Dodaj do ulubionych

Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkanie ...

10.07.12, 19:29
Po co pomagać jak najlepszy już jest:

"Gazeta Polska - zrozumiesz że nie wszystko wiesz"
tylko im się trochę poprzestawiało, bo powinno być:

"Gazeta Polska - wiedz, że nie wszystko zrozumiesz" :)
Obserwuj wątek
    • hate-war Re: Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkani 10.07.12, 19:41
      "Gazeta Wolska- amatorsko sensacyjny poradnik lotniczy"
      • hate-war Re: Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkani 10.07.12, 19:42
        a to 6,15 zeta to na zwrot kosztów produkcji tej "płyty-nagrody" i bronka dla "barta";)
    • komercjuszek Nie mam akurat drobnych więc zamieszczę... 10.07.12, 20:01
      moją propozycję sloganu tutaj.
      Moja propozycja brzmi (opierając się na sprawdzonych wzorach II-giej RP) następująco:

GP krzepi, od cukru lepiej!

Nagrodę proszę przesłać na Berdyczów.
    • sir_fred Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkanie ... 10.07.12, 20:06
      Miejsce spotkania: Tworki.
    • mortimer21 Re: Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkani 10.07.12, 20:15
      O wiele lepsze efekty osiągnęliby, grożąc spotkaniem z tymi geniuszami ludziom którzy nie zapłacą. Ja chętnie poświęciłbym parę złotych byleby wiedzieć że nie nawiedzi mnie Sakiewicz...
    • zapora10 Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkanie ... 10.07.12, 20:38
      "Rozdziewiczenie" Stankiewicz za 6,15.. ?
    • minstrel515 Zamiast spotkania z Sakiewiczem 10.07.12, 21:02
      dajcie cztery żywce. Może to naród zmobilizuje.
    • pandemonium234 Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkanie ... 10.07.12, 21:14
      Nie wiem dlaczego, ale podczas odtwarzania pierwszej 'pieśni', z monitora zaczęło mi cuchnąć tygodniowym potem i od dawna niemytymi pachami jakiegoś przepitego grubasa
      • sceptyq Re: Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkani 10.07.12, 22:52
        pandemonium234 napisała:

> Nie wiem dlaczego, ale podczas odtwarzania pierwszej 'pieśni', z monitora zaczę
        > ło mi cuchnąć tygodniowym potem i od dawna niemytymi pachami jakiegoś przepiteg
        > o grubasa

może przestań w niego chuchać
    • ziutka333 Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkanie ... 10.07.12, 21:18
      Pierwszy raz słyszę aby w nagrodę było spotkanie z dyżurnym idiotą kraju
    • bolek_i_jego_worek Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkanie ... 10.07.12, 21:30
      Facet zaśpiewałby pieśń każdego wesela "hej sokoły" to by bardziej trafił do publiczki. Wesela to przecież jest domena Polaków, zarówno tych z PełO i PiSuarów, a i eLSDowiec nie pogardzi "weselną"
    • b4b red. Szyłło jest tak inteligentnie dowcipna 10.07.12, 21:35
      po Wojewódzkim objawił się kolejny Mrożek lol
    • stivi47 Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkanie ... 10.07.12, 21:44
      Ten stuknienty POLAK oglasza konkurs na WIELIEGO POLAKA wariata stuknientego ja proponuje tego malego Kaczodupa suknientego a ta Gazete Polska wariacka ty jobie wsadz sobie
      • khaczynski Re: Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkani 10.07.12, 22:02
        "Po co ci tlen, masz Gazetę Polską Codziennie".

stawiam milion $, że za tym hasłem stoi, Tusk cha cha cha
        • kontest_two Re: Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkani 11.07.12, 06:38
          Po co Ci mozg, masz Gazetę Wyborczą.
    • erte2 Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkanie ... 10.07.12, 21:55
      Jesli spotkanie z sakiewiczem to jest nagroda - to w takim razie jaka jest kara ?
    • ajsrod Jaki pojeb, chyba kupię :) 10.07.12, 22:07
      I się pośmieję :)
    • przeprosispadaj Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkanie ... 10.07.12, 22:07
      "(...)Angela z Eriką ręce zaciera, by na wschód ruszyć tropem Fuhrera, A za nią ziomków procesja tłumna, vivat Platforma, Piąta Kolumna". A dalej "Niech żyje miłość, rusza parada, sprośnych pedałów cała gromada". Pod koniec utworu muzyka zwalnia, a głos barda drugiego obiegu staje się jeszcze bardziej poważny i pouczający: "Gdy będziesz wrzucać głos swój do urny, elektoracie! wyborco!, A chcesz być sługą Niemca i Ruska, dalej popieraj Donalda Tuska"

Ma gość zajebisty talent do .. rymów czestochowskich
      Niech go Lech smoleński błogosławi i Jarosław zawsze Prawdomówny i Marta zawsze dziewica
    • ajsrod Moją propozycję hasła odrzucili :( 10.07.12, 22:08
      Zaproponowałem:

"GuPol dla gupola!"
    • jurek4491 Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkanie ... 10.07.12, 22:09
      Skamle o datki pod pozorem jakiegoś konkursu to jest ta sama śpiewka co w Ryja ma Radio.
    • jj_k 6,15zł za 1 SMSa? 10.07.12, 22:32
      bogatych czytelników ma Gazetka Polska
    • sceptyq Nagroda w konkursie Gazety Polskiej: spotkanie ... 10.07.12, 22:51
      Kiedy oni zrozumieją że jedyna prawdziwa prawda jest tylko w Gazecie POwyborczej. Cała reszta to gó... prawda.
    • pis_busters To spotkanie z Sakiewiczem to chyba kara... Tylko 10.07.12, 23:12
      To spotkanie z Sakiewiczem to chyba kara... Tylko za co?
    • apollo1966 GPC = srajtaśma 11.07.12, 00:53
      Należy docenić pomysłowość organizatorów - nie słyszałem jeszcze o
      konkursie, za udział w którym należy zapłacić, i to aż 6 zł 15 gr.
      Rozumiem, że znaczy to, iż już sam w nim udział jest swego rodzaju
      zaszczytem, no bo jakżeby inaczej?

Ja jednak poskąpię cwaniakom od Sakiewicza grosza, choć przygotowałem hasło: "Gazeta Polska Codziennie to gorsze niż kara dożywotniego więzienia". Mogą je sobie wziąć za darmo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka