Dodaj do ulubionych

Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beylina

06.06.05, 07:14
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • sam_sob Re: Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beyli 06.06.05, 08:01
      Oczywiście, że tego wymaga żywotny interes "Bogaczy i Kapitalistów", którym
      manna spadła z nieba.:)))
    • tadeuszosinski48 BOCHNIARZ! to ZŁY pomysł! 06.06.05, 08:52
      BOCHNIARZ Henryka ,to zły pomysł!
      Faktem jest jest otrzymywała zlecenia rządowe jej firma i na tym sie dorobiła
      dziesiatek milionow zlotych - obok wszystkich zlych decyzji jakie podajela
      pracujac w rzadzie jako wiceminister,nastepnie jako minister.nie stworzyla
      zadnej powaznej - mam na mysli ilosc miejsc pracy,zawsze kilka-kilkanascie osob
      a co istotne firma BOCHNIARZ wykazuje straty - i ten styk polityki i biznesu
      tak niejasny - najwiecej zlecen dostawala jak BALCEROWICZ,byl w rzadzie.tyle.
      to fakty.wiecej na www.bochniarz.com oraz na lukrowanej stronie www.bochniarz.pl
      • presentation1 Re: BOCHNIARZ! to ZŁY pomysł! 06.06.05, 15:52
        Tak trzymac Panie Tadeuszu.Pozniej sie odezwe.
      • henryk.log >BOCHNIARZ Henryka<?? - coście się tak na mnie 06.06.05, 18:50
        uwzięli!! :))
        W ilu jeszce wątkach będę tłumaczył, że nie jestem wielbłądem??.
        Po raz n-ty oświadczam!! - nie ja "Ją" wysunąłem"! :-)))
      • rozenkranc Re: BOCHNIARZ! to ZŁY pomysł! 07.06.05, 01:05
        Przeczytałem witrynkę bochniarz.com. Nie ma co, "siła spokoju" popisał
        się tym razem jak cholera wynajdując tę Bochniarz jako kandydatkę na Prezydenta
        RP. To strzał nie w stopę, ale w brzuch PD.
    • jacekkedzlodz Re: Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beyli 06.06.05, 10:07
      Po łódzkich edelmanach i rossetach, którzy robia za demokratów to ta pani Henia
      jest naprawdę inna twarzą...
      • henryk.log To nie "moja" Pani!! :-) - henryk.log n/t 06.06.05, 18:52

• maruda.r Re: Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beyli 06.06.05, 10:27
      www.app.org.pl/
      antyklerykal napisał:

> www.app.org.pl
      > Partia BOGACZY I KAPITALITÓW. Czy tego nam potrzeba w kraju, gdzie 5 mln
      > ludzi żyje w ubóstwie?

A więc uważasz, że potrzeba nam więcej socjalizmu z wyższymi podatkami i
      składkami na ZUS? Może wtedy będziemy mieli 7 mln żyjących w ubóstwie.

• rozenkranc Re: Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beyli 07.06.05, 01:10
        > A więc uważasz, że potrzeba nam więcej socjalizmu z wyższymi podatkami i
        > składkami na ZUS? Może wtedy będziemy mieli 7 mln żyjących w ubóstwie.

Z wyższymi podatkami? Zależy dla kogo. Dla Kulczyków, Gudzowatych,
        Niemczyckich, Krause'ów tak. A dla Kowalskich i Wiśniewskich, dostających od
        tych Kulczyków i Gudzowatych nędzne grosze za swoją pracę - podatki byłyby
        niższe. Jeśli myślisz kategoriami liberalnymi, to nie wypowiadaj się w sprawach
        socjalizmu, którego nie lubisz i nie rozumiesz!
        • t-800 Re: Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beyli 12.06.05, 11:16
          rozenkranc napisał:

> > A więc uważasz, że potrzeba nam więcej socjalizmu z wyższymi podatkami i
          > > składkami na ZUS? Może wtedy będziemy mieli 7 mln żyjących w ubóstwie.
          >
          > Z wyższymi podatkami? Zależy dla kogo. Dla Kulczyków, Gudzowatych,
          > Niemczyckich, Krause'ów tak.

Zapomniałeś wymienić jeszcze dla Bochniarzów. :-)
    • avin Kto ja wciagal? 06.06.05, 12:21
      Kto wciagal Bochniarz na czlonlka PZPR, jakie miala zadanie do wykonania w
      okresie kandydackim, to byl rok 1978, moze jeszcze pamieta? Dla ekonomistow i
      nie tylko bylo wtedy jasne ze polityka Gierka prowadzi do bankructwa. Swiatla
      czesc spoleczenstwa widziala rychly kres systemu, wzmagaly sie napiecia
      spoleczne, kwitla propaganda sukcesu, drukowano kartki na cukier i "Dokumenty
      bezprawia" Kto sie wtedy zapisywal do partii - glupcy i oportunisci. I teraz to
      babsko ma czelnosc nazywac sie demokrata i ubiegac sie o najwyzszy urzad.
    • klakierr PD o kandydowanie prosiła wielu,tylko Bochniarz si 06.06.05, 13:45
      Tylko Bochniarz się zgodziła,także tę zmianę oblicz PD należy traktować jako
      wypadek podczas polowania[na kandydata.]
      • niezapowiedziany To zemsta profesora Zolla 06.06.05, 20:33

• pianola2 Koooomedia 06.06.05, 18:01
      Jejuuu... Ale ta GW krytyczna:) Ale nawrzucali Demokratom :)Odważna,
      pryncypialna krytyka hehe:) Koooomedia...
    • henryk.log P. Bochniarz?? - nie do zaakceptowania!! 06.06.05, 18:46
      -"bo od lat dba(jedynie) o interesy biznesu." ;-(
    • lindow1 Re: Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beyli 06.06.05, 19:35
      Ktoś wpuszcza Frasyniuka w maliny. I udało mu się w nie wleźć, gdy
      zaproponował kandydaturę tej herod- baby, Horpyny biznesu na prezydenta. Gdyby
      sam Władysław Frasyniuk został kandydatem uważałbym tę decyzję za naturalną i
      uprawnioną. I na niego bym zagłosował, gdy Włodziemierz Cimoszewicz zrezygnował
      ( słusznie, że nie chce dreptać w tym szmbie), a Frasyniuka aż tak mocno nie
      byłoby mi żal, bo umie dać w zęby (ha,ha,ha!). Słowem tacy demokraci, jacy
      członkowie. Pa,pa..
      • niezapowiedziany Re: Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beyli 06.06.05, 20:37
        hehe, jestem ciekaw jak przebiegala rozmowa Zoll - Frasyniuk. A moze Zoll podal inne powody odmowy niz to pozniej przedstawil Frasyniuk i Zoll postanowil sie zemscic? Albo moze za cos innego bylo powodem zemsty? Bo co do tego, ze w niezly kanal zostali wpuszczeni, nie mam watpliwosci. Tylko za co moglby sie mscic... ?
    • klakierr Frasyniuka wpuścic w maliny jest niemożliwością, 06.06.05, 21:37
      Jeden z forumowiczów podejrzewa że Frasyniuka wpuszczono w maliny,otóż nie
      można kogoś wpuscić tam gdzie on już od dawna przebywa.A tak wogóle to jak
      tylko Cimoszewicz ulegnie czerwonym i zgodzi się kandydować to Bochniarz[bez
      szans]sama zrezygnuje i czerwona demokracja poprze ''jedynego ,najlepszego
      kandydata''.Ale ten Borowski wywiną czerwonym[tym z PD też]numer.
    • nowy19 Nowy błąd nowej partii? 07.06.05, 16:16
      Zły sygnał wysyłają demokraci. Rolę i zasługi Bochniarz pamiętam z jej czasów
      ministerialnych, oraz z dyskusji o przyczynach bezrobocia: przyczyny w dużej
      mierze ustąpiły - bezrobocie ani myśli.
    • markmig Pierdu, pierdu... 11.06.05, 14:41
      panie Beylin... Poprostu pan jesteś kryptokomuchem...
    • t-800 Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beylina 12.06.05, 11:18
      A kogo obchodzi partia, która w sondażach notuje poparcie na granicy błędu
      statystycznego? A skoro tak piszecie, to może napiszcie o kandydacie na
      prezydenta KPEiR?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka