sybirak2 28.05.12, 09:58 Palikot całkiem zidiociał i spisiał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulhandyman "hetman" ściągnął "bucha" 28.05.12, 10:08 Janek, ściągnij bucha ! Jankowi przystawił jakiś młodzian obślinionego jointa to ust i Janek bez zawahnięcia ciągnął bucha ! Hetman dla pokazania w telewizji lub dla tytułu w Fakcie jest w stanie zrobić dosłownie wszystko ! Myślę, że gdy na marszu równości następnym razem ktoś przystawi mu "pisiora" do ust i powie.... Janek, ciągnij faję ! to janek "pociągnie. Szkoda tylko mojego głosu w wyborach, który oddałem na Janusza.... Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_bo_czytam Palikot: PO czeka na incydenty antyrosyjskie po... 28.05.12, 10:22 Monika Olejnik brawo! Mówi się, że kobieta jest szyją, która kręci głową mężczyzny. Niektórzy twierdzą także, że droga mleczna to kręgosłup, a twierdzono także w odległej przeszłości, że tą drogą (mleczną) zejdą na ziemię Bogowie. W USA Hillary Clinton, w Wielkiej Brytanii Królowa Elżbieta, w Niemczech też dwie panie, z których jedna to Angela Merker, na Litwie Prezydent Kobieta, Julia Tymoszenko Kobieta..... Panie Palikot Pan odwrotnie czyta, majstersztyk jest wtedy, gdy tak kota ogonem odkręcono, że trudno zobaczyć, gdzie ten kot ma ogon :-) Tylko czarownice podczas sabatu jak widać mogą :-) A teraz wszyscy mogą. Czy to możliwe, że wspiera Pan PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
odbytlenina Palikot: PO czeka na incydenty antyrosyjskie po... 28.05.12, 10:36 Ale z niego debil,pedałów i sodomitów kocha,tu na forum ich mnóstwo udających hetero,ludzie do śmierci będą pracować a ten bogaty żul praw pedałów i narkomanów pilnuje.Tacy nie muszą emerytury,jedni ćpają inni dupy na dworcach dają i żyją.Kto chce zdechnąć w kraju którego nazwy nie będzie znał,kogo chce dupa boleć niech na Palikota głosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy-trend Liczą się tylko pedały i ćpuny 28.05.12, 13:31 Zgadzam się z tobą bo dla tego typa istnieje tylko jedno - jak coś zrobić żeby siebie odpowiednio przedstawić i zareklamować. Z przedwyborczych zapowiedzi pozostały obietnice. A celem tego faceta jest innym rozprowadzanie narkotyków zlecić, czyli ma nastąpić zmiana dealerów - kolesie. Coraz głupsze są jego poczynania: apostaza, joint, pyskówki w sejmie stąd na tym wszystkim korzystają nic absolutnie nic nie robiący "komuniści" z pod znaku Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Palikot: PO czeka na incydenty antyrosyjskie po... 28.05.12, 11:21 Palikot czeka na incydent. Cały ON! Może ma rację. *Lud Smoleń-ski* rzeczywiście potrafi wiele, a do tego S-bojówkarze i "rydzyki". Szykuje się wielkie widowisko patriotyczne a la pis+S. Drżyjcie, Rosja-nie! Lepiej od razu weźcie z sobą do Polski kawałek Tu-104; jako alibi. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzoharakterny Re: Palikot: PO czeka na incydenty antyrosyjskie 28.05.12, 11:32 Mylisz się - to jest jego normalny stan. Odpowiedz Link Zgłoś
balcer-kiewicz Re: Palikot: PO czeka na incydenty antyrosyjskie 28.05.12, 11:54 Nie da się oprzeć wrażeniu, że to właśnie Palikot najbardziej czeka na dym pod pałacem, przecież zadymiarstwo i oszołomstwo to woda na jego młyn. A pod pałacem sytuacja może się rozwinąć w sposób nieoczekiwany - jak Rosjanie postanowią złożyć kwiaty czy zapalić znicz staną się idolami zgromadzonych tam ludzi... Swoją drogą - jak trzeba być zdeterminowanym i nastawionym na rozgłos, show i władzę, żeby wziąć od nie wiadomo kogo, nie wiadomo co i palić obślinionego "jointa". A fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
sabre123 Palikot sprowokuje incydenty antyrosyjskie ? 28.05.12, 11:58 na to sie zanosi. Moze sprowokowac je takze rezim Tuska we wspolpracy z odpowiednimi sluzbami. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyslbl Palikot: PO czeka na incydenty antyrosyjskie po... 28.05.12, 13:20 Janusz nie ćpaj już. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Palikot: PO czeka na incydenty antyrosyjskie po... 28.05.12, 14:19 Mam 70 lat palilem tyton 45 lat i mialem co chwila zapalenie oskrzeli. Piec lat temu lekarz doradzil mi bym rzucil palenie tytoniu i nie powiem ze bylo latwo[naklejki nikotynowe] od tego czasu pale 1 czasami 2 skrety konopi indyjskich dziennie a papierosow palilem 40 dziennie. Zapalenia oskrzeli minely jak reka odjal. Dym tytoniowy smierdzi i palaczowi z ust smierdzi jak z dupy o chorobach to juz nie wspomne. Konopie poprawiaja humor i sa naturalnym srodkiem przeciw bolowym. Mieszkam w Stanie NY USA. Popieram Janusza Palikota nie tylko w tej sprawie bo jest Prawdomownym Politykiem i sie w "tancu sie nie pier.oli". Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: Palikot: PO czeka na incydenty antyrosyjskie 28.05.12, 14:56 madziapl1 napisał: > Mam 70 lat palilem tyton 45 lat i mialem co chwila zapalenie oskrzeli....... Mieszkam w Stanie NY USA. Popieram Janusza Palikota nie tylko w tej spraw > ie bo jest Prawdomownym Politykiem i sie w "tancu sie nie pier.oli". Pan też w tańcu się nie pierdooli :-) (ja mam 37 lat, ale w tańcu także nie potrafił bym współżyć sexualnie... ) - pozdrawiam NY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
old_lodzer Palikot - dziecko Tuska i GW ... 28.05.12, 14:45 Palikot to dziecko Tuska i GW poczęte, aby pomóc zachowac przy władzy środowisko związane z PO i posłuszne GW, co tłumaczy ciągły lans i poparcie, jakie cynicznemu bezideowcowi udziela GW. Pozorne ruchy, jakie wykonuje, rzekomo wymierzone przeciw Tuskowi są bez znaczenia. Oszustwo, jakim jest przypisywanie mu " lewicowości" ma na celu robienie "wody z mózgu" nie znającym historii młodym niezadowolonym. Największym wrogiem GW jest SLD, najlepszym przyjacielem PO .... Odpowiedz Link Zgłoś