Dodaj do ulubionych

Nie żyje Wojtek Czarniawski. Uczestnik Must Be ...

27.09.12, 13:07
redbull z wódką? na dłuższą metę z tym syfem nie trzeba nawet żadnych piguł...
Obserwuj wątek
    • pilot.tv Nie żyje Wojtek Czarniawski. Uczestnik Must Be ... 27.09.12, 13:08
      A kto to był, ze ten news jest na pierwszej stronie?
      • afro_joker Re: Nie żyje Wojtek Czarniawski. Uczestnik Must B 27.09.12, 14:51
        Gdyby umarł ktoś popularny nikt by nie pytał kto to był.
        To ,że kogoś nie znasz nie oznacza ,że nie jest powszechnie rozpoznawany w pewnym, znacznym środowisku. Odpowiem ci na pytanie kto to był, choć twój post jest moim zdaniem bezczelny, to był Artysta ...
      • wk_poz Poznański artysta, utalentowany młody człowiek... 28.09.12, 11:07
        Pilocie.tv ...a może młotku....
        gdybyś czasem chodził po Poznaniu, odwiedzał koncerty, albo chociaż słuchał lokalnych rozgłośni (Merkury, Afera), albo w jakikolwiek inny sposób interesował się rozwojem i kulturą tego miasta, to byś WIEDZIAŁ, kto to był....

tytuł artykułu jest niefortunny, bo ten program telewizyjny to tylko mały epizod w jego działalności - natomiast dla Poznaniaków CHERSTWY był znany od lat - o ile tylko nie siedzieli cały czas w domu na kanapie przed telewizorem... wygląda na to, że Ty siedziałeś w papciach, ale czy to powód, żeby o tym trąbić?
    • amgc63 Mieszanie red Bulla z wódą to nie jest dobry pomys 27.09.12, 14:01
      to nie było rozsądne.
    • tropicieloszustow Nie żyje Wojtek Czarniawski. Uczestnik Must Be ... 27.09.12, 14:58
      Ja tez zadam pytanie-kto to byl??? Bo jakos tak nie kojarze kolesia...no moze dlatego ze tv a tym bardziej badziewnych "tv-szołow" nie ogladam
      • s.potter Re: Nie żyje Wojtek Czarniawski. Uczestnik Must B 27.09.12, 15:03
        >moze dlatego ze tv a tym bardziej badziewnych "tv-szołow" nie ogladam

Dodaj jeszcze, że nie ruszasz tyłka ze swojej zapadłej lepianki.
    • kotek.filemon Re: Nie żyje Wojtek Czarniawski. Uczestnik Must B 27.09.12, 15:17
      A ja się zapytam z innej beczki co to jest "Must Be The Music"???
      • winnix Re: Nie żyje Wojtek Czarniawski. Uczestnik Must B 27.09.12, 15:32
        > A ja się zapytam z innej beczki co to jest "Must Be The Music"???

Ja pierdzielę, używajcie google zamiast pozować na niezorientowanych w telewizyjnej papce intelektualistów.
        • wk_poz 10/10... 28.09.12, 11:12
          nawiasem mówiąc, 99% ludzi zna Cherstwego nie z telewizji, tylko po prostu... z Poznania... z Poznańskich ulic, knajp, sal koncertowych, z poznańskich mediów (Merkury, Afera) z BALCONY itp.

więc jak ktos zadaje pytanie kim on był i przy okazji "chwali się" tym, że czegośtam nie ogląda w TV, to wychodzi słoma z butów, bo wcale nie trzeba mieć TV (ja nie mam), aby wiedzieć, kto to jest Cherstwy - wystarczy czasem wyjść z domu.
          • ka-mi-la789 Re: 10/10... 28.09.12, 13:32
            > aby wiedzieć, kto to jest Cherstwy - wystarczy czasem wyjść z domu

Zwłaszcza jeżeli nie mieszka się w Poznaniu. Widzę, że tamtejszy naród mentalnie zaczął zbaczać w stronę Wszawy - nie potrafi zatrybić, że ktoś może nie znać ich metropolii, ich knajp i ich ulicznych grajków.
            • w-island Re: 10/10... 28.09.12, 13:51
              Na prowincji też grywał, więc zamilcz. Trzeba i z bloku małomiasteczkowego się ruszyć czasami albo przynajmniej poczytać informacje co się na (małym) mieście dzieje...
              • ka-mi-la789 Re: 10/10... 28.09.12, 14:44
                > Na prowincji też grywał,

Widocznie za mało.

> Trzeba i z bloku małomiasteczkowego się
                > ruszyć czasami

Bo, jak wiadomo, wszystko, co nie jest Posen, jest małym miasteczkiem. Miałam rację z wszawską mentalnością.

albo przynajmniej poczytać informacje co się na (małym) mieście
                > dzieje...

Jawohl, Herr Sturmbannführer. W tej chwiluni rzucam pracę, rezygnuję ze snu i posiłków, przestaję sprzątać i gotować, żeby poświęcić się śledzeniu oszałamiającej knajpianej kariery twoich kumpli-domorosłych śpiwoków. Tylko dostarcz mi ich listę, żebym wiedziała, że mam włączyć tryb "gorzkie żale", kiedy kolejny z nich się zaćpa.
                • frytka26 Re: 10/10... 28.09.12, 15:18
                  dla kamila 789
                  nie podnoś mi ciśnienia jak nie znasz czerstwego to go nie oceniaj on żył muzyką i to było dla niego najważniejsze.
                • frytka26 Re: 10/10... 28.09.12, 15:19

nie podnoś mi ciśnienia jak nie znasz czerstwego to go nie oceniaj on żył muzyką i to było dla niego najważniejsze.
    • rockville Wojtek Czarniawski nie żyje. Uczestnik Must Be ... 27.09.12, 16:27
      DOPALACZE ????????????????????????????????????????????????????????????????
      • kotek.filemon Re: Wojtek Czarniawski nie żyje. Uczestnik Must B 27.09.12, 16:33
        Przecież Tusku zabroniłu, więc dopalaczy ni ma.
        • rockville Re: Wojtek Czarniawski nie żyje. Uczestnik Must B 27.09.12, 16:55
          Po tragedii Wojtka Tusk zabroni Red Bula ????
    • sebslow1 Wojtek Czarniawski nie żyje. Uczestnik Must Be ... 27.09.12, 17:08
      Tym którzy nie wiedzą kim był Wojtek - kilka wypowiedzi ludzi którzy go wspominają - oraz, i przede wszystkim, autorowi powyższego tekstu (jako lekcja pisania RZETELNYCH informacji) dedykuję poniższy link:
      www.fabrykazespolow.pl/wydarzenia-zespoly/10021-odszed-wojtek-cherstwy-czarniawskiPozdrawiam.
      • sebslow1 Re: Wojtek Czarniawski nie żyje. Uczestnik Must B 27.09.12, 17:14
        www.fabrykazespolow.pl/wydarzenia-zespoly/10021-odszed-wojtek-cherstwy-czarniawski
        powyżej prawidłowy odpowiedni link.

> Tym którzy nie wiedzą kim był Wojtek - kilka wypowiedzi ludzi którzy go wspomin
        > ają - oraz, i przede wszystkim, autorowi powyższego tekstu (jako lekcja pisania
        > RZETELNYCH informacji) dedykuję poniższy link:
        > www.fabrykazespolow.pl/wydarzenia-zespoly/10021-odszed-wojtek-cherstwy-czarniawski Pozdrawiam.
        • wkr123 Re: Wojtek Czarniawski nie żyje. Uczestnik Must B 27.09.12, 18:15
          Nareszcie mądry wpis na forum, dzięki...
    • buraczana.lejdi Wojtek Czarniawski nie żyje. Uczestnik Must Be ... 27.09.12, 21:27
      bardzo, bardzo przykra wiadomosc; swiat jest niezrozumialy... prosiłabym o szacunek dla tego utalentowanego, mlodego chlopaka i o nie wypisywanie komentarzy, ktore sa nie na miejsu; zbyt mlodo odchodza takie perelki
    • doomsday Wojtek Czarniawski w Klubie 27 28.09.12, 00:56
      Jest taki klub, listę otwiera bodajże Janis Joplin, ostatnia była ta z Londynu Amy Winehouse. W Polsce się to do tej pory raczej nie zdarzało. W niedopowiedzianych okolicznościach zmarł Marek Grechuta, podobno schizofrenia i dużo leków, ale to był juz dziadek po szęśćdziesiątce.
      Lepiej złom zbierać , niż dać się tak młodo pochować. W imię czego i za co?
      • 1fryteczka Re: Wojtek Czarniawski w Klubie 27 28.09.12, 11:09
        znałem wojtka to wspaniały człowiek był i darujcie sobie wpisy kto to był wojtek. I odrazu mam pytanko czy nie wiecie kiedy jest pogrzeb czerstwego i gdzie.
        • afro_joker Re: Wojtek Czarniawski w Klubie 27 28.09.12, 12:09
          Pytałem się zespołu, umieszczą info na stronie www.facebook.com/Dranye
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka