urho więcej szkody ze Srody 04.11.05, 18:23 Cele może szczytne, ale sposób w jaki do nich dążyła powodował raczej antagonizowanie środowisk homofobicznych i homoseksualnych. Mam wrażenie, że dzieki jej działalności geje i lesbijki mają teraz więcej wrogów i bardziej zaciętych. -- Bo pić trzeba umić. Odpowiedz Link Zgłoś
angelo73 Re: więcej szkody ze Srody 04.11.05, 18:38 Muślę że raczej nie. Powoli stają się odważniejsi w wyrazaniu soich poglądów. A przecież o to właśnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: więcej szkody ze Srody 04.11.05, 18:40 Swoich pogladow? Owszem, ale z episkopalno-radiowym copyrightem. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: więcej szkody ze Srody 04.11.05, 18:39 A jak miala ich nie zantagonizowac? Zamienic sie w Wojtyle? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzy Precz !!! 04.11.05, 19:10 Z postępowcami. Krzyż na drogę. .......................... wyborca.com czym.bo.pl stachura.bo.pl wyjscie.bo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Smutne... 04.11.05, 19:14 Czytajac to forum, komentarze ludzi, jad ziejacy do wszystkich bez powodu... zatsanawiam sie za co kocham ten kraj? jak tak dalej pojdzie chyba zrezygnuje z polskiego obywatelstwa. coraz mniej mnie laczy z tym krajem. jedyny benefit z posiadania obywatelstwa polskiego to paszportu do UE... polska - katolicki bliski wschod europy. pozdrowienia dla ludzi bez nienawisci i pozbawieni plytkosci i pychy. szacunek dla ludzi chcacych myslec i krytykowac racjonalnie i z rozwaga, a nie tarmoszyc sie jak banda rozwydrzonych dzieciakow z zespolem autystycznym. pozdrawiam maruti Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Smutne...(mam tak samo) 04.11.05, 19:38 Ta decyzja nie dziwi po co bronic kobiet przed przemoca w rodzinie skoro kosciol na to przyzwala a obecne wladze sa pomiotem Kosciola Katolickiego w Polsce. Czy wiecie Panstwo ze przemoc w rodzinie nie stanowi dla kosciola katolickiego istotnej przyczyny dla orzeczenia niewaznosci sakramentu malzenstwa? a propos. Ja sie juz zrzeklem obywatelswa Odpowiedz Link Zgłoś
az_mir Re: Smutne...(mam tak samo) 04.11.05, 20:27 alterpars napisał: > Ta decyzja nie dziwi po co bronic kobiet przed przemoca w rodzinie skoro koscio > l > na to przyzwala a > obecne wladze sa pomiotem Kosciola Katolickiego w Polsce. Czy wiecie Panstwo ze > przemoc w rodzinie nie stanowi dla kosciola katolickiego istotnej przyczyny dla > orzeczenia niewaznosci sakramentu malzenstwa? > a propos. Ja sie juz zrzeklem obywatelswa ------------------------------------------------ "MUTTAWA" w wydaniu PiSowskim brrrrrrrr....... A jak to wygląda wśród służebnic kościelnych na rzecz księży ????? Nie potrzeba Islamu aby zobaczyć jak hierarchia KK traktuje kobietę i ten stereotyp kulturowy od wieków jest przez nich szczepiony na łono rodziny.Pani Środa głośno o tym powiedziała i została teraz za to UKAMIENIOWANA przez PiSowską policję religijną - jedynym powodem jej odwołania były te słowa..... [...] "Środa powiedziała: "Korzenie przemocy wobec kobiet tkwią w silnym wpływie Kościoła katolickiego na życie publiczne". Środa odniosła swą wypowiedź do sytuacji w Polsce - "w przeważającej mierze katolickiej", jak powiedziała. Ale fałszywa i oszczercza wypowiedź Środy odnosi się do całego Kościoła katolickiego: zdaniem min. Środy - "korzenie przemocy tkwią w silnym wpływie Kościoła katolickiego na życie publiczne", więc tam, gdzie te wpływy są słabe, przemocy jest mniej, tam gdzie silne, w Polsce, przemocy jest więcej... Ale - jej źródłem jest Kościół katolicki... Odpowiedz Link Zgłoś
angelo73 tragiczne 04.11.05, 19:45 nie jest to smutne lecz TRAGICZNE!!! jesteśmy niestety niebezpiecznie zacofanym krajem gdzie prawo słabszego nie jest wogóle respektowane. Gdzie mąż może bić żonę i dzieci za przyzwoleniem sąsiadów i "rodziny", gdzie paru ultrakatolickich facetów decyduje co jest "dobre" a co "złe", gdzie kobiety są ponoizane i gwałcone a my udajemy że tego nie widzimy, gdzie katolicki ksiądz inaczej rozgrzesza kobietę a inaczej mężczyznę z tego samego "powodu", gdzie dzieci nie uczęszczajace na religię są ośmieszane, gdzie buduje się pomniki Papieża Polaka a nastepnie z powodu jego wzniesienia zakazuje się zabawy sylwestrowej, gdzie faszyzujący wszechpolacy Giertycha zasiadają w sejmie,gdzie młode dziewczyny w ciązy są wyszydzane i czesto zmuszane do opuszczenia domu, gdzie myślenie inne niz "oficjalne" jest odbierane jak zagrożenie, gdzie nie przestrzegane są konwencje miedzynarodowe, KTÓRE PRZECIEŻ MAJĄ NAS CHRONIĆ przed patologiami a są ośmieszane przez paru niedouczonych cwaniaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arsen44 Re: tragiczne 04.11.05, 20:18 Angelo, zrób sobie lewatywę, może przyniesie ulgę! Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: tragiczne///// 04.11.05, 21:25 Weż coś na uspokojenie,a potem oddaj się opiece psychoanalityka... przed tobą długie lata cierpień.. Albo emigruj n.p do Belgii czy innego postępackiego kraju.. I daj Polakom żyć tak jak chcą, a nie tak jakbyś ty sobie życzył.. A wgóle to ci po ludzku bardzo współczuję....16 lat minęło a ci tępi Polacy wierzą tylko najwybitniejszemu swojemu rodakowi...horrendum.. Daj święty spokój temu narodowi "degeneratów" Nareszcie jest duża szansa na normalność... A póki co posunięcia braci K.są mistrzowskie /vide MSZ i b.amb.w Moskwie/ No cóż musisz w tej Polsce cierpieć bo marginalna mniejszość musi przyjąć warunki większości...i jest wtedy "dyskryminowana" nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: tragiczne///// 04.11.05, 22:15 Wiesz wlasnie przez takich ludzi jak Ty wiekszosc mlodych wyemigruje. Boze jak mozna byc takim debilem jak ty i sadzic ze ten XIX wieczny zascianek to jest normalnoasc... Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: tragiczne///// 04.11.05, 22:35 Dzięki serdeczne za współczucie,ale Polacy jadą za granicę po to żeby zarobić co nieco i wrócić do Polski z jakąś tam kasą...i w d... mają dożywotnią emigrację.. Czujesz bluesa ?Czy nie koniecznie ?Wrócą z większym doświadczeniem za nie polskie pieniądze.. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: tragiczne///// 04.11.05, 22:56 jasne. Wiesz tak sie sklada ze zyje za granica i nie mam zamiaru podobnei zreszta jak wiekszosc moich znajomych wracac. Wiekszosc bo niektorzy rozwazaja powrot jak w polsce zaczneinormalniec. A normalnosc oznacza miedzy innymi prawo kobiet do samodecydowania o sobie, tolerancje dla mniejszosci narodowych, wyznaniowych i taktak seksualnych. W UE czy w USA w glowie sie nie miesci ze mozna kogos dyskryminowac ze wzgledu na ktorakolwiek z tych "innosci". W Stanach za to co wyprawia sie z trybun groza procesy. Krzyzyk na droge poki co to sie z Polski smieja w cywilizowanym swiecie. Maly kraj z wielkimi aspiracjami mowi moj znajomy Odpowiedz Link Zgłoś
me-e CHADZALO SIE NA NIELEGALNE PARADY... 04.11.05, 19:47 ...lamiac prawo...ostalo sie jeno pisanie ksizek o pederastwie...beda zapewnie rozchwytywane...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
starfruit Będzie gorzej niż myślałam 04.11.05, 20:15 Pod rządami PiSu będzie zatem jeszcze gorzej niż myślałam. Brak mi słów. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Będzie gorzej niż myślałam 04.11.05, 20:46 starfruit napisała: > Pod rządami PiSu będzie zatem jeszcze gorzej niż myślałam. Brak mi słów. będzie lepiej niż myślałem bo słowa stają się ciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarless Re: Będzie gorzej niż myślałam 04.11.05, 21:19 strzel sobie w łeb albo kup sobie hamulce do patelni Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Epitafium dla min. Srody 04.11.05, 20:23 Hic iacet minister Sroda. Kij jej w plecy. Slow szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Epitafium dla min. Srody 04.11.05, 20:47 PiS jest żalosny i wiedzialam , ze taki bedzie. Wywalić kobietę, której urząd ma osobne fundusz z UE, za to powołać dwóch nowych wicemarszałków, zbednych jak dziura w moście , na których płaci sie z polskiego budżetu...Swołocz i tyle...Ale i tak za 5 lat zagłosujecie na sojusz, zobaczycie drogie dzieci, macie taką tradycję zmian o 180 stopni od `89 roku. I dlatego ten kraj to pośmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Epitafium dla min. Srody 04.11.05, 21:35 A te marszałki to też mają urząd centralny i delegatury wojewódzkie... oczywiście z kobietami dyrektorami w tych delegaturach?Plus sfora urzędniczek dla kazdej pani dyrektor?A...i różne służbowe samochody i inne deputaty... Marcinkiewicz powinien opublikować strukturę tego urzędu i podać koszty jego tzn..pani Srody sukcesów... Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Epitafium dla min. Srody 05.11.05, 12:08 Tak, tylko, ze unia na to stanowisko przyznaje około 20 mln euro , kolego, więc dokłada ci do budzetu 18 mln, bo budzet dokłada 2... Marszałkowie sejmu nei mają służbowych samochodów? A to ciekawe,,, i na nic unia nawet nie piernie. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: TO HANBA 04.11.05, 21:42 Tak,jako stary mieszkaniec podwarszawskiego przedmieścia zgadzam się, jest potrzebny ...bidnemu na c... To zamiast bełkotów "intelektualistów",krótko i na temat Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek z punktu widzenia gosposi domowej 04.11.05, 20:48 z punktu widzenia gosposi domowej pełnomocnik ds równego statusu kobiet jest zbędny cyt. Premier Marcinkiewicz - szok co ten facet chrzani Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: z punktu widzenia gosposi domowej 04.11.05, 20:50 Przecież startował w ZCHN-ie , to co w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek przecież jeszcze jest rząd nie zatwierdzony 04.11.05, 20:52 a może podejmować decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek ktoś kto mówi nie najlepiej o kościele 04.11.05, 20:57 ktoś kto mówi nie najlepiej o kościele nie może być ministrem cyt. Marinkiewicza, obrońca gospodyń domowych i wieloródek, okołokościelny przydupnik, oj jak na kandydata to chyba zaspokoi potrzeby słabszej intelektualnie części społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Szanowna Pani Minister ! Proszę przyjąć... 04.11.05, 20:58 ...słowa wdzięczności i szacunku za odwagę z jaką próbowała Pani rzucać światło w mrok. Nie raz Pani postawa dodawała mi sił.- Jerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Żegnaj Środo, niewystygnięta zupo ! 04.11.05, 21:07 Nie będzie głupie babsko kompromitować polskich urzędów. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Żegnaj Środo, niewystygnięta zupo ! 04.11.05, 21:18 No, Kaczki zaczęły międzynarodowe kompromitownie o wiele lepiej - :P Odpowiedz Link Zgłoś
em-biz KOMPROMITOWAĆ POLSKIE URZĘDY????? 04.11.05, 21:21 Pomyliłeś się! Chodzi Ci o KOŚCIELNE urzędy?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Żegnaj Środo, niewystygnięta zupo ! 04.11.05, 21:53 To przecież nie baba tylko wąsaty kobieton.../vide:Seksmisja/ Skojarzenia reżysera wydają się genialne....chociaż upłynęło ćwierć wieku I w tym temacie miał wolność słowa...i kto mi powie że tzw.Zachód jest bezideolo..? Afroamerykanie a nie murzyni pewnikiem...albo człowiek a nie kobieta...bo kobieta to obrażliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Szanowna Pani Minister ! Proszę przyjąć... 04.11.05, 21:23 carlitos35 napisał: > ...słowa wdzięczności i szacunku za odwagę z jaką próbowała Pani rzucać światło > w mrok. Nie raz Pani postawa dodawała mi sił.- > Jerzy. jerzy się pyta czy pyta się jerzy? ukłon środzie w piątej sie należy! Odpowiedz Link Zgłoś
posik Re: Szanowna Pani Minister ! Proszę przyjąć... 06.11.05, 17:49 Czy latarkę ci środa w ten mrok wkładała i to dawało ci tyle sił??? wszystkie homo-niewiadomo powinny bronić środy jak weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek I BARDZO DOBRZE! BRAVO PISUARY! 04.11.05, 21:17 Niech rozgonia tych wszystkich darmozjadow od pierdzenia w stolki. Ten narzut w postaci masy zbednych urzedasow to taki wrzod na d* spoleczenstwa. Wszyscy musimy ich utrzymywac, a wyniki ich pracy sa bardziej niz watpliwe. Te "bardzo potrzebne" stanowiska urzednicze sa potrzebne nikomu i do niczego. Te wszystkie billboardy to mozna sobie o kant d* potluc - niech mi ktos powie jaki to odnioslo skutek??? Czy jakis menel przestal z tego powodu bic zone albo mniej pic??? Wlasnie na takie kretynskie akcje wydaje sie kupe kasy, ktora spelnilaby duzo lepsze zadanie gdyby zostala w kieszeniach podatnikow. Do ogromnej biedy doprowadzily ogromne haracze (szczegolnie wysokie opodatkowanie pracy!) i zwiekszanie armii zbednych urzedasow. Na akcjach reklamowych Pani Srody zarobily glownie znajomy firmy reklamowe i to byl caly ich efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: I BARDZO DOBRZE! BRAVO PISUARY! 04.11.05, 21:20 Jasne...Mówi ci coś takiego słowo "akcja społeczna"? Na plakatach o tym, zeby Twoja kobieta poszła sobie zbadać piersi zanim jej je odetną też nikt nie zarabia i nic to nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: I BARDZO DOBRZE! BRAVO PISUARY! 04.11.05, 22:21 Mąż sadysta zabrania żonie zbadać piersi...i pozwolił dzięki pani Środzie A nie dzięki zarządzeniom p.Łapińskiego..który za to kazał płacić.. Obraz Polski wg pani Srody...i Jarugi... Paszły won na Łysą Górę.. I nikt was niema zamiaru palić,a tylko o was zapomnieć nie dość że wstrętne to i głupie wiedżmy.. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: I BARDZO DOBRZE! BRAVO PISUARY! 05.11.05, 12:13 Nie dziwię sie , ze takim podejsciem, zadna cie nie chce i pozostaje ci tylko to forum i rzyganie jadem - nie krępuj się, zwłaszcza, ze nawet nie wiesz z jaką płcią rozmawiasz, zabawny cżłowieczku... Odpowiedz Link Zgłoś
korekt CELNY STRZAŁ PIS 04.11.05, 21:22 Nam kobietom takie twory pod publiczkę nie są potrzebne do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
mlynek_kawowy Co za cios dla Środy & spółki 04.11.05, 21:23 najpierw okazało się że Kopernik nie był kobietą a teraz to... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Kobiety same ochoczo nakładają jarzmo 04.11.05, 21:35 Kobietom należy pogratulować, wszak to one w większości głosują na PiS i LPR. Choć z drugiej strony, czy można zaliczyć do kobiet to coś określane jako moherowe berety? Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Kobiety zawsze były... 04.11.05, 22:10 Przyczyną wydarzeń zmieniających historię świata..a mężczyżni wykonywali ich zachcianki.. I tak jest było i będzie wśród ssaków...moja suka leży na tarasie i jak szczeknie to mój pies startuje do płotu...a suka dalej leży bo to "chłopiec na posyłki" Taki jest porządek w świecie od zawsze...a ta pani to co najwyżej może ustawić odpowiednio amatora jej wdzięków/męza/w odpowiedniej do jej wymagań roli... A od polskich rodzin ..proszę won.. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas [...] 04.11.05, 21:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jeskk69 Re: KONIEC FEMINISTYCZNEJ TERRORYSTKI!!!!!! : 04.11.05, 22:10 a co potrafia tacy jak ty oprocz pieprzenia bez sensu na forach? pis to hanba dla polski Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: KONIEC FEMINISTYCZNEJ TERRORYSTKI!!!!!! : 04.11.05, 22:45 Gdzie się shańbili?W Bukseli ?Czy FT ? A może w obecnym TASS.... Liż pod stołem łapę zbity kundlu.... Kundle przepraszam.....to nie PiS je bije...chyba że wg PO... Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: KONIEC FEMINISTYCZNEJ TERRORYSTKI!!!!!! : 05.11.05, 10:54 mordzinas napisał: > Do garów. Do garów i do sprzątania. Tam jest twoje przeznaczenie > feministyczna idiotko. Od razu widać, jaki stosunek do kobiet mają entuzjaści likwidacji funkcji, którą piastowała p.Magdalena Środa. Zapomniałeś napisać o rodzeniu i wychowywaniu dzieci oraz potulnym pełnieniu roli worka treningowego dla pana i władcy. > BRAWO PIS. BRAWO POLSKI RZĄD .GONIĆ TYCH DARMOZJADÓW KTÓRZY TYLKO > DEMORALIZUJĄ !!!! Zaprawdę, uświadamianie kobietom, że mają takie same prawa, jak mężczyźni jest okropnie demoralizujące. To mi przypomina kobietę, której mąż w pijanym widzie latał za dziećmi z siekierą. A ksiądz, z którym o tym rozmawiała powiedział jej, że przecież przysięgała mu przed ołtarzem, więc byłoby grzechem, gdyby podjęła jakiekolwiek kroki przeciwko niemu i powinna cierpliwie znosić swój krzyż na chwałę Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
matador10 Żegnaj piękności 04.11.05, 22:32 Żegnaj piękności, obiekcie westchnień wszystkich mężczyzn. Tyś sniła mi się po nocach (wraz z Babą Jagą). O nieustraszona wojowniczko, za wolość Waszą (pedalską) i naszą - samotnych, niedocenionej urody i mONdrości kobiet. Mam nadzieję, że wreszcie znajdziesz kochające i bijące podobnie jak Twoje serduszko - może Genowefy Pigwy? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Pa, pa! - Miss Universum! 04.11.05, 23:10 Wracaj na Uniwerek - tumanić studentów... 16 pełnomocniczek wojewódzkich i 0 pełnomocników - to jest ta równość i parytety?)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_real_kris Pierwsza dobra wiadomosc... 04.11.05, 22:50 zwiazana z ta pania od momentu gdy media zaczely podawac informacje z nia zwiazane. Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Czy geje mają problem? 04.11.05, 23:30 Uważam, że w Polsce nie ma żadnego problemu gejowskiego. Jest za to problem zidiociałego lewactwa, które wymyśliło sobie, że uczyni z homoseksualistów swoje zaplecze. To jest jakieś koszmarne nieporozumienie i nadużycie, żeby całą mniejszość seksualną utożsamiać z jedną opcją polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
milkslice jesień średniowiecza 04.11.05, 23:20 jeśli pierwszym posunięciem nowego rządu jest zlikwidowanie pełnomocnika do spraw równego statusu kobiet i mężczyzn to jest to kraj nieszczęsny. ale fakt, że ludzie (młodzi !!) to popierają, napełnia mnie naprawdę czarną rozpaczą. kaczunia połechtała najniższe instynkty, pogłaskała po główkach ciemny lud, czyli dalej jedzie na sprawdzonej taktyce. jak wygrała wybory, tak rządzi. ale to co mnie niepokoi najbardziej to jednak brak wyraźnego sprzeciwu. również mojego. ach, jak tak sobie błogo pozasypiamy to nam tu kaczki zgotują jesień średniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
angelo73 Re: jesień średniowiecza 04.11.05, 23:49 TO Z PEWNOŚCIĄ NIE KONIEC. PRZECIEŻ MAMY JESZCZE GIERTYCHA I LEPPERA DO SPÓŁKI. CZY MOŻE BYĆ JESZCZE GORZEJ? ODPOWIEDŻ; NIESTETY TAK.... Odpowiedz Link Zgłoś
phun kaczyzm = faszyzm = kaczyzm = faszyzm 04.11.05, 23:35 marcinkiewicz potulny pacholek wcpikera Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Przerażają mnie komentarze na tym forum... 04.11.05, 23:54 ...nietolerancyjny, oszołomski rząd nam się szykuje pod znakiem pseudo- księżula 'dyrektora', i jak widać, większości ludzi to nie przeszkadza... Ciemnogród zaiste... Mamy ambicję, "Polska Mesjaszem narodów"... Mesjaszem ciemnoty i zacofania?? Nie jestem za rewolucyjnymi hasłami feministek, ale w kraju, gdzie ewidentnie dyskryminowane są RÓŻNE grupy społeczne, taki urząd jest potrzebny... Ale my przecież Unii nie potrzebujemy, czniamy ich dyrektywy! Zresztą, nawet uzbrojenie kupujemy z demobilu USA... Teraz jeszcze brakuje, żeby paru 'antyeuropejskich' koalicjantów chciało nas z tej unii wypisać.. Ale.. na szczęście paru z nich niezłą kasę tam robi, więc na pewno nie będą tych haseł forsować... he he he he... Pełnomocnik ds. rodziny... to ja, jako osoba samotna, teraz należę do 'gorszej kategorii'? Odpowiedz Link Zgłoś
wuuuj [...] 05.11.05, 00:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Przerażają mnie komentarze na tym forum... 05.11.05, 08:02 jeszcze nie jest tak źle mario. O ile jednak ostro nie zaprostestujemy to oszołomy z PiS-u rzeczywiście nam Polskę ustroją na rydzykowo Odpowiedz Link Zgłoś
angelo73 Kto przejmie zadania minister Środy 04.11.05, 23:56 Pewna zgwałcona dziewczyna bojąc sie wrócić po tym do swego "katolickiego" domu postanowiła szukać pomocy u proboszca i co usłyszała? "To Twoja wina, idż się wyspowiadaj........................" Magda uczyła jak dawać w mordę takim chamom!!! Odpowiedz Link Zgłoś