podkurek 04.01.06, 21:33 Dzielenie włosa na czworo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kpt.klops Re: Karnowski: Nie broniłem PiS-u 04.01.06, 22:49 Jak ktoś jest młody i chce szybko zrobić karierę, a w dodatku pracuje (także) w TVP, gdzie "korytarz" wie i robi co należy, to byłby nierozsądny jakby teraz krytykował PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Karnowski: Nie broniłem PiS-u 06.01.06, 13:39 > Jak ktoś jest młody i chce szybko zrobić karierę, a w dodatku pracuje (także) w > > TVP, gdzie "korytarz" wie i robi co należy, to byłby nierozsądny jakby teraz > krytykował PiS W TVP nie pracuje Michał KArnowski tylko jego brat. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.klops Karnowski ma brata bliźniaka !!! 06.01.06, 22:17 piotr7777 napisał: > W TVP nie pracuje Michał KArnowski tylko jego brat. Faktycznie, nie wiedziałem że to są różne osoby: Michał i Jacek. Są chyba jeszcze bardziej podobni do siebie niż bracia Kaczyńscy, mają taki sam głos, tudzież poglądy. To w takim razie za PiS-u zrobią karierę obydwaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Karnowski: Nie broniłem PiS-u 04.01.06, 23:09 "Jeśli niesłusznie przypisałam Michałowi Karnowskiemu słowo: "Dlaczego?" - przepraszam. Prowadzący nie zaanonsował, kto je powiedział, ja zaś sądziłam nie tyle po głosie, ile po wcześniej wypowiadanych poglądach." Co za żenujące tłumaczenia! "Sądziłam nie po głosie ale po wcześniej wypowiadanych poglądach" :))) Szanowna pani redaktor, na portalu jest cały zapis audycji, można do woli odsłuchiwać i cytować precyzyjnie. Oj, nie udał się atak na kolegę dziennikarza. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Panie Karnowski, wiele rzeczy GW wybaczy 04.01.06, 23:19 Ale tego, że bronił Pan PIS - nigdy. I na nic Pana żałosne wykręty! Odpowiedz Link Zgłoś
sam_sob Re: Karnowski: Nie broniłem PiS-u 05.01.06, 07:50 podkurek napisał: > Dzielenie włosa na czworo. Lub dalszy ciąg walki, której Rywin stał się ofiarą? I po co Wam to było?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Karnowski: Nie broniłem PiS-u 05.01.06, 23:17 Karnowski już przed wyborami obstawił własciwego konia i nie musi się krygować udając niezależnego dziennikarza. Słusznie należy się nagroda. To będzie czołowy komentator polityczny "naszej". Ciężką będzie miał robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki Nie pierwsze fałszerstwo Ministerstwa Prawdy, i 06.01.06, 13:17 nie ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś