milupa21 27.10.05, 18:03 brawo!! Polską rządzi Samoobrona!! chcieliście PiS to macie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dibadzio Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 18:05 No jak oni maja hetmana Czarnieckiego,to kaczyńscy nie odmówią Odpowiedz Link Zgłoś
mirmax2 Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 18:08 To juz jest koniec nie ma juz nic jestesmy ......la la la Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: +Płażyński z Borusewiczem za stołki w senacie 27.10.05, 18:29 "Wszyscy są na sprzedaż"......... wszystko jest na sprzedaż........... Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 Re: PiS = Przestepcy i Samowola 27.10.05, 22:03 PO = Przestepcza Oligarchia. >;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vanici Raczej: PiS = Populizm i Socjalizm 27.10.05, 23:05 ...albo (biorac pod uwage ostatnie wypadki) PiS = Populizm i Samoobrona Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit KOALICJA PRONARODOWA PIS SO LPR PSL BRAWO 27.10.05, 19:01 Niekompetentna i bezkompromisowa Platforma lobbowana wbrew interesowi większości Polaków,przez niemieckie lecz polskojęzyczne media,nie jest rosądnym rozwiązaniem ze względu na ambicje liderów i brak przełożenia oczekiwań średniich warstw społeczeństwa a klas dominujących gospodarczo. Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: KOALICJA PRONARODOWA PIS SO LPR PSL BRAWO 27.10.05, 19:07 Pozostaje dodać: Zwycięski powstań ludu ziemi... Takich komunistów jak Ty to się już tylko wśród zwolenników PISu znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: KOALICJA PRONARODOWA PIS SO LPR PSL BRAWO 27.10.05, 19:12 Jestem z Samoobrony,a komuniśći to głosują ramie w ramie z twoim PO ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: KOALICJA PRONARODOWA PIS SO LPR PSL BRAWO 27.10.05, 19:17 jola_z_dywit napisała: > Jestem z Samoobrony,a komuniśći to głosują ramie w ramie z twoim PO ! komuniści to są w Samobronie... nie sprawdzałaś teczelk swoich kolegów??? nie pochwalili się ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzemsbond A redaktorzy telewizyjni dalej sobie z nas kpią ! 27.10.05, 20:46 Czy nie znajdzie się sposób na tych łachudrów? Jak tym gościom wytłumaczyć, że mają być bezstronni i apolityczni. Proponuję kwarantannę na zasiłku dla bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: A redaktorzy telewizyjni dalej sobie z nas kp 27.10.05, 20:55 dzemsbond napisał: > Czy nie znajdzie się sposób na tych łachudrów? > Jak tym gościom wytłumaczyć, że mają być bezstronni i apolityczni. czy w twoim języku "bezstronni" to ci którzy uwielbiają Andrzeja i o. tadeusza??? jeśli nie wiesz o czym piszesz, spójrz na media w innych krajach! nawet na białorusi!!! > Proponuję kwarantannę na zasiłku dla bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
dzemsbond Re: A redaktorzy telewizyjni dalej sobie z nas kpi 27.10.05, 21:06 Proponuję kompromis: Dopuścić do głosu ludzi o innych poglądach niż Gugała, Orłoś-terkotka, Monika Olejnik, czy Paradowska. Nie powinno być tak, że telewizję publiczną okupują zwolennicy tylko jednej opcji politycznej. Przecież tej monotonnej lawiny nie można słuchać ani oglądać. Największą odpowiedzialność za skonstruowanie takiej TV ponoszą zarządzający i ich trzeba co prędzej odstawić od tej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: A redaktorzy telewizyjni dalej sobie z nas kp 27.10.05, 21:11 dzemsbond napisał: > Proponuję kompromis: > Dopuścić do głosu ludzi o innych poglądach niż Gugała, Orłoś-terkotka, Monika > Olejnik, czy Paradowska. > Nie powinno być tak, że telewizję publiczną okupują zwolennicy tylko jednej > opcji politycznej. > Przecież tej monotonnej lawiny nie można słuchać ani oglądać. > Największą odpowiedzialność za skonstruowanie takiej TV ponoszą zarządzający > i ich trzeba co prędzej odstawić od tej roboty. ok, w takim razie z mojej strony kompromisem będzie: - sprywatyzować telewizję, - kto chce, niech sobie zakłada swoją i mówi co chce, - kto chce ogląda telewizję i za nią płaci, kto nie chce nie ogląda i nie płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
dzemsbond Re: A redaktorzy telewizyjni dalej sobie z nas kp 27.10.05, 21:17 "- kto chce ogląda telewizję i za nią płaci, kto nie chce nie ogląda i nie płaci." To jest nowa propozycja. Kiedyś na forum GW przeczytałem pomysł, żeby na PIT zeznania podatkowego zaznaczać, na którą TV mają iść moje podatki. Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: KOALICJA PRONARODOWA PIS SO LPR PSL BRAWO 27.10.05, 19:45 jola_z_dywit napisała: > Jestem z Samoobrony,a komuniśći to głosują ramie w ramie z twoim PO ! Tylko z taka koalicja Polska ma jakies szanse na wyjscie z marazmu oraz beznadziei. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: KOALICJA PRONARODOWA PIS SO LPR PSL BRAWO 27.10.05, 19:58 jola_z_dywit napisała: > > > Jestem z Samoobrony,a komuniśći to głosują ramie w ramie z twoim PO ! Hihihi Jolu wiadomo skleroza nie boli, ale spróbuj sobie przypomnieć z kim ramie w ramie głosowała Samoobrona w zeszłym parlamencie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marekgdan Dywitaka uzywa marksistowskiego jezyka! 27.10.05, 19:49 i chyba o tym nie wie!podobne poglady slyszalem w prl a szczegolnie u oficerow politycznych LWP! Odpowiedz Link Zgłoś
michnix2 komunista mowi jak komunista - to normalne 27.10.05, 22:08 Ale jestem pod wrazeniem - "klasy dominujace gospodarczo"... Normalnie jak Chruszczow... Odpowiedz Link Zgłoś
kzegota1 Re: KOALICJA PRONARODOWA PIS SO LPR PSL BRAWO 27.10.05, 23:29 weź jola nie rób obciachu olsztynowi Odpowiedz Link Zgłoś
lutekstg Re: KOALICJA PRONARODOWA PIS SO LPR PSL BRAWO 28.10.05, 00:09 Jolu_z_dywit, nie martwsie. Bycie w Samoobronie to nie grzech, ale wstyd straszny! Odpowiedz Link Zgłoś
madzad Re: KOALICJA PRONARODOWA PIS SO LPR PSL BRAWO 27.10.05, 19:17 z przerazeniem czytam tego typu teksty, może je pisać tylko debil nie rozumiejący mechanizmów gospodarki, to oznacza wyłacznie ze pęd ku władzy dzisiaj pokonuję wszelkie racje, to jakozywo powtorka z rewolucji 1917r. tłuszcza u żłoba, porazka Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek Re: KOALICJA PRONARODOWA PIS SO LPR PSL BRAWO 27.10.05, 19:19 Ten motloch co glosowal na pisuary i samoobroncow uwazasz za klase srednia?? Z ktorej strony? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dzemsbond W jednej z gazet widziałem .... 27.10.05, 20:54 Wjednej z gazet widziałem wykres spadającego kursu złotego na tle fotografii Pana marszałka Marka Jurka. Otóż gazetka ta chce, aby czytelnik skojarzył spadający kurs złotego z postacią marszałka z PiS. Ordynarnie mają nas, czytelników za głupców. Taki chwyt prasowy wystawia świadectwo dennego poziomu redakcji i dziennikarza, który to wymyślił. Żenująca sprawa. Jeśli wszyscy zwolennicy PO prezentują taki poziom, to dobrze, że na PO nie głosowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: W jednej z gazet widziałem .... 27.10.05, 21:00 dzemsbond napisał: > Wjednej z gazet widziałem wykres spadającego kursu złotego na tle fotografii > Pana marszałka Marka Jurka. > Otóż gazetka ta chce, aby czytelnik skojarzył spadający kurs złotego > z postacią marszałka z PiS. Ordynarnie mają nas, czytelników za głupców. kurs właśnie spada przez marszałka z PiSu, czy ci się to podoba czy nie!!! jeśli się nie podoba podaj swój, załóż duży dziennik i go opublikuj! Tak, wiem. kurs spada bo PO nie weszła do koalicji. Prawdomówny Dorn tak twierdzi! > Taki chwyt prasowy wystawia świadectwo dennego poziomu redakcji i dziennikarza, > który to wymyślił. Żenująca sprawa. Jeśli wszyscy zwolennicy PO prezentują > taki poziom, to dobrze, że na PO nie głosowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzemsbond Re: W jednej z gazet widziałem .... 27.10.05, 21:13 > Wjednej z gazet widziałem wykres spadającego kursu złotego na tle fotografii > Pana marszałka Marka Jurka. > Otóż gazetka ta chce, aby czytelnik skojarzył spadający kurs złotego > z postacią marszałka z PiS. Ordynarnie mają nas, czytelników za głupców. Człowieku, Dorn sobie zażartował, bo takie gadanie, że kurs spadł z powodu braku marszałka z Platformy, mozna skwitować tylko żartem. Kurs waluty jest wyznaczony stanem gospodarki przede wszystkim, z nieznacznym wpływem nań przez spekulantów. Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: W jednej z gazet widziałem .... 27.10.05, 21:17 dzemsbond napisał: > > Wjednej z gazet widziałem wykres spadającego kursu złotego na tle fotogra > fii > > Pana marszałka Marka Jurka. > > Otóż gazetka ta chce, aby czytelnik skojarzył spadający kurs złotego > > z postacią marszałka z PiS. Ordynarnie mają nas, czytelników za głupców. > > Człowieku, Dorn sobie zażartował, bo takie gadanie, że kurs spadł z powodu brak > u > marszałka z Platformy, mozna skwitować tylko żartem. > Kurs waluty jest wyznaczony stanem gospodarki przede wszystkim, z nieznacznym > wpływem nań przez spekulantów. właśnie, właśnie. stanem obecnym albo przewidywanym... Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: W jednej z gazet widziałem .... 27.10.05, 21:28 Dorn i zarty? Chyba, ze cmentarne. Ten czlowiek ma tyle polotu i poczucia humoru co jego koalicjantaka Beger. Zalecam "Podstawy ekonomii" dla srednich szkol ekonomicznych. Lektura jakiegokolwiek opracowania naukowego z tej dziedziny byloby w twoim przypadku strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
pvuii Re: KOALICJA PRONARODOWA PIS SO LPR PSL BRAWO 27.10.05, 19:46 Wiesz jolu z dywit, od dluzszego czasu czytuje twoje posty, ale dotychczas staralem sie je ignorowac. Tym razem zrobie wyjatek, bo powoli dochodze do wniosku, ze naprawde wierzysz w to co piszesz. Jest tylko dwoje ludzi na swiecie, ktorym powiedzialem, ze sa glupi. Ty natomiast reprezentujesz glupote bezdenna, absolutnie czysta w formie, niczym nie rozcienczona. Twoja glupota po prostu nie ma granic, tak jak wszechswiat, choc co do wszechswiata to mam watpliwosci. Napisz cos rozsadnego. Raz, tylko jeden. Ale cos od siebie, a nie puste slogany rodem z ulotek wyborczych samoobrony. Zrozumiem, jezeli przy takim wysilku intelektualnym ostatni zwoj moze ci sie wyprostowac, ale moze zaryzykujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1803 Re: KOALICJA PRONARODOWA PIS SO LPR PSL BRAWO 27.10.05, 20:38 drogi pvuii, twój apel jest tak rozsądny, że aż absurdalny... w zasadzie jola to drugie wcielenie fritza-fritza. Ta sama mądrość życiowa i błyskotliwość umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
hawa1 Re: BRAWO pvuii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.05, 21:34 Swietnie !!! ale czy do tego duraka z Dywit to dotrze???. jestem z Olsztyna /Dywity to jego peryferie/ i mam odruchy wymiotne sluchajac tego lokalnego hadkiego lepperowskiego ujadacza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
michnix2 To chyba Gomulka pisal, a nie zadna "jola" 27.10.05, 22:07 Popatrzcie tylko na ten jezyk - "klasy dominujace gospodarczo". Ja nie moge - jakbym sie cofnal w czasie o 30 lat, do sredniego PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
radio.maryja Jolka To Nasz wielki dzień! 27.10.05, 23:39 brawo! tajny spisek Polaków w strukturach unijnych doprowadził do obalenia wrogich nam partii i przejęcia władzy przez etnicznie czytsych Polaków. Wielkie podziękowania należy złożyć Verhaugenowi, który jako Polak dla niepoznaki ukrywający się pod obcym nazwiskiem mydlił obcym siłom oczy. Również Jose Barroso - Polak - pod portugalskim płaszczykiem wywaczył nam, Polakom wolność od ucisku międzynarodowej finansiery. Warto wspomnieć też zasługi Angeli Merkel, też Polki, która walcząc o obalenie Schredera - Niemca - otworzyła nam drzwi do narodowej wolności. Już teraz sami wiecie dlaczego Schreder tak walczył o kanclerstwo. Niech żyje Polska Odpowiedz Link Zgłoś
rotwil Żygać sie chce 27.10.05, 19:38 WIOCHA, WSIURY, BURAKI, TŁUMOKI, DEBILE, NIEDOROZWOJE, OBMIERZŁE KACZORY, LEPPERY I RYDZYKI. NACHĘTNIEJ WYŻYGAŁBYM SIĘ, zmienił kraj zamieszkania. Złość jest we mnie okropna. Nie mam siły pisać nic sensownego. Tylko wyć mi się chce. Co za debilny kraj. To tak jak zyć wsród świń i mieć nadzieję że któraś wreszcie kiedyś przemówi, albo zrefleksuje sie chociaż na tyle żeby nie zaklejać sobie ryja gównem w którym ryje. Odpowiedz Link Zgłoś
marekgdan Re: Żygać sie chce 27.10.05, 19:53 jak widze te leperwskie i pisowskie geby ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzemsbond Tak cię te pismaki nastraszyły? 27.10.05, 21:00 Nie czytaj głupot w gazetach, to pozbędziesz się lęków. Trochę kultury też by ci się przydało. Przecież to nie jest tak, że wśród zwolenników PO zgromadziło się samo chamstwo. Jak wskazywały by na to liczne chamskie wpisy przegranych w wyborach frustratów. Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: Tak cię te pismaki nastraszyły? 27.10.05, 21:03 dzemsbond napisał: > Nie czytaj głupot w gazetach, to pozbędziesz się lęków. słuchaj mądrości w RM i TRWAM!!! prawda cię wyzwoli (od pieniędzy) > Trochę kultury też by ci się przydało. Przecież to nie jest tak, że wśród > zwolenników PO zgromadziło się samo chamstwo. Jak wskazywały by na to > liczne chamskie wpisy przegranych w wyborach frustratów. tak, chamskie wpisy frustratów, którzy niby wygrali, a płaczą za koalicją z PO przytłaczają swoją ilością! Myślę, że gdyby zabrali się do uczciwej roboty, zamiast liczyć na "gruszki", poziom dyskusji by się podniósł! Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 Re: Żygać sie chce 27.10.05, 22:09 Poprawna ortografia j.polskiego: rzygać . Odpowiedz Link Zgłoś
ludozerca Re: Żygać sie chce 27.10.05, 23:09 To, co napisałeś(aś) jest piękne - przedstawia obraz wkurzenia się mądrego człowieka w zetknięciu z ostatnimi wydarzeniami na tzw. krajowej scenie politycznej. A propos WYRZYGANIA - byłoby sympatycznie, gdyby w dniu uroczystej inauguracji KACZEJ prezydentury przyszło na Krakowskie Przedmieście pod Pałac z 50 tys. ludzi i równocześnie, na 3-4 wyrzygało się. Jesteś mądry(a). Podpowiedz, jak skutecznie promować ten pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: Samoobrona chce 27.10.05, 20:05 lepper na INTELIGENTA !!! Narodowe referendum 01/01/2006 www.plucien.boo.pl/grafika/lepi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: Samoobrona chce 27.10.05, 20:05 hetman131 napisał: > lepper na INTELIGENTA !!! > > Narodowe referendum 01/01/2006 lepiej 01/04/2006 - na pewno wygra :) > > www.plucien.boo.pl/grafika/lepi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: Samoobrona chce 27.10.05, 20:13 tomalamas napisał: > hetman131 napisał: > > > lepper na INTELIGENTA !!! > > > > Narodowe referendum 01/01/2006 > > lepiej 01/04/2006 - na pewno wygra :) > > > > > www.plucien.boo.pl/grafika/lepi.jpg lepper ile zaplacisz za certyfikat inteligenta?? ale musisz odpracowac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 18:07 Pisuarki, tkwicie w lajnie po pas. Coz wiec wam bedzie szkodzic, gdy siegnie wam szyi? Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowy_dystans Mial byc POPiS - a bedzie SAMOPiS 27.10.05, 19:10 Mial byc POPiS - a bedzie SAMOPiS sytuacji... Ciekawe, co bedzie jutro ? Hmm... A moze lepiej nie wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
alkud PO = Pełna nieOdpowiedzialność 27.10.05, 18:08 wolą walke o stołki i obronę układu od dobra Polski... dzieciuchy i krętacze! ---------- najgorszy blog świata animowanehistoryjki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
speev Re: PO = Pełna nieOdpowiedzialność 27.10.05, 18:10 co Ty to z PO wyskakujesz - ślepy jesteś kto pozajmował WSZYSTKIE stołki, he? Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: PO = Pełna nieOdpowiedzialność 27.10.05, 18:11 Donad Dusk: "Ja chcę tą cholerną łopatkę!!!" :) --- najgorszy blog świata animowanehistoryjki.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: PO = Perfekcyjnie Oszukani 27.10.05, 18:32 przez to coś co ma Prawo i Sprawiedliwość w nazwie a głosuje na Leppera, człowieka o stu procesach. Co to w ogole za ludzie w tym PISie, kto ich wybrał i za co??? Czy wyborcom PIS nie jest wstyd, ze głosowali na posłów popierających Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: PO = Perfekcyjnie Osły błagane na kolanach 27.10.05, 19:06 przez Pis,W tum świetle Lepper zachowuje się odpowiedzialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: PO = Perfekcyjnie Osły błagane na kolanach 27.10.05, 19:20 powinnaś sie nazywać jola_zbowid nie umniejszający tej organizacji roli Odpowiedz Link Zgłoś
beda11 Re: PO = Perfekcyjnie Osły błagane na kolanach 27.10.05, 23:50 k_r napisał: > powinnaś sie nazywać jola_zbowid nie umniejszający tej organizacji roli niech ktoś jej powie że mamy rok 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Re: A kiedy nastepna rozprawa wodza? ;) 27.10.05, 19:30 Widze ze kolega nie na topie...Następna rozprawa już po nominacji Lepera na ministra sprawiedliwości i prokuratora naczelnego Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: alkud, nie bredź 27.10.05, 18:14 mbishop napisał: > bo się ostatecznie ośmieszasz ale on lubi być śmiesznym! dostarcza nam rozrywki, niech sobie pisze te pier..ły! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ja tylko reklamuje swojego bloga :) 27.10.05, 18:21 a PO i PiS totalnie mi zwisa :P jestem z pokolenia JKM :> co nie zmienia faktu, że PO najbardziej reprezentuje michnikowszczyzne i stary układ ---------- najgorszy blog świata animowanehistoryjki.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
util Uuu, to już tworzysz 3 wersję historii najnowszej. 27.10.05, 18:31 alkud napisał: > co nie zmienia faktu, że PO najbardziej reprezentuje > michnikowszczyzne i stary układ A SLD? A "borówki"? A Demokraci.pl? Już nie?! Że też człowiek nie może nadążyć za tą ewolucją myśli narodowo-katolickiej. Staram się być na bieżąco, ale żeby Niesiołowski reprezentantem starego układu? Popatrz, popatrz... A co to ta "michnikowszczyzna"? Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Stary układ reprezentuje PIS To nowa doktryna 27.10.05, 18:35 Przecież w PISie to tak związane z UW postacie jak Jakubik Ujazdowski Lubinska Zuba o kimś zapomniałem. Z góry przepraszam twórców teorii....... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: ja tylko reklamuje swojego bloga :) 27.10.05, 19:36 najbardziej michnikowszczyznę i stary układ reperezentuje UPR i Janusz Korwin Mikke Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Re: ja tylko reklamuje swojego bloga :) 27.10.05, 21:49 alkud napisał: > a PO i PiS totalnie mi zwisa :P > jestem z pokolenia JKM :> > co nie zmienia faktu, że PO najbardziej reprezentuje > michnikowszczyzne i stary układ Ale tys glupi! Moze tacy jak ty przejrza na oczy jak sie obudza w Bialorusi! Ja tez glosowalem na JKM 5 lat temu ale nie tym razem - Tusk i spolka to cywilizowany JKM. Przez Twoje (zauwaz duza litere) fochy bedzie tragedia! > > ---------- > najgorszy blog świata > animowanehistoryjki.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: PO = Pełna nieOdpowiedzialność 27.10.05, 19:07 dlugo nad tym myslales? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiuf Bierz wszystko PiSiurku i spieprzaj dziadu 27.10.05, 20:26 alkud napisał: > wolą walke o stołki i obronę układu > od dobra Polski... dzieciuchy i krętacze! Z ust mi wyjąłeś. PiS interesują tylko stołki i ich układ. Kaczorki zachowuują się jak małe dzieci. Pora brać się za rządzenie Odpowiedz Link Zgłoś
speev Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 18:08 no to czekamy na "prawo" i "sprawiedliwość" w wykonaniu Kaczyńskich i Leepera. Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 18:13 speev napisał: > no to czekamy na "prawo" i "sprawiedliwość" w wykonaniu Kaczyńskich i Leepera. przed chwilą senator PiS Cugowski stwierdził, ze wystąpi z PiSu jeśli powstanie taka koalicja!!! Sądzę, że nie tylko on!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gss87 Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 18:19 > przed chwilą senator PiS Cugowski stwierdził, ze wystąpi z PiSu jeśli powstanie > taka koalicja!!! Sądzę, że nie tylko on!!! Przecież w Sejmie taka koalicja już jest. Ale myślę, że można Budce Suflera wybaczyć. Mało pojęcia o polityce mają i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 19:43 Wychodzi na to, że Wiśniewski lepiej na tym wyszedł bo zgarnął kasę i nie ma żadnych zobowiązań. A Cugowski teraz oczami świeci :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: Czlowiek KOSZMAR !! 27.10.05, 18:11 Czy to jeszcze sen!! Obudze sie czy nie!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak lepsza taka RP niz koalicja z PO 27.10.05, 18:24 Przeciez ci PO to liberalowie powiazani z Michnikiem, Kuroniem, i innymi rozowymi hienami. lepszy bedzie alians z samoobrona i LPR. To sa prawdziwi patrioci, a nie jacys obcy narodowosciowo i mentalnie ludzi. Niech zyje POLSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
jerry6666 Re: lepsza taka RP niz koalicja z PO 27.10.05, 18:32 jeremiaszpolak napisał: > Przeciez ci PO to liberalowie powiazani z Michnikiem, Kuroniem, i innymi > rozowymi hienami. lepszy bedzie alians z samoobrona i LPR. To sa prawdziwi > patrioci, a nie jacys obcy narodowosciowo i mentalnie ludzi. Niech zyje POLSKA! Widze, ze na powaznie..... Mysle,ze za wczesnie oceniac (mozna tylko opierac sie na przeslankach programowych), ale po programie bedzie mozna oceniac ta koalicje. Mysle, ze paradoksalnie pobudki dzialania ludzi a zwlaszcza politykow sa mniej istotne, a efekty majace wplyw na moje czy Twoje zycie. Tu jestem pesymista Pozdrawiam _JeRRy_ Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: lepsza taka RP niz koalicja z PO 27.10.05, 19:11 Widzę, że w 16 lat po upadku PRL komuchy podnoszą głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek [...] 27.10.05, 19:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosik_p Re: lepsza taka RP niz koalicja z PO 27.10.05, 20:59 > Przeciez ci PO to liberalowie powiazani z Michnikiem, Kuroniem, i innymi > rozowymi hienami. o matko... jakbys nie zauwazyl, to Jacek Kuron nie zyje juz od jakiegos czasu. Mysle, ze dobrze na tym wyszedl, los oszczedzil mu takich informacji, jak te dzisiejsze z Sejmu i Senat. Acha, Michnik nie jest poslem do parlamentu. Podobnie jak Urban i Miller. Ka Pe Wu? Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Re: lepsza taka RP niz koalicja z PO 27.10.05, 21:46 jeremiaszpolak napisał: > Przeciez ci PO to liberalowie powiazani z Michnikiem, Kuroniem, i innymi > rozowymi hienami. lepszy bedzie alians z samoobrona i LPR. To sa prawdziwi > patrioci, a nie jacys obcy narodowosciowo i mentalnie ludzi. Niech zyje POLSKA! A imie jego 44... Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe53 PiS = Przestepcy i Samowola 27.10.05, 18:25 Od rzemyczka do koniczka, a tak niewinnie sie zaczynalo (o dwu takich co ukradli ksiezyc);-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Welcome to the Real World 27.10.05, 18:35 Trzeba było wybrać niebieską pigułkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 18:22 Oczywiście, że tak. A potem PiS "zspijuje" na straty. Będzie śmieszniej. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 18:25 "Samoobrona poprze rząd mniejszościowy PiS, gdy będzie miała pewność, iż ten rząd wprowadzi minimum socjalne, zwolni emerytów z podatków, zmieni ustawę o NBP oraz wprowadzi zasiłek dla osób, które nie z własnej winy nie mają pracy." A o rolnikach nic nie ma? Np. każdy zatrudniony w przedsiębiorstwie z obcym kapitałem odprowadzałby 1% swego dochodu (kadra kierownicza 7%) jako składkę do KRUS. Andrzejku, bez krępacji! Żyć nie umierać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kierunek_zachod Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 18:33 Util, na Ozyrysa !! Nie podrzucaj mu takich pomyslow - to ze jeszcze na to nie wpadl, to tylko dlatego, ze jego ciemnota umyslowa mimo wszystko przewyzsza jego pazernosc Odpowiedz Link Zgłoś
util A ja wierzę w inwencję przewodniczącego :) 27.10.05, 18:42 Wpadłbyś na to, żeby wnieść na sejmową mównicę własny sprzęt nagłaśniający w razie odebrania głosu? Aaaa, a Andrzej wpadł!!! Wybiegi ekonomiczne to już dla niego pikuś... Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe53 PiS = Przestepcy i Samowola 27.10.05, 18:25 PiS = Przestepcy i Samowola Odpowiedz Link Zgłoś
tarpan1 Nie mogę się już doczekać V RP 27.10.05, 18:26 Do IV RP jakoś nigdy nie miałem przekonania. Najsmutniejsze jest to, że Polacy sami sobie zgotowali ten los... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Dlaczego jest taki ciężki stan państwa? 27.10.05, 18:27 "Dlaczego jest taki ciężki stan państwa? Ja rozumiem, że jeżeliby brakowało towarów, a są pieniądze, to wtedy byłby dramat w kraju, wręcz tragedia. Natomiast jeżeli nie ma pieniędzy, a są towary, to graniczy to z absurdem i z głupotą, bo trzeba po prostu wypuścić pieniądze żeby była równowaga między a podażą a popytem. U nas się tego nie robi, ale inne państwa to robią i jakoś im to wszystko wychodzi, a u nas rząd cieszy się tylko z danych GUS-u." Andrzej Lepper, Kampania wyborcza do Parlamentu Europejskiego, 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
kierunek_zachod Re: Dlaczego jest taki ciężki stan państwa? 27.10.05, 18:38 Tak, tak - z takimi "teoriami" to na Prezesa NBPu go !! I MinFina tez, zeby nareszcie dobra wspolpraca na tej linii byla ... Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors A propo: Stan zadłużenia Polski, to 450 miliard$ 27.10.05, 18:49 Sama spłata odsetek, to 30 miliardów dolarów rocznie !!!!!! Taki stan gospodarczy mamy w spadku po rządach SLD i Kwacha ! Narodzie lekkomyślny, sam sobie i swoim dzieciom zgotowałeś ten los. Zachciało ci sie głosować na żydokomunę, to cierp teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: A propo: Stan zadłużenia Polski, to 450 mili 27.10.05, 19:14 Zawdzięczamy to także AWSowi. Czekam, aż w końcu w Polsce wybory w końcu wygra prawica. Odpowiedz Link Zgłoś
trolling4food Re: A propo: Stan zadłużenia Polski, to 450 mili 27.10.05, 20:23 Ignorancja. Na koniec sierpnia 2005 roku zadłużenie Skarbu Państwa (SP) wyniosło 436.006,5 mln zł (tj. ok. 107,7 mld EUR lub ok. 131,6 mld USD - w przeliczeniu po kursach z dnia 31 sierpnia 2005r.: 1EUR = 4,0495 PLN, 1USD = 3,3140 PLN). W porównaniu z końcem lipca 2005 roku zadłużenie to spadło o 8.255,9 mln zł, tj. o 1,9%. Zadłużenie zagraniczne Skarbu Państwa wyniosło 127.642,5 mln zł, tj. ok. 38,5 mld. dolarów USA. Całkowite zadłużenie zagraniczne Polski wyniosło na koniec II kwartału 2005 roku 123,42 mld. dolarów USA. Dług w spadku mamy po wszystkich rządach - nie tylko SLD. Inaczej każdego roku byłaby nadwyżka budżetowa, a nie deficyt. Dług publiczny w relacji do PKB (2004): Grecja: 110,5% Włochy: 105,8% Belgia: 95,6% Malta: 75% Cypr: 71,9% Austria: 65,2% Niemcy: 66% Francja: 65,6% Portugalia: 61,9% Holandia: 55,7% Szwecja: 51,2% Hiszpania: 48,9% Polska: 43,6% Stany Zjednoczone: 63,4% Kanada: 70,7% Japonia: 164% Odpowiedz Link Zgłoś
kbengi Re: Dlaczego jest taki ciężki stan państwa? 27.10.05, 19:10 junkier napisał: > "Dlaczego jest taki ciężki stan państwa? Ja rozumiem, że jeżeliby brakowało > towarów, a są pieniądze, to wtedy byłby dramat w kraju, wręcz tragedia. > Natomiast jeżeli nie ma pieniędzy, a są towary, to graniczy to z absurdem i z > głupotą, bo trzeba po prostu wypuścić pieniądze żeby była równowaga między a > podażą a popytem. U nas się tego nie robi, ale inne państwa to robią i jakoś > im to wszystko wychodzi, a u nas rząd cieszy się tylko z danych GUS-u." > > Andrzej Lepper, Kampania wyborcza do Parlamentu Europejskiego, 2004 Lepper jest taki glupiutki... ;-)) Na ten jego glupi chlopski rozum: rownowaga jest zawsze, jesli jest niedobor towarow to te rownowage wyrownuje inflacja i to wlasnie w Polsce mamy - Lepper dodrukuje pieniedzy bedzie hiper inflacja, ale za nim to sie stanie Andrew zaciagnie gigantyczne kredyty ze stala stopa procentowa... po pol roku jego rzadow jako prezesa nbp - kredyty w ujeciu realnym beda stanowily promil tego co nabral... i o to chodzi Panie i Panowie! Teraz do tego pomyslu trzeba tylko przekonac kaczorkow... no ale skoro ci juz gdakaja o wywaleniu Balcerowicza to ta koncepcja im sie chyba podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
kierunek_zachod ... rozwiązania zgodne z "programem" Samoobrony 27.10.05, 18:28 << Lepper powiedział też, że Samoobrona może "na jakiś czas" poprzeć ewentualny mniejszościowy rząd PiS. Zaznaczył jednak, że o poparciu, bądź nie takiego gabinetu, zdecyduje program, jaki przedstawi Prawo i Sprawiedliwość. "Taki rząd musi proponować rozwiązania zgodne z programem Samoobrony" - podkreślił. >> Zawsze rozsmiesza mnie do lez nazwanie "programem" populistycznego belkotu bez ekonomicznego kregoslupa, ktorego jedynym celem jest naobiecywac komu sie da i co kto zechce - byle sie tylko dorwac do koryta. Btw, czy ten rzeczywisty (z przeproszeniem) "program" to : "posadka dla pana X*, stoleczek dla pana Y* oraz wyciagniecie z pyerdla pana Z*" ?.. (*zbieznosc inicjalow przypadkowa) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 Re: Samoobrona chce koalicji z PiS i co to dziwne? 27.10.05, 18:35 Wszyscy uczestnicy bioracy udzial w wyborach do parlamentu bedacy na listach partyjnych liczyli ze zostana wybrani mieli cien nadzieji ze zostana parlamentarzystami i beda mieli wplyw na sytuacje w kraju majac mandat poselski. Nie ma w tym nic zdroznego i nagannego a chec sterowania krajem to zawsze jest celem samym w sobie. Wystarczy popatrzec na oblicza ludzi Po Samoobrony czy PIS to jest na tych twarzach napisane a nawet wyryte a wiec niech konkuruja o ta wladze. Natomiast niestosowne sa opinie mediow ze Ci sie nadaja a drudzy nie dlaczego wiec media nie sa bezstronne w tej walce? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e CHCIEC A MOC ...TO ZASADNICZA ROZNICA... 27.10.05, 18:38 ...znajac pis...koalicja taka nie powstanie...predzej beda przyspieszone wybory...ktore wygra ponownie pis ...z tak tylko roznica ,ze bedzie po nowych wyborach rzadzic samodzielnie i wiekszosciowo...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: CHCIEC A MOC ...TO ZASADNICZA ROZNICA... 27.10.05, 18:40 me-e napisał: > ...znajac pis...koalicja taka nie powstanie...predzej beda przyspieszone > wybory...ktore wygra ponownie pis ...z tak tylko roznica ,ze bedzie po nowych > wyborach rzadzic samodzielnie i wiekszosciowo...-))) tak, tak, a łyżka na to... niemożliwe! nadzieję warto mieć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 18:40 No i cóż, wszystkim, którzy uwierzyli PiS gratulujemy... naiwności... "IV RP" - jak w mordę strzelił... jeremiaszpolak napisał: > Przeciez ci PO to liberalowie powiazani z Michnikiem, Kuroniem, i innymi > rozowymi hienami. Sam jesteś hiena. > lepszy bedzie alians z samoobrona i LPR. To sa prawdziwi > patrioci, a nie jacys obcy narodowosciowo i mentalnie ludzi. Niech zyje POLSKA! No, prawdziwi patrioci. Pan Lepper - były członek PZPR, pan Maciej Giertych - przydupas Jaruzelskiego, który był w radzie konsultacyjnej i jakoś mu nie przeszkadzało ZOMO strzelające do górników w kopalni "Wujek"... Patrioci jak cholera... Na rosyjkim pasku... A Ty, Jeremiaszu, uważaj, bo Cię twoi idole prędzej czy później dorwą jako zdrajcę. Bo niby piszesz, żeś Polak, a na imię masz Jeremiasz... Oj, to nie jest polskie imię... Oj, nie... Ty uważaj... ____________ "Od powietrza, głodu, ognia, wojny i ekonomistów z LPR zachowaj nas, Panie..." Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Leperokaczyzm 27.10.05, 18:40 Ludzkosc poznala juz takie formacje spoleczne jak feudalizm, komunizm, faszyzm. Wyglada na to ze przyjdzie sie zapoznac z "leperokaczyzmem". Tylko ile to biedna Polske bedzie kosztowac ????? Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Bład wyborców - nie wycięli PSL ! 27.10.05, 18:44 Taki błąd można naprawić dopiero na następnych wyborach. Jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości co do PSL, teraz widzi, ze to goście bez zasad i bez honoru. Zawsze do kupienia, tylko cena odgrywa rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp787 Re: Bład wyborców - nie wycięli PSL ! 27.10.05, 22:37 Ale czemu wy się dziwicie PiS-owi? Przecież program Samoobrony jest im o wiele bliższy niż Platformy. Ja akurat uważam, że ta koalicja jest najbardziej naturalna i sama się nasuwa. Patrząc na kampanię to PiS walczył z Platformą a nie z Lepperem i LPR. Jestem za naturalnymi układami politycznymi a nie sztucznymi tworami PiS - PO. Uważam, że tworzenie takich tworów i romansowanie takich ugrupowań jak Platforma z partiami im dalekimi po względem programu gospodarczego dezorientuje wyborów. Oni głosowali za Polską socjalistyczną, za renegocjowaniem traktatu z Unią, za rozliczeniem prywatyzacji, więc niech ja mają przynajmniej na jakiś czas. Ratowanie sytuacji przez Platformę na siłę jest niczym nieuzasadnione. Ja się naprawdę cieszę, że tej koalicji nie będzie i mam świadomość, że to może prowadzić Polskę w marazm gospodarczy, bo nie wierzę żeby tacy ludzie jak bracia Kaczyńscy pchnęli do przodu polską gospodarkę. Mam tylko nadzieję, że większość wyborców PiS zrozumie swój błąd. Kurcze, była szansa na to, żeby Polska miała kilkuletnie rządy maksymalnie sprzyjające rowojowi gospodarki i ludzie będą mieli w końcu okazję przekonać się co to znaczy podatek liniowy, zwiększanie inwestycji itd. Ale nie. Bracia Kaczyńscy musieli to zepsuć. Mam nadzieję, że historia z nimi się surowo za to rozprawi. Ale Polska niestety na tym straci. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.filutek Re: Leperokaczyzm 27.10.05, 19:05 kaczory11 napisał: > Ludzkosc poznala juz takie formacje spoleczne jak feudalizm, komunizm, faszyzm. > > Wyglada na to ze przyjdzie sie zapoznac z "leperokaczyzmem". Tylko ile to > biedna Polske bedzie kosztowac ????? Tu mamy sedno sprawy. Chodzi właśnie o to, żeby ta BIEDNA POLSKA, która głosowała na braciszków teraz się przekonała o uczciwości, prawdomówności, sprwiedliwości i dobrym serce pierwszej rodziny IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 18:58 pan Leper chciał tez byc prezydentem Polski i to nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 19:02 to dopiero za 20 lat 2 x 5 lat Lech K. potem nastepne 2 x 5 Jarek K. Odpowiedz Link Zgłoś
a.gajewski1 Co do LK to radze studiowac procedure odwolania 27.10.05, 19:51 prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_j1978 Miał być POPiS, będzie PSPR ... 27.10.05, 19:01 Prawo i Samoobrona Rodzin Polskich ! Odpowiedz Link Zgłoś
rutra66 Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 19:12 Trzeba chyba spieprzać z tego kraju !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakfol Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 19:16 Wreszcie super oferta dla Polski. Już niedługo będziemy w G5 Odpowiedz Link Zgłoś
raffrac [...] 27.10.05, 19:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zofia_czerwinska Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 19:22 Bóg-Honor-Ojczyzna-WŁADZA-Kaczyzm-Ojciec Dyrektor a teraz nawet Lepper Polska Ludowa wiecznie żywa! Hipokryzja się Kaczorom uszami wylewa!!!! Oszuści z kompleksami! Tymczasem wszystkim PiSowcom i ich wyborcom życzę powrotu do zdrowych zmysłów i ponownego czerpania korzyści z używania mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 miales chamie zloty rog... 27.10.05, 19:28 a teraz powiem jak ja to widze otoz: nalezy wszystkich ich zwolnic, wszystkie te partie wypieprzyc z sejmu, nie glosowac na nich, powolac wlasna partie, a jak nie, to chwycmy za bron i wybijmy tych sukinsynow. Wszystkich Lepperow, Kaczynskich, Dornow, Giertychow, Pawlakow, Rokitow(a to ciekawe bo jako liberal, glosowalem na PO i Tuska). Dlatego trzeba isc na nastepne wybory, i nie glosowac na nich(PO, PiS, PSL,SO, SLD, LPR, SdPL, PD i co tam bylo w tamtej i tej kadencji), bez wzgledu czy mamy takie czy inne poglady. To juz nie wazne jest, ze ja jestem liberalem, Tornson komunista, ktos socjalista, narodowym katolikiem - wszytskich ich zwolnic, wywalic, nawet jezeli te partie przedstawiaja nasz punkt widzenia - wywalic. Wymienic ich wszytkich - Pierwzsy dzionek sejmu pijana poslanka SLD szaleje po hotelu poselkim, awantura, no bardziej mnie nie odpowiada PiS w tej rozgrywce(przyklad nie checi to rozdzielenia prokuratora generalnego od ministra sprawiedliwosci), ale dla PO tez juz nie mam litosci - wywalic, a jak beda sie stawiac, to spalic razem z ptakami chorymi na ptasia grype. Napweno znajda sie ludzie ktorzy beda mogli rzedzic naszym krajem odpowiedzialnie - biorac nieciekawy los poprzednikow Powinny zaczac sie demonstracje - przeciwko politykom wszystkich opcji, powinien to byc wielki protest obywatelski...tylko komu sie bedzie chcialo wyjsc w jesienny deszcz eh Odpowiedz Link Zgłoś
asmag to się nazywa prawo i sprawiedliwosc 27.10.05, 19:38 Karany wielokrotnie przestępca (nazwijmy go np. AL) z karany przez sądy dwóch instancji, a niedługo itrzeciej (nazwijmy go prezydent elekt LK). Nie szanują prawa, bo ich zdaniem jest niesprawiedliwe. Więc je zmienią i zmienią osoby stosujące prawo. Będzie wassemannizacja prawa. Wolno krasc i obrażac innych, nie wolno krytykowac przedstawicieli władzy oraz partii, kóra uzyskała 26% przy 40% frekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: o co naprawde chodzi PO i Kwasniewskiemu 27.10.05, 20:25 No coz, ostatnia wypowiedz Kwasniewskiego o mozliwosci styczniowych wyborow, wlasciwie wszystko wyjasnia. PO i Kwasniewski graja reka w reke. Zaczelo sie to juz w 1992 roku (zniszcznie idei dekomunizacji przy aktywnym udziale Tuska i Rokity)) i trwa dalej. Kwasniewskiemu i PO maja inne cele, ale jednocza sie, bo laczy ich chec zniszczenia PIS. Kwasniewski boi sie rozliczen i Trybunalu Stanu, a PO za nic nie chce sie pogodzic z podwojna porazka wyborcza. Notabene, w jakim to kraju o demokratycznym ustroju, partia ktora przegrywa usiluje wmowic spoleczenstwu, ze dla wyrownania wagi, oni musza otrzymac wiekszosc? Czy ktos slyszal o wiekszej bezczelnosci? Oto demokracja a la PO: "przegralismy, to niewazne. Bedziemy wybierac, az wybiora nas, bo tylko wtedy to beda wybory demokratyczne". PIS zaproponowal PO polowe wszyskich tek ministerialnych!!!! Wiec czego zada przegrana partia, a co musi spelnic wygrana, aby PO laskawie zgodzila sie na utworzenie koalicji? Czy ktos z PO moze mi te zagadke wyjasnic. Prawda jest prosta. PO nigdy nie zakladalo porazek. A, kiedy w koncu nastapily, przeroslo to bezczelnych typow w rodzaju Protasiewicza, Komorowskiego, Schetyny, czy Tuska. Od kiedy bylo wiadomo, ze zwyciezylo PIS, PO torpeduje wszyskie propozycje. Uczciwie trzeba bylo natychmiast jasno powiedziec: przegralismy, nie wchodzimy do koalicji. Zmarnowano caly tydzien, i to z pelna premedytacja. Mam nadzieje, ze Polacy nie dadza sie nabrac Kwasniewskiemu i PO. Jstem rowniez szczesliwy, ze Kaczynski pokonal Tuska. Nie mam zadnych watpliwosci co do patriotyzmu Kaczynskiego. Natomiast co do czlowieka, ktory spotyka sie z E. Steinbach, mozna miec wiele zastrzezen. Przypominam niewtajemniczonym. E. Steinbach nie pelni zadnej funkcji panstwowej w rzadzie niemieckim. Spotkanie z nia nie moglo przyniesc zadnych korzysci, a tylko zachecic ja do dalszych dzialan; patrzcie przyszly prezydent Polski spotyka sie ze mna. Wlasnie dlatego nie ufam w pelni Tuskowi. I to wystarczy, aby skreslic Tuska i PO. Bo Polska i Polacy, w takiej sprawie, nie moga sobie pozwolic na mozliwosc pomylki. Odpowiedz Link Zgłoś
lynxu Re: o co naprawde chodzi PO i Kwasniewskiemu 27.10.05, 21:08 To mnie rozśmieszyłeś. Człowieku, ile ty masz lat? 14? Bo tak piszesz jakbyś zupełnie nic nie kapował. Kwaśniewski postraszył PiS i PO wyborami, bo chce żeby przestali się kłócić. To samo co Kwaśniewski gadał Dorn (który jest z PiS jeśli nie wiesz). > Notabene, w jakim to kraju o demokratycznym ustroju, partia ktora przegrywa > usiluje wmowic spoleczenstwu, ze dla wyrownania wagi, oni musza otrzymac > wiekszosc? Czy ktos slyszal o wiekszej bezczelnosci? Oto demokracja a la > PO: "przegralismy, to niewazne. Bedziemy wybierac, az wybiora nas, bo tylko > wtedy to beda wybory demokratyczne". Na tym polega demokracja, że każdy człowiek może mówić to w co wierzy. PO nie chce stać się taką chorągiweką jaką był PSL w koalicji z SLD. Chce realnie brać udział we władzy, a nie być popychadłem. Teka tece nie równa dlatego PO chce MSWiA. To, że ustalą nawet wspólny program nie wystarczy, bo tylko osoby na konkretnych stanowiskach są gwarantem, że koalicjant będzie się z daną partią liczył. Co do patriotyzmu Kaczyńskiego to nie wiem, ale wiem jedno: powie wszystko co zechcesz, obieca wszystko co zechcesz, pójdzie na układ nawet z Lepperem żeby tylko dorwać się do władzy. Dorn i Kamiński tymbardziej, bo to największe mendy w tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: o co naprawde chodzi PO i Kwasniewskiemu 27.10.05, 21:41 Twoje poczucie humoru malo mnie interesuje. Tak samo jak nic ci do mojego wieku. Zajmij sie lepiej swoim, bo zdaje sie ze od poczecia komuny w Polsce, tzn. 1944 roku, zostales pozbawiony mozliwosci myslenia. Cala Twoja wypowiedz o tym swiadczy. Jak chcesz z kimkolwiek dyskutowac, to nie obrazaj napierw osobe ktorej odpowiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: o co naprawde chodzi PO i Kwasniewskiemu 27.10.05, 23:40 marek10004 napisał: > Twoje poczucie humoru malo mnie interesuje. Tak samo jak nic ci do mojego > wieku. Zajmij sie lepiej swoim, bo zdaje sie ze od poczecia komuny w Polsce, > tzn. 1944 roku, zostales pozbawiony mozliwosci myslenia. Cala Twoja wypowiedz o > > tym swiadczy. Jak chcesz z kimkolwiek dyskutowac, to nie obrazaj napierw osobe > ktorej odpowiadasz. Facet, w poprzednim poście wyprodukowałeś bełkot który świadczy, że coś z Tobą nie tak. Jak tu można merytorycznie polemizować? Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: o co naprawde chodzi PO i Kwasniewskiemu 27.10.05, 21:41 Przeczytaj sobie konstytucje a dowiesz sie ze Kwach nie bedzie mial innego wyjscia. Sio do lektury! Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: o co naprawde chodzi PO i Kwasniewskiemu 27.10.05, 21:47 A co to ma do tego, co naprawde planuja Kwach i PO. Przeczytaj sobie troche o tym sie zdarzylo w Polsce po 1989 roku, to moze Cie troche oswieci. Sio do lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: o co naprawde chodzi PO i Kwasniewskiemu 27.10.05, 21:49 marek10004 napisał: > A co to ma do tego, co naprawde planuja Kwach i PO. Przeczytaj sobie troche o > tym sie zdarzylo w Polsce po 1989 roku, to moze Cie troche oswieci. Sio do > lektury. kolejna teoria spiskowa!!! opowiedz nam. pośmiejemy się! Odpowiedz Link Zgłoś
polak_maly123 CO TY PIEPRZYSZ CHORY CZŁOWIEKU ???!!! 28.10.05, 00:22 Normalnie PARANOJA !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś