gicho 30.08.05, 23:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asp420 co za niedouki z tych agentow posrednictwa 30.08.05, 23:30 Najmniejszy budynek znajduje sie nie w Londynie lecz w Wiedniu, jak pokazano tutaj: vienna.metblogs.com/archives/2004/08/viennas_smalles.phtml Notabene, po lewej stronie tego wiedenskiego domku jest sklep firmowy Piatnika. Jak ktos chce kupic karty do gry czy do tarota to tylko tam! Odpowiedz Link Zgłoś
ledwo.gramotny Jak się do Hanoi przejadą, to ich w krzyżu wygnie. 31.08.05, 01:17 Tam dopiero zobaczą prawdziwie szokujące proporcje. Poznają prawdziwe zdumienie i przestaną truć o unikatach. Ale Wietnam nie był częścią Imperium, to dla Brytoli pewnie teraz nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kartisa Re: co za niedouki z tych agentow posrednictwa 31.08.05, 09:56 Nie 'najmniejszy' tylko 'najwęższy'. Trzeba czytać ze zrozumieniem, panie Douczony. Odpowiedz Link Zgłoś
kichote1 Re: co za niedouki z tych agentow posrednictwa 31.08.05, 10:19 "Najwezszy z domow, jaki kiedykolwiek zaoferowano do sprzedazy" - byc moze kamieniczka w Wiedniu nigdy nie byla wystawiona na sprzedaz. Faktycznie ktos tu czyta wybiorczo... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_ludwik Re: Wąski domek w Londynie za ponad pół mln funtó 30.08.05, 23:43 Dżizas człowieku, chyba pomyliłeś miejsca na swoją wypowiedź! Walisz "brzydkie" wyrazy do artykułu o nieruchomościach (???)- zgłoś się ze swoją nienawiścią do lekarza. I ponadto gdzie GW jest lewicowa? Zgłupiałeś, czytać ci się nie chce, czy z pracy cię wylali? Lewica w Polsce nie ma swojego głosu, o czym pisze jak najbardziej lewicowy S.Sierakowski w Polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Jak na Londyn to BARDZO TANIO !!! 30.08.05, 23:51 Nic dziwnego - za takie NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Re: Wąski domek w Londynie za ponad pół mln funtó 31.08.05, 00:34 No dobrze, ale dlaczego cena taka niewąska? "Ludzie, świat stanął na krawędzi. Wino 3,50 a korkociąg 300,00 zł!" __________________ www.julunga.pl/ - to już chyba tylko charty rosyjskie, bo angielskie za szerokie Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: Wąski domek w Londynie za ponad pół mln funtó 31.08.05, 01:36 No dobrze, ale dlaczego bys posadzal ten waski domek o komunizm? Przeciez nie jest on nawet czerwony tylko czarny... Odpowiedz Link Zgłoś
nalla Re: nie cierpie cenzury 31.08.05, 02:32 lecz sie!!!!albo wyjedz tam gdzie wedlug ciebie czerwonych nie ma... w tym kraju i tak jest wystarczajaco idiotow.... Odpowiedz Link Zgłoś
bromba2 Re: nie cierpie cenzury 31.08.05, 02:50 Ty nalla uważaj, bo ja też nie lubię komuchów Odpowiedz Link Zgłoś
gicho Re: nie cierpie cenzury 31.08.05, 03:18 Spokojnie ludzie, napisałem tylko co myślę o komuchach a wiadomo, że w Polsce ich pełno...Sprzedali Polskę i to jest smutne. Oddali ją we władanie Rusków a przecież mogliby się wszyscy teoretycznie przeciwstawić! Wtedy Ruski by nie miały co do gadania ale jak sie znalazło pare frajerów któzy polecieli na kasę to przez tyle lat nie mogliśmy się w ogóle rozwijać, wybili nam inteligencję itd. I jak tu głosować jeszcze na sld - postkomunistów (bo z tym chyba nikt nie ma wątpliwosci?) Dziwie sie tym ludziom szczerze....Osobiscie zaglosuje na Tuska albo kaczynskiego (pewnie to tez złodzieje jak wszyscy politycy) ale przynajmniej nie komuch. Odpowiedz Link Zgłoś
cmok_wawelski A NASZ LECHU I PRALAT MAJOM WIEKSZE! 31.08.05, 03:30 No bo jak imprezy w takim golebniku urzadzac? Na stojaka? Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak47 To się Tusk ucieszy 31.08.05, 07:39 z Twojego poparcia - przynosi mu splendor. Jaki kandydat - taki elektorat. A Tusk ma zasady, które właśnie poznajemy. Dobrze, że przed wyborami, a nie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kapciora Zbiorka pieniedzy na psychiatre dla gicho 31.08.05, 09:22 Wiesz koles..... ja mam poglady typowo prawicowe, nigdy nie popieralem , nie popieram i nie bede popieral lewicy. Roznimy sie tylko tym ze ja nie palam nienawiscia do kogokolwiek. Wizyta u psychiatry dobrze ci zrobi, jak chyba zauwazyles, zaczalem zbiorke pieniedzy. Wiec o koszty mozesz byc spokojny. Fakt ze jestes cenzurowany jak to okresliles, wynika wlasnie z faktu ...ze masz problemik psychiczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Wąski domek w Londynie za ponad pół mln funtó 31.08.05, 06:16 ja wam powiem że to tanio. Byle kamienica w Lublinie w centrum kosztuje 2 miliony to już może lepiej kupić faktycznie ten domek Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon Re: Wąski domek w Londynie za ponad pół mln funtó 31.08.05, 07:38 ja też, ja też, ja też, ale na wszystkich i na wszystko (w tym na takich malkontentów jak ty) Odpowiedz Link Zgłoś
sajkopatyk Tylko idiota kupi ten dom i to jeszcze za taką 31.08.05, 09:02 cenę . I napewno nie jest to unikat ,bo np. w Polsce w Ciechanowie są dwa takie domy . Ale trzbea przyznać ,że agenci mają głowę do marKITingu . Odpowiedz Link Zgłoś