saint_just 22.05.12, 09:52 Wiadomo,że kazdy policjant już na pierwszym roku szkolenia wie, ze na widok sciany z glazury ma obowiązek krzyczenia: Wychodzić, ręce do góry!!!! Ot zwykła rutyna,,,, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drmuras Na stadiony z nimi ! 22.05.12, 10:39 Przykłady pokazują że po Euro stadiony będą pustawe. Proponuje zabójców i i bandytów przewozić na stadiony gdzie mieli by szanse wykazać się męstwem w walce z chętnymi za odpowiednią kasiora. Na koniec rzut kamieniem do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorzysta Tylko psychopaci spuszczają dzieci na ten świat. 22.05.12, 12:11 Trzeba być chorym psychopatą lub wioskowym głupkiem żeby sprowadzać bezrefleksyjnie na ten świat dziecko. Potomstwo każdego z góry skazuje się na cierpienie i niewolnictwo. Cierpieć będzie każdy to nie uniknione. Niewolnikiem rodzi się i umiera każdy bez wyjątku - swoich słabości, praw tego świata, korporacji, polityki, religii itd. Jeżeli ktoś twierdzi że ten świat jest piękny to musi być imbecylem ponieważ równie dobrze to samo może powiedzieć dziecko które urodziło się za więziennymi murami i nie widziało nic oprócz tego. Nie każdy musi mieć dziecko ,a zrobić dzieciaka to potrafi leniwiec i żółw więc to żaden wyczyn. Albo róbcie to z głową albo wcale bo ja nie mam zamiaru już się pojawić na tym piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
awior122 Re: @ traktorzysta 22.05.12, 13:22 "...bo ja nie mam zamiaru już się pojawić na tym piekle." Co za genialny przebłysk samoświadomości! Gorąco popieram Cię w tym zamiarze i proponuję sterylizację, tylko nie młotkiem w łeb, bo jedynie (co już niemożliwe raczej) jeszcze bardziej zgłupiejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Miał przygodę życia ;) 22.05.12, 14:19 Czy tam na stoliku nocnym stoi lampka z kaczorkiem?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
sedaluk Re: Miał przygodę życia ;) 22.05.12, 14:45 Jednak polscy kidnaperzy wykazuja ta empatie i troske o ofiary-przygotowali mu Droge do Nieba i rozaniec- Nasz Sw. Katolicki Kosciol powinien to docenic. A tak nawiasem-w wielu systemach prawnych jest mozliwe skazanie za morderstwo bez znalezienia ciala ofiary, jezeli indycje sa nie do obalenia. W przypadku uprowadzenia i wymuszenia okupu powinno to byc standartem. Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Re: Miał przygodę życia ;) 22.05.12, 15:43 Za porwanie w texasie moglby dostac nawet krzeslo i to nawet, gdyby ofiare uwolniono cala i zdrowa - przynajmniej kiedys tak bylo. Dzisiaj dostaliby dozywocie za taki numer. mnie najbardziej zdumiewa, że grupa kiboli zabila jakiegos konkurencyjnego kibola, a są oskarżeni o "pobicie ze skutkiem smiertelnym"... Zadźgali go nożami, maczetami a nawet widłami (!) :) To chyba oczywiste, ze kiedy dźgam faceta widłami i on umiera, to po prostu go zabiłem z zimną krwią. A prokurator mówi, że chceili go tylko pobic (widłami) a on umarł niechcący :) Odpowiedz Link Zgłoś