Dodaj do ulubionych

Koniec PiS-u. Michał Kamiński atakuje i wyjawia...

• aa_6 Co tu komentować? 19.04.12, 16:38
      Mam tylko nadzieję, że pan Kamiński odejdzie z polityki tak samo jak pan Kaczyński, byle szybko. Polska już bardzo dużo straciła na wygranych podobno przez pana Kamińskiego wyborach braci Kaczyńskich.
    • zbyszeko2.pl Koniec PiS-u. Michał Kamiński atakuje i wyjawia... 19.04.12, 16:45
      Kaczor = Breivik .
    • abdank27 Koniec PiS-u. Michał Kamiński atakuje i wyjawia... 19.04.12, 17:24
      Polacy od dawna dostrzegali to ryzyko. Dlatego PiS wybory przegrywał. Tylko pan Kamiński tego wcześniej nie widział. Ale lepiej późno niż wcale.
    • iwano19 Koniec PiS-u. Michał Kamiński atakuje i wyjawia... 19.04.12, 17:28
      Dlatego w Polsce rządzi koalicja PO-PSL.Bo to chyba dwie JEDYNE w Polsce partie,których członkowie nie opluwają i oskarżają siebie wzajemnie.O tym ,że Jarosław Polskę Zbaw,ma zapędy dyktatorskie,wiedziano już dawniej ale dopiero teraz,kiedy kariery polityczne są już zakończone,niedawne przydupasy obrażają swego idola.Wstyd
    • iryss33 Koniec Michała Kamińskiefo, PiS w górę 19.04.12, 17:42
      alleluja i do przodu!
    • sangay Re: Koniec PiS-u. Michał Kamiński atakuje i wyjaw 19.04.12, 18:35
      Nie jestem fanem czlonkow PiS, nie jestem fanem Solidarnej Polski, nie jestem fanem PJN, nie jestem fanem pana Kaminskiego, nie jestem fanem PO, lecz sadze, ze nie ma partii w Polsce bardziej przewidywalnej niz PO, chociaz czlonkowie jej popelniaja wiele bledow, zwlaszcza ostatnio. Zwlaszcza podoba mi sie postawa premiera, ktory podjal sie wielu trudnych reform, chociaz byl swiadom efektow tych dzialan. A na wypowiedzi pana Kaminskiego reaguje jakos niedobrze, mdli mnie. Mam nagrania sprzed kilku lat audycji Moniki Olejnik pt. ,,Siodmy dzien tygodnia'' Wowczas pan Kaminski zupelnie inaczej sie wypowiadal. Jezeli kogos interesuje to moge przytoczyc doslownie. Panie Kaminski. Jest pan dla mnie zerem.
    • ewalizarda Koniec PiS-u. Michał Kamiński atakuje i wyjawia... 19.04.12, 18:42
      Podpisuję się pod tymi stwierdzeniami obydwoma rękami!!!!!!!
    • 25cz Koniec PiS-u. Michał Kamiński atakuje i wyjawia... 19.04.12, 19:34
      Jaki był i jaki jest Kamiński, każdy widzi, ale to nie ma kompletnie znaczenia. A niby kto ma nam powiedzieć prawdę o Kaczyńskim? Macierewicz?- jest oczywiście obiektywny, bo nie zdradził. Taka logika, prowadzi na manowce. Kamiński jest skruszonym członkiem sekty i tylko tyle. On był we władzach i jest najwartościowszym informatorem. Kompletnie nie ma znaczenia, dlaczego z tej mafijnej struktury wyszedł. Domyślam się, że niektórym rodakom jest w niesmak, to co mówi Kamiński, ale gdyby mieli za grosz oleju w głowie, to powinni uważnie słuchać.

• sangay Re: Koniec PiS-u. Michał Kamiński atakuje i wyjaw 20.04.12, 11:41
        Twoj wpis 25cz to jakis niewiarygodny belkot. Czy uwazasz, ze w polityce nie powinno byc etyki, poszanowania innych, poszanowania SAMEGO SIEBIE? Czy uwazasz, ze politycy moga sie tak doglebnie zeszmacic? Zwroc uwage na wypowiedzi pana Blaszczaka, pana Hofmana, pana Macierewicz i wielu innych z tej opcji jak sie doglebnie szmaca, stracili juz kontrole nad tym co mowia. Daza do wywolania prowokacji, nie baczac na skutki. A idiotyczny Rydzyk, mowiacy tyle o pluralizmie, a w swoich radio i telestacji gosci tylko ludzi reprezentujacych jedna opcje polityczna. A w kraju jest tyle problemow. Pozdro dla ludzi trzxezwo myslacych!
    • nsz-towiec Kanalie POpierają kanalię . 19.04.12, 23:49
      Zawsze tak jest .
    • miroslove busole i usterka 20.04.12, 00:53
      Skoro Lech Kaczyński miał wg. Kamińskiego taką propaństwową busolę to dlaczego przysparzał krajowi wstydu żrąc się o krzesła w Brukseli z premierem i próbując ingerować na siłę w politykę zagraniczną rządu. To ośmieszyło nas za granicą i wpłynęło na osłabienie pozycji Polski. Dodatkowo współpraca z nieudolną Fotygą dyskwalifikuje jego działania w wymiarze międzynarodowym.
      Paradoksalnie ten wywiad pokazuje przede wsystkim postać Michała Kamińskiego, niczym w lustrze, kluczem do tej osoby jest skrajny cynizm (nie bez znaczenia są też duże gabinety i biurka).
    • dorzbi Koniec PiS-u. Michał Kamiński atakuje i wyjawia... 20.04.12, 07:13
      Kto niszczy swoich ludzi, przez nich zostanie zniszczony.Były premier wysłuchiwał donosów od swoich, na swoich,teraz ma donosy od swoich ,na siebie.Coraz częściej dowiadujemy się na czym polegała pracowitość prezesa,na marnowaniu czasu poświęcanego na to, czym Tusk w ogóle się nie zajmuje.Stąd ataki prezesa na lenistwo Tuska.To kolejna metoda Kaczyńskiego,jak jesteś mały,zaatakuj większego,to może urośniesz.Kamiński uczestniczył w tym politycznym bagienku,jest niewiele lepszy,lecz kolejny spośród usłużnych do czasu.Najbardziej zaatakują prezesa miernoty, jakie przy nim jeszcze zostały,zaczną się tanio sprzedawać.Tak bardzo żałosne ,jak prawdziwe.Ciekawe kiedy Macierewicz odkryje,że to wszystko wina Tuska.A może autorzy tytułowania Kaczyńskiego genialnym strategiem zabiorą głos?Proponuję nową myśl:Kaczyńskiego do Polski przysłał Putin.Dowód:gdy Rosja chce osłabić Polskę, wystarczy uruchomić Kaczyńskiego i PIS,wszystko zniszczą.
    • pike_bishop Koniec PiS-u. Michał Kamiński atakuje i wyjawia... 20.04.12, 15:32
      dla mnie ten fałszywy grubasek zawsze będzie małą szują dokładnie taką jak reszta kaczo-faszysztów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka