antyklerykal 06.06.05, 07:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sam_sob Re: Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beyli 06.06.05, 08:01 Oczywiście, że tego wymaga żywotny interes "Bogaczy i Kapitalistów", którym manna spadła z nieba.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 BOCHNIARZ! to ZŁY pomysł! 06.06.05, 08:52 BOCHNIARZ Henryka ,to zły pomysł! Faktem jest jest otrzymywała zlecenia rządowe jej firma i na tym sie dorobiła dziesiatek milionow zlotych - obok wszystkich zlych decyzji jakie podajela pracujac w rzadzie jako wiceminister,nastepnie jako minister.nie stworzyla zadnej powaznej - mam na mysli ilosc miejsc pracy,zawsze kilka-kilkanascie osob a co istotne firma BOCHNIARZ wykazuje straty - i ten styk polityki i biznesu tak niejasny - najwiecej zlecen dostawala jak BALCEROWICZ,byl w rzadzie.tyle. to fakty.wiecej na www.bochniarz.com oraz na lukrowanej stronie www.bochniarz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: BOCHNIARZ! to ZŁY pomysł! 06.06.05, 15:52 Tak trzymac Panie Tadeuszu.Pozniej sie odezwe. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log >BOCHNIARZ Henryka<?? - coście się tak na mnie 06.06.05, 18:50 uwzięli!! :)) W ilu jeszce wątkach będę tłumaczył, że nie jestem wielbłądem??. Po raz n-ty oświadczam!! - nie ja "Ją" wysunąłem"! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozenkranc Re: BOCHNIARZ! to ZŁY pomysł! 07.06.05, 01:05 Przeczytałem witrynkę bochniarz.com. Nie ma co, "siła spokoju" popisał się tym razem jak cholera wynajdując tę Bochniarz jako kandydatkę na Prezydenta RP. To strzał nie w stopę, ale w brzuch PD. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekkedzlodz Re: Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beyli 06.06.05, 10:07 Po łódzkich edelmanach i rossetach, którzy robia za demokratów to ta pani Henia jest naprawdę inna twarzą... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beyli 06.06.05, 10:27 www.app.org.pl/ antyklerykal napisał: > www.app.org.pl > Partia BOGACZY I KAPITALITÓW. Czy tego nam potrzeba w kraju, gdzie 5 mln > ludzi żyje w ubóstwie? ********************************** A więc uważasz, że potrzeba nam więcej socjalizmu z wyższymi podatkami i składkami na ZUS? Może wtedy będziemy mieli 7 mln żyjących w ubóstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozenkranc Re: Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beyli 07.06.05, 01:10 > A więc uważasz, że potrzeba nam więcej socjalizmu z wyższymi podatkami i > składkami na ZUS? Może wtedy będziemy mieli 7 mln żyjących w ubóstwie. Z wyższymi podatkami? Zależy dla kogo. Dla Kulczyków, Gudzowatych, Niemczyckich, Krause'ów tak. A dla Kowalskich i Wiśniewskich, dostających od tych Kulczyków i Gudzowatych nędzne grosze za swoją pracę - podatki byłyby niższe. Jeśli myślisz kategoriami liberalnymi, to nie wypowiadaj się w sprawach socjalizmu, którego nie lubisz i nie rozumiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beyli 12.06.05, 11:16 rozenkranc napisał: > > A więc uważasz, że potrzeba nam więcej socjalizmu z wyższymi podatkami i > > składkami na ZUS? Może wtedy będziemy mieli 7 mln żyjących w ubóstwie. > > Z wyższymi podatkami? Zależy dla kogo. Dla Kulczyków, Gudzowatych, > Niemczyckich, Krause'ów tak. Zapomniałeś wymienić jeszcze dla Bochniarzów. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avin Kto ja wciagal? 06.06.05, 12:21 Kto wciagal Bochniarz na czlonlka PZPR, jakie miala zadanie do wykonania w okresie kandydackim, to byl rok 1978, moze jeszcze pamieta? Dla ekonomistow i nie tylko bylo wtedy jasne ze polityka Gierka prowadzi do bankructwa. Swiatla czesc spoleczenstwa widziala rychly kres systemu, wzmagaly sie napiecia spoleczne, kwitla propaganda sukcesu, drukowano kartki na cukier i "Dokumenty bezprawia" Kto sie wtedy zapisywal do partii - glupcy i oportunisci. I teraz to babsko ma czelnosc nazywac sie demokrata i ubiegac sie o najwyzszy urzad. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierr PD o kandydowanie prosiła wielu,tylko Bochniarz si 06.06.05, 13:45 Tylko Bochniarz się zgodziła,także tę zmianę oblicz PD należy traktować jako wypadek podczas polowania[na kandydata.] Odpowiedz Link Zgłoś
pianola2 Koooomedia 06.06.05, 18:01 Jejuuu... Ale ta GW krytyczna:) Ale nawrzucali Demokratom :)Odważna, pryncypialna krytyka hehe:) Koooomedia... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log P. Bochniarz?? - nie do zaakceptowania!! 06.06.05, 18:46 -"bo od lat dba(jedynie) o interesy biznesu." ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
lindow1 Re: Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beyli 06.06.05, 19:35 Ktoś wpuszcza Frasyniuka w maliny. I udało mu się w nie wleźć, gdy zaproponował kandydaturę tej herod- baby, Horpyny biznesu na prezydenta. Gdyby sam Władysław Frasyniuk został kandydatem uważałbym tę decyzję za naturalną i uprawnioną. I na niego bym zagłosował, gdy Włodziemierz Cimoszewicz zrezygnował ( słusznie, że nie chce dreptać w tym szmbie), a Frasyniuka aż tak mocno nie byłoby mi żal, bo umie dać w zęby (ha,ha,ha!). Słowem tacy demokraci, jacy członkowie. Pa,pa.. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beyli 06.06.05, 20:37 hehe, jestem ciekaw jak przebiegala rozmowa Zoll - Frasyniuk. A moze Zoll podal inne powody odmowy niz to pozniej przedstawil Frasyniuk i Zoll postanowil sie zemscic? Albo moze za cos innego bylo powodem zemsty? Bo co do tego, ze w niezly kanal zostali wpuszczeni, nie mam watpliwosci. Tylko za co moglby sie mscic... ? Odpowiedz Link Zgłoś
klakierr Frasyniuka wpuścic w maliny jest niemożliwością, 06.06.05, 21:37 Jeden z forumowiczów podejrzewa że Frasyniuka wpuszczono w maliny,otóż nie można kogoś wpuscić tam gdzie on już od dawna przebywa.A tak wogóle to jak tylko Cimoszewicz ulegnie czerwonym i zgodzi się kandydować to Bochniarz[bez szans]sama zrezygnuje i czerwona demokracja poprze ''jedynego ,najlepszego kandydata''.Ale ten Borowski wywiną czerwonym[tym z PD też]numer. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy19 Nowy błąd nowej partii? 07.06.05, 16:16 Zły sygnał wysyłają demokraci. Rolę i zasługi Bochniarz pamiętam z jej czasów ministerialnych, oraz z dyskusji o przyczynach bezrobocia: przyczyny w dużej mierze ustąpiły - bezrobocie ani myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
markmig Pierdu, pierdu... 11.06.05, 14:41 panie Beylin... Poprostu pan jesteś kryptokomuchem... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Inna twarz Demokratów - komentarz Marka Beylina 12.06.05, 11:18 A kogo obchodzi partia, która w sondażach notuje poparcie na granicy błędu statystycznego? A skoro tak piszecie, to może napiszcie o kandydacie na prezydenta KPEiR? Odpowiedz Link Zgłoś