luzaczek34 25.07.05, 18:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
block-buster Luzaczki,Kaczory i SLD-spadac jak szybko sie da... 25.07.05, 18:39 Wszyscy jestescie po jednych pieniadzach... Odpowiedz Link Zgłoś
luzaczek34 [...] 25.07.05, 18:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
waldekh_43 [...] 25.07.05, 19:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Dostalem skurczu ze smiechu: nastepne zadanie: 25.07.05, 19:20 Kaczory powinny zbiorowo popelnic seppuku, a PiS poprosic o azyl, ale gdzie: na Bialorusi czy na Kubie? Ah, te paskudy komunistyczne wystawiajace Ribbentropa na prezydenta, oh przepraszam: Cimoszewicz na prezydenta = Ribbentrop na kanclerza: tak mozna w skrocie strescic zrozumienie swiata przez komuchow. Na szczescie niebawem zostanie przeprowadzona naprawde dekomunizacja; to sa juz wrecz ostatnie dni czerwonych faszystow. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk A mnie kaktus na dłoni wyrośnie... 25.07.05, 19:34 jak oni sobie jeden drugiemu krzywdę pozwolą zrobić. Przecież jakby coś mieli zrobić w sprawie dekomunizacji to juz by to dawno ruszyło (nie wiem czy pamiętasz pięknego Mariana i S-ka... zoo oczywiście). Zresztą po co to komu teraz, stare rany rozgrzebywać?! Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: A mnie kaktus na dłoni wyrośnie... 25.07.05, 20:24 bananekk napisał: > jak oni sobie jeden drugiemu krzywdę pozwolą zrobić. Przecież jakby coś mieli > zrobić w sprawie dekomunizacji to juz by to dawno ruszyło (nie wiem czy > pamiętasz pięknego Mariana i S-ka... zoo oczywiście). Na poczatku byla gruba krecha. Potem byla SLD. Potem AWS ale wladze miala tylko dzieki Uni Wolnosci a to byla wlasnie gruba krecha i jeszcze bardzie pogrubiona. A potem byla i jest SLD. A wiec SLD wraz u Unia Wolnosci bardzo skutecznie zablokowac kazda dekomunizacje co tez robily. Teraz sa wybory. Jezeli PiS dostanie dostateczna ilosc glosow, bedzie dekomunizacja. I Polska stanie sie piekna, wolna i pachnaca ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Pachnąca ... czym? 25.07.05, 20:31 Zywica, zywica pachnaca ::))) Naprawde ciesze sie. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re:Jeżeli żywicą, to masz z czego się cieszyć. 25.07.05, 20:39 Tak, to piekny odswiezajacy zapach. Naprawde uwalnia energie, mozna wrecz... drzewa wyrywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re:Jeżeli żywicą, to masz z czego się cieszyć. 25.07.05, 21:07 fajny jests fritz. fajne posty z ta zywica:) Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re:Jeżeli żywicą, to masz z czego się cieszyć. 25.07.05, 21:52 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikiforia1 Re: Pachnąca ... czym? 25.07.05, 20:35 kaczymi odchodami, of course:-( Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Pachnąca ... czym? 25.07.05, 20:38 nikiforia1 napisała: > kaczymi odchodami, of course:-( tja, boli, boli. bojcie sie komuchy. to bardzo piekny widok, ta panika w oczach. Czerwony faszyzm ma naprawde powazna szanse na znikniecie. I to bedzie wielka zasluga Koczorow. Punkto kaczych odchodow: sa niezwyklu urzyzniajace!! I jak widac, wszystko na to wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Pachnąca ... czym? 25.07.05, 20:43 Powiadasz - urzyzniajace!! Fakt, cały PiSuar na nich się trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Pachnąca ... czym? 25.07.05, 20:45 Powiadasz - urzyzniajace!! > Fakt, cały PiSuar na nich się trzyma. Tracisz poziom. Zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Pachnąca ... czym? 25.07.05, 20:50 Łamiesz mi serce...mówiąc o poziomie. Ale cóż, Twoja wola. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Pachnąca ... czym? 25.07.05, 21:53 > Łamiesz mi serce...mówiąc o poziomie. Ale cóż, Twoja wola. ok. do nastepnego razu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikiforia1 Re: Pachnąca ... czym? 25.07.05, 20:49 fritz.fritz napisał: > tja, boli, boli. bojcie sie komuchy. to bardzo piekny widok, ta panika w > oczach. a białe myszki też widzisz;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Pachnąca ... czym? 25.07.05, 21:54 juz nie, ale kiedys hodowalem jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowy_dystans Warszawa bez Kaczki jest jak... 25.07.05, 19:46 Warszawa bez Kaczki jest jak... urok bez sraczki ! Odpowiedz Link Zgłoś
kroczak Re: Klockowaty kolesiu zamknij buzię bo śmierdzi 25.07.05, 20:50 Slowo Kaczynskiego jest tyle warte co psie gowno na nawoz. Odpowiedz Link Zgłoś
kumoch Ludzie!!!! SLD mówi o praworządności!!!!!!!!! 25.07.05, 21:50 Niech mnie ci kolesie nie rozśmieszają. Odpowiedz Link Zgłoś
muszka37 SLD do więzienia Kaczński niech zostanie! 25.07.05, 18:40 Złodzieke z SLD niech ptzygotowuja sobie paczki do wiezienia i niech skończą z utrudnianiem funkcjonowania warszawy. Niech urzędy kontrolowane przez SLD zaprzestana blokowania i obstrukcji przy kazdej decyzji której kaczyński potrzebuje dla sprawnego zarządzania warszawa. partyjniactwo ponad interes publiczny - to najlepsze hasło dla SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
convive SLD: Kaczyński musi odejść 25.07.05, 18:40 Na szczęście, Kaczyński wie, co ma robić. Ale faktem, że polityka to nie jest miejsce dla sentymentalnych panienek i chłopców-poetów, czy jak to tam zostało powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas AFERZYŚCI ZŁODZIE KŁAMCY Z SLD : WARA!!!!! 25.07.05, 18:42 od Kaczora.!!!!!! Po tym co zrobiliście w Polsce, po tylu aferach ,kłamstwach i złodziejstwach - milczcie bolszewickie czerwone kmioty. Odczepcie się od Kaczyńskiego!!!! Wasz koniec bando złodzieji już nadchodzi. Powoli powoli ale nadchodzi. Dożyjemy wkońcu czasów gdy Polska wyzwoli się od tej PZPR-SLD-SDPL owskiej zarazy. Zaczęliście dranie od sfałszowanych wyborów po wojnie. Skończycie już niedługo. Ludzie z trudem i powoli przeglądają na oczy. A gdy już przejżą kto naprawdę jest wrogiem Polaków - to biada wam wtedy. Biada. Odpowiedz Link Zgłoś
hp7777 Re: AFERZYŚCI ZŁODZIE KŁAMCY Z SLD : WARA!!!!! 25.07.05, 18:46 "... PZPR-SLD-SDPL " no tak , jakby pis to była partia ludzi którzy nie byli u władzy. no ale przecież oni zrobili tyle dobrego. a najbardziej podobały mi się artykuły z gazet podsumowujace ten czas radosnej twórczości, proponuję sięgnąc do gazet - to było naprawdę niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
www.twojenazwisko.pl Re: AFERZYŚCI ZŁODZIE KŁAMCY Z SLD : WARA!!!!! 25.07.05, 18:52 hp7777 napisał: > "... PZPR-SLD-SDPL " no tak , jakby pis to była partia ludzi którzy nie byli u > władzy. Jedyna partia, która nie była jeszcze u władzy, to Samoobrona... Pytanie retoryczne - czy wysłałbyś swoje dzieci na kolonie autokarem, którego kierowca chwali się, że nie spowodował dotąd żadnego wypadku autokarowego, bo... jeszcze nie prowadził tak dużego samochodu??? Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: AFERZYŚCI ZŁODZIE KŁAMCY Z SLD : WARA!!!!! 25.07.05, 19:27 Czy wyslalbys dzieci na kolonie autokarem z kierowca o ktorym wiesz, ze jest alkoholikiem i ktory rozbil kazdy autokar ktorym jechal? Ja wybieram nowege, trzezwego. Po prostu pierwsze tysiac kilometrow bedzie jechal bardzo wolno, drugie nieco szybciej a trzecie juz normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Superprzykład 25.07.05, 19:34 Tak pierwszyb tysiac bardzo powoli, tak jak ta Niemka, co9 dwa tydnie prawko mając rozjechała australijskie kolarki. Iscie superprzykład. Ja tam wole amatorów do polityki nie wpuszczać, tak jak nie dam amatorowi sie oiperowac Odpowiedz Link Zgłoś
www.twojenazwisko.pl Re: Superprzykład 25.07.05, 19:48 svetomir napisał: > Tak pierwszyb tysiac bardzo powoli, tak jak ta Niemka, co9 dwa tydnie prawko > mając rozjechała australijskie kolarki. > Iscie superprzykład. Osiemnastoletnia dziewczyna, która cztery tygodnie po uzyskaniu prawa jazdy straciła panowanie nad jadącym 100 km/h Golfem - to może nie jest trafna metafora Samoobrony... Ale - zmieniając nieco temat - łączę się w bólu i cierpieniu z rodziną australijskiej zawodniczki, bo ten wypadek to była TRAGEDIA BEZMYŚLONOŚCI!!! Widziałem gdzieś na necie zdjęcie Jej roweru (a raczej tego, co z niego zostało)... To było STRASZNE!!! Ale chyba nie ma co apelować do rozsądku kierowców - i tak mają rowerzystów w głębokim poważaniu... > Ja tam wole amatorów do polityki nie wpuszczać, tak jak nie dam amatorowi sie > oiperowac Trafne spostrzeżenie. Dodam jeszcze od siebie, że błędów nie robi ten, kto nic nie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Superprzykład 25.07.05, 20:29 svetomir napisał: > Tak pierwszyb tysiac bardzo powoli, tak jak ta Niemka, co9 dwa tydnie prawko > mając rozjechała australijskie kolarki. > Iscie superprzykład. > Ja tam wole amatorów do polityki nie wpuszczać, tak jak nie dam amatorowi sie > oiperowac W ten sposob rozumujac wladze mogliby sprawowac tylko komuchy na wieki wiekow amen. Przeciez w ciagu poprzednich 50 lat tylko komuchy zbieraly doswiadczenie. Co lepsze, zadna dyktatura nie moglaby zostac zakonczona. Za dyktatury opozycja jest ale w wiezieniu i tez nie zbiera.... doswiadczenia. Ale jak zycie pokazuje, dyktatury sie koncza, nowe partie zdobywaja doswiadczenie i rzadza sie. Hiszpania, Portugalia i nawet .... Niemcy :) sa swietnymi przykladami tylko z Europy nie mowiac o bardzo duzej ilosci krajow poza. oh, czy wspomnialem juz Ukraine Moj Boze, i Polsce zapomnialem: moze slyszales nazwiska Mazowiecki albo Buzek? Odpowiedz Link Zgłoś
www.twojenazwisko.pl Re: AFERZYŚCI ZŁODZIE KŁAMCY Z SLD : WARA!!!!! 25.07.05, 19:57 fritz.fritz napisał: > Czy wyslalbys dzieci na kolonie autokarem z kierowca o ktorym wiesz, ze jest > alkoholikiem i ktory rozbil kazdy autokar ktorym jechal? Po pierwsze - z tym rozbijaniem autokarów to bym nie przesadzał. > Ja wybieram nowege, trzezwego. Po prostu pierwsze tysiac kilometrow bedzie > jechal bardzo wolno, drugie nieco szybciej a trzecie juz normalnie. Nowy, trzeźwy wcale nie musi umieć prowadzić autokarów. I nie ma żadnej gwarancji, że się nauczy. I wolałbym, aby nie uczył się na moich dzieciach. Lepiej byłoby, żeby wystartował z jakimiś już (łatwymi do zweryfikowania) umiejętnościami... Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: AFERZYŚCI ZŁODZIE KŁAMCY Z SLD : WARA!!!!! 25.07.05, 20:25 A mi się porównanie z autokarem podoba... Faktycznie kierowca tak dużego pojazdu (jakies 40 mln. pasazerów) powinien miec juz jakies umiejetnosci, zweryfikowane na mniejszym pojezdzie (naszej produkcji - nie chcemy kierowcy z importu, patrz. kierowca amator-Stan T.). Do tego musi wykazywac sie trzezwoscia (nie tylko spojrzenia). Oczywiscie, wiekszosc pasazerów non stop siedzacych z przodu trzeba przeniesc na tylne siedzenia. Niech zobacza jak sie jedzie "na kole"... Oczywiscie kierowca musi byc niekarany za niestosowne zachowanie w stosunku do pasażerów. Tym bardziej kiedy odzywa sie do starszych wiekim pasażerów ("sp... dziadu" ?) Zdaje sie że kandydat Kaczynski nawet prawa jazdy nie ma...? I wyjatkowo kierowca powinien byc w jednej osobie, bo sie pogubimy na wytyczonej trasie, a zakretów mnóstwo po drodze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: AFERZYŚCI ZŁODZIE KŁAMCY Z SLD : WARA!!!!! 25.07.05, 21:40 Nie byli wic musza być niby dlaczego.Polska nie jest workiem treningowym,Lepper jest w sejmie,ma duza grupe posłów i idac reka w reke jest w takim samym stopniu odpowiedzialin jak SLDa poza tym ma wyrok i jego miejsce to wiezienie Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re:7777lecz sie czerwony zdrajco!! 25.07.05, 20:34 wczystkich komuchow postawic pod sciane i kalachem przejechac dwa razy.wtenczas nie bedzie takich afer co orlen i innych!!czerwona banda rzy z ciemnego narodu,ze nie moze i nic zrobic!!kazdy komuch to zlodziej,oszust i klamca!! precz z czerwona zaraza!!!drugim wyjsciem jest,poucinac im lapy zeby wiecej nie kradli!!!jeszczy w zyciu nie widzale uczciwego komucha,ktory by nie kradl. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re:7777lecz sie czerwony zdrajco!! 25.07.05, 20:36 Widać mało jeszcze w życiu widziałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
kroczak Re:7777lecz sie czerwony zdrajco!! 25.07.05, 20:59 Pod sciana stanela by pierwsza twoja rodzina i co chlopcze? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: AFERZYŚCI ZŁODZIE KŁAMCY Z SLD : WARA!!!!! 25.07.05, 20:38 Zaklęty kreg Kwacha,jego kukiełki Olejniczakai Cimoszewicza dość wara dosyc naszkodziliście dekomunizacja od teraz Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: AFERZYŚCI ZŁODZIE KŁAMCY Z SLD : WARA!!!!! 25.07.05, 20:06 Spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
hp7777 Re: SLD: Kaczyński musi odejść 25.07.05, 18:43 oj pewnie zapomniał, albo powie że żartował. a jak mu będą przypominać to zacznie o komunie itd. itp. trzeba się kurczowo trzymać tego co się złapało. ehh, nie mogę się doczekac czasów kiedy post aws znowu dojdzie do władzy. ten kraj znów będzie krainą miodem i mlekiem płynącą. zus znowu "zgromadzi" fundusze , oj a moze to było inaczej i one się gdzieś rozeszły .sam już nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
crackersss CIMOSZEWICZ TEŻ MÓWIŁ ŻE NIE BĘDZIE STARTOWAŁ.... 25.07.05, 18:44 nauka nie idzie w las... Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz On czul wstret do polityki i do SLD w szczegolnosc 25.07.05, 19:29 krotkti komentarz z Rzepy: www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_050706/publicystyka_a_6-1.F.jpg Cimoszewicz na prezydenta = Ribbentrop na kanclerza Niemiec Sposob widzenia i pojmowania historii przez czerwonych faszystow. Odpowiedz Link Zgłoś
ceniekceniek Re: SLD: Kaczyński musi odejść 25.07.05, 18:44 Pieknie qrwa pięknie. Czy to jest już przedsmak tego co niby ma być "nowe" i płynące z IV rzeczypospolitej?. Bo moim zdaniem to dowód jak będzie wyglądać w całej krasie i okazałości miłość i szacunek bliźniego do bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk ZŁODZIEJE Z SLD MUSZĄ ODEJŚC ! 25.07.05, 18:45 Kwasniewski prezydentem przestepców . Miller szefem złodzieji . Belka premier nieudacznik . Cimoszewicz marszałkiem ponad prawem ,Sld - partią złodzieji , ... Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Dosadnie: SLD to fałszywe ku.. i banda złodziei. 25.07.05, 18:45 Może za ostro, ale to prawda w czystej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
www.twojenazwisko.pl Re: Dosadnie: SLD to fałszywe ku.. i banda złodzi 25.07.05, 18:49 pcat napisał: > Może za ostro, ale to prawda w czystej postaci. Tak, ale... Nie chcę, aby ktoś pomyślał, że bronię SLD, więc napiszę tak: do niedotrzymywania słowa przez działaczy partyjnych lewej strony zdążyliśmy się już przyzwyczaić. Czy ta praktyka przeniesie się również na prawą stronę sceny politycznej? Skoro Pan Prezydent Lech Kaczyński zapowiedział, że poda się do dymisji po uchwaleniu tej ustawy, co została uchwalona - to powinien to zrobić. Może mu to przysporzyć wyborców, wbrew pozorom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Dosadnie: SLD to fałszywe ku.. i banda złodzi 25.07.05, 19:30 Skoro ustawa nie weszła i pewnie nie wejdzie, to po kiego grzyba ma ustępować? Odpowiedz Link Zgłoś
www.twojenazwisko.pl Re: Dosadnie: SLD to fałszywe ku.. i banda złodzi 25.07.05, 19:59 svetomir napisał: > Skoro ustawa nie weszła i pewnie nie wejdzie, to po kiego grzyba ma ustępować? A skoro wejdzie - to myślisz, że ustąpi? Odpowiedz Link Zgłoś
chaos1024k Nie jestem fanem Kaczynskiego, 25.07.05, 18:50 natomiast po 4 ostatnich latach taka wypowiedz to bezczelnosc i głupota. Precz z SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks6 Re: "walcie sie" eseldowcy, jak mowil wasz Zdroje 25.07.05, 19:43 "Spadaj dziadu" jak mawiał Twój idol. Odpowiedz Link Zgłoś
gator1945 Re: "walcie sie" eseldowcy, jak mowil wasz Zdroje 25.07.05, 20:04 nie "spadaj" tylko "spieprzaj", sklerotyczny komuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks6 Re: "walcie sie" eseldowcy, jak mowil wasz Zdroje 25.07.05, 20:34 "spieprzaj", "spadaj", obie bardzo ładne, na miare prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
gator1945 Re: "walcie sie" eseldowcy, jak mowil wasz Zdroje 25.07.05, 20:50 No to odwolajcie go w referendum, jak macie Warszawiakow za soba, zamiast robic ewidentne machlojki z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
kroczak Re: "walcie sie" eseldowcy, jak mowil wasz Zdroje 25.07.05, 21:04 Prawdziwych Warszawiakow jest 20% reszta to wiesniaki z lepianek. Odpowiedz Link Zgłoś
gator1945 Re: "walcie sie" eseldowcy, jak mowil wasz Zdroje 25.07.05, 21:45 20% wystraczyloby. Ale akurat ci przeciw Kaczynskiemu nie zaglosowaliby. Co innego wiesniaki z awansu spolecznego, ktorzy do Warszawy dostali sie po wojnie i sa w SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
gator1945 80% eseldowcow z Warszawy to byli panszczyzniani 25.07.05, 21:56 Bo nawet nie gospodarze ze wsi Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: 80% eseldowcow z Warszawy to byli panszczyzni 25.07.05, 22:04 Rozumiem, że mam do czynienia z kamienicznikiem z Nalewek. Odpowiedz Link Zgłoś
klkak Myslalem, ze upiory z frakcji Moczara sa przebite 26.07.05, 00:16 osinowym kolkiem. A jednak, jakis sie ostal. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Myslalem, ze upiory z frakcji Moczara sa prze 26.07.05, 01:00 Porozmawiaj z <gator1945>. PS. Nie wszystkie domy na Nalewkach były w rękach żydowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l kaczor jaki jest każdy widzi ale jakie jest LSD 25.07.05, 18:47 to każdy czuje. padlino czerwona już was robaki gryzą Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l zagłosuję na kaczora jak mi pozwoli wieszać czerwo 25.07.05, 18:49 nych. coś za coś Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks6 Re: płatne od sztuki czy akord? 25.07.05, 19:49 Zastanów sie co napisałeś imbecylu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks6 Re: płatne od sztuki czy akord? 25.07.05, 20:32 Mi nie ale Tobie owszem. Akord - system płacy, w którym wysokość wynagrodzenia jest zależna od ilości wykonywanej pracy. Więc czym jest "płatne od sztuki" w Twoim mniemaniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: płatne od sztuki czy akord? 25.07.05, 20:40 Mój błąd, miało być ryczałt. Natomiast jak określisz swój tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks6 Re: płatne od sztuki czy akord? 25.07.05, 21:00 Merytorycznie bez zarzutu, reszta mnie nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: płatne od sztuki czy akord? 25.07.05, 21:02 Słyszałeś może, że ludzie posługują się słowem "przepraszam"? Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l płatne od wagonu czerwonych rozładowanego widłami 25.07.05, 23:04 wagon dziesiąty rozładuję gratis Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: płatne od wagonu czerwonych rozładowanego wid 25.07.05, 23:22 Popatrz w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: płatne od wagonu czerwonych rozładowanego wid 26.07.05, 01:06 ... i popatrzyłem... i zobaczyłem... paskudnie, ale daleko do czerwonej fizjonomii towarzyszy z lsd. moja gęba choć paskudna to nie przypomina wyglądem rzadkiego stolca o nazwie miler, janik, jaskiernia i podobnie. i w dodatku nie śmierdzi padliną Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: kaczor jaki jest każdy widzi ale jakie jest L 25.07.05, 18:56 Bo do tanga trzeba dwóch takich jak ja i mój brat zuch. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: SLD: Kaczyński musi odejść 25.07.05, 18:51 No i chyba znów przedobrzyli LSDowcy. Po pierwsze nowela jednak nie weszła i pewnie wejść nie zdąży, a w nowym seymie już na pewno nie wejdzie. Po drugie, o wiele mnie pamięć nie omyla, na "paradzie równości" nie było "tłumów warszawiaków", ale pare setek nawiedzńców, którzy zjechali z całej Polski. nato miast mieszkańcy Warszawy po większości poparli decyzję Kaczyńskiego. Żeby była jasnośc, ja faceta nie popieram, bo z zasady nie popieram socjalistów, ale mało która partia tak mnie obrzydza, jak kłamliwe LSD. Drodzy LSDowcy - kłamać trzeba umieć Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki JESTEM BEZPARTYJNYM WARSZAWIAKIEM... 25.07.05, 18:51 I chcę aby Kaczyński dotrzymał obietnicy! NIECH SPIEPRZA DZIADU!!! WON NATYCHMIAST... Oto dlaczego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=26885422&a=26888904 Odpowiedz Link Zgłoś
gator1945 Ha, ha, ha! Bezpartyjny. Pewnie tak jak Bierut... 25.07.05, 18:55 A jak Ci sie nie podoba prezydent Warszawy to zorganizuj ludzi, zrobcie refenrendum i go odwolajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
convive Kto się boi Kaczyńskiego? 25.07.05, 18:57 Tego typu ugrupowanie polityczne, jak SLD, nie odpuści Kaczyńskiemu, gdyż za dużo ma do ukrycia. Prywatyzacja i inne reformy po 89 roku w założeniu piękna sprawa - ale nie zapominajmy, kto się na nich wzbogacił!!! Odpowiedz Link Zgłoś
convive Re: Wielu normalnych ludzi. 25.07.05, 19:06 A co Kaczyński miałby zrobić normalnym ludziom? Chyba, że mamy do czynienia z "normalnymi ludźmi" chorymi na lęk społeczny? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wielu normalnych ludzi. 25.07.05, 19:09 > A co Kaczyński miałby zrobić normalnym ludziom Bardzo wiele rzeczy, które nie mieszczą się w pojęciu demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
convive Re: Wielu normalnych ludzi. 25.07.05, 19:12 Hm, można przyjąć zasadę, że boimy się ludzi, którzy mają koncepcję demokracji nie wywodzącą się z tradycji PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wielu normalnych ludzi. 25.07.05, 19:21 Niepotrzebna złośliwość, utrudniająca dialog. Tak jak nie należy leczyć kataru przy pomocy rycyny, tak uznanie L.J.K za demokratów jest działaniem mało sensownym. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Wielu normalnych ludzi. 25.07.05, 20:16 uu1 - nie widac , zebyś nalezał do normalnych ludzi ...., a normalni to nie skazeni czerwonym HIV-em Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Wielu normalnych ludzi. 26.07.05, 01:14 normalny to znaczy nieskażony czerwienią spod znaku pzpr i lsd hołoty. ale też nie skazany na kaczory. jeśli mam wybierać to już wolę popaprańców od księżyca - jak to ich niejaki bolek nazwał. inna zupełnie sprawa że po raz kolejny ludzie będą zmuszeni do wyboru mniejszego zła Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Dlaczego? 25.07.05, 19:01 Skoro Aleksander Magister Trzeźwy ustawy nie podpisał, to dla jakiej przyczyny Kaczor ma ustepować? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dlaczego? 25.07.05, 19:03 Ponieważ te osiołki z SLD już zupełnie gonią w piętkę. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dlaczego? 25.07.05, 19:11 Oczywiście w kontekście awantury o ustawę warszawską. Bo innych powodów jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Dlaczego? 25.07.05, 19:16 Być moze inne powody są, ale nie te wymienione dopiero co przez lewaków. Ustawa nie weszła, wiec ustepować nie ma po co. I kropka. A o innych powodach wypowiadac się nie bedę, bom nie z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeks6 Re: Dlaczego? 25.07.05, 20:05 A czytaliście ten tekst?? Oto cytat: Kaczyński zapowiedział dymisję w razie uchwalenia przez Sejm nowelizacji tzw. ustawy warszawskiej Już lepiej?? Aha zapomniałem że Polska jest krajem półanalfabetów. Odpowiedz Link Zgłoś
jarwlos Re: SLD: Kaczyński musi odejść 25.07.05, 18:57 Na pieszczotę trzeba sobie zasłużyć Odpowiedz Link Zgłoś
convive Re: SLD: Kaczyński musi odejść 25.07.05, 19:02 jarwlos napisał: > Na pieszczotę trzeba sobie zasłużyć W polityce? Walka polityczna jest podstawowym tworzywem polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: SLD: Kaczyński musi odejść 25.07.05, 19:07 Bez obrazy ale mylisz pojęcia, tak jak p. M. Olejnik myli złe wychowanie z dociekliwością dziennikarską. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Kaczor powinien dokończyć kadencję ! 25.07.05, 19:05 Warszawiacy wybrali go już w I turze. Kandydat zobowiązał się w ten sposób do wykonania swoich przedwyborczych zobowiązań i powinien je wykonać. Nie jest uczciwe wobec wyborców zostawianie miejsca pracy w połowie kadencji i szukanie innego bardziej zaszczytnego. Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski [...] 25.07.05, 19:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
greg2 Re: SLD: Kaczyński musi odejść 25.07.05, 19:10 To doprawdy symptomatyczne, ze wszelkie uwagi krytyczne wobec jednego kaczora albo obydwu kaczek, ktore przedra sie przez sito gazetowej cenzury (ktora od dlugiego czasu liże kaczorowi kuper zwlaszcza za pomoca dodatku stolecznego) zaraz spotykaja sie ze slepym atakiem armii forumowych kaczystów. Pewnie to jakas zorganizowana akcja internetowa, w ktorej kilku bezrobotnych frustratow pod roznymi pseudonimami wypisuje brednie. Tak czy inaczej, co do calowania w dupe...jesli to by mialo uwolnic miasto w ktorym mieszkam od tego żałosnego satrapy, który teraz ubzdurał sobie ze zostanie prezydentem...to niech SLD całuje ten kaczy kuper i to szybko. Takiej bezradności, pociesznej pyszałkowatosci i kumoterstwa nie było w warszawskim ratuszu nigdy. Wszystkiemu towarzyszy obezwładniająca bezradność "rządzących", któzy pomimo wielkich obietnic nie potrafią sobie poradzic od kilku lat z handlarzami na przystankach i na chodnikach. Moznaby wymieniac dlugo podobne przyklady. Takze powtorze po raz kolejny...Spieprzaj dziadu! GR Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Kula w płot 25.07.05, 19:14 Nie jestem bezrobotnym frustratem, ale dobrze opłacanym fachowcem. Mimo to krew mi sie gotuje, jak czytam lewackie kłamstwa. Obojetnbie, czy wymierzone w Kaczora, Donalda, czy kogokolwiek innego. Odpowiedz Link Zgłoś
greg2 Re: O kaczorach i platfusach 25.07.05, 19:22 svetomir napisał: > Nie jestem bezrobotnym frustratem, ale dobrze opłacanym fachowcem. > Mimo to krew mi sie gotuje, jak czytam lewackie kłamstwa. Obojetnbie, czy > wymierzone w Kaczora, Donalda, czy kogokolwiek innego. Skoro taki jesteś prawy i uczciwy to dlaczego milczysz gdy kaczory i inne donaldy kłamią i łżą jak psy? (przepraszam wszystkie psy...) Z jednej strony żal mi tej biednej Polski doświadczanej ostatnio przez Giertychów, Miodowiczówi i innych Wassermanów, ale czasami z przekory chciałbym żeby kaczki i platfusy na moment doszły do władzy. Ciekawe ile by było potrzeba ich afer i złodziejstw zeby jedyny słuszny światopogląd polityczny takich jak ty uległ naprostowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: O kaczorach i platfusach 25.07.05, 19:24 > Skoro taki jesteś prawy i uczciwy to dlaczego milczysz gdy kaczory i inne > donaldy kłamią i łżą jak psy? (przepraszam wszystkie psy...) Na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
greg2 Re: O kaczorach i platfusach 25.07.05, 19:33 Na przykład? Posłuchaj sobie obojetnie ktorej wypowiedzi niejakiego Dorna - jeśli w którymś zdaniu nie zełga lub nie obrazi kogokolwiek, to tylko po to, zeby w kolejnym zrobic to dwa razy. A Donald? Np. ostatnio produkuje się o 8 grzechach głównych lewicy. Z jednej strony jasne, że skupia się na czyichś wyimaginowanych porażkach zamiast na swoich sukcesach, bo sukcesów to on nie odniósl od kilku lat. A z drugiej strony....jeśli mówimy o grzechach to wystarczy porównac takie dane jak PKB, stopa bezrobocia, inflacji w latach 2001 (koniec rządów prawiczków i platfusopochodnych) i w dniu obecnym. Nijak nie wychodzi nic innego jak SPIEPRZAJ DZIADU ! Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: O kaczorach i platfusach 25.07.05, 19:50 nie mozna stawiać znaku równosci między socjalistyczna solidarnościa, a liberalna platformą. Liberalne partie dotąd w Polsce nie miały decydującego wpływu na rządy. A poza tem aws-uw musiała współrządzić z kwasula, który wetował co madrzejsze ustawy, na przykład reforme podatków. Gdyby ta reforma weszła, mielibysmy już od kilku lat podatek liniowy i gospodarka rozwijała by się bez hamulca, jakim jest obecny system Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: O kaczorach i platfusach 25.07.05, 21:25 Czytam sobie te posty i nie wnikam w wasze poglady, milosci i przekonania, ale: Jak przez 4 lata rzadza jedni, ktorzy wszystko przepieprzaja, marnotrawia i wydaja, to jak nastepni maja po nich miec dobre wskazniki? Musza posprzatac, poustawiac, a potem przegrywaja wybory i do zabawy wracaja poprzedni, ktorzy znowu wszystko rozpitalaja. Malownicze prawda? Dlatego nie pisz o wynikach gospodarczych lewicy, bo to zawsze zenada. A co do Dorna to zgoda, to tez przeciez lewica:) Odpowiedz Link Zgłoś
edwj Re: Kula w płot 25.07.05, 22:50 A dlaczego ma odejść? Byście mogli się dalej uwłaszczać? Wysłuchałem dzisiaj biednego burmistrza Wawra - żadne inwestycje nie mają szans!! A dlaczego - biedny pan burmistrz powiedział niechcący: bo nie sa dopracowane do końca, bo infrastruktura towarzysząca nie jest dopracowana. I dobrze, że Prezydent K. wstrzymał. A poza tym, Panowie K.od poczatku, od PC, byli osobowościami, których bały sie ekipy rządzące - głównie SLD. Dlaczego? Ponieważ nie byłoby możliwości bezkarności dla aferzystów. Pomyślcie, piszący! Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 purzuk and zajonc tawariści cistouczciwyje iz.... 25.07.05, 19:11 goroda gieroja Kierci, ordiena Lienina Sawietskowo Sajuza i wsjech drugich gierojów socstran mira......urraa,urraaa,urrraaa Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: SLD: Kaczyński musi odejść 25.07.05, 19:12 na pieszczoty trzeba sobie zasłuzyć. Może ty całujesz bezinteresownie w to co proponujesz , ale dlaczego proponujesz innym świadczenie darmowych usług ? Odpowiedz Link Zgłoś
lmark "Bezpartyjny" CImosz lokomotywą towarzyszy SLD 25.07.05, 19:14 Niepozwólmy by przefarbowani z zewnątrz na maskujący kolor wraz z lokomotywą wyborczą kolejny raz złupiła POlskę i Polaków przez Cimoszkę i całą piramidę farbowanych którzy za nim włamaliby się od tylca by złupić naród pod pozorem "dobra" polaków przez nastojaszczych.... Odpowiedz Link Zgłoś
brynk UWAGA ! - złodzieje z sld nadchodzą .... 25.07.05, 19:19 ...zamykajokna i drzwi , bo cie okradą Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk CIEKWAE CO DLA KACZYŃSKIEGO WAŻNIEJSZE?! 25.07.05, 19:29 kampania czy rzetelne sprawowanie urzędu prezydenta miasta stołecznego? Podobno, żeby robić coś dobrze należy się do tego przyłożyć, a kampania na pewno pochłania dużo czasu pana prezydenta. No... ale może pracuje 24/24h Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: CIEKWAE CO DLA KACZYŃSKIEGO WAŻNIEJSZE?! 25.07.05, 19:58 bananekk napisał: > kampania czy rzetelne sprawowanie urzędu prezydenta miasta stołecznego? > Podobno, żeby robić coś dobrze należy się do tego przyłożyć, a kampania na > pewno pochłania dużo czasu pana prezydenta. No... ale może pracuje 24/24h ...ciekawe , co wazniejsze dla Marszałka Cimoszewicza , kampania czy rzetelne sprawowanie urzedu marszałka Sejmu RP . Podobno , zeby robic cos dobrze nalezy sie do tego przyłożyć, a kampania napewno pochłania duzo czasu pana marszałka Sejmu. No , ale moze pracuje 24/24 Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: CIEKWAE CO DLA KACZYŃSKIEGO WAŻNIEJSZE?! 25.07.05, 21:00 zgadzam się z tobą, a nie wspominałem Cimoszewicza, (raz) z sympatii dla tego polityka, (dwa) ponieważ nie o nim to forum Ale na przyszłość będę się kierował zasadą POLITICAL CORRECTNESS Odpowiedz Link Zgłoś
emari Re: CIEKWAE CO DLA KACZYŃSKIEGO WAŻNIEJSZE?! 26.07.05, 07:08 Na czas kampanii Kaczyński bierze urlop. Ma do niego prawo jak każdy. Odpowiedz Link Zgłoś