Dodaj do ulubionych

Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro!

• priekrasna.brunhilda oj Darek Darek... 06.06.12, 22:07
      znowu piłeś whiskey z Biedronki, i to ciepłą na dodatek.
      Wstydziłbyś się (o ile potrafisz). Popracuj lepiej nad onomastyką.

• gsb Jaki batonik czekoladowy? 06.06.12, 22:08
      Jaki batonik czekoladowy?
      • feminus Re: Jaki batonik czekoladowy? 06.06.12, 22:38
        gsb napisał:

> Jaki batonik czekoladowy?

Wlasnie? Pewnie ktorys z Biedronki ;-). Straszne rzeczy sie przez to Euro dzieja, doprawdy! Ale przynajmniej profesorowie socjologii maja pole do 'popisu' ;-)...
        A ja cenilam tego faceta, ech...
    • bidifi Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:14
      niektorym wydaje sie ze jak ida pod prad to staja sie bardziej oryginalni , ale czy tak jest naprawde ?
    • poborowy102 Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:15
      nie ma gorszej stonki niż socjolodzy oderwani od życia. Co ten facet wie o życiu jako socjolog? To co zobaczy na bankietach jako celebryta telewizyjny. Nie mówiąc już o tym, ze cała ta nauka zwana socjologią JEST DO NICZEGO NIE POTRZEBNA. Jeden czy drugi się ustawi, taki ten czy tamten stonkowiec się ustawił, ale cała ta armia socjologów, którą wykształcił, to zasili szeregi bezrobotnych i socjopatów. Jeśli ktoś nie ma znajomości i nie załapie się do PUPu, DUPu czy innego syfu, też niepotrzebnego do niczego, to co zdziała, panie prof Celebryto Stonko-Czapiński, czy jak ci tam?
      • koloratura1 WOW! 07.06.12, 09:11
        poborowy102 napisał:

> cała ta armia socjologów, którą wykształcił, to zasili szeregi ... socjopatów.

Socjolog czy socjopata - raz kotlet!

• wutang4eva Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:15
      Mimo, ze jestem zapalonym kibicem pilki noznej i ogladam tyle meczow ile sie da czy to polskich czy zagranicznych to jak najbardziej jestem w stanie zrozumiec profesora. W stosunku do innych wydarzen, ktore serwuja media lemingom mam takie same zdanie, czy to wystepy siatkarzy, malyszomania, pielgrzymka papieska, zaloba narodowa etc etc. Nagle wszyscy lacznie z babciami i celebrytami od miesiaca to fachowcy od pilki noznej. Smiac sie tylko z nich pozostaje.
    • roztoka Lubię Euro, ale nie w Polsce 06.06.12, 22:17
      Euro w Polsce, to obłędna propaganda. Natręctwo propagandy obrzydza mi piłkarskie sportowe święto.

To natręctwo świadczy też, że sytuacja gospodarcza Polski jest bardzo zła.
      • koloratura1 Re: Lubię Euro, ale nie w Polsce 07.06.12, 09:14
        roztoka napisał:

> Natręctwo propagandy obrzydza mi piłkarskie sportowe święto.

To potrafię zrozumieć.

> To natręctwo świadczy też, że sytuacja gospodarcza Polski jest bardzo zła.

A co ma piernik do wiatraka?
    • popijajac_piwo Jak nie Cejrowski to Czapiński 06.06.12, 22:21
      musi wylać wiadro pomyj. Ja też mam gdzieś Euro, też nie oglądam piłki, też mnie drażnią utrudnienia w ruchu itd. Ale nie robię z tego powodu tragedii i nie płaczę mamie w rękaw jak mi źle...
      • cheffin Re: Jak nie Cejrowski to Czapiński 06.06.12, 23:13
        Chcieli sie czyms wykazac i dali glos. .......byle cos powiedziec koniecznie w przeciwna strone, zaleznie jak wiatr zawieje.Polska natura.
    • szymek_50 Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:22
      Nie jestem profesorem, ale stonka to przeżytek.
    • kogoko Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:23
      Ale z was nudziarze. Gdzieś czytałem, że 60% Polaków niczym się nie interesuje i teraz to wychodzi. Spotykałem takich na swojej drodze - makabra. Zero dystansu do siebie i świata. Tylko obowiązek. Praca-dom-praca-dom. Ja cieszę się na te mistrzostwa. Lubię również rozkręcanie emocji przy tego typu imprezach. Przecież w życiu chodzi o emocje. A o co innego do diaska?
      • feminus Re: Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:33
        kogoko napisał:

> Ale z was nudziarze. Gdzieś czytałem, że 60% Polaków niczym się nie interesuje
        > i teraz to wychodzi. Spotykałem takich na swojej drodze - makabra. Zero dystans
        > u do siebie i świata. Tylko obowiązek. Praca-dom-praca-dom. Ja cieszę się na te
        > mistrzostwa. Lubię również rozkręcanie emocji przy tego typu imprezach. Przeci
        > eż w życiu chodzi o emocje. A o co innego do diaska?

Fajny glos :-). Ciesze sie, ze to napisales. 100% racji!
        --
        Koko Euro Spoko!
    • mapi7 Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:25
      Ale zrzęda! A ja panie profesorze bardzo się cieszę na każde Euro, a to w Polsce najbardziej!
      • pochodna.dx Re: Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 23:56
        Ba, później będą IO, które też są fajne, a ja mam ten cyrk z bliska :)
    • feminus Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:30
      Ales sie pan wyalienowal drogi profesorze... Doswiadczyc takiego tlumu - bezcenne. No ale panska strata. Euro sie raczej nie powtorzy, niech pan wiec sprzed telewizora prowadzi bezpiecznie obserwacje bawiacego sie spoleczenstwa ;-).
      Nawiasem mowiac, nazywanie tak swietujacych ludzi 'stonka' uwazam za samoboja (pan wie, co to 'samoboj'? O przyslowiowego 'spalonego' nawet nie pytam...).
    • janbg Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:34
      Mam 42 lata i też mam to Euro w nosie!
      Mam nadzieję, że się uda od strony organizacyjnej i tyle.
      Szukam stacji radiowej, w której nie szaleją i nie szukają lwów, słoni czy ślimaków typujących, bo się niedobrze robi od tego.
      Chcę to szaleństwo w miarę spokojni przeżyć!
    • cacum Re: Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:42
      Pani Minister. Nie odmienia się. Brzmi to idiotycznie - ministra, kierownica, etc.
    • bidifi Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:46
      FEMINUS TO DO CIEBIE !!!! jeszcze wczoraj atakowalas mnie w obronie czci monarchii brytyjskiej i dawalas do zrozumienia ze wszyscy Ci co to interesuja sie olimpiada i ME to sa ponizej Twoich upodoban a teraz calkiem na luzaczku pisujesz sobie na temat ME ? albo jestes tak zaklamana albo mocno pokrecona ? pozdrawiam.
    • wodz.wielka.woda To ten od strajku głodowego 06.06.12, 22:48
      Zastrajkował, bo - jak uzasadniał - głodowa pensja naukowca zmuszała go do brania fuch,
      a powinien móc zajmować się nauką.

Teraz ględzi wszędzie, zawsze i na każdy temat.
      Jest prawie tak mądry jak Kora.
    • rabbinhood rekompensata 06.06.12, 22:48
      w ramach rekompensaty powinni nam puszczać w czasie Euro znamienity film 17 mgnień wiosny. Jeśli ktoś ma nagrane mistrzostwa w zjeździe alpejskim to chętnie
      bym pooglądał. Jakby co pozostaje jeszcze Paczinko.
      • mniklasp Re: rekompensata 06.06.12, 22:57
        Faktycznie nalezy wspolczuc tym ktorzy nie interesuja sie pilka. Polskie media sa bezlitosne, to wynika z fasadowosci i mialkosci polskiego zycia spolecznego. Brak hamulcow umiaru i poszanowania przestzeni dla innych.
        dziwny wywiad, te cztery osoby na zajeciach nie swiadcza chyba o super warukach nauki , tzn stosunku studentow do nauczyciela araczej ze studenci olewaja prychodzenie na zajecia . Chyba te zajecie Czaplinskiego sa beznadziejne ze tylko 4 osoby. Dlaczego wstyd przed 60 tka, czy to w Polsce obowiazek 'kochac 'pilke nozna
    • masy Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:49
      trochę po tym wywiadzie uspokoiłem się bo do tej pory myślałem, że jestem odszczepieńcem ;-)
      pozdrawiam obydwoje :-)
    • feminus Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:52
      Z Euro jest jeszcze jedna korzysc - przycmi stonke smolenska...;-)
    • widzewiak4ever A ja mam w nosie co myśli Pan Czapiński 06.06.12, 22:52
      Wytłumaczy mi ktoś jedną rzecz? Dlaczego ten Pan komentuje wszelkie wydarzenia w Polsce? Nie ma już innych psychologów? Wyborcza - Czapiński... TVN - Czapiński... Polsat - Czapiński... I to wypowiada się na wszelakie tematy: Józek złamał nogę - komentarz Czapińskiego... Pierwszy raz Beaty - komentarz Czapńskiego... Strach otworzyć konserwę:) A marudzi tak, że aż kiszki skręca. Swoją drogą niezła fucha Panie Czapiński:D
      • koloratura1 Miej pretensje do dziennikarzy... 07.06.12, 09:33
        widzewiak4ever napisał:

> Wytłumaczy mi ktoś jedną rzecz? Dlaczego ten Pan komentuje wszelkie wydarzenia
        > w Polsce?

Dlatego, że to jego wybierają na rozmówcę.
    • mamagra Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:53
      Często przy takich okazjach jak Euro 2012 wychodzi na jaw prawda o ludziach. Jedn chce rzygać, drugi, jasnowidz, już widzi hordy i stonkę, boi się o własną skórę lub dupę (do wyboru) i o brak miejsc w knajpach, itd., itp. Luuuuuuuuudzie, dlaczego was tak po.....o? Jakieś kompleksy, czy pozostałość mentalności małomiasteczkowego prowincjusza?
    • rowi Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 22:54
      Czy to wizyta papieża Polaka, czy jakieś EURO, wszystko jedno dla ludku bożego - on, ten ludek wierzy we wszystko, co mu TV zaordynuje , a w przerwach między reklamami pokaże jakis film z czsów KOMUNY, bo sami już nic innego zrobić nie potrafią przedstawiciele sierot po papieżu i chorzy na własna przeszłość z doradztwa zachodnich expertów.
    • jalat Mam niżęj to euro, niż profesor -- kto się dopisuj 06.06.12, 22:55
      e? To jakaś paranoja :)
    • ksantypa_222 Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 23:00
      A ja (kobieta) z dużą frajdą obejrzę te trzy mecze z udziałem Polaków i żaden profesor mnie od tego nie odwiedzie. I bardzo średnio mnie interesuje stosunek p. profesora do piłki kopanej przez najlepszych w Europie. Niechaj czyni to co Mu się podoba.
      • gelbigel Re: Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 23:17
        u a jak to zrobiłaś że masz zasięg neta w kuchni?
        • ksantypa_222 Re: Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 07.06.12, 00:32
          Jestem bogata z domu i posiadam odbiornik TV w kuchni. Ale takie mecze wspólnie z mężem oglądamy na 42" w pokoju gościnnym.
          Pozdrawiam.
        • koloratura1 Nie ma to jak być jasnowidzem! 07.06.12, 09:38
          gelbigel napisał:

> u a jak to zrobiłaś że masz zasięg neta w kuchni?

Ostatecznie - może głupio wyjść, ale który jasnowidz będzie się przejmował drobiazgami...?
    • david5555 ci co popierają PiS dostają wścieklizny 06.06.12, 23:03
      teraz to widać czarno na białym
    • zbig1113 Prof. Czapiński: Mam w nosie to Euro! 06.06.12, 23:13
      Prof. Czapiński ma w nosie Euro; ja z kolei mam w nosie, to że on ma Euro w nosie; a jakieś 37 milinów Polaków ma w nosie, to że ja mam w nosie, że profesor ma w nosie....

Czyli, wszystko w normie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka