Dodaj do ulubionych

Kaczyński przeprosił Tuska za oskarżenia Kurski...

• yyapa Re:DLACZEGO ORDZYNACKA I KWASNIEWSKI POPIERAJA TUS 12.10.05, 10:21
      Dlaczego p.Kwasniewski i ORDYNACKA popieraja p.Tuska? Obecny prezydent
      stwierdził że polityka p.Tuska będzie kontynuacja jego prezydentury i to
      wyjaśnia całość działania oraz osoby które kręcą sie przy kandydacie PO.A czy
      ktoś nie podkupił Kurskiego aby dał taki wywiad? Srebrniki nie jednego skusiły
      prawda? Nie chcę prezydenta który jojczy a nie broni sie wolę tego który
      uczciwie reaguje na świństwa nawet najblizszych wspołpracowników no i dalej
      boję sie Gronkowca.
      • laura.bart Re:DLACZEGO ORDZYNACKA I KWASNIEWSKI POPIERAJA TU 12.10.05, 11:43
        yyapa napisała:

> Dlaczego p.Kwasniewski i ORDYNACKA popieraja p.Tuska? Obecny prezydent
        > stwierdził że polityka p.Tuska będzie kontynuacja jego prezydentury i to
        > wyjaśnia całość działania oraz osoby które kręcą sie przy kandydacie PO.A czy
        > ktoś nie podkupił Kurskiego aby dał taki wywiad? Srebrniki nie jednego
        skusiły
        > prawda? Nie chcę prezydenta który jojczy a nie broni sie wolę tego który
        > uczciwie reaguje na świństwa nawet najblizszych wspołpracowników no i dalej
        > boję sie Gronkowca.

Ano dlatego, że Tusk na wierzchu jest prawicowy, a wewnątrz lewicowy - obejrzyj
        film "Nocna zmiana" i przekonaj się, że Tusk kiedyś "ochraniał" agentów SB.
    • ciaxp [...] 12.10.05, 10:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • indianski Re: Donaldf ma platfusa! 12.10.05, 11:42
        Czyli ma czyste konto . Nie sprzedal sie PRLowi .
    • darek183 Znowu głupie dyskusje, po co myśmy na nich głosowa 12.10.05, 10:38
      Znowu zamiast brać się razem za rozwiązywanie problemów to kopią się po
      kostkach. Przecież to niby inteligentni ludzie a zachowują się jak przekupki na
      jarmarku. Opamiętajcie się i bierzcie do roboty bo inaczej za 4 lata wygra
      Lepper. Czy ktoś inny jeszcze nam pozostał ?
    • parkometr TUSK=Tymczasowo Ukryty Salon Kłamc-UW1 12.10.05, 10:50
      I wszystko jasne.
      • indianski Re: TUSK=Tymczasowo Ukryty Salon Kłamc-UW1 12.10.05, 11:37
        Ile nad tym myslales ?
    • presentation1 ZAPOMIAL CO MOWIL?-przypomne 12.10.05, 10:57
      Polskość to nienormalność - takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną
      uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje
      u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie
      co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnej ochoty
      dźwigać... Piękniejsza od Polski jest ucieczka od Polski tej na ziemi,
      konkretnej, przegranej, brudnej i biednej. I dlatego tak często nas ogłupia,
      zaślepia, prowadzi w krainę mitu. Sama jest mitem.

Donald Tusk
      • presentation1 A TERAZ BEZ PROPAGANDY.... 12.10.05, 11:22
        Wybrac trzeba z dwoch kandydatow.Reprezentuja oboz polskiej prawicy.Pod
        wzgledem polityki zagranicznej zaden mi nie odpowiada.Tusk chce trzymac z UNIA
        w dali USA.Kaczynski tak na dobre to chce trzymac ze soba(kto?).Pozostaje
        polityka wschodnia-poglady podobne a wiec i duze klopoty dla kraju.W polityce
        wewnetrznej bardziej odpowiada mi podejscie Kaczynskiego ktory gwarantuje
        jednak ze chociaz b=nie zabierze biedniejszej czesci spoleczenstwa tego co i
        tak nie maja.Dlatego moj typ to Kaczynski.Jednak gdyby musieli walczyc z
        Lepperem wybralbym wlasnie jego.Bo o przyszlosci Polski zadecyduja dobre
        kontakty ze wschodem i tym trzeba pamietac.Sama polityka solidarna to moze i
        hasla bo przeciez......
        Czy Tusk z Kaczyńskimi podźwigną Polskę? Nie sądzę. Nie widzę żadnego znaku,
        że tak się stanie. Jeden ma program, który wciąż mu piszą, drudzy lansują
        państwo opiekuńcze. Problem w tym, że bankrut nie jest w stanie czymkolwiek się
        opiekować, a państwo polskie jest obecnie smutnym bankrutem chodzącym na
        pasku "szybkich" międzynarodowych spekulantów. Najpierw trzeba odzyskać państwo
        a dopiero potem obiecywać.
        Polacy są rozczarowani elitą. Ta zaś już bez żenady zabezpiecza grupowy
        interes, kosztem narodowego.
        I tak to wyglada.Z dwojga zlego zaglosuje na Kaczynskiego majac nadzieje ze
        wezmie sie za krwiozerczy kapital.Jestem przekonany ze moglby to dokonac Lepper
        bez skrupolow gdyz nie jest z tym zwiazany.Jezeli bede glosowal na Kaczynskiego
        sila rzeczy jestem przeciw Tuskowi
    • zib11 Elektorat Tuska. 12.10.05, 11:15
      Sójrzmy kto garluje za tuskiem-to kwasniewszczyzna z czrzastymi i
      kluczykami,michniczki i cała masa przestraszonych prezez trybunę ludu(dawniej
      gw) czarnymi wizjami rządow pisu i kaczyńskiego.
      Jaki jast powód tej panicznej kampanii(?)strach przed zmianami(?)strach przed
      poniesieniem odpowiedzialności za przekrety,za to że Polska z lidera stała się
      najsłabszym państwem w grupie państw postkomunistycznych(?)-raczej nie bo nikt
      poważnie nie uwierzy w siłę sprawczą,czy naprawcxzą kaczorów-gra toczy się
      raczej o podział wplywow i udział w dalszym ekonomicznym rozbiorze Polski.Te
      koła mają kasę i chetnie poświęca jeszcze kilka ,kilkanascie milionów,aby potem
      odzyskać(przekręcić) kolejne miliardy(spójrzmy choćby na "sukces" sztandarowego
      programu kld(tuskowaci),czyli NFI,gdzie w ciągu kilku lat 500-miliardow
      zredukowano do 50-ciu,tak samo bedzie z resztą Polskiego majątku pod rzadami
      zlodzieji.
      • indianski Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 11:32
        I tego ucza na lekcjach religii ?
        • zib11 Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 11:41
          Tego nauczyła obserwacja "rozwoju" kld od piętnastu lat.Nie namawiam do
          głosowania na kaczyńskiego,wykazuję tylko że postkld to banda przekreciarzy i
          karierowiczów(nie dotyczy to tuska,on jest tylko miernotą,ostatnią,po
          cimoszewiczu szansą czerwonych).
          • indianski Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 11:43
            matka teresa juz nie zyje . Swietego prezydenta nie bedziemy mieli .
            • fritz.fritz Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 14:37
              indianski napisał:

> matka teresa juz nie zyje . Swietego prezydenta nie bedziemy mieli

Z popierajacego i sankcjonujacego korupcje poprzez jej niedostrzeganie mozna z
              cala pewnoscia zrezygnowac.
          • fritz.fritz Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 14:36
            Nie namawiam do
            > głosowania na kaczyńskiego,...

...a poniewaz sa wlasnie wybory, musisz wlasnie glosowac na Lecha zeby nie
            dopuscic hochsztaplera to wladzy.
            • zib11 Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 15:41
              Nie namawiam,bo sam bedę glosowal przeciwko miernocie tuskowi,nie za chorym na
              wladzą kaczorem.
      • az_mir Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 11:45
        zib11 napisał:

-----szkoda miejsca na cytaty----------
        głupich nie sieją nie orzą tylko sami się rodzą - i tak jest w twoim przypadku
        "zib11"
        • zib11 Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 12:00
          Bardzo się przejąłem Twoja oceną pierwotniaku,choc ja tez mam
          swoich "faworytow" do mina debili.Jest to 65 % respondentów,wśrod nich zapewne
          i Ty pierwotniaku,ktorzy bardzo i raczej pozytywnie oceniają prezydenturę(?
          chyba preziurę)pewnego cynicznego i tchórzkiwego pijaczka,który uwielbia
          przedpokoje.Z tusekiem czeka nas "ten sam styl".
          • az_mir Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 15:51
            zib11 napisał:
            a niech tam..... zacytuję ........

> Bardzo się przejąłem Twoja oceną pierwotniaku,choc ja tez mam
            > swoich "faworytow" do mina debili.Jest to 65 % respondentów,wśrod nich zapewne
            > i Ty pierwotniaku,ktorzy bardzo i raczej pozytywnie oceniają prezydenturę(?
            > chyba preziurę)pewnego cynicznego i tchórzkiwego pijaczka,który uwielbia
            > przedpokoje.Z tusekiem czeka nas "ten sam styl".
            ----------------------------
            pamiętaj że gdyby nie pierwotniaki to nie byłoby Ciebie i nie pisał(a) byś
            takich bzdur .Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia :))))))))))))

SENEKA kilkanaście wieków temu pisał:
            ..."Człowiek szczęśliwy jest zadowolony ze swoich czasów,jakiekolwiek by one nie
            były,i przychylny swojej kondycji.Szczęśliwy jest,komu rozum każe doceniać
            wszelkie waruniki egzystencji....."
            On też pochodził w prostej lini od pierwotniaków ;)))
            • zib11 Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 18:16
              A niech tam...odpowiem..
              Zapewne gdyby nie pierwotniaki nie byłoby mnie,ciekawe zatem w co
              przeksztalcisz sie za miliardy lat,może tez w Homo sapiens?
              Choc musze przyznać że jestem pod wrazeniem,oprocz cytatów używasz też wlasnych
              wypowiedzi!!!Życzę równie przyjemnego wieczoru.
    • indianski Podobno ma byc bialoruskiej TV 12.10.05, 11:34
      Lukaszenko przystal na prosbe kaczynskich .
      • presentation1 Re: Podobno ma byc bialoruskiej TV 12.10.05, 11:37
        Polska telewizja czy media popieraja PO wiec o czym mowisz?Przeciez wiadomo ze
        wybory w Polsce to niewiele roznia sie od tych w republikach bananowych.
        • indianski Re: Podobno ma byc bialoruskiej TV 12.10.05, 11:44
          pewnie dlatego pis wygral
    • indianski Re: Donald to mięczak! 12.10.05, 11:41
      A czym sie wykazal kaczor .? wakacjami w internacie ?
    • 3mam3 Re: Kaczyński przeprosił Tuska za oskarżenia Kurs 12.10.05, 12:27
      Jestem pewna, że Kaczyński o wszystkim nie tylko wiedział, ale całą sprawą
      sterował. Ten obrzydliwy intrygant dobrze wie, że rzucanie ekstrementami w
      rywala odnosi skutek wśród gawiedzi. I jest na tyle cwany jako prawnik, żeby za
      to rzucanie osobiście nie odpowiadać. Przeznaczył na odstrzał Kurskiego, który
      ma i tak zapewnioną na najbliższe 4 lata wysoko płatną posadę posła. Smutne
      jest tylko to, że ludzie daja się na takie chwyty nabierać
    • 3pas Re: Kaczyński przeprosił Tuska za oskarżenia Kurs 12.10.05, 12:30
      ja niewinny ja z orkiestry ....p. kaczyński ci o których pański sztab mówił też
      się tak tłumaczyli... moim zdaniem powinien pan teraz zwalić wine na żydów z
      gazety wyborczej bo kampania wyborcza na prezydenta sięgnęła bruku... ochyda
    • jerzy.kosecki Re: kto mieczem wojuje... 12.10.05, 12:30
      Sytuacja, wypisz wymaluj, jak w XII w. zdarzyła się w Anglii kiedy to,
      arcybiskup Canterbery T.Becket za krytykę króla Henryka II został przez jego
      rycerzy zamordowany. Henryk II tak sobie „niewinnie” do rycerzy
      powiedział, „trzeba coś z tym bękartem zrobić” . Po morderstwie pałał świętym
      oburzeniem i „potępiał” winnych. Ale trudno się dziwić: jakie społeczeństwo
      taka i władza ! Ponad 15 % Polaków chce mieć za prezydenta chama. Kaczyńscy i
      ich otoczenie gotowi są popełnić każdą nikczemność aby tylko zdobyc władzę.
      Mozę to i dla Polski "dobre" ? Tusk to bezbarwny dupek. Będę na Kaczyńskiego
      głosował.
      • 3mam3 Re: kto mieczem wojuje... 12.10.05, 12:39
        > Kaczyńscy i
        ich otoczenie gotowi są popełnić każdą nikczemność aby tylko zdobyc władzę.
        > Mozę to i dla Polski "dobre" ? Tusk to bezbarwny dupek. Będę na Kaczyńskiego
        > głosował.

Czy cię pogięło? Wolisz mieć za prezydenta człowieka gotowego na każdą
        nikczemność niż człowieka bezbarwnego, ale uczciwego? Zdumiewające
        • jerzy.kosecki Re: 3mam3 12.10.05, 12:48
          Spoko ! to była z mojej strony niewinna prowokacja. Tym niemniej podtrzymuję:
          Tusk jest bezbarwny. Gdyby kandydował Olechowski, to bez wahania oddałbym na
          niego głos. Mamy bardzo marny wybór: Tusk v. Kaczyński ? Sam juz nie wiem,
          którego poprzeć !? Pozdrawiam
          • 3mam3 Re: 3mam3 12.10.05, 13:09
            > Spoko ! to była z mojej strony niewinna prowokacja. Tym niemniej podtrzymuję:
            > Tusk jest bezbarwny. Gdyby kandydował Olechowski, to bez wahania oddałbym na
            > niego głos. Mamy bardzo marny wybór: Tusk v. Kaczyński ? Sam juz nie wiem,
            > którego poprzeć !? Pozdrawiam

ok. Ja też nie mam wsród tegorocznych kandydatów swojego faworyta. Ale mając
            wybór między zakompleksionym, kłótliwym, otoczonym dworem kolesiów kurduplem a
            człowiekiem, który usiłuje wykrzesać w ludziach chociaż trochę entuzjazmu i
            wiary w lepszą przyszłość - nie waham się. Głosuję na Tuska
            Również pozdrawiam cieplutko i radzę uważać z prowokacjami, bo ktoś może je
            odwrotnie zrozumieć niz zamierzałeś
            • jerzy.kosecki Re: 3mam3 12.10.05, 13:20
              napisz mi jak "cieplutko" ?
              • 3mam3 Re: 3mam3 12.10.05, 13:33
                > napisz mi jak "cieplutko" ?

na tyle cieplutko, by w tej całej nerwowej rzeczywistości zrobiło sie nieco
                sympatyczniej
                • jerzy.kosecki Re: 3mam3 12.10.05, 13:52
                  Myślałem, że jesteś "facet" ! Mimo to, czy nie za bardzo przeżywasz (naszą)
                  rzeczywistość !? Zobacz ilu ludzi chce aby w Polsce było "normalnie" ! Połowa
                  uprawnionych nie poszła do urn ! A z tych co poszło - 15 % oddało głos na
                  reprezentanta hołoty. Rób coś !
                  • 3mam3 Re: 3mam3 12.10.05, 14:09
                    Myślałem, że jesteś "facet" ! Mimo to, czy nie za bardzo przeżywasz (naszą)
                    > rzeczywistość !? Zobacz ilu ludzi chce aby w Polsce było "normalnie" ! Połowa
                    > uprawnionych nie poszła do urn ! A z tych co poszło - 15 % oddało głos na
                    > reprezentanta hołoty. Rób coś !

Czy tylko facet moze przeżywać naszą chorą rzeczywistość? Wydawało mi się, że
                    ludzi chcących normalności jest więcej, ale w czasie takich wydarzeń jak wybory
                    okazuje się, że procent wielbicieli głupoty i chamstwa jest stanowczo za dużo.
                    W tej sytuacji robię co mogę - usiłuję przekonać tych, z którymi się spotykam,
                    nawet przypadkowo, do swoich racji. Co do najbliższych wyborów, to nawet gdy
                    Tusk zostanie wybrany (czego jemu i sobie szczerze życzę), to i tak nie będzie
                    miał on wielkiego wpływu na poprawę sytuacji w Polsce: większość w sejmie i
                    rządzeniu będzie miała populistyczna hołota
                    • jerzy.kosecki Re: 3mam3 12.10.05, 14:33
                      facet, czy nie facet każdy ma prawo do wyrażania swoich emocji (Boże, co za
                      truizm !) - byleby nie popadać w skrajności, prawda ? W ocenie naszej
                      politycznej rzeczywistości, co mnie cieszy, jesteś mi bliska. Ja z optymizmem
                      patrze w przyszłość - za 50 (no, może 100 lat) nasze społeczeństwo dojrzeje do
                      demokracji. Wtedy Europie pokarzemy na co Polaka stać. Życzę wytrwałości.
                      Pa.
      • presentation1 Re: kto mieczem wojuje... 12.10.05, 12:44
        O twoja chorobe mozesz obwinic rodzicow.
    • mrki Re: Kaczyński przeprosił Tuska za oskarżenia Kurs 12.10.05, 12:31
      A ja mam trochę inną diagnozę co do Kurskiego niż się to próbuje wykreować.
      Kurski jest faktycznie nie do końca przebierającym w środkach człowiekiem.
      Wyjąwszy ostatnią wpadkę gość przedstawia, może mocno przerysowaną, ale opartą
      na faktach, swoją wizję rzeczywistości - i to zmuszającą do myślenia co nie
      wszystkim jest na rękę. Po odsianiu rzeczy obliczonych pod publikę i popularność
      - Kurski mówi o rzeczywistości w której po prostu wszystko jest o wiele bardziej
      skomplikowane i nie takie idealne i jednoznaczne jak się w "poprawnych
      politycznie" mediach kreuje (vide rosnący obecnie kult Solidarności w kontekście
      kontaktów Wałęsy z SB (co wcale oczywiście nie neguje tego że pozostał wierny
      Wolnej Polsce) i swego czasu jego wojny o władzę z Gwiazdą i Walentynowicz;
      vide sprawdzająca się choćby w chorobie polskiego wymiaru sprawiedliwosci czy w
      ostatnich rządach lewicy teza o zombie przeszłości wiszącym nad Wolną Polską).
      Dał bym tutaj dużo za tezę, że 'biedaczka' bardzo sprytnie wrobili. W sztabie
      Tuska bardzo sprytnie główkują i wcale nie zdziwiłbym się gdyby przez jakiegoś
      podstawionego człowieka podsunęli mu wiadomość o dziadku Tuska i Wermachcie
      (sami wiedząc o tym że, na odwrót - obaj byli w obozach). Bardzo sprytnie! -
      dwie pieczenie na jednym ogniu:
      - reklama Tuska - że miał rodzinę z tradycjami patriotycznymi a dziadkowie byli
      w obozach koncentracyjnych
      - zdyskredytowanie Kurskiego - wykreowanie jego wizerunku jako kłamcy
      nieprzebierającego w środkach czarnego PR (inaczej: "Ludzie- posumujcie w ten
      sposób całą jego działalność") i odsunięcie groźnego dla PO człowieka - jednego
      z twórców medialnego przyczynku do sukcesu PiS

Czemu myślę, że tak akurat było? - zdradził się (bodajże) Protasiewicz mówiąć
      że byli już od pewnego czasu przygotowani na tego rodzaju "atak" ze strony PiS.
      Tłumacząc: wiedzieli, że Kurski wie o dziadkach ale na pewno nie całą prawde,
      skoro miał zaatakować.. - gdyby wiedział wszystko to by nie zaatakował Tuska bo
      to wtedy czysta kompromitacja.) Oczywiście ta "wiedza" nie przeszkadzała PO
      wyrażać po raz kolejny "wielkiego zaskoczenia i oburzenia".
      Ech.. teatr...

Pozdrawiam Polaków i życzę nam wszystkim wolnej i silnej Polski
      Michał

• jerzy.kosecki Re: michałowi 12.10.05, 12:42
        Twoje pokrętne rozumowanie bardzo mnie ubawiło: czy myślisz, że ONI są, aż tak
        sprytni ?
        • uu1 Re: michałowi 12.10.05, 12:53
          Nie wiem czy ONI są aż tak sprytni ale na pewno <mrki> uważa się za wielkiego
          spryciarza. pozdro.
      • indianski Re: Kaczyński przeprosił Tuska za oskarżenia Kurs 12.10.05, 14:18
        "tego rodzaju atak" oznacza po prosku ze kaczor probowal znalezc swinstwo gdzie
        tylko mogl . A jak nie mogl znalezc to wymyslal .
    • tkaninymeblowe Ale jaką rolę w tym pełni pani Wanda Jackson?????? 12.10.05, 13:49
      Co ją łączy z Tuskiem?
      • dupaasi Re: Ale jaką rolę w tym pełni pani Wanda Jackson? 12.10.05, 14:39
        To ona raczej łączy Tuska z Ordynacką?
        • fritz.fritz Re: Ale jaką rolę w tym pełni pani Wanda Jackson? 12.10.05, 14:42
          Ciekawy watek.
    • moki1 Miasta głosują na Tuska. Nie bądź gorszy 12.10.05, 14:11
      Warszawa
      1042 Areszt Śledczy Warszawa-Służewiec ul.Kłobucka 5 - 81.74%
      1009 Areszt Śledczy ul. Rakowiecka 37 - 78.73%
      1046 Zakład Karny ul. Ciupagi 1b - 81.67%

Gdańsk
      18 PRZERÓBKA Zakład Karny Gdańsk-Przeróbka ul. Siennicka 23 - 84.80%
      58 ŚRÓDMIEŚCIE Areszt Śledczy ul. Kurkowa 12 - 87.08%

Opole
      63 Areszt Śledczy ul. Sądowa 2-4 - 73.28%
      70 Zakład Karny ul. Partyzancka 72 - 66.18%

Łódź
      370 Areszt Śledczy w Łodzi ul. Smutna 21 - 83.22%
      396 Zakład Karny Nr 1 w Łodzi ul. Beskidzka 54 - 79.91%

Poznań
      274 Areszt Śledczy ul. MŁYŃSKA 1 - 80.76%

Rawicz
      18 Zakład Karny, ul. 17 Stycznia 28, Rawicz - 81.53%
      19 Zakład Karny, ul. 17 Stycznia 28, Rawicz - 62.09%

Wronki
      12 Zakład Karny we Wronkach, ul. Partyzantów 1 - 80.28%

Szamotuły
      17 Areszt Śledczy w Szamotułach, al. 1 Maja 5 - 92.11%

Kalisz
      53 Zakład Karny ul. Łódzka 2 - 69.77%

Wrocław
      279 Areszt Śledczy ul. Świebodzka 1 - 82.21%
      280 Zakład Karny Nr 2 ul. Fiołkowa 38 - 83.33%
      284 Zakład Karny nr 1 ul. Kleczkowska 35 - 77.53%

Jelenia Góra
      44 Areszt Śledczy, Jelenia Góra ul.Grottgera 2 - 81.56%

Świnoujście
      26 Areszt Śledczy w Świnoujście, ul. Marszałaka J.Piłsudskiego nr 25 a - 76.09%

Szczecin
      200 Areszt Śledczy, Szczecin ul. Kaszubska 28, 70-952 Szczecin - 74.65%

Leszno
      34 Areszt Śledczy, Pl. Kościuszki 3, Leszno - 76.12%
      • indianski Re: Miasta głosują na Tuska. Nie bądź gorszy 12.10.05, 14:15
        Dodaj jeszcze KZ Auschwitz - tam tez sie boja kaczynskiego .
    • langston KIEDY TUSK PRZEPROSI ZA H. WALTZ???? 12.10.05, 14:20
    • okropa ciekawe... 12.10.05, 14:24
      ...kto zdaniem Kurskiego mialby rzadzic Polska: Tusk czy jego dziadek? Po co
      rozliczac kogos za rodzine? Brzydkie posuniecie Kurskiego. Brak profesjonalizmu
      albo zwykla glupota.
    • adam.2x Umiec robic pieniadze to zle czy dobrze? 12.10.05, 14:34

>....Obaj kandydaci powiedzieli, że nie mają zdolności do gromadzenia dóbr
      materialnych...
      ----------------

Ja chyba wolalbym isc z takimi co wiedza jak robic i mnozyc pieniadze.
    • silesius.monachijski A kiedy Tusk za "kolesiow" z PO przeprosi? 12.10.05, 17:29
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=30320561&a=30321984

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka