18261826www 10.03.05, 07:19 Najwtzsza pora odpowiedziec sobie na pytanie czy rydzyk i RM to tylko antychrzescijanska sekta, czy moze pospolita banda zagrazajaca nam wszystkim???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregorak Pojawiają sie głosy... 10.03.05, 11:33 "Przez RM rozważam odejscie od Kosciola" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=21498823 Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop To nie są "głosy", to jest powszechna tendencja 10.03.05, 15:07 gregorak napisał: > "Przez RM rozważam odejscie od Kosciola" Ja odszedłem od Kościoła już dawno temu, i to nie tylko przez RM, ale przede wszystkim przez wszechobecną głupotę księży (mądrzy księża to rodzynki), absolutną zaściankowość i hipokryzję poglądów głoszonych z ambony oraz nieposkromione polityczne ambicje kleru. Stado owieczek topnieje w zastraszającym tempie, te które zostają to albo nawiedzeńcy, albo sfrustrowane oszołomy. Smutne to, ale jakże prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop P.S. 10.03.05, 15:10 > Stado owieczek topnieje w zastraszającym tempie, te które zostają to albo > nawiedzeńcy, albo sfrustrowane oszołomy. Smutne to, ale jakże prawdziwe. Jeśli ktoś w to wątpi, to niech poczyta to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gauche Strach ...ściska? 10.03.05, 14:24 Turnau napisał m.in.: ..Oj, tak, tak. Ojcem Rydzykiem trzeba się zająć szybko. Bo jego ambicje polityczne rosną jak drożdże wraz z rozgrzewaniem się kampanii wyborczej... i moze to zagrozić ukochanej przeze mnie Partii Demokratycznej i hołubionemu prez moją redakcję układowi Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Tobie też powinien ściskać, gauche 10.03.05, 14:59 Bo jak ta banda faszystów dorwie się do władzy, to ty też dostaniesz po d..., nie tylko PD i twój wyimaginowany "układ" Odpowiedz Link Zgłoś
arkalionxp Klęska GW 10.03.05, 15:04 A tak miało być pięknie,już oczyma duszy redaktorzy GW widzieli pacyfikacje RM rękami biskupów,już TygodnikPowszechny aż zieleniał z niecierpliwości,a tu klapa i to na całej lini.Współczuje wam. Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Klęska nas wszystkich, głupku 10.03.05, 15:08 arkalionxp napisał: > A tak miało być pięknie,już oczyma duszy redaktorzy GW widzieli pacyfikacje RM > rękami biskupów,już TygodnikPowszechny aż zieleniał z niecierpliwości,a tu > klapa i to na całej lini.Współczuje wam. Współczuj całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: Klęska GW 10.03.05, 21:11 odpowiedz na proste pytanie: Komu i w jaki sposób pomogła rozgłośnia Rydzyka?Doi nieszczęsne dewotki i bigotów, ale żeby jakiś konkretny pożytek (wyjąwszy wspólbrzmienie w okropnej rzeczywistości) to nie słyszałam. Co Rydzyk robi z pieniędzmi, które wyłudza od biednych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wera7 Re: Klęska GW 16.03.05, 09:54 Kreml udzielił RM koncesji zezwalającej na emisję w całej Federacji Rosyjskiej. Jedyne polskie radio, które może tak bezkarnie grzmić w Rosji! W Niemczech wlazło na obszar zarezerwowany dla wojska. Lotnik Bundeswehry miast usłyszeć informację z wieży, usłyszał koronkę/!/ po polsku. W Rzymie można głos Rydzyka usłyszeć w swoim własnym telefonie, tak stacjonarnym jak i komórkowym i w domofonie. Słyszałam osobiście! LUDZIE!!!! O CZYM, NA BOGA, TO ŚWIADCZY????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ghooost "Radyjo" to nasza rodzima wersja... 10.03.05, 15:07 ..."Inwazji porywaczy ciał" - nowe treści pod starym szyldem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan011 Re: Najwyższa pora na ojca Rydzyka 10.03.05, 15:58 Cala sprawa z Rydzykiem pokazuje raz jeszcze w jak wielkim kryzysie jest polski kosciol katolicki. Niestety jak to czesto bywa w Polsce niewiele zostanie zrobione zeby na czs zapobiec katastrofie. Jako katolik obawiam sie o nasz kosciol, ale jednoczesnie wiem ze wczesniej czy pozniej ta "banka mydlana" musi peknac. Jan Odpowiedz Link Zgłoś
danvic1950 Re: Najwyższa pora na ojca Rydzyka 10.03.05, 18:57 Nie jestem zwolennikiem Lecha Walesy,ale wierze jednak Jemu a nie ojcu Rydzykowi.Lech Walesa ma racje w 100%Ludzie z Radia Maryja tak kochaja ze az nienawidza Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: Najwyższa pora na ojca Rydzyka 10.03.05, 21:15 I jeszcze te panie z różańcem i krucyfiksem, wrzeszczące do Nieznalskiej "ty k..." Cienia refleksji. Nic dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
janspruce Kasa wydebiona od dewotek i oszolomow Rydzyk 11.03.05, 02:35 dzieli sie z Watykanem i naszym Episkopatem. Tu lezy pies pogrzebany - nic mu nie zrobia no chyba ze przestanie dawac. Odpowiedz Link Zgłoś
wera7 Re: Kasa wydebiona od dewotek i oszolomow Rydzyk 16.03.05, 09:57 Mój powyższy post potwierdza Twoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
g.stevens Re: Najwyższa pora na ojca Rydzyka 11.03.05, 11:38 To bardzo niemiłe dla mnie, gdy publicysta katolicki posługuje się fałszem. Radio Maryja nikogo nie lustruje, taka wypowiedź jest na granicy fałszu i kłamstwa. Każdy może mijać się z prawdą, ale nie dziennikarz, który chce uchodzić za bogobojnego. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof9444 Re: Najwyższa pora na ojca Rydzyka 16.03.05, 08:56 Ostatnio w Jarosławiu na uczelni Pana Jarosza była telewizja TYN po której Pan "Profesor" zadzwonił do ojca Rydzyka - " ojcze ratuj znowu te s...ny mnie przesladuja" Odpowiedz Link Zgłoś