dziecina.betlejemska 12.05.05, 11:51 Zaraz usłyszymy od pisuarowców, że to atak na Lecha Bieruta-Kaczyńskiego, żeby osłabic jego pozycję w wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangold Re: L. Kaczyński przed komisją ds. PZU? 12.05.05, 11:58 O ta, tak !! Ja chcę to zobaczyć.... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pixelp Re: L. Kaczyński przed komisją ds. PZU? 12.05.05, 12:03 przypomnij sobie komisje w temacie rywina - juz tam byl, i wyszedl na tym znakomicie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: L. Kaczyński przed komisją ds. PZU? 12.05.05, 12:04 Tu wypadnie gorzej...nareszcie ja bede miał swoje igrzyska...łoł !! Odpowiedz Link Zgłoś
wicek.wacek Re: L. Kaczyński przed komisją ds. PZU? 12.05.05, 13:26 Myslalem, ze tu chodzi o prawde, a czytam, ze o igrzyska. W jakim kraju ja zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
dulekthered A może poznajmy się bliżej 12.05.05, 13:51 Ponieważ już znamy swoje poglądy polityczne, proponuję poznać się bliżej i odpowiedzieć na następujące pytania: 1) jakie gazety czytacie?? czy czytacie GW czy tylko się tu udzielacie?? ja wyborczą czytam raczej z przyzwyczejenia ale tylko w necie, nie chce ich sponsorować. Była to jednak gazeta nie schodząca raczej poniżej pewnego poziomu, ale cóż, ostatnio się to dramatycznie zmieniło... Poza tym: Nowe Państwo i Międzynarodowy Przegląd Polityczny 2) na kogo głosowaliście w wyborach 2001 ?? Ja na PiS. 3) ulubiony klub piłkarski - mój Manchester United (Czerwone Diabły, hie hie...) 4) Ulubiona muzyka: coś z kręgu New Wave i podobne klimaty, czyli The Cure, Depeche Mode, Placebo, Suede, Coldplay, Starsailor, nawet Paradise Lost Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: A może poznajmy się bliżej 12.05.05, 14:03 Matematyk rosyjski Łobaczewski, świadomie przyjął jedno fałszywe założenie (dwie proste równoległe przecinają się w przestrzeni) i zbudował na niej całą geometrię. Wartości użytkowe ma ona raczej niewielkie. Podobnie tutaj. Naprawdę nie nie wiesz o moich poglądach politycznych. Sam nawet nie wiem czy mam jakieś. Mam jedynie kryteria, które pozwalają odróżniać rzeczy przyzwoite od.... Co do muzyki - klasyczny jazz i gospel. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: A może poznajmy się bliżej 12.05.05, 14:06 dulekthered napisał: > > 1) jakie gazety czytacie?? czy czytacie GW czy tylko się tu udzielacie?? > GW kupuję, ale ostatnio siłą rozpędu... "Nie", "Przekrój", "Tylko Piłka", "Tygodnik Kibica',"Przegląd", "Science-Fiction" (rewelacja...) "Dziś" > , 2) na kogo głosowaliście w wyborach 2001 ?? Ja nie głosuje... > > 3) ulubiony klub piłkarski Oczywiście, że Arsenal....("Naturalnym stanem kibica jest gorzkie rozczarowanie. Niezależnie od wyniku meczu." to "Futbolowa goraczka" Nicka Horby'ego ;-)) > > 4) Ulubiona muzyka: Dead Can Dance i wszystko z kręgu 4AD, nawet Throwing Muses,Peter Gabriel, Joy Division, Death,i dużo black metalu...( ale to nie wpływa na moje poglady polityczne :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dulekthered No to pa!! 12.05.05, 14:10 Ok, ja spadam do domku, dzięki za dyskusję, miłego weekendu życzę. Zapraszam do Wrocka - dziś i jutro są juwenalia uniwerku :P Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: A może poznajmy się bliżej 12.05.05, 16:40 > Oczywiście, że Arsenal....("Naturalnym stanem kibica jest gorzkie > rozczarowanie. Niezależnie od wyniku meczu." to "Futbolowa goraczka" Nicka > Horby'ego ;-)) hmmm... milo to uslyszec... niech komisja wypunktuje kaczke na 7-0 (jak arsenal wczoraj wypunktowal everton) -_o ___________ For between true science and erroneous doctrines, ignorance is in the middle ima no watashi ha, sabishii kedo, ...sabishii no kana a? Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Dziecina eseldowska z wodogłowiem. 12.05.05, 14:23 Oczywiście, że komuchy próbują wytaplać Kaczora błotem. Próżna robota. Kaczor to mądry i uczciwy gość. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Dziecina eseldowska z wodogłowiem. 12.05.05, 14:24 Ze świecą szukać takiego drugiego. Tzn. trzeciego. Nie zapaloną. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Dziecina eseldowska z wodogłowiem. 12.05.05, 14:25 hiob102 napisała: > Oczywiście, że komuchy próbują wytaplać Kaczora błotem. Próżna robota. Kaczor t > o > mądry i uczciwy gość. Jak to-próbuja ?? Przeca kaczory same się w błoto ładuja..podobno to lubią...taki już charakter tego ptactwa :-D Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Dziecina eseldowska z wodogłowiem. 12.05.05, 14:28 Chyba istnieje kacza odmiana bazyliszka. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Dziecina eseldowska z wodogłowiem. 12.05.05, 14:29 To może obydwa równocześnie na siebie spojrzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Dziecina eseldowska z wodogłowiem. 12.05.05, 14:35 Bingo. To jest myśl. :-)) Wtedy zajmiemy się Koniem Który Łże. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Dziecina eseldowska z wodogłowiem. 12.05.05, 14:37 Wyślemy go do Indian, tam jako Człowiek Zwany Koniem, pozna co to ciężka praca i pmoże czerwonoskórzy (hehe !!) szlachetności go nauczą...(choć akurat z tym może być ciężko ) Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Dziecina eseldowska z wodogłowiem. 12.05.05, 14:45 Pozostanie amnestionowany Mulat z Klewek. Narazie nie mam pomysłu ale coś się wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Dziecina eseldowska z wodogłowiem. 12.05.05, 21:23 hiob102 napisała: > Oczywiście, że komuchy próbują wytaplać Kaczora błotem. Próżna robota. Kaczor t > o > mądry i uczciwy gość. Mam dla ciebie hiobową nowinke : nie lej przed pisuarem bo na tym może kaczka złamać nogę. Odpowiedz Link Zgłoś
pixelp Re: L. Kaczyński przed komisją ds. PZU? 12.05.05, 12:01 > Zaraz usłyszymy od pisuarowców, że to atak na Lecha Bieruta-Kaczyńskiego, żeby > osłabic jego pozycję w wyborach... tak komuszkowata dziecineczko, sprawa sie wyjasnila - na przyklad 7 spraw poszlo do prokuratury,niestety, czujna towarzyszka piwnik zdecydowala sie "przerwac" meczarnie prokuratury. ten ruch chlopcow o stalinowskich rodowodach w komisji, tak naprawde tylko pomoze kaczynskiemu, przypomni troszke ludziom co to jest porzadna praca na ministerialnej posadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: L. Kaczyński przed komisją ds. PZU? 12.05.05, 12:02 Wyluzuj...może Kaczorek jakoś z tego wybrnie...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
pixelp Re: L. Kaczyński przed komisją ds. PZU? 12.05.05, 12:08 nie zobaczysz tego..buehehe ;-) tak czy inaczej kolejna "polityczna" decyzja, utajnienie to po prostu taki bezpiecznik - moga sondaze pojsc w gore, a tak to nie wiadomo co poza pewnym nazwiskiem w mediach. elpeeruch po prostu orgazmu dostal... btw, przejmuj sie lepiej towarzyszem cimoszka :) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Utajnienia sa po to , żeby.. 12.05.05, 12:11 po dwóch godzinach, dobrze poinformowani z anonimowych źródeł dziennikarze mogli ploty siać... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Utajnienia sa po to , żeby.. 12.05.05, 16:50 mangold: "Utajnienia sa po to , żeby.. po dwóch godzinach, dobrze poinformowani z anonimowych źródeł dziennikarze mogli ploty siać... ;-)))" zgadzam sie. dlatego odtajnienie zasobow IPN jest konieczne. identyczna sytuacja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: L. Kaczyński przed komisją ds. PZU? 12.05.05, 12:14 Zwróć uwagę jak ten twardogłowy ładnie do Ciebie pisze. Dziecineczko - nie to co <pamin>, który wczoraj wzywał do bojkotu "wynajętego przez A. Michnika starego ubeka, który występuje również jako wild". Czyżby ONI byli na kursie savoir-vivre`u? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Pixelp jest w porzo... :-))) 12.05.05, 12:18 A pamina1 wręcz kocham, co ja bym robił w pracy bez tego oszołomka...pozdrawiam pamina i całą jego ferajnę z forum GW... A swoja drogą, to czuję po kościach, że On chyba z Miodowej 17 w Warszawie klika.. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Pixelp jest w porzo... :-))) 12.05.05, 12:23 Ja też za nimi tęsknię. Zwłaszcza, że gość <pamin> w wielką desperację popadł. Miło czytać jego posty. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Pixelp jest w porzo... :-))) 12.05.05, 12:25 Dziwne, że Go jeszcze nie ma...oj stracił czujność... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: L. Kaczyński przed komisją ds. PZU? 12.05.05, 12:08 tak naprawde tylko > pomoze kaczynskiemu, Nie sądzę, rzekł sędzia i wyjechał na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo1983 na tej jednej PO-PiSowej aferze POLSKA straciła MI 12.05.05, 12:06 LIARDY złozych! Popierajcie ich dalej GŁUPOLE! Odpowiedz Link Zgłoś
polonez2 Re: L. Kaczyński przed komisją ds. PZU? 12.05.05, 12:13 i bardzo dobrze! Chce PIS robic porzadki w Polsce? Jestem za - niech zaczną od siebie! Jak Kaczynski umoczył to do wiezienia razem z innymi oszustami - pokaże że szanuje prawo i sprawiedliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Winietu autorytetem GW? 12.05.05, 12:17 No wiecie co, nie spodziewałem się tego. Ale oczywiście nic w tym dziwnego - huzia na Józia. Ale nie uda wam się... Niech żyje IV RP ! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Winietu autorytetem GW? 12.05.05, 12:19 Niech nam żyje i rozkwita czwarta Rzeczpospolita !! tfuj... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Ty wolisz chyba PRL.... 12.05.05, 12:26 Ciekawe masz cytaty...dziś tow. Kiszczak, jutro Bierut, pojutrze Stalin... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Ty wolisz chyba PRL.... 12.05.05, 12:28 A co ? R.Dmowskiego i J. Giertycha mam cytować ?? Więcej luzu...uśmiechnij sie... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 A może Piłsudskiego, Paderewskiego, Korfantego 12.05.05, 12:32 Znajdzie się wiele osób, z naszej najnowszej historii, które można spokojnie cytować. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: A może Piłsudskiego, Paderewskiego, Korfanteg 12.05.05, 12:34 Fakt... np. nie lękajcie sie ... (PiSklątka..) Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Winietu autorytetem GW? 12.05.05, 12:25 Niech żyje IV RP ! Oraz III Bangladesz pod wodzą "spieprzaj dziadu" i "załatwionego ruskiego agenta". Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 O widzę, że słuchasz Wrzodaka 12.05.05, 12:29 Coraz ciekawiej się robi... Z tym "załatwionym ruskim agentem" to jawne kłamstwo Wrzodaka (w końcu dla LPR to PiS jest największym wrogiem), poczytaj sobie relacje świadków tego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: O widzę, że słuchasz Wrzodaka 12.05.05, 12:31 O którym świadku mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Mówię o relacji posła Suskiego 12.05.05, 12:37 Dlaczego bardziej wiarygodny jest poseł Suski od najbardziej prawdomównego posła p. Z. Wrzodaka? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Re: Mówię o relacji posła Suskiego 12.05.05, 12:41 To wysłuchaj sobie jego relacji. Wydaje mi się, że jak ją usłyszysz to nie będziesz miał wątpliwości, chyba że twoim "wodzem" jest Giertych. Ale wtedy mogę tylko Tobie współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Mówię o relacji posła Suskiego 12.05.05, 12:45 Wiesz, powiem Ci w zaufaniu. Nie mam wodza. Ale nie wierzę J. i L. K. za grosz. Oni kłamią non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Re: Mówię o relacji posła Suskiego 12.05.05, 12:49 To się nazywa obsesja. Nie wiem z czego się bierze Twoja nienawiść do Kaczyńskich... Powiedz czym sobie na to zsłużyli, to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mówię o relacji posła Suskiego 12.05.05, 12:49 konrad31345 napisał: > To się nazywa obsesja. Nie wiem z czego się bierze Twoja nienawiść do > Kaczyńskich... Powiedz czym sobie na to zsłużyli, to pogadamy. To się nazywa obsesja. Nie wiem z czego się bierze Twoja nienawiść do np. SLD... Powiedz czym sobie na to zsłużyli, to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Mówię o relacji posła Suskiego 12.05.05, 12:55 > To się nazywa obsesja. Nie wiem z czego się bierze Twoja nienawiść do > Kaczyńskich... Powiedz czym sobie na to zsłużyli, to pogadamy. Słowo "nienawiść" nie jest właściwym. Są w świecie zwierząt hieny, sępy, szakale. Mają do spełnienia pewną rolę ale żywią się padliną. Odpowiedz Link Zgłoś
dulekthered Re: Mówię o relacji posła Suskiego 12.05.05, 13:17 wild31 napisała: > Wiesz, powiem Ci w zaufaniu. Nie mam wodza. Ale nie wierzę J. i L. K. za grosz. > > Oni kłamią non stop. - dowody, kochana, dowody?? A co do Telegrafu - jak już pisałem, w latach 1992-97 Kaczory były w stanie konfliktu politycznego z prezydentem, rządem i większością parlamentarną. I gdyby ktoś znalazł jakiegoś haka na Kaczorów, to by ich wtedy zniszczył. Ale nie znalazł... Udział Kaczorów w aferach FOZZ czy Telegraf to mit, lansowany z uporem maniaka przez "Trybunę" i "Nie". Cóż, nie mając podstaw do merytorycznej krytyki, tylko to pozostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Mówię o relacji posła Suskiego 12.05.05, 13:20 Wiesz może coś na temat gwałtownego wzrostu zasobów PC? I gdzie się te pieniądze podziały? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mówię o relacji posła Suskiego 12.05.05, 13:21 Ale czy tylko "Trybuna" i "Nie" coś lansują.. a taka np. "Gazeta Polska, albo "Nasz Dziennik"...?? tfuj Odpowiedz Link Zgłoś
dulekthered Re: Mówię o relacji posła Suskiego 12.05.05, 13:25 Rzeczywiście, bardzo merytoryczne i obiektywne tytuły... Jak już wspomniałem, dla PiS -u LPR to formacja równie szkodliwa, jak SLD, SDPL czy Samoobrona. Nie będzię miejsca dla przekręciarzy z ŻADNEJ PARTII i to sie wielu środowiskom nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mówię o relacji posła Suskiego 12.05.05, 13:28 dulekthered napisał: Nie będzię miejsca dla przekręciarzy z ŻADNEJ PARTII i to sie > wielu środowiskom nie podoba. W PiSie też ?? mocno powiedziane.... Odpowiedz Link Zgłoś
dulekthered Re: Mówię o relacji posła Suskiego 12.05.05, 13:32 Mangoldzie - wczoraj mi przyznałeś, że jesteś bezpartyjny i nie chodzisz do wyborów, a KAŻDĄ partię polityczną uważasz za siedlisko kłamstw, zła i przekrętów. Idąc dalej typ tropem można stwierdzić, że cała polityka światowa jest na tych wartościach oparta. Z osobą a priori zakładająca nieuczciwość polityków dyskusja o tej wartośći jest bezcelowa... Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Mówię o relacji posła Suskiego 12.05.05, 19:06 "..a priori zakładająca...". To pleonazm. Inaczej: "maslo maslane". Co zas do istoty rzeczy: Tak, kazda jest tym jak to byles laskaw powatpiewajaco opisac. Jedne sie z tym kryja wycierajac sobie usteczka dobrem narodu i obywatela (choc to wcale nie jest tozsame i najczesciej kloci sie z soba) powiewajac badz to czerwonymi badz tez bogoojczyznianymi sztandarami. Inne wprost przeciwnie.Z czasem wyrosniesz z wiary w szczytne intencje partii i politykow.Chuba ze staniesz sie ich elementem skladowym. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Mówię o relacji posła Suskiego 12.05.05, 13:31 Oczywiście oprócz PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: Winietu autorytetem GW? 12.05.05, 12:35 "Wal się" do Klewek, profesorze Zdrojewski(wild31). Studenci w kaftanach czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Winietu autorytetem GW? 12.05.05, 12:39 O, żyjesz. Jak miło. A umiesz jedździć bez "trzymanki"? Odpowiedz Link Zgłoś
dulekthered Re: Winietu autorytetem GW? 12.05.05, 12:41 wild31 napisała: > Niech żyje IV RP ! > Oraz III Bangladesz pod wodzą "spieprzaj dziadu" i "załatwionego ruskiego > agenta". Ojojoj, krytyka merytoryczna leży i wracamy do odgrzewania starych kotletów. aha, Kali mówić: Komisja wzywać Kaczora, komisja dobra Komisja wzywać SLD, komisja zła Pozdr P.S. Ktoś już oglądał nowe Gwiezdne Wojny?? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Winietu autorytetem GW? 12.05.05, 12:45 dulekthered napisał: > wild31 napisała: > > > Niech żyje IV RP ! > > Oraz III Bangladesz pod wodzą "spieprzaj dziadu" i "załatwionego ruskiego > > agenta". > > Ojojoj, krytyka merytoryczna leży i wracamy do odgrzewania starych kotletów. > > aha, Kali mówić: > > Komisja wzywać Kaczora, komisja dobra > Komisja wzywać SLD, komisja zła > > Pozdr > od Kaczorów to sie udziela.... > P.S. Ktoś już oglądał nowe Gwiezdne Wojny?? Kicha... mimo żem wielki fan science-fiction... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Winietu autorytetem GW? 12.05.05, 12:47 Chciał strzelić do pana Sawy a strzelił do pana Sowy ot, taki maleńki lapsusik językowy. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 do mangolda i wilda 12.05.05, 12:26 oraz reszty czerwono-lubnych, czesc chlopaki ,ciesze sie wasza radoscia,lecz co bedzie gdy kaczorek wyjdzie z tej potyczki zwycieski,znowu wzrosna sondaze,ech wy to macie ciezkie zycie ,swoje szczescie opierac na zludnej nadziei ze kaczor moze tez cos ukradl,wszak jako mawiacie ,kradli wszyscy ,lecz gwarantuje wam z nielicznymi wyjatkami,tylko blagam nie zaczynajcie znowu mowy o telegrafie,mam nadzieje ze jestescie na to zbyt rozumni,pozdrowienia(tylko dla mangolda) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:30 m15 napisał: > oraz reszty czerwono-lubnych, czesc chlopaki ,ciesze sie wasza radoscia,lecz co > > bedzie gdy kaczorek wyjdzie z tej potyczki zwycieski, Sprzed komisji nikt zwycięsko nie wychodzi... Juz nie możemy sie doczekać, bo może nerwy puszczą i powie szanownej komisji : spiep.. dziady !! albo Wy ruskie agenty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Już był przed Rywinowską komisją 12.05.05, 12:33 i chyba mu nie zaszkodziło. Jak ma się czyste sumienie, można spać spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:34 a wiesz co, ty moze masz racje ,jest tam paru czerwonych moze cos im powie o ruskiej agenturze ,ale nie z nerwów ,ot tak dla przypomnienia kto, kim ,gdzie ,dlaczego byl ,czyich interesów w tym kraju bronil etc. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:33 O "Telegrafie"? W życiu. A skąd takie duże pieniądze w PC? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:36 czekam z wielka niecierpliwoscia na to przesluchanie ,juz widze wasze zawiedzione miny, Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:38 Kaczyńskiemu na pewno to nie zaszkodzi, bez względu na to jak wydumane oskarżenia wymyśli sobie Pol. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:41 Nie trzeba nic wymyślać. Należy jedynie wyjaśnić, dlaczego nie zostało wszczęte śledztwo w sprawie PZU. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:46 wild31 napisała: > Nie trzeba nic wymyślać. Należy jedynie wyjaśnić, dlaczego nie zostało wszczęte > > śledztwo w sprawie PZU. Ależ wildzie... własnie to pytanie bedzie strasznym nietaktem, wrecz afrontem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:49 A nie zostało? A której to prokuraturze zlecił Kaczyński sprawdzenie tych informacji? Dlaczego póżniej Kaczora odwołano? Pożyjemy, usłyszymy. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:51 A nie zostało? A której to prokuraturze zlecił Kaczyński sprawdzenie tych > informacji? Tego się właśnie chcemy dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold To będą tylko takie niewinne pytania...:-))) 12.05.05, 12:54 Kaczorek juz napewno do Orłosia dzwoni, żeby go troche podszkolił w odpowiadaniu na podchwytliwe pytania...to tylko 18 000 zł plus VAT.. na biednego nie trafiło.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: To będą tylko takie niewinne pytania...:-))) 12.05.05, 12:56 PC było wyjątkowo posażną partią. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Dobra, już nie pytam skąd kase mieli ...:-)) 12.05.05, 12:58 Bo to nietakt na tym forum..... ttttttt..eeeeee...lllll...eeeee......ggg....rrrr....aaaa....ffff....?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: To będą tylko takie niewinne pytania...:-))) 12.05.05, 13:04 wild31 napisała: > PC było wyjątkowo posażną partią. :-)) Naprawdę. To sensacyjna wiadomość. To wreszcie wiemy gdzie utonęły moskiewskie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: To będą tylko takie niewinne pytania...:-))) 12.05.05, 13:07 A to nowy wątek - do sprawdzenia. Pewna osoba może łączyć te środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: To będą tylko takie niewinne pytania...:-))) 12.05.05, 13:08 ciekawymbardzo napisał: > > Naprawdę. To sensacyjna wiadomość. > To wreszcie wiemy gdzie utonęły moskiewskie pieniądze. Nie sugerujesz chyba, że Kaczory biora od Ruskich?? IV RP wsadzac do więzień będzie za takie tekty.... A co do moskiewskich pieniędzy to odpowiem jak PiSklątka w sprawie Telegrafu...śledztwo zostało umorzone ...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: To będą tylko takie niewinne pytania...:-))) 12.05.05, 13:27 > A co do moskiewskich pieniędzy to odpowiem jak PiSklątka w sprawie > Telegrafu...śledztwo zostało umorzone ...hehe No i wszystko w temacie naszych głupich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:42 > Kaczyńskiemu na pewno to nie zaszkodzi, bez względu na to jak wydumane > oskarżenia wymyśli sobie Pol. Idę o zakład, że pomoże. $ przeciw orzechom. Jak wyjedzie z tym co wie, to w swoje czerwone stringi na... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:43 konrad31345 napisał: jak wydumane oskarżenia wymyśli sobie Pol. jeszcze pytania Pol nie zadał , a Ty już o wydumanych oskarżeniach gadasz.. Proponuje obrad Komisji Smiesznej d/s Orlenu posłuchać... czy oni czasem też wydumanych oskarżeń nie rzucają, pamietam, że komisja jeszcze dobrze nie powstała, a Giertych juz mówił co ma zamiar wykryć ...buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:46 pamietam, że komisja jeszcze dobrze nie > powstała, a Giertych juz mówił co ma zamiar wykryć ...buahaha I tu trzeba przyznać, że Giertch miał nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:49 Giertych ma tylko alergię... na czerwień... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:52 Co ma Giertych do Kaczyńskiego ? Zaś co do Giertycha, to oczywiście w komisji ma on ściśle określone cele polityczne, ale takie są już wszystkie komisje, nie tylko w Polsce. Tymczasem w naszym kraju oczekuje się, by komisja była niezawisła niczym sąd...zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:56 konrad31345 napisał: > Co ma Giertych do Kaczyńskiego ? Zaś co do Giertycha, to oczywiście w komisji > ma on ściśle określone cele polityczne, ale takie są już wszystkie komisje, nie > > tylko w Polsce. Cikawe jak bedziesz mówił, gdy być może za 3-4 lata taka komisja sie trafi.. ze ściśle okreslonymi celami politycznymi... teraz to juz straszna gafę palnąłeś... komisje są potrzebne ale powinny właśnie trzymac się z daleka od politykowania jeżeli chcą dojść prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:59 Sam odpowiedziałeś na skierowane do mnie pytanie. Prawda jest ostatnią rzeczą, która interesuje Twoich idoli. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:50 Zdziwisz się jakiego nosa ma Pol. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:59 Co do nosa, pierwszego budowniczego dróg i autostrad w III RP - inrzynera Pola, mam zagadkę. Jak zatkać jeden otwór, dwoma otworami? Wsadzić nos do du.... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 13:01 Fantastyczne. Masz jeszcze kilka podobnych? Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 13:07 > Fantastyczne. Masz jeszcze kilka podobnych? Będę dawkował przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 12:41 m15 napisał: > czekam z wielka niecierpliwoscia na to przesluchanie ,juz widze wasze > zawiedzione miny, Będą zawiedzione jak utajnią.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pixelp Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 13:17 tak w chwilach wolnego czasu przegladam net, ogladam tv, i tak po krotkiej analizie tego co jest serwowane, dochodze do szybkiego wniosku , ze po zwyciestwie pis-u i kaczynskiego - co jest bardzo prawdopodobne, to w tym kraju nastapi cala seria masowych samobojstw, poczawszy od redakcji wyborczej do niektorych klientow na tym forum... ...i dobrze! bo te panstwo potrzebuje (samo)oczyszczenia...hehe tak naprawde - do tych lewackich, czerwono/rozowych manipulatorow - efektownie szczytowaliscie w zwalczaniu wrogow na poczatku lat 90-tych, a one juz minely. spoleczenstwo jest juz bardziej doswiadczone i CHCE zmian..i na pewno nie szuka pomocy w tym temacie np. w pede :-) ciao! Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 13:22 Ładnie. Ja też chcę zmian. Tylko nie z deszczu pod rynnę. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 apel do mangolda i reszty 12.05.05, 13:31 no jak tam chlopaki nagadaliscie sie ,fajnie ,powiem wam jedno ,nie bede dalej znecac sie nad wami ,nawet slownie ,cala ta czerwona banda to totalnie przegrane towarzystwo i wy o tym tez wiecie ,tylko duma nie pozwala wam przyznac sie ze zle ulokowaliscie swoje sympatie ,cóz tak tez bywa ,nie wstydzcie sie nas ,forumowicze to taka specyficzna wielka rodzina ,zrozumiemy ,tylko musicie przelamac sie ,przeciez to dla waszego dobra ,nie sposób zyc zwidami i nadzieja ze inni tez beda zlodziejami ,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: apel do mangolda i reszty 12.05.05, 13:32 m15 napisał: ....powodzenia... Dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: apel do mangolda i reszty 12.05.05, 13:34 nie sposób zyc zwidami i nadzieja ze inni tez beda > zlodziejami ,powodzenia Mam przekonanie graniczące z pewnością, że właśnie tak będzie. A bardzo chciałbym się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: do mangolda i wilda 12.05.05, 13:24 pixelp napisał: > zwyciestwie pis-u i kaczynskiego - co jest bardzo prawdopodobne, to w tym kraju > > nastapi cala seria masowych samobojstw, poczawszy od redakcji wyborczej do > niektorych klientow na tym forum... > ...i dobrze! bo te panstwo potrzebuje (samo)oczyszczenia...hehe Na mnie nie licz... no, chyba, że jakieś PiSklaki mi węzęł zawiążą... A jak nie zawiąża to będzie mnie pełno na forum... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tleixianin Re: telegraf telegraf telegraf telegraf telegraf 12.05.05, 13:14 PrzedawnieniePrzedawnieniePrzedawnienie....widać, że się KACZOR ZNA NA (S) PRAWIE!!! P.S. Człowiek zamieszany w największa aferę III RP stróżem moralności!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: telegraf telegraf telegraf telegraf telegraf 12.05.05, 13:16 tleixianin napisał: > P.S. Człowiek zamieszany w największa aferę III RP stróżem moralności!!! zeby tylko stróżem... on chce nas nawet tego naucza..... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: telegraf telegraf telegraf telegraf telegraf 12.05.05, 13:18 I ma słuchaczy. To już trudno zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 ostatni stójkowi 12.05.05, 13:38 chlopaki ,patrzcie co sie dzieje ,nawet wasi najwieksi wodzowie spiep..... w poplochu,tylko wy zostaliscie na posterunku,oni tam w wielkim pospiechu tratwe ratunkowa sobie buduja ,ale matoly zamiast do budowy zatrudnic ciesle okretowego to oni zatrudnili jakiegos barana chyba frasyniuk sie nazywa facet ukladny chetnie komunie chce pomóc ,lecz wiecej z tego bedzie smiechu niz cala akcja warta,pomyslcie czy warto stac nadal na strazy starego rezimu,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: ostatni stójkowi 12.05.05, 13:40 m15 napisał: > chlopaki ,patrzcie co sie dzieje ,nawet wasi najwieksi wodzowie spiep..... w > poplochu,tylko wy zostaliscie na posterunku,oni tam w wielkim pospiechu tratwe > ratunkowa sobie buduja ,ale matoly zamiast do budowy zatrudnic ciesle > okretowego to oni zatrudnili jakiegos barana chyba frasyniuk sie nazywa facet > ukladny chetnie komunie chce pomóc ,lecz wiecej z tego bedzie smiechu niz cala > akcja warta,pomyslcie czy warto stac nadal na strazy starego rezimu,powodzenia Kaczorom żadna tratwa nie potrzebna, specyficzna budowa piór na powierzchni ich unosi.... i żadnych baranów tez nie muszą zatrudniac..Was mają... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: ostatni stójkowi 12.05.05, 13:49 jesli my barany to wy ,tfuj wstyd takie swinstwa wypisywac,ale ze was coraz mniej ,rasa prawie na wymarciu to i ochrony gatunku mozecie sie spodziewac pod warunkiem ze nie przegniecie ,swoja droga to musze przyznac iz wreszcie mnie przekonales ,jestes pawdziwym komuchem ,prawdziwszym od waszej wierchuszki,okret tonie, kapitan nadal na mostku,taka postawa zaslugiwala by na pochwale gdyby sluzyla dobrej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: ostatni stójkowi 12.05.05, 13:54 Masz rację. W nowym państwie pp. Kaczyńskich przyda się ustawa chroniąca przyzwoitych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawymbardzo Re: ostatni stójkowi 12.05.05, 14:18 Przecież nie będziemy "czerwonych" w rezerwatach zamykać, jak amerykańscy kowboje :))))) Chcielibyście na państwowym wikcie, a tu.... Do roboty!!!!!!!!! To już chyba kultowe wezwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: ostatni stójkowi 12.05.05, 14:23 > Przecież nie będziemy "czerwonych" w rezerwatach zamykać, jak amerykańscy > kowboje :))))) Naprawdę, nie będzieci? A jak się okażę nie dość czerwony? Przerobicie na czerninę? Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: ostatni stójkowi 12.05.05, 13:44 pomyslcie czy warto stac nadal na strazy starego rezimu,powodzenia A nie przyszło Ci na myśl, że stoimy na straży (to chyba z agitki) zdrowego rozsądku i zwykłej przyzwoitości? Dla mnie w s z y s t k i e łobuzy mogą utonąć w szambie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dulekthered Re: ostatni stójkowi 12.05.05, 13:57 wild31 napisała: > pomyslcie czy warto stac nadal na strazy starego rezimu,powodzenia > A nie przyszło Ci na myśl, że stoimy na straży (to chyba z agitki) zdrowego > rozsądku i zwykłej przyzwoitości - czy zdrowym rozsądkiem jest obrona IIIRP, czyli państwa patologicznego, skorumpowanego, oligarchicznego, zamkniętego na potrzeby zwykłego obywatela?? Trzeba radykalnych, ale LEGALNYCH zmian, więc krwawej rewolucji i polowania na czarownice nie macie się bać. A czy uczciwe państwo będzie się naywało IVRP, Kaczorlandem, Nową Republiką czy Cieśniną Drake'a to już sprawa drugorzędna... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: ostatni stójkowi 12.05.05, 14:08 Skąd to przekonanie o obronie (numerowanej) RP? Śmieję się na forum z zadęcia jakie wielu wykazuje, z faktu, że nie zdają sobie sprawy jacy są nieuczciwi a jednocześnie śmieszni. M.in. śmieszy mnie fakt, że ludzie znani jedynie z destrukcji, stroją się w piórka (o, przepraszam) budowniczych. Tyle i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tleixianin Re: ostatni stójkowi 12.05.05, 13:46 Hitler też miał swoich zwolenników i oni mieli swoje 5 minut, a potem była Norymberga i słynne: "wykonywałem tylko rozkazy przełożonych". Historia uczy, jak widać mie wszystkich:( Odpowiedz Link Zgłoś
wicek.wacek wild do mangolada, mangol do wilda i ta w kolko 12.05.05, 13:33 komuchy sobie tu gwarza. Szkoda sie zajmowac tym forum. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold mangold do wilda31.... 12.05.05, 13:35 Bo my już sie tak lubimy adorować pa ! mangold do wilda31 : kolejny wymiękł !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: mangold do wilda31.... 12.05.05, 13:36 Dobra nasz. Trzeba założyć listę. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat PANIKA W GW!!! PiS prowadzi w sondażach! 12.05.05, 13:34 Bójcie się. Macie czego. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: To Wyborczą też chcecie zamnknąć...?? 12.05.05, 13:38 Jak wszyscy to wszyscy. Babcia też. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold mangold do wilda31... 12.05.05, 14:54 Odnoszę wrażenie, że zostaliśmy tu sami...Ufff odparliśmy atak zwolenników czerniny ( z krwi wroga ..hehe...) ...kończę na dzisiaj do usłyszenia hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Mnie nie odparliście, byłem na lunchu. 12.05.05, 15:01 GW to szmatławiec, Michnik to mega-oszust, UW to farbowani komuniści, SLD to złodzieje. Koniec i kropka. Wracam do obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Mnie nie odparliście, byłem na lunchu. 12.05.05, 15:06 Ty też z drobiu? Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Chłopaki, ja naprawdę muszę pracować... 12.05.05, 15:09 Ora et labora a garb Ci sam wyrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Que?! 12.05.05, 15:18 Że co, bo ja nieuczony... Ojej, jak mi przykro. Tłumacząc na język polski - nie przejmuj się swoją rolą, bo Cię wkrótce zweryfikują. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mnie nie odparliście, byłem na lunchu. 12.05.05, 15:07 pcat napisał: > GW to szmatławiec, Michnik to mega-oszust, UW to farbowani komuniści, SLD to złodzieje.... Koniec i kropka. Wracam do obowiązków. Nasz Dziennik to szmatławiec,Kaczory to mega-oszuści,LPR to wcale niefarbowani faszyści , SLD to złodzieje...ale nie całe... Koniec i kropka. Wracam do obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Ale macie fajną pracę. 12.05.05, 15:10 Zupełnie jak wydział propagandy w PRL. Taki flashback z historii. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Nie będę klikał na jakieś psiarskie linki. 12.05.05, 15:13 A tak swoją drogą, ile wam płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Nie będę klikał na jakieś psiarskie linki. 12.05.05, 15:16 My społecznie, w czynie pierwszomajowym.... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Za darmo. To najgorszy rodzaj prostytucji. 12.05.05, 15:20 Mylisz elementarne pojęcia. Dlatego przestaliście myśleć. Nie wystarczy mieć. Trzeba również być. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Panowie, czas mnie goni. 12.05.05, 15:23 Jeszcze raz was zaskoczę i kończę na dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Nie będę klikał na jakieś psiarskie linki. 12.05.05, 15:16 Wziąłem przykład z Twoich przewodników do ziemi obiecanej, czyli IV RP. Gdybym zarabiał tyle ile wydaję, miałbym znacznie więcej niż mi potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Daj już spokój z polityką. Mangold jest fajniejszy 12.05.05, 15:19 I inteligentniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Pcat jest zajebardzofajny !!! 12.05.05, 15:24 Wow, dzięki ale nie mów tego za często, bo Cię PiSklątka zakrzyczą...a może i znajdą..Słyszałem, że oni swoim dzieciom mówią :pamietaj synu, mangold to twój wróg !! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Pcat jest zajebardzofajny !!! 12.05.05, 15:27 Trzeci na liście. Niezły dzisiaj urobek. Albo wykopki. Hi. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Lech Kaczyński najlepszym prezydentem Polski! 12.05.05, 15:28 Jan Rokita najlepszym premierem! Zyta Gilowska najlepszym ministrem finansów! Władek Frasyniuk najlepszym szoferem! Adam Michnik najlepszym emigrantem z Polski! A powszechna dekomunizacja i lustracja gwarantem pomyślności naszego pięknego kraju, który wydał wielu wspaniałych synów, ale do których nie zalicza się ani mangold albo ten jego przydupas. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Lech Kaczyński najlepszym prezydentem Polski! 12.05.05, 15:33 pięknego kraju, który wydał wielu wspaniałych synów Córy też wydał. Ale jednej coś się porobiło i urodziła <pcata>. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Kolego, jako chrześcijanin - wybaczam Ci. 12.05.05, 15:36 To jeszcze Kwaśniewskiemu wybacz, że wogóle śmiał się urodzić... i przez to IV RP sie mocno spóźnia... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Kwachowi wybaczyłem. Ale sprawiedliwą karę mu 12.05.05, 15:41 Za to , że się urodził ? No co Ty ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Raul Goznalez - mój ulubiony piłkarz. 12.05.05, 15:45 Figo też jest niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Thierry Henry jest lepszy, a w Polsce podobno 12.05.05, 15:47 Tusk, Donald Tusk... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Thierry Henry jest lepszy, a w Polsce podobno 12.05.05, 15:50 No i ten z sąsiedniego podwórka - Pa,Pła, Płażynski! Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Kolego, jako chrześcijanin - wybaczam Ci. 12.05.05, 15:37 Człowiek bez poczucia humoru a w dodatku źle wychowany, nie może być moim kolegą. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Lech Kaczyński najlepszym prezydentem Polski! 12.05.05, 15:35 pcat napisał: A powszechna dekomunizacja i lustracja gwarantem pomyślności naszego > pięknego kraju, Uważaj, bo kler juz chyba tak nie myśli.... :-))) który wydał wielu wspaniałych synów, ale do których nie zalicza się ani mangold albo ten jego przydupas. Masz na myśli wspaniałych synów swojej matki -Leszka i Jarka ? tfuj... qrczę, żebyście chociaż bardziej zgryźliwi byli, a nie odrazu "przydupas "... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Cześć...hehe..kolejny karb na myszcze ... 12.05.05, 15:40 Jakieś słabe te ichnie kadry. Ani zgubić ani znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat A z samochodów tylko Subaru. 12.05.05, 15:46 A właśnie, mam jutro przegląd. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: A z samochodów tylko Subaru. 12.05.05, 15:52 Podobno świetne jest sushi. Mało pali. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Panowie, widzę że wasze poczucie humoru 12.05.05, 15:57 porusza się w strefie okołopodłogowej. Ale to nic, dostosuję się, obniżę loty. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Do Mangolda i Wilka31 - Kaczyński to całe wasze ży 12.05.05, 15:56 cie? Zdążyłem już zaliczyć 3 godziny zajęć na uczelni, a wy non-stop wyżywacie się... A co do zarzucanej mi nienawiści wobec SLD (nie zdążyłem odpisać) to oczywista bzdura. To, że nie zgadzam się z ich pomysłami na Polskę (tak skutecznie wdrażanymi przez ostatnie 3,5 roku) nie świadczy o mojej nienawiści, czego nie można powiedzieć o waszym stosunku do Kaczyńskiego. Chłopaki - wyluzujcie, przyjdą rządy Popisu, nie umrzecie, łamy GW nadal będą dla was otwarte. Pozdrawiam i idę rozlepiać plakaty na akcję charytatywną "tydzień uśmiechu". Zapraszam, 16-20 maja SGH, możecie kupić krawat Leppera i pióro Kalinowskiego (muszę was rozczarować, nic od Kaczyńskich nie będzie). Odpowiedz Link Zgłoś
pcat SGH najlepsze! Witam kolegę z uczelni. 12.05.05, 15:58 Walczę z tymi ćwokami już 2 godziny. Na szczęście mam dziś w pracy niezły luz. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ćwokami ?? 12.05.05, 16:03 A jeszcze niedawno mówiłeś, że jestem inteligentny i zabawny..a fe.. chyba wezme przykład z Romana G. i sie naburmuszę... :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Ćwokami ?? 12.05.05, 16:05 I zrób minkę obrażonego Kaczorka. I zaciśnij piąstki jak Marysia Olaboga Rokita. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold I szczęka do przodu !! koniecznie... 12.05.05, 16:07 i do prokuratury.... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: SGH najlepsze! Witam kolegę z uczelni. 12.05.05, 16:04 Ty jednak rzeczywiście jesteś z nieprawego łoża. A może jesteś zwykły walczak? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Do Mangolda i Wilka31 - Kaczyński to całe was 12.05.05, 16:01 konrad31345 napisał: > To, że nie zgadzam się z ich pomysłami na Polskę (tak > skutecznie wdrażanymi przez ostatnie 3,5 roku) nie świadczy o mojej nienawiści, > > czego nie można powiedzieć o waszym stosunku do Kaczyńskiego. To, że kogoś nie lubię, nie znaczy, że nienawidzę... a uśmiechu życzę nie tylko przez najbliższy tydzień ...pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Do Mangolda i Wilka31 - Kaczyński to całe was 12.05.05, 16:02 Tak. Kaczki przysłoniły mi świat. Wierzę, że najlepsze są z rożna. Nie wyżywamy się. Prowadzimy akcję uswiadamiającą. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Do Mangolda i Wilka31 - Kaczyński to całe was 12.05.05, 16:05 wild31 napisała: Prowadzimy akcję uswiadamiającą. Takie akcje są naprawdę potrzebne, bo gdyby nie one to panowie moglibyście np. AIDS złapać..... :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Do Mangolda i Wilka31 - Kaczyński to całe was 12.05.05, 16:07 Albo zarazić się (nie daj Boże) kaczyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
tleixianin Re: Do Mangolda i Wilka31 - Kaczyński to całe was 12.05.05, 16:15 A najlepsze jest to, że jutro znowu któryś z prawicowych oszołomów coś powie i znowu bedzie śmiesznie. Chyba przestanę pić kawę, ciśnienie wzrasta mi jak tylko odwiedzę to forum.A dzisiaj już kończę. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Do Mangolda i Wilka31 - Kaczyński to całe was 12.05.05, 16:19 Pozdrawiam, do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 stójkowi ciagle na warcie 12.05.05, 16:20 kurcze ,chlopaki wy jeszcze na forum ,ale adrenalina musiala wam skoczyc ,ja juz po obiedzie i oczko przetrenowalem i pare spraw sluzbowych zalatwilem a wy ciagle na posterunku ,tacy nam tez by sie przydali ,oczywiscie z innymi pogladami ,mierni ,bierni ,ale wierni ,pogratulowac czerwonym musze ,to jest zaciag co sie zowie Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ja jestem w pracy, forum to tak przy okazji.. 12.05.05, 16:27 a moze forum to etat? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Ja jestem w pracy, forum to tak przy okazji.. 12.05.05, 16:30 m15 napisał: > a moze forum to etat? Oj, chciałbym, chciałbym....0,10 zł za posta.. pasowałoby... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Ja jestem w pracy, forum to tak przy okazji.. 12.05.05, 16:37 Uważaj, to może być head hunter. Lepiej 0,20 $ za sztukę. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Ja jestem w pracy, forum to tak przy okazji.. 12.05.05, 16:40 wild31 napisała: > Uważaj, to może być head hunter. Lepiej 0,20 $ za sztukę. Dla Kaczorów też mogę pisać...za 1 $ za posta... może mnie kupią ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Ja jestem w pracy, forum to tak przy okazji.. 12.05.05, 16:44 Nie wypłacą honorarium i powiadomią prokuraturę. To ich stary numer. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ja jestem w pracy, forum to tak przy okazji.. 12.05.05, 16:43 taki zawziety i jeszcze za darmo,oj niezla indoktrynacje musiales przejsc biedaku ,zaczynam odzcuwac litosc ,pomalutku ,coraz wieksza i zlosc ogromna ze komuna takiemu czlowiekowi taka krzywde uczynila,podnies glowe plun w twarz swemu przesladowcy,wszak wolnym jestes czlowiekiem,mówilem ci nie raz ,czerwoni nigdy nie beda twymi przyjaciólmi Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Ja jestem w pracy, forum to tak przy okazji.. 12.05.05, 16:45 m15 napisał: > podnies glowe plun w twarz > swemu przesladowcy,wszak wolnym jestes czlowiekiem,mówilem ci nie raz , Skąd to przepisane ? Co ty tam czytasz ukradkiem ?? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Ja jestem w pracy, forum to tak przy okazji.. 12.05.05, 16:46 Bakunina. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ja jestem w pracy, forum to tak przy okazji.. 12.05.05, 16:52 a to co za czort pewnie komuch znajac wasze gusta Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Bliżej mu do PiS ...miało być 12.05.05, 17:00 a co z brama na krakowskie ,dzisiaj pózniej zamykaja Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Bliżej mu do PiS ...miało być 12.05.05, 17:03 Dyżur mam.... sami najlepsi dzisiaj ze mna siedzą... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Ja jestem w pracy, forum to tak przy okazji.. 12.05.05, 16:57 Nie słyszałeś o Bakuninie? Poważka? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ja jestem w pracy, forum to tak przy okazji.. 12.05.05, 17:03 nie czytalem ,zaczynam od jutra ,wroga trzeba poznac doglebnie,jak mawiala pewna kurtyzana Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Jestem pewien, że polubisz..... 12.05.05, 17:06 wam nie wierze ni w zab jak to sie kolokwialnie mówi,czesc Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Jestem pewien, że polubisz..... 12.05.05, 17:07 Był juz taki jeden niewierzący. Tomasz na niego wołali. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Jestem pewien, że polubisz..... 12.05.05, 17:19 zwalczal marksa,wiec ma zaslugi ,ale to i tak rewolucjonista a ja takich nie lubie,fuj ,miedzynarodówka i te sprawy to dobre wszak dla lewaków i oczywiscie dla was Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ja jestem w pracy, forum to tak przy okazji.. 12.05.05, 16:50 e tam przepisane ,dobre rady dla znajomych mam ukryte w rekawie Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: stójkowi ciagle na warcie 12.05.05, 16:25 Sorky. Nie jesteś w kursie. Teraz zaciąg składa się z MSD. Młody, silny i debilny. Zwróć uwagę ilu takich na forum. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: stójkowi ciagle na warcie 12.05.05, 16:28 Jak się będę starał, to może mnie kto kupi, jak pan M. Belkę. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: stójkowi ciagle na warcie 12.05.05, 16:38 e tam kupi ,sam poprosisz by cie wzieto,bedziesz przodownikiem kaczyzmu ,znam sie na ludziach,to moja specjalnosc,ty i mangold macie zadatki na wiernych towarzyszy, tacy sa zawsze i wszystkim przydatni,bedziecie w czolówce budowniczych IV RP i nawet sie nie zapieraj Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: stójkowi ciagle na warcie 12.05.05, 16:42 Dla tak zaszczytnej funkcji człowiek gotów wiele zrobić. Ale jeden warunek sine qua non.Całkowita likwidacja czerniny. I bajki o Sierotce Marysi. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: stójkowi ciagle na warcie 12.05.05, 16:48 wszak czernine robi sie zawsze tylko z czerwonego,zakazujac jednego unicestwiasz drugiego ,czy jestes pewien .. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: stójkowi ciagle na warcie 12.05.05, 16:49 Czerninka na kwaśno....mniam.. z szarymi kluchami... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: stójkowi ciagle na warcie 12.05.05, 16:51 Oczywiście. Straty muszą być. I dobrze jest ich tylko (lub aż) dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Cały wasz wysiłek na darmo. 12.05.05, 16:16 Jesień 2005. PO 26%, PiS 24%. Prezydent Lech Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Cały wasz wysiłek na darmo. 12.05.05, 16:23 A ten 1 % to się wypłacze - jak sołtys warszawki. Albo kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach Albert Zawada powinien dostać buzi od Michnika za 12.05.05, 16:52 ...zdjęcie. No i generalnie "koszerna" qu..cy dostaje jak PiS "rośnie" w sondażach....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Albert Zawada powinien dostać buzi od Michnik 12.05.05, 16:55 Zgodnie z sinusoidą. Jak urośnie, to potem spadnie. Trzeba tylko uchwycić właściwy moment. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: L. Kaczyński przed komisją ds. PZU? 12.05.05, 19:17 Posadzic dziada!Nie na stolku prezydenta,a w pierdlu!tam mozna go zrobic preziem! Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Nie wiem kto Cię skrzywdził w dzieciństwie, 12.05.05, 19:48 ale bardzo Ci współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Nie wiem kto Cię skrzywdził w dzieciństwie, 12.05.05, 19:55 pcat napisał: > ale bardzo Ci współczuję. jestem wzruszony twoim wspolczuciem,do lez!ale zostaw troche tego wspolczucia dla swoich karlikow,Kaczorow,ich zycie bardzo skrzywdzilo! Odpowiedz Link Zgłoś
pracusnetowy [...] 12.05.05, 21:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś