Dodaj do ulubionych

Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co to ...

• hardy1 Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 15.08.12, 19:59
      Czekam kiedy ten guru sekty parareligijnej ogłosi się prorokiem. Sądząc z tej jego wypowiedzi, już niedługo usłyszymy o "mesjaszu Rydzyku".
      • marina0321 Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 15.08.12, 20:07
        hardy1 napisał:

> Czekam kiedy ten guru sekty parareligijnej ogłosi się prorokiem. Sądząc z tej j
        > ego wypowiedzi, już niedługo usłyszymy o "mesjaszu Rydzyku".

Już go ogłaszano - mniej więcej 3 miesiące temu jakiś zboczeniec w TV Trwam (niestety, nie pamiętam, kto) powiedział tak: "Ojciec Rydzyk, to największy prorok naszych czasów". Nie powiedział tylko, czyim jest prorokiem. Szatana?
        • hardy1 Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 15.08.12, 20:30
          Córko! Za te słowa o "proroku Szatana" będziesz ekskomunikowana i przeklęta na wieki przez ojczulka!
          Chyba że...wpłacisz drobną kwotę ku chwale Pana na konto sługi jego Rydzyka...i zobowiążesz się do comiesięcznych drobnych datków. Nie mniej niż sto złotych...
          • zdybka Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 15.08.12, 20:49
            No cos Ty , jakie datki .Dzisiaj nazywa sie to " symboliczna roza " .
            • hardy1 Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 15.08.12, 22:16
              "Symboliczna róża"? Pięknie... O dzięki Ci, pani. Znów byłem nie na czasie, niedoinformowany...
              Znaczy jak nie dam szemranemu biznes-zakonnikowi "symbolicznej róży", to otrzymam "symboliczną rózgę"? Czy też...prawdziwą? ...znaczy wyklętym po wiek wieków będę?
              • zdybka Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 16.08.12, 14:28
                hardy1 napisał:

> "Symboliczna róża"? Pięknie... O dzięki Ci, pani. Znów byłem nie na czasie, nie
                > doinformowany...
                > Znaczy jak nie dam szemranemu biznes-zakonnikowi "symbolicznej róży", to otrzym
                > am "symboliczną rózgę"? Czy też...prawdziwą? ...znaczy wyklętym po wiek wieków
                > będę?

Dokladnie ! A kare jaka poniesiesz ,bedzie zadziobanie przez moherki .
                Ociec powiedzial jasno ! " symboliczna roza " , brzmi niewinnie ,za to " datek " .....?????
                Zaraz beda gadac ,ze milioner jakis ?
                • hardy1 Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 16.08.12, 15:47
                  Ło Przenajświętsza Matko Naturo! Zgubionym jużem jezd...
                  Ale...ale! Maria z Magdali, mimo że była cudzołożnicą, została umiłowana i świętą. Patronka ci ona takich jak ja, "sprowadzonych na złą drogę"...jeszcze jest dla mnie szansa.
                  Tylko muszę "symboliczną różę" ojczulkowi ofiarować. Więc ją symbolicznie ofiarowuję... Dobrze że mogę tylko symbolicznie...
                  • zdybka Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 16.08.12, 15:59
                    hardy1 napisał:

Ale...ale! Maria z Magdali, mimo że była cudzołożnicą, została umiłowana i świę
                    > tą. Patronka ci ona takich jak ja, "sprowadzonych na złą drogę"...jeszcze jest
                    > dla mnie szansa.

Żydzi chcą ukamieniować Magdalenke....
                    Nagle przed nimi staje Jezus i mowi:
                    - kto jest bez grzechu niech pierwszy zuci kamień.
                    Chwile potym: "trach..." i magdalenka dostaje kamieniem. Jezus sie odwraca i mowi:
                    - Matko jak ty mnie czasami denerwujesz!

Tylko muszę "symboliczną różę" ojczulkowi ofiarować. Więc ją symbolicznie ofiar
                    > owuję... Dobrze że mogę tylko symbolicznie...

" Symboliczne " - spiesz sie ! Poki jeszcze nie " obowiazkowe " .
                    • hardy1 Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 16.08.12, 20:03
                      zdybka napisała:
                      > Żydzi chcą ukamieniować Magdalenke....
                      > Nagle przed nimi staje Jezus i mowi:
                      > - kto jest bez grzechu niech pierwszy zuci kamień.
                      > Chwile potym: "trach..." i magdalenka dostaje kamieniem. Jezus sie odwraca i mo
                      > wi:
                      > - Matko jak ty mnie czasami denerwujesz!

No tak. Matka poczuła zagrożenie, syn dorastał.

> " Symboliczne " - spiesz sie ! Poki jeszcze nie " obowiazkowe " .

Już się pośpieszyłem. Symbolicznie symboliczną różę ofiarowałem. Jak róża, taka ofiara "na rzecz...".
                      • zdybka Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 16.08.12, 20:23
                        I jaki jestes zdyscyplinowany.....hmmmm , godne nasladowania :-)))))
                        • hardy1 Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 17.08.12, 00:59
                          ...tylko wtedy, kiedy muszę ;)
        • dimo333 Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 16.08.12, 07:55
          marino0321 ogladasz to pro- watykanskie gowno i krytykujesz jego "guru" to sprzecznosc i bluznierstwo z twojej strony, nawroc sie
          • zdybka Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 16.08.12, 14:22
            dimo333 napisał:

> marino0321 ogladasz to pro- watykanskie gowno i krytykujesz jego "guru" to sp
            > rzecznosc i bluznierstwo z twojej strony, nawroc sie

Marinie naleza sie podziekowania za to ,ze daje nam znac , co tam u wroga
            slychac .
            Dzieki Marina !
    • mieszaniec-zopola Szamani od zawsze wciskali jakies boga ludziom, 15.08.12, 20:11
      znajdujac to jako dobry, leniwy sposob na zdobywanie pozywienia. Od zasady sa co prawda wyjatki, ale one tylko potwierdzaja regule. Ze spolecznego pkt. widzenia szamani bywaja pozyteczni. W pewnym sensie pozytecznym jest nawet Rydzyk, choc paskudne to stworzenie wyjatkowo, szczegolnie kiedy otwiera paszcze i wydaje dzwieki. Gdyby te wszystkie Wyborcze, TVN, NIE i inne antyrydzkowe media przestalyby uprawiac masochizm, to Rydzyk przstalby zyc medialnie. Wyborcza najnormalniej w swiecie karmi trolla.
      Ja zreszta tez, piszac ten komentarz. Zeby mnie zczyscilo!
      • marekfranciszek Re: Szamani od zawsze wciskali jakies boga ludzio 01.09.12, 19:10
        PANIE Z OPOLA POLEMIZUJĄC Z PANA WPISEM Z PRZYKROŚCIĄ MUSZĘ STWIERDZIĆ ŻE ŁAMIE
        PAN POSTANOWIENIA KONSTYTUCJI RP. W TEMACIE TOLERANCJI WOBEC ODMIENNYCH
        WARTOŚCI , TO CO DLA PANA JEST SZAMAŃSTWEM , DLA MNIE JEST ZRÓDŁEM WIARY I PRAWDY , W TEN SPOSÓB OBRAŻIŁ PAN MOJE UCZUCIA RELIGIJNE W JEDYNEGO BOGA ,PRAWNIE
        CHRONIONE W KONSTYTUCJI RP I SZCZEGÓŁOWYM PRZEPISOM PRAWNYM . W ZWIĄZKU Z TYM
        BĘDĘ ZMUSZONY POWIADOMIĆ PO USTALENIU PANA ADRESU PROKURATURĘ W PRZEDMIOCIE
        OBRAZY UCZUĆ RELIGIJNYCH TO JEST PRZESTĘPSTWO ZGODNE Z KK RP.
        Z SZACUNKIEM
        OBRAZNY KATOLIK
        MAREK PEŁKA
    • minstrel515 Idolatria prowadzi do grzechu. 15.08.12, 20:12
      [edytuj]

"W Nowym Testamencie bałwochwalstwo jest również wielokrotnie potępiane. Istnienie innych bóstw jest negowane (1 Kor 8,4; Ga 4,8), a oddawanie im czci jest w istocie kultem demonów (1 Kor 10, 19-21). W teologii Św. Pawła pojęcie bałwochwalstwa jest poszerzone i obejmuje także chciwość (Kol 3,5; Ef 5,5) rozumianą jako kult pieniądza traktowanego jak bożek, któremu ludzie służą niczym Bogu najwyższemu. Przedmiotem bałwochwalczej żądzy może być również władza (Ap 13,8) i rozkosze życiowe (Tt 3,3). Unikanie idolatrii jest warunkiem koniecznym zbawienia (1 Kor 10, 14; 2 Kor 6, 16; Ga 5,20; 1 J 5, 21; Ap 21, 8; 22,15)[2]."

Nawet bałwan nie powinien obrażać prezydenta Polski.
    • enedue3 Oto przykład kultury dyskusji lewactwa 15.08.12, 20:14
      Wypowiedzi na poziomie fornala, chama dworskiego, którego repertuar "słownictwa nieobyczajnego" jakiego używał do opisania sytuacji we dworze, wypisz wymaluj w stu procentach pokrywa się z dyżurnymi harcownikami Głosu Cadyka :) Lewactwo trzeba uczyć kultury, najlepiej przez wybatozenie skóry na dooopie :)))

Niestety o. dr Tadeusz Rydzyk ma w 100 procentach rację. Tak trzymać ojcze Tadeuszu, mimo skowytu oraz miotania się w bezsilności lewactwa i nie popuszczać !!!
      • freeelance Re: Oto przykład kultury dyskusji lewactwa 15.08.12, 21:35
        Niezbyt mądryś
      • pis_busters Re: Jak pisbolszewik kutury uczył pasem... 16.08.12, 10:47
        Jak pisbolszewik kutury uczył pasem...
      • mela_1 Re: Oto przykład kultury dyskusji lewactwa 16.08.12, 11:25
        enedue3 napisał:

> Wypowiedzi na poziomie fornala, chama dworskiego, którego repertuar "słownictwa
        > nieobyczajnego" jakiego używał do opisania sytuacji we dworze, wypisz wymaluj
        > w stu procentach pokrywa się z dyżurnymi harcownikami Głosu Cadyka :) Lewactwo
        > trzeba uczyć kultury, najlepiej przez wybatozenie skóry na dooopie :)))
        >
        > Niestety o. dr Tadeusz Rydzyk ma w 100 procentach rację. Tak trzymać ojcze Tade
        > uszu, mimo skowytu oraz miotania się w bezsilności lewactwa i nie popuszczać !!
        > !
        Rydzyk=Natanek do entej potęgi. Taki "kościół" jak jego "pasterze" i barany. Alleluja i do przodu, "krucjato różańcowa"!!!
      • alik444 Re: Oto przykład kultury dyskusji lewactwa 16.08.12, 12:38
        Ksiądz dzisiaj jest bardzo wzburzony.
    • zbyszeko2.pl Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co to ... 15.08.12, 20:16
      Ten, śmiejący się kretyn, z piekła rodem ,z fizjonomią debila
      ciągle OBRAŻA : Polaków, rząd , bohaterów , uczciwych obywateli
      a P O K U R T U R A milczy !

Towarzyszu Rydzu !
      Jesteś nietykalny - "działaj dalej" .
    • anders76 Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co to ... 15.08.12, 20:33
      No to wlasciwie sprawa jest oczywista, nie potrzebny Papa w Rzymie, niepotrzebny Episkopat, Rydzyk wszystko wyjasni i objasni sam. Z niecierpliwoscia oczekuje jego doglebnej analizy wartosci katolickich reprezentowanych przez niejaka Martusie, jego zagorzala przeciez zwolenniczke. Wiadomo, ze po mamie "czarownicy" jest mocno podatna na zakusy "zlego" ala jak pieknie z tym "zlym" walczy !
    • bodora73 Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co to ... 15.08.12, 20:33
      Pan Rydzyk jest typowym przykladem obludy i zaklamania calej czarnej mafii. Sluchajac tego oblesnego typa trzeba zapytac jak gleboko ta gangrena siega. Czy wreszcie ktos tego pseudokatolika uspokoi? Najlepiej uczynic go swietym, bo prokuratorzy sie go boja.
      • marekfranciszek Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 01.09.12, 20:20
        PROSZĘ PANA NIE ZGADZAM SIĘ Z PANA OPINIAMI GŁOSZONYMI NA PORTALU GW. ZGODNIE Z
        KONSTYTUCJĄ RP. KAŻDY POLAK MA PRAWO DO POSZANOWANIA SWOICH PRAW RELIGIJNYCH.
        ZARÓWNO TEN KTÓRY CZERPIE WIARĘ Z BOGA JEDYNEGO , JAK TEŻ CZERPIĄCY TĄ WIARĘ
        Z INNYCH ŻRÓDEŁ . TO CO DLA PANA JEST CZARNĄ MAFIĄ , DLA MINIE STANOWI ZRÓDŁO
        DROGI ,PRAWDY I ŻYCIA , NATOMIAST NAZYWANIE HIERARCHY KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO OJCA DR. TADEUSZA RYDZYKA OBLEŚNYM TYPEM ,
        SZEFEM CZARNEJ MAFI , OBRAŻA MOJE
        UCZUCIA RELIGIJNE PRAWNIE CHRONIONE W RP. W ZWIĄZKU Z TYM JESTEM ZMUSZONY , PO
        USTALENIU PANA PERSONALIÓW , POWIADOMIĆ ODPOWIEDNI ODDZIAŁ PROKURATURY O
        PODEJRZENIU POPEŁNIENIA PRZESTĘPSTWA W PRZEDMIOCIE NARUSZENIA PRZEPISÓW KK. RP. TJ. O OBRAZIE UCZUĆ RELIGIJNYCH , CO STANOWI NA TERENIE RP. PRZESTĘPSTWO ZGODNIE Z KK. RP.
        MAREK PEŁKA
    • togo13 Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co to ... 15.08.12, 20:39
      Ten wydrwigrosz inkasent Rydzyk nie rozumie , ze krytykujemy instytucje kk a nie wiarę.Jemu normy moralne są obce.
      Mat.6,19-21 " Nie gromadzcie sobie skarbów na ziemi,gromadzcie sobie skarby w niebie".
      • losiu4 Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 16.08.12, 08:36
        no i nie gromadzi skarów. Jest ubogim zakonnikiem. No chyba ze wierzysz w te banialuki o tym ze kupił sobie maybacha

pozdrawiam

losiu
        • kolter-xl Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 17.08.12, 20:23
          losiu4 napisał:

> no i nie gromadzi skarów. Jest ubogim zakonnikiem. No chyba ze wierzysz w te ba
          > nialuki o tym ze kupił sobie maybacha

Nie mów mi ze wierzy w to ze rydzo żre proso i popija wodą z kałuży :)))
    • minstrel515 ...połknął bocian żabę, 15.08.12, 20:40
      a potem rydzyka. Co z tego wynika? Raz, dwa, trzy, rzygasz ty.
      Uwaga! Spożywanie trujących grzybów grozi śmiercią lub kalectwem umysłowym.
    • jerzy30 pojebus rydzyk jak cos powie to jak 15.08.12, 20:46
      betonem w sciane
    • bodora73 Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co to ... 15.08.12, 20:54
      Juz od dawna mowie. Religia powinna byc prywatna sprawa kazdego obywatela. Moze wierzyc w co tylko chce. W czlowieka Jezusa (jesli rzeczywiscie istnial), w Allaha, psa, kota, w slonce albo drzewo. Pod jednym wszak warunkiem. Musi to czynic w prywatnam domu. Za publiczne afiszowanie sie swoja wiara - szwedzkie firanki. Odebrac wszystkim religiom i sektom religinym majatki. Gwarantuje, iz byloby znacznie mniej wojen, mordow i innych swinstewek popelnianych w imie tzw. boga. Przede wszystkim nie musielibysmy schuchac najwiekszego asa ze znakiem Q polskiego katolicyzmu.
      • rockawy Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 16.08.12, 21:54
        Wiara to personalna sprawa i tylko katolickie polactwo sie z nia obnosi.Jest to zenujeca maniera prostakow i chamow.
        O wierze i preferencjach seksualnych sie nie dyskutuje .
    • my_kroolik Zastanawiam się... 15.08.12, 20:58
      Zastanawiam się kiedy Kościół zorientuje się ilu wiernych traci przez wypowiedzi tego człowieka? Tadeusz Rydzyk wyznaje wiarę nastawioną na walkę i nienawiść do inaczej myślących. Bez względu na to, czy ktoś wierzy w prawdy religii chrześcijańskiej czy nie, ma obowiązek uznawać prawo inaczej myślących do głoszenia także swoich przekonań. Tadeusz Rydzyk uznaje ich natomiast za wrogów, nienawidzi i zwalcza. Na dodatek wypowiadając się w ten sposób, innym zarzuca odstępstwo od ducha wiary katolickiej. Słomkę widzi w oku bliżniego, a w swoim belki nie dostrzega.
    • dyzlav Panie Rydzyk 15.08.12, 21:00
      Proszę Pana

Nie mam żadnych korzyści z pisania antyklerykalnych tekstów na facebooku i innych portalach internetowych. Wręcz przeciwnie, poświęcam na to cenny czas, i narażam się na nieprzychylność wielu osób. Nie mam z tego pieniedzy, nie rośnie moja popularność.

Musi Pan wiedzieć, ze moi rodzice, bardzo twrdo obstający publicznie przy Kościele Katolckim, w domu dopuszczali się wobec mnie rzeczy niegodnych osoby ludzkiej. nie wybaczyłem im tego nigdy. Kiedy byłem starszy, próbowali to ukryć, obciążając mnie winą za niepopełnione czyny, lub czyny, do jakich sami mnie sprowokowali, obniżyli moją wiarygodnosć, abym nigdy nie mógł opowiadać o tym, co działo się w naszej rodzinie przed skończeniem przeze mnie co 16 roku życia.

Księża katoliccy, którzy mieli częsty kontakt z naszą rodziną, utwierdzali ich w tej postawie, sugerujac, ze ze względu na tak zwane czwarte przykazanie, jestem winien im szacunek i posłuszeństwo, i nie mam prawa ich krytykować. Zachowywali się coraz bardziej podle, aż sprawa przybrała absurdalne rozmiary, przez sytuację w domu uwikłałem się w inne, bardzo poważne konflikty, jestem bezdomny i nie mam pracy.

Nie wrócę nigdy do domu i nie przeproszę moich rodziców za to, że sa niedojrzali i ze zachowywali się niegodziwie. Nie zgodzę się też na to, zeby Kościół Katolicki mediował w konfliktach między mną, a ludźmi, którzy mnie spłodzili, między mną a moją potencjalną partnerką, nienarodzonymi dziećmi, a tak w ogóle to kimkolwiek. Nie zgodzę się, żeby Kościół Katolicki ingerował w jakąkolwiek dziedzinę mojego życia.

W szerszym tego rozumieniu, może Pan przyjąć do wiadomości, że Kościół Katolicki produkuje watahy, kohorty, hordy moich potencjalnych dręczycieli, ludzi, którzy będą mnie piętnować za wybrany przeze mnie styl życia (nie chodzi mi o moją aktualną sytuację finansową, a o liberaizm obyczajowy, wolność słowa i sumienia, ateistyczną filozofię i umiłowanie do przyjemności). Jeżeli próbuje Pan zrozumieć ogólną niechęć wobec grupy wyznaniowej, do której Pan należy, myślę, że zamiast spisków i szatańskiej działalności, powinien Pan się zastanowić nad własną postawą. Ludzie widzą Pana jako zagrożenie dla siebie i swojej wolności i niszczą Was prewencyjnie. Jeżeli chodzi o mnie, nie wybiegam osobiście tak daleko w przyszłość i nie uprzedzam faktów. Musi Pan wiedzieć, że naciskano wielokrotnie moją osobę tylko w tym celu, abym uszanował i "zrozumiał" decyzje swoich rodziców, wrócił skruszony do domu i pożałował swoich "występków". Ceną jest moja kariera medyczna (ukończyłem studia medyczne), reputacja, a w gruncie rzeczy zdrowie i życie. W moim przypadku nie ma Pan do czynienia z Krucjatą, mam gdzieś waszą organizację, chodzi mi tylko o to, żeby wasi ludzie się ode mnie, kolokwialnie rzecz ujmując, odwalili. Dopóki tak się nie stanie, będę wyszukiwał i podsuwał waszym wrogom co pikantniejsze kawałki, dolewając oliwy do ognia i zagrzewając ich do boju. Tak na marginesie, nie różnią się oni w moich oczach od was niczym. Nigdy nikogo nie nawracałem na swoje poglądy, i nie rozumiem ludzi, którzy tak robią.

Jest Pan biednym, oszukanym przez ludzi, zycie i chory system człowiekiem, który stracił czas. Niech Pan nie kradnie go innym

Z poważaniem
      Dyzław
      • dyzlav P.S. 16.08.12, 14:58
        Oczywiście, żądam jeszcze publicznych przeprosin wygłoszonych przez Józefa Ratzingera za chrzest bez mojego zezwolenia, wykorzystywanie moich danych osobowych do własnych celów, publicznej ekskomuniki i odszkodowania w wysokości milion Euro, za nieprzyjemności, jakie spotkały mnie ze strony Kościoła i jego członków w ciągu 30 lat mojego życia. to chyba jasne i logiczne, co nie?

Po spełnieniu powyższych żądań nigdy nie wypowiem się publicznie, bo na Poliznezji mogą być problemy z zasięgiem, a ja będę zbyt zajęty miętoleniem brunatnych cycuszków i tyłeczków.

pozder
        Dyzław
        • dyzlav P.S. II 16.08.12, 15:01
          A Pan, panie Rydzyk, powinien biegać z włócznią po lesie, polować na żubry bądź jelenie, ewentualnie króliki, i zapładniać swój harem, zamiast męczyć się w sukience jak ciota i udawać, że się to jeszcze Panu podoba. Niestety, już za późno, żeby odzyskać życie. Jest Pan starym, zgorzkniałym, zniewieściałym paranoikiem, a najgorsze jest to, że ciągle wciąga Pan pokolenia kolejnych chłopców w swoje bagno. Czy już ma Pan swoje odpowiedzi???
    • jannormalny24 Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co to ... 15.08.12, 21:11
      ty scierwo rzymsko katolickie,zebys zdechł.
      • marekfranciszek Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 01.09.12, 18:46
        NIE NORMALNY MOŻESZ LICZYĆ TYLKO NA MIŁOSIERDZIE BOŻE JAK UMŻESZ!
        ALE OSOBIŚCIE CHOĆ GRZESZĘ TO ŻYCZĘ CI DŁUGIEJ BOLESNEJ CIĘŻKIEJ CHOROBY,
        OBYŚ ZDYCHAŁ W WIELKIM CIERPIENIU I OSAMOTNIENIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • od-or Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co to ... 15.08.12, 21:13
      po częśći ma racje tolko Komorowski jako prezydent ma obowiązek służyć wszystkim Polakom nie tylko papistom.
    • exhumed Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co to ... 15.08.12, 21:13
      niech Ci Szatan w Piekle wynagrodzi Twój hatespeech o Słońce Torunia!
    • freeelance Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co to ... 15.08.12, 21:14
      Diabeł się w ornat ubrał i ogonem na mszę dzwoni
    • morfeusz_1 Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 15.08.12, 21:34

A na zdjęciu Ojciec Tadek i Ojciec Bronek
    • justazar13 Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co to ... 15.08.12, 21:45
      Ah jo ... To były dobre czasy, kiedy słuszne poglądy kościoła decydowały o kształcie ziemi, o życiu milionów ludzi odmiennych poglądów i wartości sprzedawanych odpustów. Niech żyje śp. John Lennon i jego hymn "Imagine".
      • losiu4 Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 16.08.12, 08:38
        no... ale potem przyszła nowoczesnosc i lewusizm i w ciągu niecałego wieku w imię tej nowoczesnej ideologii z tego ziem padołu w niecały wiek ubyło lekką rączką licząc ponad 300 mln istnień ludzkich. Aborcji nie wliczając w to dzieło.

Pozdrawiam

Losiu
        • kolter-xl Re: Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co t 17.08.12, 20:27
          losiu4 napisał:

> no... ale potem przyszła nowoczesnosc i lewusizm i w ciągu niecałego wieku w im
          > ię tej nowoczesnej ideologii z tego ziem padołu w niecały wiek ubyło lekką rącz
          > ką licząc ponad 300 mln istnień ludzkich. Aborcji nie wliczając w to dzieło.

Łosiu przedstawiciele twojej katolickiej sekty od IV wieku systematycznie mordowali w Europie , Afryce , Azji i obu Amerykach ciekawe czy pół miliarda zamordowanych przez was katolików to za mała liczba ?
    • stanislawwiejak Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co to ... 15.08.12, 21:51
      Jest katolikiem lepszym niż " tato rydzyk" ma żonę , ma dzieci , ma dom , ma rodzinę i nie musi ukratkiem ruszać skórą jak " tato ...." chyba że "tato" ma na plebani laski i nie czyni aborcji z którą tak zaciekle walczy.
    • ador43 Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co to ... 15.08.12, 21:56
      Ta menda ,redemptorysta rydzyk,czlonek szpiegowskiego zakonu, zalozonego w Polsce z mysla o szpiegowaniu na rzecz prus , zalozonego w roku 1778 przez 2 germanskich mnichow a juz w roku 1808 wygonionego ustawa Sejmu na ZAWSZE z Polski ,ma czelnosc obrazac naszego Prezydenta.Pytam ,kiedy to sie skonczy,ta szpiegowska swolocz dziala w Polsce nielegalnie.Na ZAWSZE dla mnie znaczy na ZAWSZE.Nigdy ta USTAWA nie zostala anulowana wiec jest tylko jedno wyjscie,slowa na ZAWSZE obowiazuja do dzis.Zapytajcie i piszcie do swoich Poslow czy maja wiedze na ten temat i co z nia maja zamiar zrobic.Na ZAWSZE.Na ZAWSZE precz z granic Polski dla szpiegowskiego bydla redemptorystow-.
    • skok Komorowski to ten hrabia od kaszalotow? 15.08.12, 22:00
      • nerwus0 Re: Komorowski to ten hrabia od kaszalotow? 15.08.12, 23:07
        A ty książę od idiotów?
    • trajkotek prawie cała prawda o Rydzyku 15.08.12, 22:04
      ojciec Rydzyk to taki nasz PUSSY RIOT...

Dialektyka nie hipokryzja

PS. NAJZABAWNIEJSZE JEST TO, ŻE kilka godzin wcześniej umieściłem wpis o identycznej treści i został usunięty - ciekawe, który punkt regulaminu naruszał ....

• nerwus0 Re: prawie cała prawda o Rydzyku 15.08.12, 23:22
        Nie wiesz czemu usunięty? Proste, forumowicze nie mają zamiaru czytać
        twoich wypocin. Na sam widok twojego nicka, od razu wrzucają twój
        wpis do kosza, a tym samym przy trzech kliknięciach wpis ląduje
        tam gdzie jego miejsce. Ja też pierwsze co robię, to wywalam cię do kosza.
        Zaczynasz przynudzać trajkotku.
        • trajkotek a ja mam inaczej ... 16.08.12, 12:15

Twoich wypocin nie usuwam, bo są dobrą ilustracją stanu Twej świadomości i emocji ...
          Czy ty sam, lub ktoś z twoich bliskich był w ORMO
          • nerwus0 Re: a ja mam inaczej ... 16.08.12, 13:56
            Co to ORMO? Skoro ty wiesz, to widocznie znasz z autopsji.
            Zegnam ozięble. Z samozwańczymi omc dziennikarzami
            nie dyskutuje bo to tak jak z g.... . Ruszysz to bardziej śmierdzi.
          • nerwus0 Re: a ja mam inaczej ... 16.08.12, 19:02
            Miałem cię za inteligentniejszego a okazało się,
            że jesteś najzwyklejszym chamem, reagującym
            na krytyke agresją. Baw się dobrze!
            • zdybka Re: a ja mam inaczej ... 16.08.12, 19:29
              Widze , ze Trajkotkowi juz calkiem odbilo .
    • kociewiak2 Ojciec Rydzyk o prezydencie Komorowskim: Co to ... 15.08.12, 22:05
      ...jezeli pan Rydzyk ma byc autorytetem dla katolikow to ja wybieram pana prezydenta Komorowskiego ......
    • norbertrabarbar A co z waleniem dzieci w D*??? 15.08.12, 22:12
      Skoro świat ma rozgraniczać dobro od zła, to księdza-gwałciciela należy ukarać przykładniej niż przeniesieniem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka