makrama1 11.06.12, 22:59 Wystarczy, że prezes odstawi od piersi i już można gadać z sensem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonski Jan Tomaszewski... 11.06.12, 23:35 reaguje jak normalnyPolak, nie kierujacy sie gra polityczna. Za to go cenie. Brawo! Panie Janie. Byl pan i jest "champion" a reszta ktora pana nie pojmuje to tluszcza maluczkich:) Teraz ja Wam pokazuje "gest Tomaszewskiego" hrr..hrrr...kaput "Kazdy germanski wyrok przyjme twardy, przed ruska mocą sie nie ukorze, ale chron mnie od niemieckiej pogardy Panie i od sowieckiej nienawisci zbaw mnie Boze" Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: Jan Tomaszewski... 12.06.12, 00:07 polonski napisał: > reaguje jak normalnyPolak, nie kierujacy sie gra polityczna. Teraz takie przynajmniej sprawia wrażenie. Wcześniej zdradzał objawy zaczadzenia Jarosławem. > "Kazdy germanski wyrok przyjme twardy, przed ruska mocą sie nie ukorze, ale chr > on mnie od niemieckiej pogardy Panie i od sowieckiej nienawisci zbaw mnie Boze" Kaczmarskiego zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Re: Jan Tomaszewski... 12.06.12, 06:38 polonski napisał: > reaguje jak normalnyPolak, nie kierujacy sie gra polityczna. Za to go cenie. > Brawo! Panie Janie. Byl pan i jest "champion" a reszta ktora pana nie pojmuje t > o tluszcza maluczkich:) > Teraz ja Wam pokazuje "gest Tomaszewskiego" hrr..hrrr...kaput > > "Kazdy germanski wyrok przyjme twardy, przed ruska mocą sie nie ukorze, ale chr > on mnie od niemieckiej pogardy Panie i od sowieckiej nienawisci zbaw mnie Boze" ===== Czyżby to było wcielanie w życie "nowej ewangelizacji" ? Odpowiedz Link Zgłoś
nektarist Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak maj... 12.06.12, 00:58 Skoro tak to po co wystapili o pozwolenie na przemarsz w Urzędzie? To nie zadna przechadzka, ale manifestacja. Tomaszewski zgrywa głupqa, lub nim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Jak oni mają czelność maszerować przez most?! 12.06.12, 07:45 nektarist napisała: > To nie zadna przechadzka, ale manifestacja. Gdyby było inaczej - na pewno udaliby się na stadion wpław, płynąc obok mostu. O! Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar I to most ks.Józefa,a nie Stanisława Augusta..żeby 12.06.12, 08:09 .. sprawę skomplikować już do granic niemożliwości.... Odpowiedz Link Zgłoś
ttoorroo05 Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak maj... 12.06.12, 04:41 Dopuki beda szli spokojnie,to niech se ida,a jak beda podskakiwac to palowac ile wlezie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Oczywiście!!! Jakże by inaczej? 12.06.12, 07:51 ttoorroo05 napisał: > Dopuki beda szli spokojnie,to niech se ida,a jak beda podskakiwac to palowac ile wlezie. Coś Tyy???!!! Niech się - co najwyżej - czołgają... Wtedy będzie pewność, że żaden nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zejar47 Re: Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak m 12.06.12, 08:21 Swięta racja-pałować a p. Tomaszewski mówi logicznie Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak maj... 12.06.12, 06:04 Nie uważam Tomaszewskiego za posła. On kompromituje Swoje, pardą, moje Miasto. Józek Gała, Koziny. Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak maj... 12.06.12, 06:36 Milcz IDIOTO ! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak m 12.06.12, 07:54 tykaczor napisała: > Milcz IDIOTO ! Nie ma to - jak krótko i węzłowato... I jakże inteligentnie! Inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak maj... 12.06.12, 06:41 Czyżby Hofman rozpisał dla eunuchów nowe "role" ? Odpowiedz Link Zgłoś
raven38 Ćwok, który należał do PRON i poparł stan wojenny, 12.06.12, 08:36 powinien raz na zawsze zamilknąć! Odpowiedz Link Zgłoś
laptokowiec Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak maj... 12.06.12, 08:43 Rozsądna wypowiedź Tomaszewskiego. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tego po jego ostatnich "wyskokach". Odpowiedz Link Zgłoś
sztorm5 Re: Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak m 12.06.12, 23:53 A ja temu Panu dziękuję!!! Uważam że po jego wcześniejszych wypowiedziach nikt nie powinien rozmawiać z nim na temat EURO. Skoro się wyparł wspierania Polaków niech zamilknie do końca i zniknie z mediów. I oczywiście niech wreszcie zrezygnuje z brania pieniędzy za to że grał w reprezentacji, skoro powiedział że się tego wstydzi. Odpowiedz Link Zgłoś