Dodaj do ulubionych

Policja zatrzymała trzech podejrzanych o gwałt ...

08.01.06, 11:34
NIE DAWAJMY IM KARY ŚMIECI!!!!!!!!
Wykorzystajmy ich w inny efektywny sposób, np do rozpracowywania środowisk
pedofilskich lub jak nie będą chcieli- sprzedajmy na narządy.
OKO ZA OKO ZĄB ZA ZĄB.
Obserwuj wątek
    • alkud NA STRYCZEK 08.01.06, 12:13
      albo niech wezma ich do siebie ci pseudohumanisci
      z fundacji helsinskich i innych badziewi ktore sa przeciwne
      karze smierci

religiapokoju.blox.pl/
      • sebastiannos Re: NA STRYCZEK 08.01.06, 12:20
        Hej.
        Jestem Liberałem, demokratą.
        Bardzo bliskie są mi takie instytucje jak te które bronią praw człowieka.
        PYTANIE BRZMI- CZY TO BYLI LUDZIE?
        CZY CZŁOWIEKA DEFINIUJĄ JEDYNIE JEGO CECHY FIZYCZNE?
        W związku z tym w obecnej sytułacji w 100% się z Toba zgadzam:)
        Niech sobie ich biora do siebie jak tak ich kochają.
      • katolik_polski1 Re: NA STRYCZEK 08.01.06, 12:42
        No to do Izraela z nimi !
    • jasiek.pl Re: Policja zatrzymała trzech podejrzanych o gwał 08.01.06, 12:30
      Jestem z Urzędu Statystycznego. Wiadomości które potrzebuję nie powinny byc
      objęte klauzulą tajności.Czy ci młodzi chłopcy są z lewicy czy prawicy, pracują
      czy też nie, po jaki kursach lub szkołach są, czy są wierzący i po
      bierzmowaniu,co uprawiają? Dopiero te wiadomości pozwolą mi zabrać głos na
      forum. Bo do chwili obecnej ta zbrodnia nie mieści mi się w pale!
    • katolik_polski1 Re: Pokolenie JP II i radia co ma ryja... 08.01.06, 13:23
      Temu basterowi mycka spadla na oczy.
      Ciekawe ile mu daja za litere ?
    • sebastiannos Re: Policja zatrzymała trzech podejrzanych o gwał 08.01.06, 13:50
      Gartuluję wszystkim wojownikom ideologicznym zaprezentowania wysokiego poziomu
      dyskusji poprzez używanie słów takich jak "gó.." itp. Wszyscy jesteście siebie
      warci bez wzgledu na opcję polityczną.
      Polecam brac przykład od wielu forumowiczów, którzy nawet kategoryczne poglądy
      sa wstanie zaprezentować w inteligetny sposób- z klasą- Wy niestety tego nie
      potraficie jak widać.
      Pozdrawiam.
      • agtom11 Re: odp:sebastianos/ Inteligent do kwadratu. 08.01.06, 15:43
        sebastiannos napisał:

> Gartuluję wszystkim wojownikom ideologicznym zaprezentowania wysokiego poziomu
        > dyskusji poprzez używanie słów takich jak "gó.." itp. Wszyscy jesteście siebie
        > warci bez wzgledu na opcję polityczną.
        > Polecam brac przykład od wielu forumowiczów, którzy nawet kategoryczne poglądy
        > sa wstanie zaprezentować w inteligetny sposób- z klasą- Wy niestety tego nie
        > potraficie jak widać.
        > Pozdrawiam.
        >> UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
        • sebastiannos Re: odp:sebastianos/ Inteligent do kwadratu. 08.01.06, 16:07
          Dziękuję, zgadzam się jestem inteligentem:)
    • darino a rodzice ? 08.01.06, 13:55
      Pogratulować rodzicom wypuszczania 14-latki wieczorem z domu z dorosłymi
      mężczyznami ...
      Z rodzicami chyba też coś nie tak ?
    • ciememen wszystko jest winą kościoła 08.01.06, 13:56
      gdyby ksiądz z ambony nie gadał głupot i nie jeździł volvem nie byłoby tego gwałtu.
      • sebastiannos Nie do końca się zgadzam 08.01.06, 14:20
        Nie wszystko jest winą kościoła.
        Nie wszystkie rzeczy złe istnieją jedynie z winy kościoła.
        Nie jestem adwokatem kościoła.
        Należy jednak mówić prawde- nie należy przesadzać z sądami zarówno negatywnymi
        jak i pozytywnymi.
        Kościół nie jest idelany- z pewnością należy go reformować.
        Istnieją jednak również inne czynniki rodzące takie sytułacje, oto niektóre z nich:
        1)Brak jednego spójnego oficjalnego systemu etycznego(religie nie mają niestety
        moim zdaniem charakteru uniwersalnego)
        2)Bieda, bezrobocie- wpływające na stopień zezwierzęcenia społeczeństwa
        3)Słabość Pańswta w walce z patologiami typu pedofilia, gwałty, korupcja,
        ściąganie na lekcjach...
        4)Absurdalne często przepisy prawne narzucające obywatelom absurdalne zachowania
        5)Znieczulica społeczna
        6)itd
        Kościół nie jest szatanem który wszystko co robi robi dla szkody ludzi.
        Kościół jako instytucja trzeba- powtarzam- reformować a nie zarzucać mu wszystko
        co tylko się da.
        • agtom11 Re: Kościelni też nie gardzą młodymi du..mi!!!!!!! 08.01.06, 15:49
          sebastiannos napisał:

> Nie wszystko jest wina kościoła.
          > Kościół nie jest szatanem który wszystko co robi robi dla szkody ludzi.
          > Kościół jako instytucja trzeba- powtarzam- reformować a nie zarzucać mu
          wszystk
          > o
          > co tylko się da.
          >> Młodzi i starzy klechy takze nie pogardzą młodą poganką -z tym że poganka
          milczy na amenn bo klechom takie czyny trudno udowodnić i prewaznie dziewcze
          zostaje uznane za klamce.
          • sebastiannos Re: Kościelni też nie gardzą młodymi du..mi!!!!!! 08.01.06, 15:57
            Zgadzam się, jest to bardzo poważny problem.
            Jestem znany z radykalnych poglądów, księży dobierających sie do dzieci na
            początek kastrowałbym:)
    • agtom11 Re: Kiepsko ją wyrżneli lub slabo kasy dali !!!! 08.01.06, 15:36
      Musieli kiepsko jej dogodzic lub za małą kase na to przeznaczyli i dziewczyna
      poskarżyła rodzicom a rodzice wściekli sie bo kasa potrzebna i sypneli.
      wsiadając do fury dziewczyna wie po co jedzie i to jest na porządku dziennym --
      wku..ają się dopiero albo z powodu malej satysfakcji z wykonanej roboty lub i
      to najczestrzy powód -za mała kasę chłopcy dają za ten uścisk maciczny i
      dziewcze doskonale wie że może szntażować aby swoje wyciagnąć i wlasnie tak
      robi 99% małolatow.
      • sebastiannos Re: Kiepsko ją wyrżneli lub slabo kasy dali !!!! 08.01.06, 16:14
        Spoko.
        Młode dupy z patologicznych rodzin mozna poprostu rżnąc za kasę bo po to są?
      • morhendos Re: Kiepsko ją wyrżneli lub slabo kasy dali !!!! 08.01.06, 16:35
        Ty k... palancie.. brak mi slow na twoja glupote.. to mowisz ze to jest na porzadku dziennym tak? Sam tez pewnie takie akcje robiles? Cioto.. jakbym cie dorwal to bym ci jaja wyrwal debilu.. Wsiadajac do fury dziewczyna wie po co jedzie??? No zrobila malo madrze wsiadajac ale chyba mogla nie przypuszczac jeszcze co ja czeka nie? A jak juz wsiadla zobaczyla te 3 napalone malpy to raczej ciezko bylo wyskoczyc podczas jazdy.. Jezeli uwazasz ze kazda 14 latka ktora wychodzi w piatek wieczorem z domu to dziwka i kazda sama sie prosi o gwalt byle jej dobrze zaplacili..to moglbys chociaz zachowac ta opinie dla siebie.. pieprzony osiol!
        • sebastiannos Do agtom11 08.01.06, 16:47
          No i widzisz agtom11, nie tylko ja uważam że jesteś delikatnie mówiąc mało
          inteligenty.
    • tppiotr Re: Policja zatrzymała trzech podejrzanych o gwał 08.01.06, 16:53
      Zgwałcić ich i poczęstować herbatką z pavulonem.
      • sebastiannos Nie zgadzam się 08.01.06, 16:57
        Nie zgadzam się. To za mała kara dla takich bydlaków, po drugie ja bym ich
        jeszcze troche przed smiercią pomęczył:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka