yyapa Re:DLACZEGO ORDZYNACKA I KWASNIEWSKI POPIERAJA TUS 12.10.05, 10:21 Dlaczego p.Kwasniewski i ORDYNACKA popieraja p.Tuska? Obecny prezydent stwierdził że polityka p.Tuska będzie kontynuacja jego prezydentury i to wyjaśnia całość działania oraz osoby które kręcą sie przy kandydacie PO.A czy ktoś nie podkupił Kurskiego aby dał taki wywiad? Srebrniki nie jednego skusiły prawda? Nie chcę prezydenta który jojczy a nie broni sie wolę tego który uczciwie reaguje na świństwa nawet najblizszych wspołpracowników no i dalej boję sie Gronkowca. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.bart Re:DLACZEGO ORDZYNACKA I KWASNIEWSKI POPIERAJA TU 12.10.05, 11:43 yyapa napisała: > Dlaczego p.Kwasniewski i ORDYNACKA popieraja p.Tuska? Obecny prezydent > stwierdził że polityka p.Tuska będzie kontynuacja jego prezydentury i to > wyjaśnia całość działania oraz osoby które kręcą sie przy kandydacie PO.A czy > ktoś nie podkupił Kurskiego aby dał taki wywiad? Srebrniki nie jednego skusiły > prawda? Nie chcę prezydenta który jojczy a nie broni sie wolę tego który > uczciwie reaguje na świństwa nawet najblizszych wspołpracowników no i dalej > boję sie Gronkowca. Ano dlatego, że Tusk na wierzchu jest prawicowy, a wewnątrz lewicowy - obejrzyj film "Nocna zmiana" i przekonaj się, że Tusk kiedyś "ochraniał" agentów SB. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp [...] 12.10.05, 10:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Donaldf ma platfusa! 12.10.05, 11:42 Czyli ma czyste konto . Nie sprzedal sie PRLowi . Odpowiedz Link Zgłoś
darek183 Znowu głupie dyskusje, po co myśmy na nich głosowa 12.10.05, 10:38 Znowu zamiast brać się razem za rozwiązywanie problemów to kopią się po kostkach. Przecież to niby inteligentni ludzie a zachowują się jak przekupki na jarmarku. Opamiętajcie się i bierzcie do roboty bo inaczej za 4 lata wygra Lepper. Czy ktoś inny jeszcze nam pozostał ? Odpowiedz Link Zgłoś
parkometr TUSK=Tymczasowo Ukryty Salon Kłamc-UW1 12.10.05, 10:50 I wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: TUSK=Tymczasowo Ukryty Salon Kłamc-UW1 12.10.05, 11:37 Ile nad tym myslales ? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ZAPOMIAL CO MOWIL?-przypomne 12.10.05, 10:57 Polskość to nienormalność - takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnej ochoty dźwigać... Piękniejsza od Polski jest ucieczka od Polski tej na ziemi, konkretnej, przegranej, brudnej i biednej. I dlatego tak często nas ogłupia, zaślepia, prowadzi w krainę mitu. Sama jest mitem. Donald Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 A TERAZ BEZ PROPAGANDY.... 12.10.05, 11:22 Wybrac trzeba z dwoch kandydatow.Reprezentuja oboz polskiej prawicy.Pod wzgledem polityki zagranicznej zaden mi nie odpowiada.Tusk chce trzymac z UNIA w dali USA.Kaczynski tak na dobre to chce trzymac ze soba(kto?).Pozostaje polityka wschodnia-poglady podobne a wiec i duze klopoty dla kraju.W polityce wewnetrznej bardziej odpowiada mi podejscie Kaczynskiego ktory gwarantuje jednak ze chociaz b=nie zabierze biedniejszej czesci spoleczenstwa tego co i tak nie maja.Dlatego moj typ to Kaczynski.Jednak gdyby musieli walczyc z Lepperem wybralbym wlasnie jego.Bo o przyszlosci Polski zadecyduja dobre kontakty ze wschodem i tym trzeba pamietac.Sama polityka solidarna to moze i hasla bo przeciez...... Czy Tusk z Kaczyńskimi podźwigną Polskę? Nie sądzę. Nie widzę żadnego znaku, że tak się stanie. Jeden ma program, który wciąż mu piszą, drudzy lansują państwo opiekuńcze. Problem w tym, że bankrut nie jest w stanie czymkolwiek się opiekować, a państwo polskie jest obecnie smutnym bankrutem chodzącym na pasku "szybkich" międzynarodowych spekulantów. Najpierw trzeba odzyskać państwo a dopiero potem obiecywać. Polacy są rozczarowani elitą. Ta zaś już bez żenady zabezpiecza grupowy interes, kosztem narodowego. I tak to wyglada.Z dwojga zlego zaglosuje na Kaczynskiego majac nadzieje ze wezmie sie za krwiozerczy kapital.Jestem przekonany ze moglby to dokonac Lepper bez skrupolow gdyz nie jest z tym zwiazany.Jezeli bede glosowal na Kaczynskiego sila rzeczy jestem przeciw Tuskowi Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Elektorat Tuska. 12.10.05, 11:15 Sójrzmy kto garluje za tuskiem-to kwasniewszczyzna z czrzastymi i kluczykami,michniczki i cała masa przestraszonych prezez trybunę ludu(dawniej gw) czarnymi wizjami rządow pisu i kaczyńskiego. Jaki jast powód tej panicznej kampanii(?)strach przed zmianami(?)strach przed poniesieniem odpowiedzialności za przekrety,za to że Polska z lidera stała się najsłabszym państwem w grupie państw postkomunistycznych(?)-raczej nie bo nikt poważnie nie uwierzy w siłę sprawczą,czy naprawcxzą kaczorów-gra toczy się raczej o podział wplywow i udział w dalszym ekonomicznym rozbiorze Polski.Te koła mają kasę i chetnie poświęca jeszcze kilka ,kilkanascie milionów,aby potem odzyskać(przekręcić) kolejne miliardy(spójrzmy choćby na "sukces" sztandarowego programu kld(tuskowaci),czyli NFI,gdzie w ciągu kilku lat 500-miliardow zredukowano do 50-ciu,tak samo bedzie z resztą Polskiego majątku pod rzadami zlodzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 11:32 I tego ucza na lekcjach religii ? Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 11:41 Tego nauczyła obserwacja "rozwoju" kld od piętnastu lat.Nie namawiam do głosowania na kaczyńskiego,wykazuję tylko że postkld to banda przekreciarzy i karierowiczów(nie dotyczy to tuska,on jest tylko miernotą,ostatnią,po cimoszewiczu szansą czerwonych). Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 11:43 matka teresa juz nie zyje . Swietego prezydenta nie bedziemy mieli . Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 14:37 indianski napisał: > matka teresa juz nie zyje . Swietego prezydenta nie bedziemy mieli Z popierajacego i sankcjonujacego korupcje poprzez jej niedostrzeganie mozna z cala pewnoscia zrezygnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 14:36 Nie namawiam do > głosowania na kaczyńskiego,... ...a poniewaz sa wlasnie wybory, musisz wlasnie glosowac na Lecha zeby nie dopuscic hochsztaplera to wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 15:41 Nie namawiam,bo sam bedę glosowal przeciwko miernocie tuskowi,nie za chorym na wladzą kaczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
az_mir Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 11:45 zib11 napisał: -----szkoda miejsca na cytaty---------- głupich nie sieją nie orzą tylko sami się rodzą - i tak jest w twoim przypadku "zib11" Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 12:00 Bardzo się przejąłem Twoja oceną pierwotniaku,choc ja tez mam swoich "faworytow" do mina debili.Jest to 65 % respondentów,wśrod nich zapewne i Ty pierwotniaku,ktorzy bardzo i raczej pozytywnie oceniają prezydenturę(? chyba preziurę)pewnego cynicznego i tchórzkiwego pijaczka,który uwielbia przedpokoje.Z tusekiem czeka nas "ten sam styl". Odpowiedz Link Zgłoś
az_mir Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 15:51 zib11 napisał: a niech tam..... zacytuję ........ > Bardzo się przejąłem Twoja oceną pierwotniaku,choc ja tez mam > swoich "faworytow" do mina debili.Jest to 65 % respondentów,wśrod nich zapewne > i Ty pierwotniaku,ktorzy bardzo i raczej pozytywnie oceniają prezydenturę(? > chyba preziurę)pewnego cynicznego i tchórzkiwego pijaczka,który uwielbia > przedpokoje.Z tusekiem czeka nas "ten sam styl". ---------------------------- pamiętaj że gdyby nie pierwotniaki to nie byłoby Ciebie i nie pisał(a) byś takich bzdur .Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia :)))))))))))) SENEKA kilkanaście wieków temu pisał: ..."Człowiek szczęśliwy jest zadowolony ze swoich czasów,jakiekolwiek by one nie były,i przychylny swojej kondycji.Szczęśliwy jest,komu rozum każe doceniać wszelkie waruniki egzystencji....." On też pochodził w prostej lini od pierwotniaków ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Elektorat Tuska. 12.10.05, 18:16 A niech tam...odpowiem.. Zapewne gdyby nie pierwotniaki nie byłoby mnie,ciekawe zatem w co przeksztalcisz sie za miliardy lat,może tez w Homo sapiens? Choc musze przyznać że jestem pod wrazeniem,oprocz cytatów używasz też wlasnych wypowiedzi!!!Życzę równie przyjemnego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Podobno ma byc bialoruskiej TV 12.10.05, 11:34 Lukaszenko przystal na prosbe kaczynskich . Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Podobno ma byc bialoruskiej TV 12.10.05, 11:37 Polska telewizja czy media popieraja PO wiec o czym mowisz?Przeciez wiadomo ze wybory w Polsce to niewiele roznia sie od tych w republikach bananowych. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Podobno ma byc bialoruskiej TV 12.10.05, 11:44 pewnie dlatego pis wygral Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Donald to mięczak! 12.10.05, 11:41 A czym sie wykazal kaczor .? wakacjami w internacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
3mam3 Re: Kaczyński przeprosił Tuska za oskarżenia Kurs 12.10.05, 12:27 Jestem pewna, że Kaczyński o wszystkim nie tylko wiedział, ale całą sprawą sterował. Ten obrzydliwy intrygant dobrze wie, że rzucanie ekstrementami w rywala odnosi skutek wśród gawiedzi. I jest na tyle cwany jako prawnik, żeby za to rzucanie osobiście nie odpowiadać. Przeznaczył na odstrzał Kurskiego, który ma i tak zapewnioną na najbliższe 4 lata wysoko płatną posadę posła. Smutne jest tylko to, że ludzie daja się na takie chwyty nabierać Odpowiedz Link Zgłoś
3pas Re: Kaczyński przeprosił Tuska za oskarżenia Kurs 12.10.05, 12:30 ja niewinny ja z orkiestry ....p. kaczyński ci o których pański sztab mówił też się tak tłumaczyli... moim zdaniem powinien pan teraz zwalić wine na żydów z gazety wyborczej bo kampania wyborcza na prezydenta sięgnęła bruku... ochyda Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: kto mieczem wojuje... 12.10.05, 12:30 Sytuacja, wypisz wymaluj, jak w XII w. zdarzyła się w Anglii kiedy to, arcybiskup Canterbery T.Becket za krytykę króla Henryka II został przez jego rycerzy zamordowany. Henryk II tak sobie „niewinnie” do rycerzy powiedział, „trzeba coś z tym bękartem zrobić” . Po morderstwie pałał świętym oburzeniem i „potępiał” winnych. Ale trudno się dziwić: jakie społeczeństwo taka i władza ! Ponad 15 % Polaków chce mieć za prezydenta chama. Kaczyńscy i ich otoczenie gotowi są popełnić każdą nikczemność aby tylko zdobyc władzę. Mozę to i dla Polski "dobre" ? Tusk to bezbarwny dupek. Będę na Kaczyńskiego głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
3mam3 Re: kto mieczem wojuje... 12.10.05, 12:39 > Kaczyńscy i ich otoczenie gotowi są popełnić każdą nikczemność aby tylko zdobyc władzę. > Mozę to i dla Polski "dobre" ? Tusk to bezbarwny dupek. Będę na Kaczyńskiego > głosował. Czy cię pogięło? Wolisz mieć za prezydenta człowieka gotowego na każdą nikczemność niż człowieka bezbarwnego, ale uczciwego? Zdumiewające Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: 3mam3 12.10.05, 12:48 Spoko ! to była z mojej strony niewinna prowokacja. Tym niemniej podtrzymuję: Tusk jest bezbarwny. Gdyby kandydował Olechowski, to bez wahania oddałbym na niego głos. Mamy bardzo marny wybór: Tusk v. Kaczyński ? Sam juz nie wiem, którego poprzeć !? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
3mam3 Re: 3mam3 12.10.05, 13:09 > Spoko ! to była z mojej strony niewinna prowokacja. Tym niemniej podtrzymuję: > Tusk jest bezbarwny. Gdyby kandydował Olechowski, to bez wahania oddałbym na > niego głos. Mamy bardzo marny wybór: Tusk v. Kaczyński ? Sam juz nie wiem, > którego poprzeć !? Pozdrawiam ok. Ja też nie mam wsród tegorocznych kandydatów swojego faworyta. Ale mając wybór między zakompleksionym, kłótliwym, otoczonym dworem kolesiów kurduplem a człowiekiem, który usiłuje wykrzesać w ludziach chociaż trochę entuzjazmu i wiary w lepszą przyszłość - nie waham się. Głosuję na Tuska Również pozdrawiam cieplutko i radzę uważać z prowokacjami, bo ktoś może je odwrotnie zrozumieć niz zamierzałeś Odpowiedz Link Zgłoś
3mam3 Re: 3mam3 12.10.05, 13:33 > napisz mi jak "cieplutko" ? na tyle cieplutko, by w tej całej nerwowej rzeczywistości zrobiło sie nieco sympatyczniej Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: 3mam3 12.10.05, 13:52 Myślałem, że jesteś "facet" ! Mimo to, czy nie za bardzo przeżywasz (naszą) rzeczywistość !? Zobacz ilu ludzi chce aby w Polsce było "normalnie" ! Połowa uprawnionych nie poszła do urn ! A z tych co poszło - 15 % oddało głos na reprezentanta hołoty. Rób coś ! Odpowiedz Link Zgłoś
3mam3 Re: 3mam3 12.10.05, 14:09 Myślałem, że jesteś "facet" ! Mimo to, czy nie za bardzo przeżywasz (naszą) > rzeczywistość !? Zobacz ilu ludzi chce aby w Polsce było "normalnie" ! Połowa > uprawnionych nie poszła do urn ! A z tych co poszło - 15 % oddało głos na > reprezentanta hołoty. Rób coś ! Czy tylko facet moze przeżywać naszą chorą rzeczywistość? Wydawało mi się, że ludzi chcących normalności jest więcej, ale w czasie takich wydarzeń jak wybory okazuje się, że procent wielbicieli głupoty i chamstwa jest stanowczo za dużo. W tej sytuacji robię co mogę - usiłuję przekonać tych, z którymi się spotykam, nawet przypadkowo, do swoich racji. Co do najbliższych wyborów, to nawet gdy Tusk zostanie wybrany (czego jemu i sobie szczerze życzę), to i tak nie będzie miał on wielkiego wpływu na poprawę sytuacji w Polsce: większość w sejmie i rządzeniu będzie miała populistyczna hołota Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: 3mam3 12.10.05, 14:33 facet, czy nie facet każdy ma prawo do wyrażania swoich emocji (Boże, co za truizm !) - byleby nie popadać w skrajności, prawda ? W ocenie naszej politycznej rzeczywistości, co mnie cieszy, jesteś mi bliska. Ja z optymizmem patrze w przyszłość - za 50 (no, może 100 lat) nasze społeczeństwo dojrzeje do demokracji. Wtedy Europie pokarzemy na co Polaka stać. Życzę wytrwałości. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: kto mieczem wojuje... 12.10.05, 12:44 O twoja chorobe mozesz obwinic rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
mrki Re: Kaczyński przeprosił Tuska za oskarżenia Kurs 12.10.05, 12:31 A ja mam trochę inną diagnozę co do Kurskiego niż się to próbuje wykreować. Kurski jest faktycznie nie do końca przebierającym w środkach człowiekiem. Wyjąwszy ostatnią wpadkę gość przedstawia, może mocno przerysowaną, ale opartą na faktach, swoją wizję rzeczywistości - i to zmuszającą do myślenia co nie wszystkim jest na rękę. Po odsianiu rzeczy obliczonych pod publikę i popularność - Kurski mówi o rzeczywistości w której po prostu wszystko jest o wiele bardziej skomplikowane i nie takie idealne i jednoznaczne jak się w "poprawnych politycznie" mediach kreuje (vide rosnący obecnie kult Solidarności w kontekście kontaktów Wałęsy z SB (co wcale oczywiście nie neguje tego że pozostał wierny Wolnej Polsce) i swego czasu jego wojny o władzę z Gwiazdą i Walentynowicz; vide sprawdzająca się choćby w chorobie polskiego wymiaru sprawiedliwosci czy w ostatnich rządach lewicy teza o zombie przeszłości wiszącym nad Wolną Polską). Dał bym tutaj dużo za tezę, że 'biedaczka' bardzo sprytnie wrobili. W sztabie Tuska bardzo sprytnie główkują i wcale nie zdziwiłbym się gdyby przez jakiegoś podstawionego człowieka podsunęli mu wiadomość o dziadku Tuska i Wermachcie (sami wiedząc o tym że, na odwrót - obaj byli w obozach). Bardzo sprytnie! - dwie pieczenie na jednym ogniu: - reklama Tuska - że miał rodzinę z tradycjami patriotycznymi a dziadkowie byli w obozach koncentracyjnych - zdyskredytowanie Kurskiego - wykreowanie jego wizerunku jako kłamcy nieprzebierającego w środkach czarnego PR (inaczej: "Ludzie- posumujcie w ten sposób całą jego działalność") i odsunięcie groźnego dla PO człowieka - jednego z twórców medialnego przyczynku do sukcesu PiS Czemu myślę, że tak akurat było? - zdradził się (bodajże) Protasiewicz mówiąć że byli już od pewnego czasu przygotowani na tego rodzaju "atak" ze strony PiS. Tłumacząc: wiedzieli, że Kurski wie o dziadkach ale na pewno nie całą prawde, skoro miał zaatakować.. - gdyby wiedział wszystko to by nie zaatakował Tuska bo to wtedy czysta kompromitacja.) Oczywiście ta "wiedza" nie przeszkadzała PO wyrażać po raz kolejny "wielkiego zaskoczenia i oburzenia". Ech.. teatr... Pozdrawiam Polaków i życzę nam wszystkim wolnej i silnej Polski Michał Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: michałowi 12.10.05, 12:42 Twoje pokrętne rozumowanie bardzo mnie ubawiło: czy myślisz, że ONI są, aż tak sprytni ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: michałowi 12.10.05, 12:53 Nie wiem czy ONI są aż tak sprytni ale na pewno <mrki> uważa się za wielkiego spryciarza. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kaczyński przeprosił Tuska za oskarżenia Kurs 12.10.05, 14:18 "tego rodzaju atak" oznacza po prosku ze kaczor probowal znalezc swinstwo gdzie tylko mogl . A jak nie mogl znalezc to wymyslal . Odpowiedz Link Zgłoś
tkaninymeblowe Ale jaką rolę w tym pełni pani Wanda Jackson?????? 12.10.05, 13:49 Co ją łączy z Tuskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
dupaasi Re: Ale jaką rolę w tym pełni pani Wanda Jackson? 12.10.05, 14:39 To ona raczej łączy Tuska z Ordynacką? Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Ale jaką rolę w tym pełni pani Wanda Jackson? 12.10.05, 14:42 Ciekawy watek. Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Miasta głosują na Tuska. Nie bądź gorszy 12.10.05, 14:11 Warszawa 1042 Areszt Śledczy Warszawa-Służewiec ul.Kłobucka 5 - 81.74% 1009 Areszt Śledczy ul. Rakowiecka 37 - 78.73% 1046 Zakład Karny ul. Ciupagi 1b - 81.67% Gdańsk 18 PRZERÓBKA Zakład Karny Gdańsk-Przeróbka ul. Siennicka 23 - 84.80% 58 ŚRÓDMIEŚCIE Areszt Śledczy ul. Kurkowa 12 - 87.08% Opole 63 Areszt Śledczy ul. Sądowa 2-4 - 73.28% 70 Zakład Karny ul. Partyzancka 72 - 66.18% Łódź 370 Areszt Śledczy w Łodzi ul. Smutna 21 - 83.22% 396 Zakład Karny Nr 1 w Łodzi ul. Beskidzka 54 - 79.91% Poznań 274 Areszt Śledczy ul. MŁYŃSKA 1 - 80.76% Rawicz 18 Zakład Karny, ul. 17 Stycznia 28, Rawicz - 81.53% 19 Zakład Karny, ul. 17 Stycznia 28, Rawicz - 62.09% Wronki 12 Zakład Karny we Wronkach, ul. Partyzantów 1 - 80.28% Szamotuły 17 Areszt Śledczy w Szamotułach, al. 1 Maja 5 - 92.11% Kalisz 53 Zakład Karny ul. Łódzka 2 - 69.77% Wrocław 279 Areszt Śledczy ul. Świebodzka 1 - 82.21% 280 Zakład Karny Nr 2 ul. Fiołkowa 38 - 83.33% 284 Zakład Karny nr 1 ul. Kleczkowska 35 - 77.53% Jelenia Góra 44 Areszt Śledczy, Jelenia Góra ul.Grottgera 2 - 81.56% Świnoujście 26 Areszt Śledczy w Świnoujście, ul. Marszałaka J.Piłsudskiego nr 25 a - 76.09% Szczecin 200 Areszt Śledczy, Szczecin ul. Kaszubska 28, 70-952 Szczecin - 74.65% Leszno 34 Areszt Śledczy, Pl. Kościuszki 3, Leszno - 76.12% Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Miasta głosują na Tuska. Nie bądź gorszy 12.10.05, 14:15 Dodaj jeszcze KZ Auschwitz - tam tez sie boja kaczynskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
okropa ciekawe... 12.10.05, 14:24 ...kto zdaniem Kurskiego mialby rzadzic Polska: Tusk czy jego dziadek? Po co rozliczac kogos za rodzine? Brzydkie posuniecie Kurskiego. Brak profesjonalizmu albo zwykla glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Umiec robic pieniadze to zle czy dobrze? 12.10.05, 14:34 >....Obaj kandydaci powiedzieli, że nie mają zdolności do gromadzenia dóbr materialnych... ---------------- Ja chyba wolalbym isc z takimi co wiedza jak robic i mnozyc pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A kiedy Tusk za "kolesiow" z PO przeprosi? 12.10.05, 17:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=30320561&a=30321984 Odpowiedz Link Zgłoś