milioner999 Re: Parada Równości będzie 11 czerwca? 17.05.05, 19:01 lesby i geje to ludzie chorzy, czym oni sie chca chwalic , swoją choroba?Swoim lękiem przed plcia przeciwną? Przykrymi doswiadczeniami z dziecinstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
projek Re: NIE CHCĘ RÓWNOŚCI Z PEDAŁAMI !!! 17.05.05, 19:12 davidmors napisał: > To zboczeniec ma mieć większe prawa od człowieka normalnego? > Mnie nikt nie zapytał, czy chcę być zrównywany z pedałami. > Nie życzę sobie równości z kochającymi inaczej !!! Żyjesz w wolnym kraju i nikt, absolutnie nikt nie zmusza Ciebie to tego by w tym przedsięwzięciu uczestniczyć. Nie chcesz być równy - nie musisz. Nikt Cię na siłę równać nie będzie. Co rozumiesz przez pojęcie "człowieka normalnego"? Odpowiedz Link Zgłoś
sobre Min.kindersztuby by sie przydalo - "Chcemy aby 17.05.05, 19:14 spoleczenstwo nas poznalo"- nie zmuszam nikogo aby mnie poznal jesli nie jest tym zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Min.kindersztuby by sie przydalo - "Chcemy ab 17.05.05, 20:34 i tu ciebie nikt nie zmusza. W przestrzeni publicznej każda mniejszość (o ile nie łamie prawa): polityczna, relijigijna czy seksuana musi mieć prawo wyrażania swego stanowiska i walki o swe swobody obywatelskie. A mi się nie podobają parady orkiestr strażackich - mam ich zakazać, jako nachalne równanie mnie z innymi lub bez mojego przyzwolenia narzucanie mi swojej estetyki? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Min.kindersztuby by sie przydalo - "Chcemy ab 17.05.05, 21:19 orcheystra napisał: > A mi się nie podobają parady orkiestr strażackich - mam ich zakazać, jako > nachalne równanie mnie z innymi lub bez mojego przyzwolenia narzucanie mi > swojej estetyki? Ludzie grający w strażackich orkiestrach raczej nie bredzą nic o dyskryminacji, no i co ważniejsze, paradują ze spodniami na tyłku. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Min.kindersztuby by sie przydalo - "Chcemy ab 17.05.05, 21:39 nie bredzą o dyskryminacji, o ile niekt ich nie dyskryminuje zakazując parad strażackich orkiestr. To po pierwsze. Po drugie - w paradach gejowskich nikt z gołym tyłkiem nie chodzi. A jeśli się zdarzy, to mniej więcej w takim procencie, jak goły (lub półgoły) tyłek jakiejś laski w środku lata. Na twój ewentualny argument, że tyłek laski ci pasuje zaś tyłej jakiegoś pedzia nie jest tylko jedna odpowiedź - nie ma znaczenia co ci pasuje a co nie. Znaczenie ma jedynie wolność jednostki i równość wobec prawa (WSZYSTKICH) W tym momencie odezwie się jak obsesyjka melodyjka twierdzenie o "mordercach, pedofilach i nekrofilach" (w dowolnej kolejnośći). Otóż w odróżnieniu od wymieniowej sekwencji homoseksualizm jest zgodny z prawem. Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
luke_astbury Re: Min.kindersztuby by sie przydalo - "Chcemy ab 17.05.05, 22:09 Haha ale kredki - homoseksualizm jest zgodny z prawem. Ale moment, paniee. Kto tu robi to prawo?? Lobby gejowsko - lesbijskie, pomyleni politycy. Ludzie w najlepszym wypadku. To jest prawo ludzkie które zawsze można zmienić. Inaczej mówi Prawo Boskie które jasno i wyraźnie piętnuje homoseksualizm i jest prawem najwyższym i niezmiennym. I to w tym miejscu powinniśmy postawić kropkę mądralo. Wiem - powiesz, że Bóg to kwesta wiary. Ja mówię kto nie wierzy niech żałuje. Poza tym Polska to karj katolicki. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Polska nie jest krajem wyznaniowym!!!!!!!!!!!! 17.05.05, 22:28 Prawo boskie mozesz zaprowadzić w swoim domu,jasne!!! A to jest kraj demokratyczny i europejski Księzulku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
luke_astbury No i admin gdzie teraz się podziewasz, co??? 17.05.05, 22:37 Patrz tutaj - gośćiu łamie regulamin. I co? I jajco, bo pisze po twojej myśli. Już ja znam tą waszą "wolnośc słowa". Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: No i admin gdzie teraz się podziewasz, co??? 17.05.05, 23:46 a kto ci tu łamie regulamin? Słowem "księżulku"? Nie rozśmieszaj mnie ministrancie Odpowiedz Link Zgłoś
yourek7-20 ORCHEYSTA 17.05.05, 23:56 Gratuluję wytrwałosći. Mam wrażenie, że niestety adwersażą nie zależy na zrozumieniu czegokolwiek. Oni by tylko przywalili. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Min.kindersztuby by sie przydalo - "Chcemy ab 17.05.05, 22:47 luke_astbury napisał: > Haha ale kredki - homoseksualizm jest zgodny z prawem. Prawo zasadniczo nie powinno wnikać kto jest pedałem, a kto nim nie jest. Czyli każdy sypia z tym/czym mu się podoba. Inną sprawą jest legalizowanie zboczonych związków czy wręcz nazywanie ich małżeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Min.kindersztuby by sie przydalo - "Chcemy ab 17.05.05, 23:44 Poczytaj Konstytucję RP Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Min.kindersztuby by sie przydalo - "Chcemy ab 17.05.05, 22:45 orcheystra napisał: > nie bredzą o dyskryminacji, o ile niekt ich nie dyskryminuje zakazując parad > strażackich orkiestr. Tak już niestety jest, że trzeba mieć w tym kraju zgodę na urządzanie tego typu przemarszów. > Po drugie - w paradach gejowskich nikt z gołym tyłkiem nie chodzi. Ja wiem, to są młodzi niewinni chłopcy. I czuli. > Na twój ewentualny argument, że tyłek laski ci pasuje zaś tyłej jakiegoś pedzia > > nie jest tylko jedna odpowiedź - nie ma znaczenia co ci pasuje a co nie. > Znaczenie ma jedynie wolność jednostki i równość wobec prawa (WSZYSTKICH) Pokazywanie gołej dupy na ulicy jest niemoralne, niezależnie czy robi to pedał czy upita nimfomanka. > W tym momencie odezwie się jak obsesyjka melodyjka twierdzenie o "mordercach, > pedofilach i nekrofilach" (w dowolnej kolejnośći). O pedałach piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Min.kindersztuby by sie przydalo - "Chcemy ab 17.05.05, 21:54 nikt nie zmusza cię żebyś tę paradę ogłądał więc ty nie zmuszaj homoseksualistów żeby się ukrywali i zapominali o swoich prawach tylko dlatego że tzw. większości to się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: NIE CHCĘ RÓWNOŚCI Z PEDAŁAMI !!! 17.05.05, 20:55 Czy chcesz, czy nie chcesz JESTEŚ Z NIMI ABSOLUTNIE RÓWNY (zarówno przed Bogiem, jak Naturą!!!). Jeśli ci się nie podoba - zmień planetę. A jeśli ja nie życzę sobie publicznych demonstracji kolejarzy i nie daje im prawa do tego, by domoagali się by mieć np. takie same świadczenia socjalne, jak reszta. Albo takie same prawa wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: NIE CHCĘ RÓWNOŚCI Z PEDAŁAMI !!! 18.05.05, 13:27 Mylisz się gościu. Jesteś orkiestrą, która fałszuje. Nie jestem w równości ze zboczeńcami, nie chcę równości z pedałami. Takie parady przsparzają tylko zwolenników poparcia dla faszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Dewianci mają wiele praw... 17.05.05, 21:05 A najwazniejszym i podstawowym powinno byc prawo do leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Dewianci mają wiele praw... 17.05.05, 21:46 twoim jedynym argumentem jest twoja złośliwość i awersja wobec odmienności. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Istny cyrk 17.05.05, 21:14 "Badania pokazują, że tylko 10 proc. społeczeństwa zna osobę homoseksualną w swoim najbliższym otoczeniu. Chcemy żeby społeczeństwo nas poznało, żeby zobaczyło jak wiele jest stereotypów na nasz temat, jak wiele uprzedzeń" - powiedział szef Kampanii Przeciw Homofobii Robert Biedroń. Akcja "poznaj pedała" rozpoczęta. Pewnie to kontynuacja słynnej "niech nas zobaczą". Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Istny cyrk 17.05.05, 21:49 nie jesteś w stanie sensownie odeprzeć moich argumentów Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Istny cyrk 17.05.05, 22:50 orcheystra napisał: > nie jesteś w stanie sensownie odeprzeć moich argumentów Jesteś coś nie tego więc wyjaśniam, mój post pod który się podpiąłeś dotyczył akcji "poznaj pedała" a nie Twojej wypowiedzi. No chyba że jesteś patronem tej ruchawki. Mam więc taki pomysł. W najbliższej okolicy nie znam żadnego łysego. Chyba nie muszę mówić jaka kolejna wielka akcja się nam szykuje? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Pelny dysonans w twoim belkocie allegro!!! 17.05.05, 23:35 Con brio prawdopodobnie nie rozumiesz znaczenia swego nicku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Aleś mnie skrytykował 17.05.05, 23:41 zważywszy na to że jakieś 80% mojego postu to cytat z artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
luke_astbury Krzyż na drogę tej paradzie. 17.05.05, 21:33 Proponuję zorganizowanie parady normalności w której wzięłyby udział osoby heteroseksualne, dziadkowie, rodziny z dziećmi, wieloletnie małżeństwa, zakochane pary a także duchowieństwo. Pokażmy na co nas stać, pokażmy jak ten pożałowania godny świat winien wyglądać!!! HETERO!!! POKAŻCIE SWOJĄ SIŁĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Krzyż na drogę tej paradzie. 17.05.05, 21:40 ty masz jakąś obsesję - tu nie chodzi o żadną siłę ale o swobody obywatelskie, prawa jednostki i równość wobec prawa stanowionego. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Krzyż na drogę tej paradzie. 17.05.05, 22:06 Co ty pieprzysz? A czy sobie życzysz tego, czy nie "pedzio" JEST RÓWNY TOBIE A TY JEMU. I nie ma od tego odwołania. "Życzyć" to możesz sobie w strefie prywatnej - publiczna należy do KAŻDEGO OBYWATELA RZECZYPOSPOLITEJ, W TYM RÓWNIEŻ HOMOSEKSUALISTÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
luke_astbury Re: Krzyż na drogę tej paradzie. 17.05.05, 22:13 Och, stary, ależ mnie zbeształeś. Aż się pod łóżko schowałem. Dlaczegóż to słuszne jest to co ty uważasz, a niesłuszne to co uważam ja?? hę?? Wiesz, w naszym kraju pełno jest różnych przypadków dyskryminacji, a ty uczepiłeś się tego jednego, jak rzep do psiego ogona i udajesz poprawnego politycznie tolerancyjnego światowca. Idź bo normalnie słabo mi się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
delphinee Re: a prosilem 17.05.05, 22:25 witam ponownie Prosilem w poprzednim poscie aby tylko opierac sie na dyskusji merytorycznej jednak Wy ( co niektorzy) wolą atakować personalnie nawet swoich adwersarzy. Teraz każdy post niemerytoryczny bedzie kasowany. p/w Odpowiedz Link Zgłoś
klkak No to trzeba skasowac 90% postow, bo z argumentami 18.05.05, 01:13 merytorycznymi maja niewiele wspolnego. bo sa to glownie wyzwiska pod adresem adwersarzy i ich pogladow! Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Krzyż na drogę tej paradzie. 17.05.05, 23:33 to krytykuj sobie inne formy dyskryminacji, twoja broszka. Moim kaprysem natomiast jest przypominać o prawach w tej kwestii (które już moim kaprysem akurat nie są). Czy nie rozumiesz człowieku, że mówię o prawach jednostki i równości wobec tych praw w moim kraju. I TO PRAWO OBOWIĄZUJE RÓWNIEŻ CIEBIE - respektowanie go jest już jednak twoim obywatelskim obowiązkiem. Różnica między tobą a nimi polega na tym, że oni chcą poszanowania ich praw, ty zaś chcesz im te prawa odebrać. Jest w tym pewien faszyzm, którego każdy Polak tak naprawdę organicznie nie toleruje. Rozumiesz - mówię o ludzkiej wolności i otym, że nikt nie może ograniczać cudzych praw. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Krzyż na drogę tej paradzie. 17.05.05, 23:41 allegro.con.brio NAPISAŁ: >>>>>>>>>>>>>>orcheystra napisał: > nie bredzą o dyskryminacji, o ile niekt ich nie dyskryminuje zakazując parad > strażackich orkiestr. Tak już niestety jest, że trzeba mieć w tym kraju zgodę na urządzanie tego typu przemarszów.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Tak i tak już niestety bywa, że niekiedy odmówienie prawa do ich urządzenia jest łamaniem PRAW KONSTYTUCYJNYCH (nadrzędnych w każdej kwestii), spowodowanym tchórzostwem, niekompetencją lub arpitralnym, ideologicznie uzasadnianym wyborem >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> > Po drugie - w paradach gejowskich nikt z gołym tyłkiem nie chodzi. Ja wiem, to są młodzi niewinni chłopcy. I czuli. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< To już nie twoja sprawa. Równie dobrze ktoś mógłby zinterpretować to twoje moralizatorskie porządnictwo jak starczą, brudną zniewieściałą mściwość. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< > Na twój ewentualny argument, że tyłek laski ci pasuje zaś tyłej jakiegoś pedzia > > nie jest tylko jedna odpowiedź - nie ma znaczenia co ci pasuje a co nie. > Znaczenie ma jedynie wolność jednostki i równość wobec prawa (WSZYSTKICH) Pokazywanie gołej dupy na ulicy jest niemoralne, niezależnie czy robi to pedał czy upita nimfomanka. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Na szczęście normą w moim kraju nie jest ani ministrant, ani harcerzyk. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> > W tym momencie odezwie się jak obsesyjka melodyjka twierdzenie o "mordercach, > pedofilach i nekrofilach" (w dowolnej kolejnośći). O pedałach piszę. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> a ja piszę o głupkach Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Krzyż na drogę tej paradzie. 17.05.05, 23:52 orcheystra napisał: > Tak i tak już niestety bywa, że niekiedy odmówienie prawa do ich urządzenia > jest łamaniem PRAW KONSTYTUCYJNYCH (nadrzędnych w każdej kwestii), spowodowanym > > tchórzostwem, niekompetencją lub arpitralnym, ideologicznie uzasadnianym wybore > m Z tym się zgadzam. > Ja wiem, to są młodzi niewinni chłopcy. I czuli. > <<<<<<<<<<<<<<<< > ;<<<<<<< > > > To już nie twoja sprawa. Równie dobrze ktoś mógłby zinterpretować to twoje > moralizatorskie porządnictwo jak starczą, brudną zniewieściałą mściwość. Każdy ma prawo interpretować to jak chce. > > Na twój ewentualny argument, że tyłek laski ci pasuje zaś tyłej jakiegoś > pedzia > > > > nie jest tylko jedna odpowiedź - nie ma znaczenia co ci pasuje a co nie. > > Znaczenie ma jedynie wolność jednostki i równość wobec prawa (WSZYSTKICH) > > Pokazywanie gołej dupy na ulicy jest niemoralne, niezależnie czy robi to pedał > czy upita nimfomanka. > >>>>>>>>>>>>>>>> > ;>>>>>>>> > > Na szczęście normą w moim kraju nie jest ani ministrant, ani harcerzyk. No i co? W moim kraju nie jest w dobrym tonie przepędzać bydło środkiem ulicy (czy to z gołymi tyłkami pedałów, czy to wygolonych dresiarzy itp.) Sami homoseksualiści obchodzą mnie tyle co każdy inny człowiek. > O pedałach piszę. > >>>>>>>>>>>>>>>> > ;>>>>>> > > a ja piszę o głupkach No to po pierwsze nie na temat (nasz czerwony cenzor może Cię wyciąć) - zaraz pewnie zacytuje netykietę. Sam zreszta prosił by trzymać się tematu. Po drugie, czerwony cenzor może poczuć się dotknięty i potraktować to jako atak na jego osobę. W drugim przypadku nikt nie jest w stanie przewidzieć jak ormowiec się zachowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pettte Re: Parada Równości będzie 11 czerwca? 17.05.05, 23:52 jestem wlasnie takim zboczencem seksualnym i co was obchodzi co ja u siebie w lozku robie??? zostawcie mnie w spokoju i pracuje nad swoim lozkiem, bo cos musi byc z nim nie tak, skoro sie cudzym zajmujecie...nie przepadam za takimi paradami, szczegolnie rzucajace sie w oczy sa w miescie w ktorym mieszkam- berlinie, ale nikomu to jakos nie przeszkadza, jest parada, potem jej nie ma i dalej wszyscy normalnie zyja...wiec dajmy spokoj, kto chce niech idzie na parade, kto nie, niech nie idzie...tyle Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Parada Równości będzie 11 czerwca? 18.05.05, 01:15 Parada Równości powinna się odbyć,z paru powodów.Przede wszystkim takiego,że homoseksualizm nie jest czymś co należy ukrywać i czego należy się wstydzić. Coś, co się ukrywa moze byc podstawą do szantażu.Ilość homoseksualistow w każdej populacji,tj. bez wzgledu na kraj, jest stała,wynosi ok.5-10 procent i nie zale- ży od widzimisię osoby,tak jak niebieskie oczy.Homoseksualista nie zawsze jest pedofilem,nie każdy lubi seks z dziećmi.Nie można też nikogo zmuszać do kontak- tow z inną osobą,na która nie ma ochoty.Kazdy może urządzać legalne parady. Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Re: Parada Równości będzie 11 czerwca? 18.05.05, 13:46 Homoseksualizm jest zboczeniem, z którym napewno nie należy się afiszować. Nikt zdrowy na umyśle nie poprze legalności związków homoseksualnych. Po co te manifestacje na ulicach. Są w Polsce chyba ważniejsze problemy do rozwiązywania. Poza tym kazdą chorobę chyba można leczyć, a nie trwać w niej i ją manifestować. Homoseksualizm to jest chyba sprawa psychiki i można z tego wyjść. Adoptowanie dzieci przez homoseksualistów jest kolejnym niedorzecznym pomysłem. Po co wychowywać kolejne pokolenia zboczeńców. Ci co to popieraja niech się dobrze zastanowią czy warto! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Parada Równości będzie 11 czerwca? 18.05.05, 16:36 Pomysł adoptowania dzieci przez pary homoseksualne nie jest dobry przede wszyst kim dla samego dziecka,dla jego rozwoju psychicznego i identyfikacji.Mozna o nim mysleć pod jednym warunkiem,że para homoseksualistow zamieszka z koleżanką,a para lesbijek z kolegą i wówczas można by było zastanawiać się nad powierzeniem im dziecka do wychowywania.A pomysł małżenstwa (umowy cywilnoprawnej) można rozwiązać na drodze prawnej. Nikt dotychczas nie proponuje przefarbowania rudych,przymusowych operacji skośnookim i przymusu noszenia zielonych soczewek kontaktowych niebieskookim. Chyba,że sami tego chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Parada Równości będzie 11 czerwca? 18.05.05, 18:52 Według jakich przepraszam kryteriów stwierdzamy zasadność obrażenia się przez obrażone uczucia? Które uczucia mają prawo się obrazić, a które nie? Wbrew pozorom, jest to pytanie bardzo serio i dotyczy tego, czy strukturą praw rządzi rozum czy czyjś kaprys. Odpowiedz Link Zgłoś