konskipsiinteres 15.11.05, 16:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turecki4 Bolszewicka hipokryzja LPR/ZChN 15.11.05, 16:53 A jaka jest wg LPR/ZChn różnica między dzieckiem poczętym wskutek gwałtu a drogą in vitro? Lepiej jest gwałcić??? Ot, bolszewia wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
tragish [...] 15.11.05, 19:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
glonojad19 Re: Bolszewicka hipokryzja LPR/ZChN 15.11.05, 19:31 z czym do dyskusji wyskakujesz sieroto? No własnie? Embrion to faza rozwojowa kręgowców obejmująca w przypadku człowieka okres od zagnieżdżenia w błonie śluzowej macicy (7 dzień) do 8 tygodnia od zapłodnienia. Ciekawe więc jak można zniszczyć embrion, jesli nei było implantacji:P Problemem tego kraju jest to, że o ginekologii gadają ludzie, którzy na oczy AM nie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
kazmiera Re: Bolszewicka hipokryzja LPR/ZChN 15.11.05, 22:00 tragish napisał: > turecki, doucz się geju. Tu nie chodzi o dziecko, które się urodzi, ale o te em > briony które zostaną zniszczone. z czym do dyskusji wyskakujesz sieroto? Zapewne niedługo tacy jak ty zabronią kobiecie miesiączkować,bo czasem się zdarzyć może, że organizm kobiety z różnych powodów odrzuca zapłodnione jajo (embrion?)a tu już przykazanie "Nie zabijaj" się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak I wyszlo ze ty jestes gejem:) 15.11.05, 22:42 Smiesznie tak ze swoimi kompleksami w pierwszym poscie kmiotku wylatywac? I pamietaj, nie niszcz niepoczetych dzieci, za samogwalt bozia pierze po tlustej mordzie paskiem skurzanym. Pewnie przypomni sie jak spocony tatus traktowal kmiotka w dziecinstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_szczur Re: Bolszewicka hipokryzja LPR/ZChN 15.11.05, 22:48 tragish jestes rzeczywiście tragisch... Odpowiedz Link Zgłoś
stary_szczur Re: Bolszewicka hipokryzja... 15.11.05, 22:47 > A jaka jest wg LPR/ZChn różnica między dzieckiem poczętym wskutek gwałtu a > drogą in vitro? Lepiej jest gwałcić??? Ot, bolszewia wraca... nie no najlepiej to sie jest szlajać a potem przyjsc do domu i uwadac że to męża... Odpowiedz Link Zgłoś
ylemai Re: Bolszewicka hipokryzja LPR/ZChN 15.11.05, 23:44 z czysto ewolucjonistycznego punktu widzenia, lepiej jest gwałcić. zapłodnienia in vitro psują dobór naturalny, zaś gwałty chronią przed homozygotycznością populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk .i dobrze ze nie bedzie , po czorta to stanowisko 15.11.05, 16:56 brawo PiS Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres Stanowisko bylo po to, by 15.11.05, 17:00 zagwarantowac rowny status kobiet i mezczyzn. Tak jak ma to miejsce we wszystkich cywilizowanych krajach. Jak zaczniecie chrzanic o kosztach, to zastanowcie sie najpierw, ile kosztowal podzial ministerstw. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Re: .i dobrze ze nie bedzie , po czorta to stano 15.11.05, 17:01 brynk napisał: > brawo PiS Chyba chodzilo o zakamuflowane stanowisko do wspierania dewiacji. Unia Europejska bedzie niezadowolona. Bardzo niezadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres Jakich dewiacji, czlowieku o czym ty bredzisz? 15.11.05, 17:15 Czy jestes typowym przedstawicielem elektoratu PiSu? Teraz juz chyba rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywista Re: .i dobrze ze nie bedzie , po czorta to stano 15.11.05, 19:00 od kiedy rodzina jest dewiacją ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: .i dobrze ze nie bedzie , po czorta to stano 15.11.05, 19:15 Mało ojciec dyrektor płaci swoim pieskom, oj mało. No ale to nic nowego. Jednak po złotemu za post to chyba przesada. Powieneś zażądać podwyzki do dwóch złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
mosznamnieboli Ja tu wpadam pluję na Wyborczą i spadam, 15.11.05, 17:04 Nic dodać nic ująć po prostu kleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer [...] 15.11.05, 18:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: Nie będzie pełnomocnika ds. rodziny 15.11.05, 17:06 cóż za salomonowe roziwązanie... Odpowiedz Link Zgłoś
moon_nick Re: Nie będzie pełnomocnika ds. rodziny 15.11.05, 17:22 Zastanawia mnie, czy to możliwe, żeby ktoś w miarę przytomny szczerze wierzył w związek pomiędzy ustanowieniem "becikowego" a polepszeniem demograficznych wskaźników. Nielicząc poszerzenia obszaru patologii społecznej i wychowawczej niewydolności... Odpowiedz Link Zgłoś
stary_szczur Re: Nie będzie pełnomocnika ds. rodziny 15.11.05, 22:51 > Zastanawia mnie, czy to możliwe, żeby ktoś w miarę przytomny szczerze wierzył w> związek pomiędzy ustanowieniem "becikowego" a polepszeniem demograficznych no w tym rządzie to są sami 'wierzący' wierzą np. w bajkę 'stoliczku nakryj sie'i do tego głęboko wierzą, że inni też im uwierzą...w tę bajkę Odpowiedz Link Zgłoś
keram1 Re Kłamstwo Gazety Wywrotowej 15.11.05, 17:24 Kazimierz Marcinkiewicz powiedział, że sprawy pełnomocnika przejmie podsekretarz stanu w Ministerstwie Pracy i Polityki Społecznej i Kluzik- Rostkowska jest kandydatką właśnie na to stanowisko. Premier powiedział po posiedzeniu rządu, że "jest umówiony" z Joanną Kluzik-Rostkowską na powołanie jej na podsekretarza stanu w ministerstwie pracy i polityki społecznej. Nie będzie stanowiska PEŁNOMOCNIKA ale ta pani BĘDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywista Re: Re Kłamstwo Gazety Wywrotowej 15.11.05, 19:02 Nie chodzi o tą panią tylko o rangę , jaką przypisyje się sprawom, którymi ma się zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_szczur Re: Re premier się umawia...to straszne 15.11.05, 22:54 umówiony na powołanie, jak to brzmi.... Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 MARCINKIEWICZ RZĄDZI - RYDZYK KIERUJE. 15.11.05, 17:33 To już chyba było? Radio Maryja to taki Komitet Centralny albo Biuro Polityczne. A Marcinkiewicz - to taki Babiuch...? Odpowiedz Link Zgłoś
marchewa3 Re: analfabeci 15.11.05, 18:30 manipulacja istotami ludzkimi w embrionalnej fazie ich rozwoju to » zamach na życie «” InVitro nie ma nic wspólnego z manipulacją embrionami. Co za debile!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 In vitro 15.11.05, 20:35 Spośród kilku ludzkich zarodków wykorzystuje sie jeden , a pozostałe sie niszczy albo wykorzystuje do eksperymentów. Jest to instrumentalne traktowanie istot ludzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
miguell TRZY KŁAMSTWA 15.11.05, 20:51 Napisałeś trzy kłamstwa - poczytaj troche więcej o In Vitro. Nie wykorzystuje się jednego zarodka przy wszczepieniu. Nie niszczy się pozostałych zarodków - zazwyczaj są używane w następnych zabiegach (niska efektywność zabiegu). Nie jest to instrumentalne traktowanie - naturalne zamieranie ludzkich zarodków jest bardzo podobne jak przy zapłodnieniu In Vitro, dużo nie przedostaje się, nie zagnieżdża lub nie rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
kazmiera Re: In vitro 15.11.05, 22:11 mg2005 napisał: > Spośród kilku ludzkich zarodków wykorzystuje sie jeden , a pozostałe sie niszczy > albo wykorzystuje do eksperymentów. > Jest to instrumentalne traktowanie istot ludzkich. Czy wiesz, że w chwili osiągnięcia dojrzałości płciowej w jajnikach kobiety znajduje się około 160 tysięcy komórek jajowych, z których większość obumiera. W jajnikach 45-letniej kobiety znajduje się już tylko około 1000 jaj.Na dodatek liczba zapłodnień nigdy nie jest równa liczbie porodów, nawet u najbardziej ortodoksyjnego katolika.Czy to także jest instrumentalne traktowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Miller wroc! Belka wroc! Nie dla Katokomuny! 15.11.05, 18:41 alez wlasnie komuna wrocila!!! Zal mi Was Polacy. Nie widzicie analogii do SB i komuny i dyktatury....a moze wlasnie widzicie i tak lgniecie do tego. W sumie dobrze Wam tak moze sie czegos nauczycie..a jesli nie...trudno. W sumie wiekszosc specjalistow intelektualistow nauczycieli lekarzy juz wyemigrowalo...bo sa w Waszym kraju niepotrzebni. Wybrali zgnila niekatolicka normalnosc gdzie kobiety decyduja o tym czy maja rodzic dzieci i kiedy, gdzie za godziwa prace otrzymuje sie godziwe wynagrodzenie, gdzie kosciol katolicki nie jest instytucja decydujaca o kazdym pierdnieciu rzadu i gdzie nawet nie musze sie interesowac tym kto jest u wladzy bo wladza mi sie nie wpiernicza w moj interes dopoki place podatki wg JASNO OKRESLONYCH przepisow. Gdzie w koncu partia gloszaca prawo i sprawiedliwosc nie patrzy lasym okiem na poparcie czlowieka oskarzonego w prawomocnych procesach o watpliwych zaletach intelektualno kulturowych. Zal mi Was Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Przyjmuję ocenę ze skruchą... 15.11.05, 18:53 ... i bez ironii. I z żalem podzielam wyrażony sąd. - Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Miller wroc! Belka wroc! Nie dla Katokomuny! 15.11.05, 19:09 > alez wlasnie komuna wrocila!!! Zal mi Was Polacy. Nie widzicie analogii do SB i > komuny i dyktatury.... > Zal mi Was Polacy A skąd Pan nauczył się tak dobrze jak na nie-Polaka pisać w naszym języku? To tylko tak z ciekawości. Ogólnie podzielam merytoryczną wymowę Pańskiego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Ciekawosci zadosc 15.11.05, 20:27 Slusznie Pan uwaza ze mowie dobrze po Polsku. Niestety moj kraj wyksztalcil mnie a potem stwierdzil ze moja kwalifikacje sa zbyt wysokie na to by dac mi zatrudnienie, probowalem zatrudnic sie sam. Moja mala firme wykonczyl urzednik ktory domagal sie lapowki o czym dowiedzialem sie pozniej "jak sie to zalatwia". No coz naiwny ja...Wyjechalem bo musialem za cos zyc. Dla celow podatkowo ubezpieczeniowych wygodniej mi bylo zmienic obywatelstwo. Co nie przyszlo mi latwo...i wie Pan co chyba juz tylko troche zaluje ale dlatego ze jestem sentymentalny. Szukajac uzasadnienia swoich decyzji pytalem o nia kolegow po fachu ktorzy mimo wszystko zostali w Polsce slysze jedno: "dobrzes zrobil po czym padaja zgola antypatriotyczne sformulowania". Ale to juz jest Wasz kraj. Moj pozostanie we wspomniniach. Wole wspominac go czytajac polska literature niz sluchac skopiowanego eksposee Waszego Nowego Premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Ciekawosci zadosc 15.11.05, 20:34 Rozumiem rozgoryczenie. Pamietaj jednak, ze nawet najglupsze rzady kiedys przemina. Polska zas pozostanie tym krajem, o ktorym bedziesz myslal: moj Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Ciekawosci zadosc 15.11.05, 20:50 Wybacz moj drogi. Kraj ley mi na sercu ale brak rozgoryczenia jest spotegowane tym ze i moj dziadek i moj ojciec wierzyli ze da sie cos zrobic..i wiesz co...dzis twierdza ze nie warto bylo....Niestety. Ten kraj jest piekny ale to nie jest juz moj kraj. Ja nie wybieralem zaklamania, falszywej moralnosci i ludzi bezprawia na marszalkow. Nie moj drogi to juz nie jest moj kraj i chyba nawet bedac konsekwentnym nie bede sie wypowadal na jego temat. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Ciekawosci zadosc 15.11.05, 21:55 Rozumiem, choć ja wróciłam i zamierzam tu zostać. Tęsknica wygrała, jestem stąd. Też nie wybierałam zakłamania i całego tego kaczego syfu. Zawalczyć o normalność zamierzam m.in po to, żeby moje dzieci nie musiały wyjeżdżać w poszukiwaniu normalności. Do masy ludzi nie dotarło, że na świecie jest inaczej i że to może znaczyć: lepiej, godniej, bezpieczniej. Jeżeli bywasz na forum, kraj leży Ci na sercu i masz chwilę czasu - pisz jak jest TAM, porównuj, odkłamuj. Odkłamać "cywilizację śmierci" - to zadanie amitne nad wyraz! I potrzebne wielce. Kaczki dzieckom kartofla w zupę wrzucą i miast oświecić - ochlapią... a matka ze szkolnej czytanki ubranka wypierze, podłogę wymyje wielgaśnym brzuchem nienarodzonym o wiaderko dzwoniąc...cicho, żeby tatusiowi w ważnej pracy nie przeszkodzić, bo skatować może. Tak, to jest, kurna, Moja Ojczyzna. Moja Kurna Ojczyzna. Twoja też, a cywilizowane dzieciaki Twoje, będą ją kiedyś obejrzeć chciały. Pomóż i niech coś ładnego zobaczą!!! Pozdrowienia ze Starych Kątów. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Ciekawosci zadosc 15.11.05, 22:58 Wiesz moje dzieci byly juz raz w "swoim starym kraju" -...nie chca tam jechac ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Kolejny nieudacznik... 15.11.05, 22:07 ... próbuje poprawić sobie samopoczucie. > Niestety moj kraj wyksztalcil mnie > a potem stwierdzil ze moja kwalifikacje sa zbyt wysokie na to by dac mi > zatrudnienie Ocena kwalifikacji widocznie nazbyt jednostronna, skoro nie udało się znaleźć pracy. Skoro miliony Polaków znajduje zatrudnienie, mając niekiedy bardzo wysokie kwalifikacje, niekiedy zaś niemal żadnych, wynika z tego, że 'alterpars' musiał mieć tych kwalifikacji mniej niż potrzeba do pracy przy łopacie. > Moja mala firme wykonczyl urzednik > ktory domagal sie lapowki W Polsce działają setki tysięcy firm, wielkich, mniejszych i całkiem małych. Większość z nich działa dobrze i bez potrzeby dawania łapówek. Wynika z tego, że 'alterpars' miał wyjątkowego pecha, a ten - jak wiadomo - przydarza się tylko nieudacznikom. > No coz naiwny ja... Tu się zgadzam. I tak dalej, i tak dalej. Ciężko pewnie jest poza Polską, gdy okazało się, że te kwalifikacje nie takie aż wysokie i gdzie nie można porażek tłumaczyć złym urzędnikiem czy stromą drogą do szkoły. Ale samookłamywanie się wcale nie pomoże. Lepiej zrobić dobry rachunek sumienia i zaakceptować siebie takim, jakim się jest. Wtedy i lżej ze sobą i piękniej wygląda świat. Także ten były... Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Kolejny nieudacznik... 15.11.05, 22:56 alez moj drogi ja mam swietne samopoczucie i nie musze go sobie poprawiac. JEst mi dobrze. Cieszy mnie za tak wierzysz w Twoj kraj i jestes czlowiekiem sukcesu. Tak zgadzam sie wielu w Polsce jest ludzi sukcesu: Kaczynski Rydzyk Lepper. Im sie naprawde udalo. To sa prawdziwi szczesciarze budujacy swoje szczescie na prawdzie i ciezkiej pracy. 20% bezrobotnych tez pewnie powinno uwierzyc we wlasna marnosc zamiast patrzec gdy ktos zatrudnia swoich pociotkow nie baczac na wyksztalcenie i kwalifikacje. Dziwi mnie dlaczego uwazasz ze poza granicami jest mi zle. Wrecz przeciwnie. Zarabiam tyle ze stac mnie na wakacje dom i utrzymanie rodziny. Weekendy mam dla siebie a stanowisko odpowiada moim ambicjom. Pracuje w zawodzie. Tak tym ktorego sie wyuczylem. Tak wlasnie tacy nieudacznicy jak ja znajduja prace lepsza od kopania rowow za granica niz w sowjej Ojczyznie dzieki takim cwaniaczkom jak Ty miedzy innymi Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: Kolejny nieudacznik... 16.11.05, 00:22 alterpars napisał: > alez moj drogi ja mam swietne samopoczucie i nie musze go sobie poprawiac. Być może, ale zgorzkniały ton Twojej wypowiedzi wydaje się świadczyć o czym innym. > Tak zgadzam sie wielu w Polsce jest ludzi sukcesu: Kaczynski Rydzyk Lepper. A ja bym dodała kilka innych nazwisk, jak - wyrywkowo biorąc z różnych dziedzin: Palikot, Kulczyk, Masłowska, Bochniarz, Wajda, Żebrowski, Michnik, Wojtyła (niestety już nieżyjący) i miliony innych, którzy odnieśli mniejszy czy większy sukces w Polsce. > Tak wlasnie tacy nieudacznicy jak ja znajduja prace lepsza od kopania rowow za > granica niz w sowjej Ojczyznie dzieki takim cwaniaczkom jak Ty miedzy innymi Ja także u progu dorosłego życia miałam problemy ze znalezieniem pracy odpowiadającej moim kwalifikacjom. A te ostatnie miałam - jak mi się wydawało - znakomite, poparte dobrymi dyplomami renomowanych uczelni oraz bardzo dobrymi rekomendacjami. Ale ja nie obraziłam się, jak Ty na swój kraj czy Tusk - na wyborców, ani nie winiłam za ten stan rzeczy komunistów, jak czynią to "rycerze ostatniej godziny", Żydów, jak czynią to Rydzykopodobni, czy Balcerowicza, jak to mają w zwyczaju Lepperoidy. Zrobiłam dobre rozeznanie, czego pracodawcy oczekiwali ode mnie, czego jeszcze mogę się nauczyć, czego mi brakuje. Zdobywałam dodatkową wiedzę i umiejętności sama, pracowałam za darmo lub półdarmo w Polsce i na Zachodzie, a już po dwóch latach mogłam wybierać w ofertach. Teraz, po ponad dziesięciu latach to nie ja szukam pracy, tylko praca mnie szuka, pracuję i w Polsce, i zagranicą. I nie uważam się za szczęściarę, po prostu prawdę mówi banalne powiedzenie o kowalu i losie: jeżeli czegoś chce się naprawdę, to nie ma przeszkód, których nie można byłoby pokonać. Pod warunkiem naturalnie, że pragnienia są odpowiednio dostosowane do własnych możliwości. Nie czepiłabym się Ciebie, gdybyś awoich niepowodzeń nie zrzucił na jakiś "kraj", czyli całą Polskę, gdybyś stwierdził, że opuściłeś Polskę, bo bardziej Ci się podobało w Anglii, Francji, czy USA. Nie czyniłabym Ci nawet zarzutów, gdyby powodem wyrzeczenia się Polski były doskonałe teksaskie hamburgery, francuskie sery, czy włoska pizza - bo to wszystko mogę zrozumieć. Jeżeli jednak twierdzisz, że to Polska winna, bo nie chciano Ciebie zatrudnić zgodnie z Twoimi życzeniami, to wybacz, ale jest to oszukiwanie samego siebie. Bo gdybyś chciał i miał odpowiednie umiejętności, to osiągnąłbyś zamierzony cel. I także tutaj miałbyś pieniądze na wakacje, dom, samochód i jeszcze na coś do chleba. Trzeba tylko chcieć. No i oczywiście pracować, pracować, pracować... Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Ciekawosci zadosc 16.11.05, 03:04 alterpars napisał: > Slusznie Pan uwaza ze mowie dobrze po Polsku. Niestety moj kraj wyksztalcil mni > e > a potem stwierdzil ze moja kwalifikacje sa zbyt wysokie na to by dac mi > zatrudnienie, probowalem zatrudnic sie sam. Moja mala firme wykonczyl urzednik > ktory domagal sie lapowki o czym dowiedzialem sie pozniej "jak sie to zalatwia" > . > No coz naiwny ja...Wyjechalem bo musialem za cos zyc. Dla celow podatkowo > ubezpieczeniowych wygodniej mi bylo zmienic obywatelstwo. Co nie przyszlo mi > latwo...i wie Pan co chyba juz tylko troche zaluje ale dlatego ze jestem > sentymentalny. Szukajac uzasadnienia swoich decyzji pytalem o nia kolegow po > fachu ktorzy mimo wszystko zostali w Polsce slysze jedno: "dobrzes zrobil po > czym padaja zgola antypatriotyczne sformulowania". Ale to juz jest Wasz kraj. > Moj pozostanie we wspomniniach. Wole wspominac go czytajac polska literature ni > z > sluchac skopiowanego eksposee Waszego Nowego Premiera. Dziękuję za szczerą odpowiedź. Nie pozostanę dłużny. Połowę życia spędziłem za granicą Polski, którą uważałem i zawsze będę uważał za swą Ojczyznę. Wykształciła mnie w połowie Polska i kraj, w którym mieszkam. Przez kilka lat pracowałem w Polsce (przyjechałem do Polski zaraz po studiach z desperackim zamiarem otrzymania pracy i pracę - dopasowaną do mego wykształcenia i w mieście mego pochodzenia - otrzymalem za pierwszym podejściem bez jakichkolwiek znajomości). Po kilku latach postanowiłem wrócić skąd przybyłem. Zadecydowały aspekty ekonomiczne, choć na polskie warunki pensję miałem przyzwoitą. Do tej pory żałuję tego kroku i chyba nie powtórzyłbym go. Dziwię się, że musiał Pan zmieniać obywatelstwo. Przecież Polska jak również chyba wszystkie kraje z ustrojem demokratycznym pozwalają na podwójne obywatelstwo (z czego i ja skorzystałem). Bardzo przykro mi z powodu Pańskich doświadczeń z polską korupcją. Ja też się z nią spotkałem. Nie można z jej powodu negować całokształtu stanu polskiej gospodarki i możliwości w niej działania. Myślę, że niebawem do mego Kraju powrócę już na dłużej niezależnie od "elyty" rządzącej. Musimy przecież walczyć o to, by w naszej Ojczyźnie było lepiej. Przeciwności powinny wręcz dopingować. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
fulana Re: Miller wroc! Belka wroc! Nie dla Katokomuny! 15.11.05, 20:28 zgadzam sie w 100 procentach!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_szczur Re: nie no..... 15.11.05, 22:58 > alez wlasnie komuna wrocila!!! Zal mi Was Polacy chyba facet z księżyca przyleciałeś i czytasz od minuty, bo nie widzisz, że przynajmniej połowa dostrzega analogię do komuny, dyktatury itp...i może nie zwracaj się do wszystkich w związku z tym.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: nie no..... 15.11.05, 23:20 Faktycznie masz racje :-) tylko gdzie wy byliscie zeby temu zapobiec....? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres Re: Do moderatora 15.11.05, 18:37 Prosze o uzasadnienie usuniecia mojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora A po co ? 15.11.05, 18:45 Ojciec dyrektor zajmie sie wszystkim . Odpowiedz Link Zgłoś
mathyy moze to niedemokratyczne, 15.11.05, 18:55 ale uwazam, ze Jego Tranzystornosc, Tadeusz R. powinien stac sie przynakmniej ofiara ciezkiego wypadku samochodowego. w koncu maybachy tez nie sa 100% bezpieczne.... Odpowiedz Link Zgłoś
s.korczaszko no, chłopcy z GW, zdejmijcie już te kłamstwa 15.11.05, 19:03 już nawet w telewizji powiedzieli, że ten artykuł to bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
figazmp aaaaaaaaj 15.11.05, 19:08 na szczescie poslowie z LPR, maja to szczescie i maja dzieci!!!!!! a ja nie moge, i nie sadze zeby Pan Bog tak chcial? To raczej wynik zycia w dziesiejszym swiecie pelnym nerwow, stresu i niezdrowych produktow, ktore chcac nie chcac jem/jemy, itd... Moj maz i ja bardzo sie kochamy, i zawsze marzylismy o gromadce dzieci... no i co?owszem moge miec, ale nie swoje! dlaczego, skoro medycyna juz moze rozwiazac moj problem? Bo Pan Giertych tupie noga i mowi nie!!!??? I niech w koncu ktos zrobi porzadek w tym kraju! od kiedy Premier Rzadu slucha sie radia Maryja???????????????????????????????????????????????? Moze najlepiej oddac role premiera ojcu Rydzykowi? Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 [...] 15.11.05, 19:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Jaka jest ulubina drużyna kaczyńskiego???? 15.11.05, 19:36 pelnomocnikiem d/s rodziny bedzie wielebny ksiadz on jeden wie najlepiej wie jak ma rodzina wygladac w XXI w jakie prawa w rodzinie maja miec kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
ali57 Re: aaaaaaaaj 15.11.05, 23:35 figazmp napisała: > Moj maz i ja bardzo sie kochamy, i zawsze marzylismy o gromadce dzieci... no i > co?owszem moge miec, ale nie swoje! dlaczego, skoro medycyna juz moze rozwiazac > moj problem? Bo Pan Giertych tupie noga i mowi nie!!!??? > I niech w koncu ktos zrobi porzadek w tym kraju! od kiedy Premier Rzadu slucha > sie radia Maryja???????????????????????????????????????????????? > Moze najlepiej oddac role premiera ojcu Rydzykowi? przestań ujadać jak te nawiedzone POsrańce kto ci broni mieć dzieci? możesz je mieć z kim i jak chcesz - tylko nie za moje pieniądze tylko jak piszesz te głupoty to lepiej gdybyś ich nie miała Odpowiedz Link Zgłoś
milcha1 Nie będzie pełnomocnika ds. rodziny 15.11.05, 19:59 Najbardziej denerwuje mnie gdy czytam, że kościół ma zastrzeżenia co do zapłodnienia in vitro. Jaki kościół pytam? W Polsce jest kościół rzym. kat., kościół ewangelicko- augsburski, prawosławny, ewangelicko-reformowany i wiele innych. Proszę do licha o uściślanie. Kościół prawosławny, ewangelicko-augsburski(luteranie), ewangelicko-reformowany (kalwini) a nawet wyznawcy judaizmu aprobują zapłodnienie in vitro. Proszę więc pisać wyraźnie, że nie podoba się to kościołowi katolickiemu, który chciałby narzucić to całej reszcie. Poza tym nikt nikogo nie zmusza do sztucznego zapłodnienia i nie jest to obowiązkowe, niech więc każdy rozważa to w swoim sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Nie będzie pełnomocnika ds. rodziny 15.11.05, 20:24 Kosciol ma zastrzezenia do kazdego zaplodnienia , ale bardzo popiera rodzenie dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Nie będzie pełnomocnika ds. rodziny 15.11.05, 20:38 nieprawda ksieza popieraja z calego serca tzw. sex ochrzczony Odpowiedz Link Zgłoś
manonfire Re: Nie będzie pełnomocnika ds. rodziny 15.11.05, 21:35 dzieciatko_o_dyrektora napisała: > Kosciol ma zastrzezenia do kazdego zaplodnienia , ale bardzo popiera rodzenie > dzieci . Doskonałe!!! Jeśli nie masz nic przeciwko, umieszczę sobie Twoje zdanie w sygnaturce e-maila. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Nie będzie pełnomocnika ds. rodziny 15.11.05, 21:52 Eee tam.... lepiej wpuścić do Polski muslimów oni się mnożą jak króliki..za kilka lat będziemy mieli u siebie Francę.. Odpowiedz Link Zgłoś
kapciowa Re: Nie będzie pełnomocnika ds. rodziny 15.11.05, 22:57 Nie znajduje sensu w Twym poscie. Wytlumacz laskawie! Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Reaktywacja średniowiecza 15.11.05, 21:02 Samiście tego chcieli Grzegorze Dyndały, a to dopiero początek. Odpowiedz Link Zgłoś
manonfire Re: Reaktywacja średniowiecza 15.11.05, 21:38 Wbrew powszechnie panującym opiniom Średniowiecze to bardzo kreatywny okres historyczny. Ogromny postęp techniczny i architektoniczny. Oświecenie to była dopiero ciemnota i upadek. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Reaktywacja średniowiecza 15.11.05, 21:47 I dalej chcemy...coś ci nie po drodze ?Twój problem... Odpowiedz Link Zgłoś
malina510 manipulancki tytuł 15.11.05, 22:06 o tym, że nie bedzie pełnomocnika rządowego wiadomo od momentu odwołania Środy. Wiadomo od wtedy, że te lub zbieżne zadania bedą realizowane w Ministerstwie Pracy i Polityki Społecznej. Ale Wyborcza, aby coś znowu zamieszać, odkryła sprawę dzisiaj. Jakiż to musi być szok, że Marcinkiewicz nie posłuchał Naszego Dziennika... Gazeta znowu nie ma się czego czepiać, więc wymyśla. Głupio i zupełnie niezgodnie z zasadami rzetelnego dziennikarstwa, o które podobno tak dba.. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re:nie wiecie o tym katolicy 15.11.05, 22:11 katolicy jaki pelnomocnik po co? parafia nasza rodzina ,ksiadz naszym ojcem Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Załoba w GW po Środzie i Jarudze ! 15.11.05, 22:30 ,,Nowy dzień'' Agory może być jej ostatnim!Chyba koniec z wami.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
beta12 nie będzie pełnomocnika ds rodziny 15.11.05, 22:40 Co kilka dni w TV pokazują niemowlęta skatowane przez tatusia nieraz wspólnie z mamusią.Oni nie korzystają z metody in vitro i zawsze w razie tragedii mogą dorobić sobie następnego dzidziusia bez grzechu.I po co im in vitro !! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 rydzyk i radyjo TRWAM bedize twoja rodzina 15.11.05, 23:43 oddaj wszystkie renty na Maybachy! Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla ?!!!! 15.11.05, 22:51 Ja nie moge w to uwierzyć. Ale to się dzieje naprawdę... Rządzi nami Father R. i Familia Odpowiedz Link Zgłoś