maxman01 Trwam w normie HDTV 16:9 DVB-S2 Astra!! 03.01.06, 09:46 Telewizja Trwam jako jedna z pierwszych w Europie rozpoczela nadawanie programu w systemie HDTV MP4 Astra (19,2°O) DVB-S2.Do tej pory w normie tej nadaja (testowo) ProSieben,Euro-1080,Sat.1,Astra-HD i Premiere. Do odbioru w tej normie potrzebny jest TV z oznaczeniem HD-ready (16:9 Plasma lub TFT)oraz specjalny Sat-odbiornik ( np Humax PR-HD1000,Philips DSR 9005 itp ). Dla normalnych cyfrowych odbiornikow Sat programy HDTV sa niestety "nie widoczne" - brak dekodera. Nadajac w HDTV normie Trwam usiluje zainteresowac swoim programem elitarne ( koszty sprzetu TV) srodowiska polonijne na zachodzie - jak donosi jeden z dziennikow zachodnich. Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 maja chlopcy leb na karku!!! 03.01.06, 09:51 a do biznesu tylko pozazdroscic Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 MOŻE GLACĘ WSADZIĆ ZA TERRORYZM? 03.01.06, 09:47 Kto wie czy nie chciał wysadzić w powietrze Radyja w Toruniu. Ziobro, Wasserman - brońcie naszego skarbu narodowego jakim jest Radyjo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos a może ciebie wsadzić za głupotę??? 03.01.06, 10:36 albo już piszesz z psychiatryka Odpowiedz Link Zgłoś
adico7 Re: Sweet Noise kontra telewizja Trwam 03.01.06, 10:02 Popatrzcie na tego gościa na zdjęciu - przecież on się tylko prosi o taką krytykę, a teraz wykorzystuje ją jako swój cel do zdobycia i tak upadającej popularności!? Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 Trzeciorzędny wyjec szuka taniej promocji 03.01.06, 10:10 Przeciez on nie spiewa tylko wyje i wrzeszczy, a odglosy i jeki ktore tworzy nie mozna nazwac muzyką. Szuka wiec promocji dla swoich przedziwnych tworów, chocby przez proces z Rydzykiem. Zalosne to jest. Wzięloby sie chlopisko do roboty a nie cudaczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
mierniqe Re: Trzeciorzędny wyjec szuka taniej promocji 03.01.06, 10:41 to chlopisko zyje z pracu wlasnych rak i mozgu a nie z ostatniego grosza oczadzialych katofanek. pieprzysz jak potluczony. Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 ty pieprzysz 03.01.06, 10:44 żyje ( a raczej zył) z ostatniego grosza oczadzialych malolatów Odpowiedz Link Zgłoś
mierniqe Re: ty pieprzysz 03.01.06, 11:45 musialby byc oazowym katecheta. blad logiczny:] Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 Re: ty pieprzysz 03.01.06, 12:35 pewnie mysli ze daje jakies przeslanie swoim oczadzialym fanom. to tak jak katecheta Odpowiedz Link Zgłoś
adico7 Re: Trzeciorzędny wyjec szuka taniej promocji 03.01.06, 10:48 Jezeli ma w mozgu tak jak wyglada to ja mu wspolczuje! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Trzeciorzędny wyjec szuka taniej promocji 03.01.06, 10:54 tak, bo wy moherowcy najlepiej potraficie ocenić człowieka-jak ktoś chce wygląć inaczej niż inni to głupek i szatan Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 sam zes glupi 03.01.06, 11:09 kazdy moze wygladac inaczej ale jak wyglada inaczej to wcale nie znaczy ze nie jest glupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: sam zes glupi 03.01.06, 11:12 brawo, długo musiałeś nad tym myśleć czy pomagała ci cała rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 he he 03.01.06, 11:15 najbardziej inspiruja mnie do takiego myslenia takie glupki jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: he he 03.01.06, 11:34 jak sam pokazałeś nie ma najmniejszego powodu poniżać się i dyskutować z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
theworst Re: Trzeciorzędny wyjec szuka taniej promocji 03.01.06, 12:21 adico7 napisał: > Jezeli ma w mozgu tak jak wyglada to ja mu wspolczuje! ja tobie współczuję BTW jak wyślesz zdjęcie, to sie pośmiejemy Odpowiedz Link Zgłoś
ale_hale Re: Trzeciorzędny wyjec szuka taniej promocji 03.01.06, 10:52 Tolerancja. Oto co nam ludziom przychodzi z takim trudem. Niech no tylko ktos inaczej wyglada i wyraza swe poglady! Nie musimy się lubić, ale trzeba się tolerować. Szkola nietolerancji jest RM i dlatego ciesze sie, ze Sweet Noise chce z nimi walczyc. Swoja droga ja tez jestem nietolerancyjny w stosunku do takiej krotkowzrocznosci, jaka prezentuje moj przedmowca. Glaca - szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Trzeciorzędny wyjec szuka taniej promocji 03.01.06, 11:11 ale_hale napisała: > Tolerancja. Oto co nam ludziom przychodzi z takim trudem. Niech no tylko ktos > inaczej wyglada i wyraza swe poglady! Nie musimy się lubić, ale trzeba się > tolerować. Szkola nietolerancji jest RM i dlatego ciesze sie, ze Sweet Noise > chce z nimi walczyc. Swoja droga ja tez jestem nietolerancyjny w stosunku do > takiej krotkowzrocznosci, jaka prezentuje moj przedmowca. Glaca - szacunek! wielu ma problemy emocjonalne,co widać i słychać,może trzeba ich leczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Trzeciorzędny wyjec szuka taniej promocji 03.01.06, 10:57 janul1 napisał: > Przeciez on nie spiewa tylko wyje i wrzeszczy, a odglosy i jeki ktore tworzy ni > e mozna nazwac muzyką. Szuka wiec promocji dla swoich przedziwnych tworów, choc > by przez proces z Rydzykiem. Zalosne to jest. Wzięloby sie chlopisko do roboty > a nie cudaczylo. Założę się, że miałbyś "szczeghólną" propozycję dla niego... Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Trzeciorzędny wyjec szuka taniej promocji 03.01.06, 11:15 Skoro to taki szajs, to dlaczego Rydzyk wykorzystywał jego utwory w swej katolickiej telewizji. Najpierw wyjący Glaca, a potem slogan "katolicki głos w Twoim domu". Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Trzeciorzędny wyjec szuka taniej promocji 03.01.06, 11:25 No właśnie, zdaje się że to TV Trwam zrobiła mu promocję :-) pandada napisał: > Skoro to taki szajs, to dlaczego Rydzyk wykorzystywał jego utwory w swej > katolickiej telewizji. Najpierw wyjący Glaca, a potem slogan "katolicki głos > w Twoim domu". Odpowiedz Link Zgłoś
kzegota1 Re: Trzeciorzędny wyjec szuka taniej promocji 03.01.06, 11:25 janul1 napisał: > Przeciez on nie spiewa tylko wyje i wrzeszczy, a odglosy i jeki ktore tworzy ni > e mozna nazwac muzyką. Szuka wiec promocji dla swoich przedziwnych tworów, choc > by przez proces z Rydzykiem. Zalosne to jest. Wzięloby sie chlopisko do roboty > a nie cudaczylo. nie wypowiadaj się na tematy o ktorych nic nie wiesz. nie znasz się na tej muzyce, nic o niej nie wiesz wiec daruj sobie. jesli dla ciebie jedyną zrozumiałą sztuką jest jakaś szaza czy "majteczki w kropeczki" to szczerze współczuje. spróbuj zrozumieć że niektórzy maja wyższe potrzeby wyrażania swoich uczuć a krzyk nie zawsze musi oznaczac ból fizyczny. no cóż, moje porównanie może jest zbyt daleko idące, ale picassa też nie każdy musi zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 Re: Trzeciorzędny wyjec szuka taniej promocji 03.01.06, 12:19 do kzegota. Moją sztuką są Chopin, Mozart, Bach, Buxtehude, Handel w wykonaniu chociażby Herreweghe, Savalla, Hogwooda i jeszcze kilkunastu innych kompozytorów i wykonawcow, Obawiam się ze te nazwiska nic Ci nie mowia. Ciekawe jakaz to muzyka zaspakaja Twoje potrzeby i to te wyzsze. Czyzby Sweet Noise? W takim razie współczuję z calego serca, bo moze Twoje wyzsze potrzeby zaspokoic wszystko łącznie z rykiem barana na hali. A co to jest "szaza" - nie wiem, czyzby jakis podobny "muzyk" jak Swet Noise? Miłego słuchania. Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski A mówia, ze muzyka lagodzi obyczaje ... (n/t) 03.01.06, 13:15 Odpowiedz Link Zgłoś
theworst Re: Trzeciorzędny wyjec szuka taniej promocji 03.01.06, 12:19 janul1 napisał: > Zalosne to jest. żałosne jest to, co wypisujesz zacytuję jeden utwór "bruk" Dziękuję Tobie mamo za to, że zawsze przy mnie byłaś Dziękuję za każdy dzień i noc Dziękuję za wszystko, czego mnie tak długo uczyłaś Pamiętam każde słowo Mówiłaś, bądź dobry, uczciwy, ufaj ludziom synu - tak mówiłaś Wyszedłem na ulicę Wróciłem mniejszy i słabszy Za dobro odebrałem zło Za prawdę kłamstwo Mamo, czy mam być twardy jak bruk Dostałem cios w plecy pomyślałem, że będzie ostatnim Ktoś napluł mi w twarz Pomyślałem, że już nigdy tego nie zrobi Kiedy rozpłakałem się jak dziecko na widok krwi Powiedzieli, że udaję Otworzyłem się przed przyjaciółmi Przyjaciele mnie sprzedali Twardy jak bruk Czy mam być twardy jak bruk Otworzyłem się jak książka Teraz książka płonie Zniknęły sny, iluzje, koniec Znałem kiedyś wielu ludzi, znam ich niewielu Teraz, znam ich niewielu Przemieniłem frustrację w siłę Zamieniłem łzy w gniew Miałem kiedyś jedną twarz Teraz mam dwie, teraz mam dwie Każda z nich tak prawdziwa Jak wszystko, cvzego mnie uczyłaś Ta, którą pozna świat Nie będzie tą, którą znasz Ty Tobie pokażę wszystkie blizny Powiem słowa, których bał się świat Pokażę wszystkie miejsca Do których uciekałem Odpowiedz Link Zgłoś
t.duszynski Sweet Noise a kryptoreklama 03.01.06, 10:48 Kupe kasy musieli by zaplacic muzycy z SN,aby ich dostrzezono na Rynku.Tansze bylo pozwanie Trwam do sadu i powiadomienie Gazety,ktora bezplatnie lansowac bedzie kazdego,kto jest przeciw O.T.Rydzykowi.SKUTECZNY MARKETING. Odpowiedz Link Zgłoś
theworst Re: Sweet Noise a kryptoreklama 03.01.06, 12:24 t.duszynski napisał: > Kupe kasy musieli by zaplacic muzycy z SN,aby ich dostrzezono na Rynku.Tansze > bylo pozwanie Trwam do sadu i powiadomienie Gazety,ktora bezplatnie lansowac > bedzie kazdego,kto jest przeciw O.T.Rydzykowi.SKUTECZNY MARKETING. Może (raczej na pewno) nie wiesz, ale Sweet Noise jest od dawna zauważana na rynku muzycznym. A tak od 4 lat nazwę kojarzy pewnie parę milionów Polaków Radzę czasami zasięgnąć chociaż pobierznych informacji, zamiast wypisywać pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 cos ci pomylilo 03.01.06, 12:32 moze wymienisz jakies wielkie dokanania artystyczne SN w ostatnich dwoch latach? Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: cos ci pomylilo 03.01.06, 15:38 Revolta-płyta która była jedną z lepszych na polkim rynku rock!! Odpowiedz Link Zgłoś
r.luxemburg Re: Sweet Noise kontra telewizja Trwam 03.01.06, 10:52 precz z Rydzykową sektą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Sweet Noise kontra telewizja Trwam 03.01.06, 11:01 taziuta napisał: > Czy jak ktoś kradnie, to można go nazwać złodziejem? Lech Kaczyński > udowadniał, że można nazwać przestępcą kogoś, kto nie ma wyroku skazującego > (wyrok dostał sam Lech Kaczyński, ale to temat na inną opowieść). Czyli, > skoro wiadomo, że TV Trwam nie zapłaciło tantiem, a więc ukradło prawa > autorskie do wykorzystanych utworów, to czy można zasadnie nazwać ją > organizacją przestępczą? a ciebie debilnym komuchem? Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Sweet Noise kontra telewizja Trwam 03.01.06, 11:29 Złodzieje, złodzieje, złodzieje...M15 - Twoi ludzie ci z TV TRWAM? Odpowiedz Link Zgłoś
langston DO TAZIUTA 03.01.06, 11:04 Kolego radze czerpac wiadomosci o swiecie z roznych zrodel a nie tylko z GW bo po prostu sie osmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: DO TAZIUTA 03.01.06, 11:22 Dziękuję za dobrą radę. Podrzuć kilka tytułów :-) langston napisał: > Kolego radze czerpac wiadomosci o swiecie z roznych zrodel a nie tylko z GW > bo po prostu sie osmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
zmien.przegladarke.na.opere Re: do t-800 03.01.06, 11:06 ojciec Tadeusz byłby z Ciebie dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: do t-800 03.01.06, 11:12 Noooo, mam nadzieję! ;-) Dziękuję za poświęcenie mi osobnego postu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.antyfaszysta Wszystko za darmo - bezczelni zlodzieje ! 03.01.06, 11:36 A dlaczego nie popzwac ich za manipulowanie cudzymi tekstami. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski Radio Maryja oszukiwało ZAIKS przez 13 lat 03.01.06, 11:45 Z tego co słyszałem na antenie, to dopiero w r. 2004 (1 V) o. Król chwalił sie podpisaniem umowy z ZAIKS-em, zapewne niedługo wcześniej. Więc nie po trzech, ale po 13 latach przestępczej działalności. Było to niedługo po ukaraniu przez KRRiT kilku stacji właśnie za brak takich umów. Oczywiście jak zwykle żadne sankcje nie doktnęły Radia Maryja. Podobnie jest nadal z reklamami nadawanymi nielegalnie przez "nadawcę społecznego". KRRiT milczy mimo artykułów prasowych www.radiomaryja.pl.eu.org/slownik.html#reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.antyfaszysta dlaczego ZAiKS kolaboruje ze zlodziejami ? 03.01.06, 11:51 Czy jego zarzad bierze od nich lapowki i dlatego nie pozywa ich przed sad ? Odpowiedz Link Zgłoś
oraw KSIĘŻULKOWIE NICZEGO NIE PŁACĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.06, 11:47 -Podatku nie płacą .............bo nie mają dochodów(osobistego,boKOŚCIÓŁ jest zwolniony) -ZUS-u nie płacą bo............j.w. -tantiem nie płacą bo ......... j.w. i długo by tak można wymieniać! Oni NIE KRADNĄ!!!!!! ONI STRZYGĄ OWIECZKI NA CHWAŁĘ PANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A każda owieczka im płaci(bo się boi)!!!!! A RZĄD im dopłaci bo .................??????????????? Prawdziwi CZCICIELE SZATANA TO SŁUDZY MAMONY , którzy wmawiają "wiernym",że Misję swą wykonują na chwałę Pana!!!! Ich PAN TO SZATAN-ZŁOTY CIELEC! Serdecznie pozdrawiam VIATORES Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.antyfaszysta nie placa,biora z budzetu 80 mld i jeszcze kradna 03.01.06, 11:53 Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniak78 Re: Sweet Noise kontra telewizja Trwam 03.01.06, 12:47 sweet noise jako zespol szatanistyczny? buhahahaha... no to trafili kula w plot Odpowiedz Link Zgłoś
telica nie lubie grzybow 03.01.06, 12:55 mam od nich niestrawnosci a juz rydze sa ochydne takie rude jak wlosy judasza Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 swietna autoreklama!!! 03.01.06, 13:15 szkoda, że całkiem kiedyś niezła kapela chwyta się kazdej możliwości żeby jeszcze zaistnieć w mediach. ale coś trzeba robić aby ludzie nie zapomnieli. sweet noise już od dłuższego czasu nie nagrali zadnej dobrej płyty ani dobrego utworu. na koncertach frekwencja taka sobie (wiem bo byłem). widocznie zaczyna brakować kasy. kazdy sposób jest dobry ale szkoda ze wena twórcza sie wyczerpala. pewnie gdyby kapela byla na fali i chlopcy mieli kase to nie zawracali by sobie głowy pierdołami. po za tym boj z radiem M jest swietnym dzialaniem marketingowym. jakos nie slychac zeby z rownym zapalem walczyli z innymi formami kradziezy ich utworów (np. mp3, gieldy, kluby itp) bo bylo by cicho. ostatnie podrygi konczacego sie zespolu sa troche smieszne bo jedyne wystepy ich ostatnie jakie mozna bylo zobaczyc to intelektualne wywody glacy na rozne tamaty (od kultury po polityke)w srodkach masowego przekazu. mozliwosci tworcze SN juz sie wyczerpaly i moga chlopaki zaistniec tylko dzieki takim akcjom Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: swietna autoreklama!!! 03.01.06, 13:36 I popatrz jakie mają wejścia w TV Trwam, która aż 40 minut ich muzyki (nielegalnie) wykorzystała do ilustracji swojej tezy! Przekupili przekupnego ojczulka i załatwili sobie super reklamę? Zwróciłeś uwagę na to co było najpierw: pozew czy film? Film! Czyli bez pomocy TV Trwam nic by z tej gratisowej reklamy nie było :-) stinger47 napisał: > szkoda, że całkiem kiedyś niezła kapela chwyta się kazdej możliwości żeby > jeszcze zaistnieć w mediach. ale coś trzeba robić aby ludzie nie zapomnieli. > sweet noise już od dłuższego czasu nie nagrali zadnej dobrej płyty ani dobrego > utworu. na koncertach frekwencja taka sobie (wiem bo byłem). widocznie zaczyna > brakować kasy. kazdy sposób jest dobry ale szkoda ze wena twórcza sie > wyczerpala. pewnie gdyby kapela byla na fali i chlopcy mieli kase to nie > zawracali by sobie głowy pierdołami. po za tym boj z radiem M jest swietnym > dzialaniem marketingowym. jakos nie slychac zeby z rownym zapalem walczyli z > innymi formami kradziezy ich utworów (np. mp3, gieldy, kluby itp) bo bylo by > cicho. ostatnie podrygi konczacego sie zespolu sa troche smieszne bo jedyne > wystepy ich ostatnie jakie mozna bylo zobaczyc to intelektualne wywody glacy na > > rozne tamaty (od kultury po polityke)w srodkach masowego przekazu. mozliwosci > tworcze SN juz sie wyczerpaly i moga chlopaki zaistniec tylko dzieki takim > akcjom Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 czysty biznes 03.01.06, 13:44 tv trwam przegra proces. moherki kase dadza dodatkowo. glaca wezmie. dzialke odpali za super reklame i po zawodach. biznes sie kreci Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: czysty biznes 03.01.06, 13:49 Wcale bym się nie zdziwił! Chyba jestem uprzedzony?! A przecież o. Rydzyk niczego złego mi nie zrobił. Nie dałem ani grosza na ratowanie Stoczni, więc nawet nie miał okazji mnie okaść :-) stinger47 napisał: > tv trwam przegra proces. moherki kase dadza dodatkowo. glaca wezmie. dzialke > odpali za super reklame i po zawodach. biznes sie kreci Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 wszyscy krzycza ze zlodziej 03.01.06, 14:05 wszyscy krzycza ze zlodziej ale ciekawe kogo z krzyczacych okradl??? pewnie nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: wszyscy krzycza ze zlodziej 03.01.06, 14:52 Czyli jak zobaczymy na ulicy złodzieja wyrywającego staruszce torebkę, to jak długo nam jej nie wyrywa, mamy nie krzyczeć - łap złodzieja?! :-) stinger47 napisał: > wszyscy krzycza ze zlodziej ale ciekawe kogo z krzyczacych okradl??? pewnie > nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Tarcza Ziobry :-) 03.01.06, 15:41 Się nie da. O. Rydzyk chroniony jest przez tarczę Ziobry :-) Cytat dnia: "ja i prokurator krajowy zagwarantujemy, by nikt nie wywierał nacisków na prokuratorów. Będziemy dla nich tarczą - zapewnił minister (Ziobro)" stinger47 napisał: > zamiast krzyczec to go zlap Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Porażająco smutny poziom (średnio biorąc) 03.01.06, 13:54 Dzień bez próby dokopania RM i TV Trwam to dzień stracony, zda się być przewodnim mottem działania "Gejzetki". Inspirowanie takich dyskusji o porażającym poziomie umysłowym, to zadanie dla intelektualnego sadysty i exhibicjonisty równocześnie. Treść wypowiedzi wskazuje wyrażnie na zapatrzenie wypowiadających się w takie wzorce jak choćby p. Niesiołowski, naczelny nienawistnik, tak chętnie zapraszany do mediów i ziejący wręcz epitetami rzucanymi w swoich adwersarzy. Bełkot intelektualny znakomitej części wypowiadających się, może przebić tylko nasz eksportowy prezydent - półanalfabeta. To porażająco smutny noworoczny pejzaż naszej rzeczywistości. Pozdrawiam zwolenników intelektualisty "Glacy" i życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Za taką Glacę - 5 lat bez wyroku... ))))) 03.01.06, 14:01 p.Glaca wygląda jak diabeł, więc chyba jest satanistą...))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Siedlisko diabla w Toruniu 03.01.06, 14:10 Rydzyk kradnie prawa autorskie wiec zaplaci ,sorry nie on - babcie w beretach. Brawo Glaca nie popusc czarnemu szamanowi ,i dalej tak trzymac dzieki muzykom takim jak ty ,ten kraj robi wrazenie normalnego. Sluchajac oczadzonych kadzidlem spiewajacych moherow w kosciele ...diabel sie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dlugi_22 Re: Sweet Noise robi sobie darmową reklamę 03.01.06, 14:12 Jednak nie sądzę, żeby jakikolwiek wymagający wielbiciel metalu chciał słuchać ich muzyki. Szczególnie patrząc na myślącą twarz wybitnego muzyka na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
dlugi_22 Re: Sweet Noise robi sobie darmową reklamę 03.01.06, 14:14 Sorry, widzę tu jeden wyjątek. Kolega karbat przede mną uważa, że dzięki takim "muzykom" ten kraj jest normalny. Nie mogę po prostu :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dlugi_22 Re: Sweet Noise robi sobie darmową reklamę 03.01.06, 14:17 I jeszcze jedno: jestem zwolennikiem oceniania ludzi po fizjonomii. Temu kolesiowi - glacy czy jakiemuś tam - dobrze z gęby nie patrzy. Chyba szatan go po glacy głaszcze jednak ;-))))))))))))))) (niezłe jaja, ale w sumie to smutne, bo poziom muzyki w tym kraju jest żenujący i przez to nie jest to "normalny" kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
radyjkomaryja Re: Sweet Noise kontra telewizja Trwam 03.01.06, 14:16 wreszcie KTOŚ ODWAŻNY chce dobrac sie do dupy tego arcyzŁodzieja i kłamcy rydza !!!!!!!!!!!!!!! GLACA JESTEŚ MOIM IDOLEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Sweet Noise kontra telewizja Trwam 03.01.06, 14:29 czy wg muzyków ze Sweet Noise propagowanie satanizmu jest czymś złym? To takie nieeuropejskie. UE ponoć ma zapewniać równość wyznania dla wszystkich, w tym satanistów. Odpowiedz Link Zgłoś
cosworth.by.nite Sweet Noise się skonczyło,wiec chwyta się... 03.01.06, 14:39 czegokolwieek by zaistniec w mediach.Mowi sie ze "Tonący brzytwy się chwyta"- a ja bym powiedział "się czepia",a jak nie ma sie kogo przyczepic to najlepiej Tv Trwam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Sweet Noise się skonczyło,wiec chwyta się... 03.01.06, 14:55 Nio, a to przecież taka fajna telewizja! Taka nasza! Naszość i inni WeszPolacy, że nie wspomnę o Jaśnie nam Panującej Władzy, świetnie się w niej odnajdują :-) cosworth.by.nite napisał: > czegokolwieek by zaistniec w mediach.Mowi sie ze "Tonący brzytwy się chwyta"- > a ja bym powiedział "się czepia",a jak nie ma sie kogo przyczepic to > najlepiej Tv Trwam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Sweet Noise się skonczyło,wiec chwyta się... 03.01.06, 16:23 ZXa to jedno ma u mnie krechę Marcinkiewicz. Bo tak w ogóle to mi się podoba. Ale z Rydzykiem? To jeszcze chyba gorzej niż z Lepperem... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycenzor Należy proces utajnić.Słodki ***może być oDyrektor 03.01.06, 15:23 A wszystko inne jest co najwyżej mniej gorzkie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: Dobra metoda zareklamowania supergownianej mu 03.01.06, 15:51 to nie chodzi o gó..aność czy nie gó..aność muzyki(bo większoć z was nawet nie słyszała Sweet Noise) ale respektowanie prawa...bo narazie niezależnie czy prawo czy lewo rządzi niektórzy pozostają bezkarni-syn polityka,ksiądz czy znany sportowiec może bezkarnie łamać prawo jak narazie,a to smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Dobra metoda zareklamowania supergownianej mu 03.01.06, 16:20 No, muzyka tego "muzyka" pewnie jest taka jak i jego wygląd. Jednak racja jest po stronie owsiakowców. Co widać gołym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś