Masz wówczas przesrane.
    • dawids00 Ks. Isakowicz-Zaleski o lobby gejowskim w Kości... 16.03.12, 10:26
      To jedyny odważny ksiądz w KK w Polsce
    • pingwinxzy Ks. Isakowicz-Zaleski o lobby gejowskim w Kości... 16.03.12, 10:28
      Zalewski mówi że każdego kto wchodzi w drogę kurii zniszczą. Ciekawe że jego nie zniszczyli. On tak samo niszczy kościół insynuacjami jak Rydzyk. Papież Benedykt mówi: kosciół jest zagrożony ale nie z zewnątrz a od wewnątrz. I to widać jasno na przykładzie Zalewskiego, Rydzyka, Natanka i wielu innych nie tylko zwykłych księży ale niestety i biskupów.
    • posolone_peesele Re: Ks. Isakowicz-Zalewski o lobby gejowskim w Ko 16.03.12, 10:30
      A jak Partia nie dawała sobie rady z pedziami, to ich przerzucała do mediów :)
      • qura70 Re: Ks. Isakowicz-Zalewski o lobby gejowskim w Ko 16.03.12, 13:43
        posolone_peesele napisał:

> A jak Partia nie dawała sobie rady z pedziami, to ich przerzucała do mediów :)

W Związku Radzieckim, ojczyźnie światowej rewolucji, za homoseksualizm groziła kara więzienia.
    • naulice naulice.pl 16.03.12, 10:34
      Ile kasy dajecie księdzu po kolędzie?

www.naulice.pl
      • koscielny_2 Zdecydowanie za dużo !! 16.03.12, 11:14
        A później ich kochanki i kochankowie tyłki w ciepłych krajach za te pieniądze wygrzewają !!
    • texeira Ks. Isakowicz-Zaleski o lobby gejowskim w Kości... 16.03.12, 10:36
      Narzeczona Karola Wojtyły była religijną Żydówką. Odmówiła opuszczenia rodziny i poszła do Auschwitz, mimo, że załatwił jej aryjskie papiery. Nie rozumiem, jak katolicy mogą nie wiedzieć rzeczy o których wie każdy krakowski ewangelik.
      A cóż - celibat jest jakaś osłona dla gejów i to żadna tajemnica.
    • watra88 Re: Ks. Isakowicz-Zalewski o lobby gejowskim w Ko 16.03.12, 10:36
      W Szczecinie podobnie - bracia Krzystkowie rządzą w kurii - ksiądz Krzystek i w mieście - prezydent Krzystek. A były minister watykański, teraz prymas Kowalczyk narzeka, że władza pcha się do zakrystii. Przecież jest także odwrotnie - biskupi pchają się do tronu.
    • koscielny_2 Re: Ks. Isakowicz-Zalewski o lobby gejowskim w Ko 16.03.12, 10:38
      No większego skupienia gejów niz w KK to nie ma nigdzie. To tylko pokazuje jak te mendy są zakłamane, walczą z ludźmi których maja pośród siebie najwięcej. To się nazywa miłujący kościół i walczący z ludźmi....
    • almagus Ks.kobieta nieczysta, ale modląc zmywa grzech i to 16.03.12, 10:39
      Ks.kobieta nieczysta, ale modląc się zmywa grzech i to chodzi!

Bezmyślność!
      Wszystko macie poukładane, prawa nam są przykazane!

Życiowe studium bezmyślności
      Przeżycia życia w pobożności.
      Zgodnie z losem swego plemienia.
      Krzyż obosieczny wszystko zmienia.
      Do bezmyślności teraz ich bóg.
      Już nie sześciorga, a jak trójnóg.
      Ten nowy musi mieć kapłana.
      Bezmyślność w księgach zapisana.
      Nauką tłumaczenie treści.
      Gdzie bóg i szatan was umieści.
      Stare butwieją bogi w lesie.
      Mogiły wolnych piach zaniesie.
      Nowa powinność jest zadana.
      Służycie panu przez kapłana.
      W imieniu boga obca nacja.
      Z jej wolą biegnie integracja.
      Zdrada nazwana powołaniem.
      Ty jesteś nikim przykazaniem.
      Bezmyślne trwanie w tej niewoli.
      Bogaty pan się zadowoli.
      Zwolniony z wszelkich powinności.
      Bezmyślność za bóg zapłać pości.

2012-03-15 almagus
      almagus.blox.pl/html
      Bezmyślność w sejmie walczy z wolą.
      Pachołki pana Polskę golą.

www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,11349173,Koniec_z_Funduszem_Koscielnym__Bartos___Beda_musieli.html
      Koniec z Funduszem Kościelnym? Bartoś: "Będą musieli być milsi, jeżeli będą chcieli pieniędzy"
      psm
      15.03.2012 , aktualizacja: 15.03.2012 14:28

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11350039,Fundusz_Koscielny_rozgrzal_Sejm___Walka_z_Kosciolem__.html
      Fundusz Kościelny rozgrzał Sejm. "Walka z Kościołem", "skok na kasę"... [KOMENTARZE]
      Łukasz Konarski TOK FM
      15.03.2012 , aktualizacja: 15.03.2012 15:18
    • bronimir Geje dowodzeni przez żołnierza Führera 16.03.12, 10:39
      Z kobietami zredukowanymi do roli służących. Używające wiary jako tarczy.
      Aż wierzyć się nie chce że istnieje takie państwo i narzuca swą wolę innym.
    • ceoll Ks. Isakowicz-Zaleski o lobby gejowskim w Kości... 16.03.12, 10:40
      serce się raduje - czarni sami siebie tępią...... Dalej, dalej, więcej takich Terlikowskich!!!!!!!
      • koscielny_2 Re: Ks. Isakowicz-Zaleski o lobby gejowskim w Koś 16.03.12, 11:12
        Terlikowkim to nawet księży szkoda szczuć...
    • tur26 Penalizacja stosunków homoseksualnych to jedyne 16.03.12, 10:45
      rozsądne wyjście.
      • pravvdziwykicha.1 Re: Penalizacja stosunków homoseksualnych to jedy 16.03.12, 10:47
        precz z pedalstwem!
        • koscielny_2 Idiota !! 16.03.12, 11:06
          Precz z lesbami i idiotami jak TY !!
      • albacor Re: Penalizacja stosunków homoseksualnych to jedy 16.03.12, 10:51
        Czarna mafia zaczyna tak gadać sama o sobie? Myślałem, że juz tego nie doczekam. Ale zdaje się, że to nie jest jakies lobby. Wydaje się, że homoseksualizm to norma w Watykanie i okolicach. A jesli już nie to, to z pewnościa jakies inne wypaczenia seksualności czlowieka. Fizjologii nie da się oszukać. Ciekawe co na to stare babki całujace rekę gmyrająca wczesniej w odbycie innego księżula, albo trzepiącej sobie kapucyna a później z namaszczeniem wręczającej komunię. Ohyda. Głupi ten naród, oj glupi.
        • koscielny_2 Taak 16.03.12, 11:11
          Oj masakrycznie głupi ten naród... A co za różnica czy on grzebał w od*ycie a czy w pochwie?? Takie wydzieliny to wartośc dodana do komunii świętej:)
        • zgr-edo ta homoseksualna kuria to w Krakowie ? 16.03.12, 11:14
          skoro ks.Isakiewicz jest z Krakowa, to dostęp do dokumentów dawnej SB i aktualne informacje, może mieć tylko o instytucji a ul.Franciszkańskiej.
          Jeżeli tyle rewelacji zna ks.Isakowicz, to jescze więcej na ten temat powinien mieć trzęsacy Watykanem w okresie panowania JP2, jego osobisty sekretarz Dziwisz, który za swoje zasługi został przez swego przyjaciela życiowego awansowany na kardynała.
          Pamietacie tajemniczą śmierć w Bałtyku ks. osobistego spowiednika kardynała Macharskiego ? to nie jest możliwe aby tak ważna postać kościoła, nie wiedziała, że spowiada się homoseksualiście-pedofilowi.www.bhp.org.pl/index.php?name=News&file=article&sid=118&theme=Printer
      • koscielny_2 Lepsze rozwiązanie 16.03.12, 10:59
        znacznie lepszym rozwiązaniem będzie penalizacja głupoty którą sobą reprezentujesz?
    • leniwy_janusz Homoseksualizm powinien być zabroniony 16.03.12, 10:57
      Mam wrażenie, że mamy w Polsce jakieś lobby proktologów, którzy chcą mieć więcej klientów
      ...............
      Czy ludzie Janusza nadają się na ministrów?
      To źle postawione pytanie. Trzeba raczej spytać, czy ministerstwa są gotowe przyjąć takie indywidualności
      • koscielny_2 Re: Homoseksualizm powinien być zabroniony 16.03.12, 11:01
        Kiedy czytam Twoje wypowiedzi, to widzę że jesteś efektem lobby zakładów psychiatrycznych, którzy odebrali Ci rozum zupełnie !!
        • leniwy_janusz Masz odwagę powiedzieć mi to na żywo? 16.03.12, 11:14
          Jesteś może z Wawy? Jeśli tak, to spotkajmy się i porozmawiajmy. Ja bardzo lubię rozmawiać z homosiami i chętnie z tobą podyskutuję. Masz odwagę?

................
          Czy ludzie Janusza nadają się na ministrów?
          To źle postawione pytanie. Trzeba raczej spytać, czy ministerstwa są gotowe przyjąć takie indywidualności
          • koscielny_2 Re: Masz odwagę powiedzieć mi to na żywo? 16.03.12, 11:18
            Miałbym się zniżyć do Twojego poziomu?? O czym mamy rozmawiać? Jeżlei mi pokażesz dyplom że jesteś psychologiem albo lekarzem, to chętnie porozmawiam, ale jeżlei nie masz, to ze ślepym o kolorach rozmawiac nie zamierzam, cóż Ty wiesz na temat na który się wypowiadasz?? No chyba że sam jesteś ukrytym gejem.
          • koscielny_2 Re: Masz odwagę powiedzieć mi to na żywo? 16.03.12, 11:30
            Nie rozumiem czemu miałbym nie miec odwagi !! Oczywiście że mam. Z lesbami tez lubisz rozmawiać?? Zauważ że homo to też lesby !!
            • leniwy_janusz Skoro masz odwagę... 16.03.12, 11:48
              Z lesbijkami nie rozmawiam w ten sposób, co z homosiami. Skoro masz odwagę, to może dziś na Polu Mokotowskim wieczorem? Lubię rozmawiać na świeżym powietrzu :)
              Nie mam dyplomu lekarza, ale mam ręce, które leczą :)
              • koscielny_2 Re: Skoro masz odwagę... 16.03.12, 11:51
                I tu udowodniłeś swój imbecylizm !! "Z lesbijkami rozmawiam inaczej", czyli lesbijki są ok, ale geje nie. Oj idioto, wspólczuje Twojej matce że takie ście*stwo na świat wydała !!
                • leniwy_janusz Czyli jednak nie masz odwagi, jak każdy homoś 16.03.12, 11:54
                  wy tylko na forum jesteście odważni, a w konfrontacji z rzeczywistością szybciutko do Metra
                  • koscielny_2 Re: Czyli jednak nie masz odwagi, jak każdy homoś 16.03.12, 11:58
                    A Ty myslisz że wielu luydzi się zniży do twojego poziomu, zobacz że Ty żyjesz jak 100 lat temu ze swoim intelektem - współczuje. Zamiast w rozum to poszło Ci pewnie w mięśnie. Jak w przedszkolu - ustawka na bicie się, oj człowieku, co debil z Ciebie... Typowy homofob - macie jedna wspólna cechę - mega ograniczenie intelektualne.
                    • leniwy_janusz Re: Czyli jednak nie masz odwagi, jak każdy homoś 16.03.12, 12:12
                      Co do intelektu, to uważaj kolego, bo mam dyplom magistra inżyniera. ty pewnie jesteś humanistą po gender studies i udajesz człowieka po studiach. Ciekaw jestem, czy zdawałeś matematykę na maturze, a jeśli tak, to co z niej dostałeś :)
                      Jestem homofobem i nie ukrywam tego. Wśród ludzi po studiach ścisłych to standard. Tylko humaniści bujają w obłokach i uważają się za "cywilizowanych". Ale rozejrzyj się dookoła, wszystko, czego używasz zaprojektowali inżynierowie, z dużym prawdopodobieństwem homofobi. Bez prawdziwych facetów ze ścisłym umysłem biegałbyś po lesie i jadł jagody.
                      Nie poznałem żadnego geja inżyniera - pewnie macie inną konstrukcję intelektualną. wy się tylko potraficie zajmować waszym problemem i kończycie gender studies albo filozofię.
                      • lolitessa Re: Czyli jednak nie masz odwagi, jak każdy homoś 16.03.12, 12:17
                        "Nie poznałem żadnego geja inżyniera" - chłopie, naprawdę: są specjalne portale, idź tam wyrywać chłopaków i żalić się, kogo poznałeś, a kogo nie. Who cares?
                      • koscielny_2 Re: Czyli jednak nie masz odwagi, jak każdy homoś 16.03.12, 12:54
                        No to żeś się dowartościował... I nie obrażaj inzynierów swoim "intelektem", bo wsród inzynierów są myślący ludzie. Powiedz na forum skąd czerpiesz wiedze o homoseksualiźmie?? Z ksiązki do matematyki?? To widać. Czy historyk się zajmuje badaniem struktury chemicznej powierzchni Księzyca?? Więc cóż Ty inzynier możesz wiedzieć i psychice człowieka. Nawet nie nauczyli Cie na tej Twoje ywzszej szkole gotowania na gazie że jeżeli się wypowiadasz na jakis temat to trzeba coś na ten temat wiedziec, a nie chlapać co język przyniesie.
                        Zajmij się swoja dupą i nie cudzą, bo do twojej się nikt nie dopieprza. MOże studia skończyłeś, ale kultury to za grosz nie masz, bo byś wiedział, że nie wypada się wpieprzać w cudze prywatne życie i nakazywać mu żyć tak jak Ty chcesz. Żyj soobie jak chcesz, ale wara od innych.
                      • koscielny_2 ??? 16.03.12, 12:57
                        Studia skończyłeś a się na ustawke na bicie umawiasz... widzę że Ci te studia tyle dały co innym zawodówka. Zmarnowałeś państwowe pieniądze tłumoku.
                      • blaize Re: Czyli jednak nie masz odwagi, jak każdy homoś 16.03.12, 13:20
                        @ leniwy janusz
                        Twoje propozycje lania po pysku są żenujące. Kibolski pomysł. Podobnie jak stereotypy, że tylko hetero mają umysł ścisły. Masz nadmuchane ego i tyle. Gejem był Alan Turing. To przykład który znam z literatury, więcej nie - ale kompletnie mnie nie insteresuje ten temat, bo to tak, jakby badać czy wśród biologów molekularnych jest więcej blondynów czy brunetów. Jeśli cię to interesuje - jestem hetero i nie jestem po gender studies. A facetami używającymi przemocy fizycznej i psychicznej gardzę.
                      • amenominakanushi-pan-poczatku Ależ leniwy jesteś. 16.03.12, 13:35
                        Znalazłem dla ciebie link, ale partnera do rozmów o naukach ścisłych musisz znaleźć sobie sam.
                        www.noglstp.org/
                      • eti.gda Re: Czyli jednak nie masz odwagi, jak każdy homoś 16.03.12, 14:40
                        leniwy_janusz napisał:

> Co do intelektu, to uważaj kolego, bo mam dyplom magistra inżyniera. ty pewnie
                        > jesteś humanistą po gender studies i udajesz człowieka po studiach. Ciekaw jest
                        > em, czy zdawałeś matematykę na maturze, a jeśli tak, to co z niej dostałeś :)
                        > Jestem homofobem i nie ukrywam tego. Wśród ludzi po studiach ścisłych to standa
                        > rd. Tylko humaniści bujają w obłokach i uważają się za "cywilizowanych". Ale ro
                        > zejrzyj się dookoła, wszystko, czego używasz zaprojektowali inżynierowie, z duż
                        > ym prawdopodobieństwem homofobi. Bez prawdziwych facetów ze ścisłym umysłem bie
                        > gałbyś po lesie i jadł jagody.
                        > Nie poznałem żadnego geja inżyniera - pewnie macie inną konstrukcję intelektual
                        > ną. wy się tylko potraficie zajmować waszym problemem i kończycie gender studie
                        > s albo filozofię.

Coś w tym chyba jest, u nas na Polibudzie nie znaliśmy żadnych gejów, ale były kilku kolegów, których zachowanie wskazywało, że mogli nimi być. Ale jakoś nauka (przepraszam, studiowanie) im nie szła, wykruszali się już na początkowych latach studiów i nie widzieliśmy, aby odbierali dyplomy.
                        • sim.salabim Re: Czyli jednak nie masz odwagi, jak każdy homoś 16.03.12, 14:55
                          A jak wedlug Ciebie - "prawdziwego macho" - zachowuje sie gej? Jak go rozpoznajesz? Nie ma nic gorszego jak zastraszony homofob-megaloman, ktoremu sie wydaje, ze zza rogu gej rzuci sie na niego.
                      • sim.salabim Re: Czyli jednak nie masz odwagi, jak każdy homoś 16.03.12, 14:47
                        Nie znasz zadnego geja inzyniera? I Ty studia ukonczyles? A slyszales o Leonardo Da Vinci - najgenialniejszym inzynieze w historii?
                        Bedac heteroseksualna kobieta, powiem Ci, ze znacznie ciekawsze sa naukowe dyskusje z gejami, niz z macho-homofobami-miesniakami Twojego pokroju. Gejom do piet nie dorastasz prostaku.
                  • koscielny_2 !! 16.03.12, 13:03
                    No wiem że jesteś dumny że jesteś homofobem, mnóstwo ludzi było dumnych że byli zwolennikami holocaustu (jeśli wiesz co to jest), zabijania żydów, nazistów. Można być dumnym że się chce zabijać innych ludzi, można być zwolennikiem niewolnictwa itd. Ale gdybys miał rozum gimnazjalisty, a nie pseudoinzyniera, to byś byl w stanie dostrzec jakie zachowania są akceptowalne a jakie nie. Ty możesz sobie pluć ile chcesz, ale osoby homoseksualne i tak będą żyć jak będą chciały, a Ty co najwyżej możesz swoim dzieciom zakazywac. Kultury człowieku, i nie wtrącaj jak stara baba nosa w nie swoje sprawy !!!
              • shootthemall Re: Skoro masz odwagę... 17.03.12, 13:47
                leniwy_janusz napisał:

> Z lesbijkami nie rozmawiam w ten sposób, co z homosiami. Skoro masz odwagę, to
                > może dziś na Polu Mokotowskim wieczorem? Lubię rozmawiać na świeżym powietrzu :
                > )
                > Nie mam dyplomu lekarza, ale mam ręce, które leczą :)
                to przyłóż te ręce do swojego pustego łba pedałku :)
          • shootthemall Re: Masz odwagę powiedzieć mi to na żywo? 17.03.12, 13:46
            leniwy_janusz napisał:

> Jesteś może z Wawy? Jeśli tak, to spotkajmy się i porozmawiajmy. Ja bardzo lubi
            > ę rozmawiać z homosiami i chętnie z tobą podyskutuję. Masz odwagę?
            >
            to pogadaj ze swoim starym debilu :)
            swoją drogą jak bardzo na pysk poleciał poziom kształcenia, skoro taki odpad, jak ty leniwy matole, był w stanie ukończyć jakiekolwiek studia
      • eti.gda Re: Homoseksualizm powinien być zabroniony 16.03.12, 11:31
        leniwy_janusz napisał:

> Mam wrażenie, że mamy w Polsce jakieś lobby proktologów, którzy chcą mieć więce
        > j klientów
        > ...............

"Pewien facet miał hemoroidy, które strasznie mu dokuczały. Zwierzył się kolegom w pracy, a ci doradzili mu pójść do proktologa. Na drugi dzień pytają, czy był u lekarza. Mówi, że był, na to koledzy:
        - No to opowiadaj, opowiadaj!
        - A więc tak. Kazał mi zdjąć spodnie, potem stanął za mną, chwycił lewą ręką za lewe ramię, a palec prawej ręki... Nie, zaraz, chwycił mnie prawą ręką za prawe ramię, a palec lewej ręki... Nie, zaraz, to było inaczej. Chwycił mnie lewą ręką za lewe ramię, prawą ręką za prawe ramię... A to sku...syn!!"
    • grall10 Ks. Isakowicz-Zaleski: Mafia homoseksualna trzę... 16.03.12, 10:57
      No jest to czarna banda pederastów i nic się na to nie poradzi....
      • koscielny_2 Prawda 16.03.12, 11:00
        Taka jest prawda i koniec !!
      • pravvdziwykicha.1 Re: Ks. Isakowicz-Zaleski: Mafia homoseksualna tr 16.03.12, 11:00
        tępić pederastów jak zarazę!
        • koscielny_2 Re: Ks. Isakowicz-Zaleski: Mafia homoseksualna tr 16.03.12, 11:05
          Tepić idiotów takich jak Ty bo to jest znacznie gorsze niż zaraza - idź wieśniaku do podstawówki i zacznij edukację od 0 - może Ci coś wbiją do tej głowy, aby zaczełą myśleć.
          Tepić trzeba największy ogłupiacz ludzkości a więc Kościół Katolicki !!
          • pravvdziwykicha.1 Re: Ks. Isakowicz-Zaleski: Mafia homoseksualna tr 16.03.12, 11:10
            co pedale, prawda w oczy kole?
            • koscielny_2 Re: Ks. Isakowicz-Zaleski: Mafia homoseksualna tr 16.03.12, 11:20
              Widzę że Ciebie zabolało, bo wiesz że jeśli idioci pójda do dstrzału to będziesz pierwsz y !! haha. Polowanie na imbecyli wkrótce !!
          • eti.gda Re: Ks. Isakowicz-Zaleski: Mafia homoseksualna tr 16.03.12, 11:36
            koscielny_2 napisał:

> Tepić idiotów takich jak Ty bo to jest znacznie gorsze niż zaraza - idź wieśnia
            > ku do podstawówki i zacznij edukację od 0 - może Ci coś wbiją do tej głowy, aby
            > zaczełą myśleć.
            > Tepić trzeba największy ogłupiacz ludzkości a więc Kościół Katolicki !!

Rany boskie, człowieku, podawaj, do kogo to piszesz, komu odpowiadasz, bo nie wiadomo, kto ma się obrazić, a kto ucieszyć!
            • koscielny_2 Re: Ks. Isakowicz-Zaleski: Mafia homoseksualna tr 16.03.12, 11:43
              Rany boskie, człowieku, podawaj, do kogo to piszesz, komu odpowiadasz, bo nie w
              > iadomo, kto ma się obrazić, a kto ucieszyć!

OK:)
    • walpurg Ks. Isakowicz-Zaleski: Mafia homoseksualna trzę... 16.03.12, 11:03
      A ja sobie nie życzę, by Isakowicz-Zalewski pisał o ''lobby gejowskim" w kontekście duchownych. Gej to ktoś żyjący, przynajmniej w minimalnym stopniu, jawnie. Homoseksualiści w sutannach to natomiast banda hipokrytów, którzy, co innego robią, a co innego nauczają z ambon. Żeby być gejem, trzeba mieć jaja, by nie bać się być sobą!
    • znj2 Re: Ks. Isakowicz-Zalewski o lobby gejowskim w Ko 16.03.12, 11:09
      Z tego nasuwa się wniosek, że wchodząc do kościoła należy włożyć sobie korek w dupę.
      • pravvdziwykicha.1 Re: Ks. Isakowicz-Zalewski o lobby gejowskim w Ko 16.03.12, 11:11
        pederaści to zakała ludzkości
        • koscielny_2 Re: Ks. Isakowicz-Zalewski o lobby gejowskim w Ko 16.03.12, 11:23
          Lesby i takie imbecyle jak Ty to 2 zakały świata !!
        • koscielny_2 Re: Ks. Isakowicz-Zalewski o lobby gejowskim w Ko 16.03.12, 11:24
          Jeżeli ten świat Ci nie odpowiada to wypie*dalaj i to już !!
          • pravvdziwykicha.1 Re: Ks. Isakowicz-Zalewski o lobby gejowskim w Ko 16.03.12, 11:46
            won pedale!
      • koscielny_2 Re: Ks. Isakowicz-Zalewski o lobby gejowskim w Ko 16.03.12, 11:35
        Haha, a skąd to założenie, że którykolwiek ksiądz by chciał Cię nawet kijem dotknąc? Pewnie straszysz wyglądem, a myslisz że wszyscy geje by na Ciebie lecieli - zapomnij, stuknij się w głowę !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka