mysz_polna5 Re: Spieprzaj dziadu! 06.11.05, 13:45 To powtarzanie, niczym mantra ~ jest smieszne w waszym wykonaniu:))))))))))))))) Ale, jesli ktokolwiek plci meskiej bedzie 'namolny' lub bezczelny dla mnie ~ to napewno uslyszy: spieprzaj dziadu. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: Spieprzaj dziadu! - BRAWO! TAK TRZYMAC ! 06.11.05, 13:47 BRAWO! TAK TRZYMAC ! mysz_polna5 napisała: > To powtarzanie, niczym mantra ~ jest smieszne w waszym wykonaniu:)))))))))))))) > ) > Ale, jesli ktokolwiek plci meskiej bedzie 'namolny' lub bezczelny dla mnie ~ to > > napewno uslyszy: spieprzaj dziadu. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Odpowiedz cokolwiek od rzeczy 06.11.05, 14:17 Przyznaje, moje nie bylo calkiem serio, rozumiem, zarty sie skonczyly. Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Jak nie będzie dobrze znajdzie się tych, 06.11.05, 13:47 co za tym stoją. Ludzie uwierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Jak nie będzie dobrze znajdzie się tych, 06.11.05, 13:50 smentuff napisał: Re: Jak nie będzie dobrze znajdzie się tych, jak nie będzie dobrze to będzie niedobrze niedobrze mi sie robi od tego bełkotu zombi Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 13:48 chyba jednak dobrze w Polsce się dzieje bo UBekistan zajadle i zaciekle szaleje Odpowiedz Link Zgłoś
mm999 ALFABET III RP 06.11.05, 14:02 ałganow bogatin czarzasty dochnal ender farmus gawriłow huszcza izdebski jakimiszyn kulczyk lepper łapiński miller nauman oleksy pęczak rywin sobotka środa tymiński urban wachowski zieliński żemek a stare baby w cyce Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Do twarzy Panu Premierowi z o.Rydzykiem... 06.11.05, 14:04 To teraz Premier porad w Rydzykowie zasięga? A co na to Waszyngton powie? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Prezydent z Peprzykiem, Premier z Rydzykiem... 06.11.05, 14:06 hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ryooko Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 14:08 Premier ma rację, mówiąc, że się poprawi, ale kłamie mówiąc, że na skutek wprowadzenia programu gospodarczego PiS. Ten program gospodarczy, który wprowadzą, będzie miał wpływ na naszą gospodarkę dopiero w 2007 roku, cały następny rok będą jechać na tym, co zostawił Belka! Zauważcie, że nikt z PiS nie rzuca kalumni na rząd Belki, bo zwyczajnie nie mają się do czego przyczepić. Belka nie pokazywał się tak często w mediach, bo ... pracował i gonił swoich ludzi do pracy! Tak, przyjdzie nam poniewczasie doceniać prawdziwych fachowców, ale wówczas już nie będzie niczego, co nam pozwoli ich ponownie wybrać, bo smutni panowie z PiS już tak wszystko nam przyszykują, żebyśmy już więcej nie musieli iść do wyborów, skoro je tak licznie olewamy. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 14:11 ryooko napisał: > Premier ma rację, mówiąc, że się poprawi, ale kłamie mówiąc, że na skutek > wprowadzenia programu gospodarczego PiS. Ten program gospodarczy, który > wprowadzą, będzie miał wpływ na naszą gospodarkę dopiero w 2007 roku, cały następny rok będą jechać na tym, co zostawił Belka! Zauważcie, że nikt z PiS nie > rzuca kalumni na rząd Belki, bo zwyczajnie nie mają się do czego przyczepić. > Belka nie pokazywał się tak często w mediach, bo ... pracował i gonił swoich > ludzi do pracy! >Tak, przyjdzie nam poniewczasie doceniać prawdziwych fachowców, ale wówczas już >nie będzie niczego, co nam pozwoli ich ponownie wybrać, bo smutni panowie z PiS już tak wszystko nam przyszykują, żebyśmy już więcej nie musieli iść do wyborów, > skoro je tak licznie olewamy. nie do śmiechu złodziejom i kacykom UBekistanu to dobra wiadomość dla PiS-u i ich mężów stanu Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: A co ty, dziecko, jadasz - ze tak do rymu gad 06.11.05, 14:24 na śniadanie zjadam komunistę to jest chyba jakby oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
ryooko czyżby fan ludwika dorna? :> 06.11.05, 14:16 też taki domorosły poeta jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: czyżby fan ludwika dorna? :> 06.11.05, 14:22 ryooko napisał: > też taki domorosły poeta jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 14:16 kolargolo napisał: > ZChN wygral wybory Kilkanaście lat to trwało, ale wreszcie wygrał. Wcześniej się dość sprytnie kamuflował, bo kto przed wyborami wiedział, że faworytem Kaczyńskich jest taki Marcinkiewicz? Już przed wyborami było widać, że głosowanie na Kaczyńskiego to głosowanie na Rydzyka, ale widać sporej ilości Polaków (60% nie głosujących + ok. 50% spośród głosujących) to nie przeszkadza. Oczywiście przy wyprowadzaniu Polski z UE podniesie się wielki krzyk (ponoć większość obywateli Polski jest za bytnością w UE), ale kto by tam się tym przejmował. Przecież nie Kaczyńscy i Rydzyk... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 14:31 Ponoc wiekszosc obywateli jest za UE? Wiekszosc (cos 65%) z 55% co wzieli udzial w referendum akcesyjnym. To mi daje nadal mniejszosc ponizej 40% Tak jak 54% z 51% w wyborach prezydenckich = ponizej 30% Tak jak 35% z 49% w wyborach do Sejmu = ponizej 20% Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 17:47 Róznimy sie w rachunkach w ten sposób, ze ja nie głosujących przypisałem do tych, którzy w wyborach byli większością (wybory parlamentarne), ty do do tych, którzy byli mniejszością (referendum). Ale podoba mi się twój punkt widzenia - przyjęcie go pozwala mi stwierdzić, że większość ludzi w Polsce jeszcze nie upadła na głowę popierając szefa pewnej rozgłośni z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
oraw RYDZYKI,BOROWIKI,KOZAKI,GĄSKI,ZIE LENIATKI....... 06.11.05, 14:24 Smacznego,kochani,smacznego Serdecznie pozdrawiam VIATORES Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Mniej grzybiarzy w lesie w tym sezonie! 06.11.05, 14:26 Czyzby powszechne obrzydzenie do grzybow? Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: Mniej grzybiarzy w lesie w tym sezonie! 06.11.05, 15:00 W il-u? masz rację...do tych z Polski w szczególnosci Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st swiadectwo 06.11.05, 14:30 Bylem dwukrotnie swiadkiem poczynan politykow PiS na falach RM. Stwirdzilem, ze gospodarze jak i goscie; 1) zlamali 2,7,8,10 przykazanie Dekalogu 2) dopuscili sie 1,2,6,7 grzechu glownego 3) nie wykazali sie zadna z cnot kardynalnych Nie sznanuje tego towarzystwa. Interweniujacy wykazali sie kultura polityczno-spoleczno-ekonomiczna w stopniu niedostatecznym. Stare demony spia lekkim snem, ludziom bez skrupulow bardzo latwo je obudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza1eliza Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 14:35 Rydzyk składa życzenia Marcinkiewiczowi, żeby Polacy nie przeszkadzali mu, żeby nie bruździli, a przypominacie sobie jak sam Rydzyk bruździł w Radiu Maryja gdy przy władzy były inne ugrupowania. Mama ma włączone radio na okrągło to słyszę jak jątrzy. Tak jak przypuszczałam ośrodek władzy przesunął się teraz do Radia Maryja. Mam nadzieję, że nasi politycy wreszcie otrzeźwieją. Może nareszcie Radio Maryja da sobie spokój z udzielaniem rad wszystkim politykom bo nie jest to w najmniejszym stopniu jego rolą. Będzie to z pożytkiem dla Polski i sądzę, że również dla Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 14:40 Swiete slowa ( jesli moge sobie pozwolic ) Odpowiedz Link Zgłoś
philips8 Ojcze Dyrektorze zosta Ojcem Prezydentem - SUBITO 06.11.05, 14:47 Caly narod zanosi blaganielosowanie mozna szybko zalatwic droga ankiety telefonicznej w naszej swietej rozglosni....NAROD PROSI! A pozniej milosiernie wytluczemy cala ta niemoherowa reszte. Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 14:52 I bardzo dobrze że ten osrodek się przesunął...będzie więcej słuchaczy RM niż "czytaczy" GW Politykom PiS gratuluję skuteczności..Czekałem na tą chwilę 16 lat.. Warto było... Odpowiedz Link Zgłoś
luckyeah Radio Maryja - ocalenie dla Polski i Polakow? 06.11.05, 14:48 To jest kolejny cud nad Wisła, ze ... mamy radio, ktore jako jedyne nie poddaje sie politycznej poprawnosci, krytykuje "michnikowszczyzne" i jej kolejne uklady polityczne w Polsce i bierze w obrone Narod przed "okupantami" czyli "szlachta" (mowiac slowami świetnego publicysty Michalkiewicza z Unii Polityki Realnej). Kim sa Ci wszyscy, ktorzy z premedytacja opluwaja, obrazaja RM i tym samym miliony ludzi, ktorzy jego sluchaja? Czy sa to demokraci i ludzie tolerancyjni? Przeciez demokracja to pluralizm pogladow i mozliwosc ich wypowiadania! Szkoda mi tylko tych ludzi, ktorzy jak bezwolne baranki daja sie uwiesc tej wstretnej propagandzie mediow, wymierzonej w Radio Maryja. Jak to sie dzieje, ze to, co jest oczywiste i naturalne, ze premier Marcinkiewicz wystapil wczoraj w tym radiu, odbierane jest w mediach jako cos nienormalnego??? Szkoda slow... Ciesze sie, ze wreszcie na czele panstwa stoja ludzie, dla ktorych jest oczywiste, ze wolnosc slowa i pogladow (nawet tych najbardziej niewygodnych dla "okupantow"), to jest skarb, ktorego trzeba chronic jak niepodlegosci. Odpowiedz Link Zgłoś
philips8 Tak! Infolinia RM moze zastapic parlament! 06.11.05, 14:52 Ale...jako niemoherowiec nie wszystko rozumiem - przepraszam, mimo ze sie staram. Rozumiem ze niegodny jestem odpowiedzi ale: co w tym naturalnego ze premier sie udziela w religijnej radiostacji, w dodatku widocznie kontrowersyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
luckyeah Re: Tak! Infolinia RM moze zastapic parlament! 06.11.05, 14:57 Dla kogo jest ta stacja kontorowersyjna? Czyzbys sluchal tej stacji, czy powtarzasz te brednie za wrogami demokracji, czytaj: poprawnymi mediami? Porawnosc polityczna=oszolomstwo... chyba, nie uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
philips8 Re: Tak! Infolinia RM moze zastapic parlament! 06.11.05, 15:14 Dla kogo? Dla wiekszosci mediow w Polsce i okolicznych krajach! Wejdz naa google angielski, francuski, niemiecki, holenderski, wklepnij RM i poszperaj. GW bywa tendencyjna owszem. Ale Spiegel, The Economist? business Week? Oni wszyscy tez be? Owszem sluchuje RM i powiem ze jedynym niestronniczym elementem sa life-broadcasty z odmawiania rozanca, modlitw. A reszta to umiejetna kroplowka do prania mozgow. Odpowiedz Link Zgłoś
luckyeah sam nie wiesz, ze jestes pacjentem 06.11.05, 15:23 Nie majac roznych punktow odniesienia do rzeczywistosci i jej interpretacji... nie jestes w stanie dostrzec tego, ze... sam jestes jak ten pacjent podpiety pod kroplowke... sacza ci "lekarstwo" a wlasciwie to "jad" od tych kilkunastu lat tak skutecznie, ze juz inaczej nie potrafisz myslec. A jesli chodzi o prase zagraniczna... kolejne pranie mozgow... ale... ty tego nie jestes w stanie dostrzec pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
philips9 sam nie wiesz, ze jestes pacjentem 06.11.05, 15:40 Nie, nie wiem ze jestem pacjentem. Widocznie powinienem tak myslec...Sam nie dostrzegam tego braku punktow odniesienia... to poczucie wielkiej winy skoro kto inteligentny to stwierdza na odleglosc. Twoje uwagi ucza mnie pokory, dziekuje! Ale tobie zycze wiele przyjemnosci z delektowania sie poczciem wyzszosci wobec mnie, zarowno na plaszczyznie moralnej jak i intelektualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza1eliza Re: Radio Maryja - ocalenie dla Polski i Polakow? 06.11.05, 14:56 szkoda mi Ciebie, bo nie widzisz jak jesteś manipulowana przez Rydzyka. Ktoś napisał, że większość casu antenowego to modlitwy. Dobrze byłoby, żeby właczył sobie w nocy to zobaczy jakie to są modlitwy. Odpowiedz Link Zgłoś
luckyeah to ciebie mi szkoda 06.11.05, 15:00 modlitwa nikomu jeszcze nie zaszkodzila, a wrecz odwrotnie....wiedza o tym nie tylko ksieza, ale i psychologowie i lekarze Odpowiedz Link Zgłoś
alkud @@@ ŚWIĘTA PRAWDA @@@ 06.11.05, 15:04 w niektórych miejscach których nie chce mi się wymieniać :) Francja płonie: religiapokoju.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?607542 Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 14:50 To ci populistyczna marioneta. Gadane ma nawet dobra ale co zdziala za przyzwoleniem kaczego grona??????? NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
budowlanka9 PROSTACZYNA !!! 06.11.05, 14:52 Kto tej PROSTACZYNIE kazał tam iść. Czy nie miał mu kto doradzić, że to jest zły krok. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Nie rozumiem 06.11.05, 15:02 Jezeli RM ~ jest dla 'ciemniakow', to dlaczego tak wielu 'oswieconych' z tego Forum, czuje sie tak strasznie nakreconych, znaczy sie zdeRnerWowanych. Co? Czyzby, czyzby :)))))))))))))))))))Hahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
eliza1eliza Re: PROSTACZYNA !!! 06.11.05, 15:09 Szkoda mi Marcinkiewicza, bo może byłby niezły. Został wpuszczony w maliny. Wszystkie cwane dotychczasowe zagrania Kaczorów miały na celu pokazanie, że jemu się nie uda i premierem będzie musiał zostać Jarosław Kaczyński jedyny zbawca. Co nie znaczy, że uważam, że PO jest bez winy. Więcej jednak nawywijał PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: PROSTACZYNA !!! 06.11.05, 20:02 Mógł zostać już dawno ...ale dobrze że mu łaskawie pozwalasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar będziemy mieli tańsze kredyty, mogli więcej inwest 06.11.05, 15:02 ciekawe co pan fizyk wie o efekcie wypierania. dopóki balcerowicz nie będzie miał merytorycznego partnera w rządzie, dopóty będziemy mieli nozyce między stopą redyskontową a kredytem. ale pani minister chce zwiekszyć deficyt czyli profesurę zaocznie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: będziemy mieli tańsze kredyty, mogli więcej i 06.11.05, 15:04 Nie wspominaj tego trupa..powiedz coś o Keynesie... Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar powiedział o. Rydzyk 06.11.05, 15:04 dopóki kosciół dopuszcza do tuby rydzyka dopóty traci morallną siłę persfazji. Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: powiedział o. Rydzyk 06.11.05, 15:06 "Persfaduj"radzie czterech z GW Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...A NIE PISALEM 06.11.05, 15:04 ... ze czekam z niecierpliwoscia kiedy w ...gazecie...bedzie sie ukazywac dodatek -wkladka RM...i prosze stalo sie...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar My chcemy przez tworzenie nowych miejsc pracy napr 06.11.05, 15:07 "My chcemy przez tworzenie nowych miejsc pracy naprawić finanse publiczne" czyli znowu ktoś myli skutki z przyczynami.... Odpowiedz Link Zgłoś
mgibson Nie wszyscy chcą rozmawiać, bo akurat tę część 06.11.05, 15:08 "Nie wszyscy chcą rozmawiać, bo akurat tę część Polaków uważają za +ciemnogórd+..." Ciekawe dalczego? Odpowiedz Link Zgłoś
eliza1eliza Re: Nie wszyscy chcą rozmawiać, bo akurat tę częś 06.11.05, 15:26 Narazie nie widać w tych działaniach chęci naprawy finansów, ale za to widać wyraźnie chęć zniszczenia lub wycięcia przeciwników politycznych w pień. Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st lenin zmartwychwtaly.... 06.11.05, 15:10 Po skutecznum wprowadzeniu w zycie leninowskij techniki "uzytzczny duren" , nasuwa sie teraz koalicji PiS - RM nastepne zwiazane z w/w pytanie : "co robic ?" Proponuje cudownie zozmnazac i modloc sie o manne z nieba. Oby szybko bo liczni zrobienie w balona na przyzbach czekaja . Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: lenin zmartwychwtaly.... 06.11.05, 15:17 Upiłeś się kacapie...bredzisz niemiłosiernie Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st Re: lenin zmartwychwtaly.... 06.11.05, 15:21 Pojdz dziecie, ja cie uczyc karze ... Odpowiedz Link Zgłoś
bbartek555 Re: CO SIE DZIEJE Z TYM KRAJEM???!!!! 06.11.05, 15:10 Co sie dzieje z tym krajem??Mamy juz ponad 50% latwowiernych idiotow dajacych sie nabierac na haselka wyborcze rodem z PRL u..Rydzyk buduje sobie podstawe- tylko do czego??Jeszcze by tego brakowalo zeby sam sie zaczal pchac do rzadzenia.Chociaz z tymi PiS owskimi oszolomami nigdy nic nie wiadomo..Ze nareszcie jest normalnie??!!Chyba dla Rydzyka bo napewno nie dla mnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: CO SIE DZIEJE Z TYM KRAJEM???!!!! 06.11.05, 15:19 bbartek555 napisał: > Co sie dzieje z tym krajem??Mamy juz ponad 50% latwowiernych idiotow dajacych > sie nabierac na haselka wyborcze rodem z PRL u..Rydzyk buduje sobie podstawe- > tylko do czego??Jeszcze by tego brakowalo zeby sam sie zaczal pchac do > rzadzenia.Chociaz z tymi PiS owskimi oszolomami nigdy nic nie wiadomo..Ze > nareszcie jest normalnie??!!Chyba dla Rydzyka bo napewno nie dla mnie:( dobrze w Polsce się dzieje skoro UBekistan się chwieje to nie jest ten kraj debilu i chętnie dałbum ci po ryju Odpowiedz Link Zgłoś
surfer1 Re: CO SIE DZIEJE Z TYM KRAJEM???!!!! 06.11.05, 15:19 Jedyna kwestia jaka nasuwa się sama po przeczytaniu tych wszystkich postów różowych i innych o mózgach przeżartych propaganda mediów polskojęzycznych ta stare arabskie przysłowie: psy szczekają a karawana idzie dalej. Oby te wszystkie obszczekujące ratlerki udlawily sie wlasnym jadem Odpowiedz Link Zgłoś
philips9 No jak to co? BEDZIE OJCIEC PREZYDENT!!! 06.11.05, 15:21 Albo Ojcie Premier Odpowiedz Link Zgłoś
ino21 jaki haracz będziemy płacić Rydzykowi 06.11.05, 15:38 jak ktoś popiera sektę to trzeba płacić straszna rzecz się stała że z moich podatków będzie opłacana sekta radia MARYJA Odpowiedz Link Zgłoś
philips9 Re: jaki haracz będziemy płacić Rydzykowi 06.11.05, 15:52 Co laska. (normlnie daja po 500) Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: jaki haracz będziemy płacić Rydzykowi 06.11.05, 16:00 To płacz.....albo leć do Strasburga...bo musisz słuchać RM...a to obelga jak krzyż w Auschwitz.. No a ci "tępi" Polacy ....katastrofa...... Srodę skasowali..20 mln E nie chcą,,,,,mysigne/meszuge/tępe kmioty Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar w przyszłym roku będzie odczuwalna poprawa 06.11.05, 15:19 tratata. to jakaś fałszywa skromność. Jak pamiętam z kampanii bedzie kanada. W przyszłym roku będzie: - 1mln mieszkań więcej; - spadnie podatek belki zwany też akcyzą elektryczną - odejdzie Balcerowicz - powstanie prężna galąź nowych technologii - spadną podatki bez czar mary wokół kwot progowych - nie wzrośnie VAT na żywność i prąd - powstanie potężna scentralizowana słuzba zdrowia - pomózcie bo nie bardzo mnie to wcześniej interesowało i mam braki Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: w przyszłym roku będzie odczuwalna poprawa 06.11.05, 15:29 Dałeś se w żyłę? jak nie to mów do rzeczy ..a nie tam coś bełkoczesz.. bez ładu ni składu..konkretnie ekspercie... Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: w przyszłym roku będzie odczuwalna poprawa 06.11.05, 15:35 Jak pamiętam z kampanii PIS w przyszłym roku będzie: - 1mln mieszkań więcej; - spadnie podatek belki zwany też akcyzą elektryczną; - odejdzie Balcerowicz; - powstanie prężna galąź nowych technologii - co potwierdziła pani minister finansów - spadną podatki bez czary mary wokół kwot progowych - choś ostatnio, w planach rzadu mowa była o ich obniżeniu - nie wzrośnie VAT na żywność i prąd - tym straszył Kaczyński - powstanie potężna scentralizowana słuzba zdrowia - tym epatowała obecnie najwyższa osoba w państwie z swojej polemice z Tuskiem - nie bardzo mnie to wcześniej interesowało i mam braki - możesz przypomniec pozostałe mżonki PISU? marwa_kuc napisał: > Dałeś se w żyłę? jak nie to mów do rzeczy ..a nie tam coś bełkoczesz.. > bez ładu ni składu..konkretnie ekspercie... Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: w przyszłym roku będzie odczuwalna poprawa 06.11.05, 15:40 Przyślę ci meila z gratulacjami za pół roku śmieszny misiu... Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: w przyszłym roku będzie odczuwalna poprawa 06.11.05, 15:46 na 95% jesteś polskim katolikiem wiec skąd u ciebie tyle nieuzasadnionej złosliwosci i braku miłości bliźniego? Nie uczył Cię katecheta o mądrym (merytorycznym i nieagresywnym)apostołowaniu? marwa_kuc napisał: > Przyślę ci meila z gratulacjami za pół roku śmieszny misiu... Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: w przyszłym roku będzie odczuwalna poprawa 06.11.05, 16:20 Na 100% jestem zwykłym katolikiem w Polsce,i mam wyjątkową satysfakcję że PiS niebawem "poczesze"złodziei i ruskich agentów.... 16 lat na ten dzień czekałem... I się doczekałem,,warto było... A medialny skowyt frustratów w Polsce i poza..to najdoskonalsza muzyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Marwa, Jezus Maria, nie jesteś katolikiem, celniku 07.11.05, 16:45 Nie wycieraj sobie brudnej gęby Odpowiedz Link Zgłoś
rojek40 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 15:26 Ludzie opamietajcie sie!!!To jest wstyd dla Polski .To PRL wyuczyla takich medrcow.Nie mam slow oburzenia.Panowie w czerni wara od polityki.Gloscie slowo borze.Tyle jest zla w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 15:33 Będę głosił słowo "borze"...a jakie to zło głoszą panowie w czerni?Uświadom nas.. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 15:41 rojek40 napisał: >Ludzie opamietajcie sie!!!To jest wstyd dla Polski .To PRL wyuczyla takich medr > cow.Nie mam slow oburzenia.Panowie w czerni wara od polityki.Gloscie slowo borze.Tyle jest zla wPolsce. nie do śmiechu złodziejom i kacykom UBekistanu to dobra wiadomość dla PiS-u i ich mężów stanu Odpowiedz Link Zgłoś
pavowolf Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 15:27 Jestesmy o krok od Średniowiecza, obysmy nie stali sie Iranem Europy. Juz niebawem wszystkie stacje rodiowe i telewizyjne przejda pod zarzad o. dyrktora. Wtedy sie Wam oczy otworza, a brzichy komu rosły nadal rosnac beda. Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 15:35 Ai,waj.uciekaj ..katastrofa ,,zadzieram kiecę i lecę...... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 15:40 pavowolf napisał: > Jestesmy o krok od Średniowiecza, obysmy nie stali sie Iranem Europy. Juz > niebawem wszystkie stacje rodiowe i telewizyjne przejda pod zarzad o. dyrktora. > Wtedy sie Wam oczy otworza, a brzichy komu rosły nadal rosnac beda. nie do śmiechu złodziejom i kacykom UBekistanu to dobra wiadomość dla PiS-u i ich mężów stanu Odpowiedz Link Zgłoś
jastrzab27 TAK BYM CHCIAŁ POGADAĆ SOBIE NA FORUM NASZEGO DZIE 06.11.05, 16:57 NNIKA. CZY TAM TOCZY SIĘ JAKAŚ DYSKUSJA? Odpowiedz Link Zgłoś