pyosalpinx Rzeczpospolita Kolesi i czerwonego pomiotu... 16.12.05, 17:56 zyje i ma sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Re: Rzeczpospolita Kolesi i czarnego pomiotu... 16.12.05, 20:41 i dalej będzie miała sie w najlepsze. Teraz to już nie republika - to monarchia. Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Re: Rzeczpospolita Kolesi i czarnego pomiotu... 29.12.05, 13:22 tak tylko oni nie wsadzaja do wiezien i nie wywoza na Syberie, wiec slowo pomiot protekcyjnie rezerwuje czerwonym Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 ułaskawienie zdrajcy to hańba i policzek dla uczci 16.12.05, 17:57 Sobotka zdradził podległych mu policjantów, naraził ich na śmierć, postąpił haniebnie!!! - i został ułaskawiony - oto nasz Polska! Oto nasz prezydent! Oto nasze Rządy! Wprawdzie ojczyzny z serca nie da sie wyrwać - ale jak tu żyć ??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gklej Re: ułaskawienie zdrajcy to hańba i policzek dla 16.12.05, 18:02 chce mi sie cholernie beczyć ze słości, nie uwam w tym Kraju już nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
do-las Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 16.12.05, 17:58 Towarzysz Aleksander Prawdomówny ukazał swe prawdziwe oblicze.Vivat.Ścierwa wszystkich krajów ,łączcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 16.12.05, 17:58 Niech żyje rzeczpospolita kolesi. Ciekawe kto ułaskawi kwasniewskiego. u. Odpowiedz Link Zgłoś
dyszkin hanba 16.12.05, 17:58 hanba, prezydent pokazal gdzie ma uczciwych Polakow i jak ceni bandytow Odpowiedz Link Zgłoś
oleksander1 Re: hanba 16.12.05, 19:32 dyszkin napisał: > hanba, prezydent pokazal gdzie ma uczciwych Polakow i jak ceni bandytow udowodnij, że jesteś uczciwy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karagandak Brawo! Prezio pokazał,że Zero to zero 16.12.05, 17:59 To prezio wszczął PROCEDURĘ,a nie wydał polecenie wszczęcia(co wielokrotnie sugerował Ziobro).Ziobro miał TYLKO dostarczyć akta sprawy.I jeszcze jeden b.ważny szczegół:Ziobro o wiele za dużo mówi,a oczekuje się od niego jako ministra by nie oceniał działań Prezydenta Państwa! Punkt dla Prezydenta Kwaśniewskiego.Ta decyzja poprawia Jego wizerunek! Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: Brawo! Prezio pokazał,że Zero to zero 16.12.05, 19:40 Żebyś ty chociaż cokolwiek z tego rozumiał, a nie tylko powtarzał to co Trybuna napisała Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Judaszu sprzedales zycie policjantow za kumpla ! 16.12.05, 18:01 To ma byc Prezydent 40 mln. narodu ? Dno, dno i jeszcze raz dno. Odpowiedz Link Zgłoś
fjarzomb Hańba!!!! 16.12.05, 18:01 Decyzja ta świadczy o tym, że wystąpienie o akta było tylko grą pozorów - Kwaśniewski ułaskawiłby Sobotkę tak czy siak. Decyzję pewnie podjął już dawno, tylko chciał zchować twarz - Ziobro mu to uniemożliwił, więc poszedł na całość. A tłumaczenia prezydenta, że był to porządny człowiek są śmiechu warte - popełnił błąd to musi za niego zapłacić. I już. Może darujemy też studentowi, który zabił siekierą wykładowcę w Gdańsku - do czasu popełnienia przestępstwa był przecież porządnym człowiekiem..... Wstyd panie prezydencie, wstyd. Jest pan skończony Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Brawo 16.12.05, 18:01 Prezydent pokazał, gdzie mu Ziobro może skoczyć. Ziobro dostał kopa w tyłek i od Pana Prezydenta i od Rywina. Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Czerwona szmata 16.12.05, 18:05 >kazen 16.12.05, 17:47 + odpowiedz >Polska republiką bananową, wstyd i hańba panie kwasniewski na pana to trzeba miec wyglad i odpowiednio sie zachowac a szmata zawsze bedzie szmata , czerwony pachołek UB Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas KWAŚNIEWSKI - PRAWDZIWE OBLICZE.... 16.12.05, 18:03 Kwaśniewski na koniec swojej kadencji pokazał wszystkim niedowaiarkom ,że nigdy nie wyzybył się bandyckego rodowodu PZPR. Ułaskawiając kolesia z PZPR-SLD pokazał wszystkim ,że dla niego najwazniejsza jest PZPR-SLD i kolesie a nie dobro Polski i Polaków. Sobotka - bandyta z PZPR-SLD skazany prawwomocnie przez Sąd - powinien iść siedzieć, ponieważ dopuścił sie zbrodni zdrady. Takich przestepststw nie powinno się darować , tym bardziej ,ze popełnił je wysoki funkcjonariusz państwowy. To co zrobił Kwaśniewski może już otworzy ostatecznie oczy tym , którzy przez 10 lat byli zapatrzeni w Kwaśniewskiego jak w bóstwo. Może wreszcie zrozumiecie ,że ludzie z PZPR-SLD to zgraja nieukaranych drani ,którzy wykorzystując lewicowe hasła orza głupotę rodaków - dbają tylko o własne przestępcze interesy. Tak było zawsze. Od początku tej zbrodniczej organizacji. Kwaśniewski miał szanse udowodnić ,że wybił się ponad mafijną PZPR-SLD. Swoją decyzją o uniewinnieniu tego łotra Sobotki pokazał że nic się nie zmienił , niczego się nie nauczył. Urodziłeś się bandytą. Żyłeś jak bandyta. I jak bandyta umrzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
praslin Re: KWAŚNIEWSKI - PRAWDZIWE OBLICZE.... 16.12.05, 18:43 madrze prawisz panie mordzinas Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: KWAŚNIEWSKI - PRAWDZIWE OBLICZE.... 16.12.05, 20:40 dokładnie tak jest! esbe żyje w Polsce w osobach wszystkich czerwonych złodzieji z lsd (czytaj pzpr). Odpowiedz Link Zgłoś
opolak Odpracowywać straty 16.12.05, 19:07 Oczywiście należy wszystkich opócz przestepców seksualnych i morderców - wypuscic do domów.Niech odpracowują do końca zycia to co zmarnotrawili, narazili na straty.Nie może być amnestii - oddać z procentem. Odpowiedz Link Zgłoś
guatemalteco Koleś chroni kolesia 16.12.05, 18:03 Kwaśniewski wreszcie pokazał na co go stać Odpowiedz Link Zgłoś
dlaagulki Swinia bez honoru 16.12.05, 18:03 Brak mi słów i nie mogę uwierzyć. Czuje się strasznie. Czuje obrzydzenie, niechęć, degustacje, poczucie niesprawiedliwości. Mam ogromną nadzieje, że KWASNIEWSKI TY SWINIO staniesz przed Trybunałem Stanu i że za tą całą twoją plugawą prezydenturę powieszą cię publicznie za JAJA. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello A ty możesz mieć sprawę o zniesławienie ... 16.12.05, 18:40 urzędującego jeszcze Prezydenta ! Masz na to forsę ? Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: A ty możesz mieć sprawę o zniesławienie ... 16.12.05, 18:47 Buahahahahahahaha! Idz lizac tylek swojemu preziowi bo za tydzien to on bedzie takim samym kmiotem jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
praslin Re: A ty możesz mieć sprawę o zniesławienie ... 17.12.05, 03:37 ty absurdello jesteś chory. i mówię to z pelną powagą. musze cię zmartwi, ja mam akurat na to forse. ale nie oto chyba(tak mi sie wydaje) tutaj chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dlaagulki Przepraszam 16.12.05, 19:14 Bardzo przepraszam za użyte słowa. Taka wypowiedz nie przystoi wobec Glowy Panstwa Odpowiedz Link Zgłoś
kroczak Re: Swinia bez honoru 16.12.05, 20:04 dlaagulki:Widać ze się dusisz swoimi rzygowinami. Odpowiedz Link Zgłoś
a_ja_i_tak smutne i zenujace 16.12.05, 18:03 to co zrobil w duzym stopniu przekresla wszystkie sukcesy nato, unia, ukraina nie jestem milosnikiem pisu, ale za to co zrobil mam nadzieje, ze dobiora sie do niego... jest tylko jedno ale, slyszalem, ze sobotko jest powaznie chory - to odrobine zmienialoby sytuacje Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: smutne i zenujace 16.12.05, 18:13 a_ja_i_tak napisał: > to co zrobil w duzym stopniu przekresla wszystkie sukcesy > nato, unia, ukraina ojej już nas wyrzucają? pies macha ogonem a nie ogon psem, jak się ministrowi Z wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: smutne i zenujace 18.12.05, 09:52 a_ja_i_tak napisał: > nie jestem milosnikiem pisu, ale za to co zrobil mam nadzieje, ze dobiora sie > do niego... Jesteś , tylko nawet o tym nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 16.12.05, 18:03 Brawo!~Gdybym był prezedentem, też bym nie pozwolił, żebyu mnie każdy poniewierał wciskając '"swoje" reguły postępowania i '"ziobrowego prawa" Odpowiedz Link Zgłoś
rafagros Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 16.12.05, 18:03 brawo olek.Ta decyzja pokazyje jak przez 10 lat był skorumpowany ten kraj.Krauze,Kulczyk,Kratiuk,Kw...,Sołowow,Starak,Kot,Rywin,Michnik,Kwiatkowski,C zarzasty,Jakubowska itd.ci ludzie mogli robić w tym kraju interesy tylko dzięki pierwszemu. Odpowiedz Link Zgłoś
rzawidowski Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 16.12.05, 18:04 Kwaśniewski = Persona non grata Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas NAJWYŻSZA PORA NA IV RZECZPOSPOLITĄ 16.12.05, 18:06 Przelała się już czara podłości ,nikczemności i banytyzmu zbirów z PZPR-SLD. Najwyższa pora na rządy ludzi prawych. Jeszcze tylko tydzień rządów śmiecia... Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: NAJWYŻSZA PORA NA JESZCZE GORSZEGO STWORA 16.12.05, 18:11 Gorzej już być nie może? A może? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: NAJWYŻSZA PORA NA IV RZECZPOSPOLITĄ 18.12.05, 09:54 mordzinas napisał: > Przelała się już czara podłości ,nikczemności i banytyzmu zbirów z > PZPR-SLD. > > Najwyższa pora na rządy ludzi prawych. > > > Jeszcze tylko tydzień rządów śmiecia... pozyjemy zobaczymy co podnóżki czarnych pokażą. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Zaraz cenzor Cie wykasuje za tego chama 16.12.05, 18:07 Dzis dostaje premie za szybkosć reakcji Odpowiedz Link Zgłoś
tarura _________ PO CO TO OBURZENIE ? ______ 16.12.05, 19:26 Co wy chcecie, uprawomocnil ze facio jest winien przestepstwa, Zlagodzil tylko wymiar odsiadki na 1 rok z zawiasem na 2. Nie rozumiem tego "swietego oburzenia" na tym forum preciez nie mogl tego zostawic dla IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: ______TO JEST UŁASKAWIENIE PRZESTĘPCY ______ 16.12.05, 19:40 Nie złagodzenie kary. O złagodzeniu mówilibyśmy wówczas gdyby mu zmniejszył karę do odsiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: CHAM CHAMOWI REKE PODAL!! ALE WSTYD!! 16.12.05, 22:07 Nawiązujesz do spotkania Lecha Kaczyńskiego z Aleksandrem Kwaśniewskim? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Świetne pociągnięcie. 16.12.05, 18:10 Oponenci prezydenta Kwaśniewskiego przypominają mi tego nawiedzonego zwolennika Wałęsy który po wygranej Kwaśniewskiego płakał do kamery telewizyjnej. Radzę uznać klasę Kwaśniewskiego bo przeciwnicy sami się wymanewrowują na śmietnik (przykład Rokita). Kwaśniewski rozprowadzi tą naszą "klasę polityczną" lepiej niż Brazauskas na Litwie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: Świetne pociągnięcie. 16.12.05, 18:14 nie było lepszego przykładu deklasacji w naszej polityce - jako klasyk przejdzie do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Re: Świetne pociągnięcie. 16.12.05, 19:27 orellafellaci napisała: > nie było lepszego przykładu deklasacji w naszej polityce - jako klasyk > przejdzie do historii. Juz dawno jest w historii, od 1995 roku - nie zauwazylas? Odpowiedz Link Zgłoś
praslin Re: Świetne pociągnięcie. 16.12.05, 18:47 bredzisz, nic nie rozprowadzi. zrobi to co będzie w interesie układu, który reprezentuje. klasa kwaśniewskiego ? naczytałeś się vivy i twojego stylu Odpowiedz Link Zgłoś
alkud HAŃBA TO MAŁO POWIEDZIANE 16.12.05, 18:56 wygrały układy i partyjniactwo religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas JESZCZE TYLKO TYDZIEŃ RZĄDÓW SZUMOWINY 16.12.05, 18:07 IV RZECZPOSPOLITA - blisko coraz bliżej... Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: JESZCZE TYLKO TYDZIEŃ RZĄDÓW SZUMOWINY 16.12.05, 18:10 niech moc będzie z Tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: To SPDL jest parią zawieszonych członków 16.12.05, 18:08 tak przypominam, by nie było nieporozumień, a SLD coż dawno temu rozszyfrowano ten skrót jako: Sojusz Lewcych Dochodów, a może teraz zmienia nazwę na Swoim Lewacy Dopomogą Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: To SPDL jest parią zawieszonych członków 16.12.05, 18:12 Skur.ysynów Lista Długa Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: To SPDL jest parią zawieszonych członków 16.12.05, 18:15 I tak Ci to wykasują. Hehe. Cenzor dzisiaj jest zadziwiająco sprawny. Nie wstyd Ci obrażac partię porzadnych ludzi, reprezentantów lewicy, ludzi pracy, patriotów i czegoś tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: To SPDL jest parią zawieszonych członków 16.12.05, 18:29 rnrr napisał: > tak przypominam, by nie było nieporozumień, a SLD > coż dawno temu rozszyfrowano ten skrót jako: Sojusz Lewcych Dochodów, a może > teraz zmienia nazwę na Swoim Lewacy Dopomogą Lewacy?? Co "panowie" z SLD mają wspólnego z lewicą i socjaldemokracją??? Oni kiedykolwiek pracowali?? Dobrze im się żyło przed 89 rokiem i niezgorzej po... Odpowiedz Link Zgłoś
orellafellaci Re: To SPDL jest parią zawieszonych członków 16.12.05, 18:35 Popieram. Nie należy utożsamiać komunisty z człowiekiem lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
joe2002 Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 16.12.05, 18:07 nasz ministro ziobro popisywal sie znajomoscia prawa, choc moze naiwnie byloby sadzic ze go nie zna. po prostu chcial je nagiac. tak tez bedzie caly czas. w koncu mamy bezprawie i niesprawiedliwosc... a prezio znizyl sie do poziomu skazanego kumpla sobotki. szkoda ze nie poniesie za to odpowiedzialnosci, ale za inne numery moze. wtedy dobrze by bylo aby tacy panowie spotkali sie w... celi. zreszta mamy kolejnego prezydenta ktory jest zamieszany w procesy. na szczescie tylko przez slowne obrazy ale wstyd pozostaje. wyglada na to ze politykom mozna wsio byle dojsc do wladzy. co jeden to lepszy... ale trzeba uczciwie przyznac ze pierwszy przebil wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 16.12.05, 18:11 aj na tego chu ja 2 razy głosowałem widac jestem taki sam głupi luj ale przejzałem na oczy dopiero po sprawie Rywina Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 16.12.05, 18:16 Bądź czujny teraz jak się będziesz wieszał, by zauważyć, że to szkodzi zdrowiu. I lepiej się kontrolnie pochlastaj przed następnymi wyborami... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas PZPR-SLD - ESENCJA ZŁA! 16.12.05, 18:13 Kwaśniewski na sam konic pokazał ,że niczego się nie nauczył , nic nie zrozumiał. Całe swoje życie Kwasniewski zawsze służył złu. Choć na zewnątrz sprytnie udawał sprawiedliwego. Nabrał Polaków do tego stopnia ,że ci wybrali go na 10 lat prezydentem..... Terraz już chyba niewielu jeszcze jest ślepych. Już chyba wiekszość rozumie ,ze ludzie z PZPR-SLD to ludzie żli, podli , nikczemni i cyniczni. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: PZPR-SLD - ESENCJA ZŁA! 16.12.05, 18:21 Te głupie ciemne durnie co głosowałt kiedykolwiek na te mendy (a było ich sporo, oj sporo) wątpię by zmądrzały i cośkolwiek zrozumiały kiedykolwiek. Ciemnota, jak Lepper, jest nieuleczalna i niewytłumaczalna. Tylko browar i kiełbasa ich interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
praslin Re: PZPR-SLD - ESENCJA ZŁA! 17.12.05, 03:41 sory wlaśnie wale bronxa a na tą mende nigdy nie glosowalem. wypraszam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: PZPR-SLD - ESENCJA ZŁA! 18.12.05, 10:03 zhk napisał: > Te głupie ciemne durnie co głosowałt kiedykolwiek na te mendy (a było ich > sporo, oj sporo) wątpię by zmądrzały i cośkolwiek zrozumiały kiedykolwiek. > Ciemnota, jak Lepper, jest nieuleczalna i niewytłumaczalna. Tylko browar i > kiełbasa ich interesuje. ZHK ty jesteś pierwszymi czterema wyrazami swojego postu. Nie obrazaj ludzi . Tobie gały też sie otworzą tylko troche poczekaj na rządy swoich wybrańców. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.zegarek2 dziwne 16.12.05, 18:09 puszczaja goscia, ktory narazal zycie policjantow.... a trzymaja schorowanego Lwa, ktory costam moze i chcial, ale tylko gadal. Nie rozumiem tego kraju... do dupy jest Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Re: dziwne - trzeba trochu myslec, nie od razu tak 16.12.05, 19:29 do d..y jarek.zegarek2 napisał: > puszczaja goscia, ktory narazal zycie policjantow.... a trzymaja schorowanego L > wa, ktory costam moze i > chcial, ale tylko gadal. Nie rozumiem tego kraju... do dupy jest Odpowiedz Link Zgłoś
dedro Re: dziwne - trzeba trochu myslec, nie od razu ta 16.12.05, 19:34 arura napisała: > do d..y > > jarek.zegarek2 napisał: > > > puszczaja goscia, ktory narazal zycie policjantow.... a trzymaja schorowa > nego > L > > wa, ktory costam moze i > > chcial, ale tylko gadal. Nie rozumiem tego kraju... do dupy jest > > Właśnie, gdzie tu sprawiedliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 16.12.05, 18:09 Kwaśniewski złamał prawo. Kończy prezydenturę jak francowaty aparatczyk pzpr. Zostanie po tym smród i niesmak. Won z tego pałacu, palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
cybul71 Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 16.12.05, 18:10 ciekaw jestem jakiego haka ma Sobótka na Kwaśniewskiego że tak sie musiał poniżyć i spieprzyć swój wizerunek. Ludzie będą go pamiętać nie za to jak te kadencje wyglądały tylko czym się skończyły. Mimo szacunku dla Kwaśniewskiego sądziłem że aż tak nisko nie upadnie a tak zostaje niesmak i jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś