notna OTO KISZCZAK 10.01.06, 17:56 Na tym zdjęciu Kwach-były prezio wypisz ,wymaluj toż przeciez kiszczk Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Sweter 10.01.06, 18:24 Sweter jest rzeczywiście piękny. Żółciutki jak mała kaczuszka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzina_au Re: Kwaśniewski dla ND: Już dwa razy brakowało mi 10.01.06, 18:28 Czy wojazujacy prezydent mial czas by przekazac wszystkie sprawy nowemu ? Najprostsze stanowisko wymaga takiego przekazania spraw i wprowadzenia nowej osoby, co powiedziec o urzedzie prezydenta. Moze przeoczylam prezydencki "handover", czy mial miejsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzina_au Handover, czy mial miejsce ? 10.01.06, 18:30 Czy wojazujacy prezydent mial czas by przekazac wszystkie sprawy nowemu ? Najprostsze stanowisko wymaga takiego przekazania spraw i wprowadzenia nowej osoby, co powiedziec o urzedzie prezydenta. Moze przeoczylam prezydencki "handover", czy mial miejsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e CZERWONA...BURZUAZJA 10.01.06, 18:41 ...kiedys do takiego dobrobytu dochodzilo sie ciezka praca...dzisiaj wystarczylo byc w partii ( kc pzpr-kc lsd )... Odpowiedz Link Zgłoś
gwoopie kto placi 10.01.06, 18:47 A kto placi za ten drogi hotel. Funduszu reprezentacyjnego chyba juz nie ma? Emerytura, nawet prezydencka, chyba nie az tak duza. Plus trzeba placic za pokoje BOR-u. A moze juz teraz jest legalnie brac prezenty? Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Mnie po raz pierwszy brakowało władzyjak schlałem 10.01.06, 19:06 się i nie mogłem panować nad golenią Odpowiedz Link Zgłoś