Dodaj do ulubionych

Wąski domek w Londynie za ponad pół mln funtów

30.08.05, 23:25
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • asp420 co za niedouki z tych agentow posrednictwa 30.08.05, 23:30
      Najmniejszy budynek znajduje sie nie w Londynie lecz w Wiedniu, jak pokazano tutaj: vienna.metblogs.com/archives/2004/08/viennas_smalles.phtml Notabene, po lewej stronie tego wiedenskiego domku jest sklep firmowy Piatnika. Jak ktos chce kupic karty do gry czy do tarota to tylko tam!
      • ledwo.gramotny Jak się do Hanoi przejadą, to ich w krzyżu wygnie. 31.08.05, 01:17
        Tam dopiero zobaczą prawdziwie szokujące proporcje. Poznają prawdziwe zdumienie
        i przestaną truć o unikatach.

Ale Wietnam nie był częścią Imperium, to dla Brytoli pewnie teraz nie istnieje.
      • kartisa Re: co za niedouki z tych agentow posrednictwa 31.08.05, 09:56
        Nie 'najmniejszy' tylko 'najwęższy'. Trzeba czytać ze zrozumieniem, panie
        Douczony.
        • kichote1 Re: co za niedouki z tych agentow posrednictwa 31.08.05, 10:19
          "Najwezszy z domow, jaki kiedykolwiek zaoferowano do sprzedazy" - byc moze
          kamieniczka w Wiedniu nigdy nie byla wystawiona na sprzedaz. Faktycznie ktos tu
          czyta wybiorczo...
    • michal_ludwik Re: Wąski domek w Londynie za ponad pół mln funtó 30.08.05, 23:43
      Dżizas człowieku, chyba pomyliłeś miejsca na swoją wypowiedź! Walisz "brzydkie"
      wyrazy do artykułu o nieruchomościach (???)- zgłoś się ze swoją nienawiścią do
      lekarza.
      I ponadto gdzie GW jest lewicowa? Zgłupiałeś, czytać ci się nie chce, czy z
      pracy cię wylali? Lewica w Polsce nie ma swojego głosu, o czym pisze jak
      najbardziej lewicowy S.Sierakowski w Polityce.
    • kropekuk Jak na Londyn to BARDZO TANIO !!! 30.08.05, 23:51
      Nic dziwnego - za takie NIC!
    • at_work Re: Wąski domek w Londynie za ponad pół mln funtó 31.08.05, 00:34
      No dobrze, ale dlaczego cena taka niewąska?

"Ludzie, świat stanął na krawędzi. Wino 3,50 a korkociąg 300,00 zł!"

• synziemi Re: Wąski domek w Londynie za ponad pół mln funtó 31.08.05, 01:36
      No dobrze, ale dlaczego bys posadzal ten waski domek o komunizm? Przeciez nie
      jest on nawet czerwony tylko czarny...
    • nalla Re: nie cierpie cenzury 31.08.05, 02:32
      lecz sie!!!!albo wyjedz tam gdzie wedlug ciebie czerwonych nie ma... w tym
      kraju i tak jest wystarczajaco idiotow....
      • bromba2 Re: nie cierpie cenzury 31.08.05, 02:50
        Ty nalla uważaj, bo ja też nie lubię komuchów
      • gicho Re: nie cierpie cenzury 31.08.05, 03:18
        Spokojnie ludzie, napisałem tylko co myślę o komuchach a wiadomo, że w Polsce
        ich pełno...Sprzedali Polskę i to jest smutne. Oddali ją we władanie Rusków a
        przecież mogliby się wszyscy teoretycznie przeciwstawić! Wtedy Ruski by nie
        miały co do gadania ale jak sie znalazło pare frajerów któzy polecieli na kasę
        to przez tyle lat nie mogliśmy się w ogóle rozwijać, wybili nam inteligencję
        itd. I jak tu głosować jeszcze na sld - postkomunistów (bo z tym chyba nikt nie
        ma wątpliwosci?) Dziwie sie tym ludziom szczerze....Osobiscie zaglosuje na Tuska
        albo kaczynskiego (pewnie to tez złodzieje jak wszyscy politycy) ale
        przynajmniej nie komuch.
        • cmok_wawelski A NASZ LECHU I PRALAT MAJOM WIEKSZE! 31.08.05, 03:30
          No bo jak imprezy w takim golebniku urzadzac? Na stojaka?
        • krakowiak47 To się Tusk ucieszy 31.08.05, 07:39
          z Twojego poparcia - przynosi mu splendor. Jaki kandydat - taki elektorat.
          A Tusk ma zasady, które właśnie poznajemy. Dobrze, że przed wyborami, a nie PO.
        • kapciora Zbiorka pieniedzy na psychiatre dla gicho 31.08.05, 09:22
          Wiesz koles..... ja mam poglady typowo prawicowe, nigdy nie popieralem , nie
          popieram i nie bede popieral lewicy. Roznimy sie tylko tym ze ja nie palam
          nienawiscia do kogokolwiek. Wizyta u psychiatry dobrze ci zrobi, jak chyba
          zauwazyles, zaczalem zbiorke pieniedzy. Wiec o koszty mozesz byc spokojny.
          Fakt ze jestes cenzurowany jak to okresliles, wynika wlasnie z faktu ...ze masz
          problemik psychiczny. Pozdrawiam
    • aron2004 Re: Wąski domek w Londynie za ponad pół mln funtó 31.08.05, 06:16
      ja wam powiem że to tanio. Byle kamienica w Lublinie w centrum kosztuje 2
      miliony to już może lepiej kupić faktycznie ten domek
    • rezoon Re: Wąski domek w Londynie za ponad pół mln funtó 31.08.05, 07:38
      ja też, ja też, ja też, ale na wszystkich i na wszystko (w tym na takich
      malkontentów jak ty)
    • sajkopatyk Tylko idiota kupi ten dom i to jeszcze za taką 31.08.05, 09:02
      cenę . I napewno nie jest to unikat ,bo np. w Polsce w Ciechanowie są dwa takie
      domy . Ale trzbea przyznać ,że agenci mają głowę do marKITingu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka