orellafellaci Czy parada która się odbywa 1-2 razy w roku może 21.11.05, 19:51 mieć jakieś realne uboczne skutki ? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Czy parada która się odbywa 1-2 razy w roku m 21.11.05, 20:00 Popadasz powoli w histerie ! Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Nie panikuj :) 21.11.05, 20:10 Doprzytomniam część forumowiczów w tym Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 może i to oczywiste, tu nie chodzi tylko gejów 21.11.05, 20:01 chodzi przedewszystkim, o przeciwstawienie się państwu wyznaniowemu, ktore stoi u progu Europy, a które będzie niszczylo nasze dusze Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: może i to oczywiste, tu nie chodzi tylko ge 21.11.05, 20:13 werter-6 napisał: > chodzi przedewszystkim, o przeciwstawienie się państwu wyznaniowemu, ktore sto > i > u progu Europy, a które będzie niszczylo nasze dusze ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ty nie masz zadnej duszy ! Jestes chodzacym trupem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Ooo, znów sekciarz na forum ! 21.11.05, 20:29 Nie podszywaj się pod katolika, z łaski swojej - Jan Paweł II kazał nam homoseksualistów traktować z delikatnością i szacunkiem odszczepieńcu jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: może i to oczywiste, tu nie chodzi tylko g 21.11.05, 20:14 dusze .... werter, wierzysz w Boga ? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: może i to oczywiste, tu nie chodzi tylko g 21.11.05, 20:24 Jeszcze sie waha ! Ale doprowadzimy go do Boga ! Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: może i to oczywiste, tu nie chodzi tylko g 21.11.05, 20:31 A co ty masz wspólnego z Bogiem który cały jest wybaczeniem i miłością nienawistna istoto ? Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: może i to oczywiste, tu nie chodzi tylko ge 21.11.05, 20:32 jeśli nie chcesz odpowiadać nie ma sprawy, OK :) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 MAM DO CZYNIENIA Z LESBA ? 21.11.05, 20:44 Jestes kompletnie zrujnowana moralnie . Nie masz zadnych wyzszych wartosci . Zorganizuj marsz w Klewkach ! Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Idź się przewietrzyć bo już konfabulujesz na forum 21.11.05, 20:53 Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 TEGO SIE NIE WIETRZY TO SIE MYJE 21.11.05, 21:11 Jak cie w blad wprowadzili ! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: KTO MUSHI TO SUSHI 21.11.05, 22:17 orellafellaci napisała: > A kto nie to nie. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Poddaje sie ! Mam przekonanie ,ze jestes kobieta ! Zawsze mozna cie nawrocic ! Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert smutek 21.11.05, 19:59 czasami odzywa się pewwn sentyment do ojczyzny ale Kaczyński i całe to zasyfiałe, zacofane, konserwatywne tałatajstwo sprawia, że odechciewa mi się wracać. Przykro mi ale nie pasuję już do Polski. To BYŁ mój kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay A co Cię to obchodzi? 21.11.05, 20:21 Noc nadchodzi. Zabieraj się za patriotyczny obowiązek płodzenia dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.harry4 Re: A co Cię to obchodzi? 21.11.05, 21:45 Ciekawe, jakie obowiązki mają zboczeńcy? Odpowiedz Link Zgłoś
doctorkidlerbuldog2 Re: smutek 21.11.05, 20:15 princealbert napisała: > czasami odzywa się pewwn sentyment do ojczyzny ale Kaczyński i całe to > zasyfiałe, zacofane, konserwatywne tałatajstwo sprawia, że odechciewa mi się > wracać. Przykro mi ale nie pasuję już do Polski. To BYŁ mój kraj. Nigdy nie pasowałaś. To twoim zdaniem „zacofane konserwatywne tałatajstwo”, to po prostu Polacy. Nigdy nie pozwolimy zrobić z naszego kraju zdegenerowanej krainy na modłę Francji, jeśli to jest zacofanie, to my chcemy być zacofani i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: smutek 22.11.05, 10:53 doctorkidlerbuldog2 napisała: > princealbert napisała: > > > czasami odzywa się pewwn sentyment do ojczyzny ale Kaczyński i całe to > > zasyfiałe, zacofane, konserwatywne tałatajstwo sprawia, że odechciewa mi > się > > wracać. Przykro mi ale nie pasuję już do Polski. To BYŁ mój kraj. > > Nigdy nie pasowałaś. To twoim zdaniem „zacofane konserwatywne tałatajstwo > ”, to > po prostu Polacy. Nigdy nie pozwolimy zrobić z naszego kraju zdegenerowanej > krainy na modłę Francji, jeśli to jest zacofanie, to my chcemy być zacofani i > tyle. Mów za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: smutek 22.11.05, 10:51 princealbert napisała: > czasami odzywa się pewwn sentyment do ojczyzny ale Kaczyński i całe to > zasyfiałe, zacofane, konserwatywne tałatajstwo sprawia, że odechciewa mi się > wracać. Przykro mi ale nie pasuję już do Polski. To BYŁ mój kraj. Zrejterować, to nie sztuka i z całą pewnością nie jest to sposób na zmianę sytuacji w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Re: Organizatorzy Marszu Równości złożą skargę do 21.11.05, 20:00 Rzeczywiście, "beszczelne". :D Swoją drogą, gdybym był w Poznaniu, to sam bym tam poszedł, chociaż nie jestem homoseksualistą. Nie lubię, kiedy ktoś od góry nakazuje ludziom, kogo kochać i jak kochać, a na tym to właśnie polega.:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata CZESCIEJ ORGANIZUJCIE PARADY ROWNOSCI 21.11.05, 20:10 Panstwo toleruje a nawet aktywnie popiera spektakle nienawisci wobec gejow. Prawa gejow sa oficjalnie ograniczane a oni sami spychani na margines. Cymbal zwany rzecznikiem praw obywatelskich mowi w telewizorze ze ma watpliwosci czy gejom przysluguje prawo wyrazania swoich pogladow, bo publicznie pokazuja ze sa gejami. Ten s...rwiel zasluguje na szubienice. Bydlak bierze pieniadze z placonych przez gejow podatkow i publicznie wypowiada wierutne bzdury. Trzeba w koncu naklonic UE do zajecia sie polskim skandalem. To chyba zadanie dla organizacji gejowskich. Zyjemy w kraju gorszym od Bialorusi. Parady Rownosci nalezy organizowac czesciej i naglasniac w calej Europie towarzyszace im naruszanie praw czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
doctorkidlerbuldog2 Re: CZESCIEJ ORGANIZUJCIE PARADY ROWNOSCI 21.11.05, 20:22 Popieram, organizujcie marszy pedalskie codziennie. Już was ludzie mają dosyć, taką metodą, to obawiam się, już całkiem niedługo zobaczycie to z czy tak zażarcie walczycie, czyli co to jest dyskryminacja. Na razie jesteście olewani z góry, ale ludzka cierpliwość ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: CZESCIEJ ORGANIZUJCIE PARADY ROWNOSCI 21.11.05, 20:33 Olewam z gory cieplym moczem zarowno twoje grozby jak i ludzi mentalnie do ciebie podobnych ktorych w tym zdegenerowanym spoleczenstwie nie brakuje. Wczesniej czy pozniej bedziesz musial sie zdobyc na wieksza cierpliwosc albo polecisz do kryminalu. Zreszta nasza cierpliwosc wystawiona jest na wieksza probe. Skoro gejobomber sie nadal nie odzywa to znaczy ze PiS zainscenizowal akt terroru aby zdobyc wiecej glosow debilowatego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
doctorkidlerbuldog2 Re: CZESCIEJ ORGANIZUJCIE PARADY ROWNOSCI 21.11.05, 20:41 > Skoro gejobomber sie nadal nie odzywa to znaczy ze PiS zainscenizowal akt > terroru aby zdobyc wiecej glosow debilowatego narodu. Albo „gojobomberowi” nie wyszło zastraszenie Polaków i teraz siedzi w norze i boi się dupę wychylić. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: CZESCIEJ ORGANIZUJCIE PARADY ROWNOSCI 21.11.05, 20:49 sarmata napisał: > Skoro gejobomber sie nadal nie odzywa to znaczy ze PiS zainscenizowal akt > terroru aby zdobyc wiecej glosow debilowatego narodu. Nie jestem zwolenniczką spiskowej teorii dziejów, ale przyznam się szczerze, że też o tym myslałam. W końcu kto na tym zyskał najwięcej?;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: CZESCIEJ ORGANIZUJCIE PARADY ROWNOSCI 21.11.05, 20:36 sarmata napisał: > Panstwo toleruje a nawet aktywnie popiera spektakle nienawisci wobec gejow. > Prawa gejow sa oficjalnie ograniczane a oni sami spychani na margines.[cut] Nie tylko prawa gejów. Ale w Polsce pojęcie gej to określenie pejoratywne. Chociaż nie wiem czy gorsza obelga to gej czy feministka;)A Rzecznik może nie zasługuje nna szubienicę (nie pisz tak - to woda na moherowy młyn). Ale na pewno nie zasługuje na swoją funkcję. Tylko kto go w tym momencie tych funkcji pozbawi?? Przecież właśnie zaczęło sie czyszczenie...nikomu oficjalnie nie każą wygłaszać jedynie słusznych poglądów zgodnych z polityką rządu, nikt oficjalnie jeszcze nie został zdjęty ze swojej funkcji za specyficzne (czyli rzetelne i zgodne z prawdziwą definicją) pojmowanie demokracji. Na razie Władza się przygląda i notuje ewentualne zasługi. Tam Grobelny, Komendant Policji, teraz Rzecznik...to po prostu naturalny odruch. Sam wiesz, że jak się chce znaleźć na kogoś haka, zawsze coś się wyciągnie. A stąd juz krótka droga do wręczenia dymisji. Urzędnikami w Polsce zaczyna rządzić strach. Nie spodziewaj się zatem po nich racjonalnych decyzji, zgodnych z literą (jeszcze na razie) obowiązującego prawa. Ps. Organizatorzy Parady Równości zapowiedzieli kolejne marsze. Nieposłuszeństwo obywatelskie mieści się w zasadach demokracji. PiS nie chce szanować zasad demokracji? Będą sie musieli zmierzyć z demonstrokracją. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Re: CZESCIEJ ORGANIZUJCIE PARADY ROWNOSCI 21.11.05, 20:40 ...to będziecie mieć więcej HIV :) Prosta arytmetyka - ilość nosicieli HIV w stosunku do całej populacji: 0,025% Polska (na razie), 0,0524% Niemcy. W Polsce - na razie - zakażenia homo 12,8%, zakażenia hetero 18,5%, reszta narkomani i inni. W Niemczech zakażenia homo 50%, hetero 41%, narkomani 9%. Tragicznie odstajemy od tolerancyjnej Europy, ale chyba nie warto nadganiać, prawda? Leczenie jednego chorego na HIV kosztuje min. 4000 zł miesięcznie. A teraz niech każdy sobie zada pytanie - czy pokazywanie w TV filmów pełnych przemocy przekłada się na wzrost agresji na ulicach czy wśród dzieci? Przez analogię można sobie sam odpowiedzieć na pytanie czy należy organizować parady gejowskie. Teraz dla gejofilów - parę linków żeby poczytali zanim napiszą że kłamię: EuroHIV - agenda WHO www.eurohiv.org/publications/2004/art_lancet_2004_364_83_94.pdf "In Germany, among the 43 000 individuals estimated to be living with HIV at the end of 2003,50% were infected through homosexual contact, 41% through heterosexual contact (of whom 60% are from countries with generalised HIV epidemics), and 9% by injecting drug use." Fundacja Komunikacji Społecznej www.fks.dobrestrony.pl/raporty/Informacje150605.pdf "Nawiązując do danych z raportu sporządzonego na XV Międzynarodową Konferencję w Sprawie HIV i AIDS w Bangkoku (lipiec 004), przyczyną większości nowych zakażeń w Niemczech są kontakty homoseksualne mężczyzn (są powodem 30% nowych przypadków)." www.alertnet.org/thenews/newsdesk/N08291782.htm "A separate CDC analysis estimated men with male sex partners accounted for 64 percent of early-stage syphilis cases in 2004, up from just 5 percent in 1999. Cities with large gay populations had some of the highest rises in syphilis cases, topped by San Francisco." Innymi słowy wrażliwe, inteligentne, higieniczne i marzące o stałych związkach środowisko gejowskie piąty rok z rzędu bije rekordy w dystrybucji starego poczciwego syfilisu Wszystko na temat legalizacji związków homoseksualnych zostało powiedziane w poniższym artykule, więc tylko podam link:: www.pl.indymedia.org/pl/2005/01/11202.shtml Jako uzupełnienie do rozważań o wierności i dyskryminacji gejów warto zapoznać się z tym tekstem publikowanym - uwaga! - przez Kampanię Przeciwko Homofobii: www.kampania.org.pl/01_05_01.html Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci STRASZLIWIE NUDZISZ Z TYM TANIM SPAMEM 21.11.05, 20:51 propagandowym, ale zaryzykuję i zapytam jeszcze raz co więcej kosztuje : leczenie raka i nadciśnienia u palaczy papierosów czy chorych na HIV ? Poproszę również o równie precyzyjne czy w krajach które zalegalizowały homoseksualne związki partnerskie statystki odnotowały wzrost liczby gejów. Dasz radę czy znów nie odpowiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Re: STRASZLIWIE NUDZISZ Z TYM TANIM SPAMEM 21.11.05, 21:01 > propagandowym, ale zaryzykuję i zapytam jeszcze raz co więcej kosztuje : > leczenie raka i nadciśnienia u palaczy papierosów czy chorych na HIV ? Chorzy na raka i nadciśnienie nie organizują parad promujący swoje choroby. > Poproszę również o równie precyzyjne czy w krajach które zalegalizowały > homoseksualne związki partnerskie statystki odnotowały wzrost liczby gejów. Poprosić zawsze możesz ale ja nie jestem tutaj żeby spełniać twoje zachcianki. Sam sobie znajdź jeśli chcesz coś wykazać. Ja wykazałem na podstawie danych WHO że tam gdzie toleruje się gejów tam jest więcej HIV. Nie chcę tego w Polsce. Związki partnerskie to ściema, tam gdzie są legalne wcale nie ma mniej HIV wśród gejów. O czym to świadczy? Albo o tym że mało kto w te związki wstępuje abo że ci co są w związkach i tak się rypią na prawo i lewo. > Dasz radę czy znów nie odpowiesz ? Czy chociaż słowem skomentujesz podane przeze mnie dane dotyczące gwałtownego wzrostu zachorowań na HIV w krajach które tolerują gejów czy znowu spuścisz oczy i wrócisz do powtarzania banałów? Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci I wciąż nie potrafisz jasno odpowiedzieć na 21.11.05, 21:20 ani jedno proste pytanie :) Co rozumiesz pod pojęciem " tam gdzie toleruje się gejów" ? Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Re: I wciąż nie potrafisz jasno odpowiedzieć na 21.11.05, 21:51 Dobre pytanie. Najprościej wskazać te kraje patrząc gdzie ilość homoseksualnych zakażeń HIV przekracza 50%. Niemcy, Francja, UK (no prawie, 48%). Z naszego bloku mam dane z Czech - 53%, więc też podpada. Dziwnie pasuje to do krajów wskazywanych nam przez gejowskich aktywistów jako ideały do których powinniśmy dążyć. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: I wciąż nie potrafisz jasno odpowiedzieć na 21.11.05, 21:54 twierdzisz że tam gdzie się gejów " nie toleruje" ilość chorych na HIV spada" ? Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Re: I wciąż nie potrafisz jasno odpowiedzieć na 21.11.05, 22:06 Oczywiście, popatrz na podane przeze mnie liczby z WHO i PZH - u nas jest 2x mniej niż w Niemczech, i to w stosunku do liczby ludności. Wiem że pięciocyfrowe liczby, procenty i ułamki mogą przerażać, więc napiszę prościej: u nas HIV ma jeden obywatel na 4 tys. (wliczając niemowlęta i starców), u nich jeden na 2 tys. Dwa razy więcej ma HIV w Niemczech niż w Polsce. Co więcej w Niemczech, UK i Francji 4x więcej zakażeń HIV jest przez gejów czyli albo jest ich w ogóle więcej albo mniej uważają podczas szturchania, albo jedno i drugie. Po szczegóły odsyłam tutaj gdybyś jednak chciał podyskutować rzeczowo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=32293519&a=32319686 Odpowiedz Link Zgłoś
bengal macho i AIDS 21.11.05, 21:26 > ...to będziecie mieć więcej HIV :) > > "A separate CDC analysis estimated men with male sex partners accounted for 64 > percent of early-stage syphilis cases in 2004, up from just 5 percent in 1999. > Cities with large gay populations had some of the highest rises in syphilis > cases, topped by San Francisco." > > Innymi słowy wrażliwe, inteligentne, higieniczne i marzące o stałych związkach > środowisko gejowskie piąty rok z rzędu bije rekordy w dystrybucji starego > poczciwego syfilisu to dziwne, ale Afryka umiera na AIDS Afryka zdominowana przez kult macho gdzie to faceci przekazuja AIDS w heteroseksualnych stosunkach swoim zonom... tam sie o homosesualizmie nie wspommina tam bycie gejem to wstyd ale jak wszem i wobec wiadomo HIV przenosi sie podczas parad i marszow na stojacych wzdluz drogi niewinnych zdegustowanych widzow parad gejowskich! alez ta wesz polska sie poswieca przy protestach! sie mogom zakazic! Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Re: macho i AIDS 21.11.05, 21:39 Nie dostrzegasz żadnej różnicy między Afryką, gdzie wielu ludzi wciąż żyje jak zwierzęta, a pępkiem świata, Europą, która uważa że jej cywilizacja jest najdoskonalsza na świecie? Tym bardziej kompromitujące jest dla tej europejskiej, gejowskiej "elity intelektualnej" to że nie mogą się powstrzymać od ciupciania jak króliki do tego stopnia że roznoszą HIV i syfa jak za przeproszeniem szczury dur brzuszny. Naprawdę, usprawiedliwianie zła takiego jak epidemia HIV w cywilizowanej Europie tym że w Afryce jest gorzej to nie jest najlepszy pomysł. Ruscy się w tym specjalizowali, jak ktoś z USA mówił że ludzie umierają w łagrach to nie zaprzeczali tylko wrzeszczeli "a u was biją murzynów!". Odpowiedz Link Zgłoś
bengal Re: macho i AIDS 22.11.05, 15:52 > Naprawdę, usprawiedliwianie zła takiego jak epidemia HIV w cywilizowanej Europi > e > tym że w Afryce jest gorzej to nie jest najlepszy pomysł. Ruscy się w tym > specjalizowali, jak ktoś z USA mówił że ludzie umierają w łagrach to nie > zaprzeczali tylko wrzeszczeli "a u was biją murzynów!". no ty oczywsicie jestes wielce cywilizowany porownywanie ludzi w Afryce do zwierzat to dobitnie unaocznia tylko jak sie ustosunkujesz do tego, ze twoj ukochany i obludny KK ma swoj udzial w hiperorbitujacej predkosci rozprzestrzeniania HIV w Afryce przez prowadzenie propagandy anty-kondomowej? he? news.bbc.co.uk/2/shared/bsp/hi/pdfs/21_11_05_epidemic_update.pdf news.bbc.co.uk/2/shared/bsp/hi/pdfs/21_11_05_epidemic_update.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Organizatorzy w Starsbourgu mają wygraną 21.11.05, 20:44 w kieszeni - wystarczy jedno orzeczenie Sądu i skończą się igrzyska prawicowych pieniaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 Re: Organizatorzy w Starsbourgu mają wygraną 21.11.05, 20:55 orellafellaci napisała: wystarczy jedno orzeczenie Sądu i skończą się igrzyska prawicowych pieniaczy. Wcale nie. Sad moze nam skoczyc. Mozna olac wyrok sadu i tak sie pewnie stanie. Unia jest bezsilna co juz dawno pokazala i mam nadzieje ze ten bekart sie szybko rozpadnie. Jesdyne sady ktore moga orzekac na temat Polskich spraw to sady Polskie a nie jakies tam miedzynarodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci NIE PASUJE CI EUROPA KOMUNISTO ?!!! 21.11.05, 21:06 Chcesz żeby nas Rosja wzięła pod but ? To zmiataj do Putina, sowiecki piesku. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Sad w Strasbourgu a "zasada Klausa" 21.11.05, 21:14 Jak lewicowo-gejowscy pieniacze (chocby i w sadzie w Starsbourgu) zaczna sie wtracac w polskie sprawy, to nalezy im przypomniec "zasade Klausa" (oczywiscie na miejsce Czech wstawiajac Polske); i co ciekawe: ma Klausa pluja i wypedzeni w Niemczech i Schroeder i Chirac (Schroder - dzieki Bogu - nie ma juz jak pluc), a jednak maja przed nim duzy respekt; to wskazowka dla PiS-u orellafellaci napisała: > w kieszeni - wystarczy jedno orzeczenie Sądu i skończą się igrzyska prawicowych > > pieniaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski "Zasada Klausa" - zapomnalem wczesniej 21.11.05, 21:15 serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,3024641.html silesius.monachijski napisał: > Jak lewicowo-gejowscy pieniacze (chocby i w sadzie w Starsbourgu) zaczna sie > wtracac w polskie sprawy, to nalezy im przypomniec "zasade Klausa" (oczywiscie > na miejsce Czech wstawiajac Polske); i co ciekawe: ma Klausa pluja i wypedzeni > w Niemczech i Schroeder i Chirac (Schroder - dzieki Bogu - nie ma juz jak > pluc), a jednak maja przed nim duzy respekt; to wskazowka dla PiS-u > > orellafellaci napisała: > > > w kieszeni - wystarczy jedno orzeczenie Sądu i skończą się igrzyska > prawicowych > > > > pieniaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci 70 % Czechów popiera wejście Czech do UE :D 21.11.05, 21:28 czyli tyle samo co u nas, i co ty na to silesiusie - GW kłamie ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Popiera, ale na warunkach partnerskich a nie 21.11.05, 21:51 poddanczych; mam tutaj w Monachium cale grono czeskich znajomych (ok. 7 osob) i wszyscy sa za UE, ale wszyscy tez mowia, ze nikt im nie bedzie dyktowal warunkow (a w szczegolnosci tzw. srodowisko "Sudetendeutsche"); za to Czechow lubie: oni rzadko (albo wcale) pluja na swoj kraj - nawet, kiedy rzad im sie nie podoba (albo prezydent); no, ale my w Polsce, to pany jestescmy, nieprawdaz? i rzad moze nam naskoczy<c, i my chetnie jeszcze przed Niemcem, Francuzem, czy Wlochem ten polski rzad oplujemy, bo my to wyzsza kultura; orellafellaci napisała: > czyli tyle samo co u nas, i co ty na to silesiusie - GW kłamie ? Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: Sad w Strasbourgu a "zasada Klausa" 21.11.05, 21:23 Jest już precedens bo Trybunał orzekał w podobnej kwestii, tak samo będzie z tym pozwem. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski I niech sobie trybunal orzeka; i co zrobi? jak 21.11.05, 21:31 wyegzekwuje swoje orzeczenie (jesli Polska zachowa sie podobnie stanowczo, jka sie zachowuja Czesi)? Co, christpher street day zrobia? pewnie na ksiezycu orellafellaci napisała: > Jest już precedens bo Trybunał orzekał w podobnej kwestii, tak samo będzie z > tym pozwem. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: I niech sobie trybunal orzeka; i co zrobi? ja 21.11.05, 21:50 Będziecie spaleni w oczach opinii publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski TO FAJNIE BYC GIORDANO BRUNO NA STOSIE GW 21.11.05, 22:02 orellafellaci napisała: > Będziecie spaleni w oczach opinii publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: TO FAJNIE BYC GIORDANO BRUNO NA STOSIE GW 21.11.05, 22:17 silesius, Giertych wygłupami w komisji wywindował notowania SLD do 11 %, jeśli dalej będziecie sie wygłupiać następne wybory wygrają komuniści Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: TO FAJNIE BYC GIORDANO BRUNO NA STOSIE GW 21.11.05, 22:34 bzdura: SLD pomogla sztubacka i glupia zaiste prowokacja Brochwicza i miodowicza z Jarucka (pewnie z "blogoslawienstwem papy" Tuska). To wetdy, kiedy okazalo sie - juz po rezygnacji cimoszki z kandydatury na prezia -, ze byla to intryga grubymi nicmi szyta (100 % winy PO), skoczylo popracie dla SLD; orellafellaci napisała: > silesius, Giertych wygłupami w komisji wywindował notowania SLD do 11 %, jeśli > dalej będziecie sie wygłupiać następne wybory wygrają komuniści Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: TO FAJNIE BYC GIORDANO BRUNO NA STOSIE GW 21.11.05, 22:49 Pltforma też ma w tym swój udział ale dużo mniejszy, porównaj wyborczy wynik PO i LPR. Giertych jeszcze się jakoś przeczołgał przez wybory, ale Macierewicz przez swoje popisy w komisji całkiem wypadł z gry .. nie widzisz tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: TO FAJNIE BYC GIORDANO BRUNO NA STOSIE GW 21.11.05, 22:59 widze, ale ta wina Giertycha i Macierewicza to polegala raczej na tym, ze - szczegolnie na antenie RM -probowali atakowac PiS, krytykujac Kaczynskich za chec budowy koalicji z PO; niezle sie na tym przejechali (Olszewski zreszta tez) orellafellaci napisała: > Pltforma też ma w tym swój udział ale dużo mniejszy, porównaj wyborczy wynik PO > > i LPR. Giertych jeszcze się jakoś przeczołgał przez wybory, ale Macierewicz > przez swoje popisy w komisji całkiem wypadł z gry .. nie widzisz tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: TO FAJNIE BYC GIORDANO BRUNO NA STOSIE GW 22.11.05, 16:01 skoczyło poparcie dla SLD i PO, spadło dla LPR, a patrioci wciąż swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.harry4 Re: CZESCIEJ ORGANIZUJCIE PARADY ROWNOSCI 21.11.05, 21:51 Zanim będziesz organizował szubienice, musisz nieco znienić swoją mentalność, przeciętnego jabolero, spod budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: CZESCIEJ ORGANIZUJCIE PARADY ROWNOSCI 22.11.05, 15:24 sarmata napisał: > Cymbal > zwany rzecznikiem praw obywatelskich mowi w telewizorze ze ma watpliwosci czy > gejom przysluguje prawo wyrazania swoich pogladow, bo publicznie pokazuja ze sa > > gejami. Ten s...rwiel zasluguje na szubienice. Bydlak bierze pieniadze z > placonych przez gejow podatkow i publicznie wypowiada wierutne bzdury. Oto wzorcowy przykład miłości i tolerancji... Sarmato (bardziej pasowałaby SRAMATA... ;))) ), czy to szczyt twoich intelektualnych możliwości ???... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 policja nie radzi sobie z gowniarzami z MW 21.11.05, 20:12 Pozwalniac to talatajstwo nie potrafiace zabezpieczyc bezpieczenstwa manifestacji. Co to za bzdurne opowiastki p grozbie zniszczenia mienia znacznej wartosci ? Taka grozba istnieje tylko ze strony faszystowskich psycholi z MW. Czas ich woec zdelegalizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: policja nie radzi sobie z gowniarzami z MW 21.11.05, 21:00 Nio właśnie - wychodzi na to że Wszechpolska chuliganeria w majestacie prawa blokuje innym obywatelom korzystanie z praw zapisanych w Konstytucji. Przy pełnej akceptacji władz - mam nadzieję że Strasburg zrobi z tym porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.harry4 Re: policja nie radzi sobie z gowniarzami z MW 21.11.05, 21:24 Najbardziej podoba mi się twój nick: oralna fellatia! Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: policja nie radzi sobie z gowniarzami z MW 21.11.05, 21:30 jestem fanką kina oralnego niepokoju im. T. Orlovski :) Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Homoseksualizm nie jest normą i basta! 21.11.05, 20:12 Geje, lesbijki jako reprezentanci odmiennych orientacji seksualnych nie są normalnymi jednostkami w rozumieniu Wielkiej Normy. Z faktem bycia nienormalnym trza się pogodzić a nie robić zadymy. Płeć stanowi o istnieniu człowieka i ludzkości , a ktoś kto tego nie rozumie, albo nie chce przyjąć do wiadomości, kwalifikuje się na głęboką terapię. Małżeństwo homo nie da społeczeństwu i samym zainteresowanym potomstwa i to jest fakt, a faktami się nie dyskutuje. A tak naprawdę to chciałbym zobaczyć jeden prawdziwy i rzeczywisty przykład dyskryminacji ze względu na bycie gekem czy lesbijką...! Odpowiedz Link Zgłoś
jeskk69 Re: Homoseksualizm nie jest normą i basta! 21.11.05, 20:19 widziales w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
kokomaksiarz1 Homoseksualizm nie jest normą i basta! 21.11.05, 20:21 Jestem homoseksualista - czyli jesem nienormalny - jako nienormalny jestem represjonowany - co robia ludzie nieakceptowani i niechciani w spoleczenstwie - Paryz 2005 DO ZOBACZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
doctorkidlerbuldog2 Re: Homoseksualizm nie jest normą i basta! 21.11.05, 20:32 kokomaksiarz1 napisał: > Jestem homoseksualista - czyli jesem nienormalny - jako nienormalny jestem > represjonowany ( cały problem w tym, że nikt Cię nie represjonuje i dlatego jesteś taki nieszczęśliwy i robisz wszystko żeby Cię zaczeli represjonować, wtedy to dopier będzie o co walczyć, co?) co robia ludzie nieakceptowani i niechciani w spoleczenstwie - > > Paryz 2005 To jest potwarz, jak można mówić, że tacy ludzie są we Francji. Francja ma stu letnią tradycję państwa nie wyznaniowego i nikt tam nikogo nie prześladuje. No chyba, że Araby pedałów a pedały Katolików, ale nie wolno o tym mówić bo mamy poprawność polityczną. > DO ZOBACZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 zamieszki gejowskie 21.11.05, 20:55 > DO ZOBACZENIA I co, pełni nienawiści będziecie rysować karoserię samochodów parasolkami i podpalać je zmywaczem do paznokci, krzycząc przy tym piskliwie "a masz, a masz niedobry gamoniu!" Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane Re: Organizatorzy Marszu Równości złożą skargę do 21.11.05, 20:23 Słuchałem dzisiaj tych aktywistów w TOK FM. Są tak samo fanatyczni i przekonani o tym, ze maja 150% racji jak RM i moherowe berety. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzkasprzyk PRL 2 ??? 21.11.05, 20:28 Wydarzenia poznańskie wskazuja, że mimo mamiących błyskotek nadal żyjemy w absurdalnym świecie PRLu gdzie tylko ZOMO przemianowało sie na Policję a wolność, równość i braterstwo wciąż jest kuszącym i nieosiagalnym marzeniem z niedostepnej dla nas witryny sklepowej. Odpowiedz Link Zgłoś
doctorkidlerbuldog2 Re: PRL 2 ??? 21.11.05, 20:38 > wolność, równość i braterstwo Pomyliły Ci się wieki i państwa. Liberce, ega lite i fraternite to wiele lat temu we Francji ogarniętej rewolucją. Obawiam się tylko, że wtedy twoja główka jako jedna z pierwszych potoczyłaby się w piach. Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Re: PRL 2 ??? 21.11.05, 20:41 Grzegorzu masz u mnie szostke z polipoprawnosci myslenia, ale pałe z historii najnowszej. W PRL problemu homoseksualistow nie bylo ani w mediach, ani na ulicach, po prostu nie bylo. Co oczywiscie niekoniecznie swadczy na korzysc upadlego systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
doctorkidlerbuldog2 Trzeba urządzić nowy marsz!!!! 21.11.05, 20:56 W Polsce może żyć z HIV nawet 30 tysięcy osób. Jednak zarejestrowanych jest niespełna 10 tysięcy. Rokrocznie w naszym kraju przybywa około 600 nowych przypadków. To dane z najnowszego raportu ONZ, badającego problem HIV i AIDS. Proponuję urządzić marsz przeciwko HIV i AIDS. To są bardzo dyskryminacyjne i rasistowskie choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Trzeba urządzić nowy marsz!!!! 21.11.05, 21:48 Dolacz Leppera i bedzi mozna protestowac przeciw tradowi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 NAPRZÓD SYNOWIE I CÓRY WOLNOŚCI!!! 21.11.05, 20:52 Za miesiąc Wyborcza będzie w oburzonym tonie pisać o faszystowskim prezydencie Wrocławia, co nie zezwolił na połączoną paradę zoofili z BPL czyli Beastiality Pride League, zaś na znak protestu francuscy nekrofile urządzą pod polską ambasadą manifestację z udziałem swoich pasywnych partnerów. Znani aktywiści Szymon Niemiec i Robert Biedroń również pojawią się ze swoimi homoseksualnymi partnerami - pierwszy z koziołkiem o imieniu Pafnucy, zaś drugi ostatnio poznał pięknego wyżła o imieniu Megi. "Uwielbiam gdy patrzy na mnie tymi swoimi smutnymi oczami, gdy jestem z tyłu" - powiedział Gazecie Robert. Na paradzie pojawi się również szereg aktywistek lesbijskich z ukochanymi owczarkami niemieckimi, po to by domagać się równych praw i legalizacji ich związków. Myślicie że to fikcja? Nie do końca: Za LifeSite.net/ Massachusetts, które zasłynęło z forsowania legislacji zezwalającej na "małżeństwa" jednopłciowe zaczęło już pierwsze kroki w kierunku normalizacji innego zaburzenia - bestializmu, czyli aktów seksualnych między ludźmi i zwierzętami. Od pewnego czasu prowadzona była dyskretna kampania medialno-społeczna na rzecz "zniesienia stygmy społecznej", na jaką narażeni są zoofile. Polega ona m.in. na eufemizacji języka używanego w mediach. W kolejnym kroku zaproponowano ustawę, która łagodzi kary za akty seksualne ze zwierzętami. Autorzy ustawy, Cynthia S. Creem, Robert A. O'Leary, Michael E. Festa, David P. Linsky - wszyscy z Partii Demokratycznej - są również gorliwymi zwolennikami aborcji i związków homoseksualnych oraz cieszą się otwartym poparciem trzech grup gejowskiego lobby Massachusetts. "Ustawa dotycząca archaicznych wykroczeń", jak oficjalnie nazywa się projekt, zmieniłaby również inne przepisy, legalizując reklamowanie aborcji, cudzołóstwo i konkubinat. Aktywiści pro-rodzinni, którzy ostrzegali przed skutkami redefiniowania małżeństwa, widząc je jako początek "równi pochyłej" prowadzącej do normalizacji całej rzeszy dewiacji, włącznie z zoofilią, kazirodztwem i poligamią, byli niejednokrotnie wyśmiewani za tego rodzaju sugestie. Tymczasem Massachusetts nie jest odosobnione w tej tendencji. Wielka Brytania dopuściła niedawno możliwość emitowanie programów o seksie ze zwierzętami do telewizji publicznej, a w Szwecji notuje się w ostatnich latach znaczący wzrost aktów bestializmu, który jest w tym kraju legalny od roku 1944, kiedy to zniesiono również zakaz zachowań homoseksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 PRL 2=BYLA III RZECZPOSPOLAITA 21.11.05, 20:52 Z poczatkiem III Rzeczpospolitej(PRL-bis)nastala epoka ciemnosci czasami gorsza od mroku peerelu. Niewielki blask nastapil za rzadow Olszewskiego. A reszta III Rzeczpospolitej to gorzej niz PRL I. W peerelu nie bylo grabiezy majatku narodowego na taka skale jak w III RP. Wtedy nie maszerowaly pedaly. Nie bylo ludzi biednych i bezdomnych. Owszem byly represje i tak dalej ale pod wieloma wzgledami bylo lepiej w PRL I niz w PRL-bis. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: PRL 2=BYLA III RZECZPOSPOLAITA 21.11.05, 21:09 uderzyles sie w glowe ostatnio???? Odpowiedz Link Zgłoś
dupiasty_pedal Re: PRL 2 ??? 21.11.05, 20:57 grzegorzkasprzyk napisał: > Wydarzenia poznańskie wskazuja, że mimo mamiących błyskotek nadal żyjemy w > absurdalnym świecie PRLu gdzie tylko ZOMO przemianowało sie na Policję a > wolność, równość i braterstwo wciąż jest kuszącym i nieosiagalnym marzeniem z > niedostepnej dla nas witryny sklepowej. Wolnosc to nie Sodoma i Gomora Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: PRL 2 ??? 21.11.05, 21:46 Wolność to nie bezprawie, dyktatura i narzucanie swojego stanowiska innym Odpowiedz Link Zgłoś
dupiasty_pedal A CO Z PARADA ONANISTOW? 21.11.05, 20:52 zoofilow, pederastow? Kazdy dewiat powinien miec prawo pokazac publice ze jest dewiatem. Inaczej nie wiadomo kto i co no i najwazniejsze kogo? Moze tez powinni wpisywac do paszportow i dowodow osobistych zainteresowania seksualne petenta. Tudziez zoofilia a tam nekrofilia a gdzieniegdzie pederastia czy onanista albo fetyszysta. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 A kiedy parada transwestytów?! 21.11.05, 21:07 Jako transwestyta czuję się dyskryminowany! Nie mogę przychodzić do pracy w mini-spódniczce,w pończoszkach ,na szpilkach i z makijażem Ciemnogród! Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.harry4 Re: A kiedy parada transwestytów?! 21.11.05, 21:15 No nie, daj spokuj, przecież pracujesz w firmie pogrzebowej, szef Cię wyrzuci! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: A kiedy parada transwestytów?! 21.11.05, 21:16 na tej strinie nie było jeszcze zoofilii i nekrofilii. Śmiało ! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A kiedy parada transwestytów?! 21.11.05, 21:30 carlitos35 napisał: > na tej strinie nie było jeszcze zoofilii i nekrofilii. Śmiało ! A jak to zrobi Mason z Żydówką? Albo Mason, Zydówka i Cyklistka w trójkącie? A na dodatek bez zabezpieczenia? Jest na to jakies miłe uchu określenie?; ) Strach pomyśleć. Sodoma i gomora. Tfu tfu. Na psa urok;) Ale by się chłopaki dopytywali o szczegóły. Zobacz...oni tak naprawdę popiskują z uciechy na samą myśl, że ktoś mógłby się z nimi szczegółami podzielić. Sami nie uprawiają to innym zazdroszczą. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: A kiedy parada transwestytów?! 21.11.05, 21:34 Dobry wieczór; Jak znajdę to co mi dziś zaswitalo w gł. to za jakąś chwilę tu podeślę. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 21.11.05, 21:38 ...są o jej słuszności nieprzekonani. Są przekonani o słuszności własnej agresji. Z jednego powodu: ich wyobraźnia jest silniejsza od ich wiedzy ! Ich instynkt (tu nienawiści) jest silniejszy od siły ich umysłu. Koncentrują się organicznie, dosłownie, na mechanizmie organu (płciowego - żeby jaśniej !), pozostawiając organ myślowy - nietkniętym. Kilkaset takich tłumaczeń jak Twoje powyżej, ukropp (ukłony !), kwitowane jest jedynie mechanizmem kopulacji. Wszystko sprowadza sie do tego. I, jak widać, wszelkie próby dyskusji stają się bezowocne. Sex i jego wyobrażenie 'zniewoliło umysł'. A jescze bardziej 'zakazany seks'. Okazuje się że to jest tabu, do którego nie mozna się zblizyć bez lęku, frustracji i agresji. - Musi minąć wiele lat (z odpowiednią edukacją !) by to odmienić, zniwelować, sprowadzić do "bardziej ludzkich" proporcji, byśmy nie byli obrzucani inwektywami i zgniłym jajem. Byśmy nie straszyli (!). I tylko w tej edukacji i w czasie - nadzieja.- "Reflektorem w mrok !" T. Boy Żeleński. Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 21.11.05, 21:47 > Wszystko sprowadza sie do tego. I, jak widać, wszelkie próby dyskusji stają się > bezowocne. Sex i jego wyobrażenie 'zniewoliło umysł'. A jescze > bardziej 'zakazany seks'. Okazuje się że to jest tabu, do którego nie mozna się > zblizyć bez lęku, frustracji i agresji. - Przecież to wasi kumple z Kampanii Przeciwko Homofobii piszą: "Największą nieuczciwością tego odrażającego ruchu [gejowskiego] jest to, że przywłaszczył on sobie prawo do reprezentacji całego świata homoseksualistów, analogicznie jak ruch feministyczny rości sobie pretensje do tego, by reprezentować prawa wszystkich kobiet. Agresywny ruch gejowski ukazał dosadnie swe oblicze na początku lat 70, gdy został solidnie przetrzebiony przez AIDS. Amerykańscy lekarze, widząc skalę problemu, zaapelowali do gejów, by do momentu wynalezienia szczepionki przeciw AIDS spróbowali ograniczyć swe kontakty seksualne do jednego partnera. Reakcja była natychmiastowa – zaatakowano lekarzy za taką deklarację, naruszyli bowiem coś, co stanowi fundament, sens i cel ich życia – codzienną orgię. Propozycja lekarzy uderzyła w całą strukturę organizacyjną ruchów gejowskich: z klubami, dyskotekami, gdzie w toaletach "zaliczano" taśmowo kolejnych partnerów. Do całej akcji sprzeciwu włączyły się, oczywiście, media, relacjonując w żałobnym tonie kolejne pogrzeby "gwiazd", które poległy na tym właśnie gejowskim polu chwały jak bojownicy... Przy okazji obowiązkowo wspominano, że gej to człowiek nad wyraz wrażliwy i uczuciowy, przewyższający w tej materii heteroseksualistę. Jak tu pogodzić wrażliwość i uczuciowość z taśmowym i anonimowym parzeniem się w toaletach i w krzakach, wiedzą pewnie tylko dziennikarze... Każdemu, kto próbuje ująć ruch gejowski nie tylko w ramach wulgarnego seksu, polecam odwiedzenie witryn internetowych skupiających to środowisko. Rubryka ogłoszeń jest bardzo zbliżona do napisów w dworcowych toaletach." www.kampania.org.pl/01_05_01.html > Musi minąć wiele lat (z odpowiednią edukacją !) by to odmienić, zniwelować, > sprowadzić do "bardziej ludzkich" proporcji, byśmy nie byli obrzucani > inwektywami i zgniłym jajem. Byśmy nie straszyli (!). I tylko w tej edukacji i > w czasie - nadzieja.- No. Ale zawsze będzie ktoś dyskryminowany - zoofile, nekrofile, koprofadzy, kazirodcy. Walka o postęp i tolerancję nigdy się nie kończy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=32293519&a=32320369 Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 21.11.05, 21:51 carlitos35 napisał: > ...są o jej słuszności nieprzekonani.[cut] Jakie to prawdziwe...i jakie smutne, że do nich nie dotrze:( Żeby to zrozumieć, trzeba być zdolnym do chociażby elementarnej autorefleksji. Nie nauczyli ich tego w domu...nie nauczyli ich tego w szkole...nie urodzili sie z tym...cóz. Pozostaje tylko współczuć. Dlatego tak jak juz wielokrotnie pisałam. Niech nienawidzą jak lubią. Ale niech przynajmniej zapamiętają, że tam się kończy wolność gdzie się zaczynaja prawa drugiego człowieka. I niech mi tu żaden z estetyką nie wyjeżdża. Mi sie robi niedobrze na widok ściągniętej nienawiścia twarzy wszechpolaka, ale nie każę mu siedzieć w domu. Po pierwsze - nie mam do tego prawa. Po drugie - i tak by mnie nie posłuchał. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 21.11.05, 22:03 Lęk - frustracja - agresja + dominacja. Dochodzi jeszcze aura przyzwolenia, którą umiesz tak dosadnie tu okreslić (co, zauwazyłem - wycina się po chwili). Przyzwolenia i tzw, "wiatru w plecy". Przecież tam bylo też TKM !!!- Kończę tut. folgowanie; te refleksje i oczyszczają i pozostawiają osad. Jak juz zwierzałem się - mam jeszcze jedną klawiaturę, gdzie białe z czarnymi współzyją w idealnej harmonii. Przy pewnym impulsie oczywiscie z zewnątrz. Uściski dla roześmianego "pyszczka" ! Dziś M. Olejnik w TVP1 dyskutuje tut. przedmiot. Buenas Noches... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 21.11.05, 22:05 Hej mum;) Witam serdecznie. A propos Twego postu, to chyba na tym polega syzyfowatosc naszych dyskusji - sytuacje, w ktorych ktos poczul sie przekonany i to przyznal naleza do 1% cudow, ktore tu sie zdarzaja - bardziej powszechne jest zachowanie, ze jak komus brakuje argumentow, to zaczyna atak personalny, albo sie rozlacza, albo pisze nie na temat... Jeszcze czestsza jest sytuacja, kiedy kazdy pisze swoje wcale nie czytajac co napisal przedmowca... A co do siedzenia w domu - to nikt nie ma prawa zmuszac innych do siedzenia cicho ze swymi pogladami, tyle, ze wszyscy to wiedza, ale niektorzy udaja dorniow... W takiej sytuacji marsze rownosci i tolerancji naprawde maja sens... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 21.11.05, 22:46 doktorhabilitowany.1 napisał: > Hej mum;) > Witam serdecznie. Ja również:) Na pohybel moherowej koalicji;))) A apropos Twojego postu to masz absolutną rację. Dlatego nie ma sie co specjalnie napinać. Przyznam się - zdarza to mi się czasami...nie jestem z kamienia. Od czasu do czasu krew sie we mnie burzy. Zawsze tego potem żałuję ( że pozwolę sobie sie publicznie wyspowiadac;)). Twoje dowcipne posty są dla mnie zawsze jak odświeżająca bryza ;))) Przywracają mi poczucie równowagi jak mam ochotę kogoś wirtualnie udusić. Więc PiSiaj ( w tym momencie ukłon w stronę Sclavusa) jak najczęściej. Przyjemnie studzisz zbyt gorące emocje:) Jak to było? Alleluja i do przodu? Otóź to:) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 21.11.05, 23:06 Rozmowy z Toba mnie dowartosciowuja:)) Dlatego bede sie jeszcze bardziej starac poprawiac Twoj humor:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 21.11.05, 23:15 doktorhabilitowany.1 napisał: > Rozmowy z Toba mnie dowartosciowuja:)) Dlatego bede sie jeszcze bardziej starac poprawiac Twoj humor:))) No to sobie posłodziliśmy a teraz do roboty;)))) Nie ma lekko. Bo jeszcze Antypolska Organizacja Podziemna nam nie zapłaci jak bedziemy się opie**alać;)) Wiesz jak jest. Jest tylu chętnych na nasze miejsca;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 22.11.05, 15:46 Doktorze, z czego się habilitowałeś ? Bo z ortografii na pewno nie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 21.11.05, 22:11 Nie opowiadaj łzawych kawałków. Wszechpolacy statystycznie rzecz biorąc nie roznoszą syfa i HIV, a wy statystycznie roznosicie. Dopóki to do was nie dotrze, dopóty nie zrozumiecie dlaczego was nie lubią. Może zresztą nie zdążysz tego zrozumieć, średnia długości życia wśród gejów jest chyba dość niska? Ilu znasz starych pederastów? Większość z tych znamienitych, którymi się chwalicie na swoich stronach ("różowe listy") ma napisane w biografii "umarł na AIDS". Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Auto, to auto ma coś ze sprzęgłem i 21.11.05, 22:17 może nawet... rurą wydechową.- auto258374 napisał: > Nie opowiadaj łzawych kawałków. Wszechpolacy statystycznie rzecz biorąc nie > roznoszą syfa i HIV, a wy statystycznie roznosicie. Dopóki to do was nie dotrze > , > dopóty nie zrozumiecie dlaczego was nie lubią. > > Może zresztą nie zdążysz tego zrozumieć, średnia długości życia wśród gejów jes > t > chyba dość niska? Ilu znasz starych pederastów? Większość z tych znamienitych, > którymi się chwalicie na swoich stronach ("różowe listy") ma napisane w > biografii "umarł na AIDS". Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 jak brakuje argumentów... 21.11.05, 22:28 ...to zawsze można powiedzieć przeciwnikowi że jest pedałem. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 I to są te niezdrowe uprzedzenia i... 21.11.05, 22:49 ... skojarzenia, o których pisałem.- "Sprzęgło i rura wydechowa" MUSZĄ kojarzyc się z "pedalstwem". Nie moze inaczej być. - A ja nie chciałem poprostu wchodzić w argumentację na którą juz nie mam czasu i ochoty. Proszę to przemysleć. Teraz to jest moja odpowiedź na wszystko . Uprzedzenia i uprzedzenia !!! Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Re: I to są te niezdrowe uprzedzenia i... 21.11.05, 22:54 No wiesz, gdybyście kochali się pod pachę to pewnie skojarzenia byłyby z błotnikami, a tak rura wydechowa narzuca się sama. Tłumacz się tłumacz, nigdy nie macie czasu na rzeczową dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 21.11.05, 22:27 auto258374 napisał: > Nie opowiadaj łzawych kawałków. Wszechpolacy statystycznie rzecz biorąc nie > roznoszą syfa i HIV, a wy statystycznie roznosicie. Linka do statystyk poproszę. Jak chcesz się zarazic Aids od geja? Myślisz, jak nasz premier Marcin Kiewicz, że aids roznosza komary? Dopóki to do was nie dotrze dopóty nie zrozumiecie dlaczego was nie lubią. Jakich was? Może konkretniej? > Może zresztą nie zdążysz tego zrozumieć, średnia długości życia wśród gejów jes > t > chyba dość niska? Ilu znasz starych pederastów? Jak wyżej. Poprosze o link ze statystykami. Zreszta o czym ty w ogóle piszesz? Boisz się zarazków? Może geje też roznoszą gruźlicę i żółtaczkę statystycznie najczęściej? Lepiej to dokładnie sprawdź. Może na stronach Młodziezy Wszechpolskiej cos o tym piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 21.11.05, 22:48 > Linka do statystyk poproszę. Jak chcesz się zarazic Aids od geja? Myślisz, jak > nasz premier Marcin Kiewicz, że aids roznosza komary? Czy statystyki EuroHIV/WHO i PZH cię satysfakcjonują? Są tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=32293519&a=32319686 > Jak wyżej. Poprosze o link ze statystykami. Zreszta o czym ty w ogóle piszesz? > Boisz się zarazków? Może geje też roznoszą gruźlicę i żółtaczkę statystycznie > najczęściej? Lepiej to dokładnie sprawdź. Może na stronach Młodziezy > Wszechpolskiej cos o tym piszą. Prawie trafiłeś. Gruźlicę chyba nie, ale żółtaczkę zakaźną HBV i HCV, rzężączkę, pasożyty przewodu pokarmowego (lamblia), Campylobacter, salmonellę, cytomegalię, wirus Papilloma - tak. Z tej pracy się dowiesz dlaczego tak jest i jakie są konkretne liczby dotyczące zakażeń: www.sl-zdr.kielce.opoka.org.pl/kryczka1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 21.11.05, 23:01 Ja się ciebie pytam jak ty mozesz się od geja aids zarazic? No chyba, że masz skłonnosci homoseksualne. Ale ja w to nie wnikam. A co do reszty? Szkoda gadać. Podejrzewam u ciebie hipochondrię, ale to juz psychiatra powinien ocenić (piszę to w trosce o ciebie, nie żeby cie obrazić). A z tą Opoką...to wybacz...dla mnie to nie jest żadne wiarygodne żródło informacji. A może ja jednak sie myle i ty czujesz empatie do homoseksualistów skoro tak bardzo martwisz się o ich zdrowie?? Jeśli tak to zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 21.11.05, 23:23 > A z tą Opoką...to wybacz...dla mnie to nie jest żadne wiarygodne żródło > informacji. Nie musi być. Jak się zarazisz to pewnie do autora trafisz po poradę. dr n. med. Wiesław Kryczko, specjalista chorób zakaźnych i wewnętrznych. Ordynator Oddziału Obserwacyjno-Zakaźnego Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Kielcach. > A może ja jednak sie myle i ty czujesz empatie do homoseksualistów skoro tak > bardzo martwisz się o ich zdrowie?? Jeśli tak to zwracam honor. Zwisa mi ich zdrowie, nie podoba mi się natomiast promowanie działań przyczyniających się do rozwoju epidemii HIV/AIDS. Z liczb wynika jednoznacznie że za tolerancją dla tzw. "kultury gejowskiej" idzie fala zachorowań na HIV/AIDS. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 21.11.05, 23:31 auto258374 napisał: > Nie musi być. Jak się zarazisz to pewnie do autora trafisz po poradę. Dzięki za troskę. Jak mnie ktoś kiedyś zarazi to będzie to z pewnością heteroseksualista. Poza tym wiem jak się uchronić. Dla mnie środki antykoncepcyjne to nie jest temat tabu. Wiem co to jest prezerwatywa inaczej zwana kondomem. I nawet posiadłam tajemną sztukę używania tego sprzętu. Więc o mnie sie nie martw. A reszta bez komentarza. Niczym nieuzasadniony bełkot. Bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 22.11.05, 09:56 > Dzięki za troskę. Jak mnie ktoś kiedyś zarazi to > będzie to z pewnością heteroseksualista. Poza tym wiem jak się uchronić. Dla > mnie środki antykoncepcyjne to nie jest temat tabu. Wiem co to jest > prezerwatywa inaczej zwana kondomem. I nawet posiadłam tajemną sztukę używania > tego sprzętu. Więc o mnie sie nie martw. To mnie uspokoiłaś. Nadal martwię się o tysiące gejów, którzy takiej wiedzy nie posiedli albo posiedli ale nie chcą z niej skorzystać, czego dowodzą statystyki WHO. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Ale mnie carlitos rozbawiles!!! 21.11.05, 22:06 zaraz sie pewnie poloze na kanapie i zrobie sobie samo-analize; wow "seks" z przdu i z tylu, w przystawce i mozdzku, w watrobie, sledzionie i trzustce; no i w sercu oczywiscie, i dalej i glebiej (kazdemu wedlug potrezb i upodobania); faktycznie: cala polityka to seks; nakazy, zakazy, relacje, stosunki (cokolwiek by to mialo znaczyc to seks); to ci dopiero odkrycie carlitos; nobel pewny carlitos35 napisał: > ...są o jej słuszności nieprzekonani. Są przekonani o słuszności własnej > agresji. Z jednego powodu: ich wyobraźnia jest silniejsza od ich wiedzy ! Ich > instynkt (tu nienawiści) jest silniejszy od siły ich umysłu. Koncentrują się > organicznie, dosłownie, na mechanizmie organu (płciowego - żeby jaśniej !), > pozostawiając organ myślowy - nietkniętym. Kilkaset takich tłumaczeń jak Twoje > powyżej, ukropp (ukłony !), kwitowane jest jedynie mechanizmem kopulacji. > Wszystko sprowadza sie do tego. I, jak widać, wszelkie próby dyskusji stają się > > bezowocne. Sex i jego wyobrażenie 'zniewoliło umysł'. A jescze > bardziej 'zakazany seks'. Okazuje się że to jest tabu, do którego nie mozna się > > zblizyć bez lęku, frustracji i agresji. - > Musi minąć wiele lat (z odpowiednią edukacją !) by to odmienić, zniwelować, > sprowadzić do "bardziej ludzkich" proporcji, byśmy nie byli obrzucani > inwektywami i zgniłym jajem. Byśmy nie straszyli (!). I tylko w tej edukacji i > w czasie - nadzieja.- > > "Reflektorem w mrok !" > T. Boy Żeleński. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Agresywni przeciwnicy demonstarcji... 22.11.05, 15:41 Powtarzasz się... Więcej własnej inwencji proszę... ;))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: A CO Z PARADA ONANISTOW? 21.11.05, 21:40 Obawiam sie ,ze niejeden z tych zboczencow wlasnie przy czytaniu postow, wyznaje milosc swojej dloni ! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A CO Z PARADA REDAKCJI GW? ALE BYLBY CYRK! 21.11.05, 21:41 dupiasty_pedal napisał: > zoofilow, pederastow? Kazdy dewiat powinien miec prawo > pokazac publice ze jest dewiatem. Inaczej nie wiadomo kto i co no i > najwazniejsze kogo? > Moze tez powinni wpisywac do paszportow i dowodow osobistych zainteresowania > seksualne petenta. > Tudziez zoofilia a tam nekrofilia a gdzieniegdzie pederastia czy onanista albo > fetyszysta. Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Re: A CO Z PARADA REDAKCJI GW? ALE BYLBY CYRK! 21.11.05, 21:57 Nie martw się, oni regularnie uczestniczą tylko indywidualnie, ze względu na zainteresowania, a nie przynależność partyjną. Taka organizacja parad to nie lada problem, na razie LGBT ma cztery litery a co będzie jeśli trzeba będzie szyć transparenty na LGNZBKTGW? (lesbian-gay-nekro-zoo-bi-kazi-trans-GW, nie wiem co tam jeszcze wymyślą w międzyczasie - z arbuzami?) Odpowiedz Link Zgłoś
janus14 Re: Organizatorzy Marszu Równości złożą skargę do 21.11.05, 20:57 Słusznie!!!!!!!! Jestem za demokracją i tolerancją, ale nie za kaczą - sprawiedliwą i jedynie słuszną. Znamy to z przeszłości, tej nawet niezbyt odległej - stalinowskiej. Naprawdę, nie ma się ochoty na taką Polskę! Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Organizatorzy Marszu Równości złożą skargę do 21.11.05, 21:03 Tego dnia umarła w RP demokracja i narodził się katofaszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 Re: Organizatorzy Marszu Równości złożą skargę do 21.11.05, 21:07 > Tego dnia umarła w RP demokracja i narodził się katofaszyzm. Kiedys przyjdzie czas na komisje defaszyzujace, lustarcje itd.....poczekamy, zobaczymy, ale faszysci za to zaplaca Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.harry4 Re: Organizatorzy Marszu Równości złożą skargę do 21.11.05, 21:08 To ruszaj ze świeczką pod czerwoną gwiazdkę, na co jeszcze czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dupiasty_pedal Re: Organizatorzy Marszu Równości złożą skargę do 21.11.05, 21:21 > Tego dnia umarła w RP demokracja i narodził się katofaszyzm. Umarla razem z pedalami bo demokracja to nie Sodoma i Gomora. Dzieki ze nie ma juz miejsca na lewakow w polityce na najblizsze 25 lat. Nie bedzie tez miejsca na zboczenia w miejscach publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
poramancz Straszenie policji skargą w tym przypadku jest po 21.11.05, 21:05 prostu śmieszne. Policja - przynajmniej w państwie demokratycznym - ma chronić prawa. A oni pozwolenia na organizację marszu nie mieli więc prawo złamali. Nie do policjantów należy rozstrzyganie słuszności decyzji władz. Oni nie są od tego. I chyba źle by się działo w państwie, w którym policjant nie zareagowałby na ewidentny fakt łamania prawa tylko dlatego, że z decyzją władz się nie zgadza. Niezgadzać to on sie może prywatnie, nie na służbie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Czy ktoś zauważył róznice w... 21.11.05, 21:18 ... fizjonomiach, twarzach, nie mówię już zachowaniach, tzw. jednej i drugiej strony starcia ? poramancz napisał: > prostu śmieszne. Policja - przynajmniej w państwie demokratycznym - ma chronić > prawa. A oni pozwolenia na organizację marszu nie mieli więc prawo złamali. Nie > do policjantów należy rozstrzyganie słuszności decyzji władz. Oni nie są od > tego. I chyba źle by się działo w państwie, w którym policjant nie zareagowałby > na ewidentny fakt łamania prawa tylko dlatego, że z decyzją władz się nie > zgadza. Niezgadzać to on sie może prywatnie, nie na służbie. Odpowiedz Link Zgłoś
bengal to nie jest smieszne! 22.11.05, 15:28 bo calkiem prawdopodobne! i tylko funkcjonariuszy z rodzin katolickich beda przyjmowac konieczne zaswiadczenie z parafii potwierdzone przez Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Alez oczywicie, ze zauwazylem! 21.11.05, 22:23 i przecieralem oczy ze zdumienia; pod teczowa flaga zdawaly sie gromadzic facjaty, ktore jako zywo przypominaly to brakujace ogniwo z teorii Darwina; zastanawiam sie, czy tego w formie jakies eseju nie napisac i opublikowac carlitos35 napisał: > ... fizjonomiach, twarzach, nie mówię już zachowaniach, tzw. jednej i drugiej > strony starcia ? > > poramancz napisał: > > > prostu śmieszne. Policja - przynajmniej w państwie demokratycznym - ma ch > ronić > > prawa. A oni pozwolenia na organizację marszu nie mieli więc prawo złamal > i. > Nie > > do policjantów należy rozstrzyganie słuszności decyzji władz. Oni nie są > od > > tego. I chyba źle by się działo w państwie, w którym policjant nie > zareagowałby > > na ewidentny fakt łamania prawa tylko dlatego, że z decyzją władz się nie > > zgadza. Niezgadzać to on sie może prywatnie, nie na służbie. Odpowiedz Link Zgłoś
bengal Re: Alez oczywicie, ze zauwazylem! 22.11.05, 15:26 silesius.monachijski napisał: > i przecieralem oczy ze zdumienia; pod teczowa flaga zdawaly sie gromadzic > facjaty, ktore jako zywo przypominaly to brakujace ogniwo z teorii Darwina; > zastanawiam sie, czy tego w formie jakies eseju nie napisac i opublikowac to ty wierzysz w teorie Darwina? nie bluznij! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski ORGANIZATORZY MARSZU ROWNOSCI NA KANAPIE 21.11.05, 21:06 U ANDRZEJA SAMSONA; TAK TRZYMAC I DALEJ WTAJEMNICZENIE "POGLEBIAC"; Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Nie jesteś tutaj sam, Silesiuszu, nie folguj sobie 21.11.05, 21:20 Przyrównywanie obrońców odrzuconych (czy dyskryminowanych z różnych powodów), do pedofili, bardzo źle świadczy o przyrównującym :-( silesius.monachijski napisał: Re: ORGANIZATORZY MARSZU ROWNOSCI NA KANAPIE > U ANDRZEJA SAMSONA; TAK TRZYMAC I DALEJ WTAJEMNICZENIE "POGLEBIAC"; Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Nie jesteś tutaj sam, Silesiuszu, nie folguj 21.11.05, 21:26 Poskutkuje na 3-4 minuty. No - kwadransik. taziuta napisał: > Przyrównywanie obrońców odrzuconych (czy dyskryminowanych z różnych powodów), > do pedofili, bardzo źle świadczy o przyrównującym :-( > > silesius.monachijski napisał: > Re: ORGANIZATORZY MARSZU ROWNOSCI NA KANAPIE > > U ANDRZEJA SAMSONA; TAK TRZYMAC I DALEJ WTAJEMNICZENIE "POGLEBIAC"; Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Carlitos, werter, vegile i spolka to koryfeusze 21.11.05, 21:40 kulturalnej dyskusji na forum; uczcie sie forumowicze, bo to gratka spotkac na jednym forum takich "profesorow" kulturalnego wyslawiania sie, i apologetow dziela prof. Miodka (albo i Bralczyka); jak przczytalem komentazr carlitosa, to az ciarki mnie przeszly carlitos35 napisał: > Poskutkuje na 3-4 minuty. No - kwadransik. > > taziuta napisał: > > > Przyrównywanie obrońców odrzuconych (czy dyskryminowanych z różnych powod > ów), > > do pedofili, bardzo źle świadczy o przyrównującym :-( > > > > silesius.monachijski napisał: > > Re: ORGANIZATORZY MARSZU ROWNOSCI NA KANAPIE > > > U ANDRZEJA SAMSONA; TAK TRZYMAC I DALEJ WTAJEMNICZENIE "POGLEBIAC"; Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Carlitos, werter, vegile i spolka to koryfeus 22.11.05, 16:01 Ne zapominaj o vitku25, który który poziomem kulturalnym, ogładą, erudycją i intelektem bije ich wszystkich razem na głowę, czy niedopieszczonej biomamuśce, która swą córeczkę zostawia opiece 2 gejów, którym wynajmuje mieszkanie i hajda na forum. Oby sie tylko nie okazało, że ci panowie są BI i stąd ta jej uśmiechnieta buźka... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Alet taziuta, wybacz; to konwencja tego forum 21.11.05, 21:28 sprzyja takiemu "folgowaniu"; ale mysle, ze sam rozumiesz, ze ni piosze tego w zlosci, tylko staram sie pokazywac po czesci absurdalna sytuacje, w ktorej dyskusja - poza paroma wyjatkami - przestaje byc merytoryczna dyskusja, a staje sie zwyczajna pyskowka, i wzajemnym obrzucaniem sie epitetami; jesli - czasami - sobie "pofolguje", to tylko po to, zeby potem posmiac sie z reakcji "tluszczy" (Ciebie oczywiscie do "tluszczy" nie zaliczam); a tak podsumowujac to troche szkoda, ze za duzo tutaj emocji, a za malo argumentow; ale - moze o to chodzi - zeby sie troche "zabawic" taziuta napisał: > Przyrównywanie obrońców odrzuconych (czy dyskryminowanych z różnych powodów), > do pedofili, bardzo źle świadczy o przyrównującym :-( > > silesius.monachijski napisał: > Re: ORGANIZATORZY MARSZU ROWNOSCI NA KANAPIE > > U ANDRZEJA SAMSONA; TAK TRZYMAC I DALEJ WTAJEMNICZENIE "POGLEBIAC"; Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Też się lubię pośmiać, ale nie tak! :-( 21.11.05, 21:45 Wiem, że "różne ludzie mają poczucia humoru" (L.Kydryński), ale pamiętaj że nie wypada się śmiać z choroby. A wielu z Was tak określa homoseksualizm, prawda? Ale oczywiście, to tylko moje zdanie, przy którym pozwolę sobie pozostać. I wcale nie namawiam Ciebie do nagłej zmiany twojego poczucia humoru. Mógłby to być dla Ciebie szok, a tego bym nie chciał. Ale pamiętaj, że jesteś w SALONIE GW, do którego wtargnęło trochę ordynusów (Ciebie do nich nie zaliczam)! :-) silesius.monachijski napisał: Re: Alet taziuta, wybacz; to konwencja tego forum > sprzyja takiemu "folgowaniu"; ale mysle, ze sam rozumiesz, ze ni piosze tego > w zlosci, tylko staram sie pokazywac po czesci absurdalna sytuacje, w ktorej > dyskusja - poza paroma wyjatkami - przestaje byc merytoryczna dyskusja, a > staje sie zwyczajna pyskowka, i wzajemnym obrzucaniem sie epitetami; jesli - > czasami - sobie "pofolguje", to tylko po to, zeby potem posmiac sie z > reakcji "tluszczy" (Ciebie oczywiscie do "tluszczy" nie zaliczam); a tak > podsumowujac to troche szkoda, ze za duzo tutaj emocji, a za malo argumentow; > ale - moze o to chodzi - zeby sie troche "zabawic" > > taziuta napisał: Re: Nie jesteś tutaj sam, Silesiuszu, nie folguj sobie > > Przyrównywanie obrońców odrzuconych (czy dyskryminowanych z różnych powod > > ów), do pedofili, bardzo źle świadczy o przyrównującym :-( Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski OK, taziuta; sprobuje moj jezyk okielznac, choc 21.11.05, 21:56 nie jest to latwe, tym bardziej, ze ostanio dane mi bylo tutaj przeczytac komentarze, w chamski i wulgarny sposob wysmiewajace sie z prawd wiray chrzescijanskiej; jasne, ze nie kazdy musi wierzyc, ale przykrym jest, kiedy - w ferworze dyskusji - co poniektorzy (jak w amoku) "leja piesciami" gleboko ponizej pasa; to pewnie kwestia gustu, czy smaku, a juz starozytni mawiali, ze "de gustibus non disputandum esse puto" taziuta napisał: > Wiem, że "różne ludzie mają poczucia humoru" (L.Kydryński), ale pamiętaj że nie > > wypada się śmiać z choroby. A wielu z Was tak określa homoseksualizm, prawda? > Ale oczywiście, to tylko moje zdanie, przy którym pozwolę sobie pozostać. > I wcale nie namawiam Ciebie do nagłej zmiany twojego poczucia humoru. Mógłby to > > być dla Ciebie szok, a tego bym nie chciał. Ale pamiętaj, że jesteś w SALONIE > GW, do którego wtargnęło trochę ordynusów (Ciebie do nich nie zaliczam)! :-) > > silesius.monachijski napisał: > Re: Alet taziuta, wybacz; to konwencja tego forum > > sprzyja takiemu "folgowaniu"; ale mysle, ze sam rozumiesz, ze ni piosze t > ego > > w zlosci, tylko staram sie pokazywac po czesci absurdalna sytuacje, w kto > rej > > dyskusja - poza paroma wyjatkami - przestaje byc merytoryczna dyskusja, a > > > staje sie zwyczajna pyskowka, i wzajemnym obrzucaniem sie epitetami; jesl > i - > > czasami - sobie "pofolguje", to tylko po to, zeby potem posmiac sie z > > reakcji "tluszczy" (Ciebie oczywiscie do "tluszczy" nie zaliczam); a tak > > podsumowujac to troche szkoda, ze za duzo tutaj emocji, a za malo argumen > tow; > > ale - moze o to chodzi - zeby sie troche "zabawic" > > > > taziuta napisał: > Re: Nie jesteś tutaj sam, Silesiuszu, nie folguj sobie > > > Przyrównywanie obrońców odrzuconych (czy dyskryminowanych z różnych > powod > > > ów), do pedofili, bardzo źle świadczy o przyrównującym :-( Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta A jak ktoś się wyśmiewa z zakłamania KK to OK? :-) 21.11.05, 22:33 Ja wierzę w siebie, ale łaskawie przyznaję, że każdy ma prawo wierzyć w co chce. W Światowida, Jezusa, czy Allaha. Uważam wręcz, że wiara jest całkiem społecznie-użyteczna dla utrzymania w karbach baranków, którym inaczej nie wytłumaczysz (poza tym, że Bóg tego zabrania), dlaczego nie wolno kraść, czy zabijać. Że już o fałszywym świadectwie nie wspomnę :-) Natomiast jest różnica między pociechą duchową, której winni dostarczać księża, a deprawacją i zakłamaniem, w których oni często brylują. Przykład o. Rydzyk! silesius.monachijski napisał: Re: OK, taziuta; sprobuje moj jezyk okielznac, choc > nie jest to latwe, tym bardziej, ze ostanio dane mi bylo tutaj przeczytac > komentarze, w chamski i wulgarny sposob wysmiewajace sie z prawd wiray > chrzescijanskiej; jasne, ze nie kazdy musi wierzyc, ale przykrym jest, kiedy - > w ferworze dyskusji - co poniektorzy (jak w amoku) "leja piesciami" gleboko > ponizej pasa; to pewnie kwestia gustu, czy smaku, a juz starozytni mawiali, > ze "de gustibus non disputandum esse puto" > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A jak ktoś się wyśmiewa z zakłamania KK to OK 21.11.05, 22:53 To Twoja ocena sytuacji; dla sluchaczy RM (tak sadze, choc nie mam danych statystycznych) zaklamana jest GW, zaklamany jestes Ty (moze i ja), zaklamany jest arcybiskup Zycinski czy biskup Pieronek, a wiarygodny ks. prof. Bartnik czy biskup Zawistowski; kategoria zaklamania jest bardzo nieprecyzyjna; faktem jest, ze - juz nawet z punktu widzenia psychologii spolecznej - RM jest w Polsce bardzo potrzebne; jest wentylem bezpieczenstwa, ktory - sluszne skadinad - niezadowolenie znaczacej czesci spoleczenstwa (i nie sa to "moherowe berety" w sposob w miare cywilizowany kanalizuje; nie chcialbym w Polsce partii typu Frontu Narodowego Le Pena, czy niemieckich DVU albo NPD; i widzialem keidys (calkiem niedawno) w Monachium demonstracje "dupkow" z NPD; dobrze, ze w Polsce ich nie ma, i ze o. Rydzyk daje tym niezadowolonych trybune w postaci RM, gdzie moga te swoje bole czy zale wyplakac/wykrzyczec, nie czyniac zbytniej szkody ogolowi taziuta napisał: > Ja wierzę w siebie, ale łaskawie przyznaję, że każdy ma prawo wierzyć w co > chce. W Światowida, Jezusa, czy Allaha. Uważam wręcz, że wiara jest całkiem > społecznie-użyteczna dla utrzymania w karbach baranków, którym inaczej nie > wytłumaczysz (poza tym, że Bóg tego zabrania), dlaczego nie wolno kraść, czy > zabijać. Że już o fałszywym świadectwie nie wspomnę :-) > Natomiast jest różnica między pociechą duchową, której winni dostarczać księża, > > a deprawacją i zakłamaniem, w których oni często brylują. Przykład o. Rydzyk! > > silesius.monachijski napisał: > Re: OK, taziuta; sprobuje moj jezyk okielznac, choc > > nie jest to latwe, tym bardziej, ze ostanio dane mi bylo tutaj przeczytac > > > komentarze, w chamski i wulgarny sposob wysmiewajace sie z prawd wiray > > chrzescijanskiej; jasne, ze nie kazdy musi wierzyc, ale przykrym jest, ki > edy - > > w ferworze dyskusji - co poniektorzy (jak w amoku) "leja piesciami" glebo > ko > > ponizej pasa; to pewnie kwestia gustu, czy smaku, a juz starozytni mawial > i, > > ze "de gustibus non disputandum esse puto" > > Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Nie czytasz GW, więc pewnie nie wiesz skąd to? 21.11.05, 23:14 Wiesz czyje to słowa?: "...środowiska związane z Radiem Maryja na siłę szukają wroga. - Nigdy nie wolno pogardzać wiarą prostych ludzi, ale wolno krytykować ich poglądy. To zła postawa, jeśli ktoś myśli, że skoro jest nas dużo, to mamy rację. Trzeba być samokrytycznym i reformować się niezależnie od tego, czy ktoś nosi moherowy beret czy rogatywkę" :-) silesius.monachijski napisał: Re: A jak ktoś się wyśmiewa z zakłamania KK to OK > To Twoja ocena sytuacji; dla sluchaczy RM (tak sadze, choc nie mam danych > statystycznych) zaklamana jest GW, zaklamany jestes Ty (moze i ja), zaklamany > jest arcybiskup Zycinski czy biskup Pieronek, a wiarygodny ks. prof. Bartnik > czy biskup Zawistowski; kategoria zaklamania jest bardzo nieprecyzyjna; > faktem jest, ze - juz nawet z punktu widzenia psychologii spolecznej - RM > jest w Polsce bardzo potrzebne; jest wentylem bezpieczenstwa, ktory - sluszne > skadinad - niezadowolenie znaczacej czesci spoleczenstwa (i nie sa > to "moherowe berety" w sposob w miare cywilizowany kanalizuje; nie chcialbym > w Polsce partii typu Frontu Narodowego Le Pena, czy niemieckich DVU albo NPD; > i widzialem keidys (calkiem niedawno) w Monachium demonstracje "dupkow" z > NPD; dobrze, ze w Polsce ich nie ma, i ze o. Rydzyk daje tym niezadowolonych > trybune w postaci RM, gdzie moga te swoje bole czy zale wyplakac/wykrzyczec, > nie czyniac zbytniej szkody ogolowi Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Jak znam Twoja przewrotnosc, to to pewnie ktorys 21.11.05, 23:27 z Kaczynskich powiedzial; ale to i tak nie zmieni mojej opinii o RM i o. Rydzyku; tak samo, jak Michnik ma prawo robic swoje media, bardzo ideologicznie ukierunkowane, tak samo ma prawo o. Rydzyk robic swoje media; a ze ktos probuje nam wciskac kit, i twierdzic, ze wszyscy musza stosowac sie do - gloszonych z "kazalnicy" panamichnikowej GW - regul politycznej poprawnosci, pozbawiajac sie w ten sposob rzeczywistego pluralizmu pogladow, do tego zdazylem sie juz przyzwyczaic; ostatnia kampania wyborcza pokazaka jednoznacznie - i tu (po raz piewrszy i penie ostatni) zgodze sie z p. Waniek -, ze tzw. "obiektywne" media sa do cna zaklamane i podporzadkowane (na chwile obecna) interesom jednej partii, i ze potrzeba mediow typu RM; ja potrafie te ataki na RM zrozumiec: zarowno TVP jak i TVN, czy tez RMF, Radio Zet, oczywiscie GW i Polityka, Newsweek i Wprost: ich wszytskich trafil szlag, ze Rydzyk im zrobil "kuku", i pokazal, ze sa mocni w "pysku", ale nie zawsze musza wygrywac; dlatego teraz te wsciekle napady na RM, okraszone "madrosciami" tego przesmieszne wedkarza, "meza stanu" z ulicy Polanki w Gdansku taziuta napisał: > Wiesz czyje to słowa?: "...środowiska związane z Radiem Maryja na siłę szukają > wroga. - Nigdy nie wolno pogardzać wiarą prostych ludzi, ale wolno krytykować > ich poglądy. To zła postawa, jeśli ktoś myśli, że skoro jest nas dużo, to mamy > rację. Trzeba być samokrytycznym i reformować się niezależnie od tego, czy ktoś > > nosi moherowy beret czy rogatywkę" :-) > Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Nie czytasz GW, więc nie wiesz co tracisz! :-) 21.11.05, 23:46 Poproś kogoś w Polsce, żeby Ci odłożył dzisiejszy numer GW, to się dowiesz. Nie był to żaden z Kaczyńskich. :-) No dobra, powiem Ci. Chodziło o program w TVP1, w niedzielę o godz. 11.55 o Radiu Maryja (wiernopoddańczy, a nie krytyczny, jakbyś się mógł spodziewać). Wszyscy się ze sobą zgadzali, jakie to RM jest super. "Ze zgodnego chóru wyłamywał się jedynie ks. Ołdakowski, stwierdzając że ... (co już wiesz) :-) silesius.monachijski napisał: Re: Jak znam Twoja przewrotnosc, to to pewnie ktorys > z Kaczynskich powiedzial; ale to i tak nie zmieni mojej opinii o RM i o. > Rydzyku; tak samo, jak Michnik ma prawo robic swoje media, bardzo > ideologicznie ukierunkowane, tak samo ma prawo o. Rydzyk robic swoje media; a > ze ktos probuje nam wciskac kit, i twierdzic, ze wszyscy musza stosowac sie > do - gloszonych z "kazalnicy" panamichnikowej GW - regul politycznej > poprawnosci, pozbawiajac sie w ten sposob rzeczywistego pluralizmu pogladow, > do tego zdazylem sie juz przyzwyczaic; ostatnia kampania wyborcza pokazaka > jednoznacznie - i tu (po raz piewrszy i penie ostatni) zgodze sie z p. > Waniek -, ze tzw. "obiektywne" media sa do cna zaklamane i podporzadkowane > (na chwile obecna) interesom jednej partii, i ze potrzeba mediow typu RM; ja > potrafie te ataki na RM zrozumiec: > zarowno TVP jak i TVN, czy tez RMF, Radio Zet, oczywiscie GW i Polityka, > Newsweek i Wprost: ich wszytskich trafil szlag, ze Rydzyk im zrobil "kuku", i > pokazal, ze sa mocni w "pysku", ale nie zawsze musza wygrywac; dlatego teraz > te wsciekle napady na RM, okraszone "madrosciami" tego przesmieszne > wedkarza, "meza stanu" z ulicy Polanki w Gdansku > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A GW oczywiscie ten glos w szczegolny sposb 21.11.05, 23:52 "uwypuklila", ob on tak bardzo odpowiada gazetowej "prawdzie"; czyz nie jest to szczyt obiektywizmu? no, i oczywiscie GW chce tylko dobrze dla polskiego katolicyzmu, a dla sluchaczy RM w szczegolnosci; nie, nie bede narazl moich przyjaciol w Polsce na wyrzucanie pieniedzy w bloto, czyli zakup gw; forum GW w zupelnosci wystarczy taziuta napisał: > Poproś kogoś w Polsce, żeby Ci odłożył dzisiejszy numer GW, to się dowiesz. > Nie był to żaden z Kaczyńskich. :-) > > No dobra, powiem Ci. Chodziło o program w TVP1, w niedzielę o godz. 11.55 o > Radiu Maryja (wiernopoddańczy, a nie krytyczny, jakbyś się mógł spodziewać). > Wszyscy się ze sobą zgadzali, jakie to RM jest super. "Ze zgodnego chóru > wyłamywał się jedynie ks. Ołdakowski, stwierdzając że ... (co już wiesz) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Jak znam Twoja przewrotnosc, to to pewnie ktorys 21.11.05, 23:27 z Kaczynskich powiedzial; ale to i tak nie zmieni mojej opinii o RM i o. Rydzyku; tak samo, jak Michnik ma prawo robic swoje media, bardzo ideologicznie ukierunkowane, tak samo ma prawo o. Rydzyk robic swoje media; a ze ktos probuje nam wciskac kit, i twierdzic, ze wszyscy musza stosowac sie do - gloszonych z "kazalnicy" panamichnikowej GW - regul politycznej poprawnosci, pozbawiajac sie w ten sposob rzeczywistego pluralizmu pogladow, do tego zdazylem sie juz przyzwyczaic; ostatnia kampania wyborcza pokazaka jednoznacznie - i tu (po raz piewrszy i penie ostatni) zgodze sie z p. Waniek -, ze tzw. "obiektywne" media sa do cna zaklamane i podporzadkowane (na chwile obecna) interesom jednej partii, i ze potrzeba mediow typu RM; ja potrafie te ataki na RM zrozumiec: zarowno TVP jak i TVN, czy tez RMF, Radio Zet, oczywiscie GW i Polityka, Newsweek i Wprost: ich wszytskich trafil szlag, ze Rydzyk im zrobil "kuku", i pokazal, ze sa mocni w "pysku", ale nie zawsze musza wygrywac; dlatego teraz te wsciekle napady na RM, okraszone "madrosciami" tego przesmieszne wedkarza, "meza stanu" z ulicy Polanki w Gdansku taziuta napisał: > Wiesz czyje to słowa?: "...środowiska związane z Radiem Maryja na siłę szukają > wroga. - Nigdy nie wolno pogardzać wiarą prostych ludzi, ale wolno krytykować > ich poglądy. To zła postawa, jeśli ktoś myśli, że skoro jest nas dużo, to mamy > rację. Trzeba być samokrytycznym i reformować się niezależnie od tego, czy ktoś > > nosi moherowy beret czy rogatywkę" :-) > Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 TUTAJ WSZYSCY SA SILESIUSAMI 21.11.05, 21:32 Troche sie zapedzilas Ta ...ziuta ! Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: TUTAJ WSZYSCY SA SILESIUSAMI 21.11.05, 21:38 ... co to znaczy "zapedzić" ? Zostać pedziem czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: TUTAJ WSZYSCY SA SILESIUSAMI 21.11.05, 21:42 On juz jest pe...dziem . Psssst ! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: TUTAJ WSZYSCY SA SILESIUSAMI 21.11.05, 21:52 Jaka ty masz latwosc do rozpoznawania pedziow. U was w mlodziezy wszechposkiej mowicie tak na kazdego, kto potrafi pisac? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: TUTAJ WSZYSCY SA SILESIUSAMI 21.11.05, 22:08 a to fajna zabawa sie zaczyna! moze tak zrobimy sobie taka spowiedz zbiorowa, i kazdy powie kim jest; to co, bawimy sie? jak w przedszkolu? doktorhabilitowany.1 napisał: > Jaka ty masz latwosc do rozpoznawania pedziow. U was w mlodziezy wszechposkiej > mowicie tak na kazdego, kto potrafi pisac? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: TUTAJ WSZYSCY SA SILESIUSAMI 21.11.05, 22:42 silesius.monachijski napisał: > a to fajna zabawa sie zaczyna! moze tak zrobimy sobie taka spowiedz zbiorowa, > i kazdy powie kim jest; to co, bawimy sie? jak w przedszkolu? Musisz byc na biezaco:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: TUTAJ WSZYSCY SA SILESIUSAMI 21.11.05, 22:55 gdzie mi tam do glebi i przenikliwosci twojego intelektu doktorhabilitowany.1 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > a to fajna zabawa sie zaczyna! moze tak zrobimy sobie taka spowiedz zbior > owa, > > i kazdy powie kim jest; to co, bawimy sie? jak w przedszkolu? > Musisz byc na biezaco:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: TUTAJ WSZYSCY SA SILESIUSAMI 21.11.05, 23:02 Otoz to:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: TUTAJ WSZYSCY SA SILESIUSAMI 21.11.05, 23:11 to puenta godna profesora zwyczajnego a nie ledwie dr.hab doktorhabilitowany.1 napisał: > Otoz to:))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: TUTAJ WSZYSCY SA SILESIUSAMI 21.11.05, 23:17 Przez grzecznosc nie zaprzeczam;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: TUTAJ WSZYSCY SA SILESIUSAMI 21.11.05, 23:31 wykladasz? a na jakiej uczelni? doktorhabilitowany.1 napisał: > Przez grzecznosc nie zaprzeczam;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: TUTAJ WSZYSCY SA SILESIUSAMI 21.11.05, 23:52 Tero jo nie wyklodom; Tero jo sie starom zasluzyc na mojego nicka:))) No zgadnij - jestem z Poznania:))) Alma Mater Posnaniensis!!!;) A Ty sie parasz wykladostwem? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Ale dlaczego, "Psssst"? :-) 21.11.05, 21:58 Przecież pedzie (wg ciebie) uwielbiają się obnosić ze swoją seksualnością! Ja się swojej nie wstydzę, a ty? Opowiedz nam coś o swoich upodobaniach :-) katolik_polski1 napisał: > On juz jest pe...dziem . > Psssst ! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Katolik-polski1 tylko o tym myśli :-) 21.11.05, 21:49 Zgaduję, iż dobrze odgadłaś. On jest chyba krypto, nie wiedział o tym, dopiero ostatnie wydarzenia mu uzmysłowiły, że też się gdzieś zapedził :-) orellafellaci napisała: > ... co to znaczy "zapedzić" ? Zostać pedziem czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Katolik-polski1 tylko o tym myśli :-) 21.11.05, 21:57 krypto - bo po kryptach sie mietola z innymi wszami polskimi:)) Ostatnio jak ich Jankowski do krypty wprowadzil, to przez 3 dni nie wychodzili, a potem byl skandal, bo jeden ministrant sypnal;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Co za glebia umyslu "dochtora fetoris causa" 21.11.05, 22:11 A moze tak - zamiast Jankowskiego - wsiadlbys na Michnika albo inszego Kuronia? doktorhabilitowany.1 napisał: > krypto - bo po kryptach sie mietola z innymi wszami polskimi:)) Ostatnio jak > ich Jankowski do krypty wprowadzil, to przez 3 dni nie wychodzili, a potem byl > skandal, bo jeden ministrant sypnal;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Jezu, aż mi głupio! Wyjdzie, że Cię ustawiam! 21.11.05, 22:36 Ale znowu się zapędziłeś (przez ę :-)! Chociaż zmarłych mógłbyś zostawić w spokoju :-( silesius.monachijski napisał: > A moze tak - zamiast Jankowskiego - wsiadlbys na Michnika albo inszego Kuronia? > > doktorhabilitowany.1 napisał: > > > krypto - bo po kryptach sie mietola z innymi wszami polskimi:)) Ostatnio > jak > > ich Jankowski do krypty wprowadzil, to przez 3 dni nie wychodzili, a pote > m > byl > > skandal, bo jeden ministrant sypnal;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Jezu, aż mi głupio! Wyjdzie, że Cię ustawiam! 21.11.05, 22:41 dlaczego sie zapedzilem? mam szacunek do zmarlych, co nie znaczy, ze nie wolno mi powiedziec, ze Kuron popelnil w swoim zyciu wiele bledow, a i swinstwa mu sie zdarzaly; a dlatego wolno sie nim zajac, bo co poniektorzy probuja z niego takiego "swieckiego swietego" uczynic; a z taka ocena Kuronia bede zawsze walczyc; nie ma tu nic do rzeczy, ze umarl; kierujac sie Twoja maksyme - wybacz to drastyczne porownanie - nie wolno byloby niczego zlego powiedziec o Hitlerze czy Stalinie, no bo przeciez oni umarli, a o zmarlych: "nihil nisi bene" taziuta napisał: > Ale znowu się zapędziłeś (przez ę :-)! Chociaż zmarłych mógłbyś zostawić w > spokoju :-( > > silesius.monachijski napisał: > > > A moze tak - zamiast Jankowskiego - wsiadlbys na Michnika albo inszego > Kuronia? > > > > doktorhabilitowany.1 napisał: > > > > > krypto - bo po kryptach sie mietola z innymi wszami polskimi:)) Ost > atnio > > jak > > > ich Jankowski do krypty wprowadzil, to przez 3 dni nie wychodzili, > a pote > > m > > byl > > > skandal, bo jeden ministrant sypnal;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: O.K., może masz rację :-) 21.11.05, 23:32 Cieszy mnie, że nie jesteś aż tak spolegliwy, aby się ze wszystkim zgadzać. Bo faktycznie, czasami (!!!) możesz mieć rację, obstając przy swoim :-) silesius.monachijski napisał: Re: Jezu, aż mi głupio! Wyjdzie, że Cię ustawiam! > dlaczego sie zapedzilem? mam szacunek do zmarlych, co nie znaczy, ze nie > wolno mi powiedziec, ze Kuron popelnil w swoim zyciu wiele bledow, a i > swinstwa mu sie zdarzaly; a dlatego wolno sie nim zajac, bo co poniektorzy > probuja z niego takiego "swieckiego swietego" uczynic; a z taka ocena Kuronia > bede zawsze walczyc; nie ma tu nic do rzeczy, ze umarl; kierujac sie Twoja > maksyme - wybacz to drastyczne porownanie - nie wolno byloby niczego zlego > powiedziec o Hitlerze czy Stalinie, no bo przeciez oni umarli, a o > zmarlych: "nihil nisi bene" Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: O.K., może masz rację :-) 21.11.05, 23:54 dziekuje; w rzeczy samej, gdybysmy mieli takie same badz podobne poglady, to tez mozliwa bylaby ciekawa rozmowa, ale moze jednak ubozsza o ten element przekory w naszych wypowiedziach taziuta napisał: > Cieszy mnie, że nie jesteś aż tak spolegliwy, aby się ze wszystkim zgadzać. > Bo faktycznie, czasami (!!!) możesz mieć rację, obstając przy swoim :-) > > silesius.monachijski napisał: > Re: Jezu, aż mi głupio! Wyjdzie, że Cię ustawiam! > > dlaczego sie zapedzilem? mam szacunek do zmarlych, co nie znaczy, ze nie > > wolno mi powiedziec, ze Kuron popelnil w swoim zyciu wiele bledow, a i > > swinstwa mu sie zdarzaly; a dlatego wolno sie nim zajac, bo co poniektorz > y > > probuja z niego takiego "swieckiego swietego" uczynic; a z taka ocena Kur > onia > > bede zawsze walczyc; nie ma tu nic do rzeczy, ze umarl; kierujac sie Twoj > a > > maksyme - wybacz to drastyczne porownanie - nie wolno byloby niczego zleg > o > > powiedziec o Hitlerze czy Stalinie, no bo przeciez oni umarli, a o > > zmarlych: "nihil nisi bene" Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Jezu, aż mi głupio! Wyjdzie, że Cię ustawiam! 22.11.05, 02:59 Ja podobnie krytykuję masę błędów i wad Wojtyły, chociaż umarł. To już nie są osoby, lecz karty naszej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Co za glebia umyslu "dochtora fetoris causa" 22.11.05, 19:19 Właśnie - przecież Michnik też jest homofobem - nie pamietacie coprzed komisją rywinowską mówił o pedałach w czerwonych skarpetkach ???... ;))) A co do Kuronia, to już by była nekrofilia... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
inkoguto Re: Co za glebia umyslu "dochtora fetoris causa" 22.11.05, 19:26 Pamiętam. Że nosili je bikiniarze. A Błochowiak "że pedały też". Co podpisujesz się pod posłanką ? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Co za glebia umyslu "dochtora fetoris causa" 22.11.05, 22:13 No patrz... młoda posłanka z "postępowego" SLD i taki homofob !!!... A Michnik nie zaprzeczył !... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Katolik-polski1 tylko o tym myśli :-) 22.11.05, 19:16 To ty nie wiedziałeś o tym, że sąd prawomocnym wyrokiem uniewinnił ks. Jankowskiego od zarzutu molestowania (homo)seksualnego ???... Zatem to co napisałeś jest zwykłym oszczerstwem, za które w każdym demokratycznym państwie musiałbyś drogo zapłacić, doktorze ch...abilitowany... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Katolik-polski1 tylko o tym myśli :-) 21.11.05, 22:01 Dzien i noc marze o twojej obrosnietej dupie ! Twoj nieogolony ryj przyprawia mnie o zawrot glowy ! Pytanko dyskretne . Golisz d..pe ??? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Do tej pory d... nie goliłem, ale dla ciebie? O.K. 21.11.05, 22:34 katolik_polski1 napisał: > Dzien i noc marze o twojej obrosnietej dupie ! > Twoj nieogolony ryj przyprawia mnie o zawrot glowy ! > Pytanko dyskretne . > Golisz d..pe ??? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Orella, za bardzo sie ma forum "ustosunkowujesz" 21.11.05, 21:57 stad tez i zmeczenie, przenoszace sie na bylejakosc twojego myslenia i komentarzy orellafellaci napisała: > ... co to znaczy "zapedzić" ? Zostać pedziem czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Nie obrazaj Silesiusa;) 21.11.05, 21:56 Kilka razy pisales, ze tu jest tylu homikow, ze ci sie chce wymiotowac, a teraz, ze wszyscy oni sa Silesiusami. W kategoriach Silesiusa to pewnie zniewaga:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski "dochtor fetoris causa" napewno nie jest w stanie 21.11.05, 22:13 mnie obrazic; co najwyzej swoja "madroscia" i "przenikliwoscia mysli" rozsmieszyc doktorhabilitowany.1 napisał: > Kilka razy pisales, ze tu jest tylu homikow, ze ci sie chce wymiotowac, a > teraz, ze wszyscy oni sa Silesiusami. W kategoriach Silesiusa to pewnie > zniewaga:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Z kolei Ty nie obrazaj katolika_polskiego 21.11.05, 22:35 Rozumiem, ze Cie rozjuszyl porownaniem do homoseksualistow, ale nazywanie go "doctorem fetoris causa" nie uczyni Polski lepsza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski "dochtor fetoris causa" to Ty, tzw. "dr.hab" 21.11.05, 22:42 doktorhabilitowany.1 napisał: > Rozumiem, ze Cie rozjuszyl porownaniem do homoseksualistow, ale nazywanie > go "doctorem fetoris causa" nie uczyni Polski lepsza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Ale sie silisz silezjuszu:)) 21.11.05, 22:58 Nie nabierzesz mnie, ja wiem, ze to bylo do katolika_plaskiego:)) Tak wynikalo z kontekstu, a przeciez nie sadze, abys czytal i pisal bez zrozumienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Ale sie silisz silezjuszu:)) 21.11.05, 23:12 kazdemu zrozumienie wedlug posiadanych przymiotow umyslu doktorhabilitowany.1 napisał: > Nie nabierzesz mnie, ja wiem, ze to bylo do katolika_plaskiego:)) Tak wynikalo > z kontekstu, a przeciez nie sadze, abys czytal i pisal bez zrozumienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Ale sie silisz silezjuszu:)) 21.11.05, 23:20 Slusznie prawisz;) Nie wiem tylko, czy katolik_plaski1 to zrozumie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Ale sie silisz silezjuszu:)) 21.11.05, 23:32 sapientia satis; katolik nape´wno to zrozumie doktorhabilitowany.1 napisał: > Slusznie prawisz;) Nie wiem tylko, czy katolik_plaski1 to zrozumie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Ale sie silisz silezjuszu:)) 21.11.05, 23:39 no nie wiem, tego nigdy nie za wiele:)) I nie wiem, czy zrozumie to nasz wdzieczny obiekt rozmowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Ale sie silisz silezjuszu:)) 21.11.05, 23:43 alez bazdmy dzisiaj dobrzy dla siebie; w koncu jestesmy tutaj podmiotami; michnik nam pozwolil na ten luksus, wiec aksamitne kapelusze i moherowe berety z glowy, prosze Panstwa! doktorhabilitowany.1 napisał: > no nie wiem, tego nigdy nie za wiele:)) I nie wiem, czy zrozumie to nasz > wdzieczny obiekt rozmowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Ale sie silisz silezjuszu:)) 21.11.05, 23:57 Po tym co napisalismy mialbym pewne opory przed wdzianiem takich nakryc glowy:)) Ale przychylam sie do milego postulatu o byciu milym. Zreszta jakis czas temu przyjalem zasade 'staraj sie byc milym i nikogo nie obrazac':)) Inaczej mowiac, pragne adresowac me przeslanie do ludzi o 'widzialnym' poczuciu humoru:)) Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.harry4 oj, habilitowany, habilitowany... 21.11.05, 22:20 Czyżby w Twoim nicku zawierała się tęsnkota za ukończeniem przyzakładowej podstawówki jeszcze przed trzydziestką? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: oj, habilitowany, habilitowany... 21.11.05, 22:25 Nie, on pewnie konczyl WUML, i teraz mu sie przysnilo, ze jest "habilitowany"; brudny.harry4 napisał: > Czyżby w Twoim nicku zawierała się tęsnkota za ukończeniem przyzakładowej > podstawówki jeszcze przed trzydziestką? Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.harry4 Re: oj, habilitowany, habilitowany... 21.11.05, 22:29 Co to jest WUML? Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: oj, habilitowany, habilitowany... 21.11.05, 22:36 Wieczorowy Uniwersytet Marksizmu Leninizmu dla absolwentów podstawówki.. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: oj, habilitowany, habilitowany... 21.11.05, 22:37 to pzpr za komuny stworzyla - dla czerwonych aktywistow, ktorzy byli za glupi na normalny uniwerek - Wyzszy Uniwersytet Marksizmu-Leninizmu; wielu czerwonych bonzow to konczylo, m.in. tow. leszek miller brudny.harry4 napisał: > Co to jest WUML? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: oj, habilitowany, habilitowany... 22.11.05, 03:05 A wy się nie dostaliście, ze tak się cały czas tym WUMLem przerzucacie? Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: oj, habilitowany, habilitowany... 21.11.05, 22:33 Eee tam on jest re-habilitowany..przez Andrzeja S...w dzieciństwie.. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: oj, habilitowany, habilitowany... 21.11.05, 22:37 Ja tam nie wszedlem, bo jak juz mialem wejsc, to wlasnie Romek Giertych wychodzil ocierajac usta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Juz nie dam rady:)))) 21.11.05, 22:35 brudny.harry4 napisał: > Czyżby w Twoim nicku zawierała się tęsnkota za ukończeniem przyzakładowej > podstawówki jeszcze przed trzydziestką? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski To popusc:)) 21.11.05, 22:43 doktorhabilitowany.1 napisał: > brudny.harry4 napisał: > > > Czyżby w Twoim nicku zawierała się tęsnkota za ukończeniem przyzakładowej > > > podstawówki jeszcze przed trzydziestką? > Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 :))) tez nie moge, zostawilem moher w domu:) 21.11.05, 22:59 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski To popros Rokite o aksamitny kapelusz!! 21.11.05, 23:06 doktorhabilitowany.1 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Wiecej sie tam zmiesci i przyjemniej wycierac:))) 21.11.05, 23:08 Ale moher ma w sobie cos perwersyjnego;) Poza tym bardziej sie kojarzy z brunatnym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Wiecej sie tam zmiesci i przyjemniej wycierac 21.11.05, 23:14 a mnie sie moher raczej z czerwonym kojarzy, a daltonista jednak nie jestem doktorhabilitowany.1 napisał: > Ale moher ma w sobie cos perwersyjnego;) Poza tym bardziej sie kojarzy z > brunatnym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Wiecej sie tam zmiesci i przyjemniej wycierac 21.11.05, 23:19 Widac nie zwracasz uwagi na subtelnosci;) Ale czerwony tez moze byc - czerwony i brunatny to kolory jednoznacznie mi sie kojarzace z efektem czynnosci, do ktorej czynimy aluzje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Wiecej sie tam zmiesci i przyjemniej wycierac 21.11.05, 23:35 aksamitne kapelusze bywaja czarne (jak chocby ten slynny pewnego niedoszlego premiera), a to latwo skojarzyc ze "szwarccharakterem"; i wtedy bigos gotowy: mogloby wyjsc na to, ze z tego duetu przerzucajacego sie beretami i aksamitnymi kapeluszami, wyszedlby jakis dziwny stwor w pickelhaubie pradziadka doktorhabilitowany.1 napisał: > Widac nie zwracasz uwagi na subtelnosci;) Ale czerwony tez moze byc - czerwony > i brunatny to kolory jednoznacznie mi sie kojarzace z efektem czynnosci, do > ktorej czynimy aluzje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Wiecej sie tam zmiesci i przyjemniej wycierac 22.11.05, 00:02 Wlasnie jestem ciekaw do jakiej formacji wcielili mojego pradziadka... Ale faktycznie zostawmy nakrycia glowy, powoli sie zwijam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Wiecej sie tam zmiesci i przyjemniej wycierac 22.11.05, 19:33 Aż się boję zasugerować nakrycie głowy pewnego redaktora naczelnego z wielka raną na czole... ;))) (ciekawe, czy przejdzie, czy przyjdą po mnie... ?) Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Juz nie dam rady.................... 21.11.05, 22:56 Intelekt doceniam,,nie powiem..skończyć WUML to naprawdę nobilitacja..na I sekretarza... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Juz nie dam rady.................... 21.11.05, 23:02 Chodzilo mi o to, ze juz nie zdaze przed 30-tka skonczyc podstawowki przyzakladowej;) Ze tez tobie trzeba wszystko tlumaczyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Alez katoliku_płaski1! 21.11.05, 23:23 100 razy juz mnie o to pytano:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek jak już chcieli pałować to mogli wszystkich 21.11.05, 21:39 i tych z marszu i tych przeciw- miało by to jakąś logiczna całośc, a tak to zwykłe wchodzenie w kaczy kuper Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 "Wchodzenie w kaczy kuper" może być 21.11.05, 21:50 w tut. sytuacji nielada traumatycznym przedsięwzięciem. Zdaje sie, ze kanapa prof. Samsona jeszcze szeleści sprężynami.- mrlusiek napisał: > i tych z marszu i tych przeciw- miało by to jakąś logiczna całośc, a tak to > zwykłe wchodzenie w kaczy kuper Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski No prosze, jak bardzo "aseksualny" jest tok mysli 21.11.05, 22:30 u Carlitosa; zawsze podejrzewalem, ze Carlitos, oceniajac innych czy pewne zdarzenia badz zjawiska, wychodzi ze swojego egoistycznego punktu widzenia, ´poza ktory nie jest w stanie wykroczyc; to odnosi sie takze do jego opinii, iz myslenie przeciwnikow gejowskiej hucpy w Poznaniu jest pod znaczacym wplywem projekcji seksualnych; a teraz wyszlo szydlo z worka: to carlitos nie jest w stanie uwolnic sie od kontekstu "czynnosci seksualnych" (ze sobie na eufemizm pozwole), probujac podjac polemike na forum; lekarzu: zacznij leczenie od samego siebie carlitos35 napisał: > w tut. sytuacji nielada traumatycznym przedsięwzięciem. Zdaje sie, ze kanapa > prof. Samsona jeszcze szeleści sprężynami.- > > mrlusiek napisał: > > > i tych z marszu i tych przeciw- miało by to jakąś logiczna całośc, a tak > to > > zwykłe wchodzenie w kaczy kuper Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: jak już chcieli pałować to mogli wszystkich 21.11.05, 22:02 A nie pałowali równo?Szczególnie tych niepełnosprawnych i kolorowych....Leżacych w szpitalach ? Hucpa odmieńców nie zna granic...czy macie zgodę organizacji osób niepełnosprawnych na wycieranie sobie mordy pod ich szyldem ? Prostacka socjotechnika .. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: jak już chcieli pałować to mogli wszystkich 22.11.05, 03:08 A może to niepełnosprawni używają homoseksualistów jako tarczy. Mieli na czołach wypisane, że są pedziami czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: jak już chcieli pałować to mogli wszystkich 22.11.05, 19:30 A na koniec, dla pełnego usatysfakcjonowania mrluśka, powinni się sami nawzajem spałować... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 W zeszlym roku w Poznaniu nie bylo starc 21.11.05, 21:46 Policja wyperswadowala organizatorom marszu trase, ktora zablokowali nazole z MW i postawila kordon, zza ktorego nazole rzucaly czym sie dalo, miesem i nienawistnymi galkami ocznymi:)) I nie bylo zniszczen mimo wszystko, wiec brak zgody w tym roku byl debilny. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Nie debilizm, lecz oportunizm :-( 21.11.05, 21:55 Witam, wyrachowanie (nie debilizm) stało za zakazem. Choć, sądząc po skutkach, może rzeczywiście debilizm, którego po Grobelnym się nie spodziewaliśmy? :-) doktorhabilitowany.1 napisał: > Policja wyperswadowala organizatorom marszu trase, ktora zablokowali nazole z > MW i postawila kordon, zza ktorego nazole rzucaly czym sie dalo, miesem i > nienawistnymi galkami ocznymi:)) I nie bylo zniszczen mimo wszystko, wiec > brak zgody w tym roku byl debilny. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Nie debilizm, lecz oportunizm :-( 21.11.05, 22:06 Otoz to:))) Pozdrawiam serdecznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: A rownajcie sie w domach a nie na ulicy! 21.11.05, 21:51 .Kowalczyk dodała, że dziękuje wszystkim uczestnikom sobotniej demonstracji za udział w akcji obywatelskiego nieposłuszeństwa. Czyli pedalstwo nawoluje do a n a r c h i i!!!! P.S.Podobno demokracja polega na tym ze ludzie czegos chca lub nie chca. Jezeli WIEKSZOSC nie zyczy sobie ogladania odmiencow bo to budzi tej wiekszosci wstret to nalezy uszanowac racje wiekszosci. Krzykliwe grupy roznego rodzaju odmiencow przedkladaja prawa mniejszosci nad prawa wiekszosci. A to juz nie jest demokracja. To jest zwyczajny burdel. Parada pedalow, onanistow, organistow, cyklistow,...Jak ma zmienic swoj poglad ktos kto obejrzy na paradzie macajacych sie pedalow? Nie dociera do organizatorow , ze spoleczenstwo nie interesuje sie tym, kto kogo i jak dupcy byle obie, dorosle, strony wyrazily na to zgode.A TO WLASNIE OZNACZA ROWNOSC I TOLERANCJE. NIKOGO NIE INTERESUJE JAK JA TO ROBIE Z ZONA. NIKOGO NIE INTERESUJE JAK MOJ SASIAD TO ROBI Z KOLEGA CZY KTOS INNY SAM SOBIE!Czy chodzi o cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 Do demokratow 21.11.05, 21:55 Dla tych ktorym mila jest DEMOKRACJA, moze wejsc na ta strone i zostaiwc swoj podpis pod protestem kobiety-kobietom.com/queer/art.php?art=2887 "PROTEST OBYWATELSKI W SPRAWIE WYDARZEŃ W POZNANIU 19.11.2005 Nadal zbierane sa podpisy: swoje poparcie wysyłajcie na adres e_tomaszewicz@o2.pl Przebieg wydarzeń związanych z (udaremnionym) Marszem Równości, który miał odbyć się 19 listopada 2005 roku w Poznaniu z okazji Międzynarodowego Dnia Tolerancji UNESCO, pokazuje, że w Polsce łamie się zarówno prawa człowieka, jak i zasady demokracji. Jedną z głównych zasad demokracji jest to, że nie wolno zakazywać pokojowych demonstracji, w trakcie których manifestuje się swoje poglądy oraz postawy. Marsz Równości mógł być tylko potwierdzeniem i wsparciem zasad demokratycznych. Tymczasem ze względów ideologicznych władze miasta wydały zakaz Marszu. Oficjalne powołanie się na względy bezpieczeństwa i porządku jest tylko wykrętem i pretekstem, ponieważ siły porządkowe zostały zgromadzone w takiej ilości, że demonstracja mogła się odbyć bez przeszkód. Zmobilizowano m.in. policję konną oraz oddziały szturmowe w ilości przewyższającej liczbę demonstrujących. To właśnie uczestnicy marszu byli narażeni na atak nie tylko ze strony homofobicznych i agresywnych kontr-demonstrantów, ale, jak mówią świadkowie, także ze strony policji, która w radiowozach biła zatrzymanych. Zwracamy uwagę na to, że 11 listopada w Częstochowie skrajnie prawicowa organizacja ONR, wykrzykująca antysemickie i rasistowskie hasła, spokojnie przeszła przez miasto w asyście policji, choć z pewnością pochód ten nie miał pokojowego charakteru. Decyzja o zakazie przemarszu w Poznaniu jest kolejnym krokiem przeciwko zagwarantowanemu w Konstytucji Rzeczpospolitej Polskiej i w Unii Europejskiej prawu, które zakazuje dyskryminacji oraz gwarantuje wszystkim obywatelom swobodę wyrażania poglądów i wolność zgromadzeń. Wyrażamy głęboki sprzeciw wobec postępującego procesu ograniczania i łamania praw człowieka w Polsce. Chcemy żyć w państwie, które gwarantuje równe traktowanie obywateli bez względu na ich wiek, płeć, orientację seksualną, kolor skóry, wyznanie czy poglądy polityczne - oraz szanuje swoje gwarancje. Polska nie jest według nas obecnie takim państwem. Polska jest krajem dyskryminacji. Na to nie wyrażamy zgody." Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Do demokratow 21.11.05, 22:27 No tak...a prawa szanować nie trzeba...można je łamnać w imię kilku promili populacji w ramach "obywatelskiego nieposłuszeństwa" nie szanującego demokratycznych wyborów .. No to mamy...demokrację wedle homoli..pałować MW a nie po równo... Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Do demokratow 22.11.05, 03:18 Pałować zadymiaczy, agresorów. Prawem nadrzędnym jest konstytucja i prawa człowieka. Czy należy pałować ludzi palących w miejscach publicznych, przeklinających, przechodzących miejscach niedozwolonych? Przecież to ten kaliber wykroczenia. Co innego napaść i nawoływanie do przestępstw w wykonaniu wszechpolaków i ich towarzyszy-bandytów. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Do demokratow - dizeki 21.11.05, 22:33 Wyslalem maila z poparciem dla protestu, dzieki za linka:)) Malo brakowalo bym sie nadzial na jakis konkurs, ktory tam wyskakuje:)) Na szczescie moj komp nie otwiera takich obrazkow;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzy Re: Do demokratow - odpowiedź 21.11.05, 22:41 Rację miał nie-ś.p. Karol Marx, który napisał: "Żeby zbudować komunizm wystarczy wprowadzić demokrację". Precz z homoterrorem! stachura.bo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Do demokratow - odpowiedź 21.11.05, 22:45 andrzy napisał: > Rację miał nie-ś.p. Karol Marx, który napisał: "Żeby zbudować komunizm > wystarczy wprowadzić demokrację". No to teraz jasne po co Kaczynscy walczyli o demokracje:)) Teraz juz sa o krok dalej w kontynuowaniu dziela swego proroka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Do demokratow - odpowiedź 22.11.05, 03:19 No właśnie racji nie miał. Kraje demokratyczne nie są komunistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: A rownajcie sie w domach a nie na ulicy! 22.11.05, 03:12 Poczytaj sobie o demokracji, bo pomyliła ci suę z dyktaturą większości. Decyzje w demokracji podejmuje większość (z zasady, ale przecież na rządzący PiS głosowało trochę ponad 10% uprawnionych), ale wyrazić opinięmoże każdy. Poza tym nie pamiętam żadnego głosowania, które potwierdzałoby, że u większości obywateli geje wywołują wstęt. To już nawet nie dyktatura większości a zwykła manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
tragish Re: Organizatorzy Marszu Równości złożą skargę do 21.11.05, 22:03 czy naprawdę chcemy takich widoków na ulicach polskich miast i wsi??? www.blgp.be/pictures2005/fr.php?key=624&size=medium Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: Organizatorzy Marszu Równości złożą skargę do 21.11.05, 22:11 Czy kiedykolwiek widziałeś takie obrazki na którejkolwiek z parad polskich ? Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Anella ty się nie dekoncentruj 21.11.05, 22:30 Tylko mi odpowiedz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=32293519&a=32324960 Najpierw prowokujesz, a potem uciekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 orellafellaci - sposoby leczenia zboczenia 21.11.05, 23:00 orellafellaci, zboczeniec jest zboczencem bez wzgledu na szerokosc geograficzna. Wasze psychiatryczne problemy widac na co dzien w publicznym kiblu :)))) No i te napisy :))))))))) Psychiatrzy niewiele moga tu zrobic .. moze chirurg bylby wam pomocny? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Koneser dworcowej poezji ponownie na forum :D 21.11.05, 23:17 Noi co tam znów nowego wyczytałeś w swoich ulubionych przybytkach kultury ze znaczkiem jakości "OO" ? Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 [...] 22.11.05, 00:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: Anella ty się nie dekoncentruj 21.11.05, 23:13 Przepraszam autko, jutro OK ? Zastanawiam się dlaczego wini się gejów za to że chorują na AIDS - przecież homosekusalizm istnieje od zarania dziejów, a AIDS przyszło potem. Dobranoc, jutro pogadamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Re: Anella ty się nie dekoncentruj 21.11.05, 23:29 Epidemia HIV/AIDS dziwnie zbiega się w czasie z rozkwitem wolnej miłości oraz narodzinami "ruchów wyzwolenia gejów" w USA. San Francisco, które było jednym z epicentów HIV/AIDS, jest po dziś dzień centrum tzw. "kultury gejowskiej". No i jeśli bezwzględne liczby pokazują że ktoś częściej na coś choruje to chyba trudno mówić o tym że go dyskryminują czy obwiniają? Może on się powinien zastanowić dlaczego częściej choruje? Równie dobrze mógłbyś spytać dlaczego górników obwiniają o częstsze zachorowania na pylicę albo dziwki na trypra czy rzężączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: Anella ty się nie dekoncentruj 21.11.05, 23:33 autko, AIDS jest chorobą odzwierzęcą - przeszło na człowieka z afrykańskich małp, a nie z gejów z Californii .... Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Marksizm a geizm 21.11.05, 23:50 Marksizm: byt rodzi swiadomosc Geizm: odbyt rodzi swiadomosc. Trudno sie wiec dziwic zboczencom ze dla zaspokojenia zboczenia rzucili sie na malpy. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: Marksizm a geizm 22.11.05, 00:03 przestań się pałętać w moim pobliżu - zdecydowanie Cię nie lubię i ostrzegam że będę tępić jeśli nie posłuchasz. Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.harry4 super zdjęcia! 21.11.05, 22:14 Fajne! www.blgp.be/pictures2005/fr.php?key=321&size=medium www.blgp.be/pictures2005/fr.php?key=333&size=medium www.blgp.be/pictures2005/fr.php?key=333&size=medium www.blgp.be/pictures2005/fr.php?key=429&size=medium www.blgp.be/pictures2005/fr.php?key=503&size=medium www.blgp.be/pictures2005/fr.php?key=542&size=medium www.blgp.be/pictures2005/fr.php?key=542&size=medium www.blgp.be/pictures2005/fr.php?key=603&size=medium www.blgp.be/pictures2005/fr.php?key=622&size=medium www.blgp.be/pictures2005/fr.php?key=640&size=medium to chba najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: super zdjęcia! 22.11.05, 19:45 Jako heteryk jestem jak najbardziej ZA paradami gołych lesbijek !!! ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Na wsi - koniecznie !!! 21.11.05, 22:30 tragish napisał: > czy naprawdę chcemy takich widoków na ulicach polskich miast i wsi??? > > www.blgp.be/pictures2005/fr.php?key=624&size=medium Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Co tam robi Giertych w blond peruce? 21.11.05, 22:41 tragish napisał: > czy naprawdę chcemy takich widoków na ulicach polskich miast i wsi??? > www.blgp.be/pictures2005/fr.php?key=624&size=medium Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Tobie sie z Michnikiem pomylilo! 21.11.05, 22:46 To przeciez jego polkule mozgowe doktorhabilitowany.1 napisał: > tragish napisał: > > > czy naprawdę chcemy takich widoków na ulicach polskich miast i wsi??? > > > www.blgp.be/pictures2005/fr.php?key=624&size=medium > > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Masz na mysli "glebie umyslu" adasia? 21.11.05, 23:14 doktorhabilitowany.1 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A o czym Ty PiSales? :)))) 21.11.05, 23:37 PiSalem na PO i SLD (oczywiscie chodzi mi o temat) doktorhabilitowany.1 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
himax PIERWSZA WIADOMOSC W GW "PEDALY SIE POSKARZA" 21.11.05, 22:13 I tak juz od kilku dni. Czy GW juz nie ma innych ciekawszych i wazniejszych wiadomosci niz co dwiaci planuja ze soba robic. Kogo to obchodzi?. Proponuje bojkot GW. Niech dewiaci czytaja ja, zobaczymy jak dlugo przezyje. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PIERWSZA WIADOMOSC W GW "PEDALY SIE POSKARZA" 21.11.05, 22:33 himax napisał: > Proponuje bojkot GW. Niech dewiaci czytaja ja, zobaczymy jak dlugo przezyje. A kysz. Nikt tu za toba nie będzie tęsknić. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: PIERWSZA WIADOMOSC W GW "PEDALY SIE POSKARZA" 21.11.05, 22:42 Pewnie,i nikt nie kupi tej makulatury....w sieci jest gratis Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Mam Cię! Płoszysz nam zwierzynę! :-) 21.11.05, 22:45 bio.mum napisała: > himax napisał: > > > Proponuje bojkot GW. Niech dewiaci czytaja ja, zobaczymy jak dlugo przezy > je. > > > A kysz. Nikt tu za toba nie będzie tęsknić. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Mam Cię! Płoszysz nam zwierzynę! :-) 21.11.05, 22:47 taziuta napisał: Przepraszam. Obiecuję, że to było przedostani raz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Mnie stad nikt i nic nie wyploszy 21.11.05, 22:57 taziuta napisał: > bio.mum napisała: > > > himax napisał: > > > > > Proponuje bojkot GW. Niech dewiaci czytaja ja, zobaczymy jak dlugo > przezy > > je. > > > > > > A kysz. Nikt tu za toba nie będzie tęsknić. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Mnie stad nikt i nic nie wyploszy 21.11.05, 23:04 Mocne slowa ! Respekt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta To moja wygolona d... już ci nie wystarczy? :-( 21.11.05, 23:18 Nie zapomnij o mydełku :-) katolik_polski1 napisał: Re: Mnie stad nikt i nic nie wyploszy (napisał: silesius.monachijski) > Mocne slowa ! > Respekt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: To moja wygolona d... już ci nie wystarczy? : 21.11.05, 23:30 Nie ,zadnego zainteresowania ! Teraz bedziesz na pewno przezywal dramat, ale nie bierz tego osobiscie ! Oriella cie przytuli ! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Mnie stad nikt i nic nie wyploszy 21.11.05, 23:04 Nawet nikt nie probuje:)) po co pozbywac sie atrakcji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Mnie stad nikt i nic nie wyploszy 21.11.05, 23:16 i z wzajemnoscia; czytajac niektore posty niektorych adwersarzy starczy mi materialu do smiechu na conajmniej tydzien; wiec prosze: bron Boze nie uciekajcie, i piszcie dalej; w koncu smiech to zdrowie; doktorhabilitowany.1 napisał: > Nawet nikt nie probuje:)) po co pozbywac sie atrakcji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Mnie stad nikt i nic nie wyploszy 21.11.05, 23:24 A jakze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Mnie stad nikt i nic nie wyploszy 21.11.05, 23:39 i wten sposob doszlismy - wielce okreznym rozumowaniem - do wspolnego mianownika doktorhabilitowany.1 napisał: > A jakze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Mnie stad nikt i nic nie wyploszy 21.11.05, 23:48 To wielce ciekawe, bo jest on potrzebny by dodac ulamki, ktore jakby nie bylo symbolizuja dzielenie. Czyli cos takiego jak wspolny mainownik jest mozliwe do osiagniecia... Ciekawe, czy byl to nasz najmniejszy wspolny mianownik? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Mnie stad nikt i nic nie wyploszy 21.11.05, 23:55 trudno ocenic; to dopiero pokaza nastepne (po) rachunki na forum doktorhabilitowany.1 napisał: > To wielce ciekawe, bo jest on potrzebny by dodac ulamki, ktore jakby nie bylo > symbolizuja dzielenie. Czyli cos takiego jak wspolny mainownik jest mozliwe do > osiagniecia... Ciekawe, czy byl to nasz najmniejszy wspolny mianownik? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Mnie stad nikt i nic nie wyploszy 22.11.05, 02:45 A z Polski coś cie wypłoszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski CZYZBYM TO JA TUTAJ KOGOS WYPLOSZYL !! 21.11.05, 23:44 taziuta napisał: > bio.mum napisała: > > > himax napisał: > > > > > Proponuje bojkot GW. Niech dewiaci czytaja ja, zobaczymy jak dlugo > przezy > > je. > > > > > > A kysz. Nikt tu za toba nie będzie tęsknić. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Teraz już tak - Dobranoc :-) 21.11.05, 23:55 silesius.monachijski napisał: Re: CZYZBYM TO JA TUTAJ KOGOS WYPLOSZYL !! > taziuta napisał: > Re: Mam Cię! Płoszysz nam zwierzynę! :-) > > bio.mum napisała: > > > A kysz. Nikt tu za toba nie będzie tęsknić. > > > himax napisał: > > > > Proponuje bojkot GW. Niech dewiaci czytaja ja, zobaczymy jak dlugo > > > > przezyje. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Tez dobranoc (a raczej lektura pamietnikow Kohla) 22.11.05, 00:02 Wyszla wlasnie 2 czesc: dobrze napisane, i mozna sie naprawde wiele dowiedziec; taziuta napisał: > silesius.monachijski napisał: > Re: CZYZBYM TO JA TUTAJ KOGOS WYPLOSZYL !! > > > taziuta napisał: > > Re: Mam Cię! Płoszysz nam zwierzynę! :-) > > > > bio.mum napisała: > > > > A kysz. Nikt tu za toba nie będzie tęsknić. > > > > > himax napisał: > > > > > Proponuje bojkot GW. Niech dewiaci czytaja ja, zobaczym > y jak dlugo > > > > > przezyje. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Teraz już tak - Dobranoc :-) 22.11.05, 00:05 Ja tez dobranoc. Obysmy mogli 'postowac' a nie poscic:)) Jak mowi moja babcia: Bywajcie Panowie Szlachta i Zlodzieje;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: CZYZBYM TO JA TUTAJ KOGOS WYPLOSZYL !! 22.11.05, 00:00 Faktycznie od pewnego czasu mam wrazenie, ze zostalismy sami, nie bierz sobie tego tak do siebie, w Polsce i u Ciebie prawie polnoc. Nawet Inocent katolik poszedl spac:) A moze jest jakis inny temat w GW? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski WYBILA POLNOC! SILESIUS ZEGNA WSZYSTKICH 22.11.05, 00:10 tych, ktorzy go lubia, i tych ktorzy go nie lubia, tych, ktorzy przyznaja mu racje, i tych, ktorzy mu racji przyznac nie chca (albo i nie moga); wydaje mi sie, ze dzisiaj udalo nam sie - przynajmniej w koncowce - bardzo przyjemnie ze soba porozmawiac, nie stroniac od wzajemnego obdarzania sie "prztyczkami"; wszystkich Was pozdrawiam i zycze spokojnej nocy; Silesius I... do zobaczenia wkrotce doktorhabilitowany.1 napisał: > Faktycznie od pewnego czasu mam wrazenie, ze zostalismy sami, nie bierz sobie > tego tak do siebie, w Polsce i u Ciebie prawie polnoc. Nawet Inocent katolik > poszedl spac:) > A moze jest jakis inny temat w GW? Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: WYBILA POLNOC! SILESIUS ZEGNA WSZYSTKICH 22.11.05, 00:16 Dobranoc, silesiuszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: WYBILA POLNOC! SILESIUS ZEGNA WSZYSTKICH 22.11.05, 00:27 Wrocilem, by jeszcze Tobie powiedziec: Dobranoc orello:)) Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: WYBILA POLNOC! SILESIUS ZEGNA WSZYSTKICH 22.11.05, 00:35 dobranoc doktorze, bardzo lubię czuć twoje rozumne fluidy na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: WYBILA POLNOC! SILESIUS ZEGNA WSZYSTKICH 22.11.05, 00:38 doktorhabilitowany.1 napisał: > Wrocilem, by jeszcze Tobie powiedziec: Dobranoc orello:)) Pozwolicie, że ja też sie oficjalnie pożegnam:) Dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Dobranoc bio.mum:)) 22.11.05, 02:56 Jeszcze pracowalem i postanowilem tu zajrzec. Wiec tym razem specjalnie dla Ciebie: Dobranoc, spij dobrze i obudz sie w dobrym humorze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 DOKTOR HABILITOWANY OBLAL Z USTNEGO !!! 21.11.05, 22:44 Jeden profesor sie poskarzyl ! Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: DOKTOR HABILITOWANY OBLAL Z USTNEGO !!! 21.11.05, 23:00 Śpiewak ?...Przeciż prez.Poznania jest z PO...A może rozłamowiec....hi hi hi ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: DOKTOR HABILITOWANY OBLAL Z USTNEGO !!! 21.11.05, 23:59 Grobelnem cos tam z interesami nie poszlo (zreszta jak wielu innym wielkim z PO); boje sie, zeby Grobelny przypadkiem nie chcial przez ten swoj zakaz uzyskac lagodniejszego potraktowania przez prokurature; mam nadzieje, ze tak nie jest (tym razem mowie calkiem serio) ukropek napisał: > Śpiewak ?...Przeciż prez.Poznania jest z PO...A może rozłamowiec....hi hi hi ha > ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Ty na pewno przelykasz gladko:)) i spiewajaco;) 21.11.05, 23:10 Zaden ustny ci nie straszny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Ciesze sie, ze przyznajesz, ze opisalem fakty:)) 21.11.05, 23:28 Ciesze sie rowniez, ze podoba ci sie forma, w ktorej opisuje twe przygody:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 KATOLIK_POLSKI1 DAL DUPY NA PISEMNYM 21.11.05, 23:15 w obecnosci calej klasy:)) pan od PO sie chwalil;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A JA WIEM CO KOMU I GDZIE DAWAL DR.HAB 21.11.05, 23:40 ... ale wam nie powiem doktorhabilitowany.1 napisał: > w obecnosci calej klasy:)) pan od PO sie chwalil;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 No nie badz Lech Kaczynski! 21.11.05, 23:49 Co wiedzial i nie powiedzial o Tusku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Jak chcesz to moge byc i Jacek Kurski 21.11.05, 23:56 ale... czy byloby Ci do twarzy w tym mundurku? doktorhabilitowany.1 napisał: > Co wiedzial i nie powiedzial o Tusku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Nieeeeeeeeeeeee:))) Tylko nie Luk Kurski:)) 22.11.05, 00:06 Dobra, opuszczam plac boju by udac sie na z gory upatrzone pozycje. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: MAJA RACJE-PRAWO JEST DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!! 21.11.05, 23:43 amdrzej11 napisała: > Bezczelne lobuzy! JESTESCIE, WY, polaczki, narodem zacofanym na tym samym stopniu co muzulmani. Niejestem homosexuel, uwazam ze oni maja tez prawa zeby zyc jak inni. Tak samo jak kazdy co mial szczescie sie urodzic na tej planecie. Powinismy zyc w WOLNOSCI. Tak po cichu miedzy nami, wole sobie pogadac z jakims architektem lub lekarzem GAY niz z JAKIMS polskim rydzykem lub kaczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski ALE ROZUM DLA WSZYSTKICH NIESTETY NIE JEST 22.11.05, 00:01 dox1 napisał: > amdrzej11 napisała: > > > Bezczelne lobuzy! > > JESTESCIE, WY, polaczki, narodem zacofanym na tym samym stopniu co muzulmani. > > Niejestem homosexuel, uwazam ze oni maja tez prawa zeby zyc jak inni. > Tak samo jak kazdy co mial szczescie sie urodzic na tej planecie. > Powinismy zyc w WOLNOSCI. > > Tak po cichu miedzy nami, wole sobie pogadac z jakims architektem lub lekarzem > GAY niz z JAKIMS polskim rydzykem lub kaczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Re: ALE ROZUM DLA WSZYSTKICH NIESTETY NIE JEST 22.11.05, 00:57 silesius.monachijski napisał: > dox1 napisał: > > > > > Niejestem homosexuel, uwazam ze oni maja tez prawa zeby zyc jak inni. > > Tak samo jak kazdy co mial szczescie sie urodzic na tej planecie. > > Powinismy zyc w WOLNOSCI.> > Nie jestes, jak piszsz, homo, ale nie jestes tez za bardzo 'sapiens' . Opis swojego gatunku znajdziesz pod "idiota utilis", czyli uzyteczny idiota. Oni takimi jak ty prywatnie gardza. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: ALE ROZUM DLA WSZYSTKICH NIESTETY NIE JEST 22.11.05, 04:00 A co wy tak zały czas z tym Leninem. Jak nie odbyt to Lenin. Kurcze, co z tymi naszymi prawicowcami? Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Do Silesiusa: czy po niemiecku gejowska hucpa... 22.11.05, 01:12 ...to bedzie 'ein gayische Hutzpa'? Albo ein 'gigantische gayische Hutzpa'? Co do 'uzytecznego idioty' (casus dox1) to juz nie mam pojecia jak by to bylo w jezyku Goethe'go (jak rowniez pewnego pana z wasikiem, ktory gejow za bardzo zdaje sie nie lubil) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Do Silesiusa: czy po niemiecku gejowska hucpa 22.11.05, 06:37 Drogi Doleniczu; wpadam na krociotko, aby 2 kwestie wyjasnic; . po pierwsze: uzytyczny idiota to "nuetzlicher Idiot"; . po drugie: Hitle nie lubil tylko nie ktorych homoseksualistow; innych wrecz kochal, bo sam byl gejem; to nie bajka: raz jeszcze podaje link - tym razem dla Ciebie -, ktory w jasny i klarowny sposob cala te sytuacje opisuje; . www.findarticles.com/p/articles/mi_m1571/is_7_18/ai_83553874#continue. pozdrawiam i zycze milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
katkij prawie pałowali młodych ludzi... 21.11.05, 23:46 Uważam, że każdy w tym kraju ma prawo do wyrażania swijej opinii, i tym bardziej nie rozumiem, dlaczego poicja zamiast wziąść się do roboty i podzas dna cdziennego na półwiejskiej zbierać pijaczków, złodzieji i wandalów czepia się młodych ludzi, którzy po prostu chcą pokazać, że nie są w ciemnogrodzie, do którego obecnie dąży Polska. Że ludzi nie ocenia się po tym czy ą gejami, niepełnosprawnymi, ale po zupełnie innych cechach. Pracuję na Półwiejskij i policzyłam o 13 godzinie 20 radiowozów i ciężarówkę napalonych policjantów, którzy tylko czekali na akcję. Potem widziałam, jak szarpią spokojnych ludzi ateraz grożą im grzwnami. To skandal. Uważam, że ludzie teraz powinni wyjść na ulicę i poprzeć możliwość wyrażania swego zdania niezalężnie od tematu, bo niedługo zamienimy się w Białoruś. To, że prwienikt nie reaguje to już powoli symptom tego, że coś jestnie tak. Społeczeństwo powinno pozwać wadzę, że zabrani podstawowych swobód obywatelskich i zamiast wykorzystywać siły do ochrony demonstracji wykorzystue je do rozpędzania jej!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: prawie pałowali młodych ludzi... 22.11.05, 00:05 A to dopiero początki krwawego Ludwika. Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Oni to palowanie lubia. Pasjami! 22.11.05, 01:36 Oni bez tego 'przesladowania' wrecz zyc nie moga (czywiscietylko zeby nie za mocno). Inaczej nimi ich wydumanymi problemami nie zainteresowalby sie nawet pies z kulawa noga.To jest dokladnie to, co sie nazywa 'gejowska hucpa'. Szczytem hipokryzji, a i cynizmu, sa proby podczepiania innych mniejszosci, jak n.p. niepelnosprawnych do swojego rydwanu. Skadinad ze skukiem raczej zalosnym. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Oni to palowanie lubia. Pasjami! 22.11.05, 04:04 Myślę, że trafniej taki mechanizm oddałbyś na przykładzie rydzykowców podczepiających się pod papieża czy chrześcijaństwo w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Re: Oni to palowanie lubia. Pasjami! 22.11.05, 05:04 pandada napisał: > Myślę, że trafniej taki mechanizm oddałbyś na przykładzie rydzykowców podczepia > jących się pod papieża czy chrześcijaństwo w ogóle. Pandada, mowimy o pałowaniu (absurd) i prześladowaniu (niby) gejow w RP a nie o jakichś mechanizmach. Ad rem czlowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 Re: Organizatorzy Marszu Równości złożą skargę do 22.11.05, 00:01 Polska katoli jest rowna PRL. Brawo manifestanci! Trzeba sie troche poswiecic, zeby zalatwic docelowo takie gowno. Ciekawe, jak sie zachowa UE. Dla tych plugawych polskich katoli, UE jest za dojna krowe. Ma dawac szmal i nie nudzic o jakies prawa czlowieka. Jakby UE choc troche charakteru miala, to przez jakies 2 lata grosza by nie dala na Poznan i woj. Wielkopolskie. Ale ktoby po tych durniach z UE oczekiwal cienia charakteru... Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci A co mają z tym wspólnego katolicy ? 22.11.05, 00:27 Dzisiaj w sondażu radia TOK FM 70 % Polaków w których większość jest katolikami opowiedziało się za prawem do demonstracji gejów , chyba nie uważasz że Radio Maryja i bojówkarze MW to katolicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: A co mają z tym wspólnego katolicy ? 22.11.05, 00:51 Sluchacze TOK FM katolikami? Ty chyba nie wiesz co to katolicyzm lub nie wiesz co to TOK FM Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Organizatorzy Marszu Równości złożą skargę do 22.11.05, 00:36 Kiedy wy się ludzie nauczycie że trzeba do drugiego człowieka , który nic nie szkodzi innym , nic im nie robi (czyli na przykład homoseksualista, ale także odmienni poprzez kolor skóry, wiare itp. itd.) podchodzić przyjaźnie (chrześcijanin powiedziłby że z miłością do bliźniego).Trzeba być zawsze Człowiekiem dla drugiego Człowieka! Ludzie!! Jest XXI wiek, II wojny światowe były niedawno! Mordowanie innych, obozy koncentracyjne,komory gazowe, prześladowania innych ludzi ze względu na wyznanie, narodowość, orientacje seksualną! Pomyślcie o tym jeśli jesteście przeciwko takim marszom równości! Czy one nie są potrzebne??!! Pomyślcie trochę, ludzi na świecie jest 6mld, i ludzie różnią się między sobą ale w różnorodności siła! Dopuki nikt nikomu krzywdy nie robi ( czyli jest homoseksualistą i żyje sobie z drugim homoseksualistą i razem są szczęśliwi) to nie można ludziom zabaraniać praw zapisanych w konstytucji. Praw do wolności wypowiedzi i pokojowych zgromadzeń na przykład. Ludzie! Jeśli nie chcecie myśleć po chrześcijańsku to zacznijcie myśleć humanistycznie chociaż!! Odpowiedz Link Zgłoś
langston JAK DLUGO JESZCZE UE BEDZIE LEWACKA ORG? 22.11.05, 01:01 UE bedzie propagowac wszysko co ja oslabia (m.in. gejowskie prawo do zwiazkow na prawach malzenstwa) tak dlugo jak bedzie w niej rzadzic lewactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
langston NIE DLA PROPAGOWANIA HOMOSEKSUALIZMU!!! 22.11.05, 00:18 NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla propagowania homoseksualizmu, Rownosc jest zagwarantowana prawem. Jedyna "nierownosc" to brak mozliwosci prawnej legalizacji zwiakow homoseksualnych na zasadach malzenstwa. Tu rownosci byc nie moze! Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Demonstracja 1 - 2 razy W ROKU to propagowanie ?! 22.11.05, 00:29 Nie przesadzasz ty aby z lekka człowieku ? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Demonstracja 1 - 2 razy W ROKU to propagowani 22.11.05, 00:53 Tak to propagowanie- a jesli nie propagowanie do walka o rownouprawnienie malzenistw z parami tej samej plci. Na to zgody byc nie moze i nie ma! Wszyskie inne prawa sa zagwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Demonstracja 1 - 2 razy W ROKU to propagowani 22.11.05, 04:06 Ale o co ci chodzi? Coś ci ubędzie, że pedały będą miały kwitek, że są razem? Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: Demonstracja 1 - 2 razy W ROKU to propagowani 22.11.05, 16:15 Chyba właśnie walka i konkurencja jest elementem prawicowej wizji świata o ile się nie mylę ? DEMOKRACJA TO WALKA - to ciągłe ścieranie się różnych postaw obywatelskich i psim obowiązkiem państwa jest zapewnienie społecznej przestrzeni dla tego procesu - odgórnie narzuconą jedynie słuszną opcję mielismy przez 45 lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
langston NIE DLA PROPAGOWANIA HOMOSEKSUALIZMU!!! 22.11.05, 00:22 NIE!!!!!!!! Dla propagowania homoseksualizmu. Rownsc jest zagwarantowana prawe, ale nie tam gdzie mowa jest o malzenstwach tu rownosci byc nie moze! Odpowiedz Link Zgłoś
jeskk69 Re: NIE DLA PROPAGOWANIA HOMOSEKSUALIZMU!!! 22.11.05, 00:30 nie krzycz tak bo sie spocisz i niepotrzebnie podniecisz Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: NIE DLA PROPAGOWANIA HOMOSEKSUALIZMU!!! 22.11.05, 00:34 niektórzy z forumowiczów się zachowują jakby ich ktoś za przeproszeniem - za tyłek łapał, choć sądząc po wieku watpliwe żeby byli pożądanym obiektem zalotów gejowskich :) Chora wyobraźnia działa ... Odpowiedz Link Zgłoś
terence dokładnie... 22.11.05, 01:00 orellafellaci napisała: > niektórzy z forumowiczów się zachowują jakby ich ktoś za przeproszeniem - za > tyłek łapał, choć sądząc po wieku watpliwe żeby byli pożądanym obiektem zalotów > > gejowskich :) Chora wyobraźnia działa ... dokładnie, niektórzy chyba tak maja, że sobie za dużo wyobrażają hehe , a niektórzy niestety nie lubią innego człowieka za to że się po prostu różni czymś biali rasiści nie lubią czarnych (a np.czarni rasiści białych), fundamentaliści islamscy chrześcijan a fundamentaliści chrześcijańscy muzeumanów, itp. itd Nienawiść nienawiść, nieuzasadniona nienawiść... Odpowiedz Link Zgłoś
langston ...nie masz jeszcze 18lat prawda? jestem pewien 22.11.05, 01:03 idz dziecinko spac bo jutro mozesz przysypiac na lekcjach... zapewniam cie ze lepiej przysluzysz sie pokojowi i "tolerancji" na swiecie jak wyspana dziecinko czegos nauczysz sie w szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
terence LANGSTON 22.11.05, 11:26 gó.. wiedziałeś , gó.. wiesz, gó.. będziesz wiedział...langston do twojej wiadomości mam znacznie więcej lat niż Ci się wydaje, czemu teraz tak sie porobiło, że jak ktoś ma przekonania prohumanum to się krzyczy, że to poprawność polityczna, nieszczerość, albo że nie ma się 18 lat i sie gó.. wie? to rydzyjko tak narobiło czy po prostu imperium kontratakuje, czyli konserwatyzm czy może neokonserwatyzm w natarciu! koserwy! wy już swój czas mieliście wiele razy i nigdy nic dobrego z waszego myślenia nie wychodziło! konserwy otwórzcie się!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeskk69 Re: NIE DLA PROPAGOWANIA HOMOSEKSUALIZMU!!! 22.11.05, 01:49 a ktorzy to sie tak zachowuja? mowisz o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
arsen44 Re: NIE DLA PROPAGOWANIA HOMOSEKSUALIZMU!!! 22.11.05, 01:50 Obrzydliwe jest to podczepianie się gejów do innych mniejszości. Zróbcie oddzienie parady popierające poszczególne mniejszości a zobaczycie, że społeczeństwo wszyskie poprze opócz tych z gejami - bo budzą wstręt. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: NIE DLA PROPAGOWANIA HOMOSEKSUALIZMU!!! 22.11.05, 03:52 Ukryte pedały nie lubią jawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Re: NIE DLA PROPAGOWANIA HOMOSEKSUALIZMU!!! 22.11.05, 04:09 pandada napisał: > Ukryte pedały nie lubią jawnych. A ty zes sie mi ukryl tutaj! A ty z ktorych, jesli laska? Nie odpowiedziales na moj post ponizej. Nieladnie. Odwagi braklo czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
patrickkolno Re: NIE DLA PROPAGOWANIA FASZYZMU!!!! 22.11.05, 05:29 Nie dla indoktrynacji mas przez Polski Kosciol Katolicki, nie dla faszyzmu polskich bojowek SA Mlodziezy Wszechpolskiej, nie dla przerazajacej agresji i nienawisci w spoleczenstwie polskim, nie dla tajnych wiezien CIA w Polsce, nie dla sluzalczosci polskiego rzadu wobec Busha i majacej w gleboko w d*pie Polski i jej interesow, nie dla bezrobocia i przymusowej emigracji, nie dla atmosfery beznadziei, bezsilnosci, bezradnosci i niemocy wszechobecnych w Polsce, nie dla przestarzalych idealow polskich i polskiego masochizmu, nie dla brudu polskich miast, nie dla ciemnoty polskiej wsi, nie dla katastrofalnej sytuacji polskiej edukacji i sluzby zdrowia, nie dla korupcji, nie dla nowobogackich i wszechobecnej biedy, nie dla beznadziejnych polskich drog i braku nowoczesnych autostrad, nie dla zabijania energii polskiej mlodziezy przez generacje moherowych beretow, nie dla antysemityzmu, homofobii, rasismu i nietolerancji!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, NIE, NIE, NIE, NIE, NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
langston OBECNIE PRZESLADOWANI SA NIE POPRAWNI POLITYCZNIE 22.11.05, 00:57 Zyjemy w czasach gdy sprzeciw wobec propagowania dewiacji nazywany jest brakiem "tolerancji"... Ciekaw jestem do czego dojdzie jeszcze mlodziez spod znaku Che. Od dzis kazdego gowniarza ktorego zobacze w tej debilnej koszulce z Che zprowadze osobiscie i sila na komisariat. Propagowanie komunizmu i hitleryzmu jest w Polsce zabronione! Odpowiedz Link Zgłoś
kantdupy Czy ktoś ma link do zdjęć z parady w Toronto? 22.11.05, 01:14 Chciałam pokazać znajomej która mówi, że w demokracji każdy ma prawo demonstrować. Odpowiedz Link Zgłoś
dupiaste_szczescie Re: Czy ktoś ma link do zdjęć z parady w Toronto? 22.11.05, 01:37 www.imagesbrighton.com/scripts/PortWeb.dll?quickfind&template=imagesbrighton&sorton=filename&ascending=1&catalog=imagesbrighton&quickfind=naked%20protest&offset=30 Odpowiedz Link Zgłoś
dupiaste_szczescie Re: Czy ktoś ma link do zdjęć z parady w Toronto? 22.11.05, 01:40 www.imagesbrighton.com/scripts/PortWeb.dll?quickfind&template=imagesbrighton&sorton=filename&ascending=1&catalog=imagesbrighton&quickfind=naked%20protest&offset=18 Odpowiedz Link Zgłoś
jeskk69 Re: Czy ktoś ma link do zdjęć z parady w Toronto? 22.11.05, 01:48 super zdjecia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Czy ktoś ma link do zdjęć z parady w Toronto? 22.11.05, 20:26 Bomba !!! :)))))))))) Ale odnosze nieodparte wrażenie jakoby więcej tam było dziennikarzy niz paradujących... ;))) Czego się nie robi dla choćby chwilowego zaistnienia w mediach... ;))))))))))))))))))))))))))) W Poznaniu też chyba własnie o to co poniektórym "aktywistom" chodziło, a głupiutki ludek podnieca się tutaj frazesami o tolerancji, wolności wypowiedzi, walce z dyskryminacją i łamaniu demokracji, i histeryzuje a to o faszyźmie, a to o powrocie PRL-u, a to o moherowej dyktaturze i takie tam, nawołując przy tym np. do powieszenia rzecznika praw obywatelskich, który ośmielił się (jakże on śmiał !!!) wyrazić niewystarczająco przychylnie o tej paradzie... ;))) Zaiste, najświatlejsze umysły Rzeczypospolitej stają tu w obronie uciśnionej mniejszości... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Re: Czy ktoś ma link do zdjęć z parady w Toronto? 22.11.05, 02:05 Jesli mowisz o tych z fallusami na wierzchu w asystencji rady miejskiej i policji, to wszystko sie zgadza. Podaje Ci link: www.pridetoronto.com/gallery/index.htm - masz tam ich cala galerie. Tylko nie zwymiotuj, bo jak mowia, nieprzyzwyczajnym szkodzi. (Fizjologia ma swoje prawa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Czy ktoś ma link do zdjęć z parady w Toronto? 22.11.05, 03:55 Dodałeś sobie do ulubionych? Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Re: Czy ktoś ma link do zdjęć z parady w Toronto? 22.11.05, 04:11 pandada napisał: > Dodałeś sobie do ulubionych? Nie. Nawet nie ogladalem za wiele. Fizjologia, jak powiedzialem, ma swoje prawa. Odpowiedz Link Zgłoś