Dodaj do ulubionych

Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak maj...

11.06.12, 22:59
Wystarczy, że prezes odstawi od piersi i już można gadać z sensem?
Obserwuj wątek
    • polonski Jan Tomaszewski... 11.06.12, 23:35
      reaguje jak normalnyPolak, nie kierujacy sie gra polityczna. Za to go cenie.
      Brawo! Panie Janie. Byl pan i jest "champion" a reszta ktora pana nie pojmuje to tluszcza maluczkich:)
      Teraz ja Wam pokazuje "gest Tomaszewskiego" hrr..hrrr...kaput

"Kazdy germanski wyrok przyjme twardy, przed ruska mocą sie nie ukorze, ale chron mnie od niemieckiej pogardy Panie i od sowieckiej nienawisci zbaw mnie Boze"
      • makrama1 Re: Jan Tomaszewski... 12.06.12, 00:07
        polonski napisał:

> reaguje jak normalnyPolak, nie kierujacy sie gra polityczna.

Teraz takie przynajmniej sprawia wrażenie. Wcześniej zdradzał objawy zaczadzenia Jarosławem.

> "Kazdy germanski wyrok przyjme twardy, przed ruska mocą sie nie ukorze, ale chr
        > on mnie od niemieckiej pogardy Panie i od sowieckiej nienawisci zbaw mnie Boze"

Kaczmarskiego zostaw w spokoju.
      • tykaczor Re: Jan Tomaszewski... 12.06.12, 06:38
        polonski napisał:

> reaguje jak normalnyPolak, nie kierujacy sie gra polityczna. Za to go cenie.
        > Brawo! Panie Janie. Byl pan i jest "champion" a reszta ktora pana nie pojmuje t
        > o tluszcza maluczkich:)
        > Teraz ja Wam pokazuje "gest Tomaszewskiego" hrr..hrrr...kaput
        >
        > "Kazdy germanski wyrok przyjme twardy, przed ruska mocą sie nie ukorze, ale chr
        > on mnie od niemieckiej pogardy Panie i od sowieckiej nienawisci zbaw mnie Boze"
        ===== Czyżby to było wcielanie w życie "nowej ewangelizacji" ?
    • nektarist Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak maj... 12.06.12, 00:58
      Skoro tak to po co wystapili o pozwolenie na przemarsz w Urzędzie? To nie zadna przechadzka, ale manifestacja. Tomaszewski zgrywa głupqa, lub nim jest.
      • koloratura1 Jak oni mają czelność maszerować przez most?! 12.06.12, 07:45
        nektarist napisała:

> To nie zadna przechadzka, ale manifestacja.

Gdyby było inaczej - na pewno udaliby się na stadion wpław, płynąc obok mostu. O!
        • antobojar I to most ks.Józefa,a nie Stanisława Augusta..żeby 12.06.12, 08:09
          .. sprawę skomplikować już do granic niemożliwości....
    • ttoorroo05 Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak maj... 12.06.12, 04:41
      Dopuki beda szli spokojnie,to niech se ida,a jak beda podskakiwac to palowac ile wlezie.
      • koloratura1 Oczywiście!!! Jakże by inaczej? 12.06.12, 07:51
        ttoorroo05 napisał:

> Dopuki beda szli spokojnie,to niech se ida,a jak beda podskakiwac to palowac ile wlezie.

Coś Tyy???!!!
        Niech się - co najwyżej - czołgają...
        Wtedy będzie pewność, że żaden nie podskoczy.
      • zejar47 Re: Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak m 12.06.12, 08:21
        Swięta racja-pałować a p. Tomaszewski mówi logicznie
    • terleo Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak maj... 12.06.12, 06:04
      Nie uważam Tomaszewskiego za posła. On kompromituje Swoje, pardą, moje Miasto.
      Józek Gała, Koziny.
    • tykaczor Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak maj... 12.06.12, 06:36
      Milcz IDIOTO !
      • koloratura1 Re: Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak m 12.06.12, 07:54
        tykaczor napisała:

> Milcz IDIOTO !

Nie ma to - jak krótko i węzłowato...
        I jakże inteligentnie! Inaczej...
    • tykaczor Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak maj... 12.06.12, 06:41
      Czyżby Hofman rozpisał dla eunuchów nowe "role" ?
    • raven38 Ćwok, który należał do PRON i poparł stan wojenny, 12.06.12, 08:36
      powinien raz na zawsze zamilknąć!
    • laptokowiec Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak maj... 12.06.12, 08:43
      Rozsądna wypowiedź Tomaszewskiego. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tego po jego ostatnich "wyskokach".
      • sztorm5 Re: Tomaszewski broni marszu Rosjan: A niby jak m 12.06.12, 23:53
        A ja temu Panu dziękuję!!!
        Uważam że po jego wcześniejszych wypowiedziach nikt nie powinien rozmawiać z nim na temat EURO.
        Skoro się wyparł wspierania Polaków niech zamilknie do końca i zniknie z mediów.
        I oczywiście niech wreszcie zrezygnuje z brania pieniędzy za to że grał w reprezentacji, skoro powiedział że się tego wstydzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka