przypadek 04.01.06, 17:50 Jak zwykle Rokita ma rację - napiszę na osłodę wszystkim wyborcom PO, bo w tym miejscu zawsze jakiś oszołom się załapie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altspringe Rokita chyba rzeczywiscie ma odloty 04.01.06, 17:54 Oni sie tam w PO nawzajem napedzają radosnymi wieściami o upadku PiS. Rokita sprawia wrazenie, jakby miał mentalnosc i wiedze stetryczałego I sekretarza partii, ktoremu drukuja specjalna gazete w jednym egzemplarzu z tylko pomyslnymi informacjami Odpowiedz Link Zgłoś
4bani Re: Rokita chyba rzeczywiscie ma odloty 04.01.06, 18:15 Skomentował jedynie to o czym kazdy wie,ze jest to rzad pozbawiony fachowców.Powiedz mu prosto w twarz ,ze ma odloty!Krycie sie za fasada anonimowosci nie przynosi chwały. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wolę Marcinkiewicza od Rokity :-) 04.01.06, 18:42 Jezu, co myśmy narobili! Mam nadzieję, że nasza totalna krytyka PiS nie utoruje drogi do władzy tej Rokicie! Zacząłbym chodzić we włosienicy :-) 4bani napisał: > Skomentował jedynie to o czym kazdy wie,ze jest to rzad pozbawiony > fachowców.Powiedz mu prosto w twarz ,ze ma odloty!Krycie sie za fasada > anonimowosci nie przynosi chwały. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt I moja cierpliwość wobec Rokity też się kończy 04.01.06, 18:55 Ten nadęty bufon od puszczania cieni i baniek mydlanych wzbija się na wyżyny zgorzkniałego marudzenia. Jemu się wydaje że czas się zatrzymał dzień po wyborach parlamentarnych i trwają wciąż negocjacje koalicyjne. Od trzech miesięcy tworzy się gabinet cieni... Dobrze że nie jest premierem bo skoro cienie zabieraja mu tyle czasu to wyobraźmy sobie co by było gdyby formułował faktycznie rząd... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 ROKITA ZMUS BALAMUTA DO ODDANIA DOMU JP2 POLAKOM 04.01.06, 19:18 Wtedy ci uwierzymy,ze potrafisz cos zrobic dla Polski. Slowami bez pokrycia raczysz nas od lat. Niedoszly panie premierze z Krakowa . Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Niedoszły premier, niedoszły prezydent Krakowa,... 04.01.06, 19:26 Polityk - Porażka Za co się nie weźmie to spieprzy... Odpowiedz Link Zgłoś
puba Re: Niedoszły premier, niedoszły prezydent Krakow 04.01.06, 19:55 Zgadzam sie w 100%.. co nie zmienia faktu ze PiS cierpi na brak fachowców. zobaczymy jak sie ma powiedzonko świętej pamięci politycznej Millera... "...po tym jak kończy" tyle. można pluc na PO ale nie ukryje sie marnej PiSowej prawdy. mr_perfekt napisał: > Polityk - Porażka > Za co się nie weźmie to spieprzy... Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Biedny Rokita, wciaz czeka popremierowanie 04.01.06, 20:38 Czy Rokita wychodzi juz z kryzysu szoku powyborczego? Zdaje sie sie, ze jeszcze nie. Wciaz czeka na swoja kolejke zeby sobie popremierowac, czyli PO-krasc do syta, jak bratnie SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 POzwolcie NAM SIE OBLOWIC GLOSI ROKITA 04.01.06, 20:55 Wszyscy juz byli ! Dajcie nam szanse ! Szansa jest.Praca od podstaw panie cieniasty premierze. To od gabinetu cieni. Odpowiedz Link Zgłoś
platfus-lewus ROKITA: - ZBLIŻAMY SIĘ DO KORYTA - ??????????? 04.01.06, 21:21 katolik_polski1 napisał: > Wszyscy juz byli ! > Dajcie nam szanse ! > Szansa jest.Praca od podstaw panie cieniasty premierze. > To od gabinetu cieni. medialny rokita już przebiera nóżkami z niecierpliwości i bawi się w złą wróżkę żeby tylko nie popuścił :) bo to że sie przeliczy jest pewne ! Odpowiedz Link Zgłoś
po-st-komuch PO ZBLIŻA SIE DO KONCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.01.06, 22:00 medialny pajac rokieta zastosował metode łapaj złodzieja to PO zbliża sie do konca rozłam widać gołym okiem rozpad tej pseudo-partii to juz tylko kwesia czasu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Jeszcze 1813 dni do końca kadencji prezydenta 05.01.06, 00:11 Jeszcze 1813 dni do końca kadencji prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Oby zdechl 05.01.06, 00:15 Mam nadzieje ze ten pulpet zdechnie wczesniej na zawal Odpowiedz Link Zgłoś
po.pieprz.ony1 A FE ! ROKITA NIEŁADNIE !!!!! 05.01.06, 02:34 tzetze1 napisał: > Mam nadzieje ze ten pulpet zdechnie wczesniej na zawal tu już doprawdy rokita przesadziłeś i nie tłumaczy cie tutaj nawet twóje powyborcze załamanie psychiczne rokita naprawde jak sie to powtórzy będą konsekwencje ! poselska komisja dyscyplinarna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
usak Re: Jeszcze 1813 dni do końca kadencji prezydenta 05.01.06, 00:53 ... a po pierwszej kadencji druga, a nastepnie 10 lat Jaroslawa. Sto lat bracia Kaczynscy! Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: Biedny Rokita, wciaz czeka popremierowanie 04.01.06, 22:10 Co wy pierniczycie o kryzysie. Dla mnie to jest kryzys myslowy PiS i jego zwolennikow, ktorzy mysla jakimis haslami i schamatami i zachlysneli sie wladza. Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: ROKITA ZMUS BALAMUTA DO ODDANIA DOMU JP2 POLA 04.01.06, 19:34 Tak, to faktycznie kluczowa sprawa dla naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
majmx Re: ROKITA ZMUS BALAMUTA DO ODDANIA DOMU JP2 POLA 04.01.06, 19:40 O ile mi wiadomo, mieszkanie, w ktorym mieszkala rodzina Karola Wojtyly nie byl wlasnoscia Wojtylow, a czescia domu nalezacego do Haima Balamuta, co potwierdzaja slowa Jana Pawla IIgo podczas wizyty w rodzinnym miescie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
76antr Re: ROKITA ZMUS BALAMUTA DO ODDANIA DOMU JP2 POLA 04.01.06, 23:19 niech to kupi Urban, on już będzie wiedział co tam zrobić!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: ROKITA ZMUS BALAMUTA DO ODDANIA DOMU JP2 POLA 05.01.06, 00:05 Jerzy Urban kupi i założy salon masażu "Kremówka", gdzie klienci będą smarowani kremem. Dalej nie chce mi się pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
linda2005 Re: I moja cierpliwość wobec Rokity też się kończ 04.01.06, 21:48 Glosowalam na partie Rokity i Tuska - ja i moi znajomi - ale nigdy wiecej! Zachowuja sie jak zwykli gowniarze. Mam nadzieje ze najmadrzejsi ale i uczciwi czlonkowie PO opuszcza te sztuczna "partie" i wespra rzad Marcinkiwicza. Dziwie sie ze Pani Gronkiewicz - Kobieta z klasa - trzyma sie jeszcze tych niepowaznych ludzi, ktorzy maja wielkie zakusy na wladze a sami - poza umiejetnoscia malowania kominow - niewiele potrafia. Mam zarazem nadzieje ze Pani Profesor Gilowska - tez dama z honorem i wielka klasa - nie odmowi przyjecia propozycji objecia resortu mysle ze nie tylko Finansow ale i moze nawet Skarbu. KOBIETY SA O NIEBO MADRZEJSZE i UCZCIWSZE !!!!! Pozdrawiam Pania Prof. Zyte Gilowska Odpowiedz Link Zgłoś
werbus Re: I moja cierpliwość wobec Rokity też się kończ 04.01.06, 21:59 Na Rokicie najszybciej poznała się Hanna Suchocka.Waliła w ten głupi łeb torebką na odlew. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: I moja cierpliwość wobec Rokity też się kończ 04.01.06, 23:18 mr_perfekt napisał: Dobrze że nie jest premierem bo skoro > cienie zabieraja mu tyle czasu to wyobraźmy sobie co by było gdyby formułował > faktycznie rząd... a jak to sie "formułuje" rząd ????? Odpowiedz Link Zgłoś
vas-b Re: I moja cierpliwość wobec Rokity też się kończ 05.01.06, 00:28 ty jestes perfekt w chwaleniu kaczyzmu,czy socjalizmu,na jedno wychodzi,a Mr zostaw dla rozsadniejszych,masz szczescie ze kaczor jest taki niski gdyz na kolanch calujesz go w czolo,a gdyby byl wyzszy to w tej pozycji calowalbys go w ... sam dopowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Rokita blazni sie do szpiku kosci: Dzieki Ci Boze, 04.01.06, 19:48 ze poznalismy Rokite w calej krasie jego, zanim premierem zostal. Udalo nam sie, ze Rokita nawet do rzadu nie wszedl ale swoja droga kto moglby przypuszczac, ze Rokita jest takim... nierealistycznym balwanem. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Rokita blazni sie do szpiku kosci: Dzieki Ci 04.01.06, 20:43 facet nadaje się na dziennikarza, pisarza, członka komisji sejmowej na premiera RP? wolne żarty Odpowiedz Link Zgłoś
almagus fryce,katoliki z ziomkostwa toruńskiego nadają jak 04.01.06, 22:12 fryce,katoliki z ziomkostwa toruńskiego nadają jak pisklę dudka, nie dziobem a odchodami. Gnojowica właśnie nadaje w rozmowach niedokończonych. Taki asortyment wrogów Polaków, jak ojciec pijak. Chlejcie nadal, a może ten bełkot na trzeźwo? Szukam ochoty do życia. Nie markuj, zrób dziecię trzecie Czy na drabinie, czy to w klozecie, czy to w obórce, czy na zagonie poczynaj w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”. Jestem ważny, jestem dziki. Porywam w swoje dłonie. Gwałcę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Stosuję różne zabiegi, sieg hail ślę do kolegi, gdy będzie koleś w skłonie, wezmę go w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Tak głupie macie banki. Nabrałem od nich kaszanki. Utknie u mnie na bronie. Nie oddam w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Mój rechot biegnie po sali, aż mi „poślaki” klaskali, każdy na samogonie. Chleję w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja jestem chłopak szczery. Ze mną wszelkie afery. Wierni jak łyse konie kradniemy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja biorę datki, Ja biorę składki. Puszczam fałszywe gadki. Mam radio w każdej stronie. Biorę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! I „hosztaplery, i profesory”, I konowały, czyli „dochtory”. Mam naturalne me feromony, to gnojowica samoobrony. Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wszędzie sodomia no i „gomoria”, won „liberały”, klerykom gloria. Zrobimy dziurę w każdym „kondonie” to demografia w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wygasły już pluralizm, zanika liberalizm na politwiary falochronie, to solidarność w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: fryce,katoliki z ziomkostwa toruńskiego nadaj 04.01.06, 23:34 dobre, jestem pelen podziwu Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Re: Rokita miesza 04.01.06, 23:25 Jeśli upadnie rząd Marcinkiewicza to jedyna szansa na koalicję SLD i PO. Ale do tego nie dojdzie bo PO nie odsłoni swoich kart i z cichego poparcia dla SLD nie przejdzie do otwartego połączenia. Natomiast w wypadku wcześniejszych wyborów PO dostanie baty za to co zrobiła nie wchodząc do koalicji z PiS. PO mówiła o reformach, a w rzeczywistości to je zwalcza. To oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Re: Rokita miesza 05.01.06, 00:21 PO > dostanie baty za to co zrobiła nie wchodząc do koalicji z PiS. To psiory zawlaszczyly Polske, niedostateczny z logiki ci wystawiam dziecko PO mówiła o > reformach, a w rzeczywistości to je zwalcza. To oczywiste Oczywiste dlaczego? Jakie reformy? Zawlaszczenie TVP nazywasz reforma?! Wez se uszy i oczy przeczysc albo beret za bardzo ci sie osunal Odpowiedz Link Zgłoś
ssierota Re: Rokita chyba rzeczywiscie ma odloty 04.01.06, 20:49 > Oni sie tam w PO nawzajem napedzają radosnymi wieściami o upadku PiS. Rokita > sprawia wrazenie, jakby miał mentalnosc i wiedze stetryczałego I sekretarza > partii, ktoremu drukuja specjalna gazete w jednym egzemplarzu z tylko > pomyslnymi informacjami Sluchalem z tydzien temu 1.5 godziny Rokity w TOK FM i potwierdzam w 100%. Nie zeby PiS byl jakis przewspanialy ale to co opowiada Rokita, to sa jakies wymysly. Odpowiedz Link Zgłoś
vas-b Re: Rokita chyba rzeczywiscie ma odloty 05.01.06, 00:22 Jezeli juz mowisz o pierwszym sekretarzu to bardziej przypomina go Kaczynaski,niz Rokita,jezeli zostalo ci w glowie choc troche szarych komorek to jasno zobaczysz jak powstaje prl-bis. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww ale powoli 04.01.06, 17:57 a to wiadomo, bo z każdym dniem kazdy rząd powoli się zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
monk_gasputin Jeśli Rokita jest przeciwny... 04.01.06, 17:57 ...wcześniejszym wyborom, to powinien ubolewać, że rząd Marcinkiewicza chyli sie ku upadkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonymsmierc Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do końca" 04.01.06, 17:57 jaki kryzys? w rządzie nie ma konflitów bo to rząd jednej parti albo Lepper albo wybory tak czy siak premierem bedzie Marcinkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
galba Gołym okiem widać, że najszybciej zbliża się... 04.01.06, 17:58 ... rozpad PO. Daję im jakieś 3 m-ce, potem klub PO nie będzie liczył więcej niż 70 posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Gołym okiem widać, że najszybciej zbliża się. 04.01.06, 18:03 Tak samo przesadzasz jak Rokitka. Odpowiedz Link Zgłoś
galba No dobrze... 04.01.06, 18:07 zhk napisał: > Tak samo przesadzasz jak Rokitka. 80 posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: No dobrze... 04.01.06, 18:11 Tyle samo zostanie. Raczej Ci co mieliby przejść do PIS to już dawno poszli. Choć nie wiem ilu do tej pory tak naprawdę (?). Religa nie był, ale sekundował PO, ale też POPIS'owi. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Jeśli tak było jak mówisz tym gorzej dla PO... 04.01.06, 19:03 ...bo stracą w takim razie całkowicie poparcie i staną się partią nie reprezentującą nikogo jak UW-PD, gdyż sympatie wyborców przechodzą do PIS. Ja na ten przykład już dzisiaj nie zagłosowałbym na PO za nic na świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh czemu "już"? w twoim przypadku "jeszcze" :] 04.01.06, 19:40 daj spobie jeszcze troszkie czasu :p Odpowiedz Link Zgłoś
alan.ski Re: No dobrze... 04.01.06, 18:37 Oj galba, Ty się przyznaj, Ty to piszesz służbowo? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonymsmierc Re: Gołym okiem widać, że najszybciej zbliża się. 04.01.06, 18:10 myslisz o tych 70 z PO co pojedzie do Krakowa ,że się nawrócą Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 17:59 Chyba Jaś przesadził z tą hipotezą. Na razie tylko jeden minister się wykruszył z powodu machlojek upszednich. To jeszcze nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: powiedział więc "powoli" n/t 04.01.06, 18:04 Jeśli zatem brać to dosłownie, to Ameryki nie odkrył. Ja zbliżam się do śmierci codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 18:11 Nie przesadził. Jarkowi Lepper zabrał szachownicę z intrygami. Nic nie wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 18:16 Niekoniecznie. Leperiada boi się wyborów. Ten ćwok wie, że jest prawdopodobieństwo nie załapania siędo sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 19:12 zhk napisał: > Niekoniecznie. Leperiada boi się wyborów. Ten ćwok wie, że jest > prawdopodobieństwo nie załapania siędo sejmu Może nie musi się bać. Dogadał się z Tuskiem, że wyborów nie będzie, nawet gdyby PiS głosował przeciwko budżetowi. Jarek musi te piwo wypić do samego końca. Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 18:17 Rokita właśnie pokazuje jaką PO jest opozycją, jak walczy o czystość w polityce itd. PO jako partia pokazała jak jej zależy na dobru Polski podczas głosowania nad berecikowym. Rokita tworzy gabinet cieni - no i po co, przecież jak ewentualnie będą nowe wybory to on istotnie pójdzie do cienia, ale do gabinetu już nie - zresztą podobnie jak jego fachowcy. Swoim zaślepieniem i krótkowzrocznością Rokita zbija punkty SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 18:28 och przestan juz z zarzucaniem po cynizmu i gier politycznych smiesza mnie te oburzenia fanow pisu ze po moze byc tez brzydkie jak pis hurtowo akceptowal marszalkow zeby przemycic leppera albo glosowal w dwa dni ustawe o mediach to bylo ok a jak po zaczyna gryzc to niedobre po na marginesie po nie jest moja partia ale obludy nie lubiem i jusz! Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 18:34 ale chociaż nie robił z tego takiej błazenady - najpierw Tusk (na którego zmarnowałem swój głos) zachowuje się w kampanii jak najgorsza idiota, jak niemota sterowana przez ludzi o PR i przegrywa wszelkie kobfrontacje z Kaczorem, potem Rokita plecie o naprawie państwa - a widać, że jest taki sam jak SLD - przy całym swoim seplenieniu o Polsce myśli tylko o korycie. Naprawa Polski? Skromne rządzenie? Panie mały kapelusznik, z pana gabinetu w cieniu - Giertych bych się uśmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 18:47 zaraz zaraz kto tu najwiecej plecie o naprawie panstwa, odnowie, sanacji i co ino? (demonstrujac przy tym parcie do wladzy i stanowisk takie ze sld sie chowa z rumiencem) po pozostaje tylko mowienie, pis ma realne mozliwosci cos robic ale skonczy sie na pognebieniu paru wyzszych komuchow igrzyska beda chleba nie przybedzie od tego btw faktem jest ze po i tusk przegrali na wlasne zyczenie bo dawali sie okladac po mordach dlaczego wiec teraz ci sie nie podoba gdy probuja kasac? Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 18:56 nie podoba mi się, bo nawet jeśli dojdzie do wyborów kolejnych, to niestety ale żadna z partii nie będzie miała wystarczającej większości. Rokita chce zaczarować rzeczywistość, bo liczy, że PIS przystąpi z nimi do negocjacji i utworzy koalicję na warunkach PO. Ale może się przeliczyć, bo Kaczory są tak samo rozpędzone do koryta i wcale nie mają zamiaru z tego co uzyskali zrezygnować. Osobiście uważam, iż Kaczory wyczekają z tą koalicją domomentu, kiedy wprowadzą już wszelkie zmiany i postawią kogo trzeba przed sądem. Kaczyński dobrze rozumuje, że PO jako lotniskowiec dla postkomunistów starałby się zablokować wszelkie ustawy wymierzone w kolegów Oberredaktora. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum A ZŁODZIEJE Z PO DOKĄD ZMIERZAJĄ? DO PUCHY? 04.01.06, 18:00 Wiadomości czosnkowe ,już z dwu gówien wolę Polskie gó... Odpowiedz Link Zgłoś
skyonee Do tej pory to PISuary jest na afiszu korupcyjnym. 04.01.06, 19:15 Tak a to ciekawe? Na razie to złodzieje sa z pisu i ani jeden poseł z po w obecnej kadencji nie jest o nic pomawiany. Powtórka z historii kart sld????? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Do tej pory to PISuary jest na afiszu korupcy 04.01.06, 20:27 skyonee napisał: > Tak a to ciekawe? > Na razie to złodzieje sa z pisu i ani jeden poseł z po w obecnej kadencji nie > jest o nic pomawiany. Powtórka z historii kart sld????? Powtarzasz kłamstwa 1000 razy po to by stały się "prawdą". Tak jak faszysta Gebels. To że SLD-PZPR to banda złodzieji nikogo noramlnego przkonywać nie trzeba. PiS , Kaczyńskich od zawsze obrzucano takim właśnie błotem. Pomawiano ich o rózne złe rzeczy. Publiczna telewizja dopuściła się nawet prowokacji z niejakim Pinejro. Wszystko by zdyskredytować Kaczyńskich i ich partię. Albo jesteś głupcem który niczego nie rozumie co się wokół dzieje. Albo jesteś pieprzonym ubekirm rosiewającym kolejne prowokacje. Nie ma innej mozliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Kto nie z PiS-em ten głupi lub ubek!!!! 05.01.06, 00:14 I wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
skyonee PIS=SLD 04.01.06, 19:17 Ciekawe która bedzie lepsza w aferach PIS czy SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: PIS=SLD 04.01.06, 20:21 skyonee napisał: > Ciekawe która bedzie lepsza w aferach PIS czy SLD? Wytrzezwiej. Pleciesz jak uchlany menel. Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: PIS=SLD 04.01.06, 22:11 Nie pleci. Ale jeszcze nie ma co uprzedzac faktow, okaze sie za pare lat (o ile tyle przetrwa rzad). Na rzie zaczyna PiS gorzej od SLD. Niemniej nie mozna ich skreslac jesli chodzi o afery. Moze chociaz mniej afer bedzie... Pozyjemy zobaczymy, chco ja tez uwazam ze afery to kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
kryptoenigma Mają w rękach wszystkie narządzia do spraw. władzy 04.01.06, 18:04 "Bracia Kaczyńscy ... mają w rękach wszystkie narzędzia do sprawowania władzy i podejmowania decyzji." Dowcipny ten poseł Rokita. O ile wiem PIS jest partią mniejszościową a żadnej koalicji nie zawarto (jeszcze wczoraj poseł Tusk ściskał się z posłem Kotlinowskim z LPR-u). Jak rozpiszą nowe wybory to do sejmu wejdą PiS, Platforma i Samoobrona z 5%. Wtedy rzeczywiście bracia Kaczyńscy będą mieli wszystkie narzędzia do sprawowania władzy. Oby poseł Rokita okazał się prorokiem - życzę mu tego z całego serca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Mają w rękach wszystkie narządzia do spraw. w 04.01.06, 18:07 Tu do końca bym się nie zgodził. Jednak brakuje mu manadatu społecznego, co przekłada się na głosy w sejmie.... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Mają w rękach wszystkie narządzia do spraw. w 04.01.06, 18:15 kryptoenigma napisał: Jak rozpiszą nowe wybory to do sejmu wejdą PiS, Platforma i Samoobrona z 5%. > Wtedy rzeczywiście bracia Kaczyńscy będą mieli wszystkie narzędzia do > sprawowania władzy. Oby poseł Rokita okazał się prorokiem - życzę mu tego z > całego serca !!! Wybory będą jak platforma się zgodzi. Wcale jej się nie śpieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Mają w rękach wszystkie narządzia do spraw. w 04.01.06, 18:22 No, tu akurat to każdy ma w ręku asa. Nic od jednej partii nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Mają w rękach wszystkie narządzia do spraw. w 04.01.06, 18:30 prezydent moze rozwiazac sejm wszystko w rekach sondazy Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 18:11 Do konca zblizaja sie niudolne rzady PiSu, ktory nie potrafi sie z nikim dogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
waldiwaldi Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 18:15 Dogadać nie potrafią się byli członkowie swego czasu skorumpowanej AWS :)...A kto był w AWS i ma wielki majątek?? -> Połowa posłów PO :)Mogli wejść w koalicje..Nie chcieli.Ich sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 18:19 Nie weszli, bo nie wsmak im dyktatura kaczorów wszyskowiedzących i bezkompromisowych. Nadętych przy tym tak, że wydaje im się , że podrosną od tego. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 18:48 waldiwaldi napisała: > Dogadać nie potrafią się byli członkowie swego czasu skorumpowanej AWS :)...A > kto był w AWS i ma wielki majątek?? -> Połowa posłów PO :)Mogli wejść w > koalicje..Nie chcieli.Ich sprawa:) Mogli ale nie musieli. I cale szczescie. Nie beda sie kompromitowac koalicja z PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
linda2005 Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 22:56 PO a raczej ich przywodcy nie chca wejsc do rzadu, bo dobrze wiedza ze PIS nie pozwolilby im krasc. Bylaby wiec to dla nich duza strata czasu. Licza na nastepne wybory, ale sie przelicza- ja juz na jakakolwiek partie zalozona przez tych dwoch panow T_R nigdy nie zaglosuje. Juz wiem na pewno, ze im chodzi wylacznie o niepodzielne koryto. Odpowiedz Link Zgłoś
janela123 ROKITA BUTNY MOZE CHCE "LIBERUM VETO" 04.01.06, 18:12 Z WYPOWIEDZI PANA ROKITY WYNIKA ZE W POLSCE IM WIEKSZA DESTABILIZACJA TYM LEPIEJ WIDAC WIEC JAK MU ZALEZY NA POLSCE. ON I PLATFORMA OBYWATELSKA SZUKAJA WLADZY A NIE DOBRA POLSKI. PRYWATA I NONSZALANCJA Z CZSOW SZLECHECKICH WRACY. POLACY MALO NAUCZYLI SIE Z HISTORII. A MOZE BY WPROWADZIC "LIBERUM VETO" Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: ROKITA BUTNY MOZE CHCE "LIBERUM VETO" 04.01.06, 18:31 pis wybierajac leppera na marszalka nie szukal za to wladzy i zalezalo mu na dobru polski... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek31 Re: ROKITA BUTNY MOZE CHCE "LIBERUM VETO" 04.01.06, 20:00 Jeżeli wierzysz, że w Polsce jest partia której zależy na dobru Polski to jesteś w wielkim błędzie. Chyba, że uważasz, że Polska, to ludzie tworzący grupy wspólnych interesów. Jeżeli przyglądnieś się głosowaniu nad poszczególnymi ustawami i zachowaniu się poszczególnych posłów / partii / to ci powinno wszystko wyjaśnić. Niejednokrotnie wbrew własnej woli głosują za lub odrzuceniem ustawy celem zrobienia tylko i wyłącznie na złóść przeciwnikowi politycznemu / rządzącym / lub przypodobaniu się pospulstwu . Bo jak przez niektórych posłów traktowane jest wiekszość społeczeństwa jak nie pospółstwo. Często z uczciwych i ciężko pracujących ludzi robią sobie jaja uchwalając nieprzemyślane ustawy. Kilku z rządzących ministrów nie znalazłoby miejsca w pracy w przeciętnym zakładzie pracy lub instytucji z powodu braku odpowiednich kwalifikacji. Kwalifikacje te jednak , często marne pozwoliły jednak załapać się im na stołki ministerialne. W myśl powiedzenia mierny ale wierny. Pośród członków PO znalazł się nawet premier z piaskownicy. A w przyszłosci aby zaspokoić swoje chore ambicje będziemy mieli nawet takowy rząd. Jak jego członkowie głosowali, to można się było przekonać w głosowaniu nad tzw. " becikowym " . Zabawa będzie trwała nadal. W myśl powiedzenia, czym gorze tym lepiej...... Ale dla kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
linda2005 Re: ROKITA BUTNY MOZE CHCE "LIBERUM VETO" 04.01.06, 23:06 O jakiej szlachcie mowa - Tusk czy Rokita mieli cos wspolnegoze szlachta? Raczej z fornalami. Odpowiedz Link Zgłoś
1obserwator3 Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 18:13 E tam p. Rokita jak zwykle się myli to przecież najlepszy rząd w kraju od 8o lat,o qurna co ja pisze miał być - yes yes yes i w kamasze Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb nie ma się z czego cieszyć 04.01.06, 18:25 już i tak sporo publicznych pieniędzy zmarnotrawili a przy okazji, na forach traktujacych o wpadkach rządu Marcinkiewicza, głosy obrońców PiS-u znacznie cichsze, a zazwyczaj żadnych nie ma :D Odpowiedz Link Zgłoś
langwer2 Re: nie ma się z czego cieszyć 04.01.06, 19:59 Do vertigo.seb. To że na tym forum dominują krytycy PiS nie dziwi już chyba nikogo,ponieważ poziom i argumenty,których używają wobec zwolenników partii Kaczyńskich,sprawia że amatorzy wymiany poglądów politycznych szerokim łukiem omijają tą stronę.Zostaliście więc sami-wesołej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: nie ma się z czego cieszyć 05.01.06, 00:19 Hmmm, to ciekawe. Ja patzrtę na cały ten cyrk z boku i widzę, że to głównie zwolennicy PiS obrzucają wszystkich inaczej myślacycgh błotem. Ubeki, żydy, pedały, komuchy, złodzieje itp. Tak typowy forumowy pisiorek określa innych, a już zwłaszcza platformersów. Wszelkie przejawy krytyki to element spisku komuno- żydo-masonerii itp. Zastanów się co piszesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 Imperium Agory zbliza się do końca. 04.01.06, 18:30 Tyle w tym prawdy co w newsie towarzysza Rokity. Odpowiedz Link Zgłoś
burakiprlu [...] 04.01.06, 18:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do burakiprlu 04.01.06, 18:52 A ciebie powinni nominowac ministrem kultury. Specyjalnosc; kultura w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas [...] 04.01.06, 20:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
strong7 Re: marcinkiewicz to idiota 05.01.06, 03:18 Co za język i wyrażenia. Opanuj się człowieku! Trochę kultury obowiązuje nawet na forum. Ocenianie innych -zacznij od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lipi2000 Re: marcinkiewicz to idiota 04.01.06, 21:12 Trzeba by o Tobie tak napisać. Marcinkiewicz wydaje mi się najbardziej sensowny z tych wszystkich dotychczasowych premierów, a był ci ich już w Polsce dostatek. Dajcie im trochę spokoju. A wy wszyscy "politycy" od PO Samoobrony i ostatnio niestety LPR do Was pasują jak ulał słowa Piłsudzkiego " wam kury szcz.. prowadzić a nie w politykę się bawić " ! Panowie PIS - owcy trzymajcie się mocno w końcu Prezydent też nie jest malowany. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: no i Rokita sie odkryl 04.01.06, 18:49 Niegdys szanowany i ceniony przynajmniej za inteligencje, Rokita bardzo szybko trwoni swoj watpliwy dorobek. Naprawde, coraz trudniej jest sluchac jego przemadrzalego belkotu, ktory nie jest niczym innym jak poboznym zyczeniem. Jak tak dalej pojdzie to moze okazac sie, ze J. Rokita jest protoplasta "glupiego Jasia", tego od wszelakich klasowych dowcipow. Wtedy tez nie dziwiloby, iz "samonominowany premier z Krakowa", dostal takie baty w swoim miescie, w sosunku do niejakiego Z. Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos CHODZI RACZEJ O KONIEC PLATFORMY A NIE RZADU 04.01.06, 18:40 Rokita ostatnio nie ma nic ciekawego do powiedzenia poza belkotem. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 18:41 A tu dalej nominalny polityk lecz przecie człowiek o temperamencie publicysty cytowany jest niczym wyrocznia gdy mówi o prawdziwych politykach z krwi i kości Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Niedoszly premier z Krakowa 04.01.06, 18:45 przejal role lewicy w zwalczaniu suwerennego rzadu.Nie pozwoli na osadzenie zmafiozowanych politykow delegatury sowieckiej na Polske i zapewne dostanie rachunek w oby jak najrychlejszych wyborach. To pan niedoszly premierze zatapia PO. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Niedoszly premier z Krakowa 04.01.06, 18:52 > To pan niedoszly premierze zatapia PO. jak to on? to juz nie tusk i schetyna? dostaliscie nowe wytyczne chlopaki? przeciez jeszcze dwa dnie temu posty fanow pisu obowiazkowo konczyly sie westchnieciem do jmr jako jedynego fajnego w po.... Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: Niedoszly premier z Krakowa 04.01.06, 18:59 jakos nie dostrzeglem opinii,ze jmr jest fajny. Chlopakow prosze sobie poszukac na wlasnym podworku,najlepiej michnikowym. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 18:54 Wczoraj Maria z Krakowa,dzisiaj znowu!Co się dzieje?Maria przerwał sen zimowy po swej "klapie" w wyborach?Maria zaśnij i nie męcz tyradami!;D Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil To i tak cud że tyle trwali bez pana Rokity 04.01.06, 19:06 Podejrzewam jednak, że pan Rokita, w trosce o Ojczyznę, posyłał im SMSy ze wskazówkami Odpowiedz Link Zgłoś
me-e TO GDZIE SIE ZBLIZA ROKIA z PO... 04.01.06, 19:06 ...zachodzi tu pytanie...do gabinetu cieni...w ktorym rokita jest premierem...co za...OSZOLOM destrukcyjny ciagnacy do koryta...a mial taka okazje sie wykazac za tragicznych rzadow lsd...rokita ,nie dosc ,ze przypomina marysie- nie tylko z wygladu... to do tego zachowuje sie jak dziecko w piaskownicy...kaprysny bachor...bolszewiko-liberaly ...lubic rokite...w nim jeszcze nadzieja...na zatrzymanie zmian...raz mu sie udalo w nocnej zmianie...ale drugi raz to watpie...pozatym rokitasobiezdaje jasno sprawe...ze jak nie obali rzadu marcinkiewicza w najbliszym czasie...to za rok bedzie trupem politycznym...a fee marysiu...co za prywata...wstydz sie... Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: TO GDZIE SIE ZBLIZA ROKIA z PO... 04.01.06, 19:15 me-e napisał: > ...zachodzi tu pytanie...do gabinetu cieni...w ktorym rokita jest > premierem...co za...OSZOLOM destrukcyjny ciagnacy do koryta...a mial taka > okazje sie wykazac za tragicznych rzadow lsd...rokita ,nie dosc ,ze przypomina > marysie- nie tylko z wygladu... to do tego zachowuje sie jak dziecko w > piaskownicy...kaprysny bachor...bolszewiko-liberaly ...lubic rokite...w nim > jeszcze nadzieja...na zatrzymanie zmian...raz mu sie udalo w nocnej > zmianie...ale drugi raz to watpie...pozatym rokitasobiezdaje jasno sprawe...ze > jak nie obali rzadu marcinkiewicza w najbliszym czasie...to za rok bedzie > trupem politycznym...a fee marysiu...co za prywata...wstydz sie... Cześc me-e!Jak kochanka?JestNiewiele nas łaczy,ale nasza "sympatia" do Marychy z Krakowa tak;D Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: TO GDZIE SIE ZBLIZA ROKIA z PO... 04.01.06, 22:23 veglie napisał: > me-e napisał: > > > ...zachodzi tu pytanie...do gabinetu cieni...w ktorym rokita jest > > premierem...co za...OSZOLOM destrukcyjny ciagnacy do koryta...a mial taka > > > okazje sie wykazac za tragicznych rzadow lsd...rokita ,nie dosc ,ze przyp > omina > > marysie- nie tylko z wygladu... to do tego zachowuje sie jak dziecko w > > piaskownicy...kaprysny bachor...bolszewiko-liberaly ...lubic rokite...w n > im > > jeszcze nadzieja...na zatrzymanie zmian...raz mu sie udalo w nocnej > > zmianie...ale drugi raz to watpie...pozatym rokitasobiezdaje jasno sprawe > ...ze > > jak nie obali rzadu marcinkiewicza w najbliszym czasie...to za rok bedzie > > > trupem politycznym...a fee marysiu...co za prywata...wstydz sie... > Cześc me-e!Jak kochanka?JestNiewiele nas łaczy,ale nasza "sympatia" do Marychy > z > Krakowa tak;D ...cze...no, cesze sie bo ...a na drugi raz to nie laduj sie tak na mee...bo nie moge oddychac...sluchaj z ta kochanka to byly zarty...widze ,ze biezesz wszystko doslownie...i moze dlatego tak sie roznimy...niezly z ciebie material do klonowania... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Re: Rokita: "Nicea albo śmierć, podatek liniowy .. 04.01.06, 19:11 ... albo ... " itd.itd. - oto cały J.M.Rokita. Jeszcze nigdy nie miał do końca racji, jeszcze nigdy mu się do końca coś udało; strach pomyśleć, co by było, gdyby PO wygrała wybory, a on zostałby premierem! Odpowiedz Link Zgłoś
yetti50 Re: Rokita: ---- zbliża się do końca 04.01.06, 19:13 Szanowny Panie Rokita-jestem przekonany ,że to Pana ugrupowanie zbliża sie do konca- a ja baran głosowałem na PO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tompay Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 19:18 "Jan Rokita jest przeciwny wcześniejszym wyborom." Jasne czas w tym bagnie, gra na jego korzyść. A bagna będzie wciąż przybywać - PO postara się o to razem z Samoobroną, LPR-em, względnie SLD, bo kto by tam myślał o interesie Polski. Po trupie PIS-u, wiedzie droga do rządu, do stołków, do władzy. Rząd więc coraz częściej będzie przegrywał głosowania w sejmie, nawet te, które dałyby Polsce lepsze rozwiązania prawne. Po każdym takim zdarzeniu Lepper, Rokita, Giertych, Olejniczak, na wyścigi będą się troszczyć o los Polski i Polaków. Sądzę, że Rokita skuteczniej się będzie troszczył, bo TV - ta komercyjna i ta publiczna - bardzo kocha premierzynę z Krakówka. "Wiceprzewodniczący Platformy Obywatelskiej wykluczył powrót do rozmów o utworzeniu rządu z PiS." Wróci, wróci, kiedy to bagno wchłonie rząd razem z PIS-em. Wtedy znów będzie można mieć gdzieś wyniki demokratycznych wyborów i poraz kolejny zarządać, aby zwycięska patria oddała większość stołków ministerialnych, a być może, nawet stołek premiera (rzecz jasna Janowi Marii Premierowi Rokicie). To nie politycy, to politykierzy na których splunąć nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 19:19 Ceniłem Rokitę za błyskotliwość i intelekt, choć mojej sympatii jakoś nie budzi, ale po jego wywodach na temat skuteczności becikowego w przeciwdziałaniu niżowi demograficznemu... Ręce mi opadły... Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 04.01.06, 19:26 A Pajac z Krakowa- Rokita, jak nie jest premierem, tak nie będzie.... rząd Marcinkiewicza oczywiście zbliża sie do końca z każdym dniem- juz tylko 3 lata i 10 miesięcy zostały. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Rokita: "rząd Marcinkiewicza zbliża się do ko 05.01.06, 00:24 Znaczy się wieszczysz, że następne wybory PiS przegra?? I Słusnzie, mam nadzieję :D Odpowiedz Link Zgłoś