prinsik 24.07.05, 16:20 Na pewno tatus nalezy do prawie 100% rodziny polskich katolikow i wrocil wlasnie ze spowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wqrwiony1 Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 16:27 a co to ma, idioto, do rzeczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
dm117 Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 16:37 Ma , bio wszyscy krzycza i sie modlą a potem jak wroca do domu to nap........ żony i dzieci -ale jak co do czego to oni sa wiernymi katolikami-mam nadzieje ze niedlugo wiara chrzescijanska wyginie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 16:45 Matołków to w Polsce dostatek..dobrze się czujesz mędrcze? Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Pokolenie JP2 24.07.05, 20:43 święta, heteroseksualna rodzina! pisanie o tym w gazetach to żydowski atak na Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
romanka.slusarek Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 16:47 Ja tez mam taka nadzieje, ale bedzie to berdzo trudno zrealizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha26 Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 16:48 Bez przesady, ale z najbardziej modlącymi, to jest prawda. To oni są największymi grzesznikami a latają 2 - 3 razy dzienne do kościoła. Z kolei jesli chodzi o to dziecko, to wspólczuję mu. Tylko tyle mogę zrobić. Mam tylko nadzieję, że ktoś podejmnie w tej sprawie mądrą decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
henat Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 16:54 Wszytstko smutne ale czemu takie głupie?? Rzadko (chociaż zdecydowanie zbyt często) zdarzają się wypadki pobicia takich maleństw . Tatuś pewnie był napity, może wątpi we własne ojcostwo a może po prostu odgrywa się na słabszym. Jeśli to udowodnią, pójdzie do paki i tam dodatkowo oberwie od współwięźniów. Ale skąd taki poziom skretynienia jaki prezentują obaj dyskutanci. Pytam nie aby zabrzmiało obelżywie (na wszelki wypadek przepraszam) tylko jako lekarz. Co tu ma do rzeczy katolicyzm? Ten pierwszy "dyskutant"pewnie dostawał po tyłku na lekcjach religii a ten (dm117 - dm to chyba "dawno miętosił") powinien trzymać rączki na kołderce podczas snu. Odpowiedz Link Zgłoś
dm117 Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 16:58 mam tylko nadzieje ze tata zbytnio cie nie krzywidzil i nie sadzal za czesto na kolanka-ale to oczwiscie wszysto odbywalo sie po tym jak byl z żona(twoja mama) w kosciele i wizycie u kochanki :):):) pozdrawiam uczestnika programu "zly dotyk" Odpowiedz Link Zgłoś
henat Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 17:07 ależ masz śliczną fantazję!!! Napisz coś jeszcze - będzie zabawnie. A najlepiej pisz pamiętniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Re: Ojciec skatował niemowlę? 25.07.05, 00:17 Wprowadzili tylko nowy watek do dyskuji. Watek o wiele ciekawszy niz dajmy na to zapalanie swieczek praktykowane z rozych okazji na forach. Calkiem zreszta dobre pytanie, czy ow tatko byl katolikiem. Jak przynaleznosc do tej grupy (90% ludzi w Polsce pono nalezy do tej milujacej pokuj i kichajacej blizniego grupy) przeklada sie na bicie zon i dzieci w naszym kraju. Z doswiadczenia wiem ze istnieje tu pozytywna zaleznosc. Pozatym panie doktorku, pisanie komus o raczkach na kolderce swiadczy o twojej indolencji umyslowej, juz lepiej pisz jak ci podpowiada instynkt, cos w stylu: 'gupi jestes'. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo660 Współczuję 24.07.05, 17:44 Jak masz takie przeżycia to rzeczywiście smutne. Pamiętaj tylko, że jak dorośniesz musisz postarać się być innym. Musisz zdusić w sobie chęć rewanżu za poniżenia na młodszych od siebie. Słowem idź do psychiatry już dzisiaj. dm117 to "dymany miękkim 117 razy"?? Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 18:54 zaloze sie, ze takie bezmozgowe cielskoo jak twoje robi dokladnie to samo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sz.marchewka PALNIJ SIE W KACZAN PALANCIE 24.07.05, 22:37 Jak patrze na wszystkich meneli u mnie pod blokiem, to rzadko ktory chodzi do Kosciola. Im wiekszy menel, tym mu dalej do Kosciola, wiec zanim cos napiszesz to pomysl. P.S. Nie mowie, ze kazdy nie-katolik to menel. Odpowiedz Link Zgłoś
smierc_debilom Re: Ojciec skatował niemowlę? 25.07.05, 06:52 W pełni się zgadzam - niby katolickie państwo, a ci tzw. chrześcijanie urządzają swoim rodzinom piekło katując i terroryzując.W naszym kraju to już plaga.Nawet ekstremiści z Al-Quidy mają więcej poszanowania dla swoich rodzin, mimo,że odcinają głowy ludziom w imię Allaha.A co do tego ścierwa, które pobiło swoje dziecko (bo nie sądzę,żeby było inaczej)to powinni śmiecia nasadzić dupskiem na nogę od krzesła i ukamienować! Odpowiedz Link Zgłoś
romanka.slusarek Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 16:44 na pewno byl na piwie po kosciele, to u nas taki piekny polski zwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 16:52 Niemożliwe, to napewno jakiś homoseksualista. Odpowiedz Link Zgłoś
barona3 Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 17:01 Tu nie chodzi o religie czy orientacje seksualna.Tu chodzi o malenkie, bezbronne dziecko.Mam nadzieje, ze facet z pierdla nie wyjdzie, a koledzy w wiezieniu "uprzyjemnia" mu pobyt. Odpowiedz Link Zgłoś
skaflok Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 17:15 Wszedzie sa jacys odszczepiency, czy to homo czy hetero. A co do powiazania katolicyzmu i bicia niemowlakow to powiem tyle ze bylo to bardzo niskie. Nawet arabowie nie tluka niemowlakow. Poprostu wydarzyl sie okropny incydent a 'spece' wyszukuja powiazan z jak bardzo niewygodnym katolicyzmem. Kosciol ma na swoim koncie wpadki ale z zasady i zalozenia jest dobry, dobry duszpasterz jest jak latarnia morska na tym morzu absurdu i poprawnosci politycznej. Kosciol pomogl nam zachowac tozsamosc narodowa w czasie zaborow, dawal nadzieje i pocieszenie. W nowszych czasach mozna wspomniec o ogromnym wkladzie kosciola w walke z komunizmem. (exemplum ks. Jankowski - kapelan solidarnosci , ramie w ramie z walesa i kuroniem [to ze na starosc cos mu odbilo pominmy]. Kosciol to polskosc,tradycja, sa cienie ale wiecej jest blaskow. Wole mieszkac w katolickim panstwie z tradycjami niz w laickim lub calkowicie koscielnym. Pozdrawiam skaf ************************** "Co za syf, co za katastrofa To kara za grzechy nasze, Bóg nas już nie kocha Teraz Bóg kocha Niemców mają więcej pieniędzy Chociaż wojnę przegrali a my żyjemy w nędzy" Kazik Odpowiedz Link Zgłoś
jednapani Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 17:06 Pewnie, ze to byl h o m o s e k s u a l i s t a !!! Wiadomo, ze tylko oni krzywdza adoptowane niemowlaki... Heteroseksualny tatus NIGDY by tego nie zrobil! Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 17:12 Dla takiego zwyrodnialca nie ma kary. Powinien (jak już nie ma kary śmierci) iść na 25 lat do ciężkich robót publicznych pod specjalnym nadzorem - na wzór sowieckich łagrów. Chętnie bym go dorwał i osobiście rozszarpał. A Ty dm117 to się zastanów zanim coś napiszesz. Co ma katolicyzm i Kościół do mordowania dzieci? Jasne, zdarzają się wyjątki, że kudzie, udający modlitwę, są z natury źli. Wychodzą z Kościoła i dalej czynią zło. Chodzi jednak o to, by księdza w Kościele (o ile ktoś jest wierzący), słuchać nie sercem, ale rozumem. U nas często jest odwrotnie. Ja znam wielu katolików, którzy są wspaniałymi ludźmi. Natomiast nie znam żadnych ludzi o dewiacjach tego typu, jak ten tzw. "tatuś", ani w ogóle zaliczanych do marginesu społecznego. Kościół nie naucza zła, przynajmniej mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aker73 Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 23:44 Nie mogę wyobrazić sobie takiego okrucieństwa. Jak można takie maleństwo w ogóle skrzywdzić? W takim wieku jest ufne, rodzice są dla niego wszystkim. Jestem ojcem 7-miesięcznego bobasa, uwielbiam jak śmieje się i patrzy ufnie w oczy, i skóra na mnie cierpnie jak pomyślę o takim zwyrodnieniu. Komuś takiemu można odebrać prawa rodzicielskie, ale przecież chyba tylko cieszyłby się z tego... To sadysta. Odpowiedz Link Zgłoś
radzio5 tej ojeciec na pewno komuch i wielbiciel sld 24.07.05, 17:11 skatowal dziecko czerwonym pasem bo nie moze zczerpec ze sie wszyscy czepiaja jego idolo milera, cimosiewicza jakubowskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
killer1966 Re: tej ojeciec na pewno komuch i wielbiciel sld 24.07.05, 22:17 TOBIE WC PRZESLONILY HORYZONT MYSLOWY(O ILE TAK MASZ I WIESZ CO TO ZNACZY) CO MA DO TEGO SLD TO CHYBA TYLKO ty WIESZ Odpowiedz Link Zgłoś
tishbite Milosc nie jedno ma imie... 24.07.05, 17:23 ... po czyms takim nalezy pozbawic praw rodzicielskich. Kazde dziecko kocha swych rodziców - mysle o tym, ze zaden dzieciak sam by nie chcial zrezygonowac ze swoich "starych" - tylko, ze patrzac na te wypaczenia zdaje sobie sprawe, ze w kazdej innych sytuacji ten dzieciak ma wieksze szanse na lepsze (nie mylic z normalnym) zycie... ... podbonie powinno sie postepowac z tymi, ktorzy katuja swoje dzieci - nazywajac to biciem... Takich tez powinno sie pozbawiac praw rodzicielskich... bo to tak cholernie potem duzo kosztuje w zyciu aby "wyplynac na wierzch"... Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Milosc nie jedno ma imie... 24.07.05, 17:30 Tu w ogóle nie ma o czym gadać. Dzieciak ma pękniętą podstawę czaszki i być może całe życie przerąbane. Bo tatunio chciał się zabawić. Na stos z nim!!!!!!!! Tachich sk.. ów trzeba eliminować ze społeczeństwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barona3 Re: Milosc nie jedno ma imie... 24.07.05, 17:50 Ja slyszalam, ze wiezniowie maja jakis tam ich kodeks honorowy - molestatorow i oprawcow dzieci nienawidza.I mam nadzieje, ze ten "tatus" bedzie blagal o kare smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 [...] 24.07.05, 17:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
barona3 Re: mlodygniewny 24.07.05, 17:52 Dlaczego wkladasz to do jednego worka. Odpowiedz, prosze bez emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 Re: mlodygniewny 24.07.05, 18:01 dlatego,że jest to ciąg przyczynowo-skutkowy. tatusiek nie skatował dziecka przypadkowo,tylko mamuśka z miłości do niego przyzwalała na to. inne argumenty są kontynuacją dzisiejszej dyskusji na forum gazeta.pl w temacie homoseksualna parada u wschodnich sąsiadów. muszę i chcę edukować "tepych tatusków"13letniego syna/post wyżej. sam ma dwójkę małych dzieci. nie toleruję kołtuństwa/obłudy/hipokryzji/etc. barona3=jeżeli w czymkolwiek mój post Cię uraził,to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: mlodygniewny 24.07.05, 18:23 Pokrętny pedalski ogląd rzeczywistości..czy kilkuletnie dziecko lubiace siadywać na kolanach ojca to przejaw pedofilii tatusia? To może mi odpowiesz mędrcze dlaczego większość homoli obu płci to ludzie wychowani w domach dziecka.. Każdy człowiek potrzebuje miłości idioto.../. A o miłości rodzicielskiej nie masz pojęcia kretynie..przepraszam kretynów... Inna miłość niż rodzicielska jest mitem a ja w mitologię nie wierzę bo za długo żyję.. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 carramba7 czy ty nieuku umiesz czytać a może sam 24.07.05, 19:06 molestujesz dzieci? ja pisałem o 13 letnim synu forumowicza o nicku:2aigel,który dzisiaj na forum gazeta.pl-dyskutował w temacie:Świat:Łotwa:Burdy na miniparadzie homoseksualist. ja sam mam dwoje dzieci:5 i 2 letnie i wiem co to miłość do dziecka. a ty carramba7 jak używasz obelżywych tekstów to uważaj bo to świadczy o tobie. a z badań naukowych,których nie umiesz czytać wynika,że miażdżąca większość lesbijek,gejów,biseksualistów pochodzi ze związków heteroseksualnych/katolickich mądry carramba7 - w rodzinach to ojcowie molestują swoje córki i synów - to jest największa tzw.ciemna liczba niewykrytych przypadków molestowania seksualnego dzieci.to jest pedofilia.to trzeba tępić i napiętnować.w grupie tej są także księża katoliccy molestujący dzieci/ministrantów etc. a twój mózg carramba7 i tak nie zrozumie tego wszystkiego. trzymaj sie zatem swego zaścianka i dalej możesz używać inwektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: carramba7 czy ty nieuku umiesz czytać a może 24.07.05, 19:27 mlodygniewny1 napisał: > molestujesz dzieci? > ja pisałem o 13 letnim synu forumowicza o nicku:2aigel,który dzisiaj na forum > gazeta.pl-dyskutował w temacie:Świat:Łotwa:Burdy na miniparadzie homoseksualist > . > ja sam mam dwoje dzieci:5 i 2 letnie i wiem co to miłość do dziecka. Ale bełkot,większość homoseksualistów obu płci to wychowankowie domów dziecka ,dzieci pozbawione rodzicielskich uczuć,dzieci które szukają tego uczucia od kogokolwiek i nic w eym dziwnego i ani tatuś ani mamusia ich nie molestował A gadanie o powszechnym zjawisku kazirodztwa w rodzinach może zrodzić się tylko w chorej wyobrażni zboczeńca.Koniec kropka. > a ty carramba7 jak używasz obelżywych tekstów to uważaj bo to świadczy o tobie. > a z badań naukowych,których nie umiesz czytać wynika,że miażdżąca większość > lesbijek,gejów,biseksualistów pochodzi ze związków heteroseksualnych/katolickic > h > mądry carramba7 - w rodzinach to ojcowie molestują swoje córki i synów - to jes > t > największa tzw.ciemna liczba niewykrytych przypadków molestowania seksualnego > dzieci.to jest pedofilia.to trzeba tępić i napiętnować.w grupie tej są także > księża katoliccy molestujący dzieci/ministrantów etc. > a twój mózg carramba7 i tak nie zrozumie tego wszystkiego. > trzymaj sie zatem swego zaścianka i dalej możesz używać inwektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel carramba7 nie reaguj na tego dewianta młodygniewny 24.07.05, 19:36 To cholerny zbok i jeszcze do tego antyklerykał. Na furum o paradzie pedałów nikt już nie chciał z nim zadać, to teraz tu przylazł i dlaej gada o zboczeńcach. No i pytam - czy to nie jest dewiant??? NIE REAGUJMY NA NIEGO - NIECH SE PISZE CHŁOPAK, BO JESZCZE KOMU KRZYWDE ZROBI. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo660 Re: weź tabletki od dochtora tylko szybko 24.07.05, 19:41 Człowieku ja już z kolegą psychoatrą się na twój temat konsultowałem. Ty się szybko lecz. Wg ciebie to jak deszcz w lecie pada to też przez hetero katolickie świnie??? Ja wiem że miałeś ciężkie dzieciństwo. Ale staraj się nie mścić na swoich dzieciach. Serio wyluzuj. Nie bij. Już lepiej walni własnym łbem w ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: weź tabletki od dochtora tylko szybko 24.07.05, 20:06 Przepraszam, czy mógłbyś sprecyzować, o co Ci chodzi? Ani nie uważam, że cokolwiek złego dzieje się przez katolików (sam zresztą do nich należę), ani nie miałem ciężkiego dzieciństwa, ani nie mszczę się na dzieciach. Jedyne, o czym mówię dzisiaj na tym forum to STOP przemocy wobec dzieci i STOP zboczeńcom - pedziom i innym takim. A Ty się przywalasz nie wiem o co. Chyba mnie z kimś pomyliłeś, kolego Odpowiedz Link Zgłoś
pablo660 2aigel 24.07.05, 20:12 Jakbyś tak popatrzył na listing postów to widać że ta moja odpowiedź do mlodogniewnego była. Albo ja coś źle wpisałem to sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 pablo660 już wziąłeś tabletki od swego psychiatry 24.07.05, 20:13 to teraz podaj te same tabletki swojemu lekarzowi i prześlij w ramach młosierdzia dla carramby7 oraz ojca 13latka tj.2aigel. otóz z logiki wynika,że córki i synowie pochodzą ze związków heteroseksualnych, a w Polsce w/g danych kościelnych,ponad 90% to rzymscykatolicy. a zatem także lesbijki,geje i biseksualiści pochodzą ze związków heteroseksualnych,najczęściej katolickich. czy prawda tak boli? największy fałsz i kołtuństwo wsparte obłudą i zakłamaniem trzeba pokazywać. geje,lesbijki,biseksualiści to nasze dzieci,nie powodu żywić do nich nienawiść wręcz przeciwnie okazywać trzeba miłość i poszanowanie. ani homofob carramba7,ani homofob/nieuk/ojciec 13latka=2aigel,ani Ty pablo660 nie wiesz czy Twoje dzieci nie zechcą żyć jako lesbijki,geje,biseksualiści. część zaś psychiatrów/psychologów sami wymagają pomocy lekarskiej vide psycholog Andrzej Samson,wystepujący w telwizji jako wybitny ekspert od pomocy dzieciom, sam te dzieci molestował=takie ma zarzuty postawione przez prokuraturę i nadal siedzi w areszcie.róznej maści jego kolesie=także wybitni eksperci wystapili publicznie nastepnego dnia po nagłosnieniu sprawy w jego obronie.niestety jak sie okazało mylili się i to bardzo. wina jest także księży katolickich,dlatego,że kobietom,im się spowiadającym mówią,że mają żyć z mężem,mimo bicia,znęcania sie nad rodziną,bo to Bóg ich złączył.a księża sami dopuszczają się potworności wobec dzieci vide skandale seksualne w Polsce/Austrii i gigant skandal w USA-Episkopat USA już wypłacił ca 500mln$ odszkodowań molestowanym dzieciom=ministrantom,dzisiaj juz dorosłym itd.itp.Trzeba dużo czytać,by mieć coraz lepszy,szerszy,głębszy,uczciwszy ogląd rzeczywistośći=świata. a moje dzieci bawią się wspaniale z dziećmi wychowywanymi przez dwie kobiety żyjące razem ze sobą już piąty rok/wcześniej te panie były zamężne. Tobie życzę pablo660 byś nie musiał walić "łbem o ścianę"czego Ty mi życzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo660 Ciebie z seminarium relegowali czy co? 24.07.05, 20:19 Coś się tych księży czepił? Jak taki obraz świata przekażesz swoim dzieciom to raczej normalne nie będą. Wczoraj się trochę z wertera-6 ponabijałem, ale on niegroźny był. A ty myślę, że byś zabił każdego co inaczej myśli. A ten słowotok agresywny twój to naprawdę - stary skonsultuj się gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 Re: Ciebie z seminarium relegowali czy co? 24.07.05, 20:40 masz na myśli swój słowotok pablo660? A czy wiesz o tym,że arcybiskup poznański Julisz Peatz,molestował kleryków podległego mu seminarium i komisja watykańska spowodowała,że został odsuniety na emeryturę-za kare dostał nowowyremontowany domek ze służbą i sekretariatem. na fakty nie należy sie obrażać. w ubr.skazano w Polsce prawomocnymi wyrokami księży za molestowanie dzieci. dzieci trzeba uczyć prawdy,stosownie do ich aktualnego wieku. nie można 13latka uczyć nienawiści do homoseksualistów kobiet czy mężczyzn. należy 13latkowi powiedzieć: kochany synku,tak jest na świecie,że większość ludzi żyje w związkach heteroseksualnych,ale jest pewna grupa ludzi żyjących w zwiazkach homeskusalnych.jest także synku na świecie biseksualizm i to jest drogi mój synku pociąg fizyczny zarówno do kobiet jak i do mężczyzn.a resztę 13letni synek znajdzie sobie np.w internecie,którego nie było mój drogi synku jak ja byłem w twoim wieku.tyle uczciwości wobec własnego 13letniego synka. i aż tyle.a dziecko i tak samo jako dorosłe wybierze swój sposób życia=każdy wybór musimy uszanować i wspierać,bo to wybór życia naszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel PABLOS, NIE PRZEJMUJ SIĘ 24.07.05, 20:23 Na szczęście na tym forum (przynajmniej na to wygląda) jest tylko jeden palancina/pseudotatus/jełopek, który stara się wymądrzać za trzech albo i lepiej. Jedyne co to tych jego dzieci szkoda... Pisze np. że zboczeńcy rodzą się z rodzin hetero. No a niby z jakich mają się rodzić? Chyba, że te biedne jego dzieci pochodzą z rodziny dwóch zboków. Trzeba być idiotą naprawde. Posłuchaj zboku, lecz się u tego psychiatry, co Ci Pablo660 polecił, póki jeszcze jest jakaś szansa... A Ciebie Pablos sorx, bo poprzednio rzeczywiście źle odczytałem adresata. Odpowiedz Link Zgłoś
pablossos dwoje dziecI? To podejrzane... 24.07.05, 20:12 CZYTAJĄC TWOJE WYPOWIEDZI TO ZACHODZI OWAWA, ŻE MASZ JAKIEŚ SKŁONNOŚCI DELIKATNIE MÓWIĄC BĘDĄCE ODCHYLENIEM OD NORMY. RADZIŁBYM SIĘ GRUNTOWNIE PRZEBADAĆ. A CO DO TEGO TATUNIA TO KARA ŚMIERCI DLA NIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 nie martw się policja ma nasze IPkompa=wszystko 24.07.05, 20:20 jest pod kontrolą.bez obaw. nieco wyżej napisałem,że tatusiek tego skatowanego chłopczyka winien dostać dożywocie. dziękuję za troskę o moje dzieci-to bardzo miłe.narazie rosną jak na drożdżach. pozdrawiam Twoje potomstwo,którego może jeszcze nie masz,ale mieć będziesz. powodzenia:pablossos Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel BIEDNE DZIECI 24.07.05, 20:35 Przy takim tatusiu jak ty to pewnie niedługo do pogotowia opiekuńczego trafią... O ile dożyją. Idź już spać człowieczku, bo ci rozum całkiem usnął. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 2aigel - czytałem dzieciom dzisiaj bajki-już śpią. 24.07.05, 20:43 Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: 2aigel - czytałem dzieciom dzisiaj bajki-już 24.07.05, 20:54 A ja na dobranoc tatuniowi-pedrylowi napiszę wierszyk J. Tuwima, który już dziś raz cytowałem, ale widocznie tatusik-zbok nie zapamiętał: "Próżnoś repliki się spodziewał, Nie dam Ci prztyczka ani klapsa, Nie powiem nawet: "Pies Cię je##ł, Bo to mezalians byłby dla psa" Możesz dalej sobie pisać do lampy, bo ja z dewiantami nie gadam. Z życzeniami sukcesów wychowawczych 2aigel Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 2aigel=to najwyższy poziom intelektualny,gratuluję 24.07.05, 21:14 czy dużo masz jeszcze tych inwektyw? Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: 2aigel=to najwyższy poziom intelektualny,grat 24.07.05, 21:28 Do tego młodegogłupiego.. A ty biorąc dzieci na kolana to molestujesz je seksualnie czy okazujesz im miłość rodzicielską ,bo nie wiem o czym bełkoczesz... Mam troje dorosłych dzieci obu płci , w moim durnym łbie nigdy nie powstały ciągoty seksualne do nich.. Pewnie jestem nienormalny dzięki za uświadomienie na starość.. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe no właśnie, skatował ? 24.07.05, 17:56 wydaje mi się że znak zapytania w tytule tak strasznej historii jest nie do przyjęcia psuć czytelnikowi nastrój w niedzielę takim newsem nie wiedząc nawet czy jest on prawdziwy? Odpowiedz Link Zgłoś
barona3 Re: no właśnie, skatował ? 24.07.05, 18:02 Pewnie sledztwo trwa.Mamusia tez ma za uszami.Zabilabym drania, i pomocy dla dziecka szukala (ona czekala do nastepnego dnia,moze jeszcze sex mieli). Przeprasza za moje emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: no właśnie, skatował ? 24.07.05, 18:04 W tym przypadku ewidentnie lepiej byłoby poinformować o sprawie raz, a porządnie - a więc po wyrokach. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: powiesić zwyrodnialca 24.07.05, 18:33 Popieram,zwyrodniałego śmiecia utylizować..nie ma zmiłuj dla patologii Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: powiesić zwyrodnialca 24.07.05, 19:03 tragedia rodzinna ,wspolczuje im ,po udowodnieniu winy, winny bedzie skazany, dziecku wychowywanemu bez ojca nie bedzie lekko ... carramba7 napisał: > Popieram,zwyrodniałego śmiecia utylizować..nie ma zmiłuj dla patologii ......powiedzial polaczek,ktoremu wmawiaja ,ze jest eropejczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: powiesić zwyrodnialca 24.07.05, 19:12 Błyszczysz intelektem..GRATULUJĘ..nie "polaczku" Europejczyku czuj się dobrze wybitny inteligencie... rodem z Krapkowic albo okolic ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik tatus nalezy do LPR albo SLD............ 24.07.05, 18:40 najbardziej hipokrytycznych polskich partii Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: tatus nalezy do LPR albo SLD............ 24.07.05, 19:05 coitusik napisał: > najbardziej hipokrytycznych polskich partii Co to znaczy hipokrytycznych?Nie znam takiego określenia.. Możesz uświadomić mnie i inych z tego forum?Z góry dziękuję.. Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik wyjatkowo czerwony ciemniak jestes............... 24.07.05, 22:40 nie uogolniaj swojego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: tatus nalezy do LPR albo SLD............ 24.07.05, 23:25 Nie uogólniaj na forum swego matołectwa bo jeżeli juź to hipokryzyjnych intelektualisto..co ci nawet do głowki nie przyszło ... ale poziomek.....nawet nie podstawówka.. Odpowiedz Link Zgłoś
pi_ostrowski Re: tatus nalezy do LPR albo SLD............ 24.07.05, 19:13 zdziwko... zagorzały zwolennik świętego, prawicowego POPiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
rupertgiles Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 18:42 Oto zdrowa, polska, heteroseksualna rodzina... :( Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 18:58 gburze powinienes wiedziec, ze konkubent nie chodzi do spowiedzi. Slonko myslenie nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 19:21 po co bawic sie z takim zwyrodnialcem ? gilotyna, nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Zapomnieliście się wyzwać od kozich synów ;) 24.07.05, 19:24 A co do tatusia-sadysty: każdy nie ma wpływu na to, jak bardzo ma poprzestawiane w głowie - człowiek to marionetka, za której sznurki pociągają inne marionetki. Stary miał pewnie równie pomylonych rodziców jak on sam, ale ani rodziców ani innych czynników nas kształtujących nie wybiera się. Odpowiedz Link Zgłoś
pablossos Re: Zapomnieliście się wyzwać od kozich synów ;) 24.07.05, 19:53 ja nie widze żeby tu sie ktoś wyzywał Odpowiedz Link Zgłoś
raddy Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 20:17 A to drań. Zwyrodniały ojciec. Karać takich, karać... Odpowiedz Link Zgłoś
york222 Re: Ojciec skatował niemowlę? 24.07.05, 20:52 do pierwszej wypowiedzi na forum.dlaczego taki jestes nadczlowieku,szanuj kazda religie i nie tylko.zle sie czujesz idz do lekarza.a co powiesz o pokreceniu mozgu?.dziecka bardzo zal i . Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Typowy polski frustrat i nieudacznik: "odbija 24.07.05, 20:59 sobie" na slabszych - to jeden z takich bydlakow, co psa kopnie, kobiete udeerzy, dziecko skatuje, a na widok policjanta w gacie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: Typowy polski frustrat i nieudacznik: "odbija 24.07.05, 21:01 albo sie do jakiejs partii zapisze i chce rzadzic innymi Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Typowy polski frustrat i nieudacznik: "odbija 24.07.05, 21:12 Patologiczny menel to dla ciebie"typowy polski frustrat i nieudacznik" Nie dość żeś kretyn toś jeszcze patologiczny antypolak... Ale życzę zdrówka Angliku z Kołymyi... Mieszkańców tego zacnego grodu przepraszam .... Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: Typowy polski frustrat i nieudacznik: "odbija 24.07.05, 21:31 mgr nalezacy do lpr lub sld, tez tlucze swoja rodzine:( Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Typowy polski frustrat i nieudacznik: "odbija 24.07.05, 21:35 coitusik napisał: > mgr nalezacy do lpr lub sld, > tez tlucze swoja rodzine:( Nie to pokolenie 68 szczególnie przychylne Polsce,bo tatusiowi odpiłowano łeb od koryta..... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Antypolak? To mialem waszego bandyte chwalic? 25.07.05, 01:08 Bo Polak? Stuknij ty sie w pusty polski leb:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
callafior NA 25 LAT KAMIENIOŁOMÓW! 24.07.05, 22:51 Skazać takiego na 25 lat cieżkich robót w kamieniołomach i wykastrować, żeby nie mógł produkować kolejnych ofiar swojego debilizmu. --------- Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
hirsh1 Powinni tatusia poddać przymusowej kastracji 25.07.05, 00:15 a wp...ol codzienny obowiązkowo od strażników i współwięźniów należy mu załatwić aż do końca kary. Odpowiedz Link Zgłoś
hirsh1 prinsik - ty sobie ryja katolikami nie wycieraj 25.07.05, 00:16 Skąd wiesz, że to katolicka rodzina? Taki margines katujacy dzieci to przeważnie debile nie znający Boga i religi. Daj spokój katolikom. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_z_ch Ojciec skatował niemowlę ... 25.07.05, 00:34 ... na poczatek zrobic to samo z nim ... Znalezc kilku osilkow, aby proporcja sil miedzy tym ojcem a nimi byla taka sama jak miedzy niemowlem a gosciem. Odpowiedz Link Zgłoś
linski4 Re: Ojciec skatował niemowlę? 25.07.05, 02:52 Niby też katolik, jak z resztą pod trzymilionowa rzesza Chamitów, którzy z braku synagog praktykują, chociaż z pozoru, drugą wiarę. Nie ma się co dziwić, bo podobną drogą też poszedł Wojtyła, robiąc ogromne zamieszanie w Kościele Katolickim. Był on tą podwójną rolą tak podniecony, że nie uznał potrzeby wprowadzenia etyczno-moralnych zasad, jak to jest z resztą u Katolików. Tam można kraść, pasożydować, propagować i żywić się kłamstwem, obłudą, fałszerstwem, czy też można cudzołożyć z najstarszą (bynajmniej na początek) córką. Może prekursor Chamitów, a syn Noego o imieniu Cham miał racje z tymi zasadami. Wszystkie pasożyty, z pasożydami włącznie jakoś z tym żyją (bynajmniej do czasu) i jest im, szczególnie w czasie wyzwalania swoich zapędów, dobrze. To, że czasami wołają: gezetat, nadszedł czas na hamorów, czy aj waj, jest wkalkulowane w tą ich pierwszą religię-statut. My może nie rozumiemy chamickiego dobra, nawet i takim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Ojciec skatował niemowlę? 25.07.05, 06:47 Chłopie! Czytaj dokładnie. To był konkubent tej kobiety. Czyli żyją na kocią łapę. U spowiedzi nie był na pewno od lat. Konkubentom nie udzielają rozgrzeszenia, chyba że się nawrócą. A może ten konkubent to żyd, albo arab, albo protestant? Katolikiem to on nie jest na pewno. To dlaczego pienisz się na katolików? Choryś z nienawiści, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś