Dodaj do ulubionych

Smoleńsk-show

12.04.12, 01:26
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • aekielski Smoleńsk-show 12.04.12, 07:10
      Codziennie z rana wyglądam przez okno i śpiewam: Jeszcze Polska nie zginęła...
      Moja radość jest ogromna. Niestety z upływem dnia wysłuchawszy tego steku bzdur powtarzanych za "elitami politycznymi" przez "środki masowego przekazu" kładę się spać z myślą,że to już koniec, jutro Polski nie będzie. Budę się, a ona jest,trwa, bo przecież Wielki Prezes żyje!!!
      • antropoid Re: Smoleńsk-show 12.04.12, 10:28
        Żyje, ale co to za żywot? Głupie i wredne się toto urodziło i takież skończy.
    • joris Smoleńsk-show 12.04.12, 07:24
      Sama katastrofa zostala juz wyjasniona. I to najlepiej przez komisje MAKu (pomijam tu ich niektore zlosliwosci),. Ale rzecz jasna wiekszosc"dobrych PolaKow Katolikow" woli dumac o wspanialych Polakach poleglych w walce z Rosjanami niz zdac sobie sprawe z wlasnej nieudolnosci.
      Gowniana konstytucja, ktora pomylila demokracje z warcholstwem i nieudolnoscia pozwala natomiast oszalalemu karlowi (bron Boze nie homofobowi ale kryptogejowi) wrzeszczec i probowac obalic Rzad sila. W Polsce przedwojennej siedzialby juz w Berezie. I tak nam sie Polska stacza jak w koncu XVIII wieku.Tylko nie ma nas komu rozebrac.
      • koloratura1 Re: Smoleńsk-show 12.04.12, 10:49
        joris napisał:

> I tak nam sie Polska stacza jak w koncu XVIII wieku.Tylko nie ma nas
        > komu rozebrac.

I to nasze największe szczęście, że nasi sąsiedzi mają nas w nosie...
        • costa3500 Re: Smoleńsk-show 17.04.12, 14:08

Purpurowe chamy chętnie nas sprzedadzą,mają doświadczenie już raz nas sprzedali w Targowicy.
    • 0721x Re: Kaczyński - człowiek który dokonał cudu 12.04.12, 07:28
      żałosny ścierwojad i banda bezmózgowców
    • costa3500 Smoleńsk-show 12.04.12, 07:39

Czasami wydaje mi się że Polska to państwo bezprawia gdzie jakiś kaczy cycek chory na władzę przy pomocy kilku tysięcy psychopatów zidiociałych moherów chce zostać prezydentem jego braciszek już dość ośmieszył Polskę,kurdupel niech się zwija po kołderkę mamusi tam siedział gdy na ulicach grasowało ZOMO.
    • costa3500 Re: Kaczyński - człowiek który dokonał cudu 12.04.12, 07:47

Ojciec tego gnoma aby mu zapewnić warunki w apartamencie na Żoliborzu sprzedawał chłopaków z AK swemu wujowi Świątkowskiemu który został prokuratorem wojskowym w Polsce na rozkaz Stalina,a ten skazywał ich na czapę,aby powiększyć zasługi swej rodziny z mamusi zrobił zaoczną sanitariuszkę Powstania Warszawskiego bo chciał ją zrobić kobietą XX w.Jaruś był oburzony bo chamy wybrały jakąś Skłodowską.
    • lesio_111 Re: Kaczyński - człowiek który dokonał cudu 12.04.12, 08:05
      To już wiem dlaczego Kaczyńscy dostali rolę w filmie "O dwóch takich ...".

• lechu733 "Prezes i „prawdziwy premier”" 12.04.12, 08:41
      Właśnie to do mnie dotarło, jak sprytnie ku uciesze lemingatu wyeliminowano: " premier Kaczyński" z pro-rządowych mediów. Jest premier Belka - zawsze premier. Oczywiście premier Pawlak. Dużo jest o premierze Milerze i więzieniach CIA. Który nigdy nie zgadza z premierem Olszewskim ale często z premierem Mazowieckim. Ale Premier Kaczyński? To zakazane słowo. Ile było telefonów do S. K. Ile my mamy premierów?! Dlaczego premier Kaczyński?! (inni oczywiście mogą być ) I media sie zastosowały do próśb jedynie słusznych wyborców
      • obraza.uczuc.religijnych Re: "Prezes i „prawdziwy premier”" 12.04.12, 08:57
        Co to są pro-rządowe media?
      • antropoid Re: "Prezes i „prawdziwy premier”" 12.04.12, 10:37
        lechu733 napisał:

> Właśnie to do mnie dotarło, jak sprytnie ku uciesze lemingatu wyeliminowano: "
        > premier Kaczyński" z pro-rządowych mediów. Jest premier Belka - zawsze premier.
        > Oczywiście premier Pawlak. Dużo jest o premierze Milerze i więzieniach CIA. Kt
        > óry nigdy nie zgadza z premierem Olszewskim ale często z premierem Mazowieckim
        > . Ale Premier Kaczyński?

Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.
        Ciekawe ile czasu trzeba, żeby dotarło do ciebie, że nie ma najmniejszej potrzeba honorować w ten sposób niewychowanego, chamowatego gnoma, któremu wrodzona zawiść i nienawiść do ludzi nie pozwala tak zatytułować nawet aktualnie rządzących (w ślad za nim robi tak oczywiście jego usłużna świta). Domaganie się wielkiego szacunku dla kogoś, kto potrafi go okazywać tylko samemu sobie, a ludziom okazuje jawną pogardę, to wystawianie się na pośmiewisko.
        • lechu733 Re: "Prezes i „prawdziwy premier”" 12.04.12, 18:29
          A ! To już wiem czemu nikt pod pałacem, nie używał w stosunku do Tuska słowa premier. Bo to są twoi odpowiednicy z drugiej strony. Ty jesteś od dyrektora Adama, a oni od Tadeusza
      • nex_us Re: "Prezes i „prawdziwy premier”" 12.04.12, 14:26
        Słowo premier w odniesieniu do Kaczyńskiego ciężko przechodzi przez gardło lub pióro czy klawiaturę. Wstyd dla Polski. Trudno się dziwić..
      • imie_jaszczomp Re: "Prezes i „prawdziwy premier”" 12.04.12, 18:50
        lechu733 napisał:

> Właśnie to do mnie dotarło, jak sprytnie ku uciesze lemingatu wyeliminowano: "
        > premier Kaczyński" z pro-rządowych mediów. Jest premier Belka - zawsze premier.
        > Oczywiście premier Pawlak. Dużo jest o premierze Milerze i więzieniach CIA. Kt
        > óry nigdy nie zgadza z premierem Olszewskim ale często z premierem Mazowieckim
        > . Ale Premier Kaczyński? To zakazane słowo. Ile było telefonów do S. K. Ile my
        > mamy premierów?! Dlaczego premier Kaczyński?! (inni oczywiście mogą być ) I med
        > ia sie zastosowały do próśb jedynie słusznych wyborców

Dożywotnio przysługuje tylko tytuł prezydenta i marszałka, zwracanie się do byłych premierów, wicepremierów, ministrów, byłych ministrów ich BYŁYMI tytułami jest nieuzasadnione.
    • velziuta Smoleńsk-show czy medialny Kaczyński-show? 12.04.12, 09:28
      A może napisać co Rządzący kombinują ? Jak Rostowski z pomoca członków rządu wpakował swoją córeczke na studia magisterskie na uniwersytet w Stanford.Orłowska dostała za to stanowisko "plaża i słońce" Dlaczego Rostowska zataiła ze przed zatrudnieniem przez Sikorskiego była rok na studiach w Moskwie?Że Rostowski z Sikorskim rządzą w Polsce a Tusk im dusze sprzedał za obiecane stanowisko w Unii .Itd i tp
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Smoleńsk-show czy medialny Kaczyński-show? 12.04.12, 09:43
        No to ty nam o tym napisz ze szczegółami w tym miejscu, chętnie się dowiemy.
      • aleksandra991 Re: Smoleńsk-show czy medialny Kaczyński-show? 12.04.12, 10:13
        Chciałabyś mieć tak zdolne dziecko. Moja wnuczka też studiuje w Cambridge, mój syn był w Oxfordzie i Bostonie. Jestem zwyczajnym człowiekiem, mam tylko zdolne dzieci. Wpis świadczy o idiotyźmie partyjnym!
        • velziuta Re: Smoleńsk-show czy medialny Kaczyński-show? 12.04.12, 10:30
          aleksandra991 napisała:

>W czym jest Kaczyński podobny do Owsiaka ( przepraszam Jurek!)? - bo bedzie obchodził 10-go do końca świata, a nawet dzień dłużej, jeśli koniec świata wypadnie 9-go...Poznajesz?,jesteś idiotką .O zdolnośnościach twoich wnucząt nie piszę tylko o nepotyzmie.Czy jak zginie Twój Syn i jego Żona(albo odwrotnie) ,a także wielu Twoich przyjaciół to ile będziesz to pamiętała ?Nie czekam na opowiedz ,bo po Twoich wpisach się już wiem
          • koloratura1 Re: Smoleńsk-show czy medialny Kaczyński-show? 12.04.12, 12:39
            velziuta napisała:

> aleksandra991 napisała:

> Poznajesz?,jesteś idiotką .

Kim /czym jest ona - nie mam pojęcia, ale jednego jestem pewna, że Ty jesteś koncertowym chamem. Co jednoznacznie wynika z Twego postu.
        • koloratura1 Re: Smoleńsk-show czy medialny Kaczyński-show? 12.04.12, 12:33
          aleksandra991 napisała:

> Chciałabyś mieć tak zdolne dziecko. Moja wnuczka też studiuje w Cambridge, mój
          > syn był w Oxfordzie i Bostonie. Jestem zwyczajnym człowiekiem, mam tylko zdolne
          > dzieci. Wpis świadczy o idiotyźmie partyjnym!

Nie, tamten wpis świadczy tylko o tym, że nie każdy ma zdolne dzieci.
    • jurek4491 Smoleńsk-show 12.04.12, 09:53
      Świry ,menele i obszczymurki zawsze będą stały murem za swoim mesiaszem,każdy ma swojego bożka .
    • aleksandra991 Smoleńsk-show 12.04.12, 10:07
      Po raz setny powtarzam, że postępowanie Kaczyńskiego powinno wreszcie być zauważone i ukarane przez władzę. Bezczelne awantury wywoływane przez tego półgłówka z zafajdanym, co by nie gadać, życiorysem- powinny być wreszcie poskromione raz i na zawsze. Brak reakcji, wywolany zapewne poczuciem demokracji i dobrego wychowania w przypadku Kaczyńskiego jest szkodliwy dla Polski. Mamy dość życia w kraju, gdzie z ludzkich tragedii robi się polityczne afery. Wiadomo, że Kaczyński-śp- spóźniał sie zawsze, także na noworoczne przemówienia. Zginął, bo się spóźnił. A ogólnie biorąc - po co tam leciał? Byłam wkurzona, bo mój Tata zginął w Katyniu i wcale nie zyczyłam sobie, aby ta "persona" znalazła się na jego mogile. Nie czarujmy się, był to ciapciuś uzalezniony od silnego brata, kichnąć bez jego zgody nie potrafił. Szkoda go jako człowieka, tak, jak pozostałych 95. Ale prezydentem był pozal sie Boże. Uważam, ze nie powinno sie zezwolić na "miesięcznice" blokujące zacne miejsce w Warszawie. Do czczenia jest cmentarz. A ten Wawel to pomyłka...
      • jerry.from.lublin Re: Smoleńsk-show 12.04.12, 13:34
        "Byłam wkurzona, bo mój Tata zginął w Katyniu i wcale nie zyczyłam sobie, aby ta "persona" znalazła się na jego mogile."
        Biedak postrzelił się z broni służbowej?
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Smoleńsk-show 12.04.12, 13:52
          Taka jest wersja w twoim FSB, że Polacy strzelali tam do siebie z broni służbowej?
          • jerry.from.lublin Re: Smoleńsk-show 12.04.12, 14:46
            @obraza.uczuc.religijnych
            Wy naprawdę jesteście głupi, tak po prostu... Dawno się tak nie uśmiałem...
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Smoleńsk-show 12.04.12, 14:54
              Naucz się, w Polsce nie obowiązują twoje rosyjskie standardy wstawiania wszędzie "wy".
              • jerry.from.lublin Re: Smoleńsk-show 12.04.12, 15:07
                Naprawdę?
                Osoby liczby pojedynczej ja, ty, on, ona, ono
                Osoby liczby mnogiej my, wy, oni, one.

Słabo tam u was z polską gramatyką towarzyszu.
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Smoleńsk-show 12.04.12, 15:13
                  I znów to samo. Twój rosyjski zwyczaj zwracania się do pojedynczej osoby per "wy" się u nas w Polsce nie przyjął.
        • lks17 witaj jerk from Lublin 12.04.12, 14:03
          co tam ciekawego? Jeszcze jesteś w konspiracji? Zmień mieszkanie, bo oni już są na twoim tropie. Hand granaty miej pod ręką i nie daj się wziąć żywcem.
    • azeta7 Cymanskiemu o sprzataniu: 12.04.12, 11:17
      Panie Cymański, sam pan pisze głupoty. Dzisiaj sa znicze, które palą się 48 godzin. Czy normalni ludzie nie mogą wówczas chodzić po Krakowskim? Uważam, że sprzątanie NATYCHMIASTOWE jest konieczne, a płacić za to powinni organizatorzy !!! Dosyć tego szukania pod asfaltem tych co zginęli. Wawel, Powązki, Smoleńsk. Spadajcie już z ulic dla NORMALNYCH ludzi !!!
      • antropoid Re: Cymanskiemu o sprzataniu: 12.04.12, 12:07
        Racja, uprzątnięcie zniczy od razu po "uroczystościach" było jedynym dobrym wyjściem. Znicze palą się długo, poza tym zanim jedne zdążyłyby wygasnąć w kółko dostawiano by nowe i bajzel na KP trwałby w nieskończoność. Nie można poddać się próbom terroryzowania centrum miasta przez bandę oszołomów, którym czyjeś miejsce pracy "pomyliło się" z cmentarzem.
        • jerry.from.lublin Re: Cymanskiemu o sprzataniu: 12.04.12, 13:37
          Jakbyś był Polakiem to byś rusku wiedział ze w Warszawie jest wiele miejsc w których palą się znicze i leżą kwiaty, nie na cmentarzach, coś was w tym Twerze słabo szkolą.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Cymanskiemu o sprzataniu: 12.04.12, 13:50
            I są to miejsca pracy rusku?
            • jerry.from.lublin Re: Cymanskiemu o sprzataniu: 12.04.12, 14:47
              Pracujesz na chodniku?
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Cymanskiemu o sprzataniu: 12.04.12, 14:53
                Ja nie, ale widać Kaczyński pracował skoro jego wyznawcy przychodzą oddawać cześć trotuarowi na Karkowskim.
                • jerry.from.lublin Re: Cymanskiemu o sprzataniu: 12.04.12, 15:00
                  > Ja nie, ale widać Kaczyński pracował skoro jego wyznawcy przychodzą oddawać cze
                  > ść trotuarowi na Karkowskim.
                  Tylko na tyle cie stac ubeku? My mamy komu oddawać cześć, a ty ubeku? Masz coś w co wierzysz i czemu się poświęcisz? No właśnie. Dlatego my WYGRAMY.
                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Cymanskiemu o sprzataniu: 12.04.12, 15:13
                    I po to oddajecie cześć chodnikowi? To żadna wartość.
                    • kotek.filemon Re: Cymanskiemu o sprzataniu: 13.04.12, 09:06
                      obraza.uczuc.religijnych napisał:

> I po to oddajecie cześć chodnikowi? To żadna wartość.

Pan wiesz kto po nim stąpał!
    • jurekzoliwy Smoleńsk-show 12.04.12, 11:38
      Trudno tak w dwóch słowach.... polecam swój artykuł pt. "Ranking niedorzecznych teorii"
      w blogu Planeta ludzi i... jerzykrukon2010.blog.onet.pl
    • mortimer21 Re: Smoleńsk-show 12.04.12, 12:03
      Karnowski i reszta "niepokornych" po raz kolejny udowadnia swą biegłość w podkolorowywaniu rzeczywistości żeby in pasowała.
    • rikol12 Smoleńsk-show 12.04.12, 12:37
      CEL 4RP uświęca środki.A one pozwalają deprawować góralió ,którzy kochaja prezesa ale też biją po mordzie tych którzy nazywają ich żony czarownicami,.A prezes kazałbratu milczeć.Ten cel kazał załadować do samolotu najlepszych z najlepszych aby pokazac ruskim nienawiść i butę sarmacką która pomogłaby na reelekcję.Ten cel każe kłamać ,siać nienawiśc ,wykorzystywać biedę niewinnych ludzi.Smoleńsk to nie show a dramat i jego wykorzystywanie do jasnycch i czytelnych celów 4RP.
    • jerry.from.lublin Do rosyjskiej agentury... 12.04.12, 13:40
      Nie ośmieszajcie się, ciągle ci sami nędzni, udający Polaków kałmukowie. Trochę finezji, to że was tu w onucach 50 lat temu przywlekli bolszewicy nie znaczy, że nie można was rozpoznać. Niestety wasz poziom jest tak niski, że rozgniatanie was nie sprawia żadnej przyjemności.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Do rosyjskiej agentury... 12.04.12, 13:51
        Twoi szefowie z Łubianki podsunęli ci ten tekst niemiaszku nadwołżański?
      • lks17 jerk.from.lublin 12.04.12, 14:12
        Jerk, uważaj abyś sobie krzywdy przy tym rozgniataniu nie zrobił. Walisz młotem czy jeździsz walcem? W razie co pożyczę ci onuce gdybyś rozjechał sobie łapę lub walnął w stopę.
      • kotek.filemon Re: Do rosyjskiej agentury... 12.04.12, 14:28
        PiSs widzę obniża loty i przysyła trolle trzeciego sortu...
        • jerry.from.lublin Re: Do rosyjskiej agentury... 12.04.12, 14:57
          Wy nawet przyzwoicie odpowiedzieć nie potraficie, wymyślcie coś od siebie, pokażcie swoją inteligencję (hahahahahahahahahahahah) słowo to najlepsza broń. W waszym wykonaniu to scyzoryk z bibuły. Ta wasza nędzna III rp upada i nic nie poradzicie.
    • waldemark112 Smoleńsk-show 12.04.12, 13:52
      Jerry szczere współczucie składam.Bo brak argumentów to trauma i sromota .Jak Twoja depresja stanie się nie do zniesienia leć do Torunia miejsca rydzykowej miłości ,uczciwości iszacunku do bliżnich.Napewno Ci pomogą ,nie zapomnij o dutkach.
    • glendanzig Smoleńsk-show 12.04.12, 14:36
      "To raczej festyn w remizie z kiepskimi konferansjerami, impreza w poetyce zapiewajłów pochodu pierwszomajowego ("Za nimi idą dumnie hutnicy! Podziękujmy głośno za ich trud!") albo dożynek z PRL. Pokaz lizusostwa wobec "Jarosława Polskę zbaw" i Macierewicza."

Tak, Panie Redaktorze, ma Pan rację. Ów festyn jest jednak reakcją na analogiczny festyn serwowany nam przez 2 lata przez Prezydenta, Premiera, Ministra Spraw Zagranicznych RP itd wokół katastrofy smoleńskiej. Pokaz lizusostwa i tchórzostwa ww dygnitarzy RP względem Rosji.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Smoleńsk-show 12.04.12, 14:55
        glendanzig napisał:

> Tak, Panie Redaktorze, ma Pan rację. Ów festyn jest jednak reakcją na analogicz
        > ny festyn serwowany nam przez 2 lata przez Prezydenta, Premiera, Ministra Spraw
        > Zagranicznych RP itd wokół katastrofy smoleńskiej. Pokaz lizusostwa i tchórzos
        > twa ww dygnitarzy RP względem Rosji.

Lizusostwo? Uważasz że opublikowanie stenogramów z kokpitu w maju 2010 r. bez zgody prowadzącej śledztwo prokuratury rosyjskiej to było lizusostwo?
        • glendanzig Re: Smoleńsk-show 12.04.12, 15:50
          WOW! to był przejaw skrajnej odwagi, graniczącej wręcz z szaleństwem.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Smoleńsk-show 13.04.12, 08:38
            Skrajnej odwagi to na pewno nie, ale raczej lizusostwo to nie było, przyznasz chyba?
        • costa3500 Re: Smoleńsk-show 17.04.12, 14:17

Branie psychotropów jest szkodliwe,to tak jak wypowiedzenie wojny Rosji.
    • outsider44 Oj, naiwny ten autor! 12.04.12, 15:17
      Toć już propaganda hitlerowskich Niemiec miała zapisane: powtarzaj nieprawdę tak długo, aż stanie się prawdą. Tamże - obrzucaj przeciwnika błotem - trochę zawsze się przylepi. Ciszą niczego się nie zwojuje - po prostu oddaje się pole przeciwnikowi, który nie ma skrupułów i już.
      Jeżeli Pan liczył, drogi redaktorze, że 10 kwietnia odbędzie się jakaś forma mszy żałobnej, to faktycznie jest Pan naiwny. od dawna było wiadomo, że ma się odbyć wiec, wiec który wykopie jeszcze głębszy rów rozdzielający rodaków. Prawda tu się najmniej liczy i będzie liczyła. Do znanych z klasyka trzech typów prawdy dorzuciłbym jeszcze jedną - prawda a la PiS. Trochę mi ona przypomina prawdę, którą jeszcze tak niedawno po sąsiedzku drukowano. Też była jedyna i nie do odrzucenia. A kto nie był z nią, był przeciw - czyli zdrajcą, sprzedawczykiem itp.
      A co do pięknego hasła "zło dobrem zwyciężaj" napisałem już dziś o tym pod innym materiałem i nie warto tego ponownie powtarzać - konkluzja jest taka, że cokolwiek nie zrobi PiS, Rydzyk, ONR, kibole i zwolennicy wymienionych to właśnie będzie dobro, co zrobi reszta Polaków i "polskojęzycznej hołoty" - to będzie zło. W tym tłumaczeniu np Pan zawsze będzie czynił zło swoim pisaniem. I nic na to nie można poradzić, no chyba, żeby przeniósł się Pan do "Gazety Polskiej", a natychmiast zacznie Pan rozsiewać dobro jak zarazki dżumy.
      Pozdrawiam.
    • snowbird1 A gdzie jest polityka informacyjna rzadu? 13.04.12, 01:38
      Problemem jes tez to, ze tak jak rzecznik
      prasowy rzadu bral pieniadze za nic przed wyborami
      (gdyby Tusk nie wsiadl do autobusu to......)
      tak teraz dalej bierze pieniadze za darmo.
    • frey8b Smoleńsk-show 13.04.12, 14:43
      Czy aby się Pan nie pomylił z określeniem TŁUM przecież to było stado bydła (przepraszam zwierzaki) hołoty psychopatów,nie ludzi rozumnych, gdzie Kaczodup takich debili nazbierał na ten spęd jak było widać to były reprezentacje z różnych rejonów Polski. Mam pretensję do Komuny że za młodu nie wytępiła tych pseudo patriotów, jeszcze dawała pieniądze na kształcenie debili
      to pieniądze wyrzucone w błoto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka