123rbr Giertych grozi sądem za teściową 17.09.05, 06:34 O Romanie Giertychu mam takie samo zdanie jak babka Kiepska o Ferdku: kanalia. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.kos Giertych grozi sądem za teściową 17.09.05, 08:59 a gzie jesta ta kartka z nazwiskiem i kwotą ? samo oświadczenie eurodeputowanego w tej sytuacji jest tyle warte co zapewwnienie wiatru że nie będzie wichury. parafrazując :Eurodeputowany się odgrywa , a LPR mataczy. Banda kombinatorów i tyle. Imperator traci moc? Odpowiedz Link Zgłoś
dummyforposts Polska to gowno w ktorym przyszlo nam sie taplac 17.09.05, 08:59 jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
janko9 Panie Giertych pan tez ma tesciowa? 17.09.05, 09:00 Panie Giertych, kiedys slyszalem ze pana malzonka przyprawiala panu rogi, ale ja jestem przekonany ze to jest klamstwo i wielka potwarz. Czy mam racje Panie Giertych? Czy mam prawo wierzyc nie jest pan Rogaczem i jest pan uczciwym czlowiekiem i uczciwym Polakiem? Nie patrzac iz w czasie pracy w komisji robil Pan z siebie durnia w imie wyzszej gry politycznej? Ale jest Pan napewno uczciwy, prawda? I zgodnie z prawda wypelnil pan swoje PIT-y panie Romanie Giertych? Bo ja w to wierze! Odpowiedz Link Zgłoś
mar.kos Re: Panie Giertych pan tez ma tesciowa? 17.09.05, 09:05 ma teściawą ,bo w klanie Giertychów prawdopodobnie tylko kobiety noszą spodnie.... ............. i nie robią z siebie pośmiewiska Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Roman Giertych lepiej by chyba zrobił, gdyby ... 17.09.05, 09:15 ... pilnował aby w jego partii nie zachodziły stosunki nepotyczne czy kumoterskie, takie jak niestety w niemal wszystkich innych. Jeżeli się głosi ideały chrześcijańskie, to trza świecić osobistym przykładem! Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Gauleiter Giertyś! 17.09.05, 09:20 Faszystowska świnia która wykończyla więcej porządnych ludzi w RP niż niejeden gestapowiec podczas wojny.Ta świnia ma czelnośc jeszcze grozic?Niech się sam szykuje do roli oskarżonego w procesach które zaczną się po wyborach do Sejmu.Bo to że ma przes..........e jest oczywiste i już nie będzie go chronił immunitet poselski. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp ostatnie dni gauleitera Giertysia! 17.09.05, 09:22 Faszystowska świnia która wykończyla więcej porządnych ludzi w RP niż niejeden gestapowiec podczas wojny.Ta świnia ma czelnośc jeszcze grozic?Niech się sam szykuje do roli oskarżonego w procesach które zaczną się po wyborach do Sejmu.Bo to że ma przes..........e jest oczywiste i już nie będzie go chronił immunitet poselski. Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker A widzisz, Romus? 17.09.05, 09:23 Moze zostaniesz modelem? Podobno artysci ostatnio posuneli sie do takiej ohydy, ze chetnie zrobiliby ci portret z ta konska szczena opadla do wysokosci siusiaka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacentyy4 Giertych... 17.09.05, 09:38 I słusznie ..Wszyscy którzy dotykają rodziny Giertychów ..do sądu. Tak naucza Cimoszewicz Odpowiedz Link Zgłoś
elfz uklady rodzinne -Mafia Rodzinna 17.09.05, 09:42 wykorzystojaca insygnia narodwe i relikty wiary rzadna wladzy i pieniedzy nie majac jak reszte mafi krajowych uprawnien moralnych i intelektualnych .My narod polski spadkobiery wymordownych w obozach niemieckich oraz w lagrch sowieckich nasi ojcowie pogrzebani w Katyniu dzieci wiezione w PRL Nie maamy jednego posla w KORYCIE III RP Odpowiedz Link Zgłoś
ezy.ryder Rodzinny Romek 17.09.05, 10:12 Giertych to największa zakała naszej polityki - większe zagrożenie niż Lepper. Jego groźby wobec Gazety i Michnika są śmieszne. Żałosne są informacje o żonie, która niby dlatego trafiła na oddział kardiologiczny. Giertych to młody facet, jego żona też - sugestie, że młoda kobieta może trafić do szpitala, bo gazeta podała, że jej mąż kazał zatrudnić po znajomości jej matkę, wydają się mocno przesadzone i świadczą o tym, że Ponury Romek jest gotów instrumentalnie posłużyć się rodziną, kiedy zagrożona jest jego kariera Odpowiedz Link Zgłoś
ajkaj brawo p. R. Giertych 17.09.05, 10:13 Tak trzeba postępować z łobuzami, a Gazeta nie powinna rzucać nazwiskiem bez imienia, to nie jest ładnie pisać marszałek Cimoszewicz, presydent, itp. a Giertych! To nie jest śmieć, netykieta obowiązuje wsztkich! Odpowiedz Link Zgłoś
jandze Re: brawo p. R. Giertych 17.09.05, 12:14 ajkaj napisała: > Tak trzeba postępować z łobuzami, a Gazeta nie powinna rzucać nazwiskiem bez > imienia, to nie jest ładnie pisać marszałek Cimoszewicz, presydent, itp. a > Giertych! To nie jest śmieć, netykieta obowiązuje wsztkich! Odpowiedz Link Zgłoś
jandze Re: brawo p. R. Giertych 17.09.05, 12:16 Piszesz że to nie jest śmieć.Miej odwagę napisać co bo w domysłach się gubię. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Giertych grozi sądem za teściową 17.09.05, 10:23 Bardzo słusznie, szmatławca trzeba przywołać do porządku. W Polsce nawet polskojęzyczne gazety obowiązuje prawo polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: giertych miszcz a wybiorcza to szmatalawiec b 17.09.05, 11:07 Re: giertych miszcz a wybiorcza to szmatalawiec b giertych to prawdopodobnie Roman Giertych to nie jest dziewica. natomiast wybiorcza to szmatławiec czy brukowiec co za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Giertych grozi sądem za teściową 17.09.05, 10:52 Najwazniejsze jest to, zebys codziennie wypil troche naparu z melisy. To reguluje prace ukladu pokarmowego i uspokaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Giertych grozi sądem za teściową 17.09.05, 10:59 bedeker napisał: > Najwazniejsze jest to, zebys codziennie wypil troche naparu z melisy. To regulu > je prace ukladu > pokarmowego i uspokaja:))) Te UBeckie metody już wyszły z mody Odpowiedz Link Zgłoś
jakarta Giertych grozi sądem za teściową 17.09.05, 10:39 Nie strasz , nie strasz, bo się zesrasz - ty brzydki Giertychu! Ty niedobry ty! Już drugi raz, jak donosi prasa i uczciwi ludzie, stosujesz protekcje i nepotyzm! Gdzie twoje chrześcijańskie sumienie i wartości? No gdzie? Gdybyś miał choć trochę honoru to podałbyś sie do dymisji ze wszystkich stanowisk i funkcji. Ale jak wiadomo: chamy honoru nie mają! Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Giertych grozi sądem za teściową 17.09.05, 10:55 jakarta napisał: > Nie strasz , nie strasz, bo się zesrasz - ty brzydki Giertychu! Ty niedobry ty! > Już drugi raz, jak donosi prasa i uczciwi ludzie, stosujesz protekcje i > nepotyzm! Gdzie twoje chrześcijańskie sumienie i wartości? No gdzie? Gdybyś > miał choć trochę honoru to podałbyś sie do dymisji ze wszystkich stanowisk i > funkcji. Ale jak wiadomo: chamy honoru nie mają! jakarta jesteś zasrana niestety, jak byś była właśnie z "gazety". Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Giertych grozi sądem za teściową 17.09.05, 12:46 Język polski ma bogate słownictwo więc wymyśl coś więcej bo narazie kręcisz się jak otumaniony wokół szaletu.A jak masz problemy jelitowe to nie pij jogurtów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Giertych grozi sądem za teściową 17.09.05, 14:52 veglie napisał: > Język polski ma bogate słownictwo więc wymyśl coś więcej bo narazie kręcisz się > jak otumaniony wokół szaletu.A jak masz problemy jelitowe to nie pij jogurtów:- Gdy rozmawiam z szambonurkami z "gazety" używam ich języka szaletowego niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
marekgdan Brawo GW!!Brawo wolne media!! 17.09.05, 10:54 Romana i jego lpr nie lubilem nie lubie i nie bede lubial!przede wszystkim za bolszewickie metody ,,pracy,, w komisji ds orlenu! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 A co ma do tego żona Giertycha? 17.09.05, 10:58 Jakoś nie mogę złapać sensu wypowiedzi Wielkiego Romana. Odpowiedz Link Zgłoś
marian.kaluski Re: GIERTYCH WYKOŃCZYŁ LIGĘ POLSKICH RODZIN 20.09.05, 00:39 Nie głosujcie na Ligę Polskich Rodzin! Przez półtora roku współpracowałem ze sztokholmską witryną internetową „Wirtualną Polonią” i z jej wydawcą, Włodzimierzem Kulińskim. Kiedy nawiązywałem z nią współpracę myślałem, że to witryna polonijna, służąca wszystkim patriotom polskim na emigracji, złączonych walką o lepszą Polskę i ideami demokracji, wolności słowa o tolerancji. Niestety, pomyliłem się. Ja jestem patriotą polskim, ale nie szowinistą. Szowinizm jest bliski rasizmowi i totalitaryzmowi oraz jest nietolerancyjny. Toteż kiedy redakcja „Wirtualnej Polski” ogłosiła oficjalnie swoje poparcie w najbliższych wyborach parlamentarnych i prezydenckich w Polsce tylko dla Ligi Polskich Rodzin, zerwałem współpracę z witryną. Okazało się bowiem, że w „Wirtualnej Polonii” jest miejsce tylko na jedną słuszną myśl – myśl polityczną Ligi Polskich Rodzin. Niestety, administrator witryny, p. Włodzimierz Kuliński nie zachował się kulturalnie wobec mnie. Uznał mnie od razu za swego wroga, czym właśnie okazał swój zamordyzm – nieznajomość tego czym jest demokracja, tolerancja i przyjaźń. Ja zerwałem współpracę z witryną, ale myślałem, że nadal będzie łączyła nas jeśli nie przyjaźń to tolerancyjna znajomość, chociaż nie zgadzamy się politycznie. Zamiast tego spotkałem się z chamstwem i wprost zwierzęcą nienawiścią. W „Wirtualnej Polonii” po raz drugi – i tym razem nie z mojej inicjatywy! – toczy się sprawa przeszłości komunistycznej (był członkiem PZPR) Janusza Rygielskiego, prezesa Rady Naczelnej Polonii Australijskiej i Nowozelandzkiej. Włączyłem się do niej, jak przypadkowo na nią natrafiłem. Zamieściłem kilka tekstów i wtedy p. Kuliński zablokował mi dostep do jego witryny, w której zwolennicy Rygielskiego (a może i on sam pod pseudonimem) leją na mnie pomyje. Chronią tych żulików i chamów pseudonimy, bo ci śmierdzący tchórze nie mają tak jak ja cywilnej odwagi podpisać się pod swoimi CHAMSKIMI i ZNIESŁAWIAJACYMI mnie tekstami! Kuliński zablokował mi dostęp do „Wirtualnej Polonii” i w niedzielę, 18 września 2005 zamieścił na mnie paszkwil pt. „Krupińskizmy – wiersze i nie tylko” pióra Mirosława Krupińskiego. Krupińskizmy - wiersze i nie tylko 2005-09-18 (08:55) Wirtualna Polonia Nikt nie zaprzeczy temu, że tekst ten jest nie tylko całkowicie nieetyczny, ale i nosi wszelkie cechy zniesławienia. Rzeczy/pomówienia się sprawdza, a POTEM się pisze i to ostrożnie. Jak Krupiński usprawiedliwi druk takich podłosci i kłamstw o mnie?: „- dawanie sobie buzi z pomagdalenkowym Walesa i z aktualnym szefem mafii rzadowej w Polsce - Kwasniewskim, owocujace odznaczeniami dla p. Kaluskiego. - rozne przedsiewziecia w Polsce i Australii - nie oparte na scislej antykomunistycznej ortodoksyjnosci jaka w obecnej dyskusji p. Kaluski prezentuje. - wspolpraca z „Gazeta Wyborcza” i jej Redaktorem Naczelnym – Michnikiem”. Ja Walesy i Michnika nie znam ani osobiscie ani z nimi nie korespondowalem; nie byłem i nie jestem współpracownikiem „Gazety Wyborczej”; z Kwaśniewskim również się nie znam. Odznaczenie otrzymałem od rządu emigracyjnego w Londynie, co potwierdza dyplom, który posiadam. Kłamstwem/insynuacją jest również i to, że rzekomo powołuję się na współpracę z Krupińskim (nie znam go i dla mnie od samego początku sprawiał wrażenie wariata; raz się nawet z nim starłem w „Wirtualnej Polonii” nie wiedząc wtedy, że to pupilek Kulińskiego!) i to że walczę o stołek prezesa Rady Naczelnej? Nie myślałem, że Krupiński jest aż takim wariatem! Jak można wybrać kogoś na prezesa, skoro ten ktoś (w tym wypadku Kałuski) nie należy do żadnej organizaji członkowskiej, a to jest podstawą do kandydowania?! Nienawiść zrobiła nikczemników z Kulińskiego i Krupińskiego! Oto prawdziwe dzieci ideologii i postępowania Ligi Polskich Rodzin! Po przeczytaniu tych wypocin Krupińskiego w komputerze córki rozumiem dlaczego zablokował Kuliński mi dostęp do „Wirtualnej Polonii”. Bo w swojej głupiej i podłej głowie myślał, że się nie dowiem o zmajstrowanym przez nich paszkwilu na mnie, który jest niczym innym jak znaną w języku prawniczym próbą MORALNEGO MORDERSTWA!. A to jest KRYMINAŁ! Takich Włodzimierzy Kulińskich i Mirosławów Krupińskich jest setki jeśli nie tysiące w Lidze Polskich Rodzin. Ludzi, którzy, tak jak już wspomniałem, nie wiedzą co to demokracja, wolność słowa i tolerancja. To są bardzo niebezpieczni ludzie. A będą jeszcze bardziej niebezpieczni jak dorwą się do władzy. To domowego chowu dyktatorzy! Dlatego apeluję do Rodaków, aby nie głosowali na Ligę Polskich Rodzin. Przyszłość Polski jest z Platformą Obywatelską lub z Prawem i Sprawiedliwością. Marian Kaluski, Australia Odpowiedz Link Zgłoś
zegmarek Ściganie 17.09.05, 11:14 Ściganie Pan Giertych powinien rozpocząć od siebie. A swoja drogą nie maten kraj szczęścia do polityków. Może faktycznie trzeba by wrócic od czasów królestwa. Odpowiedz Link Zgłoś
a781936 Giedrych grożi sądem za tesćiową 17.09.05, 11:56 Trafiła kosa na kamien.Najmodrzeszy polak i polityk,uciwy nie skażitelny SAM sie poparzył.KTO CZYM WOJUJE OD TEGO GINIE. Odpowiedz Link Zgłoś
jandze Romek w roli sędziego!!!!!! 17.09.05, 12:05 Romciu nie ośmieszaj się.Nie strasz bo już wszyscy przestali się ciebie bać. A co do teściowej to chyba cię nie lubi bo nie pochwaliła się gdzie pracuje. A taka genialna.Na zakończenie to ci poradzę nie strasz, niestrasz bo się z....sz. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie rozumiem tylko jednego, dlaczego... 17.09.05, 13:25 TAKIE SZMATY JAK GIERTYCHY, w Polsce sie toleruje ????...Przeciez to, co oni robia jest zaprzeczeniem demokracji,nazizm powinien byc w Polsce zakazany. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 17.09.05, 15:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 GIERTYCH to zwyczajny naziol,,,... 18.09.05, 15:50 WSTYD PRZYNOSI POLAKOM,on tez we wszystkich, ktorzy sie z nim nie zgadzaja, widzi ubowcow,a to juz jest zboczeniem umyslowym.Komiczne jest to ,ze naziole niczym sie nie roznia od ubowcow,to jedno i to samo drzewo wyrosle z tego samego lajna. Odpowiedz Link Zgłoś
wytyczno1 Giertych grozi sądem za teściową 17.09.05, 13:17 nosił wilk razy kilka , ponieśli i wilka ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
rychoo01 WESOŁY ROMEK MA WIEEEEEEELKI ŁEB . . . 17.09.05, 13:55 . . . i nie takie jaja jeszcze wymyśli, niech jeszcze poda do sądu tych wszystkich którzy mają go w tej części ciała, która kojarzy się wszystkim z częścia ciała, bardzo znanej panny o imieniu Marynia . . . Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 17.09.05, 14:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 Re: WESOŁY ROMEK BIEDNY 17.09.05, 15:13 rychoo01 napisał: > . . . i nie takie jaja jeszcze wymyśli, niech jeszcze poda do sądu tych > wszystkich którzy mają go w tej części ciała, która kojarzy się wszystkim z > częścia ciała, bardzo znanej panny o imieniu Marynia . . . JAKI TEN ROMUŚ JEST BIEDNY. WSZYSCY SIĘ Z NIEGO NASMIEWAJĄ, A ON JEST TYLKO OBŁUDNI I GŁUPI Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: WESOŁY ROMEK BIEDNY 17.09.05, 15:18 wroclawianka2 napisała: > JAKI TEN ROMUŚ JEST BIEDNY. WSZYSCY SIĘ Z NIEGO NASMIEWAJĄ, A ON JEST TYLKO OBŁ > UDNI I GŁUPI Nie wszyscy się z niego naśmiewają tylko mu same zera jak ty urągają. Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik_ze_fsi na Romka 17.09.05, 23:43 co za talent w rymowaniu - normalnie "romkowy wierszokleta" :) masz do kolekcji: jaki jest kuń każdy widzi więc mądry naród sobie szydzi ze słabo Rromek fakty pamieta może to nie kuń ale klempa ? Odpowiedz Link Zgłoś
saba1953 [...] 17.09.05, 19:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś