Dodaj do ulubionych

Policja już nie ściga Marszu Równości

• gekon1979 Projekt Oaza ;P 20.12.05, 13:23
      widze, ze zapomniany jest juz moj projekt miasta dla homo(i lewakow, chociaz ni wiem czy wypada tak nekac homo, wiec moze ich nie bedzie tych lewakow tam)
      naturalnie posypia sie zaraz gromy na moja nieskromna osobe, ze getto, ze nazista, ze eugenika, ze cos tam jeszcze :D
      nalezy jednak zbudowac takei miasto, w ktorym homo by sobie mieszkali, i reszcie ciemnogrodzian, wielkie CH do tego, co ci homo by tam robili sobie
      ja argumentuje tak-geje i les, to tacy utalentowani ludzie, swietnie sie sprawdzaja tam we wszystkiem(czego tkna to zloto), tak wiec miasto byloby kulturowa i finansowa stolica Polski, swietnie roziwjalyby sie teatry, opery, filharmonie - i wszystko to czego unikam
      kase etz by robili ostra, bo oni tez chyba sa wrecz nieslychani w robieniu spotow reklamowcy, zdjec i tak dalej, czy tam cos jeszcze
      moda by kwitla, do New Korynt(wersja robocza do dyskusji), przybywalyby postepowe elity z calego swiata-miasto byloby trendy
      argument za jeszcze jeden, zero dresiarzy, NOP, MW i rydzyka czy moheru, cale miasto dla homo, i rzadzone przez homo, rozowa policja zamiast czarnej :)
      a ciemnogrod by mial tez spokoj ;) kazdy bylby szczesliwy
      • pavlikmedvid Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 13:27
        I pewnie do tego miasta ciagnelyby tabuny rodzin wielodzietnych z prowincji i
        podatki szlyby na pomoc spoleczna... Znow nawolujesz do dyskryminacji gejow
        chcac obarczyc ich polityka prorodzinna o socjalna! Ech...
        • gekon1979 Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 13:33
          nie rodzinki nie mogloby
          mialyby zakaz
          kazdy musi placic podatki gej tez, no cio ty, jakis rabat jak angielski ci sie marzy, oj ty centusiu ;P
      • dundrub Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 13:28
        w latach trzydziestych istnial Projekt Madagaskar - skonczylo sie na Projekt Cyklon B
        gratuluje!
        • pavlikmedvid Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 13:30
          Projekt bardzo mi sie podoba, pod warunkiem, ze Oaza znajdzie sie w obrebie
          Puszczy Bialowieskiej, bo przeicez geje sa tacy delikatni i wrazliwi...
          • dundrub Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 13:33
            > Projekt bardzo mi sie podoba, pod warunkiem, ze Oaza znajdzie sie w obrebie
            > Puszczy Bialowieskiej, bo przeicez geje sa tacy delikatni i wrazliwi...

a heteroseksualisci sa tacy gruboskorni, tak?
          • gekon1979 Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 13:33
            nie puszcza odpada, myslalem jakos nad morzem, w jakims ladnym miejscu
            albo tak gdzie jest tak sucho :P
            • pavlikmedvid Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 14:41
              Chcesz mnie zabic, homofobie! Zawsze mialem problemy ze zdrowiem ( astma,
              alergia, angina ). Od Baltyku do Puszczy Bialowieskiej, caly pas!!!

• gekon1979 Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 14:51
                co pas?? ja tak bardziej myslalem ze w ksztalcie kolka
              • gekon1979 Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 15:00
                Bosh nie dosc ze gej, to jeszcze chorowity ;/
                i co ja mam teraz z toba zrobic!?
                wydaje ci sie, ze z powodu twojej astmy(juz ja znam was asmatykow, symulanci jedni), projekt oaza nie ruszy!!
                otoz nie, ruszy, i bedzie tam gdzie bedzie miejsce, w puszczy nie, bo puszcza jest dzika, i takie tam przyroda, czy pomnik przyrody stanowi(jakis belkot zielonych lewakow)
        • gekon1979 Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 13:37
          dundrub napisał:

> w latach trzydziestych istnial Projekt Madagaskar - skonczylo sie na Projekt Cy
          > klon B
          > gratuluje!
          a ty z nowu o nazistach :D
          • dundrub Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 13:40

> a ty z nowu o nazistach :D

znowu? a kiedy wczesniej ja o nazistach?
            • gekon1979 Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 13:41
              nie chodzilo o ciebie
              tylko o temat, ze znowu o nazistach :D
              chodzi mi o to ze projekt oaza, nic z cyklonem b nie ma wspolnego i nie o to w nim chodzi
              • dundrub Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 13:43
                > nie chodzilo o ciebie
                > tylko o temat, ze znowu o nazistach :D
                > chodzi mi o to ze projekt oaza, nic z cyklonem b nie ma wspolnego i nie o to w
                > nim chodzi

chodzi mi o to, ze cyklon poprzedzony byl projektem madagaskar - tez na poczatku niegroznie to
                wygladalo - a i pewnie wiele smiechu bylo z tego j.w.
      • pavlikmedvid Re: A! 20.12.05, 13:29
        A, zapomnialem! W Paryzu jest juz takie miasteczko-dzielnica - Le Marais. I
        wiecie kto mieszka, kto sasiaduje z ta dizelnica?

Ortodoksyjni Zydzi!

Tutaj przecietny Polak drapie sie z tylu glowy i traci przytomnosc...
        • gekon1979 Re: A! 20.12.05, 13:34
          ale to jest dzielnica, a ja mowie o miescie
          ja mam wizje serio ;)
        • pe1 Re: A! 20.12.05, 16:23
          > A, zapomnialem! W Paryzu jest juz takie miasteczko-dzielnica - Le Marais.

jakie znowu miasteczko?
          Marais to centralna dzielnica Paryża (zdaje się numer 3), gdzie znajduje się
          m/in Centre Pompidou.
      • gekon1979 nazwa miasta 20.12.05, 13:43
        ja proponuje Nowy Korynt
        Korynt jak wiemy, byl miastem zgnilizny moralnej, rozupsty i w ogole(tak mowia chrzescijanie), napewno tak nie odbierali go ci wszyscy marynarze ktorzy do Koryntu przyplywali :D
        ale moze jakies pomysly ciekawe, mam tez pomysl na to jak miasto mialoby wygladac
        • dundrub Re: nazwa miasta 20.12.05, 13:47

> Korynt jak wiemy, byl miastem zgnilizny moralnej, rozupsty i w ogole(tak mowia
          > chrzescijanie), napewno tak nie odbierali go ci wszyscy marynarze ktorzy do Kor
          > yntu przyplywali :D

skoro takis uczony w tym jak napewno ci co i kiedy odbieral..
          to jak odbierali korynt marynarze chrzescijanie? ciekawym tego twojego widzenia bardziej niz nowego
          koryntu ;)
          • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 13:51
            marynarze chrzescijanie
            ciekawe zagadnienie
            zobacz, ludzie ktorzy w tamtych czasach przechodzili na chrzescijanstwo, to byli przewaznie gorliwi wyznawcy idei chrzescijanskiej, i mogli podchodzic do Koryntu z niesmakiem, no ale znajac marynarzy ...
            ale o nazwie mial byc ten watek!!!!! wiec prosze podac wlasny pomysl jak sie ten nie podoba :D
            • dundrub Re: nazwa miasta 20.12.05, 13:56

> zobacz, ludzie ktorzy w tamtych czasach przechodzili na chrzescijanstwo, to byli przewaznie gorliwi
              > wyznawcy idei chrzescijanskiej,

noo tego powyzszego zdania to za nic nie rozumiem... nawet jesli tautologie podepne do granic
              maksymalnych rozciagnieta.. pomoz mi prosze..
              • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 13:58
                chodzilo mi o to, ze
                dzisiejsze chrzescijanstwo, a te z czasow Rzymskich, to kompletnie dwie rozne rzeczy
                wtedy ludzie moze szczerze wierzyli w ten belkot o milosci do blizniego i takich tam
                dzis jest tylko hipokryzja i obluda w rytm koscielnych dzwonow
                I MA BYC O NAZWIE WIEC MOW O NAZWIE!!!!!
                • dundrub Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:00

> I MA BYC O NAZWIE WIEC MOW O NAZWIE!!!!!
                  >

pozwole sobie zacytowac.. zaraz zaraz.. jak to bylo.. acha! mam!
                  "wielki nerw :D"
                  dobrze trafilem ? ;)
                  • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:03
                    hahahahaha
                    fajny jestes :P
                    no ale mow o tej nazwie, co do Koryntu, to nie jest to moj wymysl, tylko przeczytany, bylo to miasto hadlowe, i szalaly tam cory Koryntu :P, i chrzescijanom sie nie podobalo, jak masz inne zrodla, ktore mowia ze sie im podobalo to czekam
                    ale mialo byc o nazwie wiec mow o nazwie, masz jakies propozycje, czy podoba ci sie Nowy Korynt hmm??
                    • dundrub Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:05
                      nie podoba mi sie sama ta twoja idea
                      tym bardziej nie bede wymyslal nazw dla chorych pomyslow - bo nawet jesli sa zartami, to podloze
                      maja straszne
                      wymysl moze miasto dla gekonow?
                      • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:07
                        jest juz takie miasto i nazywa sie szczecin :D
                        idea jest dobra, ja jestem przepelniony zrozumieniem dla homo i les
                        dlatego proponuje to rozwiazanie, ktore rozdzieli zwasnione strony
                        to tak jak w przedszkolu, bija sie dwaj malcy, to opiekunka ma ich rozdzielic(pogodzenei nigdy nie jest szczere), wiec lepiej rozsadzic ich dalej od siebie, ja nie mam zadnych zlowrogich planow
                        • dundrub Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:10

> to tak jak w przedszkolu, bija sie dwaj malcy, to opiekunka ma ich rozdzielic(p
                          > ogodzenei nigdy nie jest szczere), wiec lepiej rozsadzic ich dalej od siebie,

hmm.. niewiele wobec tego wiesz o wychowaniu i pedagogice.. skad masz taka wiedze na temat
                          szczerosci pogodzen? hmm?

> ja nie mam zadnych zlowrogich planow

a jak nazwac pomysly wysylania "innych" w dziwne miejsca? "innych" i do tego jak piszesz ponizej
                          "chamow", ktorym trzeba dac taczki?
                          • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:13
                            http://www.jeronimo.olympusclub.info/gekony/galleries/Subfamilia%20Gekkoninae/Phelsuma/Phelsuma%20madagascarien/FOTOS%20-%20DamianS/index.php?ishome=1&filename=phelsuma_madagascariensis_004.jpg&filenumber=4
                            zobacz czy dziala ten link
                            > hmm.. niewiele wobec tego wiesz o wychowaniu i pedagogice.. skad masz taka wied
                            > ze na temat
                            > szczerosci pogodzen? hmm?
                            bo sam chodzilem do przedszkola wiesz :D
                            > a jak nazwac pomysly wysylania "innych" w dziwne miejsca? "innych" i do tego ja
                            jakich dziwnych?? miasto, ladne miasto to twoim zdaniem dziwne miejsce, no tak bo tam geja nie pobija jak wyjdzie z knajpy, fakt dziwne miejsce
                            > k piszesz ponizej
                            > "chamow", ktorym trzeba dac taczki?
                            to ja chce dac pospulstwu prace przy budowie, a ty mi robisz jeszcze zarzuty!!
                            • dundrub Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:17

> bo sam chodzilem do przedszkola wiesz :D

teraz wiem
                              i wnisokujac dalej - w oparciu o swoja wiedze moge zalozyc, ze pogodzenia nie sa szczere, poniewaz
                              ty sam w przedszkolu nieszczerze sie godziles.. a jak jest teraz? ;)

> to ja chce dac pospulstwu prace przy budowie, a ty mi robisz jeszcze zarzuty!!

noo szlachectwo zobowiazuje.. oczywiscie ustawiasz sie w kategorii nadzorcy?
                              • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:20
                                > teraz wiem
                                > i wnisokujac dalej - w oparciu o swoja wiedze moge zalozyc, ze pogodzenia nie s
                                > a szczere, poniewaz
                                > ty sam w przedszkolu nieszczerze sie godziles.. a jak jest teraz? ;)
                                hihi no ale nie tylko ja sie nieszczerze godzilem
                                wiesz dzis nie mam wrogow z ktorymi sie kluce, mam przyjaciol z ktorymi swietnie sie rozumiemy, RPG laczy ludzi
                                co do nadzorcy, no prosze cie zejdz na ziemie, zawsze jest jakis nadzorca, co ty, jak ty, w jakim swiecie zyjesz, w EBERRONIE??? tam tez sa szefowie ;P
                                • dundrub Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:26

> hihi no ale nie tylko ja sie nieszczerze godzilem

oczywiscie to cie usprawiedliwia.. mozesz wiec byc nieszczery. a jak tam kodeks aryjczyka??

> wiesz dzis nie mam wrogow z ktorymi sie kluce, mam przyjaciol z ktorymi swietni
                                  > e sie rozumiemy, RPG laczy ludzi

gratuluje!

> co do nadzorcy, no prosze cie zejdz na ziemie, zawsze jest jakis nadzorca, co t
                                  > y, jak ty, w jakim swiecie zyjesz, w EBERRONIE??? tam tez sa szefowie ;P
                                  >

przeczytaj moj post jeszcze raz.. ze zrozumieniem
                                  • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:33
                                    dobrze zrozumialem :D
                                    wole byc nadzorca, niz tym no chamem :)))))))))))))))))))
                                    a ty przeczytaj ze zrozumieniem kodeks aryjczyka CALY
                                    • dundrub Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:34

> a ty przeczytaj ze zrozumieniem kodeks aryjczyka CALY

potrafisz jakos odniesc sie do moich przypisow, czy sekciarsko odeslesz mnie do guru?

>
                                      • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:36
                                        ja nie mam guru
                                        kazdy jest sobie sam panem, gdy to zmienia, staje sie niewolnikiem
                                        • dundrub Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:40
                                          > ja nie mam guru
                                          > kazdy jest sobie sam panem, gdy to zmienia, staje sie niewolnikiem

najgorzej to byc niewolnikiem samego siebie.. umysl zniewolony
                                          odpowiesz wreszcie na moje przypisy? czy nie potrafisz?>
                                          • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:52
                                            jakie przypisy bo sie zgubilem :D
                                            niewolnikiem siebie tez nie jestem
                        • carlitos35 Ho Ho Ho - 20.12.05, 14:29
                          • gekon1979 rozumiem ze Ho ho Ho, to twoja propozycja :D 20.12.05, 14:32

• carlitos35 Re: Nie, to mój zachwyt dla pomysłu - 20.12.05, 15:02
                              gekon1979 napisał:

>
                              >
                              • gekon1979 no i to lubie 20.12.05, 15:03
                                jak docienia sie ogrom, wspanialosc, przezajebistosc, mych szalenczych wypocin ;D
                                • carlitos35 Re: ale zachwyt nie musi być... akcep- 20.12.05, 15:07
                                  -tacją - jednocześnie ! -

gekon1979 napisał:

> jak docienia sie ogrom, wspanialosc, przezajebistosc, mych szalenczych
                                  wypocin
                                  > ;D
                                  >
                                  • gekon1979 nie wazne, jestem strasznie prozny 20.12.05, 15:09
                                    i daltego latwo mnie podejsc falszywymi pochlebstwami :D
                                    zaakceptuj moj pomysl on jest swietne wrecz :P, miasto hedonistow, heh
                                    a ten dundrub to jakis nowy :D bo strasznie sie podnieca, i mysli ze cos tu zwojuje :P
                • carlitos35 Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:01
                  nazwa dla utopii ?
                  mało życzliwego ?
                  • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:03
                    jakiej znowu utopi
                    bierzemy chamow, oni taczki i robimy miasto, tylko trzeba miec wizje, a nie tylko marudzic
                    • dundrub Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:05

> bierzemy chamow, oni taczki i robimy miasto, tylko trzeba miec wizje, a nie tyl
                      > ko marudzic
                      >

chamow?
                      • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:08
                        chamow-tak szlachta nazywala chhlopow
                        • dundrub Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:11
                          kiedys kutas - oznaczalo wisior czy moze fredzel
                          rozumiem, ze zaliczasz sie do szlachty?
                          • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:15
                            ja chce zostac Krolem Polski
                            w tym celu chce powolac neopoganska monarchie, aby do tego doszlo musi nastapic wielkie pie..iecie, czego nastepstwem bedzie upadek pierdo-lnika
                            dlaczego neopoganska, bo dekalog i chrzescijanstwo to bzdury i hipokryzja
                            Aryjski Kodeks Moralny(to jest dobry kodeks postepowania)

1.CZCIJ BOGÓW SWEGO LUDU, A NIE ŻADNYCH INNYCH.

...obcy Bogowie niszczą Cię!

2.PRAWA NATURY ODZWIERCIEDLAJĄ BOSKI PLAN.

...świat przyrody jest dziełem Ojca Wszechrzeczy!

3.POSTĘPUJ SZLACHETNIE I ODWAŻNIE. ZAWSZE DOKŁADNIE PRZEMYŚL WSZYSTKIE KONSEKWENCJE SWOJEGO CZYNU.

...efekty twych czynów będą istnieć nawet, gdy Ty już odejdziesz!

4.ŻYJ SWOIM ŻYCIEM, NIE BÓJ SIĘ SWEGO PRZEZNACZENIA.

...strach jest właściwy tchórzom i głupcom, dzielny człowiek odważnie stawia czoło temu, co niesie los!

5.KOCHAJ, CHROŃ, ROZMNAŻAJ I DOSKONAL SWÓJ LUD.

...naturalny instynkt zabrania samozniszczenia w krzyżowaniu ras!

6.BĄDŹ UCZCIWY, SŁOWNY, TWÓRCZY I LOJALNY WOBEC PRZYJACIÓŁ.

...aryjski duch dąży do doskonałości we wszystkim!

7.STRZEŻ SWEJ HISTORII, DZIEDZICTWA ORAZ RASOWEJ TOŻSAMOŚCI.

...twoi przodkowie zaufali Ci, od Ciebie zależy zachowanie i rozwój Twego ludu!

8.SZANUJ PAMIĘĆ SWYCH KREWNYCH I PRZYJACIÓŁ... SZCZEGÓLNIE TYCH, KTÓRZY ODDALI SWE ŻYCIE LUB WOLNOŚĆ ZA TWÓJ LUD.

...przetrwanie rasy zależy od twej siły, woli i krwi!

9.SZANUJ MĄDROŚĆ STARSZYCH.

...każdy moment życia całego Twojego ludu łączy nieskończona przeszłość z nieskończoną przyszłością!

10.SZANUJ SWĄ ŻONĘ. NIE WPROWADZAJ KŁÓTNI I WAŚNI DO SWEGO DOMU.

...rodzina jest Twym celem i obowiązkiem!

11.DOTRZYMAJ SŁOWA DANEGO SWYM BLISKIM.

...Twoja wiarygodność jest Twoją godnością I siłą charakteru!

12.BĄDŹ PRZEBIEGŁY JAK LIS W STOSUNKU DO WROGÓW.

...dążą oni do zniszczenia Ciebie!

13.WYCHOWAJ SWE DZIECI W DUCHU MIŁOŚCI DO SWOJEJ RASY I ZIEMI OJCZYSTEJ

...w Twoich dziełach i Twoim potomstwie zawarta jest Twoja nieśmiertelność!

14.ŻYJ W ZGODZIE Z NATURĄ I LUDEM, ORAZ NIE ZGADZAJ SIĘ NA ŻADNE ZŁO.

...przetrwanie rasy wymaga nieustannej walki!
                            • dundrub Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:24
                              > ja chce zostac Krolem Polski

noo szpitale sa pelne napoleonow ;)

> Aryjski Kodeks Moralny(to jest dobry kodeks postepowania)

oczywiscie wiesz, skad przybyli arianie - protoplasci aryjczykow?
                              >
                              >
                              > 1.CZCIJ BOGÓW SWEGO LUDU, A NIE ŻADNYCH INNYCH.

a jakich to?

> 3.POSTĘPUJ SZLACHETNIE I ODWAŻNIE. ZAWSZE DOKŁADNIE PRZEMYŚL WSZYSTKIE KONSEKWE
                              > NCJE SWOJEGO CZYNU.

rozumiem, ze naigrywanie sie z innych upodoban seksualnych to dowod szlachetnosci - gratuluje
                              rozumienia

> 4.ŻYJ SWOIM ŻYCIEM, NIE BÓJ SIĘ SWEGO PRZEZNACZENIA.

kompletny brak logiki.. wolna wola czy przeznaczenie w koncu???

> 5.KOCHAJ, CHROŃ, ROZMNAŻAJ I DOSKONAL SWÓJ LUD.

jakbys dobrze sie przygladnal.. to homoseksualisci to czesc twojego ludu.. istnieja w kazdym
                              spoleczenstwie

> ...naturalny instynkt zabrania samozniszczenia w krzyżowaniu ras!

a co to znaczy? to znaczy ze naturalny instynkt zabrania bialemu zakochac sie w murzynce? hehehe.. co
                              za brednia... malo to mieszanych malzenstw na swiecie??

> 8.SZANUJ PAMIĘĆ SWYCH KREWNYCH I PRZYJACIÓŁ... SZCZEGÓLNIE TYCH, KTÓRZY ODDALI
                              > SWE ŻYCIE LUB WOLNOŚĆ ZA TWÓJ LUD.

jak myslisz, ilu homoseksualistow zginelo w obronie polski podczas wojny?

> 9.SZANUJ MĄDROŚĆ STARSZYCH.

ile masz lat?
                              > 14.ŻYJ W ZGODZIE Z NATURĄ I LUDEM, ORAZ NIE ZGADZAJ SIĘ NA ŻADNE ZŁO.

zlo - to propagowanie nienawisci.. JAKIEJKOLWIEK.. a ty zgadzasz sie na to.. ba dolewasz tez swojej
                              oliwy do ognia
                              >
                              > ...przetrwanie rasy wymaga nieustannej walki!
                              >
                              w oryginale dzihad to walka wewnetrzna - ze swoja slaboscia.. moze twoja jest niemoznosc
                              zrozumienia zroznicowania w naturze (przejawie dzialan i woli Boga)??
                              • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:31
                                nie Boga, tylko bogow
                                nic nie rozumiesz, jestes skazony propaganda czcicieli fetysza na krzyzu, ktorzy sami wpadli we wlasna pulapke i teraz jest problem
                                ja problemu nie mam, jasno mowie co trzeba zrobic, i nie jestem przy tym obciazony naukami chrystusa, ani moralnoscia :p
                                murzynki, no wiesz co, blee
                                • dundrub Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:33

> nic nie rozumiesz, jestes skazony propaganda czcicieli fetysza na krzyzu, ktorz
                                  > y sami wpadli we wlasna pulapke i teraz jest problem

skad wiesz, ze jestem chrzescijaninem? powiedzialem to, czy tak zaklada twoja wszechwiedza?
                                  pardon.. skazenie

> ja problemu nie mam, jasno mowie co trzeba zrobic, i nie jestem przy tym obciaz
                                  > ony naukami chrystusa, ani moralnoscia :p

caly twoj kodeks aryjczyka to kodeks moralny

> murzynki, no wiesz co, blee

moga ci sie nie podobac.. ale wybij sobie z glowy bzdury o nienaturalnosci zwiazkow pomiedzy rasami
                                  • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:36
                                    tak tak tak
                                    hihi
                                    nie wiem cz y jestes chrzescijaninem(ale gadasz jak jakis ksiadz), ale z tej kultury jestes, w niej zyjesz i swiadomie czy nie jej droga podazasz, ja ja odrzucilem
                                    przez moralnosc mialem namysli moralnosc syjonistyczna(przepraszam za skrot myslowy)
                                    > moga ci sie nie podobac.. ale wybij sobie z glowy bzdury o nienaturalnosci zwia
                                    > zkow pomiedzy rasami
                                    dlaczego?? wiesz ze takie krzyzowanie nie najlepiej czasami robi :P
                                    • dundrub Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:38

> nie wiem cz y jestes chrzescijaninem(ale gadasz jak jakis ksiadz), ale z tej ku
                                      > ltury jestes, w niej zyjesz i swiadomie czy nie jej droga podazasz,

a ty nie wyrosles tutaj? coz.. jeszcze kilka pytan - odpowiedzi i bedzie mozna cie zdiagnozowac ;)

> ja ja odrzucilem

oczywiscie

> przez moralnosc mialem namysli moralnosc syjonistyczna(przepraszam za skrot mys
                                      > lowy)

mozesz rozwinac ta moralnosc syjonistyczna? nie bardzo lapie.. poprosze o wyjasnienia

> dlaczego?? wiesz ze takie krzyzowanie nie najlepiej czasami robi :P

"nie najlepiej czasami robi" - to twoja ocena.. rozmawiamy o istnienu zjawisk - w tym przypadku
                                      mieszania ras.. to sie dzieje w przyrodzie w sosob NATURALNY
                                      >
                                      • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 14:41
                                        > a ty nie wyrosles tutaj? coz.. jeszcze kilka pytan - odpowiedzi i bedzie mozna
                                        > cie zdiagnozowac ;)
                                        no przeca mowie panoczku, zem odrzucil
                                        > mozesz rozwinac ta moralnosc syjonistyczna? nie bardzo lapie.. poprosze o wyjas
                                        > nienia
                                        syjonistyczna, chrzescijanstwo jest syjonistyczne, takie ma korzenie
                                        > "nie najlepiej czasami robi" - to twoja ocena.. rozmawiamy o istnienu zjawisk -
                                        > w tym przypadku
                                        > mieszania ras.. to sie dzieje w przyrodzie w sosob NATURALNY
                                        czasami wychodzi dobrze, czasami zle
                            • shygay Re: nazwa miasta 20.12.05, 16:13
                              >12.BĄDŹ PRZEBIEGŁY JAK LIS W STOSUNKU DO WROGÓW.

Projek Twojego miasta zdaje się odpowiadać powyższemu punktowi neopogańskiego kodeksu moralnego.
                              • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 16:22
                                :)))))))))))))
                                jasne
                                ja bede teraz szczery, mam gdzies jaki kolwiek kodeks moralny ;/ zostalem nihilista, a raczej zostalo mi to uswiadomione na tym forum(lecz w innym temacie :)
                                • shygay Re: nazwa miasta 20.12.05, 17:50
                                  Jeju....
                                  Homofob bez jakichkolwiek zasad moralnych jest gorszy od homofoba katolika...
                                  Ten ostatni ma świadomość, że jest nad nim jego Bóg...
                                  • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 17:59
                                    wlasnie
                                    ale ja nie jestem homofobem nihilista, tylko szalencem z planem, a to juz jest naprawde niebezpieczne :DD
                                    Bog ma gdzies co robimy, i kocha szalencow
                                    • shygay Re: nazwa miasta 20.12.05, 18:10
                                      Widzisz, sam się przyznajesz, ze Twoje intencje są conajmniej dwuznaczne :p
                                      Szalony, niebezpieczny plan budowy homocity.
                                      • gekon1979 Re: nazwa miasta 20.12.05, 18:14
                                        hahahaha
                                        dwuznaczny nie
                                        to wy tak go odbieracie, on jest ok, ladne miasto, piekne, i te pierscienie wodne, shygay jakby umial malowac(ku.. moglem isc na architekture), to bym ci to pokazal, oc w tej mojej glowie siedzi ;)
                                        poczatkowo ten projekt wymyslilem jako nowa stolice Polski, ale z tymi baranami nic sie nie da zrobic - architektura miala byc taka neorenesansowa, neobarokowa, piekne pomniki(Polska specjalnosc), i na srodku wielki pomnik Pilsudzkiego i Kosciuszki, cudne piekne miasto, pelne zieleni i przyrody w ogole heh, ale teraz ten projet leci nah homo(tylko ze nie bedzie Pilsudzkiego i martyrologii w ogole, a pochwala hedonizmu, i doskonalosci czlowieka)
                                  • gekon1979 aaa o wlasnie, dobrze ze mi sie przypomnialo 20.12.05, 18:05
                                    homofob 2006
                                    2005 zostala kaczka
                                    ja chce byc homofobem 2006, nie macie tam jakiejs klasyfikacji i dodac homofob internetowy!!!!!!!!
                                    • shygay Re: aaa o wlasnie, dobrze ze mi sie przypomnialo 20.12.05, 18:12
                                      Nie wiem. Poczytaj sobie na serwisach gejowskich :p
                                      Wielką przeszkodą w Twoim przypadku będzie anonimowość oraz fakt, że praktycznie nic nie znaczysz :p (no sorry, ale w wuielkim świecie homofobów jesteś tylko jednym z wielu, nie piastujesz żadnej funkcji, nie posiadasz autorytetu w społeczeństwie) ;)
                                      • gekon1979 Re: aaa o wlasnie, dobrze ze mi sie przypomnialo 20.12.05, 18:16
                                        shygay napisał:

> Nie wiem. Poczytaj sobie na serwisach gejowskich :p
                                        > Wielką przeszkodą w Twoim przypadku będzie anonimowość oraz fakt, że praktyczni
                                        > e nic nie znaczysz :p (no sorry, ale w wuielkim świecie homofobów jesteś tylko
                                        > jednym z wielu, nie piastujesz żadnej funkcji, nie posiadasz autorytetu w społe
                                        > czeństwie) ;
                                        :(((((((((((((((((((
                                        chyab wezme sie za polityke ;/ jestem gadatliwy i potrafie mieszac ludziom w mozgach, wiec musze tylko rozwinac te zdolnosc, oszlifowac
                                        ale bezsens, to nie mozna zrobic homofoba internetowego, dla intrnautow, co to za sredniowiecze!!!! ze sie na neta nie rozwijacie :(((((((((
                                        • shygay Re: aaa o wlasnie, dobrze ze mi sie przypomnialo 20.12.05, 18:28
                                          Oprócz homofoba roku, ostatnio pojawił się plebiscyt SexMistera Młodzieży Wszechpolskiej <lol> :p
                                          Może mógłbyś wykazać się swoją homofobią, gdyby ktoś zechciał zorganizować Paradę w Szczecinie. Niestety (a może stety) nie zanosi się na to.
                                          • gekon1979 Re: aaa o wlasnie, dobrze ze mi sie przypomnialo 20.12.05, 18:32
                                            nie nalez do MW
                                            SexMisterem i tak jestem i nie potrzebuje konkursow by to wiedziec(ponadto musze dac szanse innym)
                                            w Szczecinie nie bedzie zadnych parad, tutaj ludzie(mysle ze homo tez) maja inne problemy ;/
                                            • shygay Re: aaa o wlasnie, dobrze ze mi sie przypomnialo 20.12.05, 18:43
                                              > nie nalez do MW

Domyślam się. Wszechpolak by chyba z pedałem nie gadał :p

> SexMisterem i tak jestem i nie potrzebuje konkursow by to wiedziec(ponadto musz
                                              > e dac szanse innym

Skromny jesteś :p

> w Szczecinie nie bedzie zadnych parad, tutaj ludzie(mysle ze homo tez) maja inn
                                              > e problemy ;/

tak jak wszedzie.
                                              • gekon1979 Re: aaa o wlasnie, dobrze ze mi sie przypomnialo 20.12.05, 18:47
                                                > Skromny jesteś :p
                                                ostanio pisze tutaj "moja nieskromna osoba" fajne nie ;>
                                                sluchaj znam skina, ktoremu pedal(bo tak waldek kaze o sobie mowic, dawno nie widzialem zreszta faceta ;( ), uratowal doope, na ulicy chcieli lysego obic, kilku gosci, i homo obil ich, i od tamtej pory u lysych mial luz ;)
                                                • shygay Re: aaa o wlasnie, dobrze ze mi sie przypomnialo 20.12.05, 18:51
                                                  Kurcze, widzisz więc, że pedał nie taki straszny :p
                                                  Ja mam świadomość, że kieruję się także pewnymi stereotypami (tak jak każdy), cóż poradzę? Znam NOPowca... nie lubię go (były kumpel ze szkoły) ale z całkiem innych powodów.
                                                  • gekon1979 Re: aaa o wlasnie, dobrze ze mi sie przypomnialo 20.12.05, 18:56
                                                    a wlasnie co do prawidzwego polaka
                                                    POLACY TO NARÓD WYBRANY! PRZECZYTAJ!

1.
                                                    Jako pierwsza nacja na świecie opracowaliśmy sposób na picie denaturatu, płynu borygo, kwasu siarkowego i wody kolońskiej.

2.
                                                    Pewien grabarz z Krakowa miał we krwi 9,5 promila alkoholu i przeżył.

3.
                                                    W 1995 r. jeden z mieszkańców Wrocławia osiągnął absolutny medyczny rekord świata - 14,8 promila. Nasz bohaterski rodak przekroczył trzykrotnie śmiertelną dawkę. Zmarł w wyniku obrażeń poniesionych w wypadku samochodowym.

4.
                                                    W zachodniej Europie można znaleźć alkohole z ostrzegawczym napisem: "Dawka śmiertelna - 3,5 promila. Nie dotyczy Polaków i Rosjan".

5.
                                                    Polska kupuje piasek i żwir w Republice Południowej Afryki.

6.
                                                    Pewien reprezentant Polski w kulturystyce 500 razy przekroczył medyczną normę testosteronu w organizmie zdrowego mężczyzny.

7.
                                                    Władysław Reymont, autor "Chłopów", nie pojechał w 1924 r. do Sztokholmu po odbiór nagrody Nobla, gdyż nie mógł wytrzeźwieć. Pisarz zmarł rok później z powodu alkoholizmu.

8.
                                                    Polacy chorzy na raka krtani wymyślili sposób palenia papierosów - przez rurkę w tchawicy.

9.
                                                    W marcu 2000 r. na ulicach Warszawy podczas polowania na tygrysa, który uciekł z cyrku, zastrzelono weterynarza.

10.
                                                    Wśród honorowych obywateli Wrocławia wciąż figurują: Adolf Hitler, Joseph Goebbels i Hermann Goring.

11.
                                                    Mieszkaniec Nowego Miasta Lubawskiego dwa razy uciekł z prosektorium. Będąc w stanie kompletnego upojenia alkoholowego mężczyzna nie dawał żadnych oznak życia. Lekarze, nie mogąc wyczuć pulsu, stwierdzali zgon.

12.
                                                    Mieszkanka Piotrkowa Trybunalskiego została skazana na trzy lata więzienia. Przez 10 lat unikała kary, zachodząc w kolejne ciąże.

13.
                                                    W 1998 r. we Wrocławiu wykryto wytwórnię fałszywych studolarówek. Amerykańscy specjaliści z Secret Service ocenili, że są to najlepiej podrobione pieniądze na świecie. Zdaniem Amerykanów, fałszywe dolary zostały wykonane staranniej niż autentyczne banknoty.

tylko ze z tym kolesiem, to jest tak ze to bardzo nietypowy homo :>
                                                    zreszta chyba teraz siedzi w pace, bo go dawno nie widzialem ;/ i jest juz dosc stary ma ponad 50 lat :P napisal wiersze i michnik dal mu nagrode, nie wiem czy kojarzysz, chyba góźdź ma na naziwsko ale juz nie pamietam
                                                    a ten NOPowiec, biega z tym fajowym logo zakaz pedalowania po ulicach??
                                                • shygay Re: aaa o wlasnie, dobrze ze mi sie przypomnialo 20.12.05, 18:56
                                                  Oki, ja na razie kończę dyskusję. Obowiązki wzywają.
                                                  Maila znasz :p
      • shygay Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 16:23
        Witaj gekonku :p
        Może napisz książke na temat takiego miasta? Chetnie bym przeczytal - rewelka ;)
        A wracając ze swiata wyobrazonego do rzeczywistości, mam kilka postulatów, pytań i problemów.
        1)Miasto powinno być otwarte
        Musisz wiedzieć, że homo nie są rodzajem ludzi, którzy z zadowoleniem przyjmą obecność podobnych sobie. My lubimy nawiązywać relacje społeczne także z heteroseksualistami :p Nie znasz nas... masz krzywe pojęcie o nas i chyba stąd to niedopatrzenie.
        2)Zamieszkanie w mieście nie może być obowiązkowe
        Kto chce, niech zamieszka, kto nie - nie nalegaj przyszły królu Polski :p
        3)Problem surowcowy
        Jak widzisz problem zaopatrzenia mieszkańców homocity? Przecież w Twojej koncepcji bylibyśmy skazani na łaskę heteryków :/ Moglibyście nas zniszczyć w każdym momencie :/
        Może o to właśnie chodzi?
        • gekon1979 Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 16:29
          > 1)Miasto powinno być otwarte
          > Musisz wiedzieć, że homo nie są rodzajem ludzi, którzy z zadowoleniem przyjmą o
          > becność podobnych sobie. My lubimy nawiązywać relacje społeczne także z heteros
          > eksualistami :p Nie znasz nas... masz krzywe pojęcie o nas i chyba stąd to nied
          > opatrzenie
          ten fragment plynie z nieznjaomosci mego pomyslu
          to nie bedzie zamkniete miasto, jezeli jacyc hetero beda chcieli w nim mieszkac, i beda na tyle otwarci, ale wiesz to musi byc jak w klubie gejowskim, kilku heterykow jest ok, ale jak jest pol na pol to robi sie szambo :P
          > 2)Zamieszkanie w mieście nie może być obowiązkowe
          > Kto chce, niech zamieszka, kto nie - nie nalegaj przyszły królu Polski :p
          oczywiscie ze nie, kto chce, z tym, ze zobacz w tym miescie nie bedziesz sie musial obawiac dresow
          > 3)Problem surowcowy
          > Jak widzisz problem zaopatrzenia mieszkańców homocity? Przecież w Twojej koncep
          > cji bylibyśmy skazani na łaskę heteryków :/ Moglibyście nas zniszczyć w każdym
          > momencie :/
          przyprawa musi plynac(wiesz skad to?, zreszta niewaznem i tak pewnie ci powiem :D)kasa jest kasa, pieniadz nie smierdzi
          • shygay Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 17:43
            > to nie bedzie zamkniete miasto, jezeli jacyc hetero beda chcieli w nim mieszkac
            > , i beda na tyle otwarci, ale wiesz to musi byc jak w klubie gejowskim, kilku h
            > eterykow jest ok, ale jak jest pol na pol to robi sie szambo :P

A jeśli homo zapragną wyjść poza miasto?

> oczywiscie ze nie, kto chce, z tym, ze zobacz w tym miescie nie bedziesz sie mu
            > sial obawiac dresow

Ale będzie musiał obawiać się kaprysów króla :p
            • gekon1979 Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 17:56
              > A jeśli homo zapragną wyjść poza miasto?
              to pojada sobie na wczasy, kapujesz??normalne miasto, normalne zasady, jak ja chce wyrwac sie z wioski z tramwajami, to jade na np 2 tygodnie do zakopca, czlowiek z Nowego Koryntu jest wolnym, wybor, sam wybieraz

> Ale będzie musiał obawiać się kaprysów króla :p
              Krol nie jest kaprysny :>
              • shygay Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 18:16
                Toż to bez sensu :p
                Jeśli chcesz usunąć i uciszyć gejów.
                Co chcesz osiągnąć?
                • gekon1979 Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 18:19
                  shygay napisał:

> Toż to bez sensu :p
                  > Jeśli chcesz usunąć i uciszyć gejów.
                  > Co chcesz osiągnąć?
                  Shygay ty nie czujesz ogromu mej mysli ;(
                  ja nie chce nikogo usuwac, ani uciszac
                  chce rozwiazac problem spoleczny, inna niz lewacka metoda :P chce zbudowac miasto, w ktorym ludzie nie akceptowani, beda sie czuli bezpieczi i beda mogli nie kryc sie ze swymi sklonnosciami ;/
                  a wy ze ja nazista :( a fe, wstydzcie sie! :P
                  • shygay Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 18:24
                    Oj oj...
                    Heh... chyba zaraz pomyśle, że Twoje plany biorą się z troski o uciskanych homoseksualistów :p Tylko wiesz, jak czytam Twoje inne wypowiedzi na temat homo, to nie bardzo w to wierze. Chociaż dostrzegam coś takiego, że rozdzielasz homoseksualizm (homisiów) jako takich, a atakujesz politruków (lub tych, którzy próbują budować a nas kapitał polityczny) i ich właśnie atakujesz.

Wiesz. Przy piwie byśmy się porozumieli <lol>
                    • gekon1979 Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 18:28
                      bingo
                      jednakze, jak juz kiedys dyskutowalismy o paradach w stylu zahodnim, gdzie jest ten caly karnawal nagosci i kolorow, uwazam, ze nie powinno do czegos takiego dochodzic, a w Nowym Koryncie bedziecie mogli cos takiego robic
                      biedne babcie nei beda musialy na to patrzec, inni co ich to brzydzi tez nie, a wy nie bedziecie msuieli sluchac wyzwisk, i nie bzie wam przykro
                      wiec popieraj projek Oaza :O )))))))
                      tylko ze ja juz piwa nie pije, od chyab tygodnia czy dwoch, jade tylko na wodce :/
                      • shygay Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 18:40
                        > tylko ze ja juz piwa nie pije, od chyab tygodnia czy dwoch, jade tylko na wodce
                        > :/

Im więcej wódki, tym pomysł Oazy bardziej konkretny :p
                        • gekon1979 Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 18:42
                          > Im więcej wódki, tym pomysł Oazy bardziej konkretny :p
                          watpie, ale od browara juz mnie brzuch bolal
                          wiec przeszedlem na przezroczystego msciciela z jeziora :P
                          ale od 2006 zamierzam w ogole nie pic! krol lepiej by nie pil, a to juz trzeba sie przygotowywac do przejecia wladze :D
                          • shygay Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 18:54
                            Więc czekam na zamach stanu.
          • shygay Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 17:47
            > przyprawa musi plynac(wiesz skad to?, zreszta niewaznem i tak pewnie ci powiem
            > :D)kasa jest kasa, pieniadz nie smierdzi

Czyli rząd najjaśniejszej Rzplitej będzie zarabiał na homocity? Czy ten przychód nie będzie mniejszy od nakładów? Energia elektryczna, gaz, ropa, żywność... <olaboga>. Poza tym może zdarzyć się tak, że ideologia będzie ważniejsza od "śmierdzącej" kasy, a wtedy homisiów czeka zagłada.
            • gekon1979 Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 17:58
              jaka ideologia, kazdy bedzie sie zajmowal sam soba :)
              aha wiesz chyba(mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe0 ze najwiecej to jest uslug
              krol bedzie dbal o wszystkich swoich poddanych :)
              i nie boj, sie jak dochodzi co do czego to kasa jest numer jeden
              a zarabiac beda wszyscy !!
              • shygay Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 18:20
                hehe, no usługi to lokomotywa współczesnej gospodarki.
                taki dobrotliwy król :p aż mi się wierzyć nie chce...
                Mówię Ci, napisz książkę :) "Nowy wspaniały świat - bis" :p
                • gekon1979 Re: Projekt Oaza ;P 20.12.05, 18:22
                  jeszcze ksiazki bede pisal
                  krol nie pisze ksiazki, chyba ze o swoim psie, jak ten z Tajlandii
                  nie nowy wspanialy swiat, ja nie wierze w utopie
                  dobrotliwy tez bym nie byl, bo gwalcicieli i mordercow i zdrajcow kasowalbym raz dwa, szubienice, pale i takie tam ;)
    • pavlikmedvid Ktorym? 20.12.05, 13:23
      "uposledzonym trzeba okazac wyrozumienie"...

--------------------------------------------

Czy masz na mysli NIEPELNOSPRAWNYCH bioracych udzial w Marszu Rownosci, czy
      homofobow?
    • gekon1979 Re: San Francisco... 20.12.05, 13:36
      no co z tym san francisco
      ale ono nie zostalo zbudowane
      chyba, ze np. wyganaimy wszystkch z Torunia ;P:PP:P:P i osadzamy tam homo
      • pavlikmedvid Re: San Francisco... 20.12.05, 14:12
        Czy wszyscy homo chca do Torunia?

Mam inna propozycje - Paryz.
        • gekon1979 Re: San Francisco... 20.12.05, 14:16
          ale w Polsce, w Polsce
          nowe miasto, wiesz jaki mam fajny projekt
          pierscienie wodne(niektorzy twierdza ze tak bylo w atlandydzie :D)
          • shygay Re: San Francisco... 20.12.05, 16:06
            Taa... pierścienie wodne powstrzymają rozwój tej "zarazy". Uchronią homofobów przed zarażeniem się homoseksualizmem :/
            • gekon1979 Re: San Francisco... 20.12.05, 16:08
              czesc ;P
              :DDD pierscienie wodne, pomiedzy nimi budynki, parki itp,
              a wyspy pierscienie polaczone wielkimi mostami
              • shygay Re: San Francisco... 20.12.05, 16:15
                no wiesz... ale jak zabezpieczysz "porzadnych" polaków-heteroseksualistów-patriotów przed zarazeniem się homoseksualizmem? Jak bys oddzielil to miasto od reszty Polski?
                • gekon1979 Re: San Francisco... 20.12.05, 16:25
                  zasada jest prosta, no prawdziwy polak etc etc etc, nie pojedzie do Nowego Koryntu(uwaga nazwa robocza), a jak pojedzie tzn ze nie jest prawdziwym polakiem etc etc, tylko ma jakas potrzebe, kto wie moze ja zrealizujei juz zostanie tam w tym miescie
                  a w odwrotna strone, ja watpi, by homo ktorzy zakosztuja w mymy genialnym tworze, beda chcieli z niego wyjezdzac, chyba ze na wycieczki, ktorych celem bedzie ogladanie ciemnogrodu :P
                  bariera i mur shygayu jest w glowie, nie potrzebne sa mury z cegiel, w tym wypadku, te w glowie bylyby wystarczajaco mocne :P
                  a jak tam ksiazki przeczytales??
                  • shygay Re: San Francisco... 20.12.05, 17:41
                    > zasada jest prosta, no prawdziwy polak etc etc etc, nie pojedzie do Nowego Kory
                    > ntu(uwaga nazwa robocza), a jak pojedzie tzn ze nie jest prawdziwym polakiem et
                    > c etc, tylko ma jakas potrzebe, kto wie moze ja zrealizujei juz zostanie tam w
                    > tym miescie

Jeśli masz na myśli moherki, to pewnie masz rację.
                    Jednak napisz proszę, kto według Ciebie jest "prawdziwym polakiem"?

> a w odwrotna strone, ja watpi, by homo ktorzy zakosztuja w mymy genialnym tworz
                    > e, beda chcieli z niego wyjezdzac, chyba ze na wycieczki, ktorych celem bedzie
                    > ogladanie ciemnogrodu :P

Stereotyp..., nie wszyscy homo myślą tylko o seksie.
                    Właśnie..., a jeśli ktoś będzie chciał wynieść się z tego miasta? Jako projektant musisz brać pod uwagę różne opcje.

> bariera i mur shygayu jest w glowie, nie potrzebne sa mury z cegiel, w tym wypa
                    > dku, te w glowie bylyby wystarczajaco mocne :P

Czyli co? Pedałów do getta, a na zewnątrz wzmacniamy propagandę anty homoseksualną? Wzniecamy jeszcze większą niechęć i nietolerancję?

> a jak tam ksiazki przeczytales??

Jeszcze nie :/ Teraz ścieram się z "Kryminalistyką" Hołysta - 1400 stron :/
                    Brak mi czasu.
                    • gekon1979 Re: San Francisco... 20.12.05, 17:54
                      > Jeśli masz na myśli moherki, to pewnie masz rację.
                      > Jednak napisz proszę, kto według Ciebie jest "prawdziwym polakiem"?
                      ja z prawdziwymi polakami nie zaczalem :D tylko ty, ja nie dziele ludzikow tak
                      > Stereotyp..., nie wszyscy homo myślą tylko o seksie.
                      > Właśnie..., a jeśli ktoś będzie chciał wynieść się z tego miasta? Jako projekta
                      > nt musisz brać pod uwagę różne opcje.
                      nie bylo tu mowy o seksie :Doj ty tylko jedno w glowie :PPPPPPP
                      jak ktos bedzie chcial, to nei ma sprawy, ale watpie by mial to co moze miec w tym miescie
                      > Czyli co? Pedałów do getta, a na zewnątrz wzmacniamy propagandę anty homoseksua
                      > lną? Wzniecamy jeszcze większą niechęć i nietolerancję?
                      wy z tym gettem macie naprawde cos nie tak, nie bedzie propagandy, bo niby jakie mialaby ona podstawy?????
                      > Jeszcze nie :/ Teraz ścieram się z "Kryminalistyką" Hołysta - 1400 stron :/
                      wow! :D no co ty chcesz zostac inkwizytorem :P oni potrzebuja takie rzeczy, a kiedys mialem taka ksiazke wielgachna o kryminalistyce, i byly tam brzydliwe zdjecia kobiety zadzganej czyms ;/ tyle pamietam :P
                      • shygay Re: San Francisco... 20.12.05, 18:37
                        > wow! :D no co ty chcesz zostac inkwizytorem :P

Planuję zbrodnię doskonałą ;)))
                        • gekon1979 Re: San Francisco... 20.12.05, 18:38
                          shygay napisał:

> > wow! :D no co ty chcesz zostac inkwizytorem :P
                          >
                          > Planuję zbrodnię doskonałą ;)))
                          taka nie istnieje
                          a zreszta co to ma byc morderstwo, kradziez??
                          • shygay Re: San Francisco... 20.12.05, 18:47
                            Wiesz, Archiwum X dopadnie mnie dopiero gdzieś za 20 lat ;)
                            A planowanu czyn to zbrodnia na kołtuńskiej moralności :p
                            • gekon1979 Re: San Francisco... 20.12.05, 18:48
                              bzdura
                              mordrstow czy cos innego
                              bo jak morderstwo, to problem to cialo ;/
      • pavlikmedvid Re: San Francisco... 20.12.05, 14:13
        Bedzie patetycznie, to miasto nazywa sie POLSKA.
    • igel1 Re: Policja już nie ściga Marszu Równości 20.12.05, 14:02
      Bezprawie ,bezprawiem zostanie...winni tych decyzji powinni odpowiedziec przed
      prawem..chyba ,ze jak za poprzednich rzadow...sa wyjatki dla sprawujacych
      wladze.
      Potwierdza to fakt iz zawsze ci ktorz maja wladze w reku wyjeci sa z pod
      prawa..
      To juz w Polsce norma.
    • pantanal Do gnoja o nicku "ludzie" 20.12.05, 14:10
      Dzis na moj Outlook Express, gdzie jako drugi mam adres z "Gazety", wplynela
      poczta o temacie "witam pana ze służb specjalnych" i dalej tresc "dla kogo
      pracujesz ? brzydzę się takimi jak ty". Podpisane ludzie@gazeta.pl. Probowalem
      odpowiedziec, ale adres gnoja okazal sie falszywy. Wedlug niego pewnie dla sluzb
      specjalnych pracuja takze profesorowie Zoll i Safjan. No bo nie dosc radykalni i
      "patriotyczni".
      Jesli gnoj uzywajacy nicku "ludzie" czyta to, niech wie, ze takimi jak on
      gleboko gardze
      • shygay Do sądu z nim 20.12.05, 16:04

• stachu44 Oglupic policje - zadaniem politykow! 20.12.05, 16:14
      Politycy to ludzie bez etyki.
    • wlodek31 Re: Policja już nie ściga Marszu Równości 20.12.05, 16:28
      zeszłą środę Wojewódzki Sąd Administracyjny w Poznaniu uznał, że zakaz Marszu
      był bezprawny: prezydent Poznania złamał konstytucyjną wolność, kiedy zakazując
      Marszu, powołał się na groźbę ataków przeciwników mniejszości seksualnych. Sąd
      orzekł też, że z tych samych powodów złamał też prawo wojewoda wielkopolski,
      podtrzymując zakaz.
      Wobec powyższego, czy znajdzie się ktoś z madrych i pociągnie do
      opowiedzialności prezydenta Poznania oraz wojewodę wielkopolskiego.
      Proponuję, że jezeli wyjaśnią wszelkie okoliczności sterowania w podjętej
      przez nich decyzji mogą liczyźć na ułaskawienie. Przed wskazaniem winnych
      proszę porozumieć się z piszacym celem wskazania odpowiednich osób.
      jeszcze nie minister.
    • tragish to zła wiadomość dla pederastów 20.12.05, 16:45
      do tej pory wszystko układało się znakomicie. Najmniejsza prowokacja kończyła
      się mega-zadymą z udziałem kiboli i policji. Pojawiła się nawet szansa na
      zabłyśnięcie w Strasburgu.

No i Gayzeta miała tematy na pierwszą stronę.

Również zapowiadane procesy mogły być świetną nadarzającą się okazją ,żeby
      zorganizować kolejną chryję.

A tu masz ci klops... misternie budowana teoria o "państwie faszystowskim"
      stała się jakby mniej wiarygodna....

• davidmors Re: trzeba będzie brać te sprawy w swoje ręce 20.12.05, 17:54
        I wyręczyć policjantów, których krępują zdegenerowani politycy SLD i Jaruga.
        Nie wiem, czy to dla pedałów dobrze się skończy jak społeczeństwo zacznie
        chronić swoje prawo do życia bez widoku obnoszących się po ulicach zboczeńców.
        • shygay Re: trzeba będzie brać te sprawy w swoje ręce 20.12.05, 18:05
          Ciekawe czy takie wypowiedzi można podciągnąć pod groźby karalne.
        • kaczkadziwaczka7 Re: trzeba będzie brać te sprawy w swoje ręce 20.12.05, 18:47
          bardzo dobrze. rob to. twoje miejsce bedxzie w wiezieniu. polska nie jest
          samodziellna i szybko se uczy od silniejszych. ma jeszce troche wiedzy do
          zdobycia. jak aresztowac faszystow i chronic praw konstytucyjnych obywateli.
          hehe zlosc sei. do twarzy naziscie ze zloscia;)
          • davidmors Re: trzeba będzie brać te sprawy w swoje ręce 20.12.05, 21:28
            Skoro łamanie prawa ma ujść bezkarnie, to może i łamanie pedałów będzie
            bezkarne.
            Tylko mi nie mów o sądowym odkryciu postfactum. Stan prawny w dniu marszu
            był taki, że pedały nie miały prawa maszerować.
            Poza tym, sprawa sądowa jest nie rozstrzygnięta jeszcze ostatecznie.
            Ja myślę, że palestra chce po prostu dać zarobić papugom i stąd te meandry
            w wyrokowaniu.
            • kaczka7111 Re: trzeba będzie brać te sprawy w swoje ręce 20.12.05, 22:04
              malo maja do powiedzenia i ucza sie na bledach. pouczymy ich dalej. ciebie tez.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka