klerykalna_polska 21.08.12, 16:43 Czyli co.. Nasz Dziennik KŁAMIE i POMAWIA? Ale wielkie odkrycie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
docsnugg Wysoki Sądzie ale konkrety proszę... 21.08.12, 17:14 Czy bardziej chodzi o "paszkwilanckiego" cz też może o "wroga patryiotyzmu" ? To ważne bo nie wiadomo jak obrażać innych forumowiczów czy wystarczy "paszkwilancie" czy może lepiej ty "wrogu patriotyzmu" jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
podhajce "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwilanc... 21.08.12, 17:25 Cieszy mnie ten wyrok ogromnie . Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwilanc... 21.08.12, 17:25 "Nasz Dziennik" mający za hasło "Veritatis Splendor" (Blask prawdy) Dawno się tak nie ubawiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon PiS, czyli Przeproście i Sp***dalajcie 21.08.12, 17:28 Prosimy o ciąg dalszy... Odpowiedz Link Zgłoś
mortimer21 Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 21.08.12, 17:29 Oj, zaraz się zacznie ból dupy na prawicowych forach, że dławienie wolności słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pk_5 "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwilanc... 21.08.12, 17:30 I jak tu przyjąć przeprosiny od śmierdzącego Naszego Nocnika? Zatykam nochala. Odpowiedz Link Zgłoś
rum11 "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwilanc... 21.08.12, 17:33 Jaka wladza take prawo.Nasz Dziennik nazwał TVN 24 poprawnie i prawdziwie.Sprawę w sadzie przegral bo takie mamy prawo i sądownictwo.Jakie jest takie jest i każdy wie ,a że z decyzjami sądu sie nie dyskutuje,trudno.Należy mieć nadzieję,że przyjdą nowe rządy i uregulują i te sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 21.08.12, 17:45 rum11 napisał: Sprawę w sadzie przegral bo takie mamy prawo i sądownictwo. Zgadza sie ! Skonczyly sie wolne czasy dla " twojego dziennika " , a za kare powinni cala Warszawe posprzatac . Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 21.08.12, 17:46 Filozofia Kalego. Nie pij rumu bo bredzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 21.08.12, 17:50 rum11 napisał: > Należy mieć nadzieję,że przyjdą nowe rządy i uregulują i te sprawy. Czy to znaczy, że będzie można kłamać zgodnie z prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 21.08.12, 18:21 Co zresztą cały czas robi Pis z kurduplem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 21.08.12, 18:30 nerwus0 napisał: > Co zresztą cały czas robi Pis z kurduplem na czele. Oni się tylko mijają z prawdą, a to wg. nich nie jest kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 22.08.12, 07:25 To jest tylko kropla w morzu. "Nasz Dziennik" powinien codziennie przepraszać za swoje łgarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ajatollah_rydzyk "ICH NOCNIK" to istna "pochodnia światła prawdy":) 21.08.12, 17:41 "Patryjoci" i inni propagandyści i doktrynerzy uwielbiają szumne nazwy, stanowiące karykaturę rzeczywistości, jaka otacza "patryjotów" !. Przykłady: PiS = Prawo i Spawiedliwość (prawo prawem, a sprawiedliwość musi być po stronie PiS-u), Rydzykowa Szkoła Talibów oficjalnie nazywa się: Szkoła "Kultury" Społecznej i Medialnej (sławetna audycja "Obmowy niedokończone" to najdobitniejszy przejaw tej "kultury"). Sowiecka gazeta "Prawda" (niegdyś organ KPZR) to dla nich wzór do naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: "ICH NOCNIK" to istna "pochodnia światła praw 21.08.12, 18:06 Przypomina mi się PRL (a pamiętam, bo mam 70 lat). Wtedy komunistyczna dyktatura to była "demokracja ludowa", a żołnierze Armii Krajowej, to byli"faszyści". Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwilanc... 21.08.12, 17:48 Sąd decyduje i wyrokuje,szkoda że ludzie są tak ogłupieni że jak sąd wyda wyrok to myślą że to prawda bo sąd powiedział.Nie czytałem tego dziennika ale TVN jest tak patriotyczne jak Urban.A ten sąd tak bezstronny jak te za Stalina w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 21.08.12, 18:09 kapitalmarksa napisał(a): > Sąd decyduje i wyrokuje,szkoda że ludzie są tak ogłupieni że jak sąd wyda wyrok > to myślą że to prawda bo sąd powiedział.Nie czytałem tego dziennika ale TVN je > st tak patriotyczne jak Urban.A ten sąd tak bezstronny jak te za Stalina w Pols > ce. Widać za bardzo się naczytałeś "Kapitał" Marksa, że porównujesz TVN do propagandy stalinowskiej. Życzyłbym ci powrotu do przeszłości, żebyś sobie porównał. Ja byłem wtedy uczniem podstawówki, ale dobrze pamiętam tę atmosferę zastraszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 21.08.12, 18:15 pantanal napisał: > Widać za bardzo się naczytałeś "Kapitał" Marksa, że porównujesz TVN do propagan > dy stalinowskiej. Życzyłbym ci powrotu do przeszłości, żebyś sobie porównał. Ja > byłem wtedy uczniem podstawówki, ale dobrze pamiętam tę atmosferę zastraszenia > . kapitalmarksa zna to wszystko z opowieści dziadka, byłego kacyka PZPR, w związku z tym ma to przedstawione w "trochę" innym świetle. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 21.08.12, 18:20 leming.nr1 napisał: > pantanal napisał: > kapitalmarksa zna to wszystko z opowieści dziadka, byłego kacyka PZPR, w związk > u z tym ma to przedstawione w "trochę" innym świetle. Miało być: nawróconego kacyka. kapitalmarksa zna to wszystko z opowieści dziadka. Nawróconego, byłego kacyka PZPR, w związku z tym ma to przedstawione w "trochę" innym świetle. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 21.08.12, 18:26 Napewno na ołtarzu świętości, obok krzyża, ma legitymację partyjną PZPR dziadziusia. O dziełach Lenina już nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 21.08.12, 18:31 nerwus0 napisał: > Napewno na ołtarzu świętości, obok krzyża, ma legitymację > partyjną PZPR dziadziusia. O dziełach Lenina już > nie wspomnę. i "Kapitał" Marksa. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 21.08.12, 18:51 Taki zestaw "Kapitału" Marksa kupił sobie jako tapetę do regału, czyli puste pudełka, żeba każdy myślał jaki on oczytany. Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 21.08.12, 21:25 jezeli porownujesz kapital marsa z propaganda stalinowska to musiales cienko pierdziec w tej podstawowce i potem Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Te, leming 21.08.12, 17:49 A jaki konkretnie FAKTY z publikacji ND został zakwestionowany? Przeprosiny dotyczą naruszenia dobrego imienia TVN, czego TVN od dawna nie posiada, czyli czynność przeprosin jest prawnie bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wozi-woda Re: Te, leming 21.08.12, 17:56 Te, pelikan, a komu przy zrowych zmysłach potrzebny jest wyrok sądu aby potwierdzić zakłamaną i obłudną proweniencję Naszego Dziennika i temu podobnych szmatławców? Nie rżnij głupa powołując się na jakoweś fakty w kontekście łajdackich pomówień publikowanych w tym szmatławcu. Wyrok potrzebny był ND. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Te, leming 21.08.12, 18:52 Jeżeli już to bezrefleksyjny patriotyczny mocher nieduczony lemingu. A jak drukują fakty medialne jak GW, to do sądu ich. TVN nie podała za kłamstwa tylko za to że się poczuła urażona? Bo nie miała za co, niezelżnie od tego jak bardzo sobvie futerko zaplujesz bluzgami. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Te, leming 21.08.12, 18:01 rodzaj_konta napisał: Przeprosiny dotyczą naruszenia dobrego imienia TVN, czego TVN od dawna nie posi > ada, czyli czynność przeprosin jest prawnie bez znaczenia. haaaa ..... ale sie teraz czujesz co ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Te, leming 21.08.12, 18:55 zdybka napisała: > rodzaj_konta napisał: > > Przeprosiny dotyczą naruszenia dobrego imienia TVN, czego TVN od dawna nie posi > > ada, czyli czynność przeprosin jest prawnie bez znaczenia. > > haaaa ..... ale sie teraz czujesz co ????????? Dokładnie tak jak przed wyrokiem. ZERO zdziwień. Chociaż parę zabawnych rzeczy się zdarzyło ostatnio wpolityce.pl/wideo/34046-ziemkiewicz-czyta-obszerne-fragmenty-pozwu-sadowego-michnika-dziela-wielkie-nie-powinny-sie-marnowac- Nowa jakość, Adaś wytycza nowe granice. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Te, leming 21.08.12, 18:16 Aleś ty głupi, ale głupi. Głupota twoja przekracza normy przyjęte przez ustawy. Och ty młotku. Będziesz teraz żądał przeprosin? A ugryź mnie tam, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę, a nogi się jeszcze nie zaczęły, cymbale. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Te, leming 21.08.12, 18:57 nerwus0 napisał: > Aleś ty głupi, ale głupi. Głupota twoja przekracza normy > przyjęte przez ustawy. Och ty młotku. > Będziesz teraz żądał przeprosin? A ugryź mnie > tam, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę, a nogi się > jeszcze nie zaczęły, cymbale. > Czy ja wyglądam jak Adaś albo TVN, żeby z sądami dekretować wolnośc słowa w tym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Te, leming 21.08.12, 19:05 Jak wyglądasz? Nie wiem. Z wpisów wynika, że śniegowa twoja postura. No właśnie dlatego, bałwanku z marchewką zamiast mózgu. Wybierali mózg z konta aż wybrali. Unikaj królików i zajęcy. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Te, leming 21.08.12, 19:13 nerwus0 napisał: > Jak wyglądasz? Nie wiem. Z wpisów wynika, że śniegowa twoja postura. > No właśnie dlatego, bałwanku z marchewką zamiast mózgu. > Wybierali mózg z konta aż wybrali. > Unikaj królików i zajęcy. Leming w potrawce... wróć zając w potrawce jest OK. Wiem, że w szpitalach to raczej chleb i dżemik, w psychiatrykach dla nerwowych też. Ale pomarzyć możesz. Tylko dlaczego ci się wszystko kojarzy z białym i symbolami fallicznymi, oraz zwierzątkami symbolami kopulacji? KONIECZNIE porozmawiaj z panią doktór, da bromu i dasz radę. Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Te, leming 21.08.12, 19:57 nerwus0 napisał: > Aleś ty głupi, ale głupi. Głupota twoja przekracza normy > przyjęte przez ustawy. Och ty młotku. > Będziesz teraz żądał przeprosin? A ugryź mnie > tam, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę, a nogi się > jeszcze nie zaczęły, cymbale. Pozwolisz oszołomowi dotykać językiem to co masz pomiędzy dużym palcem prawej nogi ,a dużym palcem lewej nogi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Te, leming 21.08.12, 21:25 Pozwolę, pod warukiem, że ugryzie takie brązowe co czasem rano wyłazi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Te, leming 21.08.12, 21:53 nerwus0 napisał: > Pozwolę, pod warukiem, że ugryzie takie brązowe > co czasem rano wyłazi tam. Wypij winko owocowe to dostanie ten prezent w postaci płynnej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Te, leming 21.08.12, 18:25 > Przeprosiny dotyczą naruszenia dobrego imienia TVN, czego TVN od dawna nie > posiada... -------------- ND je za to posiada... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Te, leming 21.08.12, 18:58 antropoid napisał: > > Przeprosiny dotyczą naruszenia dobrego imienia TVN, czego TVN od dawna ni > e > > posiada... > -------------- > > ND je za to posiada... :))) ND pozwał kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Te, leming 21.08.12, 19:10 Wasz Nocnik nikogo nie pozwał, bo z reguły za głupotę się płaci, a na to ich nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Te, leming 21.08.12, 19:16 nerwus0 napisał: > Wasz Nocnik nikogo nie pozwał, bo z reguły za głupotę się > płaci, a na to ich nie stać. ??????????????????? Ewidentnie mam za dużo kontaktu z rzeczywistością, a za mało z GW i niektóre dowcipy mi umykają. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Te, leming 21.08.12, 19:32 rodzaj_konta napisał: Ewidentnie mam za dużo kontaktu z rzeczywistością No prosze czyzby samokrytyka ...... ? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Te, leming 21.08.12, 21:33 Bałwaniemu łbu wszystko umyka. Dowcipy trzeba ci 15 razy powtarzać. Ot, bałwani łeb. Nic już nie pomoże. Urodziłeś się głupkiem, to kanarkiem nie umrzesz! Pamiętaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Te, leming 21.08.12, 19:54 rodzaj_konta napisał: > Przeprosiny dotyczą naruszenia dobrego imienia TVN, czego TVN od dawna nie posi > ada, czyli czynność przeprosin jest prawnie bez znaczenia. Jak na razie przygłupawy moher nie decyduje o tym jakie media maja dobre imię . Odpowiedz Link Zgłoś
franekwolusz TVN obiektywne jak Trybuna Ludu 21.08.12, 18:01 Typowe reżimowe media służące PO jak pies panu. Muszą miec swiadomośc że jak będzie społeczne przesilenie, pewnie o gwałtownym charakterze, to potraktowani zostaną tak samo jak rzadzący. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: TVN obiektywne jak Trybuna Ludu 21.08.12, 18:14 franekwolusz napisał: > Typowe reżimowe media służące PO jak pies panu. Muszą miec swiadomośc że jak bę > dzie społeczne przesilenie, pewnie o gwałtownym charakterze, to potraktowani zo > staną tak samo jak rzadzący. A więc im gorzej, tym lepiej? Pobożne życzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: TVN obiektywne jak Trybuna Ludu 21.08.12, 18:19 Franek, bałwanie, ty nawet nie wiesz co to reżim. Reżim znasz tylko z krzyżówek. Odpowiedz Link Zgłoś
mortimer21 Re: TVN obiektywne jak Trybuna Ludu 21.08.12, 19:14 Prawica o jakimś społecznym "przesileniu" czy "przebudzeniu" mówi co miesiąc czy dwa mniej więcej od dwóch lat. Jak na razie nic z tego nie wynikło. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Kpiny 21.08.12, 21:43 Czyli, jak ci powiem prawdę to jestem bezkarny? Służę. Ty DURNIU. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kpiny 21.08.12, 21:51 czesio48 napisał: > kara za mówienie prawdy, oto nasz kraj Czechu twój pana z Torunia opowiada prawdę która niejaki Tischner określił gó... prawda !! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kpiny 21.08.12, 22:25 nerwus0 napisał: > Kiedy tu przyjedziesz? Piwko czeka. Na razie nie , moi znajomi z Hurth wyjechali Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kpiny 22.08.12, 09:03 nerwus0 napisał: > Ale jak będziesz mógł, to melduj. Ok Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Kpiny 21.08.12, 22:54 kolter-xl napisał: > nerwus0 napisał: > > > Kiedy tu przyjedziesz? Piwko czeka. > > Na razie nie , moi znajomi z Hurth wyjechali Oooo ! Piwko , wreszcie jakis normalny temat . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kpiny 22.08.12, 09:04 zdybka napisała: > > Na razie nie , moi znajomi z Hurth wyjechali > > Oooo ! Piwko , wreszcie jakis normalny temat . Jak zaczniemy o dupciach gadać , nie słuchaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.58 "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwilanc... 21.08.12, 21:23 To będzie prawdziwe pojednanie ! www.wiadomosci24.pl/artykul/pojednanie_nie_boli_240247.html Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: "Nasz Dziennik'' przeprasza TVN za "paszkwila 21.08.12, 21:47 Ludzie! Gościu ma Internet. Ale nas zaskoczył, nieprawdaż? Uważa, że tylko jego uczono co to te czarne znaczki na ekranie. No, no no. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja sprawa ma się nieco inaczej 22.08.12, 12:49 to kapturowy sad wydał tak absurdalny i kłamliwy wyrok. Nic co napisał ND op TVN nie było kłamstwem. To wyrok na polityczne zamówienie. Kolejny przejaw prześladowań ze str reżimu PO. Wyrok podobny do tego jaki ruski sad wydał na Pussy Riot Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: sprawa ma się nieco inaczej 22.08.12, 18:00 Oszołom, masz nasr..... we łbie. Odpowiedz Link Zgłoś