Gość: Lenzi IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.12, 16:33 Czy sa juz gdzies oferty wycieczek na 2013 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: OFERTA 2013 IP: *.alfanet24.pl 10.10.12, 19:49 Sun&Fun i ecco mają już ofertę na lato 2013 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: OFERTA 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.12, 09:06 Ja czekam na katalogi TUI i dowiedziałam się, że wszystkie ukażą się w połowie listopada, mnie najbardziej zależy na katalogu familijnym, bo zawsze są tam super oferty (ja jeżdżę w 2 dzieci). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: OFERTA 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.12, 16:59 Ja mam to samo, czekam na katalogi TUI, co roku wykupuję u nich firsta, a w Turcji mają bardzo drobre hotele (w tym dla rodzin z dziećmi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilba Re: OFERTA 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.12, 10:52 prosz,e podpowiedz, w którym byłaś i poleciłabyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: OFERTA 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.12, 12:19 Ja osobiscie wybralabym Riwiere. Bardziej mi odpowiada klimat. Poza tym w Egejskiej bylam w Bodrum, gdzie dla mnie jest za bardzo grecko, a za malo turecko ;)))) Z hoteli ja polecam z calego serca: Delphin Botanik. Cenowo nie jest najtanie, ale wart kazdej wydanej zlotowki. Szczegolnie jesli jedziesz z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: OFERTA 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.12, 17:25 >prosz,e podpowiedz, w którym byłaś i poleciłabyś... W tym roku byłam w Delphin Palace (rewelacja!) , ale z TUI do Turcji jeżdżę już od kliku lat, wcześniej byłam w RIU Kaya Village w Belek, Club Asteria, La Blanche w Bodrum, Champion Holiday Village w Beldibi (okolice Kemer). Wszystkie te hotele mogę zdecydowanie polecić, świetne rodzinne hotele przy plaży z mnóstwem atrakcji dla dzieci i dorosłych i doskonałym wyżywieniem, w La Blanche i Champion Holiday dodatkowo animacje dla dzieci w języku polskim (animatorki mające świetny kontakt z dzieciakami, potrafiące organizować im super zajęcia), kilka lat temu byłam jeszcze w Bodrum w hotelu Ersan Holiday i Letoonia Golf Resort, też bardzo dobre hotele, ale z nieco niższej półki, przynajmniej moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
tamerza Re: OFERTA 2013 30.10.12, 21:58 jest juz oferta GTI na riwiere, niestety na egejska brak :( Jezeli chodzi o Tui bylismy z nimi w zeszlym roku w Kustur Club w Kusadasi, super hotel, rewelacja dla dzieci, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenzi Re: OFERTA 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.12, 15:47 Alfa Star juz ma oferty ale szalenstwa nie ma......okazji tez... Odpowiedz Link Zgłoś
tamerza Re: OFERTA 2013 05.11.12, 16:24 nawet powiedzialabym ze szalenstwo jest ale w druga strone, przeciez te ceny to sa z d....y.... chyba mi tylko lotnisko berlin pozostanie, bo przy tych cenach to nie warto latac z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: OFERTA 2013 IP: *.alfanet24.pl 07.11.12, 09:00 Gti też już ma ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: OFERTA 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.12, 11:11 No to tylko jakaś zajawka w Itace, zaledwie kilka hoteli w Turcji, nie ma za bardzo z czego wybierać, ceny jak na promocje też nie powalają (2 tygodnie w lipcu dochodzą do 6 tys. w dobrym 5* hotelu, a pokoje rodzinne to zupełny odjazd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: OFERTA 2013 IP: *.cluster-e.websense.net 07.11.12, 14:09 Neckerman też juz pokazał częsciową ofertę na Turcję. Niestety bez rewelacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenzi Re: OFERTA 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.12, 16:45 No to klapa nic godnego uwagi w ofetrach Itaki nie widze ......Co to za ceny????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: OFERTA 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.12, 11:09 Na stronie TUI pojawiły się katalogi online i hotele są naprawdę świetne, ale nie można jeszcze sprawdzić jakie będą ceny za konkretną rezerwację (to dopiero 14.11) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: OFERTA 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 15:04 Są już oferty z cenami na lato 2013na stronce TUI, ale na razie tylko do Turcji, ceny bardzo różne, od całkiem atrakcyjnych po kosmiczne, w zależności od standardu hotelu, ale można znaleźć fajne okazje, dla dzieci ceny w granicach 1000-1200 zł (przynajmniej w tych hotelach, które sprawdzałam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: OFERTA 2013 IP: *.alfanet24.pl 11.11.12, 12:09 Jak na chwilę obecną to cenowo dzieci wychodzą najkorzystniej w Alfa star -dziecko od 2-13 lat 599 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: OFERTA 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.12, 14:19 No nie wiem jakie hotele sprawdzałeś w Alfa Star, ale te które ja widziałam (5* z all) to ceny dla tylko 1 dziecka to najmniej 1199, a drugie potrafi być za 2800-2999, więc totalny odlot, (ceny za 2 tygodnie w TUI dwójka dzieci w bardzo wielu hotelach jest po 1169 za dziecko, a jak akurat wyjeżdżam z dwoma synami, więc dla mnie te ceny są OK. W ogóle sprawdziłam ten hotel, w którym byłam w tym roku i na 2013 ceny w tym samym terminie są bardzo zbliżone, w mam nadzieję, że będę mogła niedługo coś zarezerwować w TUI, bo przynajmniej w Turcji ceny są do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: OFERTA 2013 IP: *.alfanet24.pl 11.11.12, 16:29 www.alfastar.com.pl/oferta,Last%20minute/id_imprezy,132218/ www.alfastar.com.pl/oferta,Last%20minute/id_imprezy,132734/ Odpowiedz Link Zgłoś
tednat Alfa Star 11.11.12, 16:52 Rzeczywiście oferta Alfy Star wydaje się na razie najlepsza. Hotele też całkiem przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moragata Re: OFERTA 2013 IP: *.play-internet.pl 10.11.12, 12:24 Rainbow ma już w sprzedaży od jakiegoś czasu. Ja na pewno pojadę z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: OFERTA 2013 IP: *.alfanet24.pl 14.11.12, 10:22 No i doczekaliśmy się na Tui .......Dupy nie urwało -miało być tak pięknie a wyszło jak zawsze buuuuuuuuuuuu .Co to za oferta familijna ???-dla Nas ceny dla dzieci NIE DO PRZYJĘCIA Cena za 4-latkę oscyluje w granicach 1050-1400 zł (za 7 dni w maju) :) Alfa Star jak na razie rządzi....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: OFERTA 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.12, 11:25 No nie wiem co Cię tak zaskoczyło, w TUI zawsze cena dla dzieci jest w tych granicach, przecież same opłaty lotniskowe to ok. 600 zł za osobę (150e), więc cena ok. 1100 zł to uważam, że jest do przyjęcia, szczególnie jeżeli hotel jest z all inclusive. A ja osobiście do Alfa Star nie mam zupełnie zaufania, bo zrobili mi numer 2 dni przed wylotem zmieniając hotel na zupełnie inny, niż ten który rezerwowałam kilka miesięcy wcześniej (oczywiście był gorszy) i od tej pory z nimi nie jeżdżę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: OFERTA 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.12, 11:56 a czemu w TUI nic na Majorkę nie widzę ?? ślepa jestem czy jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: OFERTA 2013 IP: 80.85.225.* 14.11.12, 12:12 Widac tylko Turcje i Grecje ...... i to nie cala. Nie wiem dlaczego nie dali pozostalych kierunkow?????? Odpowiedz Link Zgłoś
tamerza Re: OFERTA 2013 14.11.12, 14:47 wiecej nie ma bo ktos dal ciala, poki co uzupelniaja i do konca tygodnia ma byc calosc :) poprostu skacze z radosci :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: OFERTA 2013 IP: *.alfanet24.pl 14.11.12, 19:13 No właśnie cena za dziecko mnie zaskoczyła .....O ile pamiętam to były ceny za dziecko do lat 7 czy 10 za 699 , 799 zł a to spora różnica do tegorocznej oferty :( Planowaliśmy pobyt w hotelu Falicia Village -koszt na moją rodzinę 2+1 (4lata) w terminie 27 kwiecień-4 maj to 5911. Sami już nie wiemy co robić ??? Alfa zmieniła nam hotel w Egipcie i to nie było fajne ale Tui 2 lata temu w drodze powrotnej z Turcji zmieniło Nam lotnisko z Katowic na Poznań-jak sobie przypomnę całą noc w taksówce z dwulatką ,a potem jeszcze problemy z odzyskaniem od biura pieniędzy za koszt dojazdu z Poznania do Katowic to wrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
tednat Re: OFERTA 2013 14.11.12, 19:21 Mam pytanie czy warto czekać. Jak na razie tylko Alfa Star ma zupełnie przyzwoite hotele dla 2+1 w cenie poniżej 7000 tyś. w czerwcu i lipcu. Nie wiemy czy czekać jeszcze na Itakę. Ich obecna lato zajawka jest przerażająca w cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: OFERTA 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 19:35 Nie chcę krakać, ale w ubiegłym roku też było biuro, które miało w firstach o wiele niższe ceny niż konkurencja i chyba wszyscy pamiętamy jak to się skończyło. Ja jednak mam większe zaufanie do TUI, dotychczas nigdy się na nich nie zawiodłam w przeciwieństwie do śp. Triady i wspomnianej tu Alfa Star (wykiwali mnie z hotelem na maksa i nigdy już nie chcę mieć z tym biurem do czynienia). Odpowiedz Link Zgłoś
tamerza Re: OFERTA 2013 14.11.12, 21:49 www.tui.pl/public/repozytorium/otwarcie_lata_2013/tabela_cenowa_dziecko_od_0_S13_v1.pdf jakby co tutaj znajdziecie hotele gdzie w tui sa najnizsze ceny za dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
tednat Fajna lista TUI ???? 15.11.12, 22:19 Ta lista to totalna bzdura. Wyszukuję hotel z listy na stronie TUI wprowadzam dane / moje dziecko 11 lat/ i w systemie wychodzi minimum 1269 za dziecko pomimo, że na liście jest O. O co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: Fajna lista TUI ???? 16.11.12, 06:56 tednat napisał(a): > Ta lista to totalna bzdura. > Wyszukuję hotel z listy na stronie TUI wprowadzam dane / moje dziecko 11 lat/ i > w systemie wychodzi minimum 1269 za dziecko pomimo, że na liście jest O. > O co tu chodzi? może tu jest odpowiedź: * Cena nie zawiera opłat lotniskowych oraz dopłat paliwowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Fajna lista TUI ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.12, 08:14 Po pierwsze na tej liście jest tylko kilka hoteli, które mają cenę dla dziecka 0, w pozostałych ceny za dziecko są od 19 do nawet 719 zł + opłaty lotniskowe, ja np. sprawdziłam hotel La Blanche, bo się zastanawiam nad rezerwacją tego hotelu i faktycznie jedno dziecko w pokoju rodzinnym wyszło 380zł, wiec to raczej tylko opłata lotniskowa (ale cena za osobę dorosłą kosmiczna), poza tym w wielu hotelach ta cena nie obowiązuje przez cały sezon, lecz jedynie w określonych termiach (w tabelce to okres objęty promocją), dodatkowo ta promocja obowiązuje w często w określonym typie pokoi (no. tylko w 2 osobowym lub tylko w rodzinnym), trzeba dokładnie sprawdzić w tabeli jaka jest cena w określonym hotelu i w jakim okresie obowiązuje, a jak mimo wszystko powinna być promocja,a jej nie ma to ja bym zadzwoniła na infolinię, bo może jeszcze są jakieś pomyłki w systemie. Odpowiedz Link Zgłoś
tednat Re: Fajna lista TUI ???? 16.11.12, 08:52 Po pierwsze to proszę sprawdzić: Zapis w tabelce dla hoteli La Blanche: wyloty ze wszystkich lotnisk, jedno dziecko 2-14 lat w pokoju FZX1, min 2 os pełnopłatne Poniżej link do moich opcji: dziecko 11 lat, dwie osoby pełnopłatne w pokoju FZX1 www.tui.pl/wakacje-rodzinne/kluby-scan-holiday/turcja/hotele;show,1313,hotel-la-blanche-bjv23010?hotel=5274&m=h#/zakwaterowanie=FZX1&wylot=POZ&food=A&len=ln68&os_dorosle=2&dzieci=1&dt_from=04-07-2013 Cena dla dziecka 1269 a nie zero. Nawet biorąc pod uwagę * /swoją drogą co to za biuro, które traktuje swoich klientów */ to czy mam rozumieć, że opłata lotniskowa kosztuje 1269 zł ? Czy może "szanowne" biuro już przewiduje dopłaty paliwowe w lipcu. Widać umieją przewidywać. Przecież obok tego co wystukałam jest Zarezerwuj teraz - i nie ma żadnego 0 zł tylko 1269 zł dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Fajna lista TUI ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.12, 09:22 Ja sprawdzałam w La Blanche cenę w pokoju rodzinnym za dwoje dzieci i jedno ma cenę 380, a drugie 1269, bo tylko jedno dziecko jest objęte promocją 0, więc opłata lotniskowa to 380 zł, z tego wynika, że cena za drugie dziecko to 889 zł (1269-380), uważam, że to nie jest jakaś wygórowana cena, bo pewnie tyle kosztuje sam przelot w obydwie strony, a w końcu jest to cena za 2 tygodniowy pobyt z all inclusive w bardzo dobrym hotelu. Ja raczej miałabym zastrzeżenia do bardzo wysokiej ceny za osobę dorosłą (7800), bo ogólna cena za rezerwację (2+2) to ponad 17 tys. od (4-18.07), i to jest problem (mnie interesuje tylko I połowa lipca). Jak masz jakieś wątpliwości w sprawie tej promocji to zadzwoń na infolinię. Odpowiedz Link Zgłoś
tednat Re: Fajna lista TUI ???? 16.11.12, 10:54 Chodzi tylko o fakty. Pomimo informacji 0 zł w systemie wychodzi 1269 zł. Nawet biorąc pod uwagę * i tak się trudno doliczyć. Powtarzam co to za biuro co piszę 0 i stawia *. I tyle. Twoje wypowiedzi robią wrażenie, że masz interes w obronie biura. Jeżeli się mylę to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Fajna lista TUI ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.12, 11:21 Mylisz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podwójnamama Re: Fajna lista TUI ???? IP: *.alfanet24.pl 16.11.12, 13:54 Jula wytłumaczyła to tak jak powinno się wytłumaczyć,jak powinno się odczytać ofertę......Mimo wszystko uważam że takie przedstawianie sprawy przez biuro że dziecko leci za 0 zł nie jest w porządku - tym bardziej że później z tego zera robi się pokaźna sumka. Alfa wysyła dzieci za 599 zł i to w wielu przypadkach do 13 roku życia.Czyli co tańsze opłaty lotniskowe i paliwowo ???? A myślałam że lot z Katowic , Poznania czy Warszawy to lot z "tej"samej Warszawy,Katowic czy Poznania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tednat TUI fajne biuro? 16.11.12, 15:19 Na telefoniczne zapytanie w Poznaniu i Warszawie odpowiadają, że chyba to błąd w systemie i polecają się wstrzymać z rezerwacją do połowy przyszłego tygodnia. W tym samym czasie cały czas zachęcają do rezerwacji online. Ciekawe czy bez podania problemu też polecają rezerwacje dopiero po naprawieniu systemu w połowie przyszłego tygodnia. Po cyrkach z lata 2012 postanowiliśmy, że albo TUI samolotem albo Neckermann z dojazdem własnym. Po tym wszystkim czy można zaufać TUI, tym bardziej, że z finansami u nich też różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.jed Re: OFERTA 2013 20.11.12, 00:45 Przy tych cenach trzeba się modlić o pogodę nad Bałtykiem. Rok temu byliśmy w Eftalia Aqua- hotel i cena rewelacja. Ale teraz za 10 dni i dwójkę małych dzieci 8-10tys.w TUI to dla mnie za dużo. I to jeszcze po obniżce 30% i dzieci za 0zł. Niezły wałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melpomena Re: OFERTA 2013 IP: *.robnet.pl 20.11.12, 08:13 Dlaczego TUI ma na Turcję głównie ofertę na 10-11 dni , a nie na 2 tygodnie ? Na niemieckim TUI są 2 tygodnie a na polskim nie mogę wybrać tej opcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
tamerza Re: OFERTA 2013 20.11.12, 09:02 dokladnie tak jak piszesz, mam te same odczucia, jest tak drogo, ze nie ma w czym wybierac, ceny sa tragiczne, tak zle to jeszcze nigdy nie bylo :( jak mam wydac 10 tys na sredni hotel w turcji to np. z berlina na dominikane poleciec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: OFERTA 2013 IP: *.alfanet24.pl 20.11.12, 11:29 Wezyr tez ma ofertę .... Odpowiedz Link Zgłoś
tamerza Re: OFERTA 2013 20.11.12, 22:03 tylko pytanie jak z ich kondycja finansowa... na stornie rzeczpospolitej w rankingu biur nie wyglada to rozowo :( Odpowiedz Link Zgłoś
tednat Re: OFERTA 2013 20.11.12, 22:05 Może sami się niedługo pochwalą, że jest tylko i wyłącznie kiepsko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sandra00 Re: OFERTA 2013 21.11.12, 09:59 Z tymi cenami chyba trochę wszyscy przegięli , zawsze kupowałam w first minute , na czerwiec za 10,000 2+1 można było już mieć super hotel , nawet za 7000 jak komuś nie zależy na 5 gwiazdkach znalazł dobre 4 , a teraz z jednej strony trochę obawa przed ogłoszeniem upadłości do czerwca 7 miesięcy , a z drugiej te ceny ...... Odpowiedz Link Zgłoś
ssseeeaaa Re: OFERTA 2013 21.11.12, 10:33 Oferta Wezyra na wyjazd do Turcji dosyć ciekawa dało by się coś wybrać, tylko czy jest szansa że dotrwają do lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamisa85 Re: OFERTA 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.12, 20:02 No z takim podejściem do klienta jaki oni mają, to nie wróżę im świetlanej przyszłości. Zdecydowanie NIE POLECAM tego biura. Wkrótce opiszę wszystko tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: OFERTA 2013 IP: *.42.7.199.alfanet24.pl 22.11.12, 20:47 Chyba nie można tak generalizować , myślę że większość z Nas miała większe lub mniejsze "przygody " z organizatorami. Nam alfa star zmieniło w Egipcie hotel,Tui wywiozło do innego miasta w drodze powrotnej , itaka zakwaterowała nas na Rodos w pokojach "norach",sun &fun miało takiego rezydenta w sharm że szkoda gadać ....... Nie wiem co Ciebie spotkała ale chętnie przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: OFERTA 2013 IP: *.dynamic.mm.pl 30.11.12, 01:09 Tak dla żartu, nad Bałtykiem nikt mnie nigdy nie wydymał (czasami pogoda), za to co zapłaciłem to widziałem w dzień zapłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: OFERTA 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.12, 08:30 Co kto lubi, ja zdecydowanie wolę cieplutkie morze i niezatłoczone plaże, a dla dzieciaków kompleks basenów ze zjeżdżalniami i murowaną słoneczną pogodę, dobre drinki w all inclusive niż pobyt nad zimnym Bałtykiem za wcale niemałe pieniądze, loterię jeżeli chodzi o pogodę i problem z zapewnieniem dzieciakom rozrywek jeżeli pada, mocno wieje itp. (oczywiście za dużą kasę można sobie z tym poradzić). Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_dwa Re: OFERTA 2013 30.11.12, 09:10 Dorota zgadzam się z Tobą, też wolę cieplutkie morze, do którego mogę wejść bez obawy, fakt, że nie muszę myśleć, gdzie iść na obiad itp., no moja córcia uwielbia basen, morze ją nie kręci, może jeszcze za mała jest. Nad Bałtykiem nie znajdzie się takiego hotelu jak są za granicą, a jak jest coś sensownego, to albo już w grudniu/styczniu zarezerwowane i trzeba zapłacić sporą kasę za nocleg ze śnadaniem, a pogoda..? loteria... Kocham nasze morze, ale tylko na chwilę, a nie na urlop letni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: OFERTA 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 12:46 Heja:) 04.05.2013 lecimy do turcji z TUI :) do Hotelu Alaiye Resort & Spa :) Bardzo Fajna cena i myśle ze fajny hotel:) Przeglądneliśmy kilka ofert i tui naszym zdaniem ma najciekawsze na ten okres hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
grzefal1 Re: OFERTA 2013 12.12.12, 09:13 TUI i tylko TUI jak co roku , 2+2 GDA sierpień Turcja- Gypsophila -dobra cena first Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dsylik Re: OFERTA 2013 29.01.13, 17:29 Witam :) My lecimy z TUI 26.06.2013 z Poznania do Turcji Hotel Alaiye Resort & Spa z córka 12 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: OFERTA 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.13, 15:59 Czy ktos leci do Turcji 8 czerwca do hotelu Club Big blue z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skimen Re: OFERTA 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 22:28 Hej wszystkim, a my 2+1 jeszcze zimowo. Z TUI zakupione w Cititravel.pl jedziemy w Alpy do Austrii do hotelu Berghotel Rudolfshutte. A lato pewnie w lutym sie zdecydujemy jeszcze z firsta Odpowiedz Link Zgłoś
siemion78 Re: OFERTA 2013 31.01.13, 11:07 heheh ITAKA ma/miala promocje do 31 stycznia 2013 Gwarancja Najnizszej ceny, od 29 stycznia hotel ktory wybralem na wakacje jest drozszy o 100 zł niby niewiele, ale jak to sie ma do najnizszej mozliwej ceny???? hmmmm :D Odpowiedz Link Zgłoś