viggen 27.09.12, 13:07 redbull z wódką? na dłuższą metę z tym syfem nie trzeba nawet żadnych piguł... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pilot.tv Nie żyje Wojtek Czarniawski. Uczestnik Must Be ... 27.09.12, 13:08 A kto to był, ze ten news jest na pierwszej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
afro_joker Re: Nie żyje Wojtek Czarniawski. Uczestnik Must B 27.09.12, 14:51 Gdyby umarł ktoś popularny nikt by nie pytał kto to był. To ,że kogoś nie znasz nie oznacza ,że nie jest powszechnie rozpoznawany w pewnym, znacznym środowisku. Odpowiem ci na pytanie kto to był, choć twój post jest moim zdaniem bezczelny, to był Artysta ... Odpowiedz Link Zgłoś
wk_poz Poznański artysta, utalentowany młody człowiek... 28.09.12, 11:07 Pilocie.tv ...a może młotku.... gdybyś czasem chodził po Poznaniu, odwiedzał koncerty, albo chociaż słuchał lokalnych rozgłośni (Merkury, Afera), albo w jakikolwiek inny sposób interesował się rozwojem i kulturą tego miasta, to byś WIEDZIAŁ, kto to był.... tytuł artykułu jest niefortunny, bo ten program telewizyjny to tylko mały epizod w jego działalności - natomiast dla Poznaniaków CHERSTWY był znany od lat - o ile tylko nie siedzieli cały czas w domu na kanapie przed telewizorem... wygląda na to, że Ty siedziałeś w papciach, ale czy to powód, żeby o tym trąbić? Odpowiedz Link Zgłoś
amgc63 Mieszanie red Bulla z wódą to nie jest dobry pomys 27.09.12, 14:01 to nie było rozsądne. Odpowiedz Link Zgłoś
tropicieloszustow Nie żyje Wojtek Czarniawski. Uczestnik Must Be ... 27.09.12, 14:58 Ja tez zadam pytanie-kto to byl??? Bo jakos tak nie kojarze kolesia...no moze dlatego ze tv a tym bardziej badziewnych "tv-szołow" nie ogladam Odpowiedz Link Zgłoś
s.potter Re: Nie żyje Wojtek Czarniawski. Uczestnik Must B 27.09.12, 15:03 >moze dlatego ze tv a tym bardziej badziewnych "tv-szołow" nie ogladam Dodaj jeszcze, że nie ruszasz tyłka ze swojej zapadłej lepianki. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Nie żyje Wojtek Czarniawski. Uczestnik Must B 27.09.12, 15:17 A ja się zapytam z innej beczki co to jest "Must Be The Music"??? Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Nie żyje Wojtek Czarniawski. Uczestnik Must B 27.09.12, 15:32 > A ja się zapytam z innej beczki co to jest "Must Be The Music"??? Ja pierdzielę, używajcie google zamiast pozować na niezorientowanych w telewizyjnej papce intelektualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
wk_poz 10/10... 28.09.12, 11:12 nawiasem mówiąc, 99% ludzi zna Cherstwego nie z telewizji, tylko po prostu... z Poznania... z Poznańskich ulic, knajp, sal koncertowych, z poznańskich mediów (Merkury, Afera) z BALCONY itp. więc jak ktos zadaje pytanie kim on był i przy okazji "chwali się" tym, że czegośtam nie ogląda w TV, to wychodzi słoma z butów, bo wcale nie trzeba mieć TV (ja nie mam), aby wiedzieć, kto to jest Cherstwy - wystarczy czasem wyjść z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mi-la789 Re: 10/10... 28.09.12, 13:32 > aby wiedzieć, kto to jest Cherstwy - wystarczy czasem wyjść z domu Zwłaszcza jeżeli nie mieszka się w Poznaniu. Widzę, że tamtejszy naród mentalnie zaczął zbaczać w stronę Wszawy - nie potrafi zatrybić, że ktoś może nie znać ich metropolii, ich knajp i ich ulicznych grajków. Odpowiedz Link Zgłoś
w-island Re: 10/10... 28.09.12, 13:51 Na prowincji też grywał, więc zamilcz. Trzeba i z bloku małomiasteczkowego się ruszyć czasami albo przynajmniej poczytać informacje co się na (małym) mieście dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mi-la789 Re: 10/10... 28.09.12, 14:44 > Na prowincji też grywał, Widocznie za mało. > Trzeba i z bloku małomiasteczkowego się > ruszyć czasami Bo, jak wiadomo, wszystko, co nie jest Posen, jest małym miasteczkiem. Miałam rację z wszawską mentalnością. albo przynajmniej poczytać informacje co się na (małym) mieście > dzieje... Jawohl, Herr Sturmbannführer. W tej chwiluni rzucam pracę, rezygnuję ze snu i posiłków, przestaję sprzątać i gotować, żeby poświęcić się śledzeniu oszałamiającej knajpianej kariery twoich kumpli-domorosłych śpiwoków. Tylko dostarcz mi ich listę, żebym wiedziała, że mam włączyć tryb "gorzkie żale", kiedy kolejny z nich się zaćpa. Odpowiedz Link Zgłoś
frytka26 Re: 10/10... 28.09.12, 15:18 dla kamila 789 nie podnoś mi ciśnienia jak nie znasz czerstwego to go nie oceniaj on żył muzyką i to było dla niego najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
frytka26 Re: 10/10... 28.09.12, 15:19 nie podnoś mi ciśnienia jak nie znasz czerstwego to go nie oceniaj on żył muzyką i to było dla niego najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville Wojtek Czarniawski nie żyje. Uczestnik Must Be ... 27.09.12, 16:27 DOPALACZE ???????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Wojtek Czarniawski nie żyje. Uczestnik Must B 27.09.12, 16:33 Przecież Tusku zabroniłu, więc dopalaczy ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville Re: Wojtek Czarniawski nie żyje. Uczestnik Must B 27.09.12, 16:55 Po tragedii Wojtka Tusk zabroni Red Bula ???? Odpowiedz Link Zgłoś
sebslow1 Wojtek Czarniawski nie żyje. Uczestnik Must Be ... 27.09.12, 17:08 Tym którzy nie wiedzą kim był Wojtek - kilka wypowiedzi ludzi którzy go wspominają - oraz, i przede wszystkim, autorowi powyższego tekstu (jako lekcja pisania RZETELNYCH informacji) dedykuję poniższy link: www.fabrykazespolow.pl/wydarzenia-zespoly/10021-odszed-wojtek-cherstwy-czarniawskiPozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sebslow1 Re: Wojtek Czarniawski nie żyje. Uczestnik Must B 27.09.12, 17:14 www.fabrykazespolow.pl/wydarzenia-zespoly/10021-odszed-wojtek-cherstwy-czarniawski powyżej prawidłowy odpowiedni link. > Tym którzy nie wiedzą kim był Wojtek - kilka wypowiedzi ludzi którzy go wspomin > ają - oraz, i przede wszystkim, autorowi powyższego tekstu (jako lekcja pisania > RZETELNYCH informacji) dedykuję poniższy link: > www.fabrykazespolow.pl/wydarzenia-zespoly/10021-odszed-wojtek-cherstwy-czarniawski Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wkr123 Re: Wojtek Czarniawski nie żyje. Uczestnik Must B 27.09.12, 18:15 Nareszcie mądry wpis na forum, dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
buraczana.lejdi Wojtek Czarniawski nie żyje. Uczestnik Must Be ... 27.09.12, 21:27 bardzo, bardzo przykra wiadomosc; swiat jest niezrozumialy... prosiłabym o szacunek dla tego utalentowanego, mlodego chlopaka i o nie wypisywanie komentarzy, ktore sa nie na miejsu; zbyt mlodo odchodza takie perelki Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Wojtek Czarniawski w Klubie 27 28.09.12, 00:56 Jest taki klub, listę otwiera bodajże Janis Joplin, ostatnia była ta z Londynu Amy Winehouse. W Polsce się to do tej pory raczej nie zdarzało. W niedopowiedzianych okolicznościach zmarł Marek Grechuta, podobno schizofrenia i dużo leków, ale to był juz dziadek po szęśćdziesiątce. Lepiej złom zbierać , niż dać się tak młodo pochować. W imię czego i za co? Odpowiedz Link Zgłoś
1fryteczka Re: Wojtek Czarniawski w Klubie 27 28.09.12, 11:09 znałem wojtka to wspaniały człowiek był i darujcie sobie wpisy kto to był wojtek. I odrazu mam pytanko czy nie wiecie kiedy jest pogrzeb czerstwego i gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
afro_joker Re: Wojtek Czarniawski w Klubie 27 28.09.12, 12:09 Pytałem się zespołu, umieszczą info na stronie www.facebook.com/Dranye Odpowiedz Link Zgłoś