123rbr SLD: Kaczyński musi odejść 25.07.05, 19:37 Kaczory zbliza się sezon polowań!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: SLD: Kaczyński musi odejść 25.07.05, 19:51 123rbr napisał: > Kaczory zbliza się sezon polowań!!! .... sezon polowań na złodzieji i smierdzieli z sld i pałacu tancerza Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Co to za nazwiska - Puzuk, Zajac, Ras, Sybilski? 25.07.05, 19:46 To ten nowy zaciag olejniczakowy? Zna ich ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
wigr Lechu, odejdź Warszawa będzie wdzięczna !!! 25.07.05, 19:55 Jężeli ktoś uważa, że poza muzeum powstania Kaczor zrobił coś dobrego dla Warszawy, to niech napisze. Tylko proszę bez tekstów typu, że pogonił złodzieji, albo, że ktoś robi obstrukcję. Przy takiej władzy mógł zrobić wszystko, a okazało się, że z jego sztandarowych inwestycji największa dotyczy jego administracji. To przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
apsok Re: Lechu, odejdź Warszawa będzie wdzięczna !!! 25.07.05, 20:01 jak czerwoni oszuści i złodzieje mogą oceniac ludzi uczciwych ,to paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Lechu, odejdź Warszawa będzie wdzięczna !!! 25.07.05, 20:01 wigr napisał: > Jężeli ktoś uważa, że poza muzeum powstania Kaczor zrobił coś dobrego dla > Warszawy, to niech napisze. Tylko proszę bez tekstów typu, że pogonił > złodzieji, albo, że ktoś robi obstrukcję. Przy takiej władzy mógł zrobić > wszystko, a okazało się, że z jego sztandarowych inwestycji największa dotyczy > jego administracji. To przykre. Lechu zostań !- Warszawa bedzie wdzięczna . Smierdząca czerwona zaraza z sld i sdpl dostaje wścieklizny , to dobrze , tak trzymac . Pozdrawiam lecha Kaczyńskiego !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wigr Re: Lechu, odejdź Warszawa będzie wdzięczna !!! 25.07.05, 20:05 Mógłbyś napisać coś o osiągnieciach Lecha, a nie tylko o swoim uwielbieniu jego osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Lechu, odejdź Warszawa będzie wdzięczna !!! 25.07.05, 20:10 wigr napisał: > Mógłbyś napisać coś o osiągnieciach Lecha, a nie tylko o swoim uwielbieniu jego > > osoby? hihihihihihi, z czerwonej zarazy jakis "członek " sie odezwał . A jakie to osiagniecia ma twoja czerwona zgraja ? - burdel ze słuzbą zdrowia , bezrobocie , afery złodziejskie ... wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo Lechu, nie odchodź Warszawa będzie wdzięczna !!! 25.07.05, 20:14 Warszawa za rządów koalicji SLD - UW miała wiele inwestycji, ale za zbyt duże pieniądze, które w części były zagospodarowane przez ww. partie. Co ciekawe np. inwestycje drogowe wygrywały ciągle te same firmy. Kaczyński po objęciu funkcji nikomu nie wierzył i zastopował praktycznie wszystkie przetargi z kasy publicznej. Obecnie przetargi wygrywają różne firmy za znacznie mniejsze stawki. Dlatego SLD tak ostro atakuje Kaczyńskiego za zaniechania w inwestycjach. Warto jeszcze dodać, że poprzednia koalicja pozostawiła Warszawę ze znacznym zadłużeniem, blisko granicy przy której Kwaśniewski mógł ustanowić zarząd komisaryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Lechu, odejdź Warszawa będzie wdzięczna !!! 25.07.05, 20:53 brynk napisał: > wigr napisał: > > > Jężeli ktoś uważa, że poza muzeum powstania Kaczor zrobił coś dobrego dla > > > Warszawy, to niech napisze. Tylko proszę bez tekstów typu, że pogonił > > złodzieji, albo, że ktoś robi obstrukcję. Przy takiej władzy mógł zrobić > > wszystko, a okazało się, że z jego sztandarowych inwestycji największa do > tyczy > > jego administracji. To przykre. > Lechu zostań !- Warszawa bedzie wdzięczna . Smierdząca czerwon > a > zaraza z sld i sdpl dostaje wścieklizny , to dobrze , tak trzymac . Pozdrawi Czy już odpowiednio się zaplułeś ? To utrzyj gębę . Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Lechu, odejdź Polska będzie wdzięczna !!! 25.07.05, 21:30 Jedz na wakacje, do cieplych krajow, wez brata, Ludwiczka, zapros Cimoszke i Kwaska, przeciez bez nich byloby Ci smutno, moze chlopaki z LPR by chcialy z Toba? I nie wracajcie! A jak wasze wnuki dorosna i przyjada do Ojczyzny (Jak Giertych do Kornika) to zobacza piekny, kwitnacy kraj i usmiechnietych, zyjacych w dostatku, wyksztalconych Polakow:) Odpowiedz Link Zgłoś
apsok czerwone ryje... 25.07.05, 19:57 jak tylko sondaż im skoczył, juz otrząsnęli się.Na nowo ludzie zaczynają im wierzyć w gruszki na wierzbie.Moga sto razy oszukać ludzi a i tak oni im wierzą ,fenomeni manimulacji i propagandy? Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 juz to widze ! 25.07.05, 20:00 jak rezygnuje. Od koryta sie nie odchodzi dopoki w nim cos jeszcze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
www.twojenazwisko.pl Re: AFERZYŚCI ZŁODZIE KŁAMCY Z SLD : WARA!!!!! 25.07.05, 20:04 opalo napisała: > ROZSZCZELAĆ WAS !!!!!!!!!! Ja rozumiem socjalistyczną czujność, ale jak się to ma do ortografii? Odpowiedz Link Zgłoś
wigr Re: ale śmierdzi ! to czerwone świnie wydaja tą 25.07.05, 20:08 Człowieku wyjdź wreszcie z chlewu na świeże powietrze, to poczujesz się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: ale śmierdzi ! to czerwone świnie wydaja tą 25.07.05, 20:12 hihihihihihihi człowiecze - czemu sie denerwujesz ? - uwazaj , bo serce ci siądzie i gdzie i za co będziesz się leczył ? Odpowiedz Link Zgłoś
wigr Re: ale śmierdzi ! to czerwone świnie wydaja tą 25.07.05, 20:22 Brynku, twoje prowokacje są cienkie jak dupa komara. Myślę, że żadna służba zdrowia nie jest w stanie ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ale śmierdzi ! to czerwone świnie wydaja tą 25.07.05, 20:22 Pięknie brzmi radosny śmiech szczęśliwego idioty. Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: ale śmierdzi ! to czerwone świnie wydaja tą 25.07.05, 20:25 podoba mi sie to jak sie denerwujecie .... hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Re: ale śmierdzi ! to czerwone świnie wydaja tą 25.07.05, 20:34 a jaka won wydaja swinie biale, rozowe, czarne i te przemalowane, ktorych jest najwiecej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Kaczory was zadepczą sld-ziaki !!! 25.07.05, 20:18 Ale jesteście odważni!Ale radziłbym uważać ,bo Kaczory są pamiętliwe i mściwe.A jak nabudują więzień to was tam wszystkich sld-ziaków powsadzają.Starym garusom podpadliście ,że hej to i nie radził bym się schylać. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Kaczory was zadepczą sld-ziaki !!! 25.07.05, 20:27 ...i kto by te swołocz czerwona utrzymywał w wiezienmiach , my ? - Nigdy ! eseldakom to tylko w łebek - pach, pach , hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
wigr Re: Kaczory was zadepczą sld-ziaki !!! 25.07.05, 20:57 Brynku, jeśli już wypowiadasz się w liczbie mnogiej to zaczynam się niepokoić. Co do utrzymywania czegokolwiek przez ciebie to chyba żart. Odpowiedz Link Zgłoś
timberwolf Komunisci to debile, 25.07.05, 20:25 co wypowiedź to porażka. Nie ma co brać ich pod uwagę . Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Komunisci to debile, 25.07.05, 20:31 Nie obrażaj debili. SLD to dranie . To aferzyści. To kłamcy i złodzieje. To po prostu przestępcy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: AFERZYŚCI ZŁODZIE KŁAMCY Z SLD : WARA!!!!! 25.07.05, 20:27 Że nienawidzisz czerwonych, rozumiem. Ale czemu nienawidzisz ortografii? Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: AFERZYŚCI ZŁODZIE KŁAMCY Z SLD : WARA!!!!! 25.07.05, 20:34 Bo zawsze nienawidzimy i boimy się tego, czego nie rozumiemy... ;) Pozdrawiam. Serce rośnie gdy widzę, że duch w narodzie nie ginie, jedynie przyduszony tandetą, chamstwem, zakłamaniem i bezczelnościa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boguslaw.lamber Kaczynski vs SLD 25.07.05, 20:27 Do SLD: To Wy powinniście odejść do lamusa historii w 1989r ale dzięki ludziom taki jak Kaczyński, Wałęsa, Geremek, Mazowiecki, itp. możecie dzisiaj się szarogęsić Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 RKomuchy do lamusu już czas 25.07.05, 20:45 towarzysze odmaszerować ideje leninizmu-marksizmu wiecznie zywe na Kubie i na Białorusi.Fachowcy czeka na was Korea Północna.Z Polski WARA,juz dość Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: RKomuchy do lamusu już czas 25.07.05, 20:48 Posłuchaj <obserwator999>. Ten z "żółtymi" papierami znowu się pod Ciebie podszywa. To jakiś Twój krewny czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: RKomuchy do lamusu już czas 25.07.05, 21:25 uu1 napisała: > Posłuchaj <obserwator999>. Ten z "żółtymi" papierami znowu się pod Cieb > ie > podszywa. To jakiś Twój krewny czy co? Witam stary druhu uu1 czat bez ciebie to nie czat pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: RKomuchy do lamusu już czas 25.07.05, 21:58 obserwator999 napisała: > towarzysze odmaszerować ideje leninizmu-marksizmu wiecznie zywe na Kubie i na > Białorusi.Fachowcy czeka na was Korea Północna.Z Polski WARA,juz dość Pisze sie: "od Polski wara". Spokojnej lewitacji zycze!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Do LAMUSA 25.07.05, 22:02 Na to nie zwrocilem uwagi wczesniej, nie pisze sie "do lamusu", lecz "lamusa" Sluchaj co o takich co popelniaja bledy gramatyczne pisze prawdziwy autorytet tego forum oraz Radia Marianna, doktor.1: doktor.1 napisał: > Ale na chwilę obecną to ja mam dowody na to, by tobie zarekwirować komputer, > wlepić karę grzywny min. 25 tys. zł i wsadzić cię do "pierdla" na 2 lata, > albowiem niezliczoną ilość razy dopuściłeś się przestępstw, o których mówią > art. 23 Kodeksu cywilnego oraz art. 194 - 196 i 212 Kodeksu karnego O! UWAZAJ UWAZAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: ...))) 25.07.05, 22:06 3 ostatnie posty to najpiekniejsza wymiana zdan, jaka widzialem na forum. Wzruszylem sie... :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 KOMUNO PRĘDZEJ ZDYCHAJ WSTYDU OSZCZĘDŻ 25.07.05, 21:10 Ludzie jak to jest może mi to ktoś wytłumaczy,że chodż komuny dawno już na świecie nie ma (poza kubą,północną koreą i do pewnego stopnia chinami)to u nas ona niby od 15-stu lat zdych i zdycha i zdechnąć nie może. Ludzie błagam,litości! Miejcie za grosz humanitaryzmu w sercach waszych !!! I pomóżcie tej starej,czerwonej ku... odejść w pokoju. Wierzący niech zmówią modlitwę niewierzący niech zapalą nad jej grobę świeczkę I niech jej upiór nie nawiedza nas więcej i nie dręczy czego wam jak i sobie z całego serca życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: KOMUNO PRĘDZEJ ZDYCHAJ WSTYDU OSZCZĘDŻ 25.07.05, 21:18 Zróbmy założenie - Twoje życzenie (marzenie) się spełnia. Przychodzi uczciwy PiS - Telegraf, FOZZ, Srebrna. I co? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: KOMUNO PRĘDZEJ ZDYCHAJ WSTYDU OSZCZĘDŻ 25.07.05, 21:37 uu1 napisała: > Zróbmy założenie - Twoje życzenie (marzenie) się spełnia. Przychodzi uczciwy Pi > S > - Telegraf, FOZZ, Srebrna. I co? ...Twoje zyczenie {marzenie} sie spełnia . Przychodzi "uczciwy" sld a z nim millerek .I co? - ano znowu bedzie bis ...Rywin, Jakubowska , Peczak , Łapinski , Nauman , Siemiatkowski , Ungier , Peczak , Jagiełlo , Kwasniewski z Jolka , Szynalska -jezdząca samochodem pijana , bezrobocie , ochłapy dla emerytów , w dupie społeczenstwo , kwitnące złodziejstwo , arogancja , bezczelnosc, .... i co z tą Polską ? - poprostu rozkradziona !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: KOMUNO PRĘDZEJ ZDYCHAJ WSTYDU OSZCZĘDŻ 25.07.05, 21:52 Uczily SlD to nie miesci sie w głowie.Przeciez on maja przeprany mózg PARTIA Z NARADEM, NARÓD Z PARTIA .CO NARODU TO PARTII nauka nie poszła w las. Oni nie kradna oni biorą Co ich!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 !!! KOMUNO PRĘDZEJ ZDYCHAJ WSTYDU OSZCZĘDŻ 25.07.05, 21:52 Uczily SlD to nie miesci sie w głowie.Przeciez on maja przeprany mózg PARTIA Z NARADEM, NARÓD Z PARTIA .CO NARODU TO PARTII nauka nie poszła w las. Oni nie kradna oni biorą Co ich!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: KOMUNO PRĘDZEJ ZDYCHAJ WSTYDU OSZCZĘDŻ 25.07.05, 21:38 uu1 napisała: > Zróbmy założenie - Twoje życzenie (marzenie) się spełnia. Przychodzi uczciwy Pi > S > - Telegraf, FOZZ, Srebrna. I co? ...gdyby tak bylo jak lzesz na temat PiS...to bolszewicy by kaczora roszarpali...a tak tylko moga klamliwa propagande upowszechniac...ale i za ta falszywa propagande tez bekna mafiozi z lsd...))) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: KOMUNO PRĘDZEJ ZDYCHAJ WSTYDU OSZCZĘDŻ 25.07.05, 21:46 me-e pozdrawiam i dziekuje ...jesteś KING Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: KOMUNO PRĘDZEJ ZDYCHAJ WSTYDU OSZCZĘDŻ 25.07.05, 21:59 Co właściwie chciałeś powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: KOMUNO PRĘDZEJ ZDYCHAJ WSTYDU OSZCZĘDŻ 25.07.05, 22:50 A kogo skazano za te afery ..szczególnie za FOZZ ..oprócz oskarżającego p.Pineiro? A co to jest ta Srebrna?Bo trudno coś skojarzyć ..No ale te niesłusznie ciągane po sądach Długosze,Olekse,Jagiełly,Pęczaki,Jakubowskie,Siwce,Urbany,Pogany,Szarawarskie,Sobótki to ofiary polowania na czarownice..że o protegowanych p,Bochniarz Dochnalach,Bobrkach i Grochulskich nie wspomnę..bo ta pani to dzisiaj demokratka .pl ...aktywna działaczka pzpr na SGPiS w latach 80-tych... Resume:kruk krukowi oka nie wykole aczkolwiek można by to powiedzieć bardziej zrozumiale...dla niekótrych sldupców Odpowiedz Link Zgłoś
qin Re: KOMUNO PRĘDZEJ ZDYCHAJ WSTYDU OSZCZĘDŻ 25.07.05, 23:14 Długosz,Sobotka jagiełło przypominam ostrzegali mafię narazajac zycie policjantów.Jkkubowska kreciła przy ustawie albo Panstwo prawa albo komunizm Pęczak ma wyrok sądowy siedzi w wiezieniu niestety stanowczo za mało panów z SLD ........... mam nadzieje ze nie unikną kary Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: KOMUNO PRĘDZEJ ZDYCHAJ WSTYDU OSZCZĘDŻ 25.07.05, 23:19 I nie unikną. Ale z wyroku sądu a nie Kaczyńskich czy Giertycha. I tylko o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: KOMUNO PRĘDZEJ ZDYCHAJ WSTYDU OSZCZĘDŻ 25.07.05, 23:27 Sady laboga,ale mam nadzieje ze to sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e uu1...to jakis AKTYWISTA 26.07.05, 00:07 ...tak sady dorazne byly nie tak dawno ...gdy twe umilowane kc pzpr czytaj kc lsd- ci sami skorupowani ludzie...swym ramieniem ...prawnym... skazywali na osiem lat...za bibule...slownictwo twe pasuje do tamtych czasow jak ulal... sady tez trzeba oczyscic z nietykalnych skorupowanych kolesi nie tak dawnych bolszewikow...zreszta dziennikarzy i wyzsze uczelnie tez... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re:me-e zacznij myśleć 26.07.05, 00:15 Czy oprócz Ciebie, Kaczorów, Giertycha i kilku DORNowatych jeszcze ktoś zasługuje na pozostawienie go w spokoju? Czy Ty umiesz wystękać cokolwiek innego niż sb, bolszewik, czerwony itp.? Biedny, chory człowieku, sam siebie nie rozumiesz. GBY. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re:me-e zacznij myśleć 26.07.05, 00:24 ...uu1...a kogo masz w lsd ...to ci sami co za bolszewi ludzie wiec co mam nazywac ich polska lewica...no, do tego to mee nie zmusisz...oczywiscie moge ich zostawic w spokoju jak odejda z zycia publicznego...pozatym co ma kaczynski do giertycha...pozatym-II b. scisle opowiadaj na temat...bo ja ci tu opowiedzialem b. scisle na twoj-uu1 temat ...sadow doraznych... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re:me-e zacznij myśleć 26.07.05, 00:32 Jesteś do znudzenia monotematyczny. I chyba Kaczyńscy w oparciu o Twoje przemyślenia opracowali nowy model kota, do wykręcania ogonem na wszystkie strony. Znajdź jeden mój post aprobujący działania SLD czy jakiegokolwiek innego "przekrętasa". Nie odpowiada mi natomiast styl wyrażanych opinii, chamstwo, bezmyślność, hipokryzja. Bez wroga naprawdę można żyć. A inkwizycja, hitleryzm i stalinizm bezpowrotnie minęły. I sądy doraźne wraz z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re:uu1 zacznij myśleć 26.07.05, 00:41 ...chlopie, co ty masz w tej glowie zakodowane...za szybko przewijasz dvd...ja tylko pisalem o twoim slownictwie z czasow kc pzpr-kc lsd...a ty tu o inkwizycji nawet wyskoczyles...historia lubi sie powtarzac jak ci wmowia ,ze nie masz juz wroga...kiedys obdzierali nas ze skory ...dzisiaj obdarli nas z naszej wlasnosci...bo jezeli pamietasz z historii kc pzpr-kc lsd glosila ,ze to lud wlasnymi rekoma odbudowal polske i wszystko nalezy do ludu...a lud dzisiaj na smietnikach a kc ciagle u wladzy...wiec pomysl czy przypadkiem cie nie zbajerowano i zaklonowano zes sie tak uwziol na niewinnego kaczora...))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: model Kaczora 26.07.05, 00:56 Niewinny Kaczor. To lepsze niż Kaczor Donald Rokita Tusk. To jest gość chory z nienawiści do wszystkiego i wszystkich, z wyjątkiem swoich poglądów i bliźniaka.Bóg raczy wiedzieć jakie kompleksy w ten sposób leczy ale stanowi śmiertelne niebezpieczeństwo dla wszystkich, którzy chcą żyć patrząc w przyszłość a nie bawić się wrzucaniem gówna w wentylator. PS. Pan Kaczka jak zdobędzie władzę, zweryfikuje wyrok w sprawie B. Zalewskiego. Jego własne słowa. Czy trzeba jeszcze coś dodawać? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: model Kaczora 26.07.05, 01:02 ...teraz to troche sie zabelkotales ))) ...wiec zapraszam na film dokumentalny...nocna zmiana... ...www.antyk.org.pl/ojczyzna/agentura/agentura.htm Odpowiedz Link Zgłoś
me-e dobranoc... 26.07.05, 01:15 ...Bajka o sowie Fredro Aleksander Głupie wszystkie ptaki! - Rzekła sowa. Na te słowa Jaki taki Dalej w krzaki; Miłość własną na i ptak. Ale śmielszy stary szpak Gwiznie, skoczy Jej przed oczy I zapyta jejmość pani, Z jakich przyczyn wszystkich gani. - Boście ślepi. - Bośmy ślepi? A któż widzi lepiej? - Ja, bo bez słońca pomocy Widzę w nocy. - Na to odrzekł stary szpak: - Widzieć zawsze wszystkim wspak To nie chluba, Sowo luba. Możeś mądra - niech tak będzie, Lecz twą mądrość kryje cień, A tymczasem słychać wszędzie: Każda sowa głupia w dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 kaczyński ma dylemat 25.07.05, 21:17 oczywistością jest, że zagrywka sld jest czymś na granicy happeningu i gry politycznej ale ciekawe jest co innego czy kaczyński chcący wprowadzać do polskiej polityki moralność i wysokie standardy sam je zastosuje? rezygnacja byłaby posunięciem spektakularnym, które z pewnością zjednałoby kaczyńskiemu niejednego wyborcę z drugiej strony kaczyński nie może być pewien, czy nawet takie zagrywki dadzą mu prezydenturę (cimoszewicz chyba wciąż jest jednak silniejszy) i zastanawiające czy będzie chciał oddać dobrą posadę prezydenta stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Kaczmarek 25.07.05, 21:19 jak przeczytalem tytuł to takie nazwisko mi się odczytało no bo SLD Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Kaczmarek 25.07.05, 21:53 lepiej to nazwisko kojarzyc ze zdobywca Oskara za muzyke do 'Marzyciela':) Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar TO SIE W PALE NIE MIESCI 25.07.05, 22:25 SLD wonz polskiego krajobrazu. A kysz przepadnij maro. To trzeba miec tupet a wyborcow tzn rowniez mnie uwazac za durniow i idiotow. PRECZ Z SLD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: TO SIE W PALE NIE MIESCI 25.07.05, 22:38 obym się mylił, ale za 4 lata będziesz mówić to samo, no prawie to samo: Precz z POPiSem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: Ja to dzisiaj mówię. 25.07.05, 22:46 ja osobiście mam lewicowe poglądy (choć co to w tym kraju znaczy prawica lewica?-słowa), głosować będę na SLD, ale jeśli wygra PO, to nie będę płakać tylko trzymać kciuki, żeby się udało i żeby poszło ku lepszemu... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ja to dzisiaj mówię. 25.07.05, 22:56 Zaklinanie rzeczywistości jest z reguły mało skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: Ja to dzisiaj mówię. 25.07.05, 23:03 mimo wszystko jestem niepoprawnym marzycielem, a nóż się Tuskowi & Co uda Bo jeśli te oszołomy z PiSs się do władzy dorwą to stracone szanse, ale w PO jeszcze wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ja to dzisiaj mówię. 25.07.05, 23:17 Nie ma takich możliwości. Tusk histeryk (przepraszam historyk ze specjalizacją nauczanie), Rokita siedmiu imion ksywa 3/4, Hanna z przeproszeniem Gronkiewicz nawiedzana przez ducha swiętego, schowany za immunitetem Chlebowski, rzadko trzeźwa Katarasińska. Ich głosowanie przeciwko ustawie kominowej, ustawie anty lichwiarskiej - nic Ci to nie mówi. Są bardziej (o ile jest to możliwe) bezczelni niż SLD. Dałbym wiele aby nie mieć racji. Ale mam. Odpowiedz Link Zgłoś
qin Re: Ja to dzisiaj mówię. 25.07.05, 23:18 PO to jedyna szansa PIS ma nie z tej ziemi program gospodarczy .Szkoda ze SLD to ^^^^^^^^^^^^^^^^^nic dodać nić ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: TO SIE W PALE NIE MIESCI 25.07.05, 22:52 bananekk napisał: > obym się mylił, ale za 4 lata będziesz mówić to samo, no prawie to samo: > Precz z POPiSem!!! od blisko 50 lat mowie PRECZ Z KOMUNA !!! PRECZ Z KLAMSTWEM I CZERWONYMI OSZOLOMAMI. jestem juz stary. dzieciom wytlumaczylem aby spieprzaly od tego spoleczenstwa ktore daje sie otumanic przez SLD, postkomunistycznego Kwasniewskiego, a teraz Cimoszewicza. Ja chyba tez nie wytrzymam i stad wyjade. Ludzie jak mopzna zyc w kraju w ktorym o maly wlos nie wygrywa tyminski, jak mozna zyc w kraju ktorego nic nie nauczyla historia. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Niet prawa ani sprawiedliwości 25.07.05, 22:33 Niet prawa ani sprawiedliwości a i o honorze nalezy zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
edwj Re: Niet prawa ani sprawiedliwości 25.07.05, 22:52 A dlaczego ma odejść? Byście mogli się dalej uwłaszczać? Wysłuchałem dzisiaj biednego burmistrza Wawra - żadne inwestycje nie mają szans!! A dlaczego - biedny pan burmistrz powiedział niechcący: bo nie sa dopracowane do końca, bo infrastruktura towarzysząca nie jest dopracowana. I dobrze, że Prezydent K. wstrzymał. A poza tym, Panowie K.od poczatku, od PC, byli osobowościami, których bały sie ekipy rządzące - głównie SLD. Dlaczego? Ponieważ nie byłoby możliwości bezkarności dla aferzystów. Pomyślcie, piszący! Odpowiedz Link Zgłoś
oskarsmile ZŁODZIEJE 25.07.05, 23:10 KACZORKI TESZ SĄ KREMINALISTAMI BO UKRADKI KŚIĘŻYC Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 a ty pracitał szto napisał ? 25.07.05, 23:44 nie pisze się kśiężyc tylko ksienrzyc...do szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
1goodman znajomośc prawa u "czerwonych" 26.07.05, 00:08 Ani Pan Cimoszewicz ani Panowie Jacek Pużuk i Przemysław Zając oraz Maciej Raś i Tomasz Sybilski z tym prawem nieco na bakier. Generalnie przedwczesny wy...strzał. Jakiś syndrom?. W tym wieku to trzeba do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: KACZOR 26.07.05, 00:55 ...to, jeszcze raz skatuje dzisiaj wieczorem ...nocna zmiane...popatrze na tuska...popatrze na gieremka i mazowieckiego...wachowskiego i walese...kwasniewskiego...popatrze tez na prawego korwina na kaczynskiego...popatrze na lzy premiera olszewskiego i poslucham raz jeszcze jego pozegnalnego przemowienia do narodu...dzieki ))) Odpowiedz Link Zgłoś
emari Tłum na paradzie równości? 26.07.05, 07:05 "Według nich, warszawiacy już raz dobitnie pokazali, że nie zgadzają się z polityką Kaczyńskiego - "tłumnie pojawiając się na bezprawnie przez niego zakazanej +Paradzie Równości+". Coś pięknego - to miały być tłumy? Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Tłum na paradzie równości? 26.07.05, 22:12 emari napisała: > "Według nich, warszawiacy już raz dobitnie pokazali, że nie zgadzają się z > polityką Kaczyńskiego - "tłumnie pojawiając się na bezprawnie przez niego > zakazanej +Paradzie Równości+". > Coś pięknego - to miały być tłumy? No cos pieknego, masz racje. Taka polityczna prostytutka jak nalecz przypomniala sobie o "postepie" i "tolerancji" wobec homo. A homoseksualisci pozwolili sie uzyc tym szumowinom. Homoseksualisci zapomnieli jak byli traktowani w PRL-u przez komuchow. O wystapieniu Blochowiak w komisji Rywina nie wspominam ale homo nie zauwazyli chyba ze tzw "lewica" pogardza nimi. Zostali uzyci i tego nie zauwazyli albo nie chca widziec ze "parada" nie byla , nic z nimi nie miala wspolnego . Nie chodzilo o homo a o probe skompromitowania Kaczorow. Jak bardzo rozpisywano sie nad chamstwem Kaczora za "spieprzaj dziadu". Ja na taka prowokacje zareagowalbym daniem w pysk. Staral sie sad sluzalczo wobec opcji sld zrobic z Kaczora kryminaliste z wyrokiem za nazwanie Wachowskiego tym czym jest - kryminalista. Skazano prezydenta dosc pokretnie zaglujac pojeciami a tu sie okazuje ze US prowadzi dochodzenie i Wachowski umoczony w "biznes" narkotyczny jest. Wszystko wskazuje na to ze metody kompromitowania przeciwnikow politycznych rodem z PRL- uprawiane przez PZPR dzis SLD przetrwaly wraz z ludzmi z PRL-u a raczej PZPR-u. Z Kaczorem robia to co robili zawsze. Te same sposoby i metody"walki". Mimo wielu watpliwosci bede glosowal na Kaczorow. Jesli uciekaja sie do takich podlosci, manipulacji postkomuchy tzn ze trzeba na Kaczorow glosowac. Jesli boja sie Kaczorow starajac sie Kaczorow skompromitowac tzn ze koniecznie na Kaczorow glosowac trzeba. lepper nie jest zadna opozycja tak jak nie jest Gietrych. Zostaja Kaczory. Nie wiem jak bedzie ale tak jak jest juz byc nie moze. A prymitywizm manipulacji komuchow jest czytelny i juz bardzo agresywny i bezczelny. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 SLD musi odejść 26.07.05, 10:26 SLD nie zrobiło dla Polski nic dobrego. Ani w czasie kadencji 1993-97, ani teraz. Zmarnowali dużo energii. Ludziom coraz trudniej uwierzyć że w Polsce może być lepiej. W SLD jak ktoś nie jest dawnym komunistą (Kwaśniewski, Miller, Oleksy), to okazuje się być oszustem lub bandytą (Jakubowska, Czarzasty, Jagiełło oraz inni bohaterowie afery Starachowckiej). Cimoszewicz i Belka też święci nie są. Przede wszystkim dlatego, że dobro kraju stawiają na bardzo dalekim miejscu. Nie interesuje ich reformowanie kraju tylko rozbudowywanie swoich wpływów. Cimoszewicz twierdzi, że nie widzi pożytku z wprowadzenia podatku liniowego. Belka zaś ani jako minister finansów, ani jako premier nie zrobił nic aby ratować kraj z długów. Przeciwnie, jeszcze bardziej nas zadłużył. Niech sam (z synem Gierka) spłacają te długi. Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Wytrzymajcie jeszcze 3 miesiące(...) 26.07.05, 16:58 po czym odejdzie na Urząd Prezydenta Polski. Cierpliwości " czerwone kłamczuszki", powyciągajcie najpierw " belki" z oczu swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Wytrzymajcie jeszcze 3 miesiące(...) 26.07.05, 22:45 temida3 napisał: > po czym odejdzie na Urząd Prezydenta Polski. > Cierpliwości " czerwone kłamczuszki", powyciągajcie najpierw " belki" z oczu > swoich. No nie bedzie latwo bo maja zaplecze zawodowych manipulatorow-socjologow. i psychologow, caly sztab. > po czym odejdzie na Urząd Prezydenta Polski. > Cierpliwości " czerwone kłamczuszki", powyciągajcie najpierw " belki" z oczu > swoich. Nie bedzie najlatwiej. Troche podejrzewam ze uda sie Polakom wmowic jaka katastrofa mialyby byc inne opcje , inne niz sld byle pzpr. Bo to oni sa kulturalni a reszta to "sikajace pieski". Tymczasem wykancza sie -zabija tych ktorzy maja-mieli wglad. Tu pytanie do Wassremana dlaczego nie chcial sie spotkac z Karpem.... sporo gnoju trzeba bedzie przewalic,bo trzesawisko polityczne wciaga i zbiera zniwo, to jakby umykalao mediom. Dziwne. Sporo smierci w niewyjasnionych okolicznosciach zdarzylo sie .... O najglosniejszych nie ma co wspominac a moze warto ? O Papale kazdy wie . A co z Karpem np ? I wieloma innymi ? O czym wiedzial Karp ? Dlaczego musial "umrzec"? Podobno mitoman. A sprawca "wypadku" nie do odnalezienia- wypuszczony z kraju obywatel z za wsch granicy. Kim jest Gietrych , Rydzyk, Lepper ? Peudo opozycja wprowadzajaca dezorientacje. Marionetki "przyjaciol" z Moskwy kompromitujacy ten kraj. "Opozycja" ktora zadna nie jest a wprowadza dezorientacje i zamet zagluszajac to co powinnismy zobaczyc. > po czym odejdzie na Urząd Prezydenta Polski. > Cierpliwości " czerwone kłamczuszki", powyciągajcie najpierw " belki" z oczu > swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Wytrzymajcie jeszcze 3 miesiące(...) 26.07.05, 23:08 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/0,34493.html Prosze pocztac jak to sie "pieknie" pokrywa. "socjolog" gloryfikuje sld jak to sie "pieknie" pozbywa sld liderow skompromitowanych- myslalby kto. To brzmi jak na zawolanie...no trzeba sie pozbywac jak sld ...skompromitowanych liderow... SLD przyklad prwawosci dla innych partii. Naprwde scena polityczna i standardy ktore stara sie narzucac sld uzywajac "naukowcow" "sadow" "prawa"- ktore systematycznie lekcewazy przyprawia o mdlosci powodujac odruch wymiotny. Na te szumowiny nie da sie juz patrzec i te szumowiny tolerowc. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Wytrzymajcie jeszcze 3 miesiące(...) 26.07.05, 23:57 Pragne zwrocic uwage przy okazji na "argumentacje" tzw lewicy. Kwasniewskiej, cimoszewicza w zwiazku z komisja do spraw orlenu. Jednym z koronnych argumentow jest wmawianie nam ze komisja chce skompromitowac sld interesujac sie sprawami wg sld nie zwiazanymi bezposrednio z afera orlenowska. Tez dziwne bardzo, dziwna argumentacja zeby nie ujawniac np listy "darczyncow" kwasniewskiej organizacji "bez barier" No bo prosze sobie wyobrazic systacje w ktorej np policja wezwana do zbadania kradziezy znajduje w szafie trupa . I co ? Ma ten fakt zignorowac? Bo zostala wezwana w sprawie kradziezy ? Nie zaleznie od tego co myslalabym o policji przekonana o niskich kompetencjach - jesli zignorowalaby ten fakt uznalabym ze kwestionuje swoj byt, prawo do istnienia. A sledzac wypowiedzi i "logike" sld to policja nie powinna sie zajmowac trupem w lodowce jesli wezwano ja do zbadania kradziezy sreberek. Odpowiedz Link Zgłoś