Dodaj do ulubionych

Dorn: Panie znowu o tym Lepperze

26.11.05, 02:00
Pisuary - to sie w glowie nie miesci kogoscie do rzadzenia wybrali. Zaczynam
juz tesknic za komunizmem.
Obserwuj wątek
    • codycodycody Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 26.11.05, 03:23
      przykre to i straszne... cala mornalnosc politykow PIS...
      • almagus Mieli POPiSzczeć, a tylko myszy kościelne PiSzczą! 27.11.05, 16:04
        Mieli POPiSzczeć, a tylko myszy kościelne PiSzczą!

Moherowe stado tryka,
        owieczki Ojca Rydyka,
        rodakom beczą zarannie,
        żeby oddali się hosannie,
        całodobowo nachalnie
        beczą, beczą nienormalnie
        o liberałach, homolkach,
        komuchach no i o Bolkach.
        Beczą o polskojęzycznych,
        obywatelach plastycznych,
        co są chciwymi żydami,
        libertynami, masonami,
        takimi niby Polakami
        i zawsze udawanymi.
        Polakami prawdziwymiiiiiiiiiiii
        owieczkami namaszczonymi
        do wskazywania kierunku,
        oceny twego wizerunku,
        jesteśmy my wybrani,
        aby ciebie do bani
        pouczyć jak żyć masz,
        tak aż się staniesz nasz!

Bóg jest w nich.
        Bóg jest ich.
        Bóg wskazuje wiele dróg.
        Jak nie wyjdzie,
        tak chciał Bóg.

Wadzy, wadzy, wadzy dajcie, jak coś chcecie, to spieprzajcie , dziady, dziady,
        dziady damy liche wam obiady, won, won, won sokoły , a matoły na cokoły,
        obiecamy wam tu raj, mamy w dapie cały Kraj, wadzy, wadzy, wadzy daj ...!!

Hej sokoły ze stodoły...
        • tomfal1 Re: Mieli POPiSzczeć, a tylko myszy kościelne PiS 27.11.05, 16:43
          SUPER OCENA POLITYCZNEJ ? RZECZYWISTOŚCI. TRZEBA ODNALEŚĆ REFLEKTOR
          I OŚWIETLIĆ MROK CIEMNOTY.
          • navaira Lepperewolucja moralna w IV Rzeszpospolitej 27.11.05, 17:31
            Polakom gratulujemy wyborów.
            • davidmors Czy ograniczony Michnik może być redaktorem? 27.11.05, 19:02
              "Czy ograniczony Michnik może być redaktorem?"
              To jest dokładnie takiego samego typu pytanie jak pani Olejnik.
              "Czy słaby rząd może zbudować silne państwo?"
              Jest to znany błąd logiczny w prowadzeniu rozmowy popełniony z głupoty,
              lub dla celów manipulacyjnych. Kłamstwo w pierwszej części zdania, ma być
              podstawą do dyskusji o drugiej części.
              - - -
              "Radio Maryja jest szowinistyczne, antyreformatorskie, ksenofobiczne,
              antysemickie, ...itd."
              To byłby odpowiednik mojego zdania:
              "Gazeta Wyborcza jest fałszywa, nieobiektywna, antypolska, o niskiej
              kulturze, żydofilna, ...itd."
              Czy nie jest to przyklejanie etykiet? Nie przeszkadzało to pani Olejnik,
              że kiedyś wyznała, że nie słucha Radia Maryja.
              Znowu więc obok głupoty oczywistej pani Olejnik, błąd logiczny.
              Pani redaktorka wydaje opinie o czymś czego nie zna.
              - - -
              Wydaje mi się, że pani Olejnik jeszcze odczuwa skutki porażenia, jakiego
              według jej słów doznała po przeczytaniu opisu IPN o aktach O.Hejno.
              Gada jak porażona.

• sclavus Re: Czy ograniczony Michnik może być redaktorem? 27.11.05, 20:00
                Tylko cytacik:

„A co do wyborów, ja nie mówię, na kogo głosować. Mówili, że my z PiS-em czy
                coś. Szanuję, ale rozmawiam i z jakimś tam Kowalskim czy z Kowalską, z
                wszystkimi ludźmi. (...) Teraz jak będziecie wybierać, to ja wam mówię: (...)
                trzeba wybierać lepszego od gorszego, trzeba tyle rozumu mieć. I nie liberałów.
                (...) Liberalizm to zła ideologia i nie wolno. (...) Liberalizm jest
                grzechem, bo to jest od Pana Boga uwolnienie, od miłości, od prawdy, od
                sprawiedliwości, przeciwko człowiekowi”.

o. Tadeusz Rydzyk, spotkanie
                Rodziny Radia „M” w Myszyńcu
                • davidmors Re: Czy ograniczony Michnik może być redaktorem? 27.11.05, 20:29
                  No i gdzie tu widzisz szowinizm, ksenofobie i antysemityzm?
                  Nie widzisz? To znaczy podzielasz mój pogląd, że pani Olejnik zaszkodziło
                  porażenie aktami O.Hejno.
                  • sclavus Re: Czy ograniczony Michnik może być redaktorem? 27.11.05, 20:39
                    davidmors napisał:

> No i gdzie tu widzisz szowinizm, ksenofobie i antysemityzm?
                    > Nie widzisz? To znaczy podzielasz mój pogląd, że pani Olejnik zaszkodziło
                    > porażenie aktami O.Hejno.

Za żadne chiny nie podzielam.... w pełni natomiast popieram opinię p.
                    Olejnik....
                    • davidmors Re: Czy ograniczony Michnik może być redaktorem? 27.11.05, 20:46
                      Gazeta napisała:
                      >
                      >"Czy słaby rząd, może zbudować silne państwo?"
                      >
                      Nie może, dlatego nie głosowaliśmy na SLD-eków i PO.
                      - - -
                      Jak tu z tobą dyskutować? Ty masz objawy splątania pomroczności jasnej.
                      • mathyy Re: Czy ograniczony Michnik może być redaktorem? 27.11.05, 22:07
                        pie..sz tak ze az sie ziemia trzesie, pozostaje miec nadzieje ze dobry bog
                        ci pomoze...
                        • ukropp Re: Czy ograniczony Michnik może być redaktorem? 28.11.05, 00:46
                          samo okreslenie "zydofilna", ktore mialo byc obrazajace dla GW jest strasznie
                          smieszne. swiadczy o sporym ograniczeniu osoby piszacej. broniac RM od zarzutu
                          szowinizmu autor uzywa szowinistycznych okreslen, ktorych nikt szanujacy sie
                          (nie liczymy oczywiscie np. wszechpolakow) nie bylby w stanie uzyc w dyskusji.
                          to takie zdanie typu "nikt tu qrw nie klnie". uzyte z pobudek humorystycznych
                          moze byc troche zabawne, ale celowo w formie argumentu... hm.

a tak swoja droga meczy mnie to ciagle wklejanie tego linku do strony z
                          nagraniami z RM z jawnie ksenofobicznym i szowinistym przekazem. jak ktos nie
                          glab to sobie znajdzie.

czuwaj :)
                          • mrrek Twój nick bardzo mi przypomina (brzmieniem) 28.11.05, 01:47
                            nazwisko "Krollop"
                            • ukropp Re: Twój nick bardzo mi przypomina (brzmieniem) 28.11.05, 13:52
                              to ciekawe... czy tropisz swego przesladowce, czy cos cie po prostu zabolalo w
                              moich wypowiedziach i nie mozesz tego zwerbalizowac inaczej jak probujac mnie
                              obrazic?
                              • homo-tusko-komuch ZDROWE MOTTO!! OLEJ OLEJNIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 14:33
                                ta psychopatyczna, lewacka
                                agresywna lesbijka
                                nie nadaje sie do dyskusji w telewizji
                                raczej na homo-parady w berlinie :)
                                • homo-tusko-komuch NASZE MOTTO !! OLEJ OLEJNIK !!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 14:35
                                  homo-tusko-komuch napisał:

> ta psychopatyczna, lewacka
                                  > agresywna lesbijka
                                  > nie nadaje sie do dyskusji w telewizji
                                  > raczej na homo-parady w berlinie :)

JEDYNE ZDROWE PODEJSCIE
                                  JAKIEGO POWINNI SIE TRZYMAC
                                  ROZSADNI POLITYCY
                                  TO IGNOROWAC WYWIADY
                                  Z TA BABĄ !
                                  • ukropp Re: NASZE MOTTO !! OLEJ OLEJNIK !!!!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 15:28
                                    panie internetowo odwazny, o przepieknym niku, powiedzialbys to pani Olejnik w
                                    twarz?
                                    sporo agresji masz w sobie. zastanawiales sie skad sie bierze? moze cos tlumisz
                                    nieporadnie?
                          • dziadypl Vivat Lepper!! Precz z dziadem michnikiem!! 28.11.05, 12:57
                            Popierajcie Leppera i Samoobronę, oni są jedyną nadzieją na dobrobyt w Polsce.
                            A michniki, geieremki i inne nadęte i przemądrzałe dziady chciałyby tylko się
                            nachapać i zrobić z Polski jedną wielką Sodomę.
    • herbski1 Jeden ludyczny drugi kostyczny. A moze arogancki ? 26.11.05, 19:26
      • szoszan Iiii tam... 26.11.05, 23:03
        Rozmowa z Dornem to jak gadka z tyłkiem w nocy.Panie dziennikarki chcą pogadać,
        ale Dorn nie bardzo.
        • jakeww podobały mi sie odpowiedzi 27.11.05, 16:05
          logiczne, grzeczne odpowiedzi
          na różne, czasami dosyć dziwne, pytania
          • ukropp szkoda, ze trudno z nich jedna logiczna calosc 28.11.05, 00:53
            ulozyc. pan Dorn sie placze, bo skomplikowana ta ukladanka, ktora sobie
            zrobili. i teraz trzeba sie tlumaczyc. prawda jest prosta. i latwiej
            odpowiadac.
            podoba mi sie jeszcze ten podzial moralnosci. to strasznie ciekawe. gdybym
            uslyszal to od polityka SLD to moze zrozumialbym kontekst, ale polityk i to
            glowny z parti co sie dumnie zwie Prawo i Sprawiedliwosc... czy
            okreslenie "podwojne standardy" komus cos mowi?, bo to chyba taka plenta tak
            najogolniej.
      • doktorhabilitowany.1 po polsku: zapyzialy dupek:)) i jeszcze dornowaty; 27.11.05, 16:28

• janek-007 Ty doctor powinienes sie rehabilitowac i to szybko 27.11.05, 17:52
    • a.barbarus co do Niesioła... 27.11.05, 10:00
      ...to warto byłoby dokładnie napisać za co siedział w PRL.
      • adrem63 L. Dorn - Spokój i opanowanie 27.11.05, 12:16
        Ludwik Dorn odznacza się niebywałym nawet jak na polityka z górnej półki
        spokojem i opanowaniem. Za tymi cechami zwykle stoi siła.
        Psy szczekają, karawana posuwa się dalej.
        • wari Re: L. Dorn - Spokój i opanowanie 27.11.05, 14:34
          Rozpacz tylko po takim wywiadzie człowieka ogarnia... skąd oni biorą takich
          ludzi.
          • brillo do wari.... 27.11.05, 14:42
            nie tylko Ty zadajesz sobie takie pytanie.
            pozdro
            • janek-007 'To be or not to be'... 27.11.05, 17:24
              Not to be ;))))
              • davidmors Dwie naiwne suki chciały podejść wilka ! 27.11.05, 20:33
                Miały szczęście, że wilk był syty i zadowolony. Skończyło się dla nich
                szczęśliwie lekkim przetrzepaniem futer.
                • sclavus Re: Dwie naiwne suki chciały podejść wilka ! 27.11.05, 20:39
                  davidmors napisał:

> Miały szczęście, że wilk był syty i zadowolony. Skończyło się dla nich
                  > szczęśliwie lekkim przetrzepaniem futer.

Raczej wyleniałego lisa...
                  • davidmors Re: Dwie naiwne suki chciały podejść wilka ! 27.11.05, 20:49
                    Slavcus! Ty chyba jesteś gorliwym czytelnikiem Gazety Wyborczej.
                    U ciebie wszystko jest inaczej.
                    • ukropp Re: Dwie naiwne suki chciały podejść wilka ! 28.11.05, 00:58
                      wlasnie nie moge sie nadziwic, czy ja czytalem ten sam wywiad co pan
                      davidmors... bo mam zgola inne wnioski...
                      • erg_samowzbudnik Re: Dwie naiwne suki chciały podejść wilka ! 29.11.05, 11:52
                        ukropp napisał:

> wlasnie nie moge sie nadziwic, czy ja czytalem ten sam wywiad co pan
                        > davidmors... bo mam zgola inne wnioski...

Pan davidmors nie czyta GW więc za nic nie mozna pokapować co tutaj
                        robi.Przecież jest jedynie słuszne forum Naszego Dziennika . Jest?????? a to
                        juz nie wiem.
                    • mrrek mało czytelnikiem! On jest raczej niewolnikiem! 28.11.05, 01:50
                      nawet sie do tego przyznaje!
                • ukropp Re: Dwie naiwne suki chciały podejść wilka ! 28.11.05, 00:56
                  o jakie to dumne i odwolujace sie do archetypow porownanie. jakie gornolotne...
                  przepraszam musze cos znalezc by lze uroniona otrzec. zuch ten dorn. dobrze ze
                  sie nie dal...

a on im jeszcze pokaze!
          • meritum3 Re: L. Dorn - Spokój i opanowanie 27.11.05, 16:05
            wari napisał:

> Rozpacz tylko po takim wywiadzie człowieka ogarnia... skąd oni biorą takich
            > ludzi.
            Ale jeżeli chodzi o te pisorkowe walory to ten Ludwik podobno jest OK - tak
            twierdzi sexrekordzistka p Rokita ( nie mylić z jezus Maria Rokita z PO)
        • sclavus Re: L. Dorn - Spokój i opanowanie 27.11.05, 15:09
          adrem63 napisał:

> Ludwik Dorn odznacza się niebywałym nawet jak na polityka z górnej półki
          > spokojem i opanowaniem. Za tymi cechami zwykle stoi siła.
          > Psy szczekają, karawana posuwa się dalej.

A gdybyś tak przyjacielu, rzeczywiście coś AD REM powiedział...??
        • jozef6 Ta "górna półka" Dórna to półka muszli klozetowej. 27.11.05, 20:35
          Nad nią jest klapa i... czas już ją zamknąć, spuścić wodę...
    • purpurowa_fala Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 14:37
      Geniusz! Po prostu geniusz.Zbawca Rzeczpospolitej. Osmiele sie porownac Go do
      Nikodema Dyzmy.Wybitny umysl.Mąż stanu.Jednym slowem "dobro narodowe".
      • sclavus Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 15:10
        purpurowa_fala napisał:

> Geniusz! Po prostu geniusz.Zbawca Rzeczpospolitej. Osmiele sie porownac Go do
        > Nikodema Dyzmy.Wybitny umysl.Mąż stanu.Jednym slowem "dobro narodowe".

Nie obrażaj Dyzmy.... ten ci, sznurowadeł godzien nie jest mu wiązać...
        • mrrek znowu ten niewolnik ... 28.11.05, 01:52
      • diabelek_x Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 16:33
        ale przyzna pan, ze nie dal paniom dziennikarkom zrobic z siebie
        wariata :-)
    • pilsko1 Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 15:05
      To jest poprostu obrzydliwy polityczny krętacz i fałszywiec!
    • sclavus Spisek... spisek.... spis... 27.11.05, 15:07
      Na kazdym kroku spisek, spis... pobożnych życzeń w sprawie spisków....
      Paranoja polityczna, już nie tylko dwóch głównych kaczorów, ale i całej reszty
      pisiorów....
      Może to zaraźliwe, ta... paranoja maluszków??
    • milseog to woła o pomstę do nieba! 27.11.05, 15:13
      niczego się nie dowiedziałem, czego już wcześniej bym nie słyszał. "round talking" najwyższej próby.
      najwyraźniej magiczny trójkąt będzie zajmowałsię teraz wyłącznie tropieniem prowokacji pod swoim
      adresem.
      z utęsknieniem wypatruję końca tej mizerii. czy naród nasz jest aż tak durny, żeby nie widzieć różnicy
      między obiecankami a ich realizacją? przykra sprawa.
    • meritum3 Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 15:59
      Mam pytanie Czy jest prawdą że nijaki Dorn ( podobno v-ce premier ) zakazał
      produkcji płynu do mycia gratów LUDWIK - wzamian ma być produkowany FELIKS -
      ponoć znacznie łagodniejszy i skuteczniejszy ?
      • diabelek_x Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 16:35
        meritum3 napisał:

> Mam pytanie Czy jest prawdą że nijaki Dorn ( podobno v-ce premier ) zakazał
        > produkcji płynu do mycia gratów LUDWIK - wzamian ma być produkowany FELIKS -
        > ponoć znacznie łagodniejszy i skuteczniejszy ?
        ===============
        Ludwik Dorn mowiac o prowokacjach mial na mysli ludzi nieco bardziej
        rozgarnietych ;-)
    • franek9910 Re: Dorn: Panie znowu 27.11.05, 16:00
      Idiota, ktory wszystkich uwaza ZA IMBECYLI. Arogancja tych ludz nie zna granic.
      Mysle, ze wszystko jeszcze przed nami i bedziemy mieli okazje przeczytac wiele
      podobnych do tego wywiadow.Ci ludzie sa po prostu zdrowi inaczej na umysle.
      • slmako Twoje morale jest zerowe dorn 27.11.05, 16:15
        nie dosc zes oszust-oszukiwanie w mowach przedwyborczych i tolerancja
        przestepcow i kryminalistow na wysokich stolkach panstwowych to ignorancja i
        kpienie z funkcji panstwowych. Calosc to hohsztaplerstwo calej partii pisua.
        Obiecywaliscie gruchy na kominie i patrz jakescie sie dogadali z komuchami a co
        sie bajalo jeszcze dwa miechy nazat ?? Bagno
    • lstanczyk Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 16:29
      trudno o większą arogancję i chamstwo polityczne
      • diabelek_x Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 16:37
        Chodzi o ministra, czy o dziennikarki?
        • sclavus Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 19:04
          diabelek_x napisał:

> Chodzi o ministra, czy o dziennikarki?

Chyba jesteś ten diabełek, o którym Dorn mówił, ze nie będzie dzwonił.... więc
          po kiego czorta (drugiego) ogonkiem wywijasz???
          • diabelek_x Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 19:43
            W tych metaforach nigdy nie wiadomo dokladnie o kogo chodzi,ale jezeli zgodnie
            z wierzeniem ludowym bratem Boruty byl Rokita, to chyba chodzi o pana Jana
            Marie :-)
            • sclavus Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 19:45
              diabelek_x napisał:

> W tych metaforach nigdy nie wiadomo dokladnie o kogo chodzi,ale jezeli
              zgodnie
              > z wierzeniem ludowym bratem Boruty byl Rokita, to chyba chodzi o pana Jana
              > Marie :-)

A ja jestem przekonany, że to jednak ciebie miał na myśli pan Ludwik.... Serio!
              • diabelek_x Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 20:04
                Pan Ludwik nie zajmuje sie takimi drobiazgami jak ja.
                Gdybys zechcial uwazniej przeczytac kim sie Pan Ludwik chce zajac.
                No, chyba, ze Pan tez reprezentuje tajemniczy "czworokat"

• sclavus Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 20:19
                  diabelek_x napisał:

> Pan Ludwik nie zajmuje sie takimi drobiazgami jak ja.
                  > Gdybys zechcial uwazniej przeczytac kim sie Pan Ludwik chce zajac.
                  > No, chyba, ze Pan tez reprezentuje tajemniczy "czworokat"
                  >
                  >

Przykro mi... ja wolę wielokąty bardziej rozwinięte...
            • erg_samowzbudnik Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 29.11.05, 11:56
              diabelek_x napisał:

> W tych metaforach nigdy nie wiadomo dokladnie o kogo chodzi,ale jezeli
              zgodnie
              > z wierzeniem ludowym bratem Boruty byl Rokita, to chyba chodzi o pana Jana
              > Marie :-)

Człek inteligentny wie a durnemu próżno tłumaczyć.
    • adrem63 Re: L. Dorn - Spokój i opanowanie 27.11.05, 17:01
      Sclavus napisał:

>A gdybyś tak przyjacielu, rzeczywiście coś AD REM powiedział...?? <

Zgadza się. Tamto było o Ludwiku Dornie, zatem ad personam.

Mógłbym napisać o przegranych przez PO wyborach i o złości wśród jej
      zwolenników, która jeszcze nie mija.
      Mógłbym napisać o możliwości oczyszczenia państwa. Tylko po co ?
      Was to nie przekona, wy wszystko najlepiej wiedzący.

• dzi_ewczynka Re: L. Dorn - Spokój i opanowanie 27.11.05, 17:30
        napisz zatem, chetnie poslucham, jak chcą moje państwo oczyszczać ludzie
        moralnej odnowy i policyjnych ideałow.< moj ulubiony pomysl to odpowiednie
        słuzby do pilnowania ciszy nocnej:)>
        Bardzo to mądre chwalić polityka w wywiadzie dziennikarskim za spokój i
        opanowanie, jakby nie powinny być one normalnym elementem kulturalnej zawodowej
        rozmowy. Ja bym chciała pochwalić ministra za poglądy, a w przyszłości za
        działania. Jeszcze na to drugie jest nadzieja. nikła.
        • janek-007 Wlasnie spokój i opanowanie i nie dac sie... 27.11.05, 17:39
          tym dwom jadowitym zmija. Taka ceche charakteru wlasnie wykazal L.Dorn. L.Dorn
          to prawdziwy 'snake charmer i tamer'. Jeszcze raz: Brawo, Brawo L.Dorn. Wiecej
          takich.
          • sclavus Re: Wlasnie spokój i opanowanie i nie dac sie... 27.11.05, 19:09
            Dupków??? Pisiorków???
            • janek-007 Twoje 'pisianie' po scianie napewno tak. 27.11.05, 19:14
              • sclavus Re: Twoje 'pisianie' po scianie napewno tak. 27.11.05, 19:17
                Przepraszam, że jeszcze raz pytam: Kloss??
                • janek-007 Pas de probleme. Imbecile???? 27.11.05, 19:22
                  • sclavus Imbecile???? Nie !!... Kloss??? 27.11.05, 19:47

• sclavus Re: L. Dorn - Spokój i opanowanie 27.11.05, 19:07
        adrem63 napisał:

> Sclavus napisał:
        >
        > >A gdybyś tak przyjacielu, rzeczywiście coś AD REM powiedział...?? <
        >
        > Zgadza się. Tamto było o Ludwiku Dornie, zatem ad personam.
        >
        > Mógłbym napisać o przegranych przez PO wyborach i o złości wśród jej
        > zwolenników, która jeszcze nie mija.
        > Mógłbym napisać o możliwości oczyszczenia państwa. Tylko po co ?
        > Was to nie przekona, wy wszystko najlepiej wiedzący.
        >

Ad rem, kochaś... ad rem... ma być o Dorn(owatym) i jego wy(od)powiedziach!!
        Ja ci podpowiem jego słowami: niefortunna wypowiedź... très correcte
        politiquement....
    • veglie Re: Brawo Dorn! Nareszcie dobry bat na te dwie .. 27.11.05, 17:24
      janek-007 napisał:

> jadowite wiedzmy-cioty.
      Gdzie tu jad?Nie pytały nawet o ertotyczne przygody Ludwika i inne osiągnięcia
      na tym "polu":))
      • janek-007 Nie zauwazyles poniewa twoj jad cie zaslepia i ... 27.11.05, 17:29
        otumania twoj i tak juz zwietrzaly i zalzheimeryzowany rozum i mozg.
        • sclavus Re: Nie zauwazyles poniewa twoj jad cie zaslepia 27.11.05, 19:14
          janek-007 napisał:

> otumania twoj i tak juz zwietrzaly i zalzheimeryzowany rozum i mozg.

Kloss??
          • janek-007 Idiota???? 27.11.05, 19:20
            • sclavus Re: Idiota???? Nie!... Kloss?? 27.11.05, 19:24
              Nie!!... Kloss??
              • ukropp czyli jakby nie byo agent... :) 28.11.05, 14:07
    • majaroma Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 17:48
      Poczytajcie sobie o tym dornowatym swiętoszku!

www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6553&zaznacz=Dorn
      • bio.mum [...] 27.11.05, 17:58
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • janek-007 Ale nie od takiego jak TY :))))) 27.11.05, 18:01
          • bio.mum Re: Ale nie od takiego jak TY :))))) 27.11.05, 18:08

Rozwiń tą swoją super-genialnie-rozwinietą myśl. No napisz ze dwa zdania z
            sensem. Chętnie przeczytamy. Może nawet podyskutujemy. No, nie krępuj
            się...jak na razie od wszystkich dostajesz baty na forum.Widać, że cię to
            niczego nie nauczyło.Że cie to nie zniechęca i że się starasz. Ale zawsze masz
            szansę sie pokazać od tej merytorycznej strony...Podpowiem Ci
            czym...Elokwencją...znajomością rzeczy...poczuciem humoru. Próbuj. Będziemy
            tolerancyjni.
            • janek-007 Chyba mnie pomyliles ze soba. Ale i to sie zdaza. 27.11.05, 18:10
              • bio.mum Re: Chyba mnie pomyliles ze soba. Ale i to sie zd 27.11.05, 18:13

Ja to jestem ONA. Tak dla twojej wiadomości. Proszę o trzy zdania sklecone z
                sensem. Prosiemy, prosiemy. Trzymamy kfciuki.
                • janek-007 Sorry, ale najpierw pytanko... 27.11.05, 18:15
                  Masz obsesje na punkcie ch...w. Napisz bardziej obszernie jak masz wolne rece.
                  • bio.mum Re: Sorry, ale najpierw pytanko... 27.11.05, 18:17
                    janek-007 napisał:

> Masz obsesje na punkcie ch...w. Napisz bardziej obszernie jak masz wolne rece.

Najpierw spełnij moją prośbę i napisz ze dwa, trzy zdania z sensem. Wtedy ja
                    (publicznie to deklaruję) spełnie twoja prośbę i odpowiem na twoje pytanie.
                    • janek-007 Sorry, panie zawsze przodem chyba ze na drabine. 27.11.05, 18:20
                      • bio.mum Re: Sorry, panie zawsze przodem chyba ze na drabi 27.11.05, 18:23

A widzisz. Nie potrafisz. Dwója. Eot w takim razie.
                        • janek-007 Dlaczego EOT i tak latwo zdejmujesz 'flage'' 27.11.05, 19:01
                        • janek-007 CENZOR! OBIEKTYWIZM A NIE MANIPULACJA, CO? 27.11.05, 19:02
                          • bio.mum Re: CENZOR! OBIEKTYWIZM A NIE MANIPULACJA, CO? 27.11.05, 19:10

Co zestrachałeś się? Sam sobie z babą nie poradziłeś to cenzora przyzywasz? Ale
                            ty jestes żałosny.
                            • janek-007 Nawte cenzor ci pomaga a ty nic. 27.11.05, 19:16
                      • sclavus Re: Sorry, panie zawsze przodem chyba ze na drabi 27.11.05, 19:22
                        Tumaństwo.... tylko czasem ma granice
                        TY, kochaś, jesteś najlepszym tego dowodem...
              • sclavus Re: Chyba mnie pomyliles ze soba. Ale i to sie zd 27.11.05, 19:20
                Trochę więcej ortografii... kochaś....
                Kloss??
          • sclavus Re: Ale nie od takiego jak TY :))))) 27.11.05, 19:19
            Za to takiego jak ty.... Kloss??
    • kap0 Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 17:52
      panie takie jak Kublik & Olejnik powinne zajac sie jak to Niemcy mowia kinder
      kirche und kuche .Pan minister Dorn jest bardzo opanowanym czlowiekiem.Ciagle
      wracanie do tematow Radio Maryja ojciec Rydzyk czy pan marszalek Lepper,
      Anglicy nazywaja "one track mind". Ja na miejscu pana ministra powiedzial bym
      tym paniom ,ze polityka to jest temat zbyt trudny dla kobiet po czym te panie
      przez jakis tydzien by piszczaly , potem nasiusialyby w majtki z bezsilnosci i
      na koniec zapisalyby sie do Zielonych a z polityka daly by sobie spokoj
      • agaciorkakaczorka Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 28.11.05, 00:45
        kapo..chyba jestes nie lada szowinistą, niestety niezbyt orzgarniętym...chyba
        ty jestes one trick mind. taki robisz trik z myśleniem klawy.
    • ajkaj Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 18:16
      żałosne dzeinnikarki, ale żaaaaaaaaałosne, głupie,bezczelne, aroganckie i z tego
      ma być image polskiego dziennikarza RTV, atakują jakby miałe przed soba wilka,
      albo wściekłego psa, niszczą, zamiast rozmawiać, łapią za słówka, feee
      • bio.mum Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 18:19
        ajkaj napisała:

> żałosne dzeinnikarki, ale żaaaaaaaaałosne, głupie,bezczelne, aroganckie i z
        teg
        > o
        > ma być image polskiego dziennikarza RTV, atakują jakby miałe przed soba wilka,
        > albo wściekłego psa, niszczą, zamiast rozmawiać, łapią za słówka, feee

Widzę, że twoje podniecenie siegnęło zenitu. Janek-007 na pewno tez się
        podnieci jak przeczyta ten komentarz.
        • janek-007 Ja nie mam bzika i sie nie podniecam Olejnikami... 27.11.05, 18:22
          i Kublikami.
          • sclavus Re: Ja nie mam bzika i sie nie podniecam Olejnika 27.11.05, 19:46
            janek-007 napisał:

> i Kublikami.

Tylko i wyłącznie Ludwikami???
        • gasior1st bio_mum 27.11.05, 18:31
          Daj sobie z nimi spokoj. Stracisz czas, dobry nastroj, apetyt...
          Ty fechtujesz, oni cepem ...
          • janek-007 Tak fechtuje. Chyba uprawia 'zaglerke' rekoma. 27.11.05, 18:36
            • bio.mum Re: Tak fechtuje. Chyba uprawia 'zaglerke' rekoma 27.11.05, 18:40

Daj sobie spokój. Już wszyscy zauważyli, że nie umiesz sklecić z sensem dwóch
              zdań. Dla twojego dobra poradzę ci. Zmień nicka. Albo spadaj. Życzliwa.
              • janek-007 Zyczliwa frustratka to lepiej. Naprawde zyczliwy. 27.11.05, 19:09
            • sclavus Re: Tak fechtuje. Chyba uprawia 'zaglerke' rekoma 27.11.05, 19:48
              Ponawiam prośbę: więcej ortografii!!!
          • bio.mum Re: bio_mum 27.11.05, 18:38

Dałam:)Dzięki za wsparcie. Ale nie z takimi "mądralami" sobie radziłam. Janka
            juz nie zamierzam czytać. Nie umiał spełnic mojej, jakże łatwej do spełnienia
            (dla przecietnego nie-analfabety) prósby. Prosiłam go o dwa zdania z sensem.
            Nie wydolił...więc z kim ja mam dyskutować? Z dysfunkcyjnym grafomanem? Masz
            racje, szkoda czasu.

Agata

Nie zawsze fechtuję, ale nikomu publicznie nie kazałam sciągać majtek;)
            • janek-007 Co ty myslisz ze ja jestem 'zlota rybka' zebym... 27.11.05, 18:40
              spelnial zyczenia kazdej zfrustowanej slodkiej id....i.
              • bio.mum Re: Co ty myslisz ze ja jestem 'zlota rybka' zeby 27.11.05, 18:41

Nie. Ja myślę, że ty jesteś dla mnie zupełnie bezwartosciowym adwersarzem.
                • kiks11 I co jasiu oberwało się? 27.11.05, 18:46
                  • janek-007 Od kogo? 27.11.05, 18:52
                    • sclavus Re: Od kogo? 27.11.05, 19:51
                      Aaa... I Kloss i... debil...Niesamowite... No niesamowite...
                • janek-007 Wez sobie kapiel moze ci sie humor porawi ;))) 27.11.05, 18:56
                  • tomekjeden Jasiu, podziękuj Panon ładnie za niedopowiedzenia 28.11.05, 10:35
                    pod Twoim adresem.
      • sclavus Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 19:44
        ajkaj napisała:

> żałosne dzeinnikarki, ale żaaaaaaaaałosne, głupie,bezczelne, aroganckie i z
        teg
        > o
        > ma być image polskiego dziennikarza RTV, atakują jakby miałe przed soba wilka,
        > albo wściekłego psa, niszczą, zamiast rozmawiać, łapią za słówka, feee

Jak już.... a za co miały łapać przy ludziach??
      • 1europejczyk Taki "styl" dziennikarstwa jaki reprezentuja 27.11.05, 20:04
        te panie musial miec dotychczas w Polsce bardzo duze wziecie skoro obie uchodza
        za najlepiej platne. Musialo sie takie "ujadanie" na ofiare bardzo podobac
        pewnie z tej racji, ze nikt nie potrafil posadzic tych pan na wlasciwym
        miejscu.
        To, ze nie padlo tam zadne powazne pytanie umozliwiajace pozniejsza ocene pracy
        Premiera Dorna w aspekcie dzisiejszych zapowiedzi swiadczy, ze dziennikarstwo
        polityczne w Polsce jest albo w powijakach albo nie ma dostepu do mediow!

Z wywiadu nie dowiedzialem sie co jest glownym cel zmian w MSWiA, oprocz
        usuniecia bylych pracownikow SB i odmlodzenia kadry.
        Jaki cel stawia sobie na stanowisku Ministra Spraw Wewnetrznych i Administracji
        Premier Dorn (oprocz odmlodzenia kadry i usuniecia bylych pracownikow SB)?
        Nie bylo slowa o walce z korupcja w administracji !!!
        Bylo zajmowanie sie ploteczkami podworkowymi, bylo pelno pytan dotyczacych
        ukladow personalnych (przypominajacych bardziej salonowe przelewanie z pustego
        w prozne niz cokolwiek innego), byly prowokacje w stylu licealistek wobec
        starszego kolegi i uporczywa, rowniez charakterystyczna dla podlotkow chec
        udowodnienienia Premierowi Dorn, wlasnej wyzszosci moralnej i etycznej (co
        zreszta bardzo ubawilo Premiera Dorna)!
        Ja chcialbym sie dowiedziec jak bedzie przebiegal proces reformowania tego
        waznego urzedu i jak bedzie funkcjonowal po wszyskich przewidzianych w nim
        zmianach.
        Czy zostanie wreszcie wprowadzona odpowiedzialnosc za zle nominacje
        czy jak to ma miejsce dotychczas osoby nominujace pozostawac beda
        nietykalne, nawet po prawomocnych wyrokach karnych dla nominowanych
        przez nich urzednikow!
        Na jak dlugo przewidziany jest proces reformowania ?
        Czy wymagac bedzie zmian konstytucyjnych czy ograniczy sie tylko do nowych
        uregulowan parlamentarnych ?
        Moze pozostanie w dotychczasowych ramach prawnych ?
        Zadne z tych pytan nie padlo:
        nic dziwnego, ze nie ma rowniez odpowiedzi!
        • ukropp Re: Taki "styl" dziennikarstwa jaki reprezentuja 28.11.05, 16:36
          > Zadne z tych pytan nie padlo:
          > nic dziwnego, ze nie ma rowniez odpowiedzi!

moze skoro nie bylo konkretnej odpowiedzi na stawiane to nie padly nastepne....
    • kmd_rohan Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 18:36
      Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego kraju, minister
      Dorn Ludwik, naszego kraju tęcza. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i
      jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki! To
      mówiłem ja - Jarząbek Wacław, starszy posterunkowy. Niech żyje nam minister sto
      lat!
      • sumienie.lk Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 19:00
        ... Śmiać się można, ale Polski żal.
    • sumienie.lk A ja myślałerm, że to mądre dziewczyny... 27.11.05, 18:58
      Mówię oczywiście o Paniach Kublik i Olejnik... A u niespodzianka... Czy obie
      Panie nie zrozumiały jeszcze, że w naszym kraju toczy się naprawdę ostra walka?
      Czy obie Panie nie zauważyły, że pisiorki w oczy kłamią jak jest wspaniale i
      jacy to oni są z tej wspaniałości zadowoleni, a jednocześnie prowadzą
      bezpardonową walkę z wszystkimi, których uważają za przeciwników? Tylko Polski
      mi żal.
    • hrabina.moher Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 19:04
      Dorn ma rację - Platforma to w kółko plecie o Lepperze. Nudzi mnie już ta gadka-
      szmatka, nowomowa Platfarmerów.
      • sumienie.lk Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 19:07
        A czy hrabinia nie zauważyła, że te gadki doornowatego to odwracanie uwagi? Bo
        tak naprawdę, to platformersi już od kilku tygodni o Lepperszczykach nie mowią,
        a pisiorki to i owszem - przy każdej okazji, a nawet i bez okazji...
        • sclavus Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 19:56
          sumienie.lk napisał:

> A czy hrabinia nie zauważyła, że te gadki doornowatego to odwracanie uwagi?
          Bo
          > tak naprawdę, to platformersi już od kilku tygodni o Lepperszczykach nie
          mowią,
          >
          > a pisiorki to i owszem - przy każdej okazji, a nawet i bez okazji...

I dodają, że pan Lepper się poprawił.... i jeszcze dodają: pan Lepper cały czas
          się uczy....
          • davidmors Mamy dobry rząd i premiera i znakomitych ministrów 27.11.05, 20:54
            • ukropp aaaaaamen 28.11.05, 01:00
      • notosiup Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 22:20
        Podmiotem tej rozmowy jest PIS, a tu zawsze znajdzie się ktoś kto między
        wierszami obwinia za to co teraz się dzieje nie tych, którzy obwołali się
        totalnymi zwyciązcami tylko Platformę która zasadnioczo jest w tej chwili
        nieliczącym się (;o)) ugrupowaniem.
        Trochę to pachnie jak tłumaczenie nieudolności obecnie rządzącej nami ekipy.
    • hrabina.moher Re: Dorn to niesamowicie inteligentny polityk 27.11.05, 19:20
      Poza tym bardzo taktowny, dyplomatyczny i wyważony. Cieszę się, że zagłosowałam
      na takich ludzi jak Ludwik Dorn.
      • gasior1st Re: Dorn to niesamowicie inteligentny polityk 27.11.05, 19:30
        Ja mam problem z panem Dornem. Otoz pan Dorn uwaza ze to "wladza" stoi na
        strazy wolnosci obywatelskich, moralosci etc .. Ja uwazam ze na strazy tych
        wartosci stoi PRAWO
        • janek-007 Masz racje. PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC. 27.11.05, 21:00
    • gasior1st janek-007 27.11.05, 19:22
      Nie tkwij w bledzie z uporem maniaka.Nie polemizuj bo nie grasz w tes samej
      lidze. Zwaz, ze jedna z cnot kardynalnych jest WSTRZEMIEZLIWOSC
      • janek-007 Rzeczywisciew nie ta liga, to tak tylko dla zabawy 27.11.05, 19:25
    • mantad Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 19:48
      Monisia po wywiadzie musiała spłakać się jak bóbr, bo nikt dawno tak dobrotliwie a trafnie nie skontrował jej napastliwie tendencyjnych pytań.
      • sclavus Re: Dorn: Panie znowu o tym Lepperze 27.11.05, 20:05
        mantad napisał:

> Monisia po wywiadzie musiała spłakać się jak bóbr, bo nikt dawno tak
        dobrotliwi
        > e a trafnie nie skontrował jej napastliwie tendencyjnych pytań.

To raczej łudwiś.... Wypunktowany, jak kiepski bokser w ringu....
        Uciekać się do odpowiedzi typu: "nie muszę odpowiadać na to pytanie...", "panie
        znowu o tym Lepperze...".... "Mężowi stanu" to nie przystoi...
    • w11mil Przeczytałem wywiad- rozmówca inteligentny 27.11.05, 19:56
      nie chciałbym wypowiadać się na temat poglądów Dorna bo nie byłbym bezstronny
      ale, moim zdaniem robi dobre wrażenie w tym wywiadzie, nie daje się zapędzić w
      kozi róg, najogólniej mówiąć jest inteligentny;
      Z nie niecierpliwością czekam na wywiad obu pań z Tuskiem
      • sclavus Re: Przeczytałem wywiad- rozmówca inteligentny 27.11.05, 20:07
        w11mil napisała:

> nie chciałbym wypowiadać się na temat poglądów Dorna bo nie byłbym bezstronny
        > ale, moim zdaniem robi dobre wrażenie w tym wywiadzie, nie daje się zapędzić
        w
        > kozi róg, najogólniej mówiąć jest inteligentny;
        > Z nie niecierpliwością czekam na wywiad obu pań z Tuskiem

Inteligentny inaczej???
        • w11mil Re: Przeczytałem wywiad- rozmówca inteligentny 27.11.05, 20:18
          sclavus napisał:

>> Inteligentny inaczej???
          A może zechciałbyś rozwinąc swoją wypowiedź?
          • sclavus Re: Przeczytałem wywiad- rozmówca inteligentny 27.11.05, 20:37
            w11mil napisała:

> sclavus napisał:
            >
            > >> Inteligentny inaczej???
            > A może zechciałbyś rozwinąc swoją wypowiedź?

"moim zdaniem robi dobre wrażenie w tym wywiadzie, nie daje się zapędzić w
            kozi róg, najogólniej mówiąć jest inteligentny;"

Ponawiam: inteligentny inaczej??.... Ja zauważyłem jedynie bufonadę... i
            ucieczkę w ministerialny płaszczyk....
          • fervex.adult Re: Przeczytałem wywiad- rozmówca inteligentny 28.11.05, 13:53
            Temat jacuzzi uważam za zakończony.
        • diabelek_x Re: Przeczytałem wywiad- rozmówca inteligentny 27.11.05, 20:26
          Ale znowu niepotrzebnie sie Pan irytuje.
          Przeciez kazdy zainteresowany moze sobie ten wywiad sam przeczytac.
    • jozef6 Pani Moniko! Lepiej sobie tą parą pierdnąć... 27.11.05, 20:30
      ...niż rozmawiać z tym bufonowatym bucem. Odbyt lepiej pasuje do PiSuaru!!!
      • davidmors Re: Dobra rada Józefa 6-latka dla pani Moniki ! 27.11.05, 20:38
        Jak się nie ma nic do powiedzenia, to lepiej sobie pierdnąć, niż rozprawiać
        głupoty. 6-latek, a jaki mądry !
        • kaspera L. Dorn - wzór moralności i zdrowego rozsądku... 27.11.05, 20:51
          Dorn - wzór moralności i zdrowego rozsądku...

"To się nie mieści w głowie, żeby partia, która idzie do władzy, by
          przeprowadzać rewolucję moralną, i która ma w nazwie "prawo i sprawiedliwość",
          powoływała na wicemarszałka człowieka, który ma dwa prawomocne wyroki.

- Mnie się mieści.

Pan nie miał z tym intelektualnego problemu?

- Nie, nie miałem intelektualnego problemu.

Moralnego?

- I moralnego też nie miałem. Pamiętam o rozróżnieniu między etyką świadectwa a
          etyką odpowiedzialności".

Ciekawe kto go tego uczył. Taki sam z niego katolik jak parakatolik o. Tadeusz
          R.
          -----------------------------
          Radio Maryja
          Katolicki Dżi-haad w Twoim domu!
          • davidmors Re: Rozklejacz etykietek w akcji ! 27.11.05, 20:58
            Zupełnie jak pani Monika, też lubi klajstrować etykietki.
            • ukropp 2 wyroki to dwie etykietki co by nie mowic... 28.11.05, 01:01
    • tomekjeden Re: Dorn: Panie znowu o tym Weberze 27.11.05, 21:21
      Pan Dorn jest rozbrajający. Zamierza zrobić porządki w swoim resorcie, ale też
      nie przeszkadza mu to, że Pan Lepper ma na sobie dwa wyroki skazujące. Pan
      minister Dorn powołuje się na Webera, dla podania przyczyn swojego rozumowania.
      Nie ważne jest to, że przykład wicepremiera dwukrotnie skazanego za czyny
      bandyckie nie bardzo będzie dobrze odebrany w tych grupach zawodowych, które
      wymagają specjalnej troski i reformy. Z takim nastawieniem do moralności
      politycznej usiłowania Pana Dorna stają się karykaturalne już u samych swoich
      początków. W swoim wykładzie "Polityka jako powołanie" wygłoszonym na
      Uniwersytecie Monachijskim w roku 1918, Weber powiedział kilka rzeczy bardzo
      ważnych i dla dzisiejszego porządku w Polsce. Według Webera państwo jest
      "legitimizacją" przemocy. Państwa, mówi niemiecki socjolog, nie można
      zdefiniować wględem celów. Świat jednak posunął się od tego czasu, i to co było
      do przyjęcia tuż po Wojnie Światowej, jako coś z czym trzeba się w dużej mierze
      pogodzić, nie jest moralnie aktualne na początku 21. stulecia w Europie
      środkowej. Państwo nie powinno już być monolitem, którego negatywna dynamika
      może być, co najwyżej, ukrócana przez obwarowania prawne poprawiające sytuację
      obywateli. Im większa jest otwartość państwa tym większa jest szansa na
      legislację nie tyle przed nim obronną, co bardziej spełniającą potrzeby
      partykularne i opartą na lepszej tych potrzeb analizie. Dzisiaj państwo musi
      zwrócić się do obywatela i razem z nim definiować jego życiowe potrzeby. Jest
      to proces mozolny i kosztowny. Siedzenie w jakiejś radiomaryjnej twierdzy, z
      której płyną modelowe weberowskie definicje państwa i społeczeństwa opartego na
      strachu, i przemocy myślenia czarnobiałego, bez miejsca na dialog, tylko może
      opóżnić te zmiany, na które Polska czeka od 1989 roku. W Polsce ewidentnie nie
      ma społecznej zgody na łączenie polityki z łamaniem prawa, na korupcję
      państwową, na prywatę jako cel nadrzędny działań polityków. Po 40 latach PZPR-u
      jeszcze jedna dotkliwa lekcja milleryzmu zrobiła swoje wśród społeczeństwa.
      Lekcja ta jednak ominęła chyba Pana ministra Dorna.
      • janek-007 Przestan gledic i chwalic sie... 27.11.05, 22:43
        jaki to ty jestes nowoczesnuy i XXI-wieczny. Panstwo zwocilo sie do obywatela
        obywatel wybral a za 4 lata panstwo znowu zwroci sie do doobywatela i obywatel
        znowu wybierze. Tacy jak ty tak bardzo biadola bo ich boli ze wybrali nie
        ci 'obywatele' ktorzy mieli czyli poprawnie politycznie myslacy i zmanipulowane
        roboty. Cale szczescie ze jest Rydzyk. Jestem dumny z Polakow ze mimo calej tej
        nagonki bezmpzgowcow, komunizmu i innych zaraz ideologicznych byli w stanie
        powiedziec NIE manipulatorom i hochsztaplerom politycznym. Przyszle pokolenia
        napewno to docenia.
        • tomekjeden Re: Przestan gledic i chwalic sie... 27.11.05, 22:53
          janek-007 napisał:

> jaki to ty jestes nowoczesnuy i XXI-wieczny. Panstwo zwocilo sie do obywatela
          > obywatel wybral a za 4 lata panstwo znowu zwroci sie do doobywatela i obywatel
          > znowu wybierze. Tacy jak ty tak bardzo biadola bo ich boli ze wybrali nie
          > ci 'obywatele' ktorzy mieli czyli poprawnie politycznie myslacy i zmanipulowane
          >
          > roboty. Cale szczescie ze jest Rydzyk....

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Napisz coś na temat. A jeżeli nie potrafisz, to nie pisz do mnie. Mój czas jest
          cenny.
      • johnsk1 Re: Dorn: Panie znowu o tym Weberze 28.11.05, 14:36
        Hmm. Panu Jasiowi chyba należałoby zwrócić delikatnie uwagę, iż rzecz tyczy
        wywiadu z panem Dornem a nie z nim. Pański, panie Tomekjeden, post (tak to się
        nazywa ? - proszę wybaczyć - jestem po raz pierwszy na takim forum)jest jednym
        z niewielu do tej pory, który dotyka tematu (miast innych "forowców" :)).
        Chciałbym dodać tylko tyle : niechaj pan Dorn nie odwołuje się do Webera,
        Hegla, Kanta, Kirkegaarda ... (o nich nie mówił - to dla pana Jasia) tylko
        zechce odpowiedzieć na zadane mu pytania... Nie bardzo rozumiem głosy, które tu
        padają - może panie dziennikarki komuś się nie podobają (pewnie, w ich
        mniemaniu, mają rację w tej krytyce)ale ... cóż, dziennikarz uśmiechający się i
        przedstawiający pytania wcześniej, przed wywiadem, żeby człowiek (np. pan Dorn)
        nie musiał się pomęczyć - przestaje być dziennikarzem (pisanie o takich
        imponderabiliach w kraju, w którym WRESZCIE dziennikarze mogą uprawiać swój
        zawód, jest czymś nieprawdopodobnym - ale jak widać ...) I wreszcie ostatnia,
        jeśli można, uwaga: drodzy Państwo : nie dyskutujcie kto z Was jest większym
        kretynem - skupcie się na przedmiocie dyskusji (to też, między innymi, do pana
        Jasia)
        Też Janek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka