rydzyk_fizyk Re: Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów to 19.06.12, 23:23 dyktator_bolandy napisał: > Pinior, co się tak troszczysz o islamonazistów? Oni by ci gardło, ty "niewierny > ", pożyteczny idioto, poderżnęli bez mrugnięcia okiem. Potraktowano ich jak nal > eży, a nawet zbyt łagodnie. Widziałes te kobiętę z obciętym nosem i uszami?! To > właź pod stól, pajacu i sczczekaj. Myślisz, że Janek Bytnar byłby tego samego zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów to 19.06.12, 23:42 ten kretyn nie ma pojęcia, o kim piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
uszatek_2 Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów tort... 20.06.12, 00:26 ...trzeba być skończonym durniem żeby wygadywać takie bzdury !!!! Mamy już w Polsce wystarczającą ilość miłośników "spiskowej teorii dziejów" i zapewniam pana senatora, że androny wygłaszane przez Kaczyńskiego i Macierewicza zupełnie pokrywają zapotrzebowanie na idiotyzm serwowane mniej (powiedzmy) refleksyjnej części naszego społeczeństwa. Problem polega na tym,że obojętnie od wszystkiego szkalowanie na zamówienie swojej ojczyzny jest po prostu zwykłym ŚWIŃSTWEM i podejrzewam ,że wiem komu to ma zaszkodzić..... Polska stacza się na DNO przy pomocy takich maluczkich jak pan senator... Żałuję tylko,że (pon.sytuacja w kraju przypomina PYSKATY polski parlament okresu międzywojnia) nie ma już Naczelnika Piłsudskiego ,który wjechał by do Sejmu i WYPŁAZOWAŁ kilku idiotów z panem senatorem na czele ....... Odpowiedz Link Zgłoś
kalfiorowydzem Re: Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów to 20.06.12, 00:50 Tak tak, pewnie chciałbyś, żeby takim naczelnikiem był Miller i mógł każdego, kto go wyprowadzi z równowagi - a to się paradoksalnie często zdarza - wtrącać bez sądu do politycznego więzienia np. w Kjejkutach. No co, żeby się sprawdzony ośrodek nie marnował, szkoda przecież pieniędzy podatników. A w imię ochrony obywateli przed osobami, które bronią praw człowieka i suwerenności polskiego państwa, najchętniej byś pewnie jeszcze tych ludzi usunął fizycznie, może przy wsparciu sprawdzonych agentów CIA? No tak, po co komu taka demokracja i wolność, kiedy za złe decyzje później trzeba odpowiadać. Androny to sam piszesz łącząc sprawę Kjejkut z PiSem i sugerując, że Pinior działa na czyjeś zamówienie. Dodaj jeszcze, że to kontynuacja rewelacji Leppera na temat talibów w Klewkach, bo za mało wrzuciłeś komuszej, pardon, SLD-owskiej propagandy. Zabawne. Okazuje się, że usłużni aparatczycy z PZPR nie są dobrymi strategami, ale serwilizm wobec "sojusznika" mają jednak w genach. Za to poglądy na sprawy społeczne i gospodarcze zmieniają w zależności od tego w co każe wierzyć "sojusznik", tacy są przebiegli. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów to 20.06.12, 01:23 Cymbałów nie sieją. Dupczą takich durni pijani ojcowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalfiorowydzem Re: Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów to 20.06.12, 00:32 Mam nadzieję, że sam nie będziesz nigdy musiał szczekać, gdyby się nagle okazało, że dziwnym zbiegiem okoliczności stałeś się wrogiem interesów USA np. amerykańskich korporacji i nagle przestały obowiązywać zasady wg których należą ci się prawa do procesu, posiadania obrońcy i wszystkie prawa wynikające z posiadania polskiego obywatelstwa, bo siedzisz w eksterytorialnym więzieniu, o jakim oficjalnie nikt nie wie. A zbrodnie islamistów to zbrodnie bez żadnego usprawiedliwienia, nikt nie broni zbrodniarzy. Przed odpowiedzialnością bronią się tylko politycy i funkcjonariusze publiczni, którzy przekroczyli swoje uprawnienia i narazili Polskę na niebezpieczeństwo przez nadmierną uległość wobec USA. Odpowiedz Link Zgłoś
juikowy Nie zależy wam na prawdzie 20.06.12, 00:39 butelkiikamienie.blogspot.com/2012/03/nie-zalezy-wam-na-prawdzie.html Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Panie Pinior 20.06.12, 00:53 jakbym pana ...przez ten NIEZALEŻNY senatorski łeb....raz i drugi...to by mi ulżyło. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Niewykluczione, że też Ci ulży,... 20.06.12, 10:33 babka44 napisała: > Panie Pinior jakbym pana ...przez ten NIEZALEŻNY senatorski łeb....raz i drugi...to by mi > ulżyło. Spróbuj się dobrze rozpędzić i walnąć łbem w jakiś solidny mur, albo - choćby - drzewo... Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Re: Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów to 20.06.12, 01:13 Ten kraj to jedna wielka patologia państwa prawa. Z jednej strony wymyślają świętojebliwce kretyńskie prawo i rowerzystów do wiezienia wsadzają, a z drugiej urzadzają amerykancom sale tortur jak ze średniowiecza. Obłuda bez granic. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów tort... 20.06.12, 01:20 Cymbały, ja tą klatkę spawałem. 5 m na 5 m. Ze stali tytanowej, żeby, Allah broń, jakiś muzułmanin nie mógł jej przegryźć. Ale jesteście durniami, że w takie i podobne brednie wierzycie. Pinior nic nie umie i chce zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_english Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów tort... 20.06.12, 02:50 "Pan widział ten rachunek? - Nie, ale wiem na pewno" i ten cytat powinien wystarczyć za cały komentarz wypowiedzi Piniora... takich osobników powinno się utylizować, bo na leczenie już za późno.... Odpowiedz Link Zgłoś
mniklasp Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów tort... 20.06.12, 03:28 niechodzi o ukrecanie sprawie lba, widamo ze byly wiezienie CiA w Polsce. Mieszkam w USA , California i zupelnie przypadkowo poznalemamerykanskiego pilota , ktory lata nieoznakowanymi samolotami z USA przez frankurt oraz Guantanamo _frankurt _polska przewozac wiezniow w 2004 -2006. Mowil mi o tym juz chyba 4 lata temu. Jezeli USA jest sojusznikiem Polski to zrobili to dobrze, poniewaz robili to w dobrej sprawie. Dlaczego w Polsce a nie w USA? , ludzie pytaja , A skad wiedza ze nie torturuje sie wiezniow w USA. Guantanamo jest kubanski i na Kubie nikt nie walczy ze tam toturuje sie terrorystow. Gdyby Polska ugrala cos waznego w tym ukladzie to nie byloby tyle ajwaj. Lamanie praw czlowieka? jakie lamanie praw terrorystow? lamanie zasad prawa miedzynarodowego? ludzie maja pelne geby frazeologi , tylko gowno nalezy sprzatac i ta frazeologia sie nie posprzata Odpowiedz Link Zgłoś
jack0the0ripper Re: Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów to 20.06.12, 05:26 Nie wiesz o czym mowisz, to raz. Dwa, to taki z USA sojusznik, jak z mysiej pipy kaptur. A ugrala to sobie Polska jedynie kompromitacje przed Europa i jeszcze wieksza pogarde ze strony US(jezeli to wogole mozliwe). Na szczescie jednak, jestesmy przezorni i spisalismy umowe.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jack0the0ripper Re: Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów to 20.06.12, 05:42 Jak bedziesz mial chwile, to polecam film o groznych 'terrorystach' and brave American CIA gyrene G.I. Joes LOL www.youtube.com/watch?v=TIfFS6TREj4 Odpowiedz Link Zgłoś
mniklasp Re: Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów to 20.06.12, 18:02 bylo to po 9/11,2011. Ameryka zostala zaatkowana. Zaden wrog nie napadl na Ameryke i nie zabil poand 3 tys ludzi . Wypowiedziano wojne Ameryce . My odpowiedzielismy stosownie, nalezy zlikwidowac kazdego kto podniesienie reke na Ameryke i jest zwiazany z jego wrogiem. I tak uwazam ze wielu sie udalo przezyc. Ja mam bardzo radykalne poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 W kalifornijskiej klatce nie trudno o "poglądy"... 20.06.12, 18:34 ....A propos, to zaczesane na szyi, piesiu, to od obroży, którą ci na noc zakładają? mniklasp napisał: "Ja mam bardzo radykalne poglady." Odpowiedz Link Zgłoś
jack0the0ripper Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów tort... 20.06.12, 04:45 www.youtube.com/watch?v=TIfFS6TREj4 Odpowiedz Link Zgłoś
perculator A pamietacie rok 2002 20.06.12, 05:32 gdy nikt nie tylko nie wierzyl, ale i uwazal za wiariata S.p. Andrzeja Leppera, gdy probowal wtedy naglosnic te sprawe? Polskie media smialy sie z "wymyslow" A. Leppera. Moze za nastepne 10 lat okaze sie, ze jego smierc wcale nie bylka samobojstwem... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: A pamietacie rok 2002 20.06.12, 06:04 Bo i był "wariatem". To co opowiadał wtedy wbrew takim jak ty jakoś nijak miało się do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
perculator Re: A pamietacie rok 2002 20.06.12, 06:15 tamtejszej rzeczywistosci. Dzis okazuje sie, ze jednak mial racje i mowil prawde. w odp. do maaac: maaac napisał: > Bo i był "wariatem". To co opowiadał wtedy wbrew takim jak ty jakoś nijak miało > się do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: A pamietacie rok 2002 20.06.12, 06:22 > tamtejszej rzeczywistosci. Dzis okazuje sie, ze jednak mial racje i mowil prawde. Nie. Dalej się okazuje, że gadał bzdury. Jak twierdzisz, że było/jest inaczej przytocz jego słowa (link do niezależnego źródła najlepiej nieprzychylnego Lepperowi) oraz informacje potwierdzające dziś jego tezy (też z potwierdzeniem w postaci takiego odnośnika 'literaturowego") Odpowiedz Link Zgłoś
matt7893 USA konspiruje z Rosja przeciwko prywatnej nauce 20.06.12, 05:48 USA moze potajemnie konspirowac z Rosja zeby atakowac absolwentow prywatnych uczelni za granica nie uznawanych w Polsce aby podtrzymywac wojskowy sowiecki system akademicki w RP Ostrzegam wszystkich, szczegolnie tych ktorzy studiuja w USA na wizach studenckich F-1 ze w 2007 Stany Zjednoczone najprawdopodobniej sfabrykowaly moja deportacje 10 lat po uzyskaniu najwyzszego stopnia naukowego USA, PhD z University of Rochester i wygasnieciu mojej wizy studenckiej aby zademonstrowac ze USA okupuje militarnie RP i sila zmusza niezaleznych prywatnych Polskich naukowcow na wychodzctwie do podlegosci sowieckiemu systemowi akademickiemu w Polsce. Promowanie totalitarnego paramilitarnego systemu akademickiego w Polsce stworzonego dla ksztalcenia niewolniczych oficerow Rezerwy wojsk Ukladu Warzsawskiego, systemu ZSSR sprzyja promowaniu i zatrudnianiu bylych sowiecich naukowcow a uczelniach amerykanskch co robi USA. Aby mnie podstepem wylegitymowac i sprawdzic przeterminowany 10 lat status imigracyjny wykorzystano bliskosc objektu stanowego kolo Salt lake City do autostrady I-15 i latwosc z jaka mozna tam dojechac do legimujacego przejscia granicznego Coutts/ Sweet Grass. Polskie uczelnie o duzo nizszym od USA poziomie technologicznym z powodu braku konkurencyjnosci przemyslu komunistycznego i jego rozpadu w RP nie uznaja amerykanskich dyplomow i tytulow naukowych i wymagaja one tam nostryfikacji co wyklucza czysta intencje powrotu do Polski po PhD i stwarza precedens moich wszystkich wiz tymczasowych ze sa one wyjatkiem z tzw. podwojna intencja pozostania i powrotu. Z tego powodu jestem niedeportowalny. W 2007 symbolicznie postawiono mnie nago pod prysznicem z Meksykanami zeby zademonstrowac ze sila podlegam sowieckiemu systemowi paramilitarnemu z wojskowa wladza Prezydenta na tym co i gdzie moze publikowac w postaci instytucji Profesora Tytularnego i odcieto mnie od prywatnego biura i wlasnosci wywozac na Okecie bez srodkow do zycia gdzie moje PhD jest nie wazne. Podczas procesu wstepnego sedzia wiedzac ze moja wiza H1B wygasla oraz ostatnim razem wjechalem na B1, nie mam w USA absolutnie zadnych osob ktore moglyby mi pomoc, nie mam dochodow z USA i gloduje narzucil sowieckim szykanem za potencjalne wypuszczenie kaucje 10 tys dolarow. Jednoczesnie Holandia zatrudniajaca na swoich uczelniach Rosjan z ZSSR falszywie twierdzac w ten sposob ze musze miec najpierw szkole podstawowa z komunistycznego PRL a dopiero potem amerykanski doktorat z Fizyki teoretycznej PhD, czlonek Unii Europejskiej wspolpracowala w tym wysiedleniu etnicznym przyjmujac samolot z Santa Ana ze mna na pokladzie w Amsterdamie w Schiphol a Holenderskie linie KLM pod jakimi pomalowany byl samolot deportacyjny nie odmowily mojego wejscia na poklad. W czasie mojej prezentacji na miedzynarodowej konferencji naukowej w Calgary postawiono mnie nago pod prysznicem z Meksykanami ze dla USA jestem tylko magistrem jak twierdzi to Polska a nie Profesorem z PhD jak twierdze ja i podlegal sile sowieckiej nawet na terytorium USA. Zgodnie z konstytucja USA wyniki moich badan naukowych nie podlegaja kontroli zadnego rzadu a ich prezentacja nie moze byc w zaden sposob ograniczana. Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów tort... 20.06.12, 06:08 Kto by słyszał o senatorze Piniorze żeby nie klatka i 'Klewki'. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów to 20.06.12, 09:07 mniej więcej każdy jako tako rozgarnięty dorosły obywatel raczej wie, kto to jest, więc demonstrujesz tylko własną, ekhm.. niekompetencję. Odpowiedz Link Zgłoś
huston_mamy_problem USA poucza cały świat nt praw człowieka :) 20.06.12, 07:12 a tym czasem na Białorusi czy w Korei Płn są one bardziej respektowane niż w USA :) Odpowiedz Link Zgłoś
polsz śledztwo tajne 20.06.12, 07:29 a senator kłapie papą na lewo i prawo bo nikt go nie ruszy, ma immunitet. Normalny człowiek za takie gadulstwo już by trafił na dołek Odpowiedz Link Zgłoś
valski Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów tort... 20.06.12, 07:53 Pan Pinior wydaje się zajmować składem smakiem i konsystencją kupy. Kupę każdy musi wydalić i to zwykle przy zamkniętych drzwiach po czym zwyczajowo jak najszybciej spuszcza się ją w kanał. Są czynności które trzeba zrobić i nie ma zmiłuj, Pinior zaś grzebie w kupie. Prawo i demokracja są dla tych co stosują konwencjonalne środki wojny. Życie nawet wielokrotnie przewierconego i trzymanego w klatce terrorysty jest dla mnie mniej warte niż życie kulkuset lub kilku tysięcy ludzi zamordowanych podstępnie w imię jakiejś oszalałej ideii czy religii Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Projekcja nie jest jeszcze chorobą psychiczną, 20.06.12, 10:54 ...ale prawie! valski napisał: > Pan Pinior wydaje się zajmować składem smakiem i konsystencją kupy. Kupę każdy > musi wydalić i to zwykle przy zamkniętych drzwiach po czym zwyczajowo jak najszybciej > spuszcza się ją w kanał. Są czynności które trzeba zrobić i nie ma zmiłuj, Pinior zaś > grzebie w kupie. Zatem - doradzam ostrożność. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik.filip Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów tort... 20.06.12, 08:07 i po co to nam POLAKOM! WUJO SAM jest wujem dla SIEBIE! Popatrzmy na WSCHÓD ...na naszych SĄSIADÓW ! Zacznijmy z Nimi NORMALNIE ŻYĆ! aby GAZ był tańszy! aby Nasi ROLNICY mogli sprzedac KARTOSZKE,CEBULKE,MARCHEWKĘ itd mięso ! aby KIBOLE- przyczółek PiS-u.... nie bili ROSJAN itd,itd....wtedy JUESAJ nie będziemy potrzebowac...i ich ŻABY ,którą nam ciągle podrzucają! Odpowiedz Link Zgłoś
pini111 Najlepsze :) 20.06.12, 08:07 Pan widział ten rachunek? - Nie, ale wiem na pewno... :D Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo co to była za kiełbasa, z jakiej wytwórni ? 20.06.12, 08:29 przecież polska kiełbasa jest najlepsza na świecie, dlaczego amerykańcom nie smakowała , dlaczego ją wyrzucali za płot ? Największym skór....stwem jest ujawnianie spraw , dzie w grę wchodzi bezpieczeństwo polskich obywateli. Skąd dziennikarze czerpia informacje, gdzie jest przeciek dlaczego nie wszczęto w tym temacie śledztwa ? Jak Lepper mówił o Talibach w Klewkach , to dziennikarze GW drwili z niego, pan Pinor milczał, a teraz kiedy szykuje się w wyborach wielka przegrana POPiS-u , to kombinują jak tu zaszkodzić politykom lewicy. Amerykanie to świnie , wykorzystali i wykorzystują Polaków. Pamiętajcie, kto oddał Polskę w łapy Stalina w imię własnych interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden Re: Najlepsze :) 20.06.12, 08:34 - Widział Pan tego boga, w którego wierzy? - Nie, ale wiem na pewno... :D Odpowiedz Link Zgłoś
el_prezes22 Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów tort... 20.06.12, 08:18 Te służby naprawdę muszą być "specjalne", żeby brać rachunek za klatkę, "której nie ma". Nie mają funduszy nieewidencjonowanych? Odpowiedz Link Zgłoś
ghost18b Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów tort... 20.06.12, 08:21 TAk się wprowadza tematy zastępcze. Myśleli, że Euro przyćmi sprawę rzekomego samobójstwa... niestety nie wyszło. Co tera? Rozdmuchać więzienia CIA i dodać do tego łyżkę PISu i voila, opinia publiczna ma pożywke na parę dni. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów to 20.06.12, 11:39 ghost18b napisał: > TAk się wprowadza tematy zastępcze. Myśleli, że Euro przyćmi sprawę rzekomego s > amobójstwa... niestety nie wyszło. Co tera? Rozdmuchać więzienia CIA i dodać do > tego łyżkę PISu i voila, opinia publiczna ma pożywke na parę dni. akuratnie to nie PIS ale SLD było w to zamieszane. A szczuc na Petelickiego zaczął IPN- co ma do tego GW ? Odpowiedz Link Zgłoś
xelene Re: Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów to 20.06.12, 08:22 GW sie jara , jak sie uda wykryc cos ciekawego ,media zachodnie beda pialy z zachwytu a jakby juz al-kaida zrobila zamach ....ach jak by sie to swietnie sprzedawalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
profesor_bydloszewski Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów tort... 20.06.12, 08:22 A tak sie GW nasmiewala z Leperra jak mowil o lodowaniu Talbow w Klewkach ... Tyle bylo wyzywan od oszolomow, sluchaczy Radia Maryja etc. tych wszytskich ktorzy pare lat temu mowlil zeby nie wchodzic do € bo strefa sie moze rozpasc .... GW jak zwykle zero obiektywizmu . Teraz Petelicki "oni" ;) juz wiedza ze gosc popelnil samobojstwo (tak jak pol godziny po katastrofie smolenskiej na TVN-ie spiker mowil o winie pilotow). Ciekawe co sie okaze za 10 lat ??? Tylko trawesujac klasyka "ktos by mnie moze qrwa przeprosil za te 20 lat klamania". pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
klawo-egon-jak-cholera Domysły, tylko domysły. 20.06.12, 08:27 A jak było naprawdę nigdy nie dowiemy się. A jeżeli nawet byli przetrzymywani w Polsce więźniowie z Al-Kaidy, to co z tego. Należało im się. Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Re: Domysły, tylko domysły. 20.06.12, 11:25 POczekaj za ciebie ktos nielegalnie przetrzyma. Pewnie tez znajda się tacy co uznają że Ci się nalezało. Oczywiście aspekt nielegalności tych działan i ewidentnego brutalnego zlamainia konstytucji to dla ciebie pikuś. Zobaczymy jak kiedys taka postaw odbije się na tobie przekonamy się jakie poglady będizesz wyznawal. A zapewniam cię, ze jesi to nie zostanie ukarane to mozesz byc pewien ze znajda się tacy ktorzy stwierdza , ze twoja welnosc to też nie ejst najwazniejsza sprawa i sa cele wyższe uzasadniajace jej ograniczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
real_marek Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów tort... 20.06.12, 08:34 Kanapę powinni im kupić, telewizor i piwo. Ciekawy jaki artykuł kodeksu karnego zakazuje kupowania klatek, karalne jest tylko wyrzucanie kiełbasy. To są zbyt poważne sprawy żeby plotki powtarzać Panie Senatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
podobny_do_nikogo Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów tort... 20.06.12, 08:38 Małpy się trzyma w klatce, po zaufaniu im puszcza się je na wybieg. Konstruowanie klatek dla ludzi - w przypadku potrzeb kraju rozwiniętego kraju typu USA - to przejaw zezwierzęcenia debili w krawatach. Serdecznie pie...lę USA. Odpowiedz Link Zgłoś