zbig1113 Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 10:12 Czy zespół Macierewicza i zespół Downa to pojęcia tożsame? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Lokalne lemingi 17.05.12, 10:19 Czy któryś z lokalnych lemingów wie dlaczego prokuratura prowadzi ciągle śledztwo, którego nie zamierza zamykać, ale wręcz odwrotnie, czyli tworzy właśnie komputerowy model samolotu?? Odpowiedz Link Zgłoś
wredny1 Re: Lokalne lemingi 17.05.12, 10:33 Ja wiem,po to byś mógł zadawać tak idiotyczne pytania jak np. Macierewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Lokalne lemingi 17.05.12, 11:25 I to z naszych podatków!? Ktoś wreszcie niech wymieni tego cholrenego Teflona!! Facet w ogóle nie kontroluje co się dzieje i agenci wpływu Maciarewicza w prokuraturze kopiują Bibendę!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Lokalne lemingi 17.05.12, 11:46 rodzaj_konta napisał: > I to z naszych podatków!? kazde ale to każde śledztwo jest prowadzone z naszych podatków. I dlatego należy je przeprowadzać od poczatku do końca solidnie, a nie jak w tym przypadku "po ryzemu". Jakby nie Macierewicz nadal bysmy wierzyli ze winny jest pijany Błasik który wyrwał wolant pilotowi bo chciał se polatać. Albo w "tak lądują debeściaki". Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Lokalne lemingi 17.05.12, 12:41 Błasika wyjaśnili spece z Krakowskiego Laboratorium Kryminalistycznego i żaden Macierewicz nie był im potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
polwkut to dlaczego ? 17.05.12, 10:28 czarne skrzynki zarejestrowaly "o k……wa" wykrzykniete przez zaloge ? co zobaczyla zaloga tuz przed ? wlasnie, przed czym ? moze zobaczyli Macierewicza z laseczkami dynamitu przed okienkami samolotu ? czy przed wybuchem wiedzieli, ze wybuchaja ? czy widzieli, ze sie zderza z gleba ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiechuta Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 10:39 Czekam z niecierpliwością kiedy eksploduje Macierewicz bo chyba nikt średnio inteligentny nie wytrzymałby takiego ciśnienia wewnątrz czaszkowego. Redakcja powinna mieć zrozumienie dla swoich czytelników i darować sobie informowanie nas co Kłamczyński z ekipą wymyślili. Każdy głodny tych wieści może sobie dowiadywać się z "GP". Odpowiedz Link Zgłoś
stux Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 10:41 Cóż, pozostało czekać na "eksperta" który stwierdzi że samolot zestrzeliło UFO. Odpowiedz Link Zgłoś
sakral Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 10:44 rodzina chyba już się musi wstydzić swojego nazwiska teraz to już dzieci na podwórku zamiast głupek krzyczą Macierewicz Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 10:44 Antos oblakancu, ktora to juz z kolei twoja jedyna wiarygodna teoria ? A hel juz wyparowal ? Odpowiedz Link Zgłoś
jogar Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 11:02 Najlepsze są ustalenia portalu Natemat.pl i one wystarczą za cały komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
amrik Macierewicz eksplodował 17.05.12, 11:03 Trzeci wybuch nastąpil ''wewnątrz głowy Macierewicza i spowodował gruntowne zniszczenie i rozczłonkowanie tejże''. Dodam, że już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 11:17 nie, droga wybiórczo. Nie 2-5 kg dynamitu (czy tnt) tylko jego odpowiednik. Bo jak znam życie to za chwile wywleczesz tryumfalnie ekspertyzę ze "nie było śladów po wybuchu dynamitu" Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
dwie_szopy_jackson Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 11:18 Skoro to jest "jedyna wiarygodna hipoteza jaka istnieje", rozumiem wiec Panie Antoni, ze wszystkie pozostale hipotezy ktore nam Pan prezentowal przez ostatnie dwa lata byly niewiarygodne, tak ? No co, trzeba byc konsekwentnym przeciez, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
lesio_111 Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 11:29 Znowu jakiś "rozrywkowy" ekspert PISu. Ciekawe ile Maciarewiczowi i jego ekspertom płacą za występy kabaretowe. Odpowiedz Link Zgłoś
inz.a.spoleczny To raczej umysł pana M. eksplodował 17.05.12, 11:36 Koncepcja dynamitu dostarczonego na pokład prezydenckiego Tu-154 prawdopodobnie podczas lotu, przedstawiona przez kolejnego eksperta PiS, naukowca z Australii, jest dla mnie rewelacją. Także to, że ładunek został odpalony już po zderzeniu samolotu z ziemią, bo przecież piloci zdążyli odliczyć że są na wysokości 20m, przerazić się, że samolot szoruje o drzewa, krzyknąć "Kur*a mać" i po 3 s "Ku******aaa"). Sądzę, że czegoś takiego bracia Marx, Charlie Chaplin, Flip i Flap i Jaś Fasola razem wzięci by nie wymyślili. Tak kreatywni ludzie powinni się zatrudnić w Hollywood, a nie tracić czas i nasze pieniądze w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: To raczej umysł pana M. eksplodował 17.05.12, 11:44 kurde, nastepny który ma trudności z czytaniem ze zrozumieniem... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
musa-kusa zamiast lontu 17.05.12, 11:53 bo to był specjalny materiał wybuchowy, wybuchający po trzykrotnym wypowiedzeniu słowa "k.rwa!", skonstruowany specjalnie na warunki polskie, ale i tak zamachowcy omal się nie przeliczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: zamiast lontu 17.05.12, 11:56 ciekawe co byś ty powiedział jaby Ci za plecami coś huknęło a samolot zaczął sie rozlatywać. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
inz.a.spoleczny Re: zamiast lontu 17.05.12, 12:06 Huknęło nie tak dotkliwie, skoro po pierwszej "Ku**ie" jeszcze upłynęły 3 SEKUNDY i dopiero wypowiedziano drugą. Wybuch ich nie uszkodził i nawet nie zwrócił uwagi pilotów że był. Odpowiedz Link Zgłoś
musa-kusa Re: zamiast lontu 17.05.12, 12:18 losiu4 napisał: > ciekawe co byś ty powiedział jaby Ci za plecami coś huknęło a samolot zaczął si > e rozlatywać. > > Pozdrawiam > > Losiu powiedziałbym: "no to teraz rozumiem, dlaczego Jaruga-Nowacka w czasie lotu wylazła przez okienko na skrzydło" Odpowiedz Link Zgłoś
da-re-k Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 11:38 Spotkało się dwóch idiotów za pomocą wideo połączenia. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 11:53 tak sie zastanawiałem czy wybiórcza wystartuje znowu ze swoim koronnym argumentem o "firmie za 2 dolary". I się nie pomyliłem - jest :) Oczywiście rżnie głupa i udaje ze nie wie o co chodzi. Jak również w ogóle się nawet nie zająknęła ze p. Szuladziński został "wynaleziony" przez znanego ściemniacza, p. Artymowicza, i był dobrym naukowcem gdy wyrażał wątpliwości (wątpliwości, nie negacje jak to potem p. Artymowicz sprzedawał naiwnym) co do prac p. Biniendy. Złym p. Szuladzińskim się stał, gdy uważniej przyglądnął się materiałom które dostał i zauważył w nich różne dziwne rzeczy których nasi eksperci nie zauważyli bądź nie chcieli zauważyć. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: losiolku4 17.05.12, 12:25 marnujesz talent. zapisz sie na nastepnego eksperta Antosia oblakanca. Napewno wymyslisz nowa wersje bo masz ten sam potencjal co policmajster. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 14:00 Przeczytałem raport. To są 32 strony pseudo eksperckiego bełkotu, zawierające sformułowania typu, cytuję "Autor pozwala sobie zadać następujące, retoryczne pytania...". Mam nadzieję, że ekspert nie dostał za swoją literacką twórczość ani grosza. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Macierewicz: tupolew eksplodował 18.05.12, 09:51 Może PiS wykupiło pakiet kontrolny jego dwudolarowych udziałów. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Macierewicz: tupolew eksplodował 20.05.12, 19:21 dużo lepsze i rozsądniejsze od banialuków p. Artymowicza. A mógłbyś powiedzieć co poza tym okrągłym zdaniem Ci sie nie podobało? Z tych konkretniejszych rzeczy? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
waldemark112 Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 11:53 CZy ten szalony człowieczek nie rozumie ,że obraża rodziny i hańbi godność zmarłych w katastrowie?No i doprowadził Polaków do zbiorowego amoku. Odpowiedz Link Zgłoś
matrico Bardzo niepokoje sie o los kabareciarzy! 17.05.12, 11:58 Przeciez ten facet odbiera im chleb. Smiech to zdrowie i jestem wdzieczny za rozbawianie mnie przez Pana Antosia. Tylko juz pozniej nie mam ochoty na ogladanie komedii i kabaretow bo wydaja mi sie mierne... Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 12:00 Teraz potrzebny superekspert, np z Supereksapresu, zeby zdecydowac czy Binienda mial racje czy Szuladzinski. Jesli w Polsce wnosi sie bomby na poklad i nikt tego nie zauwaza to ... Moze prezydent w ostatniej chwili przemycil przez kontrole bezpieczenstwa wytrawnego zamachowca-samobojce z, ale skad ???. Bo dopiero niedawno pewien Jemenczyk wymyslil bombe bez metalu. Odpowiedz Link Zgłoś
flat-ower Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 12:02 Oto jeszcze jeden dowód na to, że to nie pozycja geograficzna, złe sąsiedztwo i jeszcze gorsze żywienie w Polsce stanowią o tym, że jest to , niestety nacja, delikatnie mówiąc popaprańców. Polak nawet na antypodach będzie pojebem i świrem i nic mu w tym obecność kangurów nie pomoże. Ostatnio nawiedził mnie taki koleżka z Australii. Nie widiałem chłopa od lat 70-tych. Przyjechał zakładać fabrykę z tak cudownym produktem,że aż usiadłem. No i co? Nic. Spytał czy nie mam wolnych 2,5 miliona euro to by mi rynek francuski podarował.... No i co powiedzieć na to? Aż wstyd się na świecie po polsku odezwać... Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Macierewicz: tupolew eksplodował 18.05.12, 09:54 Ja widziałabym to akurat przeciwnie. To bardzo pocieszające, że największe półgłówki (Binienda, to coś na Sz...) opuszczają nasz piękny kraj i wynoszą się w raczej odległe rejony świata. Można tylko marzyć, żeby dołączyły do nich wszelkie Maciarewicze, Kaczyńskie, Fotygi i inne takie. Mogą się zatrudniać w Australii jako eksperty, byle daleko od nas! Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Wybuch smiechu 17.05.12, 12:04 zarejestrowany w czarnej skrzynce potwierdza hipoteze. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Musicie opisywać chorych umysłowo? 17.05.12, 12:24 Jeden debil z drugim debilem sobie pogadali - po co to publikować? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Musicie opisywać chorych umysłowo? 17.05.12, 13:55 To jest publikowane za nasze pieniądze. Czasem obywatele się interesują, na co idą ich podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Re: Musicie opisywać chorych umysłowo? 17.05.12, 15:15 cyklista napisała: > To jest publikowane za nasze pieniądze. Tzn. że Agora czerpie zyski z reklam, które mam wyłączone i ich nie widzę? Kto wie, może masz rację, że idioci, którzy płacą za niepokazujące się reklamy. :-) > Czasem obywatele się interesują, na co > idą ich podatki. Moje podatki nie idą na Agorę. Więc mogliby nie publikować relacji ze spotkań debili, któych miejsce jest w Tworkach lub Lublińcu... Odpowiedz Link Zgłoś
hate-war Re: Musicie opisywać chorych umysłowo? 17.05.12, 19:49 wydaje mi się,że cykliscie chodziło o raporty komisji Antosia Odpowiedz Link Zgłoś
marek.rostocki Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 12:39 Według moich obliczeń dynamitu było 6-8 kg. Absolutnie na pewno. Policzyłem na kalkulatorze, nie ma mowy o pomyłce. 6-8 kg jak byk! Szczegóły udostępnię tylko komisji międzynarodowej, której musi przewodniczyć osobiście Barack Obama. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 13:11 marek.rostocki napisał(a): > Według moich obliczeń dynamitu było 6-8 kg. Absolutnie na pewno. Policzyłem na > kalkulatorze, nie ma mowy o pomyłce. 6-8 kg jak byk! Szczegóły udostępnię tylko > komisji międzynarodowej, której musi przewodniczyć osobiście Barack Obama. i Paris Hilton musowo. Odpowiedz Link Zgłoś
johnkrolicki Re: Macierewicz: tupolew eksplodował 19.05.12, 18:41 Musiales popelnic blad w obliczeniach; u mnie wyszlo 9.5kg. Sprawdzalem z moim 13letnim synem, ktory jest matematycznym asem. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Pytanie... 17.05.12, 12:41 Dlaczego Antek Policmajster nie leciał Tupolewem? Czyżby coś wiedział? Ja niczego nie sugeruję tylko metodą Jarka (Polskę zbaw) Kaczyńskiego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Odpowiedź 17.05.12, 13:51 To Waśka rozbił Tupolewa. A było tak: Waśka i Putin stoją w zagajniku, Putin pyta "Co widzisz?". Waśka mówi że samolot. To Putin "bierz granat i rozbij". Waśka chwycił granat, wskoczył na drzewo, huk, błysk. Za chwilę Waśka wraca, Putin pyta "rozbił samolot?". W. "Rozbił". P. "To oddaj granat" Na życzenie komisji mogę dostarczyć dwudziestostronicowy ilustrowany raport, z wzorami, wykresami i cytowaniami naukowymi. Cena do negocjacji. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Macierewicz: tupolew eksplodował 17.05.12, 12:44 Co za cymbał z tego ekszeprta. Ładunki zostały wniesione w czasie lotu. Rozumiem, że wniesione do kabiny. Podobno pierwszy wybuch urwał skrzydło. Ktoś się przeczołgał w skrzydle podłożył ładunek. Kto przeniósł ładunek do kabiny? Równocześnie musiał się liczyć z tym, że też zginie, ale takie numery robią tylko ekstremiści islamscy. Pan Gregory chce zarobić i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Tupolew:Macierewicz eksplodował 17.05.12, 12:52 po zjedzeniu grochówy, poszła na mózg. Odpowiedz Link Zgłoś